Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Haninge

Fastighetsbyrån Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bondvägen 71, Vendelsö - Gudö, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Bondvägen 71, Vendelsö - Gudö, Haninge kommun, bild 2
Bondvägen 71, Vendelsö - Gudö, Haninge kommun, bild 3

Bondvägen 71

Villa
Vendelsö - Gudö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 495 000 kr
155 + 46 m²
8 rum
2 295 m² tomt

Charmigt och trevligt hus med naturnära och familjevänligt läge i populära och mysiga Gudö. Här bor du på boarea 155 biarea 46 kvadratmeter fördelade på 8 rum och kök, med närhet till både Långsjön och Drevviken. Ett insynsskyddat boende som är optimalt för dig som älskar närhet till naturen och dig som letar efter ditt första boende!

  • Premium
Källtorpsvägen 31, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15

Källtorpsvägen 31

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 495 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/1
6 520 kr/mån
25 459 kr/m²

Välkommen till Källtorpsvägen 31 och detta trevliga gavelradhus om 98 kvm! Här erbjuds ett unikt boende med närhet till naturskön omgivning, vilket gör det till den perfekta fristaden för din familj. Med två rymliga uteplatser kan du njuta av solen och frisk luft från morgon till kväll. Det är inte bara en, utan två underbara utomhusmiljöer som väntar på att bli upptäckta och utnyttjade till fullo. Här kan du planera grillkvällar med vänner, koppla av med en kopp kaffe i solen eller odla dina egna grönsaker och blommor - möjligheterna är oändliga! Den optimala planlösningen på två plan är omsorgsfullt utformad för att passa din familjs behov. På bottenvåningen välkomnar köket, vardagsrummet, ett gästrum och ett stilrent badrum dig. Dessutom finns en praktisk tvättstuga och förråd för extra förvaringsutrymme. På övervåningen hittar du två generösa sovrum och ett rymligt badrum komplett med ett avkopplande badkar och extra förvaringsmöjligheter. Läget är perfekt för pendlare och naturälskare, med gångavstånd till bussförbindelser som tar dig smidigt till både Gullmarsplan och Haninge Centrum. Dessutom finns närbutiker och grönområden i närheten för att göra vardagen ännu mer bekväm och trivsam. Miss inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus och skapa minnen för livet med din familj. Kontakta mig redan idag för att boka din visning!

  • Plus
Backvägen 19, Tungelsta, Haninge kommun

Backvägen 19

Lägenhet
Tungelsta, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 508 kr/mån
24 113 kr/m²
  • Balkong
Lyngsåsa 4, Dalarö, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:15
Lyngsåsa 4, Dalarö, Haninge kommun, bild 2
Lyngsåsa 4, Dalarö, Haninge kommun, bild 3

Lyngsåsa 4

Lägenhet
Dalarö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
4 695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 616 kr/mån
56 909 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på Lyngsåsa 4 på natursköna Dalarö. Med sina generösa 82.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en rymlig och välplanerad layout som passar perfekt för den moderna livsstilen. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig, med toppmodern utrustning och en stilfull design som imponerar vid första anblicken. Hemmet präglas av högt i tak, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Varje detalj är noggrant genomtänkt och påkostad för att erbjuda en exklusiv upplevelse. Och när solen skiner kan du njuta av en trevlig balkong i söderläge, med utsikt över park och hav, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Läget är en dröm för den som älskar havet och naturen. Föreningen har en egen strand samt en bastu intill med fantastisk utsikt. Utöver det finns även en gästlägenhet samt ett gym. Sammanfattningsvis är denna bostad perfekt för den som söker det där lilla extra. Med sin storlek, moderna utrustning, höga tak, påkostade detaljer och närhet till havet, kommer du att känna dig som hemma från första stund. Kontakta ansvarig mäklare Kimberly Ridderskans 079 -067 72 44

  • Premium
  • Hiss
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun
  • Sön 21 apr
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun, bild 2
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun, bild 3

Gaffelseglet 35

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 395 000 kr
27 m²
1 rum
vån 0/5
2 625 kr/mån
51 667 kr/m²

** ACCEPTERAT PRIS! ** Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! *Fastigheten byggdes 2019 *Platsbyggd loftsäng - yteffektiv etta! *Stort badrum med tvättmaskin/torktumlare *Förråd finns intill lägenheten *Fransk balkong Denna yteffektiva bostadsrätt i Vega, Haninge, erbjuder en perfekt lösning för den som söker en bekväm och funktionell bostad. Med en loftsäng får du ut det mesta av boytan och skapar utrymme för en praktisk och rymlig vardag. Fransk balkong ger möjlighet till frisk luft och soliga stunder, medan den låga avgiften ger ekonomisk frihet och trygghet. Denna moderna och effektiva bostadsrätt är perfekt för dig som vill bo nära pendeltåg och njuta av allt närområdet har att erbjuda. Med sina moderna materialval och en effektiv planlösning är detta hemmet som du har letat efter Föreningen har ett gemensamt barnvagnsrum, rullstolsförråd samt takterass! Området Vega är känt för sin natursköna omgivning och närhet till havet. Här finns möjligheter till promenader längs kusten och härliga bad i sommarvärmen. För den som vill ha lite mer action finns även en mängd aktiviteter att välja på i närområdet, som t.ex. golfbanor, idrottsanläggningar och mysiga caféer och restauranger. Med tanke på objektets pris, yteffektivitet och läge är det här en perfekt möjlighet för den som söker sitt första egna boende eller kanske ett smidigt alternativ för den som vill ha en mindre bostad nära naturen. Missa inte chansen att bli ägare till denna charmiga bostad i Vega, Haninge!

  • Premium
  • Hiss
Lyngsåsa 2, Dalarö, Haninge kommun

Lyngsåsa 2

Lägenhet
Dalarö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 0/2
4 561 kr/mån
59 627 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende utöver det vanliga! Denna fina soutterängtvåa är belägen med uteplats i söderläge mot föreningens park. Genomgående stilrena och lyxiga materialval präglar bostaden, generös takhöjd och stor uteplats förstärker den härliga känslan och med föreningens faciliteter så som en privat sandstrand, en brygga, bastu, gym och en övernattningslägenhet så blir detta det perfekta boendet. Här kan du koppla av och njuta av det goda livet i en vacker miljö. Du kommer att älska att spendera tid här och skapa minnen som varar livet ut. Varmt välkommen hem och upplev det goda livet vid vattnet!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Vallavägen 356, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 356

Radhus
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 995 000 kr
105 m²
4 rum
184 m² tomt

Varmt välkommen till Vallavägen 356 och detta fina radhus. Bostaden är belägen i ett barnvänligt område, ett stenkast från förskolor, strövområden samt kommunikationer. Nedre plan disponerar kök, badrum samt vardagsrum. Härifrån nås också en härlig baksida med ogenerat läge mot allmänning. Övre plan rymmer tre bra sovrum i varierande storlek varav det ena med utgång till balkongen. Även här finns ett badrum att tillgå. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till mäklare Kimberly Ridderskans 079-067 72 44

Kulfångsgatan 8 Lgh 1303, Vendelsömalm, Haninge kommun

Kulfångsgatan 8 Lgh 1303

Lägenhet
Vendelsömalm, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 995 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/3
6 784 kr/mån
19 183 kr/m²

Bekvämt, centralt boende högst upp i hus med hiss. Väldisponerad lägenhet om ca 104 kvm med tre rymliga sovrum, stort badrum med klädvård samt separat toalett. Kök med matplats och vardagsrum med utgång till stor balkong i ett högt läge. Trivsamt boende nära bussar, affärer och skolor.

  • Hiss
Vikingavägen 40 lgh 1201, Handen, Haninge kommun

Vikingavägen 40 lgh 1201

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 695 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 173 kr/mån
21 321 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som erbjuder en perfekt kombination av komfort, modernitet och bekvämlighet. Belägen högst upp i huset, med utsikt över omgivningarna, är detta ett drömhem för den som söker en exklusiv boendemiljö. Med sina generösa 79,5 kvadratmeter och smart planlösning ger lägenheten gott om utrymme för att leva och trivas. Den inglasade balkongen med söderläge bjuder in till avkopplande stunder och njutning av solen året runt. Denna lägenhet är inte bara ett fantastiskt hem utan också en investering i en bekväm och lyxig livsstil. Med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag, såsom butiker, restauranger och kommunikationer, är detta ett perfekt hem för den kräsne köparen. Missa inte chansen att få äga denna underbara lägenhet och ta del av allt den har att erbjuda. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

Ganstabergsvägen 8, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ganstabergsvägen 8, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ganstabergsvägen 8, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ganstabergsvägen 8

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 495 000 kr
53 + 53 m²
4 rum
2 266 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning eller frågor. Välkommen till detta totalrenoverade och påkostade hus på Ganstabergsvägen 8, Västerhaninge! Här möts du av en oas av modern komfort och stil. Huset bjuder på öppen planlösning med fint ljusinsläpp, öppen spis och modern utrustning. På altanen finns nedsänkt jacuzzi med insynskydd och tomtyta om 2266 kvm samt ett fristående garage för bilen. Huset har 4 rum fördelade på en boyta om 53 kvm+53 kvm med stora sällskapsytor och öppen spis. I garagets bakre del finns ett inrett sovrum, gästrum eller ett hemmakontor. Rummet går alldeles utmärkt att använda som sovrum eftersom man endast ett par steg via altanen når sig in allrummet. Området i Västerhaninge har mycket att erbjuda med närhet till grönområden, skolor och service. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har goda kommunikationer och en trevlig gemenskap i området. Passa på att förvärva detta unika boende som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, stil och trivsel. Nu kan du skapa ditt drömhem!

  • Premium
  • Uteplats
Rånövägen 5A, Dalarö, Haninge kommun
Rånövägen 5A, Dalarö, Haninge kommun, bild 2
Rånövägen 5A, Dalarö, Haninge kommun, bild 3

Rånövägen 5A

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
8 995 000 kr
159 + 21 m²
6 rum
924 m² tomt

Är du på jakt efter ett boende med generös takhöjd, öppen spis och fint ljusinsläpp? Då kan detta öppna hus om 159+21 kvm med garage/förråd om 40 kvm vara väl värt ett besök. Här bor du på 6 rum och kök i ett plan med fin interiör från byggåret 2021. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Lejonets Gata 371, Brandbergen, Haninge kommun

Lejonets Gata 371

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 500 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4
6 655 kr/mån
18 987 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a där allt ingår i avgiften. Välkomnande hall som öppnar upp till bostadens alla rum. Två yteffektiva sovrum, badrum med tvättmaskin, kök med plats för matbord och stolar, samt stort och luftigt vardagsrum. Vidare även en härlig balkong i söderläge med plats för möblemang. På Lejonets Gata bor ni med promenadavstånd till centrum och bra busskommunikationer men även närhet till naturen i Tyresta nationalpark och övrig grönska. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Timjanstigen 9, Västerhaninge - Jägartorp, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Timjanstigen 9

Villa
Västerhaninge - Jägartorp, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
4 395 000 kr
139 m²
6 rum
452 m² tomt

Välkommen in i denna ljusa villa – ett luftigt och väldisponerat hem i 1,5 plan. Husets absoluta höjdpunkter är köket och den stora inglasade altanen med plats för loungemöbler, solstolar och pizzaugn.

Vårbruksvägen 60, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 21 apr
Vårbruksvägen 60, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Vårbruksvägen 60, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Vårbruksvägen 60

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
4 817 kr/mån
37 989 kr/m²

Varmt välkomna till ett välplanerat och insynsskyddat gavelradhus i 2-plan om 92 kvm i populära Nedersta Trädgårdsstad. Här finner du ett modernt och välplanerat radhus i nyskick. Naturnära och barnvänligt område med gångavstånd till barnomsorg, lekplatser, promenadslingor och utegym. Det går även att promenera till Västerhaninge centrum samt Krigslida station varifrån pendeltåget tar dig in till Stockholm city på dryga halvtimmen. Radhuset disponeras med kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum på entréplan och på övre plan finns tre sovrum i bra storlek varav ett med walk in closet med Elfa- hyllsystem samt ett badrum. Det finns även en linnégarderob på ovanvåningen och möjlighet till kallförråd på taknock. Genomgående ekparkett, målade väggar i samtliga rum och stilrena badrum med klinker på golv. Huset håller hög materiell standard rakt igenom och är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig tomt med stensatt uteplats på framsidan med plats för bil. Utbyggd altan samt stor gräsmatta på baksidan samt ett förråd med delvis utbyggda Elfa-hyllor. Allmänning både mot sidan och framför huset! På baksidan finns också ett förråd tillhörande bostaden. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Pusshagen 41, Jordbro, Haninge kommun
  • Borttagen före visning
Pusshagen 41, Jordbro, Haninge kommun, bild 2
Pusshagen 41, Jordbro, Haninge kommun, bild 3

Pusshagen 41

Radhus
Jordbro, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 100 000 kr
136 + 12 m²
6 rum
282 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Vallagränd 10, null, Haninge kommun
Vallagränd 10, null, Haninge kommun, bild 2
Vallagränd 10, null, Haninge kommun, bild 3

Vallagränd 10

Lägenhet
Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
4 572 kr/mån
36 944 kr/m²

På våning 1 finner ni dessa 54 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på ett rymligt och fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns gott om plats för matbord, soffgrupp samt eventuellt ett hemmakontor. Helkaklat duschrum med tvättmaskin, samt ett sovrum med gott om garderobsförvaring samt utgång till stor balkong. Här bor ni med gångavstånd till busskommunikationer, pendeltåg, matbutiker, skolor, förskolor samt Haninge centrum och dess utbud. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Villavägen 18, null, Haninge kommun

Villavägen 18

Radhus
Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 595 000 kr
122 + 8 m²
5 rum
191 m² tomt

Nu har ni chansen att forma ert eget drömboende i denna friköpta bostad i Västerhaninge. Bostaden erbjuder en rymlig boyta på 122 kvm varav 5 rum och kök med original lösning från 1967. Utöver 5 rum finns också klädkammare, tvättstuga och skafferi. 3 sovrum erbjuder gott om plats för en stor familj. Bostaden har även en biyta på 8 kvm, perfekt för ett arbetsrum eller extra barn/gästrum. Läget är dessutom en av denna bostads stora fördelar. Närheten till skola, pendeltåg och centrum, ger smidiga och enkla pendlingsmöjligheter.

Höglundavägen 21, Jordbro, Haninge kommun
Höglundavägen 21, Jordbro, Haninge kommun, bild 2
Höglundavägen 21, Jordbro, Haninge kommun, bild 3

Höglundavägen 21

Lägenhet
Jordbro, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 350 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/7
2 754 kr/mån
29 348 kr/m²

* Praktisk minitvåa med funktionella ytor * Goda förvaringslösningar: Lägenheten har inbyggda förvaringsutrymmen med garderober. * Rymligt kök och badrum: Köket och badrummet är strategiskt placerade för att vara lätta att komma åt och använda. Tillgång till bekvämligheter: Lägenheten har lätt tillgång till gemensamma bekvämligheter i fastigheten som gym, bastu, och föreningslokal och är bokningsbar via tag-systemet eller via internet. Lätt tillgång finns även till cykelrum, tvättstuga, parkering. För mer information eller visning, kontakta Ansvarig mäklare, Peter Reuterhagen, 070-080 99 82

  • Premium
  • Hiss
Sommarbo 268, Jordbro, Haninge kommun
  • Sön 21 apr

Sommarbo 268

Radhus
Jordbro, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 995 000 kr
122 + 30 m²
5 rum
131 m² tomt

Fint radhus i två plan. Insynsskyddad baksida med trädäckad altan som vetter mot allmänning. Möjlighet finns att inreda vinden för den familj som behöver större utrymme. Den direkta anslutningen till allmänningen erbjuder ett grönskande landskap rätt utanför dörren - en verklig oas för den som värdesätter både natur och komfort. Ett boende som kombinerar det bästa av två världar! Garage finns i länga. Välkommen att anmäla intresse till mäklare Kimberly Ridderskans 079-067 72 44

  • Plus
Folkparken 10, Handen, Haninge kommun

Folkparken 10

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 560 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/5
2 830 kr/mån
44 571 kr/m²

Denna fina 1:a i populära Handen är perfekt för den som söker sitt första boende eller en investering. Bostaden har en stor balkong i söderläge där du kan njuta av soliga dagar. Belägen på tredje våningen i Brf Haninge Park 3 från 2008, har du närhet till allt du behöver - mataffärer, restauranger och kommunikationer. - Möjlighet att skapa sovalkov - Modernt badrum med fina ytskikt utrustat med tvättmaskin och torktumlare - Stilrent och rymligt kök med köksluckor i grått med plats för matbord som rymmer 4 personer - Genomgående parkettgolv vilket ger en stilren helhetskänsla - Underbar balkong i sydvästläge Med en stor variation av parker och grönområden runt hörnet, finns möjligheter till avkoppling och friluftsliv. En perfekt start för dig som söker boende i ett expansivt område med goda pendlingsmöjligheter. Skynda dig att boka visning innan denna pärla är borta!

  • Balkong
  • Hiss
Runstenstorget 4, vån 7, Centrala Handen, Haninge kommun

Runstenstorget 4, vån 7

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 495 000 kr
89 m²
4 rum
vån 7/11
5 660 kr/mån
39 270 kr/m²

Vill du kunna ta hissen ner i centrum och dessutom bo med oslagbar utsikt hela vägen in mot stan? Mitt i Haninge centrum finns detta bekväma boende med 3 sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social atmosfär. Inglasad balkong som bjuder på utsikt utöver det vanliga! - Förråd finns på källarplan - Takhöjd på 2.80 m - Inglasad balkong med milsvid utsikt - Hiss ner till Haninge C - Närhet till bussar, pendeltåg Varmt välkomna hem!

  • Balkong
  • Hiss
Midgårdsvägen 20, Handen, Haninge kommun

Midgårdsvägen 20

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 175 000 kr
64,4 m²
3 rum
vån 1/3
4 550 kr/mån
33 773 kr/m²

Fräsch lägenhet med stambytt badrum, inglasad balkong och bra förvaringsmöjligheter. Här bor du på 64 kvadratmeter som bjuder på två sovrum och kök med utrymme för matplats. Närhet till Haninge centrum såväl som bussar och pendeltåg. Promenadavstånd till grönskande Rudan och promenadstråk. Varmt välkommen!

Huggarvägen 35, Västerhaninge, Haninge kommun
Huggarvägen 35, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Huggarvägen 35, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Huggarvägen 35

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 850 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
6 685 kr/mån
22 840 kr/m²

Totalrenoverad 3:a om 81 kvadratmeter med möjlig uthyrningsdel. Välplanerad lägenhet med flexibel planlösning som går anpassa efter behov. Stilrent nytt kök med integrerade vitvaror och skåpsluckor i beige, stambytta badrum och rymligt vardagsrum med fransk balkong. Stort sovrum med en walk in closet som går att göra om till en separat sovrum samt en rymlig balkong som bjuder på många härliga soltimmar. Tack vare den flexibla planlösningen finns möjlighet att skapa ytterligare sovrum. Här bor ni i barnvänligt område med närhet till grönska, buss kommunikationer och gångavstånd till Västerhaninge Centrum och all dess service. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Tvillingarnas gata 307, Brandbergen, Haninge kommun
Tvillingarnas gata 307, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Tvillingarnas gata 307, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Tvillingarnas gata 307

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 650 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/7
5 631 kr/mån
25 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Stilren 2:a om 66 kvm där elen är inkluderad i avgiften. Rymliga rum, kök med matplats, helkaklat badrum samt balkong i bästa västerläge där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas. Nära bussar, centrum och natur. Måste ses! Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vädurens gata 220, Brandbergen, Haninge kommun
Vädurens gata 220, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vädurens gata 220, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vädurens gata 220

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 300 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/6
7 921 kr/mån
23 711 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 2 300 000! Hjärtligt välkomna till Vädurens gata 220! En stor och optimal planerad lägenhet med stora sällskapsytor. Här bor du på 97 kvadratmeter med möjlighet till uthyrningsdel. Bostaden är fördelat på tre sovrum, ett rymligt kök, två badrum, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Här bor du i en bostad med genomgående stilrena detaljer och en planlösning som är tilltalande. - Gavelläge (kan med enkla medel byggas ett sovrum till) - Möjlighet till uthyrningsdel - Inglasad balkong - Rymligt externt förråd HSB förening med stabil ekonomi och föreningsfaciliteter utöver det vanliga. Parkering och varmgarage finns. På innegården finns lekplatser och fina parkytor. Närområdet präglas av grönska och natur men samtidigt är det enbart några hundra meter till goda kommunikationer och till det lokala centrumet som erbjuder både bowling och flertal restauranger och mataffärer. För barnfamiljen finns flertal förskolor och grundskolor i närheten. Kommunikation Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 44