Mäklare Emil Romell

Emil Romell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 48

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
1 895 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/7
2 582 kr/mån
55 735 kr/m²

Perfekt planerad etta med stor österbalkong om 6 kvm är bara några av de attribut som kännetecknar denna bostad. Det kaxiga industriglaset skapar en naturlig avgränsning mellan sovalkoven och allrummet. Gott om förvaring genom både skjutdörrsgarderob och vanliga garderober. Fullutrustat kök. Helkaklat badrum med spotlights i tak, dusch, handfat i kommod, spegelskåp och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med ovanpåliggande arbetsbänk samt överskåp.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 025 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/8
4 544 kr/mån
47 917 kr/m²

Välplanerad gaveltrea om 84 kvm med en härlig balkong om 6 kvm. Det öppna sambandet mellan kök och vardagsrum skapar ett luftigt intryck. Den generösa fönstersättningen i två väderstreck borgar för ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är stilrent utformat med helkaklade väggar, spotlights i tak, dusch, handfat i kommod, spegelskåp och en separat tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare, en praktisk arbetsbänk samt överskåp. Två rejäla sovrum om 15 kvm respektive 9 kvm och goda förvaringsmöjligheter genom både klädkammare, skjutdörrsgarderob och flertalet garderober.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 18:00
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 034 500 kr
54 m²
2 rum
vån 4/8
4 104 kr/mån
56 194 kr/m²

Vi har nu möjlighet att erbjuda en prisvärd 2 roks bostad mitt i hjärtat av Karlastaden, en av Göteborgs mest spännande och expansiva stadsdelar. Detta är din chans att bli stolt ägare till en helt nybyggd bostad som slår alla rekord när det gäller prisvärd elegans. Med en imponerande takhöjd på 2,7 meter och genomgående hög standard kommer du genast att känna dig hemma. Bostaden är inklädd med vackert parkettgolv, gediget kök från Marbodal, vitvaror från Electrolux, helkaklade badrum med takdusch och spotlights. Stig ut på den rymliga balkongen och upplev känslan av att vara den allra första som sätter sin prägel i denna fantastiska bostad. Karlastaden har utvecklats till en pulserande oas där Göteborg möter framtiden. Området kommer erbjuda en mångfald av restauranger, mysiga caféer, hotell, bostäder, arbetsplatser, butiker & skolor. Om du är en matälskare finner du populära italienska restaurangen Cira på markplan där du kan hämta din napolitanska pizza som du sedan kan avnjuta en kort promenad bort på bryggan vid Lindholmspiren. I huset öppnar även gymkedjan STC upp en stor toppmodern anläggning under hösten 2023. Vi förstår att ekonomisk trygghet är av största vikt när du väljer ditt nya hem. Tosito som tagit fram projektet har lämnat en räntegaranti för föreningen där de täcker eventuell räntekostnader över 3,5 % under hela 3 år framåt. Du som köpare har 5 årsgaranti på utfört arbete, har möjlighet till flexibellt tillträde och stöd för dubbla boendekostnader. Samtidigt köper Tosito in eventuellt osålda bostäder för att Det mest fantastiska med Brf Norrsken och Karlastaden är att det blir en stadsdel för alla åldrar och livsstilar, oavsett om du är singel, i ett förhållande eller en familj. Med kollektivtrafik tar det bara tio minuter att nå Göteborgs pulserande innerstad, så du har allt inom räckhåll. Lev livet enkelt och bekvämt i en omgivning som erbjuder oändliga möjligheter och aktiviteter. Tveka inte - detta är din möjlighet att bli en del av Karlastaden innan de efterfrågade bostäderna tar slut. Välkommen till ditt nya, fantastiska liv!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 18:00
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 805 000 kr
42 m²
2 rum
vån 6/8
3 457 kr/mån
66 786 kr/m²

Nu har du chansen att köpa en prisvärd, nybyggd tvåa mitt i hjärtat av Karlastaden, en av Göteborgs mest spännande och växande stadsdelar. Denna splitternya bostad är skapad med fokus på modern stil och unga livsstilar. Med imponerande takhöjd på 2,7 meter och hög standard kommer du känna dig hemma direkt. Bostaden är utrustad med vackert parkettgolv, ett modernt kök från Marbodal, Electrolux vitvaror, ett helkaklat badrum med takdusch och spotlights samt balkong. Karlastaden har utvecklats till en ung och pulserande stadsdel där Göteborg möter framtidens livsstil. Här finns allt: restauranger, mysiga caféer, hotell, arbetsplatser, butiker och skolor. Om du är en foodie, kommer du att älska att italienska restaurangen Cira som snart öppnar upp på markplan i samma hus tillsammans med gymkedjan STC som kommer erbjuda träning i en toppmodern träningsanläggning. Vi vet hur viktigt det är med ekonomisk trygghet när du väljer ditt nya hem. Därför har Tosito, som utvecklat projektet, skapat en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5% under de tre första åren efter inflyttning. Du får också en 5-årig garanti på utfört arbete, möjlighet till flexibel tillträdesdag och stöd för dubbla boendekostnader. Tosito garanterar även att de kommer köpa eventuellt osålda bostäder för att säkerställa föreningens ekonomiska stabilitet. Det mest fantastiska med Brf Norrsken och Karlastaden är att det blir en stadsdel för alla åldrar och livsstilar, oavsett om du är singel, i ett förhållande eller en familj. Med kollektivtrafik tar det bara tio minuter att nå Göteborgs pulserande innerstad, så du har allt inom räckhåll. Lev livet enkelt och bekvämt i en omgivning som erbjuder oändliga möjligheter och aktiviteter. Tveka inte - detta är din möjlighet att bli en del av Karlastaden innan de efterfrågade bostäderna tar slut. Välkommen till ditt nya, fantastiska liv!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kjellmansgatan 30, Masthugget, Göteborgs kommun

Kjellmansgatan 30

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 506 430 kr
70 m²
2.5 rum
vån 5/9
4 276 kr/mån
64 378 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad på Kjellmansgatan 30. Med sina 70 kvadratmeter erbjuder den ett perfekt utrymme för bekvämt och centralt boende. Belägen på våning 5 av 9. Här finner du en välkomnande atmosfär med praktiska bekvämligheter. Badrummet är utrustat med golvvärme och en praktisk tvättmaskin, vilket gör vardagen smidig. I köket möts du av en öppen planlösning som smidigt integrerar vardagsrummet, skapar en naturlig plats för socialt umgänge. Bänkskivan i köket har en modern terrazzo-design som ger en touch av stil till ditt köksarbete. Golvet i hela lägenheten pryds av 1-stav mattlackad ek, vilket skapar en trivsam atmosfär. För utomhusliv finns både en balkong och en rymlig uteplats på cirka 18 kvadratmeter, perfekt för att njuta av frisk luft och solsken. Det centrala läget på Kjellmansgatan 30 är oslagbart, med gångavstånd till shopping, restauranger och kollektivtrafik. Det är den perfekta platsen för den som älskar stadslivet. Denna bostad är ett idealiskt val för dig som söker en bekväm och funktionell oas mitt i stadens puls. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som detta hem har att erbjuda. Inflyttningsklar hösten 2024! Föreningens ekonomi är huvudsakligen baserad på två huvudkostnader: räntekostnader för föreningens lån och driftskostnader för underhåll av föreningens fastighet. För att täcka dessa kostnader samlar föreningen in månadsavgifter från sina medlemmar. För att säkra föreningens ekonomiska stabilitet under de första 3-5 åren efter inflyttning har man infört ett räntetak. Detta tak garanterar att föreningen inte behöver oroa sig för plötsliga ökningar av räntekostnaderna under den närmaste framtiden, vilket i sin tur gör det möjligt att hålla medlemsavgifterna på en stabil nivå, även om de rörliga räntesatserna skulle öka.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 775 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/8
4 961 kr/mån
51 344 kr/m²

Denna fantastiska västerfyra på gavel om 93 kvm erbjuder allt man kan önska sig. Här bor du med en härlig vinkelbalkong om 14 kvm. De sociala ytorna är väl tilltagna, något som också förstärks av öppenheten mellan det lättmöblerade vardagsrummet och det fullutrustade köket. Generös fönstersättning i två väderstreck. Badrummet är stilrent utformat med helkaklade väggar, spotlights i tak, dusch, handfat i kommod, spegelskåp och en separat tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare, en praktisk arbetsbänk samt överskåp. Utöver badrum finns här även en gästtoalett. Två rejäla sovrum om 15 kvm respektive 14 kvm samt ett mindre på 8 kvm. Mycket goda förvaringsmöjligheter genom inte mindre än två skjutdörrsgarderober och flertalet garderober.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
1 975 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/8
2 648 kr/mån
56 429 kr/m²

Kvadratsmart västeretta med påkostade materialval och en stor balkong om 7 kvm är alla slående karaktärsdrag för denna bostad. Industriglasväggen mellan sovalkov och matplats skapar ett kaxigt och modernt uttryck. Gott om förvaring genom tre garderober, varav en med skjutdörr. Fullutrustat kök. Helkaklat badrum med spotlights i tak, dusch, handfat i kommod, spegelskåp och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med ovanpåliggande arbetsbänk samt överskåp.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lantmannagatan 9, Lundbypark, Göteborgs kommun

Lantmannagatan 9

Lägenhet
Lundbypark, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 870 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/6
2 218 kr/mån
60 323 kr/m²

Söderbalkong med soligt läge! Den optimala ettan om 30,5 kvm med stor sovalkov och balkong i söderläge. Genomtänkt planlösning som gör det enkelt att hitta rätt plats för möblerna. Här ryms både soffa, säng och matplats utan att trängas. Intill köket finns plats för matbordet, och härifrån öppnas balkongen ut mot söder. Sängen kan skiljas av från vardagsrummet i den mysiga sovalkoven. Badrummet är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare i pelare. En uppgradering från tidigare etapper i området är att balkongerna är större i Avant och att sovalkoven är djupare, hela 140 cm. Sverigehusets Avant är ett projekt med genomgående hög standard ända ner på detaljnivå. Inredningen levereras av namnkunniga leverantörer som Marbodal, Siemens, Högnäs och Kährs för att nämna några, som alla är kända för sin kvalitet. Läget intill Lundbybadet på centrala Hisingen bjuder på närhet till såväl service inpå knuten som fina kommunikationer till allt som stan har att erbjuda. Trygg BRF! Föreningen har sedan start tecknat en försäkring hos sin bank som ger föreningen ett räntetak på sina lån under 3-5 års tid från tillträdet. På så sätt har föreningen kunnat sänka månadsavgiften trots dagens räntehöjningar. Föreningen är garanterad en snittränta om cirka 2,10 % vilket månadsavgiften är baserad på.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kjellmansgatan 30, Masthugget, Göteborgs kommun

Kjellmansgatan 30

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
6 995 000 kr
87 m²
4 rum
vån 5/9
4 986 kr/mån
80 402 kr/m²

En stor och härlig fyrarummare med både balkong och uteplats! Här erbjuds en balkong i fritt läge samt en uteplats i soligt söderläge. Gavelläget ger dig en ljus härlig bostad i varje rum. Två badrum samt egen tvättstuga, allt med golvvärme och dimbara spotlights. Interiörbilderna nedan är inspirationsbilder och visar hur inredningspaketen kan se ut. Varmt välkomna till Stigbergshyllan!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Rosenapelgatan 3, null, Göteborgs kommun

Rosenapelgatan 3

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 695 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/5
2 218 kr/mån
54 677 kr/m²

Västerbalkong! Den optimala ettan om 30,5 kvm med stor sovalkov och balkong i soligt västerläge. Genomtänkt planlösning som gör det enkelt att hitta rätt plats för möblerna. Här ryms både soffa, säng och matplats utan att trängas. Intill köket finns plats för matbordet, och härifrån öppnas balkongen ut mot söder. Sängen kan skiljas av från vardagsrummet i den mysiga sovalkoven. Badrummet är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare i pelare. En uppgradering från tidigare etapper i området är att balkongerna är större i Avant och att sovalkoven är djupare, hela 140 cm. Sverigehusets Avant är ett projekt med genomgående hög standard ända ner på detaljnivå. Inredningen levereras av namnkunniga leverantörer som Marbodal, Siemens, Högnäs och Kährs för att nämna några, som alla är kända för sin kvalitet. Läget intill Lundbybadet på centrala Hisingen bjuder på närhet till såväl service inpå knuten som fina kommunikationer till allt som stan har att erbjuda.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kjellmansgatan 32, null, Göteborgs kommun

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 345 000 kr
25 + 9 m²
1 rum
vån 2/9
2 720 kr/mån
93 800 kr/m²

Superettan! Ett hem som tar vara på varenda kvadratmeter och suddar ut gränsen mellan sovalkov och sovrum. Ytorna är välplanerade och lättmöblerade – med avskild sovplats, stor balkong och generöst kök. Här lever man som i en tvåa, fast i en etta. Därför kallas den ”superettan”. En bostad där det känns naturligt att träna hemma och enkelt att styra upp mysmiddagar.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Stigbergsliden 12, null, Göteborgs kommun

Stigbergsliden 12

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 645 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/9
2 961 kr/mån
75 571 kr/m²

Kvadratsmart tvåa med stor balkong! En mysig lägenhet om två rum och kök, med stor balkong mot Stigbergsliden! Påkostad enstavsparkett löper längs golvet och bänkskiva av Terrazzo i köket - Stigbergsliden 12 har en hög standard rakt igenom! Badrum har tvättpelare, golvvärme och dimbara spotlights i taket. I sovrummet ryms 120 säng och här finns också en garderob. Kök och vardagsrum delas tillsammans i en stor öppen lösning. Från allrummet så når du lägenhetens balkong på hela 12,5 kvm! Inflyttningsklar från September 2023 Interiörbilderna nedan är inspirationsbilder och visar på hur de olika inredningsvalen kan se ut.

 • Nyproduktion
 • September 2023
 • Balkong
 • Hiss
Lantmannagatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00
Lantmannagatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmannagatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmannagatan 9

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 695 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/5
2 218 kr/mån
54 677 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade 30,5 kvadratmeter stora lägenhet erbjuder en bekväm livsstil med en särskilt solig söderbalkong. Den smarta layouten gör det enkelt att inreda och utnyttja utrymmet optimalt. Här finns gott om plats för både en soffa, säng och matplats utan att det känns trångt. I anslutning till köket finns en praktisk plats för matbordet och från här öppnar sig balkongen mot söder. Den mysiga sovalkoven kan enkelt separeras från vardagsrummet och ger en avskild plats för sängen. Badrummet är välutrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare i en praktisk pelare. Ett uppgraderat inslag jämfört med tidigare etapper i området är att balkongerna är rymligare i Avant och sovalkoven är djupare, hela 140 cm. För Din Trygghet! Föreningen har vid sin start säkrat sina lån genom att teckna en försäkring hos sin bank, vilket ger föreningen en garanterad räntekostnad under 3-5 år från tillträdet. Detta har möjliggjort att föreningen har kunnat bibehålla låga månadsavgifter trots eventuella räntehöjningar. Föreningen är tryggt garanterad en snittränta om cirka 2,10 %, vilket ligger till grund för månadsavgiften.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Stigbergshyllan , Masthugget, Göteborgs kommun

Stigbergshyllan

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
fr. 2 345 000 kr
25-87 m²
1-4 rum
2 720 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt
Sverigehusets Avant, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Sverigehusets Avant

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
fr. 1 695 000 kr
31 m²
1 rum
2 218 kr/mån

Äntligen säljstartar vi det bästa läget i Lundbypark! Nyproducerade bostäder med hög standard och balkonger i fria söder och västerlägen i lugnt kvarter. Sverigehuset kallar sitt senaste projekt för Avant - I dansens värld är detta ett utryck för framåtriktning. Att leva är att vara i ständig rörelse, att vara i ständig förändring. Det gäller att dansa med, dansa vidare, att fångas upp i rytmen, utvecklas, och där man kan ta kommandot och föra. Just nu utvecklar Sverigehuset nya bostäder i Lundbypark, en plats som inbjuder till en aktiv livsstil med närhet till både stad och natur. Till exempel finner du Ramberget och Keillers park runt hörnet och med hjälp av spårvagn tar du dig enkelt till city på bara åtta minuter. I närheten finns gym, bad, aktivitetsstråk, förskola, restauranger och kaféer. Vi planerar också för en gårdsmiljö om inbjuder till rörelse.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 15