Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Måns Thörn

Måns Thörn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Finlandsgatan 2, Lillhamra, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Finlandsgatan 2, Lillhamra, Västerås kommun, bild 2
Finlandsgatan 2, Lillhamra, Västerås kommun, bild 3

Finlandsgatan 2

Radhus
Lillhamra, Västerås kommun
4 995 000 kr
111 m²
5 rum
296 m² tomt

- Sällan till salu! - Låga driftkostnader - Nära till skolor, förskolor och natur - Eftersökt adress och barnvänligt område - Friköpt hörntomt Varmt välkomna till Finlandsgatan 2 och till omåttligt populära Lillhamra! Nu erbjuds möjligheten att förvärva detta fantastiska kedjehus på attraktiv adress med friköpt hörntomt som sällan kommer ut på den öppna marknaden. Lillhamra som område uppskattas av många som ett av Västerås mest populära områden med närhet till flertalet utav stadens mest eftertraktade dagis och skolor men även närheten till idrottsanläggningar och grönskande natur. Ett perfekt tillfälle för barnfamiljen att bara flytta in i ett hem där allting håller hög klass från start med ett kök från Vedum i sober kulör och rostfria vitvaror från Siemens. Här erbjuds plats för matbord och från köket nås en av bostadens tre uteplatser. Vidare på nedre plan återfinns det mysiga vardagsrummet med plats för soffa, matbord och annat möblemang med utgång till uteplats nummer två där många trevliga sommarkvällar med fördel kan spenderas med grill och umgänge. Avslutningsvis på nedre plan återfinns kontor/sovrum, helkaklat badrum med tvätt- och torktumlare samt förråd under trappen. En våning upp erbjuds tre rogivande sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum samt terrass perfekt att avnjuta solnedgången i! Nuvarande ägare har även låtit installerat en luftvärmepump för behaglig temperatur året om. Utanför erbjuds en mycket lättskött tomt med möjligheten att följa solens alla timmar i alla väderstreck med hela tre uteplatser. Goda parkeringsmöjligheter återfinns via uppfart samt carport med förrådsdel. Sammanfattningsvis ett spektakulärt kedjehus med friköpt och lättskött hörntomt, fjärrvärme, fiber och inbjudande planlösning. Här bor Ni lugnt och barnvänligt bland vindlande villavägar med utmärkta kommunikationer oavsett om du tar dig med bil eller kommunaltrafik. Närhet till skolor/förskolor och Hälla shoppingcenter når du till fots samt Mälaren finner du inom 1,5 km avstånd. Smidig access till E18 och cirka en timmes bilfärd når Ni Stockholm city! Slipp stora renoveringar och fastighetsskatt flera år framöver. Mycket attraktivt boende med eftersökt läge. Ett unikt tillfälle som inte bör missas! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information och din anmälan för en privat visning! (070-579 90 91 / [email protected])

  • Premium
Kartbladsvägen 4, Skälby, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj kl 13:00
Kartbladsvägen 4, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Kartbladsvägen 4, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Kartbladsvägen 4

Villa
Skälby, Västerås kommun
5 695 000 kr
180 m²
6 rum
1 025 m² tomt

- Nybyggt 2016 med perfekt planlösning - Smakfulla materialval och väldisponerat - Stor friköpt tomt med oändliga möjligheter - Dubbelgarage och stenlagd uppfart - Populära & barnvänliga Skälby Varmt välkomna till Kartbladsvägen 4 och denna ytterst trevliga villa om 180 kvadratmeter. Nu ges möjligheten att förvärva detta smakfulla boende med välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Söker du ett charmigt hus med attraktivt läge och möjligheten att bara flytta in så har du hittat rätt. På omåttligt populära och barnvänliga Skälby finner Ni detta trevliga boende med många fina attribut uppfört 2016. Med sitt nybyggnadsår är materialvalen väl utvalda och genomgående smakfullt med tidlös design. Stor tomt med oändliga möjligheter och skyddad baksida med gott om sol. Härlig utemiljö i form av gedigen altan med utgång från vardagsrummet. Gediget dubbelgarage med plats för två bilar och ytterligare plats för fler via stenlagd uppfart samt gott om förvaringsmöjligheter via förrådsdel med ingång från baksidan. Perfekt hus för barnfamiljen med fyra sovrum, flertalet umgängesytor samt två stora badrum, det ena helkaklat och utrustat med både dusch och badkar. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt överskåp med gott om förvaringsmöjligheter. Stort kök med stora ytor och köksö perfekt för de sociala tillställningarna. Utan att ha kompromissat med bekvämligheten så är huset utrustat med det senaste inom teknik i form rostfria vitvaror, genomgående vattenburen golvvärme, fiber, mekanisk frånluft med återvinning samt genomtänkt planlösning. Uppvärmning via fjärrvärme. Här bor du lugnt och barnvänligt med närhet till allt du önskar! Gångavstånd till förskola/skola och Erikslund shoppingcenter når du med en kort bilfärd samt direkt anslutning till E18 med Stockholm inom behändigt avstånd. Denna chans vill Du inte missa. Varmt välkommen att besöka ditt framtida drömboende! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information och privat visning. (070-579 90 91 / [email protected]) Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Ägirgatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Ägirgatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Ägirgatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Ägirgatan 6

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 395 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3
4 457 kr/mån
38 016 kr/m²

- Ett boende för dig med högt ställda krav - Öppen och social planlösning - Smakfulla materialval - Stor inglasad balkong Tillfälle! Nu ges chansen att förvärva en fantastisk tvåa om 63 kvm belägen på Ägirgatan 6. Boendet karaktäriseras av ett härligt ljusflöde, häftig design och generösa ytor. En stilsäker och välplanerad bostad bestående av kök av exklusiva materialval med bänkskiva av marmor och full maskinell utrustning med vardagsrum i öppen planlösning som utgör perfekt yta för sociala tillställningar. Utöver detta erbjuds ett rogivande sovrum i väl tilltagen storlek med exemplariska förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare och platsbyggd bokhylla i sober kulör samt ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det geografiska läget präglar bostaden med närheten till naturen och den inglasade balkongen som till fördel kan nyttjas både de varmaste sommardagarna och de kyliga höstdagarna. Detta är verkligen bostaden för dig som söker någonting utöver det vanliga! Här bor ni i den nya delen av Öster Mälarstrand som genomgår en expansiv utveckling. Med gym, matbutik, vackra promenadstråk och Mälaren i direkt närhet. Utöver detta behändigt promenadavstånd till omåttligt populära Steam Hotel, Kokpunkten, hamnen med flertalet restauranger, tågstationen samt Västerås city. Med en kort tur på cykeln når du Björnöns naturreservat med badplatser och motionsspår samt Mälardalens högskola. Kontakta gärna ansvarig mäklare Måns Thörn för mer information. (070-579 90 91 / [email protected])

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stora gatan 2D, Östermalm, Västerås kommun
Stora gatan 2D, Östermalm, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 2D, Östermalm, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 2D

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
1 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1
3 499 kr/mån
35 313 kr/m²

- Bekvämt belägen på våning 1 - Stor inhägnad uteplats mot grönskande innergård - Välskött förening med stark ekonomi - Garanterad parkeringsplats i p-hus Varmt välkomna till denna mycket välplanerade tvåa med öppen och social planlösning. Här bor du bekvämt på första våningen med inhägnad uteplats i väl tilltagen storlek mot den grönskande innergården. Lägenheten omges av fräscha ytskikt och kök i öppen planlösning mot rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Rofyllt sovrum som även det vetter mot innergården med goda förvaringsmöjligheter via klädkammare. Stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin samt praktisk arbetsbänk med ovansittande förvaring. Via hissen ner i källaren återfinns ett rejält förråd. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och garanterad p-plats i Östermalmsgaraget för 400 kr/mån. Belägen på ett eftertraktat område med centralstation inom 5 minuters promenadavstånd och Västerås citys mångfacetterade utbud av restauranger, butiker och nöjen endast ett stenkast bort. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Timmermansgatan 8, Centrum, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Timmermansgatan 8, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Timmermansgatan 8, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Timmermansgatan 8

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 150 000 kr
39,8 m²
2 rum
vån 2/2
3 675 kr/mån
28 894 kr/m²

- Perfekt första bostad - Närhet till allt du behöver - Fint kök med tilltalande materialval - Renoverat kök och badrum - Bredband ingår i avgiften Varmt välkomna till Timmermansgatan 8 och denna välplanerade och smakfulla tvåa med välplanerade och sociala kvadratmetrar. Lägenheten omges av en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med genomgående moderna materialval. Köket med en köksö mot vardagsrummet perfekt för de sociala sammankomsterna. Praktisk planlösning som underlättar möbleringen. Luftig hall med gott om förvaring och avhängnings möjligheter. Fräscht och helkaklat badrum utrustat med tvättställ, wc och dusch. Perfekt som första bostad mitt i stadens hjärta. Endast ett par minuters gång- och cykelväg till högskolan samt centralstationen. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information (070-579 90 91 / [email protected]) Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Solvägen 7, Kolbäck, Hallstahammars kommun
Solvägen 7, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 2
Solvägen 7, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 3

Solvägen 7

Villa
Kolbäck, Hallstahammars kommun
3 395 000 kr
140,3 m²
5 rum
908 m² tomt

- Nybyggt 2023 - Fiber indraget - Stilrena materialval - Enplansvilla med plats för hela familjen - Social och öppen planlösning med två badrum Varmt välkomna till Solvägen 7 och denna fantastiska enplansvilla i absolut toppskick. Nu ges möjligheten att förvärva denna nybyggda villa med välplanerade kvadratmeter praktiskt fördelat på ett plan. Bostaden har en boyta om ca 140 kvadratmeter som är fördelat på sex rum och kök där det finns gott om plats för hela familjen. Här finner ni ett smakfullt kök med full maskinell utrustning i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Plats för valfritt möblemang och ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt utgång till baksida med stora möjligheter att skapa din drömträdgård. Villan erbjuder fyra rogivande sovrum samt ett allrum varav master-bedroom innehar eget badrum med bastu samt klädkammare. Vidare återfinns ytterligare ett badrum, båda är utrustade med kommod, dusch och WC. Tvättstuga perfekt för barnfamiljen, utrustat med torktumlare, tvättmaskin och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Genomgående smakfulla och moderna materialval. Huset är uppfört med extraisolerade inneväggar och uppvärmt genom vattenburen golvvärme/kamin, ventilation genom frånluft och fiber finns indraget till huset. Detta är ett hem att bara flytta in i och trivas i en lång tid framöver! Kolbäck erbjuder ett trivsamt samhälle med närhet till skolor, matbutik och fria kommunikationer via buss och en kort cykeltur till tågstation som tar er till Västerås sedan vidare till Stockholm, samtidigt som du har naturens alla underbara möjligheter precis runt knuten. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information (070-579 90 91 / [email protected]). En bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

  • Premium

Visar alla 6