Mäklare Julia Albinsson

Julia Albinsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kennedygatan 6B, Kungsladugård, Göteborgs kommun

Kennedygatan 6B

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 950 000 kr

81 m²

3 rum

4 422 kr/mån

61 111 kr/m²

Varmt välkomna till denna härliga trea i Brf Majstången! Här möts ni av härliga sällskapsytor, ett fint Marbodalkök, två bra sovrum samt ett härligt badrum med tvättavdelning! Solig balkong som nås från köket. Hiss och garage. Brf Majstången är en välskött förening där medlemmarna trivs. Innergården blir en mötesplats där plats finns för både grillmiddagar i pergolan, lek och odling. Kungsladugård har utvecklats till att vara en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg. En levande och charmig stadsdel med skön atmosfär och prunkande trädgårdar. Inom gångavstånd finns Slottsskogen och Botaniska trädgården som bjuder på naturupplevelser, där det även finns möjlighet till olika aktiviteter. Här bor man i en mysig stadsdel med affärer, restauranger runt hörnet, dessutom med direkt närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer. En kort promenad bort kommer man till Linné med dess varierade utbud av restauranger och åt andra hållet nås med lätthet hamnen vid Klippan och älv promenaden mot Nya Varvet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fredbergsgatan 5A, Majorna, Göteborgs kommun

Fredbergsgatan 5A

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

2 150 000 kr

36 m²

1 rum

2 534 kr/mån

59 722 kr/m²

Lägenheten säljs till fast pris för föreningens räkning vid ombildningen. Uthyrning i andra hand är tillåtet utan tidsbegränsning. På lugna Fredbergsgatan kan du förvärva denna vackra trettiotals-etta i Majorna. Du välkomnas in i en trevlig och ljus lägenhet med gott om originaldetaljer från husets byggår. En genomgångsetta med fina umgängesytor och bevarade detaljer i form av listverk, spegeldörrar och gjutjärnselement som smyckar bostaden. Tidsenligt kök med full maskinell utrustning och plats för matbord för fyra. Rymligt allrum som är lättmöblerat. Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Här bor ni i hjärtat av Majorna i en stabil förening, med grönskande trädgård med gemensamma uteplatser och möjlighet till odling. Mycket trevligt och populärt område med närhet till det mesta såsom Slottsskogen, mataffär, restauranger och kommunikationer.

Bruksgatan 37, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
Bruksgatan 37, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 37, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 37

Lägenhet
Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 700 000 kr

81 m²

3 rum

4 060 kr/mån

58 025 kr/m²

Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger HSB Brf Sannaparken. Här välkomnas ni till en fin trea där ni möts av härliga sällskapsytor, ett fint Marbodalkök, två bra sovrum samt ett härligt badrum med tvättavdelning! Stor inglasad hörnbalkong. Hiss och garage. Klicka på "Bostadsväljaren" på den länkade sidan och välj lägenhet 2023 för att se solstudie och lägenhetens placering. https://www.hsb.se/sok-bostad/vastra-gotaland/goteborg/projekt/sannaparken Innergården blir en mötesplats där plats finns för både grillmiddagar i pergolan, lek och odling. Kungsladugård har utvecklats till att vara en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg. En levande och charmig stadsdel med skön atmosfär och prunkande trädgårdar. Inom gångavstånd finns Slottsskogen och Botaniska trädgården som bjuder på naturupplevelser, där det även finns möjlighet till olika aktiviteter. Här bor man i en mysig stadsdel med affärer, restauranger runt hörnet, dessutom med direkt närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer. En kort promenad bort kommer man till Linné med dess varierade utbud av restauranger och åt andra hållet nås med lätthet hamnen vid Klippan och älv promenaden mot Nya Varvet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lotsgatan 15, Majorna, Göteborgs kommun
Lotsgatan 15, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Lotsgatan 15, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Lotsgatan 15

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 300 000 kr

80 m²

3 rum

5 556 kr/mån

53 750 kr/m²

I hjärtat av Majorna, välkomnas ni till detta trivsamma hem med hög standard och bekvämlighet. Bostaden erbjuder ett stort kök med full maskinell utrustning, bra förvaring och arbetsytor och i öppen planlösning, ett generöst tilltaget vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp med tillhörande möblemang. Ett stort fönsterparti skänker rikligt med Ijus till rummet. Master bedroom med gott om garderobsförvaring, ett mindre sovrum/gästrum/arbetsrum, helkaklat badrum med tvättavdelning och sist men inte minst- en underbar balkong i västerläge mot den grönskande innergården. Detta är en trevlig och Ijus bostad med ett eftertraktat läge i Majorna med god grannsämja där medlemmarna trivs! Mycket trevligt och populärt område med närhet till förskolor, skolor, caféer, restauranger, mataffärer och spårvagn. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kennedygatan 6B, Kungsladugård, Göteborgs kommun
Kennedygatan 6B, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Kennedygatan 6B, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Kennedygatan 6B

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 750 000 kr

79 m²

3 rum

4 347 kr/mån

60 127 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma hem i populära Brf Majstången. Här bor ni på välplanerade kvadratmetrar i gemytliga kvarter med egen altan mot sydväst och gemensam gräsmatta utanför. Huset byggdes 2017 med ett öga för detaljer och varsam hand. Det blev under 2019 nominerat till SAVGs arkitekturpris och smälter fint in i de ljuvliga landshövdingekvarteren. Bo i en optimal mix av gammal charm och praktiskt boende. Här bjuds på stora sociala ytor, med kök och sällskapsytor sammanflätade. De två sovrummen är ljusa och väl tilltagna, med gott om plats för förvaring. Bostadens badrum är helkaklat med en komplett tvättavdelning som hjälper till med vardagens bestyr. Hemmet är insynsskyddat från Kennedygatan vid altanen med en uppvuxen häck och sovrummen ligger inte i markplan tack vare husets souterrängläge. Välskött förening som är väl rustad i sin ekonomi för framtiden. Varje år har de amorterat 700.000 kr extra mot den ekonomiska planen så det finns gott om utrymme för kommande räntehöjningar. Huset har också energiklass B vilket bidrar till de låga elkostnaderna. Kungsladugård är ett område för alla faser i livet. Här finns närhet till natur, kulturliv och skolor. Kvarteret består främst av vackra landshövdingehus och är beläget med gångavstånd till hamnstråket vid Klippan och Röda Sten. I direkt närhet ligger Mariaplan med mataffär, caféer och flera mysiga restauranger. Här finns många fina löp- och promenadstråk, och gym finns i närområdet. På fina cykelvägar tar du dig snabbt och enkelt till Slottsskogens grönska eller Göteborg city. Om du hellre vill ta spårvagnen går den strax utanför din nya lägenhet. Kommunikationerna i området är ypperliga. Spårvagnshållplats Ostindiegatan trafikeras av linje 3 och 9, och hållplats för linje 11 ligger även den bara ett stenkast bort. Säljarnas egna ord om lägenheten: "Det som vi har älskat med denna lägenhet, förutom planlösningen, är den varma ombonade uteplatsen och möjligheten att bara kunna öppna dörren och kliva ut till altan och gräsmatta. Tegelväggen på altanen gör att värmen hålls länge vilket gjort att vi kunnat njuta av många grillkvällar och frukostar där. Här har vi dessutom sol från morgon till kväll. Gräsmattan upplevs som vår egna då vi bor på hörnet men samtidigt slipper vi ansvaret att klippa den. Detta är ett fantastiskt boende med trevliga grannar i huset som vi kommer att sakna. Det vi kommer att sakna med området är närheten till en variation av restauranger, att det är enkelt att åka ut till havet, nära flera spårvagnshållplatser, gång/cykelavstånd till Slottsskogen och Änggårdsbergen med mera! Fördel för oss som har barn är att förskola, skola, simhall och olika typer av sporter och massvis med lekplatser finns på gångavstånd."

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Walter Bengtssons Gata 7, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun

Walter Bengtssons Gata 7

Lägenhet
Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 950 000 kr

79 m²

3 rum

4 644 kr/mån

62 658 kr/m²

Inflyttning maj 2023! Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya moderna bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger Brf Glasbruket och detta ljusa hem i gavelläge på sjunde våningen med vidsträckta vyer! Ett ytterst kvalitativt boende i populära kvarter där stadskärnan eller havet enkelt nås via en kortare cykeltur eller genom kollektivtrafiken. Här möts ni av ett hem med en otrolig rymd och sociala umgängesytor, modern funktion och två balkonger, varav den ena är inglasad till hälften (5+11 kvm) i motsatta väderstreck! Kök och vardagsrum i sin halvöppna disposition blir tillsammans en härligt social del men ändå två rum där ljuset kan röra sig fritt mellan de två väderstrecken. Båda sovrummen ligger i rofyllt läge mot innergårdens lugn. Rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Här bor ni i mittemellan grönskande, lugna Sandarna och myllrande Kungsladugård, en stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns Mariaplan med sitt rika utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Småstadslivet gör sig påmint genom lokala fiskhandlaren Luckans fisk, charken hittar ni hos Saluhallen Majorna och fredagsblommorna hos Mariaplans florister. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Närområdet har en blandad bebyggelse som utgörs av såväl moderna hus som äldre fastigheter från början av 1900-talet. Läs mer och se bilder på, Säljbroschyr: https://nyproduktion.balder.se/uploads/2019/12/fixfabriken_glasbruket_bofakta_240x340mm_200903_ny-webb.pdf Inredningsbroschyr, denna bostad har valt inredning Trend: https://nyproduktion.balder.se/uploads/2019/12/inredingsval_glasbruket_webb.pdf

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6