Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Åkersberga

Fastighetsbyrån Åkersberga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun, bild 2
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun, bild 3

Täljövikstorget 2

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 895 000 kr
96 m²
2 rum
vån 2/2
6 224 kr/mån
40 573 kr/m²

Välkommen till denna stora etagevåning i gavelläge på Täljövikstorget 2 i populära Täljöviken. Dessa ljusa och härliga våningsplan är fördelat om hela 95 kvm med både balkong samt två stycken magiska takterrasser. Mellan våra takterrasser har vi ett stort allrum som väldigt enkelt kan delas upp i ytterligare ett sovrum samtidigt som man ändå behåller den öppna känslan av allrummet. Den ena terrassen har havsutsikt där man kan njuta av solen under morgon och förmiddag, kliver man över till den andra terrassen så har vi ett praktiskt utekök där man kan stå och laga mat i eftermiddags- & kvällssolen. Första våningsplanet har en trevlig och praktisk hall med gott om förvaringsalternativ. Köket är vackert med moderna färger och materialval, här har vi stor kyl och frys samt diskmaskin tillsammans med mycket skåp och bänkyta. I Köket har vi även en stor matplats samt avlastningsytor och flertalet fönster med trevligt ljusinsläpp. Badrummet är stort och luftigt och har tvättmaskin & torktumlare, WC, kommod samt stort duschutrymme. Sovrummet är också detta av modell större, här har du plats för en stor dubbelsäng samt flertalet garderober och avlastningsytor. Det är också ifrån detta sovrum där vi når vår balkong. Interiöra bilder kommer senare, tveka inte att höra av dig till mig ifall du har några frågor eller funderingar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun, bild 2
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun, bild 3

Täljövikstorget 1

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 350 kr/mån
45 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna fräscha lägenhet på Täljövikstorget 1. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + + Havsutsikt från varje fönster + Flexibelt tillträde + Fantastiskt solläge på balkong + Närhet till bad & natur + Modernt boende i solid förening + Fenomenala förvaringslösningar + Stort & praktiskt badrum + Utmärkta parkeringsmöjligheter Denna tvåa om 51kvm är smart planerad där alla fönster är i österläge, precis som vår balkong som har sol under morgon och förmiddag. Här kan man njuta av de vindstilla lugnet som ligger i luften i Täljöviken och blicka ut mot havet. Det första du möts utav när du kliver in i denna lägenhet är en öppen känsla mellan kök och vardagsrum, vi har dessutom bra upphängningsalternativ i anslutning till hallen och 1 garderob. Vardagsrummet & köket rymmer bra möbleringsalternativ samt ett större matbord för stora sällskapet, vi har dessutom ett kök som andas ljust och modernt. Med vita färger på skåpsluckorna i vacker kombination med vår gråa laminatbänkskiva gör detta kök både snyggt och praktiskt, vi har väldigt gott om skåpsförvaring och bänkyta samt diskmaskin. Badrummet är också detta av storlek större och har både tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva för avlastning samt överskåp, samt dusch och en praktiskt kommod. Vårt sovrum är också detta väldigt stort, här finns idag två garderobsväggar som rymmer väldigt mycket kläder och prylar. Här har vi även plats för en stor dubbelsäng samt avlastningsytor samt ett skrivbord varifrån du kan blicka ut mot Täljövikstorget och havet. Välkommen att hör av dig ifall du har några frågor eller om du vill boka upp en visning på denna fina lägenhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kungsängsvägen 5, Östra Kanalstaden, Österåkers kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Kungsängsvägen 5, Östra Kanalstaden, Österåkers kommun, bild 2
Kungsängsvägen 5, Östra Kanalstaden, Österåkers kommun, bild 3

Kungsängsvägen 5

Lägenhet
Östra Kanalstaden, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 750 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/4
6 533 kr/mån
48 469 kr/m²

Välkommen till denna magnifika lägenhet med balkong mot Åkers kanal. Detta är en inbjudande fyra om ca 98 kvm i populära Östra Kanalstaden. Hjärtat av denna fantastiska lägenhet är vårt vardagsrum där vi har plats för en större soffgrupp och en perfekt TV-vägg, härifrån når vi vår inglasade balkong där vi kan sitta och och njuta av eftermiddag- & kvällssol och se båtarna klucka förbi i Åkers kanal. Vårat moderna kök är halvt öppet mot vardagsrummet med en bardisk, här har vi gott om skåpsförvaring och massvis av bänkyta. Vi har dessutom en stor kyl och frys samt diskmaskin och plats för ett stort matbord för nära stora släkten kommer på besök. Våra tre sovrum är av modell större och ligger avskiljt ifrån varandra och har plats för dubbelsängar samt avlastningsytor i samtliga. Det ena sovrummet har en egen ELFA-inredd walk-in closet och de sovrummet med fönster mot innergården har stora skjutdörrars garderober som också är ELFA-inredda. De tredje sovrummet har plats för att sätta in garderober ifall man önskar detta. Ifrån vår praktiska hall når vi vår gäst-WC med dusch. Längre in i lägenheten har vi vårt stora badrum som dessutom har tvättmaskin och torktumlare med bänkyta ovanför samt överskåp för handdukar och annat. Kanalstaden är en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park och möjlighet till båtplatser. Här finns det gott om restauranger (bl.a Brödernas) samt frisörer och har utvecklats som en helt egen stadsdel av Åkersberga. I Kanalstaden får du lyxen av att bo modernt och bekvämt – med gångavstånd till service i Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Välkommen att höra av dig till mig på 0700999933 för att boka en privat visning eller ifall du har några frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gröndalskullen 1, Gröndal, Österåkers kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Gröndalskullen 1

Villa
Gröndal, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 695 000 kr
97 m²
4 rum
2 023 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla som ger en känsla av harmoni och komfort. Med en ljus och öppen planlösning är detta hem en plats där familjen samlas och skapar minnen för livet. När du kliver in möts du av en atmosfär av ljus och rymd. De tre sovrummen erbjuder plats för hela familjen, medan de två isolerade gästhusen ger flexibilitet och möjligheter för tonårsdel eller ett praktiskt hemmakontor. Det stora gästhuset imponerar med sina öppningsbara glaspartier längs ena väggen, vilket skapar en förlängning av utrymmet och ger en känsla av att vara ett med naturen. Uteplatser i olika nivåer samt en charmig pergola klädd i vinrankor bjuder in till avkoppling och social samvaro under soliga dagar och stjärnklara kvällar. Den stora uteplatsen utanför vardagsrummet är en verklig pärla, med en fast, eldriven och vindstyrd markis som skapar en oas av skugga och komfort. Här finns gott om plats för en loungegrupp, solstolar, matbord och grillning, perfekt för att njuta av långa sommarkvällar tillsammans med nära och kära. På den välskötta tomten finner du också ett växthus för de gröna fingrarna, odlingslotter för den som älskar att odla sina egna grönsaker, bärbuskar som bjuder på delikata bär under säsongen och fruktträd som ger en rik skörd att njuta av. Med en uppfart som rymmer upp till fyra bilar finns det gott om plats för både familjens fordon och besökarnas bilar. Parkering även möjlig på nedre delen av tomten via ytterligare infart, för tex husbil eller båt. Sammanfattningsvis är detta en drömhem för den som söker en harmonisk och välskött miljö där man kan njuta av både inomhus- och utomhuslivet i fulländning. Välkommen hem till ett liv fyllt av komfort, harmoni och möjligheter!

  • Plus
  • Uteplats
Söravägen 263, Söra, Österåkers kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Söravägen 263, Söra, Österåkers kommun, bild 2
Söravägen 263, Söra, Österåkers kommun, bild 3

Söravägen 263

Radhus
Söra, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 495 000 kr
107 + 15 m²
5 rum
218 m² tomt

Beläget på den charmiga Söravägen, välkomnar detta välplanerade och energieffektiva radhus med solpaneler på taket. Att förvandla ett hus till ett hem kan vara en utmaning, men här finns alla förutsättningar för att skapa en trivsam och inbjudande atmosfär redan vid första ögonkastet. Detta är platsen där du kan bosätta dig och känna dig hemma under lång tid framöver. kliv in i detta radhus och upptäck ett hemtrevligt boende med generöst ljusinsläpp, vilket skapar en omedelbar känsla av välbefinnande. Här erbjuds en välplanerad och yteffektiv layout i konsekvent utmärkt skick, vilket gör det till en fröjd att vistas i. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar - Christian Kaireus 070-772 77 08

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vikingavägen 31, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Vikingavägen 31

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 395 000 kr
163 m²
6 rum
6 355 kr/mån
26 963 kr/m²

Välkommen till detta exklusiva kedjehus i bostadsrättsform, beläget i hjärtat av Åkersberga. Detta är en bostad som utstrålar modernitet, perfekt för den som värderar högkvalitativa materialval och en genomtänkt planlösning. Huset, som omfattar 163 kvm med en biarea på 56 kvm, erbjuder rikligt med utrymme och praktiska lösningar. När du stiger in i entréplan möts du av en luftig och öppen planlösning som elegant förenar köket med vardagsrummet. Köket är en dröm, med modern skåpsinredning, rostfri diskbänk, induktionshäll, och inbyggda vitvaror som ugn, mikro, kyl, frys, spisfläkt och diskmaskin, allt detta placerat på ett praktiskt och lätt städat klinkergolv. Intill köket ligger en rymlig hall som leder vidare till ett badrum utrustat med WC, dusch, helkaklade väggar och klinkergolv med komfort värmegolv, samt ett inbjudande sovrum. På nedre plan finner du ytterligare tre väl tilltagna sovrum, ett flexibelt allrum som kan användas som extra TV-rum, arbetsrum eller lekrum, samt en praktisk walk-in-closet. Här finns även ett rymligt badrum som erbjuder både dusch och badkar samt en praktisk tvättstuga. Precis som på övre plan är badrummet utrustat med WC, och komfort värmegolv, men här finns även ett välkomnande badkar. Golven på detta plan, liksom i resten av huset, är belagt med vackert parkett golv som bidrar till en varm och hemtrevlig atmosfär. Utanför huset finner du en praktisk carport och förråd, och för de soliga dagarna erbjuder hemmet en trallbeklädd uteplats i söderläge perfekt för härliga sommardagar. Huset ligger centralt med gångavstånd till handelsområden, köpcentrum, utmärkta kommunikationer och vackra strövområden längs Åkers kanal. Detta hem representerar en unik möjlighet att förvärva ett exklusivt boende i en eftertraktad del av Åkersberga. Missa inte chansen att göra detta drömhus till ditt nya hem.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Noretvägen 40C, Ljusterö, Österåkers kommun

Noretvägen 40C

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
6 295 000 kr
109 + 42 m²
5 rum
2 875 m² tomt

Stig in i drömvillan från "Forsbergs Timmerhus" och upptäck en exklusiv och modern pärla med enastående materialval. Varje kvadratmeter är intelligent planerad för optimalt utnyttjande. Vid entrén möts du av en praktisk hall med förvaringsutrymme och till och med en torkskåp för extra bekvämlighet. När du sedan kliver in i det magnifika vardagsrummet öppnar sig en vy som tar andan ur dig. Här möts du av generösa takhöjder, stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och ramar in den vackra omgivningen. En elegant kamin skapar en varm och inbjudande atmosfär, medan noggrant utvalda detaljer och material lyfter helhetsintrycket till en nivå av ren lyx. Köket är integrerat i den öppna planlösningen, vilket gör det till en idealisk plats för både avkoppling och underhållning. Här kan du laga kulinariska mästerverk medan du samtidigt umgås med familj och vänner i det generösa vardagsrummet. Fantastiskt uterum från Villa Garden har inte bara ett vackert utseende utan erbjuder även en praktisk och elegant utformning som gör livet både bekvämt och lyxigt. Med en yta på ca 37 kvm förstärker det eleganta uterummet känslan av rymd och ger möjlighet till användning året om, tack vare golvvärmen som sträcker sig över större delen av rummet. Från uterummet nås den förtrollande träaltanen i olika nivåer, komplett med en inbjudande pool, ett avkopplande spabad och generösa ytor för möblemang. Här kan du njuta av utomhuslivet på bästa sätt och skapa minnen för livet. Inuti huset möts du även av tre bra sovrum och ett loft på ca 16 kvm, där det ena sovrummet bjuder på en imponerande platsbyggd trevåningssäng som är en dröm att krypa in i. De två badrummen är omsorgsfullt designade, varav det ena är utrustat med både bastu och dusch för ultimat avkoppling. Inte nog med det, utan utanför entrén väntar även en praktisk tvättstuga för din bekvämlighet. Tomten rymmer även ett garage, flera förråd och en separat lägenhet ovanpå garaget som är fullt utrustad med två sovrum, kök och badrum. Här finns allt du behöver för att leva och njuta av livet till fullo. Fastigheten säljs besiktigad med dolfa-fel försäkring. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse, Jessica Lasson 0707-294398

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Storängsvägen 9 A, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Storängsvägen 9 A

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
1 795 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 923 kr/mån
32 755 kr/m²

Ljus och trivsam tvåa en trappa upp i huset. Västervänd balkong mot lugn innergård. Helkaklat badrum, renoverat kök. Gångavstånd till köpcentrum och bra kommunikationer. Förråd och matkällarförråd ingår. Välskött brf med grillplats, två bra tvättstugor, bastu, uthyrningsrum samt bra lokalintäkter.

  • Balkong
Västra Banvägen 20, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Tor 18 apr
Västra Banvägen 20, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Västra Banvägen 20, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Västra Banvägen 20

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/6
5 329 kr/mån
30 486 kr/m²

Ljus rymlig trea med högt läge i huset och med utsikt över takåsarna. Rymlig västervänd balkong med markis i bästa solläget. Enbart ett stenkast från Åkersberga centrum med handel och kommunikationer. Nära vackra strövområden runt Tuna och Åkers kanal. Hiss. Förråd. Stabil och välskött förening. I visst fall behov av uppfräschning av ytskikt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Poppelvägen 3, Stava, Österåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Poppelvägen 3, Stava, Österåkers kommun, bild 2
Poppelvägen 3, Stava, Österåkers kommun, bild 3

Poppelvägen 3

Villa
Stava, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
5 200 000 kr
146 m²
7 rum
4 850 m² tomt

Välkommen till din drömbostad i hjärtat av det populära Stava! Ring mäklaren för visning! Denna delvis nyrenoverade pärla är nu tillgänglig för dig och din familj. Med 5 rymliga sovrum är detta hemmet perfekt för den stora familjen eller för de som älskar extra utrymme. Huset är till stora delar nyrenoverat, och ingen har bott här sedan renoveringen, vilket innebär att du har chansen att vara den första att kalla detta hem. Varje detalj har valts för att skapa en perfekt balans mellan stil och funktion. Fina materialval, och varje rum speglar en modern och ljus atmosfär. När du kliver in på entréplanet möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och en praktisk tvättstuga intill. Köket från Marbodal är både stilrent och funktionellt, och vardagsrummet är ljust och luftigt med direkt utgång till den nya altanen. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. På entréplanet finns även två sovrum och ett modernt badrum. Övre plan imponerar med tre ytterligare sovrum, varav ett större sovrum, ett mysigt allrum och en toalett. Här finns gott om utrymme för varje familjemedlem att trivas och skapa sina egna oaser. Den stora tomten ger dig möjlighet att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa utomhusutrymmen som passar just din livsstil. Dessutom ingår ett garage och förråd, perfekt för att skydda din bil och förvara dina tillhörigheter. Missa inte chansen att flytta in i detta fantastiska hus och uppleva det bekväma och stilfulla boendet i populära Stava. Kontakta mäklaren för mer information. Jessica Lasson 070-729 43 98 Renoverat/gjort vid: 2022/2023: Vattenpump Ytskickt invändigt Altan baksida Kök - begagnat kök som i nyskick Toalett ovanvåning - ny kommod, handfat och toalett Badrum nedre plan Golv ovanvåning/ delvis nedervåning Byggt ett till sovrum uppe Foggning och ventilation (pga. rök) Luftvärmepump 2020/2021: ECOBOC Ecotech avlopp Tak (entreprenör Tio i Tak)

  • Premium
  • Uteplats
Söderskogsvägen 23C, Ljusterö, Österåkers kommun
Söderskogsvägen 23C, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Söderskogsvägen 23C, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Söderskogsvägen 23C

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 595 000 kr
172 + 15 m²
5 rum
1 848 m² tomt

** Nytt Sänkt Pris ** Välkommen till denna fantastiska villa där stil, komfort och närhet till naturen förenas på ett harmoniskt sätt! Denna nybyggda pärla, uppförd 2021 av Älvsbyhus, sträcker sig över generösa 172 kvm och är det ultimata hemmet för en familj som värdesätter både modernitet och det pittoreska skärgårdslivet. Beläget på en fin höjd, bjuder detta hem in till en bekväm tillvaro med en magnifik utsikt över omgivningen. Med natur som granne och bara några minuters bilfärd till Ljusterö färjan och alla närliggande bekvämligheter, är detta verkligen en plats där lugn och ro möter bekvämlighet. Huset välkomnar dig med en ljus hall, vilken leder dig vidare till det öppna kök- och vardagsrumsområdet. Här smälter modern design och praktisk funktionalitet samman, och den mysiga kaminen i vardagsrummet skapar en hemtrevlig atmosfär. Köket är ljust och modernt med en praktisk köksö, perfekt för stora middagsbjudningar eller familjemöten. Altanen, nås från köket/vardagsrummet och erbjuder en fantastisk plats att njuta på. På entréplan finns även två rymliga sovrum, ett stilrent badrum med dusch och en praktisk tvättstuga med egen ingång för extra bekvämlighet. Övre plan, inredd 2022, erbjuder ett stort allrum som kan anpassas efter dina behov - kanske som extra sovrum, lekrum eller arbetsplats. Här finns även ett sovrum, wc, klädkammare och smart förvaring. Tomten är generös och välkomnar utomhusaktiviteter med en gräsmatta, rabatt, äppleträd, bär och dubbelgarage för din bekvämlighet, ett fint växthus och en altan som förlänger ditt boende ut i det fria. Fastigheten är besiktigat med dolda fel försäkring. Välkommen till ditt drömhem på Ljusterö, där skärgårdsliv och modern lyx möts i perfekt harmoni! Kontakta mäklaren för visning, Jessica Lasson 0707-294398.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bergavägen 25 C, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Bergavägen 25 C

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/4
4 959 kr/mån
43 933 kr/m²

Toppenfin 3:a om ca 75 kvm med öppen planlösning mitt i Åkersberga. Byggd 2015 med exklusiva materialval och smarta yteffektiva lösningar. Soldränkt balkong i bästa västerläget med markis samt plats för möblering och utsikt över solnedgångarna. Gångavstånd till Åkersberga centrum och mycket bra kommunikationer samt vackra strövområden.

  • Balkong
  • Hiss
Storängstorget 32, Åkersberga, Österåkers kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Storängstorget 32

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 100 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/4
2 896 kr/mån
45 652 kr/m²

Yteffektiv 2:a om ca 46 kvm med fransk balkong i bästa solläge och med fin utsikt över torget! Stilrent renoverat kök(-23) med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum(-23) med ljusa väggar och klinker i grå ton. Hiss finns i huset. Ett stenkast från Åkersberga centrum med shopping, restauranger samt Åkersberga station där Roslagsbanan tar dig in till stan.

  • Plus
  • Hiss
Lötvägen 33 B, Svinninge, Österåkers kommun

Lötvägen 33 B

Radhus
Svinninge, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 690 000 kr
105,5 m²
5 rum
4 719 kr/mån
44 455 kr/m²

Inbjudande parhus med bra läge mot naturen och trädäckad altan med plats för möblering. Välplanerad 4:a(möjlig 5:a) med tre sovrum uppe och rymlig walk-in-closet. Stilrent kök från Marbodal med matchande köksö och plats för matplats för större sällskap. Stora fönsterparti som ger generöst med ljusinsläpp. Från köket når du enkelt den trädäckade altanen med plats för möblering med naturen som närmaste granne. Mysigt vardagsrum som enkelt går att göra om till sovrum om så önskas. Dubbla badrum samt bra förvaring i klädkammare och externt förråd. Bilplats med laddstolpe ingår. Vattenburen golvvärme i hela huset. Stor gaveltomt. Expansivt och omtyckt bostadsområde enbart 8 minuter med bil från Täby. Nära bra kommuniktioner med buss mot Stockholm/Vaxholm samt Åkersberga samt trivsamma havsnära promenader i naturreservat och grönområden.

  • Uteplats
Sofieberg 11, Bammarboda, Österåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sofieberg 11, Bammarboda, Österåkers kommun, bild 2
Sofieberg 11, Bammarboda, Österåkers kommun, bild 3

Sofieberg 11

Villa
Bammarboda, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
7 995 000 kr
122 m²
4 rum
2 574 m² tomt

På Sofieberg ligger detta optimalt planerade och påkostade villa med sjöutsikt, fräscha ytskikt, vedkamin och sociala ytor. Här bor du i ett hem som har hög materiell standard om 122kvm boa samt 25kvm biarea (säljarens information). Det stilrena och sociala köket med klinkergolv bjuder på öppen planlösning mot vardagsrummet, köksö, mörka skåpluckor, bänkskiva i sten/komposit och generösa arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Husets fina och sociala vardagsrum utgör den naturliga samlingspunkten i detta hem. Här erbjuds vedkamin, generös takhöjd och fint ljusinsläpp. Vardagsrummets fiskbensparkett ramas in av gråmålade väggar. Till detta hus hör en stor och fin tomt med många soltimmar. Dessutom finns en stor och underbar terrass med lättmöblerade ytor, jacuzzi och plats för matbord och stolar. Här erbjuds även ett attefallshus med fint ljusinsläpp, eget kök och eget badrum samt ett garage med goda förvaringsmöjligheter och motordriven port. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar. Christian Kaireus 070-772 77 08

  • Premium
  • Uteplats
Östanå Flyglarna , Åkersberga, Österåkers kommun
  • 2 lediga bostäder

Östanå Flyglarna

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
fr. 8 890 000 kr
127-145 m²
5-6 rum
3 493 kr/mån

Nära till allt, långt ifrån vanligt! Östanå slotts flygelbyggnader ligger precis vid Östersjön i idylliska Roslags-Kulla – precis intill Roslagens och skärgårdens ljuvliga naturmiljöer. Runt knuten väntar Stockholms citypuls och världens alla metropoler via avgångshallen på Arlanda. Plötsligt fick lantlivet lite extra guldkant. Läs gärna med om Flyglarna på vår projektsida. https://flyglarna.ostanaslott.se/ Låter det intressant? Lämna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information.

  • Nybyggnadsprojekt
Centralvägen 18A, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Centralvägen 18A, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Centralvägen 18A, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Centralvägen 18A

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 850 000 kr
146 m²
6 rum
434 m² tomt

***Accepterat pris*** Välkommen till härliga Centralvägen 18a med ett centralt läge. Det första man lägger märke till i detta optimalt planerade hem är att det har fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och sociala ytor. Huset byggdes 1976 och består av sex rum och kök. Här är det lätt att trivas! Det första som möter en i detta hus är en välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter. Bostaden består sedan av ett fint och fräscht kök, fyra sovrum samt ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum. Här finns två badrum – ett stilrent med toalett, dusch, duschvägg och kommod. Till detta hus hör en lättskött och fin gaveltomt med många soltimmar och en vacker häck som skyddar mot insyn. Huset har en carport med plats för bil samt en underbar uteplats med lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Dessutom finns en mysig balkong med eftermiddagssol och plats för ett mindre bord. Här bor du med ett centralt och attraktivt läge med Åkersberga Centrum inom gångavstånd, Åkers Kanal en kort promenad bort och Österåkers golfklubb en kort bilresa från bostaden. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Åkersberga Centralt som erbjuder bland annat skola, köpcentrum, bra kommunikationer, restauranger och trevliga promenadstråk.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Östanå Slott, Åkersberga, Österåkers kommun
  • 4 lediga bostäder

Östanå Slott

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
fr. 5 200 000 kr
52-192 m²
2-5 rum
2 040 kr/mån

Östanå Slott har efter en pietetsfull renovering återställts till sitt klassiskt eleganta skick. Med Östersjöns glittrande vatten, norra Europas största bokskog och barockparken med anor från stormaktstiden bjuder slottet på en ständigt inspirerande boendemiljö. Östanå ligger precis vid Östersjön i idylliska Roslags-Kulla. Här är det lika nära till såväl Roslagens och skärgårdens ljuvliga naturmiljöer som till Stockholms citypuls och världens alla metropoler via avgångshallen på Arlanda. Plötsligt fick lantlivet lite extra guldkant. Läs gärna med om Slottet på vår projektsida. https://slottet.ostanaslott.se/ Låter det intressant? Lämna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information.

  • Nybyggnadsprojekt
Klappbryggan 13, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Klappbryggan 13, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Klappbryggan 13, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Klappbryggan 13

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 495 000 kr
95 m²
4 rum
5 429 kr/mån
47 316 kr/m²

Yteffektivt br-radhus med fantastiskt läge intill Åkers kanal. Brygghäng och bra restauranger runt knuten. Balkong i bra solläge med fantastiska solnedgångar och ytterligare en uteplats i söderläge. Generös takhöjd och två fullstora badrum med dusch. Möjlighet till egen båtplats i Åkers kanal, hyra genom Tuna hamn. Enbart tre minuters gångväg till köpcentrum och Åkersberga Station, som har bra kommunikationer både via buss och Roslagsbanan. Inga planer på avgiftshöjning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Dansbanevägen 1,1303, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Dansbanevägen 1,1303

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 200 000 kr
81 m²
4 rum
vån 4/5
6 549 kr/mån
39 506 kr/m²

Välkommen till den denna 4a om ca 81kvm. I denna moderna lägenhet har du allt du behöver, plus lite till. Stilrena detaljer och ett fräscht helhetsintryck är de främsta egenskaperna i denna lägenhet, detta kombineras av bra förvaringsmöjligheter och en rymlig balkong i bra solläge. Sydvästvänd balkong Högt läge Fönster i två väderstreck Två badrum med dusch Läget har bjudit in till en frisk färgsättning av fasaden där skogens grönska och färgtoner fått inspirera. Rena naturmaterial förstärker intrycket och bidrar till helhetsintrycket. Åkersberga centrum med all tänkbar service finns på gångavstånd, liksom skolor, förskolor och vårdcentral. Österåker är en av länets mest uppskattade skärgårdskommuner, och här har du alltid nära till friluftsliv, oavsett om du är intresserad av golf, hästsport eller båtliv.

  • Balkong
  • Hiss
Poppelvägen 26, Stava, Österåkers kommun
Poppelvägen 26, Stava, Österåkers kommun, bild 2
Poppelvägen 26, Stava, Österåkers kommun, bild 3

Poppelvägen 26

Fritidshus
Stava, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 100 000 kr
46 m²
3 rum
4 970 m² tomt

Enkelt men välordnat och charmigt fritidshus på rejält stor och lättskött skogstomt. Ostört läge. Tomten gränsar mot stort skogsområde, perfekt för hundpromenaden. Busshållplats på gångavstånd, direktbuss till bl a Danderyd och Humlegården. Från fastigheten är det nära till bad i Långsjön. Vatten från egen borrad brunn. Bredband via fiber indraget. Har du byggplaner är det bra att veta att fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område.

  • Premium
  • Uteplats
Mellansjövägen 53B, Ljusterö, Österåkers kommun
Mellansjövägen 53B, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Mellansjövägen 53B, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Mellansjövägen 53B

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 998 000 kr
110 + 10 m²
4 rum
1 899 m² tomt

Ett stilrent hus från sekelskiftet beläget på trygga och omtyckta Ljusterö. Här erbjuds bland annat spröjsade fönster, kakelugn och höga socklar. Huset har en yta om 110 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök.   Det stora och stilrena köket med vackert trägolv bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, skafferi och gott om plats för matbord och stolar. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Husets rymliga och fina vardagsrum utgör den naturliga samlingspunkten i detta hem. Här erbjuds kakelugn, fint ljusinsläpp och fönster åt två håll. Vardagsrummets ljusa golv ramas in av mönstrad tapet. En stor och fin tomt med stora gräsytor och många soltimmar. Huset har stor och trevlig altan med pool, jacuzzi, grillplats och plats för matbord och stolar samt en charmig balkong med plats för ett mindre bord. Här bor du med ett naturnära och havsnära läge med Ljusterö Torg snett över gatan, Ljusterö Golf en cykeltur bort och Åkersberga Centrum en kort bilresa från bostaden. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Ljusterö som erbjuder bland annat matbutik, restauranger, skola och busshållplats. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar - Christian Kaireus 070-772 77 08

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kanalvägen 28, Åkersberga, Österåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kanalvägen 28

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 300 000 kr
66,8 m²
2.5 rum
4 327 kr/mån
34 431 kr/m²

Inbjudande, rymlig 2:a om ca 67 kvm. Stor trädäckad uteplats med plats för möblering. Helkaklat badrum med smart förvaring samt kombinerad tvätt/tork. Närhet till Åkers Kanal samt köpcentrum med bra kommunikationer. Föreningen har pool som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Cykelförråd i markplan.

  • Uteplats
  • Hiss
Sabelbacken 13, Margretelund, Österåkers kommun
Sabelbacken 13, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Sabelbacken 13, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Sabelbacken 13

Villa
Margretelund, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
10 995 000 kr
165 m²
6 rum
1 369 m² tomt

Varmt välkommen till denna stilrena villa på Sabelbacken 13! Här finner du ett påkostat, stilrent och modernt hem om 165 kvadratmeter i fint skick med hög materiell standard, spektakulär och milsvid utsikt som du aldrig kommer få nog av. Bra planlösning, braskamin och fint ljusinsläpp. Huset byggdes 2000 och består av sex rum och kök. Här är det lätt att trivas! Det första som möter en i detta hus är en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Bostaden består sedan av ett stort och trevligt kök, tre sovrum samt ett stort och socialt vardagsrum. Här finns två badrum – ett stilrent med dusch, vikbara duschväggar ,vägghängd wc, kommod, handdukstork och spotlights samt ett stort och stilrent med vägghängd wc, duschvägg, spotlights, kommod och handdukstork. Huset står på en stor, lättskött och fin tomt med soligt sydvästläge. Utöver det har huset en underbar uteplats med pool, sol hela dagen till kväll och plats för matbord och stolar. På tomten finns även en trevlig jacuzzi samt ett garage. I Margretelund bor du centralt med närhet till det mesta. Fiskartorpet (badplats) ligger inom gångavstånd och tio minuter bort ligger Österåkers Golfklubb. I området finns även skola, matbutik, restauranger, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Möjlighet till båtplats inom föreningen. Här finns flera skolor och förskolor årskurs 1-9. Från Sabelbacken är det gång-och cykelväg (bilfri väg) till skolorna. Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar- Christian Kaireus 070-772 77 08

  • Premium
  • Uteplats
Södra Åsvägen 5, Österskär, Österåkers kommun
Södra Åsvägen 5, Österskär, Österåkers kommun, bild 2
Södra Åsvägen 5, Österskär, Österåkers kommun, bild 3

Södra Åsvägen 5

Villa
Österskär, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
12 495 000 kr
190 + 25 m²
8 rum
957 m² tomt

Varmt välkommen till detta exklusiva och karaktärsfulla hem i Österskär. Denna härliga bostad från 1934 erbjuder generösa 215 kvadratmeter totalyta samt en vacker trädgård med gräsmatta på en tomt om 957 kvadratmeter. Med hela åtta rum finns gott om utrymme för hela familjen att trivas i. De sociala ytorna är perfekta för umgänge och sammankomster. På tomten finns även en uteplats där man kan njuta av underbara sommardagar från morgon till kväll. Interiören präglas av en stilren design och vackra detaljer som ger hemmet sin unika karaktär. Eldstadens varma sken skapar en inbjudande atmosfär och ger extra charm åt vardagsrummet. Läget är optimalt med närhet till havet och bra kommunikationer, vilket gör det enkelt att utforska områdets charmiga miljö. Promenera längs pittoreska vägar och upptäck lokala butiker. Ett paradis för den som uppskattar det maritima livet och naturens skönhet. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en exklusiv tillflyktsort med gott om utrymme, stilrena ytor och vacker trädgård. En perfekt plats att samla dina nära och kära och skapa minnen för livet i denna unika pärla i Österskär. Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar - Christian Kaireus 070-772 77 08

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 86