Mäklare William Wirtberg

William Wirtberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Terapislingan 36C, Lillhagen, Göteborgs kommun

Terapislingan 36C

Lägenhet
Lillhagen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

2 595 000 kr

61,7 m²

3 rum

3 892 kr/mån

42 058 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en av de få bostäderna i Lillhagsparken med fönster i tre väderstreck! Uteplats i öster mot grönskande skog och fönsterpartier i norr, öst och söder ger sol större delen av dagen. Ljus entré med helglasad dörr som leder in till hallen med garderober och plats för avhängning. Den öppna planlösningen med vardagsrum och kök i ett skapar en social och ljus yta. Luftigt sovrum med yta över kring dubbelsängen och förvaring i garderober. I det mindre sovrummet finns garderobsförvaring och givetvis plats för både säng och skrivbord. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. I passagen till sovrummen finns ytterligare förvaring i två fristående garderober. Lillhagsparkens naturnära parkvillor i två våningar ger en lugn och småskalig oas med bara 20 minuter till stadens centrum. Här bor ni med skogen runt husknuten och en järnfemma till två av stadens golfbanor. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Ebbe Lieberathsgatan 27D, Södra Centrum, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 27D

Lägenhet
Södra Centrum, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 580 000 kr

75 m²

3 rum

4 452 kr/mån

61 067 kr/m²

Modernt planerad genomgångstrea där kök och vardagsrum samsas i ett öppet samband. Kök i vinkel signerat Vedum med goda arbetsytor och generös utrustning så som dubbla kyl och frys , varmluftsugn och kombimikro. Vardagsrummet erbjuder generös yta för matsalsbord och soffgrupp där familj och vänner kan samlas. Avskilt från den sociala delen ligger sovrummen lugnt belägna mot innergården och från båda rummen nås balkongen om ca 10 kvm i västerläge. Bostaden erbjuder även gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober, två klädkammare och ett källarförråd. I badrummet finns såklart egen tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare från Siemens som förenklar vardagen. Här bor ni med närhet till det mesta, matbutiker, gym, caféer och restauranger. Med spårvagnen har ni mycket goda kommunikationer till både centrala Göteborg och Mölndal.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 33A, Södra Centrum, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 33A

Lägenhet
Södra Centrum, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

3 080 000 kr

54 m²

2 rum

3 467 kr/mån

57 037 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva en nyproducerad tvåa i expansiva södra centrum! Bostaden är under byggnation idag och kommer vara klar för inflyttning i juni 2023. Bostaden har en generös social yta med kök och vardagsrum i anslutning. Stora fönsterpartier i söder med de ljusa materialvalen ger bostaden en ljus och rymlig känsla. Bostadens sovrum har fönster i två väderstreck och direkt anslutning till en klädkammare även denna med fönster. I badrummet finns såklart egen tvättutrustning i form av en kombimaskin som förenklar vardagen. Här bor ni med närhet till det mesta, matbutiker, gym, caféer och restauranger. Mes spårvagnen har ni mycket goda kommunikationer till både centrala Göteborg och Mölndal.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 27C, Södra Centrum, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 27C

Lägenhet
Södra Centrum, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

3 175 000 kr

54 m²

2 rum

3 467 kr/mån

58 796 kr/m²

Genomgångstvåa med gavelläge och generösa sällskapsytor i öppet samband mot köket. Rikligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och balkong i nordvästläge med kvällssol. Sovrummet är rymligt och utrustat med skjutdörrsgarderob. Bra med förvaring med klädkammare och ytterligare skjutdörrsgarderob med spegelglas i hallen. Badrummet är utrustat med kombimaskin som förenklar vardagen. I detta expansiva område bor ni med restauranger, caféer och butiker runt hörnet. Med spårvagnen tar ni på ett par minuter i korsvägen och centrala Göteborg eller söder ut till Mölndals centrum. Bostaden är idag under byggnation och kommer vara klar för inflyttning i november 2023.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

3 190 000 kr

53 m²

2 rum

3 206 kr/mån

60 189 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade tvåa i Brf Kronjuvelen som står färdig för inflytning i november. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med väl tilltagen yta för matsalsbord och soffgrupp. Inredningen går i sobert beige kulör och vitlaserad ekparkett. Det det höga läget och naturliga ljuset som strömmar in genom fönsterna ger bostaden en fri och luftig känsla. I föreningen kronjuvelen har ni även tillgång till bastu och relaxavdelning, takterrass och samlingslokal på våning 25. Gästlägenheter finns även att hyra och i huset kommer en restaurang att etableras på Entréplan. Läget är det bästa tänkbara, med bekvämt avstånd till citykärnan, mataffär, grönområden samt bra kommunikationer.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 5