Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Mäklare Robert Csiki

Robert Csiki

Om mig

Att köpa och sälja bostad är för många något av det största som händer i livet, och att få vara en del av den processen är en ynnest. Genom att bidra med min samlade erfarenhet får jag möjlighet att göra detta till en trygg upplevelse för mina kunder. Jag älskar helt enkelt mitt yrke som mäklare, och har gjort det sedan min första arbetsdag våren 2013. Min färdighet i förhandlingslägen tillsammans med ett stort driv och ödmjukhet inför varje affär, gör att du som kund kommer uppleva trygghet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Storgatan 128A, Liljeholmen, Jönköpings kommun
 • Borttagen före visning

Östra Storgatan 128A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Notar

2 100 000 kr

84 m²

3 rum

5 276 kr/mån

25 000 kr/m²

Med nära avstånd till strand, stad och park på vackra Liljeholmen kan denna bostad snart bli din. Har du tummen mitt i handen och vill slippa renoveringskaos så har du hittat rätt. På kravlistan kan du också bocka av bl.a. insynsskyddad balkong i söderläge, svårslaget läge i Jönköping samt ljusa och luftiga rum med bra förvaringsutrymmen. Lägenheten är belägen på tredje våningen, utan insyn och ingår i en stabil förening. Först i år höjde föreningen avgifterna, dock med endast 2 % men har sedan tidigare inte höjt sina månadsavgifter sedan 1995. En smart planlösning med ett enhetligt golv i samtliga rum i bostaden förutom i vardagsrummet där det ligger en behandlad parkett. Stort vardagsrum som bjuder på två fönster som skapar ett ljust och härligt rum att vistas i. God plats finns för både större soffgrupp, matgrupp och övrigt möblemang. Ett snyggt och praktiskt kök där det finns goda arbetsmöjligheter samt plats för matbord för minst sex personer. Vitvaror i rostfritt utförande i form av integrerad kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnads micro och inbyggnadsugn i arbetshöjd och spishäll med fläkt ovanför. Lägenheten har två ordentliga sovrum varav det ena har en skjutdörrsgarderob och vidare utgång till den insynsskyddade balkongen i underbart söderläge som bjuder på många njutbara soltimmar. Det andra sovrummet ligger till vänster om entrén, här är det gott om plats och en skjutdörrsgarderob. Strax intill sovrummet är det fräscha och helkaklade badrummet med vädringsfönster, duschhörna, wc, kommod och badrumsspegel ovanför. Här finns plats för tvättmaskin för den som önskar men föreningen har en väldigt fin tvättstuga som ofta har lediga tider. Bra storlek på hallen som också har en skjutdörrsgarderob för förvaring. Lägenheten ingår i bostadsrättsföreningen HSB Flora 4 vilket är en väldigt bra och solid förening. I förening finns en samlingslokal som går att hyra vid festligheter och en nyrenoverad övernattningslägenhet med 4 bäddar, wifi, tv och pentry som vänner och släkt kan hyra för en mindre summa när de hälsar på. Tillgång till garage finns också. Det är ett attraktivt, lugn och mysigt område men också ett centralt läge med närhet till Liljeholmsparken, Vätterstranden, mataffärer, caféer, restauranger, uteliv, butiker, bussförbindelser och andra vardagliga nödvändigheter. Varmt välkomna att höra av er!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Jösse Skytts väg 2, null, Vetlanda kommun

Jösse Skytts väg 2

Villa
Vetlanda kommun
Notar

1 395 000 kr

148 m²

7 rum

928 m² tomt

Varmt välkomna till Jösse Skytts väg 2, en mycket fin villa som är perfekt för dig som vill bo i ett lugnt och tryggt område i Myresjö. Boendet har flera fördelar som bl.a. garage och uppställningsplats för flera bilar, stora sällskapsytor både inomhus och utomhus och en lättskött trädgård som bjuder in till lek och spel. Huset erbjuder allt i ett plan och är i sin helhet väl omhändertaget med behaglig golvvärme i majoriteten av rummen. Ett fint och praktiskt kök med goda arbetsytor. Från köket är det en öppen planlösning mot ett matrum och den rejäla utbyggnaden med stora glaspartier och öppet upp till nock. Detta är en perfekt social yta när gästerna är på besök och det arbetas i köket. Sällskapsrummet har en mysig eldstad och vidare utgång till husets ena härliga altan som bjuder på många soltimmar i underbart sydväst läge. Vidare i huset finns ett trivsamt allrum och strax intill ett helkaklat badrum med vädringsfönster, duschhörna, wc och kommod med badrumsspegel ovanför. Precis intill badrummet finns också en separat wc. Huset har idag totalt fyra rymliga sovrum men kan enkelt göras om för att få ut ytterligare sovrum för den stora familjen. Alla sovrummen har fönster och goda förvaringsmöjligheter i och i anslutning till rummen. Och till sist tvättavdelning/groventré med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättho. Ett väldigt välskött boende med ett bra läge i området. Lägg där till den härliga tomten med många soltimmar, den moderna planlösningen, minst fyra bra sovrum och gott om sociala ytor såväl interiört som exteriört. Dessutom med skol- och barnomsorg, bra kommunikationsmöjligheter, natur och matbutik inom nära avstånd. Helt enkelt ett boende som är optimalt för barnfamiljen som ställer ytterst stora krav på sitt boende. Varmt välkomna att höra av er!

 • Plus
Älgstigen 3B, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun

Älgstigen 3B

Lägenhet
Gamla Råslätt, Jönköpings kommun
Notar

1 600 000 kr

53,9 m²

2 rum

2 498 kr/mån

29 685 kr/m²

En bostad med rejäl hemmakänsla och stora fönster som släpper in mycket ljus vilket skapar en väldigt härlig miljö att vistas i. Lägenhetens ytskikt är väl i ordning med moderna inslag med spottar i samtliga rum och enhetligt golv i samtliga ytor. På kravlistan kan du också bocka av bl.a. härlig balkong, lugnt område men nära avstånd till city och dessutom låg avgift. Lägenheten är belägen på andra våningen utan insyn och ingår i en välskött förening. Kan det bli bättre? Lägenheten har en smart planlösning med ett stort vardagsrum med större fönsterparti, god plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Här finner ni vidare utgång till den härliga balkongen med plats för utemöbler och sällskap. Ett praktiskt kök med mycket förvaring. Köket har rostfria vitvaror i form av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnadsugn och micro i arbetshöjd och spishäll med fläkt ovanför. Här finns goda arbetsmöjligheter samt plats för matbord. Ett fräscht och helkaklat badrum i läckert utförande med handukstork, duschhörna, kommod och wc. Rymligt sovrum med god plats för större säng och övrigt möblemang. Garderobsyta finns i detta rum samt skjutdörrsgarderob strax utanför. Sammanfattningsvis en perfekt lägenhet för dig som vill bo bekvämt i ett omtyckt område. Belägen i ett lugnt, attraktivt och trivsamt område med närhet till bl.a. natur, promenadstråk och bra kommunikation till Jönköping centrum. Varmt välkomna att höra av er!

 • Plus
 • Balkong
Wilhelm Thams väg 72, Huskvarna, Jönköpings kommun

Wilhelm Thams väg 72

Radhus
Huskvarna, Jönköpings kommun
Notar

2 995 000 kr

115 m²

7 rum

192 m² tomt

Varmt välkomna till Wilhelm Thams väg 72! Ett mycket fint radhus som är perfekt för dig som vill bo med en centralt läge i Huskvarna. Boendet har flera fördelar som bl.a. indraget fiber, garage, många rum, dubbla uteplatser och en lättskött trädgård. Samt att huset är så pass renoverat att det bara är att flytta in. Huset har en smart planlösning där entréplanet bjuder på ett modernt och snyggt kök från 2015 med golvvärme, goda arbetsytor och plats för matgrupp. Vitvaror i rostfritt utförande i form av kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn och spishäll med en fläkt ovanför. Stort vardagsrum som har rejält med stora fönster och läcker stavparkett som matchar till bröstpanelen. Entrén har praktisk klinker med golvvärme och flera garderober. På det övre planet har ni tre rymliga sovrum, alla med fönster och goda förvaringsmöjligheter. Här finns ett helkaklat badrum med behaglig golvvärme, takfönster, badkar, wc och kommod med badrumsspegel ovanför. Samt ett allrum med vidare utgång till den väl tilltagna balkongen som rymmer både utemöbler och alla familjemedlemmar. I källaren finner ni ytterligare två sovrum varav det ena med utgång till den härliga trädgården och altanen på baksidan av huset som är en perfekt social yta när gästerna är på besök. Stor gillestuga med tillhörande bastu. Ytterligare ett helkaklat badrum med golvvärme, duschhörna, wc och handfat med badrumsspegel ovanför. Strax intill badrummet är tillgång till tvättstuga med tvättmaskin, tvättho och upphängningsmöjligheter. I sin helhet ett väldigt välskött boende med ett bra läge. Lägg där till den härliga och lättskötta trädgården med många soltimmar och odlingsmöjligheter, den praktiska planlösningen, fem bra sovrum och gott om sociala ytor såväl interiört som exteriört. Dessutom med skol- och barnomsorg, Huskvarna centrum, bra kommunikationsmöjligheter och natur inom gång- och cykelavstånd. Helt enkelt ett boende som är optimalt för barnfamiljen som vill bo i en bekymmersfri bostad och som ställer ytterst stora krav på sitt boende. Varmt välkomna att höra av er!

 • Plus
Västra Holmgatan 24D, Kålgården, Jönköpings kommun

Västra Holmgatan 24D

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Notar

4 250 000 kr

141 m²

4 rum

7 817 kr/mån

30 142 kr/m²

Här bor du bekymmersfritt i ett hem med rejäla ytor och utsikt mot Munksjön! Vackra Kålgården har alltid varit ett av Jönköpings attraktivaste områden då det är nära avstånd till strand, stad och park. Det kan knappast bli bättre än såhär. På kravlistan kan du också bocka av bl.a. dubbla badrum, uteplats med härlig eftermiddagssol, generösa, ljusa och luftiga rum, svårslaget läge i Jönköping och en stabil förening. Lägenheten är belägen på första våningen, en halv trappa upp och är nu redo för en ny ägare. Detta bostadsprojekt stod klart 2006-2007 och är ritat av Wingårdhs arkitekter och det är tydligt att allt är väl genomtänkt med en hög standard. Strikt och modern arkitektur som borgar för en vacker och funktionell boendemiljö med en gård med grönskande plantering, stensättning och belysning. Väl inne i bostaden följs den påkostade röda tråden upp med ett stilrent kök, dubbla helkaklade badrum, enhetligt ekparkettgolv, rejält med förvaring och rummens fördelning gör det lätt att både vara social och dra sig tillbaka. Loggia om ca 11 kvm men många fönster och härligt utsikt mot Munksjön. Fönster med låg bröstning ger mycket ljus och öppnar för utsikten. Listan är lång men det du får på köpet som boende i föreningen är tillgång till att kunna boka en gästlägenhet om alla gäster inte får plats i bostaden och föreningen kommer efter årsskiftet installera laddstolpar i garaget för alla med elbil. Vackra Kålgården är en av Jönköpings centrala stadsdelar. Cykla eller gå in till Jönköping city på ett par minuter för utbud av mataffärer, butiker och restauranger mm. Lika nära finns Liljeholmsparken med minigolf och lekplatser för barnen men glöm inte Kålgårdens egna park. På nära avstånd finns dessutom Rosenlundsbankarna och Knektaparken med frisbeegolf intill Rocksjön och dess sandstrand. Endast två stenkast bort hamnar du på Vätterstranden med allt vad det kan innebära. Varmt välkomna att höra av er!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Tomtavägen 1A, Tenhult, Jönköpings kommun

Tomtavägen 1A

Villa
Tenhult, Jönköpings kommun
Notar

3 495 000 kr

150 m²

7 rum

583 m² tomt

Gedigen villa som är perfekt för dig som vill bo i ett lugnt och tryggt område i Tenhult. Boendet har flera fördelar som bl.a. indraget fiber, garage och uppställningsplats för flera bilar, dubbla eldstäder, stora uteplatser, en lättskött trädgård med ett läge som har närhet till det mesta. Det märks tydligt att ägarna tagit god hand om sitt hem både utvändigt och invändigt då de varit de enda ägarna till huset sedan år 1976. På övre planet erbjuds ett fint och modernt kök med många fönster, goda arbetsytor och plats för matgrupp för minst fem personer men också vid köksön. Samtliga vitvaror i rostfritt som kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnadsmikro och ugn i arbetshöjd samt spishäll med en fläkt ovanför. Från köket är det enkelt att ta sig till det rymliga vardagsrummet som är en perfekt social yta när gästerna är på besök. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti och plats för större matgrupp, soffgrupp och övrigt möblemang. Här finns också en av eldstäderna som höjer mysfaktorn rejält de kallare årstiderna. Från Vardagsrummet/matrummet är det vidare utgång till husets ena uteplats där ni möts av en stor och härlig altan som bjuder på många soltimmar och trevliga stunder då det är enkelt att koppla av och slippa insyn. Våningsplanet har totalt fyra rymliga sovrum, alla med goda förvaringsmöjligheter i eller i anslutning till rummen. I anslutning till sovrummen finns ett helkaklat badrum med behaglig golvvärme, vädringsfönster, badkar, wc och kommod med badrumsspegel ovanför. På entréplanet bjuds det på en rejäl gillestuga med en mysig eldstad. Stort förrådsrum och gäst wc. Ett väldigt fräscht tvättrum med tvättmaskin, tvättho och goda upphängningsmöjligheter. Här är också en dusch så du kan spola av dig efter en omgång i bastun. I sin helhet ett väldigt välskött boende med ett bra läge i området och lite trafik på gatan. Lägg där till den härliga tomten med många soltimmar, den moderna planlösningen, fyra bra sovrum och gott om sociala ytor såväl interiört som exteriört. Dessutom med skol- och barnomsorg, bra kommunikationsmöjligheter, natur och matbutik inom nära avstånd. Helt enkelt ett boende som är optimalt för barnfamiljen som ställer ytterst stora krav på sitt boende. Varmt välkomna att höra av er!

 • Plus
Tennisvägen 3, Fagerhult, Habo kommun

Tennisvägen 3

Villa
Fagerhult, Habo kommun
Notar

1 995 000 kr

119 m²

5 rum

1 230 m² tomt

Välkommen till Tennisvägen 3 i Fagerhult! Kan man verkligen köpa en enplansvilla med hel källare om 119 välplanerade boytor plus hel källare i Jönköping och Habotrakten för 1.995.000:-, ett kvadratmeterpris om ca 17.000:-/kvm? Ja tydligen! Dessutom bara ca en mil norr om Habo centrum med allt dess utbud. Lägg därtill att huset har en absolut närhet till skola, förskola, mataffär, bussförbindelser, och med en kort promenad så är man nere på Vätterns härliga stränder. Välkommen in i entréhallen med trätak och klinkergolv vid entrén. Allrummet har ekparkettgolv och härifrån är det utgång till den härliga baksidan och altanen. Köket från 2005 har matplats och ett ekparkettgolv och här är det öppet in mot vardagsrummet. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och stort matsalsbord om så önskas. På golvet ekparkett. På detta planet samsas tre bra sovrum där det finns 2 st garderober i vardera rummen. Dusch/wc som är kakelsatt och klinkers på golvet samt större praktiskt handfat. Väl nere i källarplanet möter den stora gillestugan upp med öppen spis för mysiga höst och vinterkvällar. Ekparkett på golv och vitmålade väggar samt träväggar. Här finns det gott om förrådsutrymmen och ett praktiskt hobbyrum för allehanda aktiveteter, utgång från detta rummet upp till garaget. Duschavdelning med klinkergolv och kakel på väggarna samt bastu. Två stycken rum ytterligare som kan användas som exempelvis gästrum. Pannrum med bergvärmeanläggningen. Tvättstuga med vitmålade väggar och klinkers på golvet. Matkällare. Stor prunkande tomt för den trädgårdsintresserade och med fiskdamm som pricken över i:et. Bra med ytor för barnens allehanda aktiviteter. Välkommen till en bra husaffär!

Krämmeskog, Krämmeskog, Habo kommun

Krämmeskog

Tomt
Krämmeskog, Habo kommun
Notar

800 000 kr

2 500 m² tomt

Välkommen till natursköna Krämmeskog utanför Habo. Säljarna har fått ett positivt förhandsbesked för tre stycken enbostadshus och garage. Tomterna kommer att ha en storlek på ca 2500 kvm med varierande längd och bredd för att skapa lantliga tomter. Här kan du skapa ditt eget drömboende helt efter dina egna önskemål! Prisidé: 800.000:-/per tomt. Placeringen av husen kommer vara förskjutna för att få bort känslan av en "villagata". Bostadshusen ska ha lantlig prägel och röda tak, klassiska husmodeller som passar in på landet. Vägen till tomterna kommer att dras relativt rak för att möjliggöra en bra väghållning samt tillgänliggöra vägen för avloppsskötseln. Fastigheterna kommer att ha servitut på vägen. Under dokument och information finns det enklare tomtkarta samt förhandsbesked bygglov. Välkommen att höra av dig för mer information samt visning. Mvh Johan Sethberg. Skolor och barnomsorg Skola och förskola finns i Fagerhult ca 2 km från tomterna, årskurs 1-6. I Habo finns Alléskolan, Bränningeskolan, Hagenskolan samt Kråkerydsskolan erbjuder förskoleklass – skolår 6. Sedan finns även Hagabodaskolan som erbjuder årskurs 7-9. Habo har även ett antal förskolor, såväl kommunala som fristående. Naturen och fritid Krämmeskog och Habo med omnejd har ett rikt föreningsliv och erbjuder ett mångsidigt och rikt utbud av aktiviteter och sporter som bl. a fotboll, innebandy, volleyboll samt elljusspår. Med läget vid Vättern finns självfallet nära till underbara naturupplevelser. Gör ett besök på Hökensås 5 200 hektar stora naturvårdsområde och följ en av vandringslederna eller varför inte prova på fiskelyckan i en av de många sjöarna. Affärer och restauranger I Fagerhult finns livsmedelsbutik. Habo har att erbjuda en rad olika affärer och butiker. Du finner bl. a livsmedelsbutikerna ICA Supermarket samt Coop Konsum, bageri, bibliotek och guldsmedsverkstad. Den hungriga har ett flertal restauranger och pizzerior att välja mellan för att avnjuta en god bit mat.

Visar alla 8