Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Gunnar Svenson

Gunnar Svenson

Om mig

Lång erfarenhet i branschen! Erfaren och kunnig mäklare med över 20 år i branschen. Varje affär är unik och med min erfarenhet vet jag vad som är viktigt i varje enskilt fall. Jag gör alltid mitt bästa oavsett vilket objekt jag hjälper till att förmedla. Blandningen av objekt är något jag tycker är roligt och jag kan hjälpa er med förmedling av både lägenheter, villor, fritidshus och jordbruksfastigheter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Örngatan 2, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Örngatan 2, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Örngatan 2, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Örngatan 2

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 250 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 918 kr/mån
31 646 kr/m²

Väldigt välplanerad lägenhet som i dag disponeras som en tvåa med separat sovrum. Fräscht kök med smakfull färgsättning och komplett maskinpark samt matplats. Dusch/wc är stambytt med klinker och helkaklat. I vardagsrum och sovrum finns fint fiskbensparkettgolv samt utgång till den rymliga inglasade balkongen med sol och utsiktsläge. Tvättstuga i källaren.

  • Premium
  • Balkong
Torggatan 25, Forserum, Nässjö kommun

Torggatan 25

Villa
Forserum, Nässjö kommun
Notar
1 970 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
981 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga gula familjevilla med lugnt och bra läge i Forserum. Entréplanet har 3 st bra sovrum varav ett med utgång till ett mysigt inglasat uterum, vardagsrum med mycket ljusinsläpp, rymlig dusch/wc samt ett kök med vita luckor bra förvaring samt matplats. i Källarplanet finns gott om hobby och förvaringsutrymmen samt tvättstuga och bastu. Vindsplanet har gott om förvaring. En nyare luft/vattenpump bidrar till låga driftskostnader. Ett fristående rejält garage får vi inte glömma bort. Trädgården är plan och lämpar sig för både lek, odling eller härliga grillkvällar.

Grännavägen 50, Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun

Grännavägen 50

Lägenhet
Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun
Notar
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 900 kr/mån
24 938 kr/m²

Letar Ni efter något unikt så har Ni nu chansen. Vindsvåning på solsidan/Huskvarna med fantastisk panoramautsikt över Vättern. De härligt välvda och höga fönsterpartierna ger ljusinsläpp, balkong i västerläge som har en oslagbar utsikt över Vättern, kvällssolen får man på köpet, braskamin för mysstunder, parkeringsplats samt "egen" uteplats med trädäck i trädgården m.m. Kort sagt en bostad som är unik. Kontakta handläggande mäklare för visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Vaggerydsgatan 25, Munksjöstaden, Jönköpings kommun

Vaggerydsgatan 25

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Notar
2 850 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
5 708 kr/mån
34 756 kr/m²

Så nära nyskick man kan komma är dessa 82 kvm i populära Munksjöstaden. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och köket. Hög standard med bl.a. Vedum-kök med komplett maskinpark från Electrolux, dusch/wc med klinkers, helkaklat samt egen tvättsektion, två rejäla sovrum samt även en gäst-wc med klinkers och kakel. Utanför dörren har man ett utbud med service som Hemköp, Wetterhälsan, apotek, bageri, restauranger, gym m.m eller varför inte ta en stärkande promenad runt Munksjön eller gå fram till citykärnan. För visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kullängsvägen 13, Kaxholmen, Jönköpings kommun

Kullängsvägen 13

Villa
Kaxholmen, Jönköpings kommun
Notar
4 495 000 kr
160 + 97 m²
9 rum
875 m² tomt

Med högt läge på barnvänlig och lugn återvändsgata ligger denna familjevilla med gott om utrymmen. Hela 9 rum varav 5 sovrum fördelade på 3 plan. Ett flertal altaner/balkonger i olika väderstreck en del med en fantastisk utsikt över Landsjön och Vättern. En villa med oanade möjligheter att vidareutveckla och anpassa efter nästa ägares tycke och smak. Här har man närhet till både skola, barnomsorg samt naturen (naturreservatet: Kaxholmens lövskog) med härliga stigar, motionsspår, mountainbike-bana. För visning vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Oskarsgatan 21, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun

Oskarsgatan 21

Villa
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
4 195 000 kr
155 + 89 m²
6 rum
618 m² tomt

Välkommen till Oskarsgatan 21 på Huskvarna söder Söker ni efter en välvårdad villa med bra läge på barnvänligt område, då har ni hittat rätt ! Här finns både skola och barnomsorg inom gångavstånd. Möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas. Villan har 155 välplanerade boytor samt hel källare. Ett underbart stort och rymligt uterum där man genom skjutdörrspartier kommer ut till altan och trädgård. Välkomnande hall med klinkergolv (elvärme). Direkt till vänster om hallen finns en bra och praktisk tvättstuga med klinkergolv och helkaklade väggar. Badrummet renoverades 2016 och här ligger det klinkergolv med elvärme och väggarna är helkaklade. Sovrummet på detta plan är rymligt och här finns det bra förvaring genom hel garderobsvägg. Vardagsrum i vinkel med braskamin som förhöjer trevnadsvärdet inför mysiga höst och vinterkvällar. På golvet ekparkett och utgång till det stora och rymliga uterummet. Köket har ett pergogolv och renoverades 2017. Bra förvaring genom många skåp. Väl uppe på det övre plan möter allrummet upp om 27 kvm, här finns de synliga träbjälkarna och det är laminat på golvet. Två bra sovrum på detta plan. Dusch/wc som också detta renoverades 2016 med klinkergolv (elvärme) och vitt kakel. Spotlights i tak samt takfönster. Om det finns behov av ytterligare sovrum kan man med fördel dela av det stora sovrummet. (Se originalritning). Väl nere i källaren har man allrummet/gillestugan som går i vinkel, ekparkettgolv och vitmålade träväggar. Öppen spis (ej eldningsbar). Praktisk klädkammare. Dusch/wc/bastu med klinkers på golv och kakel på väggarna. Bastu. Från detta planet är det direktutgång till garaget. Välkommen till en mycket fin villa! För visning kontakta ansvarig mäklare

Visar alla 6