Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Nynäshamn

Fastighetsbyrån Nynäshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Centralgatan 46C, Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Centralgatan 46C, Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 46C, Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 46C

Lägenhet
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 695 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
6 081 kr/mån
26 279 kr/m²

Vi är glada att få förmedla denna smakfulla lägenhet i en utav Nynäshamns mest eftertraktade och omtyckta föreningar. Utöver 64,5 renoverade kvadratmeter så tillhör det även en stor inglasad balkong med bästa solläge! Denna lägenhet vill Ni inte missa. Anmäl er gärna till visningen!

  • Premium
  • Balkong
Månbergsvägen 19, Centralt, Nynäshamns kommun

Månbergsvägen 19

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 495 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 0/2
4 871 kr/mån
33 596 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med skön radhuskänsla med egen tomt med uteplats, gräsytor samt odlingsplatser. Centralt boende med egen entré som ger en otrolig bekvämlighet. Optimal öppen planlösning samt klädkammare och tvättpelare i badrum. Underbart ljusinsläpp från tre väderstreck. (fyra om man öppnar ytterdörren.) En rymlig och öppen hall med klädhängare och bra förvaringsmöjligheter skapar ett positivt första intryck av denna lägenhet som i övrigt rymmer ett öppet och socialt kök, ett sovrum samt ett vardagsrum med vackert ljusinsläpp och fönster åt två håll. Här hittar man även ett fräscht och praktiskt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, handfat och handdukstork. Som medlem i föreningen får du bland annat tillgång till parkeringsplats och soprum. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Coop som närmast men det är heller inte långt till både Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan (närmast), Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ditt nya hem!

  • Uteplats
Centralgatan 34A, Centralt, Nynäshamns kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Centralgatan 34A, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 34A, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 34A

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 495 000 kr
58 m²
3 rum
vån 3/3
5 510 kr/mån
25 776 kr/m²

Varmt välkomna till denna helrenoverade gaveltrea i centrala nynäshamn! Här får du nu chansen att förvärva en av föreningens bästa bostäder med en optimal öppen planlösning. Läget är utan tvekan det bästa man kan få med ljusinsläpp från hela tre väderstreck tack vare gavelläget med burspråk samt soligt sydvästläge på inglasad balkong. Bostaden erbjuder dig att direkt utan åtgärder flytta in och njuta av dess moderna och stilrena ytor. Noga utvalda materialval som passar dom allra flesta. Köket ger dig generöst med förvaring bakom vita skåpsluckor med struktur. arbetsytan är av laminat med imitation av svart marmor som också sträcker sig på stänkskydd upp mot skåp. Fullutrustad maskinpark samt inbyggd kaffemaskin. Öppen planlösning mot vardagsrum med genomgående fint golv och väggar målat i vitt. Två sovrum varav ena större med den inglasade balkongen. Andra sovrummet är idag inrett till barnrum. Helkaklat badrum med golvvärme, handdukstork, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp och dusch med frostad glasvägg. Trevlig hall med generös förvaring. Välskött och stabil föreningen med låg belåningsgrad om endast cirka 3 096 kr/kvm. Bredband och tv ingår avgiften samt solceller installerat på tak. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Coop som närmast men det är heller inte långt till både Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan (närmast), Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Varmt välkomna till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Fullbro 2:15, null, Nynäshamns kommun

Fullbro 2:15

Tomt
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 050 000 kr
2 039 m² tomt

Här ges chansen att förvärva två tomter med ett lugnt och naturskönt läge. Här omges Ni av grönskande natur och vackra omgivningar. Båda tomterna är plana och röjda på skog/sly. Här finns goda möjligheter för den som önskar skapa sitt egna drömboende i en lantlig miljö. Tomterna ligger i område som ej är detaljplanerat. För specifika frågor kontakta Nynäshamns kommun: 08-520 680 00 alt. [email protected] Fullbro 2:14 – 1 888 kvm – Pris: 995 000 kr Fullbro 2:15 – 2 039 kvm – Pris: 1 050 000 kr Förhandsbesked för bygglov (se bifogade handlingar). Buss 783 avgår från Södertäljevägen (väg 225) och trafikerar Södertälje centrum –Nynäshamns station. I Sorunda finns Coop, vårdcentral, pizzeria mm. Där finns även anslutning till flertalet andra busslinjer (buss 729, 748, 756 samt 858). För den ridintresserade finns Södertörn Ryttarcenter inom kort avstånd. Det går bra att besöka tomterna på egen hand, tomtpinnar finns. För mer info kontakta ansvarig mäklare! Kortfakta: - Kommunens hälsoavdelning har godkänt vatten kvaliteten och möjlighet till avlopp (infiltration) enligt förhandsbeskedet. - Det finns ingen befintlig brunn på tomterna, det finns ett godkännande av borrning av vatten enligt förhandsbeskedet. - Tomten på Fullbro 2:15 har lite höjd.

Fullbro 2:14, null, Nynäshamns kommun

Fullbro 2:14

Tomt
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
995 000 kr
1 888 m² tomt

Här ges chansen att förvärva två tomter med ett lugnt och naturskönt läge. Här omges Ni av grönskande natur och vackra omgivningar. Båda tomterna är plana och röjda på skog/sly. Här finns goda möjligheter för den som önskar skapa sitt egna drömboende i en lantlig miljö. Tomterna ligger i område som ej är detaljplanerat. För specifika frågor kontakta Nynäshamns kommun: 08-520 680 00 alt. [email protected] Fullbro 2:14 – 1 888 kvm – Pris: 995 000 kr Fullbro 2:15 – 2 039 kvm – Pris: 1 050 000 kr Förhandsbesked för bygglov (se bifogade handlingar). Buss 783 avgår från Södertäljevägen (väg 225) och trafikerar Södertälje centrum –Nynäshamns station. I Sorunda finns Coop, vårdcentral, pizzeria mm. Där finns även anslutning till flertalet andra busslinjer (buss 729, 748, 756 samt 858). För den ridintresserade finns Södertörn Ryttarcenter inom kort avstånd. Det går bra att besöka tomterna på egen hand, tomtpinnar finns. För mer info kontakta ansvarig mäklare! Kortfakta: - Kommunens hälsoavdelning har godkänt vatten kvaliteten och möjlighet till avlopp (infiltration) enligt förhandsbeskedet. - Det finns ingen befintlig brunn på tomterna, det finns ett godkännande av borrning av vatten enligt förhandsbeskedet.

Kantarellvägen 4, Lisö - Skärlinge By, Nynäshamns kommun
  • Sön 21 apr kl 13:40

Kantarellvägen 4

Fritidshus
Lisö - Skärlinge By, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 995 000 kr
40 m²
3 rum
512 m² tomt

Varmt välkomna till denna skyddade fastighet med äganderätt i mysiga fritidsbyn Skärlinge. Fastigheten ligger naturnära med magiska naturområden. Den ligger dessutom endast några minuter från två badstränder du kan svalka dig i under sommarens varma dagar. Tomten ligger inbäddad bland grönska som skyddar mot insyn från närmsta grannar samt stor gräsmatta för lek och spring. Här får du en trevlig gräsyta efter en fin terrass med tak som vetter i perfekt söderläge som ger dig magiska soltimmar hela dagen. Bostadshuset med året runt standard gör att du kan få njuta av allt Lisö har att erbjuda även på vintern. Huset består av tre rum och kök varav två sovrum och ett badrum med dusch. Vid vardagsrum står en vacker braskamin som kan generera värme till hela ytan. Det finns även en luftvärmepump som också kan fungera som AC under varma dagar. Öppen planlösning för socialisering med ett fint trägolv i original. Skärlinge by är ett mycket eftertraktat fritidshusområde tack vare sin vackra natur, nära till havet, indraget fiber i området samt den välskötta samfällighetsföreningen som erbjuder gemensamt vatten och avlopp. Möjlighet till båtplats med promenadavstånd. Gästparkeringar finns det gott om för att enkelt få gäster. Söker du lugn och ro så har du verkligen hittat rätt! Hör gärna av dig vid funderingar och intresse.

  • Plus
  • Uteplats
Maren ängsväg 1, Lisö - Maren, Nynäshamns kommun

Maren ängsväg 1

Fritidshus
Lisö - Maren, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 250 000 kr
71 m²
4 rum
4 447 m² tomt

Varmt välkomna till Maren Ängsväg 1 - ett perfekt fritidshus för er som söker lugnet i skärgården med närhet till stan. Stockholm nås på under en timme med bil och busslinje till anslutande tåg finns bara några meter ifrån fastigheten. Här bor ni med ett högt och fritt läge där tomten är hela 4 400 kvm. Berg, skog och härliga altaner i etapper för att fånga solens alla timmar. Miljön och huset ger ett varmt intryck där man direkt fantiserar om hur man vill spendera sina sommarkvällar med familj och vänner. Huset består av fyra rum och kök, plus att det finns ett gästhus om ca 15 kvm med extra sovplatser för övernattande gäster! På uppfarten finns även ett varmgarage om ca 30 kvadratmeter med god förvaringsyta. Vill man ta sig till havet så äger samfälligheten en magisk udde vid Lindholmen - här finns härliga klippbad och bryggor. Njut av fantastiska solnedgångar och ljumma kvällsbad med hänförande utsikt. Här har medlemmarna också varsitt förråd där man kan förvara sina egna tillhörigheter så som solstolar, parasoll och handdukar för att underlätta utflykterna. Det finns också sandstränder på promenadavstånd på både öst- och västsidan av Lisö. Huset lämpar sig som fritidsboende men kan även nyttjas permanent. Fina sommardagar med strand- och badliv eller kalla vinterdagar med långpromenader, omgivningarna är lika vackra året runt... Snabbt tillträde är möjligt, så vill ni njuta av ett mysigt fritidshus redan till midsommar får ni inte missa denna chans. Varmt välkommen med er anmälan till visning! Utförda renoveringar Nytt plåttak med tilläggsisolering från 2003-2004 Tilläggsisolerat fasad 2004-2006 Installation av braskamin 2015 Byte till 3-glas fönster i hela huset 2016 (Ej i duschrum) Byte av kyl och frys 2016 Installation av luftvärmepump 2019 Installation av Cinderella förbränningstoalett 2019 Installation av fiber 2020 Byte av vattenpump och hydrofor 2022 Byte av ytterdörr 2023

  • Plus
  • Uteplats
Gullvivevägen 6, Sunnerby, Nynäshamns kommun

Gullvivevägen 6

Radhus
Sunnerby, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 195 000 kr
142 m²
6 rum
414 m² tomt

I lugna och barnvänliga Sunnerby presenterar vi snart ett stilrent kedjehus med garage där inget har lämnats åt slumpen, här är det bara att flytta in och njuta. Badrum, WC, tvättstuga och samtliga ytskikt renoverades 2018. Modern laddbox installerad. Här bor ni på gångavstånd till allmänna kommunikationer, matbutik, skola och förskola. Sorunda är perfekt för barnfamiljer som söker lugnet på landet. I närområdet finns underbar natur, vidöppna vyer och trevlig landsbygdsmiljö. Med bil når du Stockholm på ca 40 minuter och till centrala Nynäshamn tar det ca 15 minuter. Här finns större matbutiker, gymnasium, restauranger och skärgårdstrafik ut till närliggande öar. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Uteplats
Ekdalsvägen 11, Torö/svärdsö/oxnö, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr
Ekdalsvägen 11, Torö/svärdsö/oxnö, Nynäshamns kommun, bild 2
Ekdalsvägen 11, Torö/svärdsö/oxnö, Nynäshamns kommun, bild 3

Ekdalsvägen 11

Villa
Torö/svärdsö/oxnö, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
5 695 000 kr
113 + 52 m²
4 rum
4 411 m² tomt

Vill du bo lantligt med havet som granne och omfamnas av ett lugn? Vi är glada att få presentera detta havsnära boende med permanentstandard som bara måste upplevas på plats! Här har ni badrocksavstånd till havet med badplats samt båtplats! Fastigheten erbjuder en av de större tomterna i området, gäststuga, flera altaner på huvudbyggnaden i olika väderstreck, tre sovrum, nyrenoverat och modernt badrum och härliga sociala ytor. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kv Fibulan, Källberga/Ösmo, Källberga, Nynäshamns kommun
  • 5 lediga bostäder

Kv Fibulan, Källberga/Ösmo

Villa
Källberga, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
fr. 4 995 000 kr
99-124 m²
5 rum
424 m² tomt

Drömmer ni om ett lugnt liv på landet? Här finns möjlighet att förvärva ett friköpt parhus med ett högt och fint läge med utsikt över grönskande ängar och kullar! Området får en ny förskola/skola (F-6) som kommer att drivas av Raoul Wallenbergs skolan och beräknas att vara i drift från HT 2024. Möjlighet finns att komma på visning och titta på tomterna samt visningshuset som finns i området! Den här chansen till ni inte missa! Mer information finns under dokument. Välkommen med Er intresseanmälan! Kv Fibulan Etapp 1 med friköpta parhus är uppföljaren efter succéprojektet Brf Knarren. Kv Fibulan består av 8 unika parhus ritade av Blooc och kommer att uppföras i friköpt form (äganderätt) med planerad inflytt preliminärt Q4 2024. Pris 4 995 000 - 5 550 000 kr. Nu har du möjlighet att köpa ett friköpt parhus nyckelfärdigt där huset är klart in- och utvändigt samt där även tomten är finplanerad och klar. Blooc tar hand om all upphandling och genomför hela byggprocessen för din räkning och för dig som köpare innebär det att det blir lika enkelt som att köpa en bostadsrätt. Kv Fibulan ligger fint belägen på den skogsklädda åsen öster om Källberga centrum och vår tidigare projekt, Brf Knarren. Med slingrande gator och kuperad skärgårdsterräng skapas möjligheten till avskilda lägen och utblickar. Nivåskillnader och horisontella förskjutningar ger varje hus en egen identitet och sin specifika plats och karaktär. Med variation i fasader med både stående och liggande panel i en varierande naturnära färgskala skapas än mer variation och en levande men väl sammanhållen miljö där varje bostad blir unik på sitt sätt. Parhusen kommer att uppföras med utmärkt placering på en av skogskullarna med högt och fint läge med utsikt över grönskande ängar och kullar. Husens tomter är belägna med ett högt och fritt läge med perfekt solläge från tidig morgon till kväll. Tomterna är finplanerade med gräsmatta, trädäcksuteplats/altan, häck runt sin tomt, stenplattor vid entrén och stabilt underlag på p-platserna. Att tomterna är finplanerade är mycket ovanligt men oerhört skönt för dig, du flyttar in i ett nyckelfärdigt hus med en vacker finplanerad tomt. Bostäderna är ritade av arkitekterna på Blooc med människan i centrum och med fokus på att lyfta fram kvalitéer för varje enskilt hus. Husens boarea kommer att bli 99 och 124 kvadratmeter i två plan med 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Alla hus kommer att ha 2 p-platser invid huset. Planlösningen är smart, lätt att möblera och detaljerna är noggrant utvalda. Entréplan får stora och härliga sociala ytor medan den övre våningen tillåts vara privat. Husen präglas av härliga ljusinsläpp och en hög nivå på design som ger en modern och ombonad känsla. Husen kommer att ha energiklass B vilket innebär att de är mycket energisnåla hus. Husen kommer att utrustas med en Nibe värmepump med vattenburet golvvärmesystem i entréplanet och vatten radiatorer på övre plan. Vår bankkontakt i detta projekt är Nordea och de kommer därför att kunna erbjuda "Gröna bolån" vilket innebär extra förmånliga räntor. Då detta är nyproduktion har ni möjlighet enligt Nordea att få upp till 5 års amorteringsfrihet, vid belåning under 70%. Blooc delägare Derome är ett stabilt och stort familjeägt företag som omsätter 10 miljarder som står för entreprenaden av projektet. Källberga får en ny förskola/skola (F-6) som kommer att drivas av Raoul Wallenbergs skolan. Skolan beräknas vara i drift från HT 2024. Källberga blir en plats som du inte behöver åka ifrån. Men om du vill så är det nära till hands. Ösmo och pendeltåget ligger ett stenkast bort och väg 73 är alldeles intill. I Nynäshamn är du på 10 minuter och till centrala Stockholm är restiden inte mer än en dryg halvtimme. Välkommen till Källberga, morgondagens naturnära boende med människan i fokus. Visionen fortsätter att växa - Källberga fylls av liv och människor som kallar platsen hemma. Vi tillämpar ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

  • Nybyggnadsprojekt
Stanganvägen 51, Sorunda, Nynäshamns kommun
Stanganvägen 51, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 2
Stanganvägen 51, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 3

Stanganvägen 51

Gård/Skog
Sorunda, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 995 000 kr
37 + 10 m²
2 rum
3,4 ha tomt

Vackra vyer och öppna fält är bara ett fåtal saker du blir erbjuden här. Varmt välkomna till denna fina fastighet med stora hästhagar om cirka 3 hektar tillsammans med förberett och delvis befintligt stängsel runt om. På bostadsdelen av fastigheten finns en till hage där man dessutom har plats för att bygga stall och förrådsbyggnad intill. Intill bostadshuset finns trevliga trädgårdsytor med fin gräsmatta där du kan avnjuta härliga dagar med underbart sällskap genom spel, lekar och god mat! Duka upp och njut av vyerna över dom gröna åkrarna och spana på djuren som rör sig omkring. Tomten ger dig möjlighet att antingen bo kvar precis som det är med befintliga hus, allrum med kök och braskamin sotad den 10e augusti, sovrum med klädkammare, förvaringsrum, badrum och påbörjad bastu samt gäststuga strax utanför eller varför inte ta tillfället och bygg helt nytt, antingen på samma plats eller på annan. Idag står huset inramat bland stora vackra träd som ökar den lantliga känslan. Utanför står idag en trall med plats för café grupp du kan sätta dig i med morgonkaffet och ta in förmiddagssolen. Fastigheten ligger idag mycket avskilt omringat av skog och åkrar utan genomfartstrafik som ger dig en harmoni i vardagen. Drömmer du om en egen hästgård med vackert bostadshus, stall och öppna åkrar? Här får du en investerings dröm du bara inte får missa. Här får du nu möjligheten att göra det precis så som du önskar. Tillträde kan fås enligt önskemål! Endast bokad visning. Intresseanmälan krävs Bara 10 minuter bort har du Fagerviks förskola och skola, busshållplats Trollsta vägskäl som närmast och tar dig till Spångbro, Nynäshamn och Ösmo, båda med kompletterande pendeltåg mot Stockholm central. Närmsta mataffär ligger cirka kvarten bort. (Coop Spångbro) i Spångbro finns även vårdcentral, skola och förskolor. I Sorunda omges man av underbar natur och vidöppna vyer. Här bor du med andra ord lugnt och skönt i en trevlig landsbygdsmiljö. Med bil tar det dig cirka 45 minuter in till Stockholm City och cirka 30 minuter till Nynäshamn med flera större matbutiker, paddelhall, stora hamnen med kryssningsbåtarna, trevliga restauranger från världens alla smaker. Uteservering finns på de flesta men om du vill lyxa tillvaron något så är restaurang Kroken ett givet val som ger dig härlig skärgårdskänsla vid vattnet. Varmt välkomna till ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
Panorama Nynäshamn etapp två! , null, Nynäshamns kommun
  • 2 lediga bostäder

Panorama Nynäshamn etapp två!

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
fr. 7 000 000 kr
104-129 m²
3-5 rum
6 055 kr/mån

FÖRSÄLJNING PÅGÅR! Intresse anmäl dig idag för att få mer information om projektet samt kika in i bostadsväljaren för att se vilka lägenheter som finns tillgängliga. www.panoramanynashamn.se Juridisk person tillåten att köpa! Välkommen till Nynäshamns nya landmärke! På en unik plats högt belägen på Höjdgatan planerar RO Properties för totalt 78 bostadsrätter i tre punkthus bestående av två bostadsrättsföreningar. Den första etappen som avser 36 bostadsrätter i det högsta huset säljstartades under april 2023 och nu är det dags för nästa etapp av det näst högsta huset (säljstart påbörjades 31 maj). Den sista etappen kommer att säljstartas under första kvartalet 2024. Samtliga lägenheter kommer ha generös balkong eller uteplats – många med fri panoramavy över skärgården. Platsen är avskilt belägen på höjden, men med närhet till Nynäshamns stadskärna och goda kommunikationsmöjligheter till Stockholm och Gotland. Här finner du lugnet, med närhet till natur, skärgård och båtliv samtidigt som du kan dra nytta av det som staden har att erbjuda. Totalt skapar vi 78 bostadsrätter på mellan ett och fem rum och kök. Lägenheterna har ett rikt ljusflöde från extra stora fönsterpartier med vackra vyer över havet och Nynäshamn. Stilren arkitektur, hållbara materialval och funktion möts i perfekt symbios. Här bor du avskilt och nedför backen väntar en levande småstadsidyll. Här kan du njuta av en slående utsikt över glittrande hav och vidsträckta landskap. Panorama är det enda nya boendet i Nynäshamn som erbjuder fri vy över skärgården. Lägenheterna är utformade utifrån husens unika läge, karaktär och 360-graders vy. Vilket liv drömmer du om? Här bor du lugnt och avskilt, men med möjligheter utanför din dörr som berikar vardagen. Vill du ta ett morgon­dopp eller handla dagsfärsk fisk och skaldjur går du ner för backen. Där möter du den livliga hamnen med caféer, restauranger och hamnbodar. Har du en båt fortsätter möjligheterna till havs. Här är du inte begränsad. Välj att leva så som bara du drömmer om. I byggnadens entré möts vi av en generös takhöjd. Entrén, trapphus och våningsplan samspelar väl med den yttre arkitekturen. Lägenheterna har en elegant interiör med material­val som åldras väl över tid. Genom­tänkta lösningar ger stora kvalitéer till plan­lösningarna och tar tillvara på det fantastiska läget. Stora generösa fönster med låg bröstning sprider ett behagligt ljus och gör den storslagna utsikten närvarande inne i lägenheten. Kliver du ut förstärks känslan ytterligare och tack vare balkongens utformning med glasräcke kan du bekvämt slå dig ner och fortfarande ta in den fria vyn. Balkongerna är utformade över hörn som en del av fasaden vilket ger vyer åt olika håll och samtidigt skapar en privat och skyddad plats. Via balkongerna bjuds utsikten in i lägenheten och balkongen skapar ett fint halvöppet rumssamband mellan kök och vardagsrum på varsin sida. Utvändigt är byggnaden beklädd i trä, ett varmt och mjukt material som fortsätter invändigt i parkettgolven vilket ger en behaglig känsla. Träet återkommer sedan i detaljer som fönsterbänkar, kroklister, handtag och dörrbeslag. Vi skapar hem för en enklare vardag. Till din lägenhet följer flera gemensamma funktioner som förenklar vardagspusslet. Förutom det självklara, källsortering på bekvämt avstånd och källarförråd till varje lägenhet, så finns även ett leveransrum i entrén – du behöver inte ens vara hemma när veckans matleverans kommer. Här finns också möjlighet att hyra en övernattningslägenhet för gäster eller att boka en tillfällig arbetsplats om du vill kunna jobba hemifrån någon dag i veckan. Som boende i Panorama får du tillgång till en alldeles egen bilpool! I garaget finns elbilar från Our Green Car som delas av Panorama och de två intilliggande bostadshusen. Vidare finns ett cykelvårdsrum med tryckluftspump och ellådcyklar som ytterligare kan förenkla vardagsärendena på ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

  • Nybyggnadsprojekt
Järnvägsgatan 8, Centralt, Nynäshamns kommun

Järnvägsgatan 8

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
4 995 000 kr
117 m²
5 rum
7 540 kr/mån
42 692 kr/m²

Kontakt Ansvarig mäklare för en privatvisning! 072-1745517 Jag önskar er varmt välkomna till denna unika bostad ni bara inte får missa! En bostad med första parkett mot Stockholms mest omtyckta båthamn och finaste skärgård. Här erbjuds du ett unikt boende fördelat på hela 117kvm i etage, 5 rum och kök, fungerande öppen spis, en balkong och en stor terrass i högt läge med bästa solläge och vacker utsikt samt två badrum. Till bostaden hör en parkeringsplats med elbilsladdare intill huset. Bostadens entréplan rymmer 2 sovrum, matrum, vardagsrum med öppen spis och balkong, kök med stor terrass, hall med generösa förvaringsytor och ett badrum med tvättpelare. Nedre plan med ett sovrum och eget badrum. Bostaden är otroligt fin där man bevarat det mesta som innerdörrar i original, fiskbensparkett och en generös takhöjd. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Coop som närmast men det är heller inte långt till både Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan (närmast), Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ditt nya hem!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Månbergsvägen 2, Centralt, Nynäshamns kommun

Månbergsvägen 2

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
2 250 000 kr
100 m²
5 rum
vån 0/3
8 181 kr/mån
22 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna efterlängtade gavelbostad med radhuskänsla i välkända Brf Månberget. Här erbjuds nu en stor bostad med egen entré med uteplats som fångar morgonsolen, generös uteplats i perfekt sydvästläge, två badrum samt idag hela fyra sovrum, vardagsrum samt kök med matplats. Bostaden är på entréplan men helt utan insyn från något håll tack vare bostadens höga och skyddade läge över garageinfarten. Bostaden kan med enkelhet göras genom större och med öppet kök. Första sovrummet intill hall kan enkelt tas bort för ytterligare större kök. Möjligheterna är oändliga för idésprutaren. Detta är ett boende för precis vem som helst. Är du ensam men vill ha stort? perfekt! Är ni en stor familj med många barn? perfekt! Kommer ni från villa och vill slippa skötsel av trädgård och trappor? perfekt? Har du hund, katt, kanin, sköldpadda eller fåglar? perfekt! Oavsett vem du är så bör du se hit för detta är ett boende som sällan dyker upp! Missa inte ditt livs bästa chans! Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att du inte alltid behöver ta bilen. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Är du sugen på bad så är det en kort promenad till Hamnvik. Matbutiker hittar du Coop som närmast men det är heller inte långt till både Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan, Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ditt nya hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Telivägen 5, Centralt, Nynäshamns kommun
  • Sön 21 apr
Telivägen 5, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 2
Telivägen 5, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 3

Telivägen 5

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/7
6 347 kr/mån
49 938 kr/m²

Här kommer ett sällsynt tillfälle att förvärva en genomgångslägenhet med fina materialval, hög standard, generösa fönsterpartier och en strålande havsutsikt! Lägenheten bjuder på 80 kvalitativa kvadratmeter samt dubbla balkonger i två väderstreck. Den ena balkongen ligger ut mot havet och den andra mot innergården. Det här är en lägenhet med närhet till stad och natur samt med havet som närmsta granne! Den här chansen vill Ni inte missa! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Söderstugebacken 13 (Fors 1:27), null, Nynäshamns kommun
Söderstugebacken 13 (Fors 1:27), null, Nynäshamns kommun, bild 2
Söderstugebacken 13 (Fors 1:27), null, Nynäshamns kommun, bild 3

Söderstugebacken 13 (Fors 1:27)

Tomt
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 695 000 kr
3 473 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en tomt med ett fridfullt och naturskönt läge på lugn återvändsgata! Här har ni skogen som närmsta granne och härlig utsikt över åkermark. Tomten är 3 473 kvadratmeter stor och kan nås från två håll, antingen via Söderstugebacken eller via stamfastigheten Fors 1. Det finns en förberedd väg in från båda sidor vilket underlättar för byggnation. Förhandsbesked finns (se bifogade handlingar under Dokument) för nybyggnad av enbostadshus om 235 m2 i två plan (byggnadsarea ca 143 kvm). Fastigheten är belägen utanför detaljplan. Fiber finns i gatan. Vatten/avlopp ej förberett. Fors är beläget 10-15 minuter från centrala Nynäshamn och pendlingsvänliga 30 minuter från Stockholm. Fors bjuder på härlig natur och närhet till skog, sjöar och hav. Den direkta närheten till väg 73 gör att man enkelt och snabbt tar sig runt. Närmsta tätort, Ösmo, ligger ca fyra kilometer bort och där finns pendeltåg mot både Stockholm och Nynäshamn. Bussstationen "Ösmofors" linje 847 Ösmo-Västerhaninge ligger på bekvämt gångavstånd. Tomten är perfekt placerad för er som vill bo lantligt men vill ha närhet till motorvägen. Det går bra att åka ut och titta på tomten på egen hand, tomtpinnar finns. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Linnéastigen 10, Centralt, Nynäshamns kommun
  • Sön 21 apr

Linnéastigen 10

Radhus
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 195 000 kr
126 + 39 m²
6 rum
150 m² tomt

Vi är glada att få presentera detta fantastiska radhus, centralt beläget och i toppskick! Här har allt renoverats under de senaste åren med mycket smakfulla materialval och ytskikt. Huset erbjuder tre sovrum (med möjlighet till fyra), ett generöst kök och vardagsrum i öppen planlösning, fint badrum, walk in closet, uteplats med förråd på framsidan samt två balkonger. Området är lugnt och trivsamt med närhet till centrum, skola, förskola och kommunikationer. På gångavstånd nås även fina naturområden, hav och badplatser. Dessutom finns en stor fotbollsplan och lekplats i närheten där barnen kan leka och utforska fritt. Perfekt för er som vill ha nära till allt!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Segelvägen 63, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Segelvägen 63

Radhus
Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 595 000 kr
110 + 4 m²
5 rum
3 974 kr/mån
32 682 kr/m²

Alla som köper en av de sista enheterna som är kvar som till salu innan den sista april får: - Återköpsgaranti - Tillgång till Elbil kostnadsfritt i 24 månader - Elbilsladdare installerad på sin parkeringsplats - 0 kr i månadsavgift de första 12 månaderna. ÅTERKÖPSGARANTI Mellan den 1 mars och 30 april 2024 erbjuder vi en trygg återköpsgaranti när du köper en bostad av oss i Nynässagan. Återköpsgarantin innebär att Storsala garanterar dig pengarna tillbaka om du inte får sålt bostaden för samma pris, eller mer, som du köpte den för. Återköpsgarantin kan nyttjas 24-48 månader efter ditt tillträde. Kontakta mäklaren för mer information och fullständiga villkor. AVGIFTSFRITT FÖRSTA 12 MÅNADERNA: De första 12 månaderna är helt avgiftsfria. Därefter är månadsavgiften endast på 3 974 kr/mån och den månadsavgiften är garanterad i hela 4 år till! Etapp 1 är snart slutsåld. Endast 4 radhus finns kvar som till salu och projektet har byggstartat där de första husen har blivit stomresta. Inflyttning sker i sommar år 2024. ALLMÄNT OM PROJEKTET: Välkommen hem till Nynässagan, Stockholms läns mest prisvärda boende! Här skapas nyproducerade, yteffektiva radhus om 110 kvm i ett område med riktig bullerbykänsla. Nynässagan erbjuder ett boende i naturnära skärgårdsmiljö med låg boendekostnad. Till köpet ingår även ett trygghetspaket med garantier, försäkringar och tillträdesskydd. Dessutom så krävs inga förskottsbetalningar eller handpenningar. Du som köpare behöver således inte ligga ute med några pengar under produktionstiden utan hela betalningen sker när bostaden är färdigbyggd, besiktigad och det är dags för inflyttning. Bostädernas hjärta är de ljusa, öppna och sociala planlösningarna på entréplanet med kök, matplats och vardagsrum i ett. Köket blir mycket modernt med stor köksö samt vitvaror av hög klass. Stort fönsterparti och utgång knyter samman vardagsrummet med uteplatsen och trädgården. Både området och radhusen är planerade för ett lugnt och bekymmersfritt liv för barnfamiljer. Förutom generösa sällskapsytor med öppen planlösning rymmer varje bostad fyra sovrum, dubbla badrum och uteplatser åt två olika väderstreck. Husens arkitektur är stilren och anpassad till naturen omkring. Områdets egna lek- och samlingsplatser tillsammans med omgivande naturen ger en lugn lekmiljö för de yngsta. Närheten till både Hamnvikens badplats och Strandvägen med sina båtbryggor inbjuder till ett aktivt skärgårdsliv. Bostadsområdet ligger i populära Sandhamn, vackert beläget mitt i skärgården med närhet till stränder, båtliv, förskolor och natur samtidigt som man kan cykla in till Centrala Nynäshamn på cirka 10 minuter. Stockholms storstadspuls når man enkelt med pendeltåg från stationen Gröndalsviken som tar går direkt utan byten in till Centralstation i Stockholm. I Nynäshamn hittar man det mesta för att trivas, såsom tennisbanor, padel, ishall, ridskola m.m. Två förskolor finns på promenadavstånd från radhusen och på cykelavstånd finns både Svandammskolan och Gröndalsskolan. För fullständig information om projektet hänvisar vi till Storsalas projektsida: https://nynassagan.se/ (direkt-länk finns längre ner på denna sida, under "dokument & länkar").

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Källbergavägen 48B  - (Hus 13) i Brf Knarren , null, Nynäshamns kommun

Källbergavägen 48B - (Hus 13) i Brf Knarren

Radhus
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 350 000 kr
99 m²
5 rum
5 840 kr/mån
33 838 kr/m²

Vi är glada att få presentera ett nyproducerat kedjehus i populära området Källberga med inflytt under första kvartalet 2024! Det här är ett hem med hög kvalitet och designgrad och som erbjuder 99 välplanerade kvadratmeter med tre sovrum, stora och härliga sociala ytor. Alla materialval är noggrant utvalda. I området bor Ni i en underbar natur med åkrar, ängar, skog och hav som närmsta granne. Perfekt boende för barnfamiljen som vill ha förskola/skola med ett stenkast bort. Kontakta ansvarig mäklare med din intresseanmälan och anmälan till visning!

  • Uteplats
Panorama Nynäshamn, null, Nynäshamns kommun
  • 4 lediga bostäder

Panorama Nynäshamn

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
fr. 3 750 000 kr
80-126 m²
3-5 rum
5 257 kr/mån

FÖRSÄLJNING PÅGÅR AV DEN FÖRSTA OCH ANDRA ETAPPEN! Gå in på projektets hemsida: www.panoramanynashamn.se för att få löpande uppdateringar om projektet samt ta del av boväljaren för att se vilka bostäder som finns till salu. Den sista etappen av det lägsta huset kommer att ske under första kvartalet 2024. Juridisk person tillåten att köpa! Välkommen till Nynäshamns nya landmärke! På en unik plats högt belägen på Höjdgatan planerar RO Properties för totalt 78 bostadsrätter i tre punkthus bestående av två bostadsrättsföreningar. Den första etappen avser 36 bostadsrätter i det högsta huset. Samtliga lägenheter kommer ha generös balkong eller uteplats – många med fri panoramavy över skärgården. Platsen är avskilt belägen på höjden, men med närhet till Nynäshamns stadskärna och goda kommunikationsmöjligheter till Stockholm och Gotland. Här finner du lugnet, med närhet till natur, skärgård och båtliv samtidigt som du kan dra nytta av det som staden har att erbjuda. Totalt skapar vi 78 bostadsrätter på mellan ett och fem rum och kök. Lägenheterna har ett rikt ljusflöde från extra stora fönsterpartier med vackra vyer över havet och Nynäshamn. Stilren arkitektur, hållbara materialval och funktion möts i perfekt symbios. Här bor du avskilt och nedför backen väntar en levande småstadsidyll. Här kan du njuta av en slående utsikt över glittrande hav och vidsträckta landskap. Panorama är det enda nya boendet i Nynäshamn som erbjuder fri vy över skärgården. Lägenheterna är utformade utifrån husens unika läge, karaktär och 360-graders vy. Vilket liv drömmer du om? Här bor du lugnt och avskilt, men med möjligheter utanför din dörr som berikar vardagen. Vill du ta ett morgon­dopp eller handla dagsfärsk fisk och skaldjur går du ner för backen. Där möter du den livliga hamnen med caféer, restauranger och hamnbodar. Har du en båt fortsätter möjligheterna till havs. Här är du inte begränsad. Välj att leva så som bara du drömmer om. I byggnadens entré möts vi av en generös takhöjd. Entrén, trapphus och våningsplan samspelar väl med den yttre arkitekturen. Lägenheterna har en elegant interiör med material­val som åldras väl över tid. Genom­tänkta lösningar ger stora kvalitéer till plan­lösningarna och tar tillvara på det fantastiska läget. Stora generösa fönster med låg bröstning sprider ett behagligt ljus och gör den storslagna utsikten närvarande inne i lägenheten. Kliver du ut förstärks känslan ytterligare och tack vare balkongens utformning med glasräcke kan du bekvämt slå dig ner och fortfarande ta in den fria vyn. Balkongerna är utformade över hörn som en del av fasaden vilket ger vyer åt olika håll och samtidigt skapar en privat och skyddad plats. Via balkongerna bjuds utsikten in i lägenheten och balkongen skapar ett fint halvöppet rumssamband mellan kök och vardagsrum på varsin sida. Utvändigt är byggnaden beklädd i trä, ett varmt och mjukt material som fortsätter invändigt i parkettgolven vilket ger en behaglig känsla. Träet återkommer sedan i detaljer som fönsterbänkar, kroklister, handtag och dörrbeslag. Vi skapar hem för en enklare vardag. Till din lägenhet följer flera gemensamma funktioner som förenklar vardagspusslet. Förutom det självklara, källsortering på bekvämt avstånd och källarförråd till varje lägenhet, så finns även ett leveransrum i entrén – du behöver inte ens vara hemma när veckans matleverans kommer. Här finns också möjlighet att hyra en övernattningslägenhet för gäster eller att boka en tillfällig arbetsplats om du vill kunna jobba hemifrån någon dag i veckan. Som boende i Panorama får du tillgång till en alldeles egen bilpool! I garaget finns elbilar från Our Green Car som delas av Panorama och de två intilliggande bostadshusen. Vidare finns ett cykelvårdsrum med tryckluftspump och ellådcyklar som ytterligare kan förenkla vardagsärendena på stan. Intresse anmäl dig idag för att få mer information om projektet samt gå in på ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

  • Nybyggnadsprojekt
Centralgatan 6A, Centralt, Nynäshamns kommun
  • Sön 21 apr kl 10:40
Centralgatan 6A, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 6A, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 6A

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 750 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
6 689 kr/mån
23 333 kr/m²

Varmt välkomna till denna drömbostad mitt i stadskärnan och centrums underbara kvarter med gågata som skyltas med trevliga caféer och restauranger, klädbutiker, frisör, bank och övrig service. Här erbjuds en renoverad trea med optimal planlösning som erbjuder två toaletter varav ena i möjlig uthyrningsdel med egen entré. Bostaden ger dig allt du behöver såsom solig balkong i perfekt sydvästläge, inredd klädkammare och helkaklat badrum med golvvärme, spotlights och tvättmaskin. Stambytt 2015. Generös takhöjd för bästa rymd och modernt ljust målade väggar. Strax nedanför backen finns hamnen med pendeltåg, bussar, mysiga restauranger och caféer samt magiska promenadstråk längs havet och båttrafik ut i skärgården. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Coop som närmast men det är heller inte långt till både Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan (närmast), Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Sands backar 5, null, Nynäshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sands backar 5

Villa
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
4 500 000 kr
160 + 56 m²
7 rum
749 m² tomt

Välkommen till Sands backar i södra Nynäshamn. Här finns en stor renoverad villa i fyra plan på trivsam återvändsgata. Huset är beläget på en höjd med en helt insynsskyddad baksida och altan i optimalt läge med sol från mitt på dagen till kväll. Uppfart med plats för ett flertal bilar samt garage. Villan har genomgått omfattande renoveringar och bjuder på väl genomtänka detaljer och en tilltalande planlösning med många rum. Här får den stora familjen plats! På gångavstånd nås allmänna kommunikationer, skolor och centrum med butiker. I närområdet finns också det bästa Nynäshamn har att erbjuda - härliga naturområden, stränder och klippbad. Njut av det lugna men centrala läget! Varmt välkommen på visning! Nedanstående renoveringar har utförts sedan 2020 - Fiber indraget - Installerat vatten/luftvärmepump - Badrum nedre plan med italiensk marmor, microcement och mosaik - Värmegolv hela bottenvåningen - Ny el & isolering i golv och tak - Pentry (kök med kyl) i sovrum nedre plan - Ny el-central - Tvättstuga med rosa marmor plan 2 - Samtliga ytskikt plan 3 - Kök från Ballingslöv i massivt trä med Smeg-spis, tapwellblandare och beige marmorskiva - Ny kamin installerad - Markis över terrassen - Fällt träd - Nytt vattenutkast i trädgården

  • Uteplats
Vårgränd 4, null, Nynäshamns kommun
  • Sön 21 apr
Vårgränd 4, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Vårgränd 4, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Vårgränd 4

Villa
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
4 195 000 kr
80 + 40 m²
3 rum
915 m² tomt

Välkommen till Vårgränd 4 som erbjuder en sällsynt charm och fantastisk karaktär. Huset är i fint skick med vackra detaljer och kamin. En grönskande vackert uppvuxen trädgård med fruktträd, odlingslådor med bl.a. jordgubbar, vinrankor och rabarber. Söker ni en villa med karaktär i norra Nynäshamn erbjuds här ett sällsynt tillfälle! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ruffvägen 26, Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Sön 21 apr
Ruffvägen 26, Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Ruffvägen 26, Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Ruffvägen 26

Radhus
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 400 000 kr
120 m²
5 rum
4 935 kr/mån
28 333 kr/m²

*Accepterat pris! * stenlagd uppfart 2023 * förrådsbyggnad 2024 * garderob i hall 2024 * extrarum plan två 2022 (Går att göra om till allrum) * huset byggt 2020 * 120kvm med 5rok * fram och baksida med staket Varmt välkomna till detta nybyggda radhus från 2020 i omtyckta och naturnära Sandhamn! Här bor du nära Strandvägen med sina vackra vyer samt skogsparti för bär/svampplockaren. Mysigt radhus med hela 5 rum fördelat på 120kvm och två våningar. Materialen är noga utvalda för att ge dig en hemtrevlig och harmonisk känsla. Köket har en bred arbetsyta med generös förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger er plats för middagar för hela familjen samt gäster. Golven kläds av ett heltäckande 3-stavs mattlackad ekparkett som möts av vitmålade väggar för en modern och ljus look. Utemiljön ger dig möjlighet att fånga solens främsta timmar då entrén är trallsatt i skönt österläge med morgon och förmiddagssol. Baksidan ger dig ett västerläge där du kan njuta av sommarens vackra solnedgångar med vänner och familj mot lugnt skogsläge. Området ligger nära natur där för den friluftsintresserade behöver du bara gå utanför dörren så når du allt som kan önskas. mysiga promenadstråk genom skogen samt ner mot Strandvägen och dess väg mot Lövhagen och Knappelskär med sina slående vyer över Gårdsfjärden på Östersjön. På bara några minuter når du matbutiker som Willys och Matrix där det även finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För större butiker har du lika nära till både Ica Maxi samt Lidl. Eller är man vid "Centrum" finns även Coop. Bussar går strax runt husknuten vid hållplats Sjögången som tar dig till pendeltåget på några minuter. Bussen tar dig ner till hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering som t.ex. Kroken eller Nynäs rökeri. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter eller bil på cirka 40 minuter. Nynäshamn som växer för varje dag och blir mer och mer populärt är en underbar liten skärgårdsstad med guldställen du snabbt kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Källbergavägen 42B - (Hus 16) i Brf Knarren , Källberga, Nynäshamns kommun

Källbergavägen 42B - (Hus 16) i Brf Knarren

Radhus
Källberga, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 350 000 kr
99 m²
5 rum
5 840 kr/mån
33 838 kr/m²

Vi är glada att få presentera ett nyproducerat parhus i populära området Källberga med inflytt under första kvartalet 2024! Det här är ett hem med hög kvalitet och designgrad och som erbjuder 99 välplanerade kvadratmeter med tre sovrum, stora och härliga sociala ytor. Alla materialval är noggrant utvalda. I området bor Ni i en underbar natur med åkrar, ängar, skog och hav som närmsta granne. Perfekt boende för barnfamiljen som vill ha förskola/skola med ett stenkast bort. Kontakta ansvarig mäklare med din intresseanmälan och anmälan till visning!

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 54