Mäklare Zara Ek

Zara Ek

Om mig

Efter 13 år som mäklare, med hjärtat i Västra centrum, driver jag nu Nya Kvadrat Mäkleri tillsammans med min partner Julia Albinsson. Personlig service och mångårig erfarenhet av försäljning och förhandling är några av mina styrkor. Med min långa erfarenhet i ryggen hjälper jag mina kunder tryggt igenom deras livs största affär. Oavsett vart du befinner dig i din process kan jag hjälpa till- med allt från rådgivning till att hitta ditt nya drömboende. Bästa häsningar Zara, Nya Kvadrat Mäkleri

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mors Backe 3, Majorna, Göteborgs kommun

Mors Backe 3

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 450 000 kr
72 m²
2 rum
vån -1/5
4 265 kr/mån
47 917 kr/m²

I gemytliga kvarter, på en av Majornas mest attraktiva adresser, välkomnas ni till denna ljusa och härliga bostad! Här bidrar tystnaden och den lugna atmosfären i området till den stora trivselfaktorn samtidigt som stadskärnan enkelt nås genom kollektivtrafiken strax utanför, eller via några minuters promenad genom omtyckta Slottsskogen. Ett ytterst kvalitativt boende i omskriven och välkänd fastighet. Husen uppfördes 2004 och präglas av högklassig design och vann därför också bemärkelsen "årets bostadshus" år 2005 genom Sveriges Arkitekter. Kök och badrum präglas av stilrena materialval och planlösningen är ytterst yteffektiv och anpassad för en modern livsstil. För ett par som vill ha stora ytor, hemmakontor, eller kanske dela av för att skapa ett extra sovrum? Stilen genom hela hemmet är klassisk och tidlös som passar huset och smälter in i dess omgivning. Tack vare husens läge uppe på Godhemsberget får ljuset ett fint flöde. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum ger en härligt luftig disposition. Fri utsikt mot balkongen genom stora glaspartier, vilka skapar goda förutsättningar för sociala tillställningar i den stora ytan. En perfekt plats att befinna sig på en nyårsafton när fyrverkerierna över staden lyser upp himlen och utsikten är storslagen. Den fira utsikten gör sig påmind från flera rum, och de gröna vyerna mot Slottsskogen utanför skapar en fin inramning, lika hänförande dag som kväll. Vidare erbjuds ett rymligt och bra sovrum, med garderobsförvaring och fönster åt två väderstreck. Ett stort badrum med egen tvättavdelning med praktisk förvaring. Omtyckt förening med god ekonomi och kvalitativa attribut så som gästlägenhet och parkering-/garageplatsmöjlighet. Varmt välkomna till Mors Backe 3!

 • Balkong
 • Hiss
Kaptensgatan 20E, Majorna, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 14:00
Kaptensgatan 20E, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kaptensgatan 20E, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kaptensgatan 20E

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
6 500 000 kr
97,5 m²
5 rum
vån 3/3
4 703 kr/mån
66 667 kr/m²

Varmt välkomna till en härlig etagefemma i populära Kolumbus. Ni möts av generösa ytor, ett rofyllt lugn och en alldeles särskild atmosfär. Lägenheten och hela fastigheten är varsamt renoverad och här uppstår det perfekta mötet mellan bevarade detaljer från förra sekelskiftet och modern funktion i kök och bad. Hemmet smyckas av dekorativa snickerier, furugolv, takkupor och träbjälkar som gör att själen och historien verkligen sitter kvar innanför dessa vackra väggar. Rymd, ljus och generösa ytor är andra egenskaper som speglar detta hem. Här bor ni i charmiga kvarter utan att behöva ge vika för kvalitet och funktion i form av två badrum, tvättmaskin, bra klädförvaring och två våningsplan vilket skapar möjlighet för storfamiljen. Önskar ni bo centralt beläget men ändå befinna er långt undan stadens brus i vad som närmast kan liknas vid en pittoresk småstad? Då vill jag presentera Brf Kolumbus. Med sina sju skyddade innergårdar, alla grindlöst sammanflätade-, och lummiga av grönska utgör detta en fredad plats med en kär och hemtrevlig atmosfär där barnen kan springa fritt helt utan biltrafik. Ni bjuds på en resa bakåt i tiden till ett äldre Göteborg där varje vrå är värd att betrakta med sin snickarglädje och utsirade detaljer, bevarade genom medlemmarnas genuina intresse och vurm för byggnadsvård. Utanför gårdarna finns ett generöst utbud av små restauranger och caféer samt matbutike. Närheten till Söderlingska parken, caféerna runt Mariaplan, kulturminnet Röda Sten och Slottsskogen bidrar också till att detta är ett mycket trevligt område att bo i. Varmt välkomna till denna familjevänliga bostad!

 • Premium
Kusttorget 2, Majorna, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 13:00
Kusttorget 2, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kusttorget 2, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kusttorget 2

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/6
3 659 kr/mån
49 917 kr/m²

I hjärtat av Majorna välkomnas ni till denna trivsamma 1950-talslägenhet med bevarade originaldetaljer och balkong med milsvid utsikt. Här erbjuds ni ett hem som präglas av ljus och rymd tack vare stora fönster, luftig takhöjd och en mycket bra planlösning. Här finns tidstypiska detaljer såsom djupa fönsterbänkar i natursten, välbevarad fiskbensparkett och öppen spis . Den öppna spisen, placerad mitt emellan vardagsrummets salongs- och matsalsdel, är eldningsbar och utgör en härlig mysfaktor. Stort vardagsrum med generösa fönsterpartier och mjukt ljusinsläpp tak vare det höga läget i huset. Härifrån nås även balkongen där ni njuter av solen och framförallt en fantastisk vy mot Älvsborgsbron och älvinloppet bort emot Vinga fyr. Trevligt kök med modern maskinpark och gott om förvaringsmöjligheter. Takhöjden är generös, och ljuset strömmar in genom välisolerade perspektivfönster i motsatta väderstreck. Under sommarhalvåret bjuder balkongen på många soltimmar, från uppgången över Chapmans torg till nedgången över Eriksberg. Den milsvida utsikten över hamninloppet och Älvsborgsbron, bort mot Vinga fyr och horisonten ger en unik frihetskänsla. Centralt läge men ändå nära till Majornas rika utbud av mysiga caféer, restauranger och små charmiga butiker. Nära till tre spårvagnslinjer samt Slottsskogen och Linné inom räckhåll.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Strandridaregatan 24A, Kungsladugård, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Strandridaregatan 24A, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Strandridaregatan 24A, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Strandridaregatan 24A

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 695 000 kr
41,2 m²
1 rum
vån 3/3
5 230 kr/mån
41 141 kr/m²

Varmt välkomna till detta ljuvliga landshövdingehem med ett riktigt drömkök! Vackra, bevarade tidstypiska detaljer såsom spegeldörrar, brädgolv, högt i tak, gjutjärnselement och skafferi smyckar lägenheten. Både kök och allrum erbjuder härliga ytor för umgänge och gemenskap. Allrummet med sitt lugna läge mot innergården har plats för både större säng, soffa, arbetshörna samt tv-möbel. Köket har genomgått en smakfull renovering där varje detalj är noga utvald och tillsammans möts de i en mycket tilltalande helhet! Likaså är badrummet smakfullt renoverat. Här bor ni i ett lugnt läge med närhet till Mariaplans rika utbud av caféer och restauranger, Slottsskogen inom räckhåll samt goda kommunikationer till city och salta bad!

 • Premium

Visar alla 4