Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare CarlChristian Rounick

CarlChristian Rounick

Om mig

Med över 15 års erfarenhet av försäljning varav 6 år som mäklare erbjuder jag dig högsta möjliga fingertoppskänsla i mina bostadsaffärer. Jag arbetar starkt efter ledorden tillgänglighet, energi och engagemang vilket borgar för att du som kund skall bli riktigt nöjd med mig som din mäklare. Går du i säljtankar? Kontakta mig idag för att göra ditt livs bästa affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gråsparvsvägen 5, Älta, Nacka kommun
Gråsparvsvägen 5, Älta, Nacka kommun, bild 2
Gråsparvsvägen 5, Älta, Nacka kommun, bild 3

Gråsparvsvägen 5

Villa
Älta, Nacka kommun
Notar
8 995 000 kr
122 + 76 m²
5 rum
1 402 m² tomt

Välkomna till detta fantastiska hus från 1930-talet. Fastigheten är högt och fritt belägen på kuperad tomt. Här samsas planteringar, växthus och uteplatser i harmoni. Huset erbjuder gott om sällskapsytor, tre sovrum, två badrum och bastu, förvaringsytor finns det mycket gott om. På tomten njuter man under alla årstider med inglasad uteplats och altan i bästa möjliga solläge. På uppfarten finns isolerat dubbelgarage, carport med förråd och ovanför huvudbyggnaden finns isolerad gäststuga. Läget är det är det bästa tänkbara med naturen som närmsta granne och direkt närhet till skolor, förskolor och kommunikationer. Närbelägna Ältasjön är en favorit sommartid för bad och med fina promenadstråk. Renoveringar: 2018 - Fönsterbyten 2018 - Fasadmålning 2009 - Omläggning av tak 1995 - Dränering Övrigt: Centraldammsugare med uttag i alla tre våningsplan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Per Hallströms Väg 12, 2tr, null, Nacka kommun

Per Hallströms Väg 12, 2tr

Lägenhet
Nacka kommun
Notar
3 195 000 kr
81 m²
4 rum
5 030 kr/mån
39 444 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4:a i en av Nackas mycket populära föreningar! Lägenheten disponeras med 3 sovrum, badrum, kök&matrum samt generösa sällskapsytor i vardagsrum. Från vardagsrummet når man också balkongen som vetter i syd/väst vilket borgar för många härliga soltimmar. År 2020 genomfördes omfattande renoveringar i lägenheten, bland annat renoverade man köket, badrummet samt bytte alla dörrar och golv i hallen. Brf Skvaltan är en mycket populär förening med flertalet bekvämligheter så som bastu, relax, gästlägenhet och parkeringsplatser för föreningens medlemmar. Samtliga större renoveringar som fasadrenovering, stambyte, dränering och fönsterbyten är genomförda mellan 2010-2020. Det finns i dag inga planerade renoveringar eller kommande avgiftshöjningar. Förskolor och skolor finns belägna alldeles i närheten och området är barnvänligt med föreningens egen lekpark. Närheten till naturen är oslagbar; det är nära till badsjöar och i Nackareservatet löper fina promenadstråk och mortionsslingor som väntar på att upptäckas. Här är det nära till allt; Sickla köpkvarter och forum Nackas breda affärs- och serviceutbud ligger i nära anslutning, Ica maxi ligger ett stenkast bort. Det är heller aldrig långt till Stockholms City, bra kommunikationer i form av buss och inom kort även tunnelbana som för närvarande byggs ut med närmsta station på cirka 5 minuters gångavstånd från bostaden. Till lägenheten tillhör förråd och i månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband samt kabel-tv basutbud. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 2