Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Mäklare Måns Thörn

Måns Thörn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stentorpsgatan 17C, Malmaberg, Västerås kommun
 • Budgivning pågår
Stentorpsgatan 17C, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Stentorpsgatan 17C, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Stentorpsgatan 17C

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun

895 000 kr

56 m²

2 rum

3 625 kr/mån

15 982 kr/m²

- Välplanerad bostad - Välskött förening med god ekonomi - Mycket låg belåningsgrad om 1485 kr/kvm enligt årsredovisning från 2021 - Attraktivt belägen på populära Malmaberg Varmt välkomna till Stentorpsgatan 17C och detta trevliga boende om 56 välplanerade kvadratmeter. Här bor ni i ett trivsamt hem med populärt läge på tredje våningen! Lägenheten karakteriseras av genomgående behagliga ytskikt med ljust kök samt bra läge med närhet till allt man önskar. Fräscht badrum med badkar, wc och handfat. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet inbyggda garderober samt en stor klädkammare. Mycket välskött förening med god ekonomi! Föreningen är i slutskedet med färdigställande av solpaneler på fastigheterna och har planer på att installera IMD (individuell mätning och debitering av el för varje lägenhet) vilket kommer att sänka elkostnaderna framåt. Attraktivt belägen på Malmaberg med gångavstånd till skolor, grönområden/elljusspår, allmänna kommunikationer, sjukhuset, Västerås city på ca 10 min cykelavstånd samt Skiljebo centrum med stort utbud av såväl livsmedelsbutik och restaurang som postombud och bibliotek. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Norra ringvägen 43, Centrum, Västerås kommun

Norra ringvägen 43

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun

1 795 000 kr

68 m²

3 rum

4 128 kr/mån

26 397 kr/m²

- Ett stenkast till citypulsen - Belägen på vån 1 med uteplats - Väldisponerad bostad med tilltalande materialval - Nära till allt du behöver och snabb access till E18 Varmt välkomna till Norra ringvägen 43 och denna charmiga trea om 68 väldisponerade kvadratmeter! Här bor ni smidigt beläget på vån 1 med uteplats och nära till allt Ni kan tänkas behöva för att bo bekvämt. Bostaden karaktäriseras av ett stilrent kök med full maskinell utrustning, gråa köksluckor och gott om förvaring samt fullstor kyl & frys. Från köket nås den stenbelagda uteplatsen som enkelt kan glasas in för att förlänga sommarhalvåret. Lägenheten erbjuder två sovrum, varav master bedroom med gott om förvaring via garderobsvägg. Helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare.

 • Uteplats
 • Hiss
Kungsljusgatan 11, Gideonsberg, Västerås kommun
 • Ons 29 mar kl 17:30

Kungsljusgatan 11

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun

2 395 000 kr

69 m²

3 rum

4 945 kr/mån

34 710 kr/m²

- Välplanerad och utmärkt planlösning - Påkostade materialval - Inglasad balkong samt uteplats - Populärt område med närheten till flertalet dagis och skolor Varmt välkomna till denna synnerligen trevliga bostad på Kungsljusgatan 11. Här bor du i en optimalt planerad trea på 69 kvadratmeter på bottenplan med både inglasad balkong samt (!) en grönskande uteplats. Fastigheten uppförd 2019 där materialvalen i bostaden valts med omsorg, ett exklusivt kök fullt utrustat och luckor i en sober kulör med bänkskiva i sten som förhöjer levnadskänslan. Vardagsrummet i öppen planlösning från köket perfekt för de sociala tillställningarna, härligt ljusinsläpp och utgång till den inglasade balkongen. Två rogivande sovrum varav master bedroom med full garderobsvägg samt en av två utgångar till den fantastiska uteplatsen där många grillkvällar kan spenderas med familj och vänner. Helkaklat badrum utrustat med golvvärme, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring via skjutgarderob. Belägen på attraktiva Gideonsberg med närhet till det mesta. Här bor du med grönområden, lekparker och fina promenadstråk runt knuten, bekväma avstånd till såväl Stenby med stormarknad, apotek och systembolag som Västerås citys mångfacetterade utbud samt tågstationen. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information samt anmälan till visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hallsta gårdsgata 30 lokal nr 52, Erikslund, Västerås kommun
Hallsta gårdsgata 30 lokal nr 52, Erikslund, Västerås kommun, bild 2
Hallsta gårdsgata 30 lokal nr 52, Erikslund, Västerås kommun, bild 3

Hallsta gårdsgata 30 lokal nr 52

Lägenhet
Erikslund, Västerås kommun

995 000 kr

81,3 m²

4 315 kr/mån

12 239 kr/m²

- Flertalet användningsområden - Godkänd andrahandsuthyrning - Låg månadsavgift - Flexibelt tillträde Ta tillfället i akt att förvärva denna lokal med många möjligheter. I en inhägnad fastighet finner du denna lokal om 81,3 kvadratmeter som är upplåten med bostadsrätt och har en låg månadskostnad. Här finns möjligheten att nyttja detta som garage, verksamhet, lager eller annat. Föreningen godkänner även uthyrning i andra hand och accepterar juridisk person som ägare. Köparen måste vara momsregistrerad. Lokalen är väl utrustad och innehar följande utrustning: trinettkök med matlagningsmöjligheter, Duschkabin, wc, handfat, mekanisk frånluftsventilation, LED- eller lysrörsbelysning, motoriserad takskjutport med separat gångdörr, golvbrunn med olje- och sandavskiljare, kameraövervakning med inspelning, belyst och asfalterad gård samt golv med epoxibeläggning. (El: 3-fasuttag) Fastigheten är försäkrad till fullvärde och färdigt avtal finns för fastighetsförvaltning samt fastighetsskötsel. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för att boka in dig på visning!

 • Premium

Visar alla 4