Nya Kvadrat

Nya Kvadrat

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Olles gata 321, Ytterby, Kungälvs kommun
Olles gata 321, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Olles gata 321, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Olles gata 321

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
3 750 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/6
5 342 kr/mån
39 063 kr/m²

Genomtänkt Fyra med Fantastiskt Ljusinsläpp I denna anpassningsbara fyra stiger du in i ett generöst rum som badar i naturligt ljus från två håll. Bostaden är skräddarsydd för att anpassas efter just dina behov och önskemål – skapar du ett öppet och luftigt vardagsrum, lägger du till en vägg för köket eller skapar du ditt drömhemmakontor? Här sätter endast fantasin gränsen. Entrén är smart designad med gott om förvaringsutrymme och en extra toalett. Balkongen i västerläge bjuder in till avkoppling med vacker skogsutsikt. I Brf Silva är bekvämlighet och funktionalitet två nyckelord som är ständigt närvarande. Drömboende bland grantopparna – Brf Silva Brf Silva består av totalt 72 lägenheter fördelade över 1–5 rum och kök. Här bor du omringat av majestätiska grantoppar och med naturen som närmsta granne. Med Ytterby pendelstation inom kort gångavstånd får du smidig tillgång till både natur och stadsliv. Här finns tiden och rummet för det som betyder mest: kvalitetstid med familj och vänner, naturupplevelser och intressen som får ditt hjärta att slå lite extra. Hållbarhet och ekonomisk trygghet: Föreningen har satsat på en sund ekonomi med sänkt belåningsgrad och räntegaranti på 3,5 procent till 2027 för föreningens lån. Dessutom investeras det i miljövänlig energi genom bergvärme och solceller, vilket inte bara gynnar miljön utan också din plånbok på sikt. Missa inte chansen att bli en del av denna unika gemenskap. Kontakta oss redan idag för att boka visning och upptäcka ditt nya drömboende bland grantopparna.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Olles gata, lgh 211, Ytterby, Kungälvs kommun
Olles gata, lgh 211, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Olles gata, lgh 211, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Olles gata, lgh 211

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
3 395 000 kr
84 m²
3 rum
4 866 kr/mån
40 417 kr/m²

Flexibel och luftig trea som bjuder på generösa ytor och flexibel planlösning. I bostadens vardagsrum flödar det naturliga ljuset in från två håll genom de stora fönstren. Här finns utrymmet att skapa olika avdelningar, integrera ett hemmakontor eller låta det vara en social samlingspunkt – valet är ditt. I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens balkong som mäter hela 18 kvadratmeter. Sovrummen är ljusa och luftiga med goda förvaringsmöjligheter. Drömboende bland grantopparna – Brf Silva Brf Silva består av totalt 72 lägenheter fördelade över 1–5 rum och kök. Här bor du omringat av majestätiska grantoppar och med naturen som närmsta granne. Med Ytterby pendelstation inom kort gångavstånd får du smidig tillgång till både natur och stadsliv. Här finns tiden och rummet för det som betyder mest: kvalitetstid med familj och vänner, naturupplevelser och intressen som får ditt hjärta att slå lite extra. Hållbarhet och ekonomisk trygghet: Föreningen har satsat på en sund ekonomi med sänkt belåningsgrad och räntegaranti på 3,5 procent till 2027 för föreningens lån. Dessutom investeras det i miljövänlig energi genom bergvärme och solceller, vilket inte bara gynnar miljön utan också din plånbok på sikt. Missa inte chansen att bli en del av denna unika gemenskap. Kontakta oss redan idag för att boka visning och upptäcka ditt nya drömboende bland grantopparna.

  • Premium
  • Nyproduktion
Skådemyntsgatan 2, Högsbohöjd, Göteborgs kommun

Skådemyntsgatan 2

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
5 529 kr/mån
40 443 kr/m²

Med ett tilltalande läge nära både storstadspuls och naturområden finner du denna nyproducerade gaveltrea om ca 79 kvm. Denna komfortabla bostad stoltserar med både en härlig balkong och mysig uteplats där du får möjlighet att njuta både inom- och utomhus. Det tidlösa köket från Ballingslöv är en dröm för alla matlagningsentusiaster, komplett med sofistikerade vitvaror från Cylinda som förhöjer din köksupplevelse. De öppna ytorna skapar en känsla av samhörighet, perfekt för både familjeliv och sociala sammankomster, där matplatsen binder samman kök och vardagsrum. Den eleganta gråskalan på inredningen ger en känsla av tidlös lyx som genomsyrar varje hörn av denna moderna bostad. De två separata sovrummen ger familjen utrymme för såväl sömn som rekreation. Med flexibel förvaring i form av både skjutdörrsgarderob och flera vanliga garderober ryms alla tillhörigheter. Dessutom har ni bostadens förråd dolt bakom skjutdörrar i hallen. Det helkaklade badrummet är stilrent och utrustat med duschhörna, toalett, kommod, belyst spegel och tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och väggskåp för en enklare klädvård i vardagen. Bostaden har en tidlös och hållbar inredning som alltid känns aktuell och ger hemmet en lugn och sober känsla av lyx. Grunden är neutral i ljusa grå kulörer, med detaljer i krom. Genom att ha mörka kontraster på bänkskivan i köket eller klinkern i badrummet kan du enkelt sätta din prägel på bostaden. Detaljerna i krom passar fint ihop med den neutrala gråskalan. Du kan välja om du vill inreda modernt och stilrent, eller mjuka upp grunden med naturmaterial och en brunbeige färgskala. Den fasta inredningen kommer från kända varumärken som Ballingslöv, Svedbergs, Mora och Cylinda och du som flyttar in får hög kvalitet som håller under lång tid. Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym, närbutik i form av Ica Nära, den lokala pizzerian Peperoni och lokal för caféverksamhet. Här finns allt som behövs för att få till just din favoritmix i vardagen. Preliminär inflyttning är hösten 2025. För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/altitud

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Askims Pilegårdsväg 34, Askim, Göteborgs kommun

Askims Pilegårdsväg 34

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 095 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
4 990 kr/mån
44 855 kr/m²

Köp nu - bo avgiftsfritt i två år! I denna yteffektiva trea ligger fokus på sociala ytor med kök och vardagsrum i ett öppet samband. Gött om plats för större matgrupp möjliggör för middagsbjudningar. Via dubbeldörrar nås balkongen med utblick mot grönskande gårdar. Två sovrum som båda erbjuder förvaring, det mindre genom en garderob och det större med plats för dubbelsäng har en egen klädkammare. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare som underlättar klädvården i vardagen. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender och naturnära toner. Köket från Ballingslöv har ostronbeigea luckor, knoppar i valnöt och arbetsbänk i kompositsten som även fortsätter upp som bakkantslist. Samma jordnära toner kommer igen i badrummets beige/grå klinker och väggarnas matta beige kakelplattor. Badrummet har även spotlights och en sandfärgad kommod med valnötsknopp som även förekommer på väggskåpen vid tvättdelen i samma toner som kommoden. Vid entrén ligger ett beige klinkergolv som övergår i en askparkett som tillsammans med sandfärgade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. I Brf Trägården bor du med närhet till det mesta. Här finns något för alla smakriktningar och du har alla bekvämligheter runt knuten. Gillar du havet? Cykla ett par kilometer västerut till Askimsbadet. I mer ostlig riktning hittar du Sisjöområdet med mängder av underbara skogsstigar och bär- och svampmarker. För shopping har du Sisjöns handelsområde bara ett stenkast norrut och även Frölunda Torg ligger nära. Dessutom finns en busshållplats intill området. Här finns det mesta av det bästa helt enkelt. Preliminärt tillträde i juni 2024. För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/brftragarden

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 295 000 kr
25 + 9 m²
1.5 rum
vån 1/9
2 720 kr/mån
91 800 kr/m²

För första gången välkomnar vi dig in i vår "superetta" om 34 kvm i populära Stigbergshyllan. Bo med avskild sovalkov, stor uteplats och genomgående hög standard i ett av Göteborgs hetaste nyproduktionsprojekt. Unikt läge ett stenkast fån Göteborgs pulserande kvarter fast på högt belägna lugna Kjellmansgatan i slutningen nedanför Masthuggskyrkan. Ett boende för dig som inte vill tumma på din boendekvalité. Föreningarna har säkrat räntekostnaden i ca tre till fem år från inflyttning (start prel. aug/sep 2024) genom räntetak, vilket ger en garanterad takkostnad för föreningens ränta. Därigenom kan föreningen hålla nere räntekostnaderna under de första 3-5 åren och behöver inte justera avgifterna om de rörliga räntorna skulle öka. Som om inte detta vore nog så har du som boende i föreningen tillgång till gemensamhetslokal på taket av huset med panorama utsikt över staden och älven samt möjlighet att boka föreningens relaxavdelning med bastu och terrass med jacuzzi. Självklart finns det även en övernattningslägenhet. Ett hem som tar vara på varenda kvadratmeter och suddar ut gränsen mellan sovalkov och sovrum. Ytorna är välplanerade och lättmöblerade – med avskild sovplats, stor balkong och generöst kök. Här lever man som i en tvåa, fast i en etta. Därför kallas den ”superettan”. En bostad där det känns naturligt att träna hemma och enkelt att styra upp mysmiddagar. Varmt välkommen på premiärvisning där vi visar upp en utav våra lediga ettor. Läs mer om projektet på sverigehuset.se Bilderna i annonsen är från en snarlik bostad och används som exempelbilder.!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Augusti 2024
  • Uteplats
  • Hiss
Lillhagsparken 20, Nr. 27, null, Göteborgs kommun

Lillhagsparken 20, Nr. 27

Radhus
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
6 450 000 kr
156 m²
6 rum
5 599 kr/mån
41 346 kr/m²

Tillträde i november 2024! I Brf Lärkliden har vi marknadsanpassat och kundanpassat projektet ner till beståndsdelen. Föreningen har betydligt lägre belåning och högre kalkylränta än tidigare jämförbara projekt för att skapa en sund långsiktig ekonomi inom föreningen. För säljetapp 1 bjuder Ekeblad Bostad sina kunder på solceller på taket. Detta tillsammans med hållbara och energisnåla hus gör att din månadskostnad blir betydligt lägre i jämförelse med äldre bostäder. Suterrängplanet möjligheter är oändliga - spelrum, pingis/biljard, bio-rum, hemmagym eller varför inte dedikera denna yta till ett lyxigt hemmakontor. Totalt kommer Ekeblad Bostad uppföra 64 enheter i Lillhagsparken vackra parkmiljö som är perfekt beläget för ett smidigt familjeliv. Projektet säljs i fyra etapper där priserna för etapp 1 om 12 bostäder är marknadsanpassade. Med stor sannolikhet kommer priser stegvis att öka i kommande etapper. I Lärklidens väl genomtänkta och barnvänliga radhus i tre plan om 156 kvm bor du bekymmerslöst i bekväm bostadsrättsform som passar såväl den större som mindre familjen. Här erbjuds bra balans mellan det sociala och privata med ett entréplan som är vigt åt social gemenskap med nära och kära. Den moderna, öppna planlösningen på entréplan möjliggör flera olika möbleringsalternativ med plats för såväl soffgrupp som matplats för de större sällskapen. Dessa väl tilltagna sociala ytor förlängs ut på den trevliga uteplatsen i soligt västerläge under årets varmare månader. I det välutrustade köket samsas skåpsinredning från Vedum i sandbeigea toner med rostfria vitvaror och bänkskivor med matchande stänkskydd i ljus marmorerad laminat. De väl tilltagna arbets- och avställningsytorna bereder plats för kockens bravader medan skåpsinredningen bidrar med riklig förvaring. Köket är utrustat med kyl- och frysskåp i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, frihängande spisfläkt med kåpa samt varmluftsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd. Den välkomnande hallen har tålig och snygg klinker på golvet samt gott om förvaring som är dold bakom kvadratsmarta skjutdörrar som även kompletteras av ett stort förråd under trappan. Upp för trappan finner ni husets privata oas med flexibel planlösning som går att anpassa utifrån era behov och förutsättningar. Navet är det trevliga allrummet som rymmer antingen soffgrupp med TV-möbel alternativt en inspirerande arbetsplats – perfekt för såväl barnfamiljen som den egne företagaren. Det stora föräldrasovrummet har en luxuös walk-in closet alternativt ett extra sovrum om behov finns. De andra två sovrummen är något mindre och passar bra som barn-, gäst- eller arbetsrum med plats för både säng med tillhörande nattduksbord och mysig läs- eller lekhörna. Souterrängplanet består av ett stort allrum som går att möblera på flera olika sätt med plats för både soffgrupp, TV-möbel och inspirerande arbetsplatser. Varför inte inreda ett aktivitetsrum med pingis- eller biljardbord alternativt en mysig hemmabiosalong med plats för hela familjen. Härifrån nås den trevliga uteplatsen i sydväst där ni kan njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol. Både helkaklat badrum med dusch och praktisk tvätthörna på entréplan samt ett extra badrum med badkar på övre plan underlättar i vardagen. Båda är stilrent inredda med marmorerat kalkstensliknande kakel och klinker i ljusa toner. Här erbjuds genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck med genomgående enstavsparkett och vitmålade väggar i original. För den som önskar går detta originalutförande att komplettera med en mängd olika val, både kostnadsfria och mot tillägg, som ger ert hem en personlig karaktär. Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
Skådemyntsgatan 2, Högsbohöjd, Göteborgs kommun

Skådemyntsgatan 2

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 665 000 kr
33 m²
1 rum
2 621 kr/mån
50 455 kr/m²

Sugen på att bo i en smart planerad och mysig lägenhet? I denna yteffektiva enrumslägenhet om 33 kvm med härlig balkong som nås via dubbeldörrar har du allt du behöver för att flytta in och trivas. Med en smart och platsbesparande layout är denna lägenhet perfekt för den moderna livsstilen. Köket är både modernt och funktionellt med goda arbetsytor och förvaringsutrymme för att göra matlagningen till en njutningsfull upplevelse. Den smarta designen garanterar att varje kvadratmeter används på bästa sätt. I allrummet finns det plats att dela upp rummets användning så att en del är för matbord, en annan för soffhörna och en del för sängen. Helt enkelt flera rum i rummet. Förvaring erbjuds i dubbla garderober och en skjutdörrsgarderob som även utgör lägenhetens förråd. Det helkaklade badrummet är stilrent och utrustat med duschhörna, toalett, kommod, belyst spegel och kombimaskin med arbetsbänk och väggskåp för en enklare klädvård i vardagen. Bostaden har en tidlös och hållbar inredning som alltid känns aktuell och ger hemmet en lugn och sober känsla av lyx. Grunden är neutral i ljusa grå kulörer, med detaljer i krom. Genom att ha mörka kontraster på bänkskivan i köket eller klinkern i badrummet kan du enkelt sätta din prägel på bostaden. Detaljerna i krom passar fint ihop med den neutrala gråskalan. Du kan välja om du vill inreda modernt och stilrent, eller mjuka upp grunden med naturmaterial och en brunbeige färgskala. Den fasta inredningen kommer från kända varumärken som Ballingslöv, Svedbergs, Mora och Cylinda och du som flyttar in får hög kvalitet som håller under lång tid. Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym, närbutik i form av Ica Nära, den lokala pizzerian Peperoni och lokal för caféverksamhet. Här finns allt som behövs för att få till just din favoritmix i vardagen. Preliminär inflyttning är hösten 2025. För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/altitud

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Askims Pilegårdsväg 36, Askim, Göteborgs kommun

Askims Pilegårdsväg 36

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 785 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
2 531 kr/mån
51 000 kr/m²

Avgiftsfritt i två år! Smart planerad etta med avskiljbar sovalkov som även har förvaring i en garderob. Öppet samband mellan kök och vardagsrum skapar trevliga ytor. Via dubbeldörrar nås balkong i västerläge. I hallen finns ytterligare förvaring i garderob. Badrummet är utrustat med kombimaskin som underlättar i vardagen. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender och naturnära toner. Köket från Ballingslöv har ostronbeigea luckor, knoppar i valnöt och arbetsbänk i kompositsten som även fortsätter upp som bakkantslist. Samma jordnära toner kommer igen i badrummets beige/grå klinker och väggarnas matta beige kakelplattor. Badrummet har även spotlights och en sandfärgad kommod med valnötsknopp som även förekommer på väggskåpen vid tvättdelen i samma toner som kommoden. Vid entrén ligger ett beige klinkergolv som övergår i en askparkett som tillsammans med sandfärgade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. I Brf Trägården bor du med närhet till det mesta. Här finns något för alla smakriktningar och du har alla bekvämligheter runt knuten. Gillar du havet? Cykla ett par kilometer västerut till Askimsbadet. I mer ostlig riktning hittar du Sisjöområdet med mängder av underbara skogsstigar och bär- och svampmarker. För shopping har du Sisjöns handelsområde bara ett stenkast norrut och även Frölunda Torg ligger nära. Dessutom finns en busshållplats intill området. Här finns det mesta av det bästa helt enkelt. Preliminärt tillträde i juni 2024. För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/brftragarden

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kjellmansgatan 30, Masthugget, Göteborgs kommun
Kjellmansgatan 30, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 30, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 30

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 345 000 kr
51 m²
2 rum
vån 8/9
3 464 kr/mån
85 196 kr/m²

En kvadratsmart tvåa med välplanerad planlösning. Här är köket öppet och ljust, balkongen stor och badrummet likaså. I anslutning till det luftiga sovrummet finns en rymlig klädkammare med walk in closet. För de som önskar kan man välja badrum en suite. Kort sagt, detta är en tvåa med genomtänkta ytor. Ett hem det är lätt att röra sig och härligt att umgås. En rymlig balkong med vacker utsikt över älven. Inflyttningsklar i Augusti 2024! Föreningarna har säkrat räntekostnaden i ca tre till fem år från inflyttning (start prel. aug/sep 2024) genom räntetak, vilket ger en garanterad takkostnad för föreningens ränta. Därigenom kan föreningen hålla nere räntekostnaderna under de första 3-5 åren och behöver inte justera avgifterna om de rörliga räntorna skulle öka. Som om inte detta vore nog så har du som boende i föreningen tillgång till gemensamhetslokal på taket av huset med panorama utsikt över staden och älven samt möjlighet att boka föreningens relaxavdelning med bastu och terrass med jacuzzi. Självklart finns det även en övernattningslägenhet. Läs mer om projektet på sverigehuset.se Bilderna i annonsen är från en snarlik bostad och används som exempelbilder!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 26

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
6 800 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/8
5 150 kr/mån
76 404 kr/m²

Här erbjuds du en rymlig fyrarummare som erbjuder komfort och elegans, och det bästa är att den har både en härlig balkong och en solig uteplats! Du kommer att älska att sitta på din balkong och njuta av morgonsolen eller koppla av på uteplatsen i det sköna söderläget. Detta är det perfekta hemmet att flytta in i våren 2024. Köket och vardagsrummet bildar en öppen och social planlösning där köket är utrustat med en praktisk köksö och en matplats som rymmer upp till åtta personer. Det är en idealisk plats att samla vänner och familj för goda måltider och trevliga stunder. Här har du även en stenkompositskiva i terazzomönster som ger köket en touch av lyx. I denna förening kan du känna dig säker och trygg. Föreningen har redan från första dagen säkerställt sina lån med en ränteförsäkring som ger stabila räntekostnader i upp till 3-5 år. Det innebär att din månadsavgift kommer att förbli stabil även om räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör grunden för månadsavgiften. I övrigt har denna bostad vitlaserad enstavsparkett som golv, golvvärme i badrummet, och dimbara spotlights som skapar den perfekta stämningen i ditt nya hem.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Askims Pilegårdsväg 38, Askim, Göteborgs kommun

Askims Pilegårdsväg 38

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 575 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/4
6 725 kr/mån
49 194 kr/m²

Köp nu och bo avgiftsfritt i 24 månader! Med bästa läge i söder ligger denna sociala fyra med generös balkong som sträcker sig längs med hela söderfasaden, Lägg därtill en ytterligare balkong i väster och du får en bostad där både inomhusmiljön och utsidan håller hög klass. Öppet samband mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge med nära och kära. Mot innergården ligger två av sovrummen där det största erbjuder gott om förvaring i garderober längs ena väggen. Det tredje sovrummet ligger i söder och nås via skjutdörr på vardera sida om rummet. I hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter. Två badrum med dusch varav det ena även har en tvättdel som underlättar klädvården. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender och naturnära toner. Köket från Ballingslöv har ostronbeigea luckor, knoppar i valnöt och arbetsbänk i kompositsten som även fortsätter upp som bakkantslist. Samma jordnära toner kommer igen i badrummets beige/grå klinker och väggarnas matta beige kakelplattor. Badrummen har även spotlights och en sandfärgad kommod med valnötsknopp som även förekommer på väggskåpen vid tvättdelen i samma toner som kommoden i det större av badrummen. Vid entrén ligger ett beige klinkergolv som övergår i en askparkett som tillsammans med sandfärgade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. I Brf Trägården bor du med närhet till det mesta. Här finns något för alla smakriktningar och du har alla bekvämligheter runt knuten. Gillar du havet? Cykla ett par kilometer västerut till Askimsbadet. I mer ostlig riktning hittar du Sisjöområdet med mängder av underbara skogsstigar och bär- och svampmarker. För shopping har du Sisjöns handelsområde bara ett stenkast norrut och även Frölunda Torg ligger nära. Dessutom finns en busshållplats intill området. Här finns det mesta av det bästa helt enkelt. Tillträde i juni 2024. För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/brftragarden

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Skådemyntsgatan 4, Högsbohöjd, Göteborgs kommun

Skådemyntsgatan 4

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 825 000 kr
53 m²
2 rum
vån 7/7
3 807 kr/mån
53 302 kr/m²

Denna välplanerade genomgångstvåa om 53 kvm kombinerar stil och funktionalitet för en bekväm livsstil. Med en öppen planlösning får du en ljus och luftig atmosfär som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Den mysiga balkongen blir en förlängning av rummet under sommarhalvårets ljumma kvällar. Det tidlösa köket från Ballingslöv är en dröm för matlagningsentusiasten, komplett med stilrena vitvaror från Cylinda. De öppna ytorna skapar en känsla av samhörighet, perfekt för både familjeliv och sociala sammankomster där kök och vardagsrum sömlöst flätas samman. Den eleganta gråskalan på inredningen ger en känsla av tidlös lyx som genomsyrar varje hörn. Det separata sovrummet är lugn beläget och har alla förutsättningar för en avkopplande nattsömn. Bostaden erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla hemmet organiserat och minimalistiskt, genom både garderober och förrådet som nås från hallen. Det helkaklade badrummet är stilrent och utrustat med duschhörna, toalett, kommod, belyst spegel och kombimaksin samt arbetsbänk och väggskåp för en enklare klädvård i vardagen. Bostaden har en tidlös och hållbar inredning som alltid känns aktuell och ger hemmet en lugn och sober känsla av lyx. Grunden är neutral i ljusa grå kulörer, med detaljer i krom. Genom att ha mörka kontraster på bänkskivan i köket eller klinkern i badrummet kan du enkelt sätta din prägel på bostaden. Detaljerna i krom passar fint ihop med den neutrala gråskalan. Du kan välja om du vill inreda modernt och stilrent, eller mjuka upp grunden med naturmaterial och en brunbeige färgskala. Den fasta inredningen kommer från kända varumärken som Ballingslöv, Svedbergs, Mora och Cylinda och du som flyttar in får hög kvalitet som håller under lång tid. Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym, närbutik i form av Ica Nära, den lokala pizzerian Peperoni och lokal för caféverksamhet. Här finns allt som behövs för att få till just din favoritmix i vardagen. Preliminär inflyttning är hösten 2025. För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/altitud

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Olles gata 341, Ytterby, Kungälvs kommun

Olles gata 341

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
3 950 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/6
5 342 kr/mån
41 146 kr/m²

Med ett lugnt läge längst in på en återvändsgata ligger denna nyproducerade fyra med villakänsla! Stora glaspartier utblickar mot skogen, öppen planlösning med ljus från fler väderstreck samt väl genomarbetade materialval och hög utrustningsstandard genom hela bostaden. Bostaden välkomnar dig med en trevlig hall med gott om plats för avhängning i en stor skjutdörrsgarderob. Från hallen når du bostadens samtliga rum och badrum. Badrummet erbjuder tvätt- och torkmöjligheter med bänkyta och skåpsförvaring samt duschhörna och WC. Det finns även en liten WC. Två sovrum med plats för säng, garderob och övrig önskad möblering, perfekta som barnrum, kontor eller gästrum efter önskemål. Master bedroom ger plats åt dubbelsäng och övrig önskad möblering samt är utrustat med skjutdörrsgarderober. Fullt utrustat kök från Vedum med gott om skåpförvaring och arbetsytor som tillval kan man även placera en köksö. Kök och vardagsrum är sammanlänkade genom en öppen planlösning som skapar en härlig social yta med goda möbleringsalternativ, här flödar ljuset från stora fönsterpartier och erbjuder dessutom utgång till en mycket trevlig balkong som bjuder på eftermiddagssol. Brf Silva är ett projekt för dig som söker något mer än bara ett boende. Med ett fantastiskt läge på en höjd, omfamnad av vackra grantoppar och Ytterby pendelstation en kortare promenad bort finner du ro och mer tid för det som är viktigt för dig. Mer boende innebär att du får mer kvadrat för pengarna, både inne och ute. Vi förstår att livet handlar om mer än bara bostaden. Det handlar om möjligheterna som skapas när du bor på rätt plats. Med Silva får du mer tid för allt det som betyder något - naturen, segling, enkelhet, golf, hobby, träning, promenader, vänner och familj samtidigt som du också får mer arkitektur, design, livsstil, natur och hållbarhet. Stor vikt har lagts vid att skapa en trygg och sund ekonomi för föreningen genom sänkt belåningsgrad och räntegaranti för föreningens lån. Dessutom investeras det i bergvärme och solceller för att skapa hållbarhet på lång sikt. Bostädernas fasta priser har noga marknadsanpassat för att passa målgruppens plånbok. Arkitekturen på Silva är något utöver det vanliga. Med fokus på att vara i harmoni med naturen och samtidigt erbjuda ett modernt och hållbart boende har Ekeblad Bostad skapat ett projekt som verkligen sticker ut. Med stora fönster som släpper in ljuset och ger en fantastisk utsikt över naturen kan du vara säker på att du kommer att trivas. Men det är inte bara arkitekturen som imponerar - även interiören. Ekeblad har tagit interiören ett steg längre och skapat en modern skandinavisk stil som ger ett luftigt och naturnära intryck. Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Lillhagsparken 20, Nr. 31, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Lillhagsparken 20, Nr. 31, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Lillhagsparken 20, Nr. 31, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Lillhagsparken 20, Nr. 31

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
5 490 000 kr
131 + 3 m²
5 rum
7 061 kr/mån
41 908 kr/m²

I Brf Lärkliden har vi marknadsanpassat och kundanpassat projektet ner till beståndsdelen. Föreningen har betydligt lägre belåning och högre kalkylränta än tidigare jämförbara projekt för att skapa en sund långsiktig ekonomi inom föreningen. För säljetapp 1 bjuder Ekeblad Bostad sina kunder på solceller på taket. Detta tillsammans med hållbara och energisnåla hus gör att din månadskostnad blir betydligt lägre i jämförelse med äldre bostäder. Totalt kommer Ekeblad Bostad uppföra 64 enheter i Lillhagsparken vackra parkmiljö som är perfekt beläget för ett smidigt familjeliv. I Lärklidens väl genomtänkta och barnvänliga radhus i tre plan bor du bekymmerslöst i bekväm bostadsrättsform som passar såväl den större som mindre familjen. Här erbjuds bra balans mellan det sociala och privata med ett entréplan som är vigt åt social gemenskap med nära och kära. Den moderna, öppna planlösningen på entréplan möjliggör flera olika möbleringsalternativ med plats för såväl soffgrupp som matplats för de större sällskapen. Dessa väl tilltagna sociala ytor förlängs ut på den trevliga uteplatsen i soligt västerläge under årets varmare månader. I det välutrustade köket samsas skåpsinredning från Vedum i sandbeigea toner med rostfria vitvaror och bänkskivor med matchande stänkskydd i ljus marmorerad laminat. De väl tilltagna arbets- och avställningsytorna bereder plats för kockens bravader medan skåpsinredningen bidrar med riklig förvaring. Köket är utrustat med kyl- och frysskåp i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, frihängande spisfläkt med kåpa samt varmluftsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd. Den välkomnande hallen har tålig och snygg klinker på golvet samt gott om förvaring som är dold bakom kvadratsmarta skjutdörrar som även kompletteras av ett stort förråd under trappan. Upp för trappan finner ni husets privata oas med flexibel planlösning som går att anpassa utifrån era behov och förutsättningar. Navet är det trevliga allrummet som rymmer antingen soffgrupp med TV-möbel alternativt en inspirerande arbetsplats – perfekt för såväl barnfamiljen som den egne företagaren. Det stora föräldrasovrummet har en luxuös walk-in closet. De andra två sovrummen är något mindre och passar bra som barn-, gäst- eller arbetsrum med plats för både säng med tillhörande nattduksbord och mysig läs- eller lekhörna. Souterrängplanet består av ett stort allrum som går att möblera på flera olika sätt med plats för både soffgrupp, TV-möbel och inspirerande arbetsplatser. Varför inte inreda ett aktivitetsrum med pingis- eller biljardbord alternativt en mysig hemmabiosalong med plats för hela familjen. Härifrån nås den trevliga uteplatsen i sydväst där ni kan njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol. Både helkaklat badrum med dusch och praktisk tvätthörna på entréplan samt ett extra badrum med badkar på övre plan underlättar i vardagen. Båda är stilrent inredda med marmorerat kalkstensliknande kakel och klinker i ljusa toner. Här erbjuds genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck med genomgående enstavsparkett och vitmålade väggar i original. För den som önskar går detta originalutförande att komplettera med en mängd olika val, både kostnadsfria och mot tillägg, som ger ert hem en personlig karaktär. På den upplåtna och lättskötta trädgårdstomten i etage samsas fina stensättningar med grönskande gräsytor – perfekt för lek och spring eller för den obligatoriska studsmattan – samt uppfart med plats för två bilar. Utvändigt, oisolerat förråd kompletterar de invändiga förvaringsutrymmen, klädkammare och förråd, på absolut bästa sätt. Solceller på taket och effektiv värmepump bidrar till låga driftkostnader. Här är det bara att flytta in i ett bekvämt boende som erbjuder det bästa av två världar – parhusets frihet med uteplats och trädgård och bostadsrättens bekvämlighet. I Lillhagsparken bor ni på bekvämt avstånd till innerstadens puls samt omedelbar närhet till avkopplande natur och grönska. På bekvämt gångavs

  • Premium
  • Nyproduktion
Askims Pilegårdsväg 34, Askim, Göteborgs kommun

Askims Pilegårdsväg 34

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/4
4 267 kr/mån
42 288 kr/m²

Här bor du avgiftsfritt i 24 månader! Trevlig tvårumslägenhet med söderbalkong som nås via dubbeldörrar från kök och vardagsrum, som ligger i ett öppet samband. Köket är fullutrustat och rummet får ett trevligt ljus från fönsterpartierna. Sovrummet är rymligt och en egen klädkammare om dryga fem kvm är riktigt lyxigt! Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk som underlättar i vardagen. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender och naturnära toner. Köket från Ballingslöv har ostronbeigea luckor, knoppar i valnöt och arbetsbänk i kompositsten som även fortsätter upp som bakkantslist. Samma jordnära toner kommer igen i badrummets beige/grå klinker och väggarnas matta beige kakelplattor. Badrummet har även spotlights och en sandfärgad kommod med valnötsknopp som även förekommer på väggskåpen vid tvättdelen i samma toner som kommoden. Vid entrén ligger ett beige klinkergolv som övergår i en askparkett som tillsammans med sandfärgade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. I Brf Trägården bor du med närhet till det mesta. Här finns något för alla smakriktningar och du har alla bekvämligheter runt knuten. Gillar du havet? Cykla ett par kilometer västerut till Askimsbadet. I mer ostlig riktning hittar du Sisjöområdet med mängder av underbara skogsstigar och bär- och svampmarker. För shopping har du Sisjöns handelsområde bara ett stenkast norrut och även Frölunda Torg ligger nära. Dessutom finns en busshållplats intill området. Här finns det mesta av det bästa helt enkelt. Preliminärt tillträde i juni 2024. För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/brftragarden

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Skådemyntsgatan 2, Högsbohöjd, Göteborgs kommun

Skådemyntsgatan 2

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 6/6
4 340 kr/mån
48 306 kr/m²

Högst upp i huset finner du denna moderna och rymliga genomgångstvåa som kombinerar stil och funktionalitet för en bekväm livsstil med spektakulära vyer över staden och närområdet. Med en öppen planlösning får du en ljus och luftig atmosfär som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Den mysiga balkongen blir en förlängning av ytorna under sommarhalvårets ljumma kvällar. Det tidlösa köket från Ballingslöv är en dröm för matlagningsentusiasten, komplett med sofistikerade vitvaror från Cylinda. De öppna ytorna skapar en känsla av samhörighet, perfekt för både familjeliv och sociala sammankomster där kök och vardagsrum flätas samman. Den eleganta gråskalan på inredningen ger en känsla av tidlös lyx som genomsyrar varje hörn. Det separata sovrummet är lugn beläget och har alla förutsättningar för en avkopplande nattsömn. Bostaden erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla hemmet organiserat och minimalistiskt, genom både garderober och det tillhörande förrådet, som är beläget i bostaden. Det helkaklade badrummet är stilrent och utrustat med duschhörna, toalett, kommod, belyst spegel och kombimaskin samt arbetsbänk och väggskåp för en enklare klädvård i vardagen. Bostaden har en tidlös och hållbar inredning som alltid känns aktuell och ger hemmet en lugn och sober känsla av lyx. Grunden är neutral i ljusa grå kulörer, med detaljer i krom. Genom att ha mörka kontraster på bänkskivan i köket eller klinkern i badrummet kan du enkelt sätta din prägel på bostaden. Detaljerna i krom passar fint ihop med den neutrala gråskalan. Du kan välja om du vill inreda modernt och stilrent, eller mjuka upp grunden med naturmaterial och en brunbeige färgskala. Den fasta inredningen kommer från kända varumärken som Ballingslöv, Svedbergs, Mora och Cylinda och du som flyttar in får hög kvalitet som håller under lång tid. Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym, närbutik i form av Ica Nära, den lokala pizzerian Peperoni och lokal för caféverksamhet. Här finns allt som behövs för att få till just din favoritmix i vardagen. Preliminär inflyttning är hösten 2025. För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/altitud

  • Nyproduktion
  • Hiss
Fiolmannensgata lgh 413, Ytterby, Kungälvs kommun
Fiolmannensgata lgh 413, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Fiolmannensgata lgh 413, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Fiolmannensgata lgh 413

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
2 180 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/6
3 400 kr/mån
39 636 kr/m²

En bostad för stor livskvalitet med luftig planlösning. Det stora vardagsrummet med gott om plats för både soffgrupp och rejäl matplats fungerar också som passage mellan hall och sovrum vilket ger extra yta i rummet. I sovrummet finns gott om förvaring och plats för hemmakontor. Rejäl uteplats. Välkommen till denna ljuvliga tvåa med uteplats i bästa läget! En välplanerad tvåa med gott om förvaring och öppen planlösning är detta boendet för dig som gillar bra sällskapsytor och stiliga materialval. Uteplatsen är på 15 kvm och upplevs som en förlängning av insidan. Här njuter du av skogen som närmsta granne i detta mysiga området. När du kliver in i bostaden möts du direkt av en skjutdörrsgarderob som står redo att ta emot dina ytterkläder. Vidare har vi köket från Vedum som är placerat på bästa sätt för att få plats med flera middagsgäster. Vitvarorna är från Electrolux. Intill matplatsen har soffan sin givna plats och även där finns plats för era nära och köra. Uteplatsen når du härifrån men det finns även möjlighet att nå den via det stora sovrummet. Sovrummet som lätt rymmer en stor dubbelsäng har även bra med förvaring med skjutdörrar längs med ena väggen. Badrummet är helkaklat och utrustat med toalett, kommod. dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Tillträde från kvartal 4 2025. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hiss
Trägården - Svanenmärkta bostäder i Askim, Askim, Göteborgs kommun
  • 29 lediga bostäder

Trägården - Svanenmärkta bostäder i Askim

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
fr. 1 595 000 kr
35-101 m²
1-4 rum
2 531 kr/mån

Här bor du havsnära i svanenmärkta trähus mitt bland Askims gröna gårdar. Brf Trägården är ett nytt kvarter om 86 moderna och rymliga bostäder med en grönskande gemensam gård. Arkitekturen är stilsäker med bostäder skapade för en bekväm, hållbar och harmonisk livsstil.

  • Nybyggnadsprojekt
Fiolmannens gata lgh 424, Nordtag, Kungälvs kommun

Fiolmannens gata lgh 424

Lägenhet
Nordtag, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
3 280 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/6
4 989 kr/mån
37 701 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet vars planlösning är optimalt uttänkt för att passa just dig. En stort trea om hela 88 kvm som bland annat erbjuder bra planlösning med stora rum. Här möts man även av ett vackert ljusinsläpp med sol från flera väderstreck och bra sociala ytor. Köket är från Vedum och utrustat med vitvaror från Electrolux. Från det generösa vardagsrummet når ni den stora uteplatsen som är hela 18 kvm. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Sovrummen är luftiga och här finns gott om plats för hemmakontoret. Stort helkaklat badrum med toalett, kommod och dusch samt tvättmaskin och torktumlare. I denna bostaden kan planlösningen skräddarsys med olika tillval för att ge lägenheten olika karaktär. Tillval som går att göra: Tillvalsrum & köksö eller tillval vägg mot kök Brf Silva är ett projekt för dig som söker något mer än bara ett boende. Med ett fantastiskt läge på en höjd, omfamnad av vackra grantoppar och Ytterby pendelstation en kortare promenad bort finner du ro och mer tid för det som är viktigt för dig. Mer boende innebär att du får mer kvadrat för pengarna, både inne och ute. Vi förstår att livet handlar om mer än bara bostaden. Det handlar om möjligheterna som skapas när du bor på rätt plats. Med Silva får du mer tid för allt det som betyder något - naturen, segling, enkelhet, golf, hobby, träning, promenader, vänner och familj samtidigt som du också får mer arkitektur, design, livsstil, natur och hållbarhet. Stor vikt har lagts vid att skapa en trygg och sund ekonomi för föreningen genom sänkt belåningsgrad och räntegaranti för föreningens lån. Dessutom investeras det i bergvärme och solceller för att skapa hållbarhet på lång sikt. Bostädernas fasta priser har noga marknadsanpassat för att passa målgruppens plånbok. Arkitekturen på Silva är något utöver det vanliga. Med fokus på att vara i harmoni med naturen och samtidigt erbjuda ett modernt och hållbart boende har Ekeblad Bostad skapat ett projekt som verkligen sticker ut. Med stora fönster som släpper in ljuset och ger en fantastisk utsikt över naturen kan du vara säker på att du kommer att trivas. Men det är inte bara arkitekturen som imponerar - även interiören. Ekeblad har tagit interiören ett steg längre och skapat en modern skandinavisk stil som ger ett luftigt och naturnära intryck. Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Energisnåla Par- och Radhus med låg drift strax utanför GBG centrum, Lillhagen, Göteborgs kommun
  • 11 lediga bostäder

Energisnåla Par- och Radhus med låg drift strax utanför GBG centrum

Radhus
Lillhagen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
fr. 5 490 000 kr
131-156 m²
5-6 rum
235 m² tomt

Brf Lärkliden är anpassat till dagens marknadsläge med låg belåningsgrad och erbjuder dig som köper stor flexibilitet och framför allt moderna bostäder av högsta klass. Försäljningssuccé där säljetapp 1 (Hus 1-34) snart är slutsålt. Inflyttning är planerad att starta under slutet av 2024. Under 2024 säljstartar vi säljetapp 2 (Hus 35-60). Gör intresseanmälan redan idag för att säkra din köplats och få inbjudan till kommande säljstart! Välkommen till Lärkliden i Hisingen, Göteborg – ditt nya hem omgivet av natur, nära stadens puls. Upptäck våra energieffektiva och familjevänliga rad- och parhus, designade för en hållbar och bekväm livsstil. Med solceller på taket och moderna bekvämligheter är Lärkliden perfekt för dig som värdesätter kvalitet och hållbarhet. I Lärkliden bor du med lövskogar och ängar som granne, endast 15 minuter från Göteborgs centrum. Bostäderna uppfyller energiklass B och det innebär att de flesta bankerna erbjuder dig rabatt på ditt bolån – ett så kallat grönt bolån Ekeblad Bostad erbjuder räntesäkring för föreningens lån. Och det betyder att vi tillhandahåller räntebidrag vid eventuella ränteförändringar för att skydda dig som köpare mot höjda månadsavgifter på grund av räntehöjningar. Denna säkerhet är aktiv från det att bokningsavtalet undertecknas till 18 månader efter att du flyttat in.

  • Nybyggnadsprojekt
Arkitektur i harmoni med naturen, Ytterby, Kungälvs kommun
  • 13 lediga bostäder

Arkitektur i harmoni med naturen

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
fr. 2 180 000 kr
55-132 m²
2-5 rum
3 400 kr/mån

Välkommen till Brf Silva! Här kombinerar vi modern elegans med stabil ekonomi. Vi anpassar oss efter den dynamiska bostadsmarknaden, med justerade förutsättningar och priser. Med låg belåning skapar vi trygghet för ditt drömboende. När du köper en bostad i Silva får du: Räntegaranti för föreningens lån på 3,5% till cirka År 2027 Bergvärme och solceller, för låga driftskostnader och stabilitet Med energiklass B får du förmånliga ”gröna bolån” och 5 års garanti Ekeblad Bostad köper osålda lägenheter efter inflyttning Välkommen till en förening som värnar om din framtid!

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Altitud - Modernt svanenmärkt boende i Högsbohöjd, Högsbohöjd, Göteborgs kommun
  • 16 lediga bostäder

Brf Altitud - Modernt svanenmärkt boende i Högsbohöjd

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
fr. 1 665 000 kr
33-79 m²
1-3 rum
2 621 kr/mån

Brf Altitud erbjuder ett svanenmärkt och modernt boende i expansiva Högsbohöjd med smarta bostäder om 1-4 rok, samtliga med balkong eller uteplats. En tilltalande inredningsstil som håller över tid, gör detta till ett bekvämt framtidsboende med närhet till service och kommunikationer.

  • Nybyggnadsprojekt
Skådemyntsgatan 4, Högsbohöjd, Göteborgs kommun

Skådemyntsgatan 4

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/7
3 748 kr/mån
47 981 kr/m²

Denna moderna genomgångstvåa kombinerar stil och funktionalitet för en bekväm livsstil. Med en öppen planlösning får du en ljus och luftig atmosfär som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Den mysiga balkongen blir en förlängning av rummet under sommarhalvårets ljumma kvällar. Det tidlösa köket från Ballingslöv är en dröm för matlagningsentusiasten, komplett med sofistikerade vitvaror från Cylinda. De öppna ytorna skapar en känsla av samhörighet, perfekt för både familjeliv och sociala sammankomster där kök och vardagsrum sömlöst flätas samman. Den eleganta gråskalan på inredningen ger en känsla av tidlös lyx som genomsyrar varje hörn. Det separata sovrummet är lugn beläget och har alla förutsättningar för en avkopplande nattsömn. Bostaden erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla hemmet organiserat och minimalistiskt, genom både garderober och det tillhörande förrådet, som är beläget i bostaden. Det helkaklade badrummet är stilrent och utrustat med duschhörna, toalett, kommod, belyst spegel och tvättdel kombimaskin samt arbetsbänk och väggskåp för en enklare klädvård i vardagen. Bostaden har en tidlös och hållbar inredning som alltid känns aktuell och ger hemmet en lugn och sober känsla av lyx. Grunden är neutral i ljusa grå kulörer, med detaljer i krom. Genom att ha mörka kontraster på bänkskivan i köket eller klinkern i badrummet kan du enkelt sätta din prägel på bostaden. Detaljerna i krom passar fint ihop med den neutrala gråskalan. Du kan välja om du vill inreda modernt och stilrent, eller mjuka upp grunden med naturmaterial och en brunbeige färgskala. Den fasta inredningen kommer från kända varumärken som Ballingslöv, Svedbergs, Mora och Cylinda och du som flyttar in får hög kvalitet som håller under lång tid. Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym, närbutik i form av Ica Nära, den lokala pizzerian Peperoni och lokal för caféverksamhet. Här finns allt som behövs för att få till just din favoritmix i vardagen. Preliminär inflyttning är hösten 2025. För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/altitud

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Stigbergshyllan , Masthugget, Göteborgs kommun

Stigbergshyllan

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
fr. 2 295 000 kr
25-89 m²
1,5-4 rum
2 720 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 24