Mäklare Emil Romell

Emil Romell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 805 000 kr
43 m²
2 rum
vån 6/8
3 511 kr/mån
65 233 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en prisvärd, nybyggd tvårumslägenhet mitt i centrala Karlastaden, en av Göteborgs mest spännande och snabbt växande stadsdelar. Denna sprillans nya bostad är utformad med modern livsstil i åtanke och kommer att tilltala den unga generationen. Med en imponerande takhöjd på 2,7 meter och en hög standard kommer du omedelbart att känna dig hemma. Boendet erbjuder vackert parkettgolv, ett stilrent kök från Marbodal, toppmoderna Electrolux vitvaror, ett badrum som är helkaklat med takdusch och smakfulla spotlights samt en rymlig balkong. Karlastaden har utvecklats till en ung och pulserande stadsdel där Göteborg möter framtidens livsstil. Här finner du allt du behöver: ett brett utbud av restauranger, mysiga caféer, hotell, arbetsplatser, butiker och skolor. Om du är en entusiast av mat och kulinariska upplevelser kommer du att älska att italienska restaurangen Cira snart öppnar på markplan i samma byggnad, tillsammans med gymkedjan STC som erbjuder träning i en toppmodern anläggning. Vi förstår att ekonomisk trygghet är av yttersta vikt när du väljer ditt nya hem. Därför har Tosito, projektets skapare, infört en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5% under de tre första åren efter inflyttning. Dessutom erbjuds du en 5-årig garanti på utfört arbete, möjlighet till flexibelt tillträde och stöd för dubbla boendekostnader. Tosito åtar sig också att köpa eventuella osålda bostäder för att säkerställa föreningens ekonomiska stabilitet. Det mest fantastiska med Brf Norrsken och Karlastaden är att det blir en stadsdel för alla åldrar och livsstilar, oavsett om du är singel, i en relation eller en familj. Med kollektivtrafik tar det endast tio minuter att nå Göteborgs pulserande citykärna, vilket ger dig nära till allt du behöver. Lev livet enkelt och bekvämt i en omgivning som erbjuder oändliga möjligheter och aktiviteter. Tveka inte - detta är din chans att bli en del av Karlastaden innan de populära bostäderna tar slut. Välkommen till ditt nya, fantastiska liv!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kjellmansgatan 32, null, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:00
Kjellmansgatan 32, null, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, null, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 295 000 kr
25 + 9 m²
1 rum
vån 1/9
2 720 kr/mån
91 800 kr/m²

Superettan! Ett hem som tar vara på varenda kvadratmeter och suddar ut gränsen mellan sovalkov och sovrum. Ytorna är välplanerade och lättmöblerade – med avskild sovplats, stor balkong och generöst kök. Här lever man som i en tvåa, fast i en etta. Därför kallas den ”superettan”. En bostad där det känns naturligt att träna hemma och enkelt att styra upp mysmiddagar. Länk till bostadsväljaren med lediga bostäder: https://view.wec360.com/sverigehuset/stigbergshyllan/stigbergshyllan Projekthemsida: https://www.sverigehuset.se/projekt/stigbergsliden

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/8
4 104 kr/mån
59 167 kr/m²

Vi har nu en fantastisk möjlighet att erbjuda dig en prisvärd tvårumslägenhet mitt i Karlastaden, en av Göteborgs mest spännande och snabbt växande stadsdelar. Detta är din chans att bli stolt ägare till en helt nybyggd bostad som imponerar med sin överkomliga elegans. Med en generös takhöjd på 2,7 meter och en genomgående hög standard kommer du omedelbart att känna dig hemma här. Denna bostad har ett vackert parkettgolv, ett gediget kök från Marbodal, moderna vitvaror från Electrolux och ett badrum som är helkaklat och utrustat med takdusch och snygga spotlights. Steg ut på den rymliga balkongen och upplev känslan av att vara den allra första som präglar denna fantastiska bostad med din personliga touch. Karlastaden har utvecklats till en pulserande oas där Göteborg möter framtiden. Här kan du förvänta dig en mångfald av restauranger, mysiga caféer, hotell, bostäder, arbetsplatser, butiker och skolor. För matälskaren finns populära Ciro, en italiensk restaurang på markplan, där du kan hämta din napolitanska pizza och njuta av den vid bryggan vid Lindholmspiren, bara en kort promenad bort. Dessutom kommer ett toppmodernt gym från STC att öppna i huset under hösten 2023. Vi förstår vikten av ekonomisk trygghet när du väljer ditt nya hem. Tosito, projektets skapare, har gett föreningen en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5 % under hela tre år framåt. Som köpare har du även förmånliga garantier, inklusive 5 års garanti på utfört arbete, flexibla tillträdesalternativ och stöd för dubbla boendekostnader. Dessutom är Tosito beredda att köpa eventuellt osålda bostäder, vilket ger extra trygghet. Det mest fantastiska med Brf Norrsken och Karlastaden är att det är en stadsdel som passar alla åldrar och livsstilar, vare sig du är singel, i ett förhållande eller en familj. Med kollektivtrafik tar det endast tio minuter att nå Göteborgs pulserande innerstad, så du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Lev ditt liv enkelt och bekvämt i en omgivning som erbjuder oändliga möjligheter och aktiviteter. Tveka inte – detta är din chans att bli en del av Karlastaden innan de efterfrågade bostäderna tar slut. Välkommen till ditt nya, fantastiska liv!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kjellmansgatan 32, null, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:00
Kjellmansgatan 32, null, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, null, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 345 000 kr
25 + 9 m²
1 rum
vån 2/9
2 720 kr/mån
93 800 kr/m²

Superettan! Ett hem som tar vara på varenda kvadratmeter och suddar ut gränsen mellan sovalkov och sovrum. Ytorna är välplanerade och lättmöblerade – med avskild sovplats, stor balkong och generöst kök. Här lever man som i en tvåa, fast i en etta. Därför kallas den ”superettan”. En bostad där det känns naturligt att träna hemma och enkelt att styra upp mysmiddagar.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Augusti 2024
  • Balkong
  • Hiss
Kjellmansgatan 30, null, Göteborgs kommun

Kjellmansgatan 30

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 795 000 kr
35 + 5 m²
2 rum
vån 1/9
3 092 kr/mån
79 857 kr/m²

En rymlig 2 rok i nya bostadsområdet Stigbergshyllan! Här får du rymligt badrum men golvvärme och dimbara spotlight, tvättpelare och handukstork. Enstavsparkett är genomgående i hela köket och leder ut till en stor uteplats. I sovrummet möts du av en mjuk och mysig textilmatta, härifrån når du också bostadens walk-in closet.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 26

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
6 800 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/8
5 150 kr/mån
76 404 kr/m²

Här erbjuds du en rymlig fyrarummare som erbjuder komfort och elegans, och det bästa är att den har både en härlig balkong och en solig uteplats! Du kommer att älska att sitta på din balkong och njuta av morgonsolen eller koppla av på uteplatsen i det sköna söderläget. Detta är det perfekta hemmet att flytta in i våren 2024. Köket och vardagsrummet bildar en öppen och social planlösning där köket är utrustat med en praktisk köksö och en matplats som rymmer upp till åtta personer. Det är en idealisk plats att samla vänner och familj för goda måltider och trevliga stunder. Här har du även en stenkompositskiva i terazzomönster som ger köket en touch av lyx. I denna förening kan du känna dig säker och trygg. Föreningen har redan från första dagen säkerställt sina lån med en ränteförsäkring som ger stabila räntekostnader i upp till 3-5 år. Det innebär att din månadsavgift kommer att förbli stabil även om räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör grunden för månadsavgiften. I övrigt har denna bostad vitlaserad enstavsparkett som golv, golvvärme i badrummet, och dimbara spotlights som skapar den perfekta stämningen i ditt nya hem. Notera: De interiörbilder som visas nedan är inspirationsbilder och ej tagna från den aktuella bostaden.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 025 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/8
4 544 kr/mån
47 917 kr/m²

Välplanerad gaveltrea om 84 kvm med en härlig balkong om 6 kvm. Det öppna sambandet mellan kök och vardagsrum skapar ett luftigt intryck. Den generösa fönstersättningen i två väderstreck borgar för ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är stilrent utformat med helkaklade väggar, spotlights i tak, dusch, handfat i kommod, spegelskåp och en separat tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare, en praktisk arbetsbänk samt överskåp. Två rejäla sovrum om 15 kvm respektive 9 kvm och goda förvaringsmöjligheter genom både klädkammare, skjutdörrsgarderob och flertalet garderober.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Stigbergshyllan , Masthugget, Göteborgs kommun

Stigbergshyllan

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
fr. 2 295 000 kr
25-89 m²
1-4 rum
2 720 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 8