Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Ferhat Can

Ferhat Can

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkbacken 25, Hagalund, Solna kommun

Kyrkbacken 25

Lägenhet
Hagalund, Solna kommun
Notar
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån -1/3
3 522 kr/mån
46 702 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiskt fina och totalrenoverade 2:a i ett av Solnas bättre lägen. På Kyrkbacken bor Ni i ett trivsamt läge med närhet till det allra mesta. Tvärbanan och pendeltåg ligger bara ett stenkast bort. Solna centrum och Mall of Scandinavia nås på kort gångavstånd. Lägenheten har en optimal planlösning och kombineras med stora fönsterpartier och en härlig uteplats i soligt läge. Här lämnas inget åt slumpen. Ett smakfullt kök med ljusgrå skåpluckor, bänkskiva i marmor och inbyggda vitvaror från Siemens. Badrummet även det totalrenoverat med vita kakelväggar och golv (med golvvärme) som pryds av grå klinker. Badrummet är förberett med vatten, el och avlopp för en enklare installation av en tvättmaskin. Den soliga uteplatsen nås via vardagsrummet. Sovrummet är rymligt med plats för en större säng. Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss finns i huset! Fiber finns indraget och installerad i lägenheten. Hushållselen ingår i månadsavgiften! På kort avstånd når Ni Solna C med sitt rika utbud av restauranger och service (över 120 butiker). Här finns även tunnelbanan som tar Er till T-centralen på cirka 8 minuter samt flertalet bussar med täta förbindelser. Ett stenkast bort finns tvärbanan med sträckan Alvik-Solna station. På bekvämt avstånd ligger pendeltåget som tar Er till centralen på cirka 7 minuter. Området erbjuder flertalet vackra grönområden som Råsta- och Lötsjön. Perfekt för Er som gillar att promenera/motionera. I närområdet ligger även Hagaparken och Brunnsviken med möjlighet till bad. Arenastaden med nya Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finns även Skandinaviens största shoppingcenter, "Mall of Scandinavia" med 250 butiker som invigdes hösten 2015. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Albyvägen 15, 4tr, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun

Albyvägen 15, 4tr

Lägenhet
Botkyrka - Alby, Botkyrka kommun
Notar
2 590 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/8
6 436 kr/mån
27 849 kr/m²

* Stor balkong med plats för sittgrupp * Genomgående hög standard * En stor utomhusterrass på femte våningen * Stort förråd om ca 11 kvm precis utanför dörren * Nära T-banans röda linje och busshållplats * Många bra förskolor och skolor i området * Nära Albysjön och härliga promenadstråk På lugn gata i skönt naturområde ligger denna fantastiskt fina och ljusa lägenhet med sjöutsikt. Lägenheten präglas av en mycket hemtrevlig atmosfär med gott ljusinsläpp tack vare många fönster mot Albyvägen och Albysjön. Ytdisponeringen är mycket effektiv med goda sällskapsutrymmen i både vardagsrum och kök, goda förvaringsmöjligheter samt stor möblerbar balkong. Bostaden ligger på fjärde våningen utan insyn. Kök och badrum samt gäst-wc håller hög standard och är välrenoverade. Bara att flytta in! I Brf Albyhus 2 bor du i en stabil och bra förening med en engagerad styrelse. Föreningen ingår i en samfällighet som består av området Albyvägen 9-21 med parkmiljö, garage och parkeringsplatser. Kvarteret kallas Rotemannen och delas in i tre föreningar; Albyhus 1, Albyhus 2 och Albyhus 3. Fastigheten är arkitektritade 1990 med bl.a. en gemensam terrass på våning fem. Alby är ett trivsamt och naturnära område med kort promenadavstånd till Albysjön och fina promenadstråk. I området finns många bra skolor och förskolor att välja mellan för dig med barn och kommunikationerna runt lägenheten är goda med ca 5 minuters promenad till tunnelbanan som tar dig till slussen på 29 minuter samt en busstation ca 150 m från dörren. Från lägenheten är det cirka 20 minuter till Södertörns Högskola och Karolinska Universitetssjukhuset med kollektivtrafik. För dig med bil är det mycket nära till E4:an. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Boplatsvägen 2, vån 2, Sundbyberg - Brotorp, Sundbybergs kommun

Boplatsvägen 2, vån 2

Lägenhet
Sundbyberg - Brotorp, Sundbybergs kommun
Notar
1 995 000 kr
34 m²
1 rum
2 461 kr/mån
58 676 kr/m²

Varmt välkommen på visning av denna stilrena och moderna "mini-2:a" med stor balkong i soligt sydvästläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och ett fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Sovalkoven rymmer en större säng och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben. Köket är stilfullt och håller hög standard. Här finns även plats för ett matbord. Badrummet är helkaklat och erbjuder tvättmöjligheter i form av en kombimaskin. Till lägenheten hör ett externt förråd. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. Precis intill lägenheten har du Ursviks motionsgård med flera löparslingor. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön med fina promenad och joggingspår. Här finns även gröna stugan där du kan stanna för att fika eller ta en god bit mat. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. I närheten av bostaden ligger även Arenastaden (med Nationalarenan mm) och även Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) som nås på kort promenad. Idag går buss 540 i området som ansluter till både Ulriksdals pendeltågsstation samt Hallonbergens tunnelbanestation. Buss 505 går från Brotorp och tar er bland annat till Solna C, Ulriksdal och Mall of Scandinavia. Tunnelbanestationen ligger på promenadavstånd eller så nås Sundbybergs- eller Solna Centrum på cykelavstånd. Här nås bland annat buss, pendeltåg, tvärbana och flertalet butiker och restauranger. Med någon minuts promenad når du även en ICA butik med generösa öppettider, gym och flera olika restauranger. För den bilburne ligger Järvastaden ypperligt placerat, intill E18 och ett stenkast ifrån E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 3, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 3

Lägenhet
Botkyrka - Alby, Botkyrka kommun
Notar
1 195 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1
2 078 kr/mån
41 207 kr/m²

Varmt välkommen på visning av denna moderna och stilrena 1:a med en fransk balkong. En ljus bostad med stora fönsterpartier. Genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Köket är stilrent och är fullt maskinellt utrustat. Badrummet är stort och fräscht med tvättmöjligheter. Precis intill bostaden ligger trevliga Tingstorget med T-banans röda linje som tar dig till T-centralen på ca 30 minuter, restauranger, butiker och gym. Föreningen har en välskött ekonomi och trevlig gemensam grillyta i direkt söderläge. Föreningen erbjuder parkeringsmöjligheter i både garage och utomhus. Längs med Lagmansbacken är det boendeparkering. Lägenheterna ligger högt upp och får då ett fantastiskt ljusinsläpp samt helt ostört utan en massa ljud vilket gör detta till en perfekt lägenhet för den studerande som söker lugn och ro.

  • Hiss

Visar alla 4