Mäklarcity Umeå

Mäklarcity Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
5 595 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 7/8
5 164 kr/mån
57 385 kr/m²

Unik lägenhet mitt i centrum. Tilltalande och omsorgsfullt valda material, fönster från golv till tak med vyer sällan skådade i Umeå samt smakfulla detaljer som genomsyrar hela bostaden. Exklusiva materialval så som terazzomarmor, integrerade Miele vitvaror, tvåstavig askparkett kombinerat med stora ytor, låg avgift och en stor balkong med vy över älven. Lägenheten är belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2018/2019, med ett högt läge ovanpå Utopia-gallerian. Hiss från det underjordiska garaget finns till lägenhetens våningsplan. Bostaden, som är fördelad på två plan har genomgående golvvärme samt tvåstavigt askparkettgolv, vit terazzo i hall och det stora badrummet på entréplan, svart terazzo i badrummet på övervåningen. Föreningen har även ett stort SPA och relaxutrymme med bubbelpool och bastu samt en terrass som förgyller sommarkvällarna med extra utrymme utomhus. De annonserade bilderna är tagna i en likadan lägenhet, dock spegelvänd. Denna lägenhet bör ses, välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Tingsvägen 1, Backen, Umeå kommun

Östra Tingsvägen 1

Villa
Backen, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
4 000 000 kr
173 + 110 m²
1 629 m² tomt

Denna tvåfamiljsvilla med gårdshus är vackert belägen på en hela 1629 kvadratmeter stor hörntomt på omtyckta Backen, Umeås äldsta bostadsområde. Här bor man i ett lugnt idylliskt villakvarter med närhet till naturen och älvslandskapet med dess strandpromenad. Området är mycket barnvänligt, och i närområdet finns många skolor och förskolor. Kommunikationerna till centrum, NUS och Universitet är utmärkta. Huset innehåller två separata lägenheter idag, och på gården finns ett gårdshus med ytterligare en liten bostad. Hela fastigheten blir disponibel för köparen som själv väljer om man vill hyra ut något eller använda fastigheten helt för eget boende. Huset genomgick en större renovering på början av 90-talet då man tilläggsisolerade byggnaden och bytte fasad, tak och fönster. Man renoverade då även invändigt, och källaren är omdränerad 2015. Några större renoveringar har inte gjorts efter dessa, så byggnaderna har idag ett visst underhållsbehov. Detta är en fastighet med stora möjligheter för en händig köpare, välkomna att boka in er för visning!

Kråkskäret 122, Nordmaling, Nordmalings kommun
  • Onlinevisning ons 24 apr kl 17:15
  • Ons 24 apr kl 17:30
Kråkskäret 122, Nordmaling, Nordmalings kommun, bild 2
Kråkskäret 122, Nordmaling, Nordmalings kommun, bild 3

Kråkskäret 122

Fritidshus
Nordmaling, Nordmalings kommun
Mäklarcity Umeå
3 200 000 kr
116 m²
5 rum
1 046 m² tomt

Arkitektritad fritidshusvilla på Kråkskäret med panoramautsikt mot havet, huset byggdes 2012 och är ritat av den välkände Umeåarkitekten Svante Öhman. Här erbjuds ett högklassigt boende med fina materialval, ljus och rymd. Fullstora glaspartier mot havet, tilltagen takhöjd, golvvärme, härliga soliga altaner, vedeldad Harviabastu och stor carport med gästrum. Från tornrummet har man vacker utsikt mot samtliga väderstreck. Fastigheten omgärdas av naturtomt vilket gör tomten ytterst lättskött. Detta hus passar både som ett permanentboende och som ett lättskött fritidshus som kan nyttjas året om. Närområdet runt Kråken och Järnäsklubb erbjuder vacker natur och härliga möjligheter till havsnära friluftsliv. Flera fina badstränder finns i området, bland annat Örsten och Fårskäret, området erbjuder också fina möjligheter till fritidsfiske. I arkipelagen utanför finns ett stort naturreservat, och här har man både Järnäsklubb och Norrbyskär inom räckhåll. Detta är verkligen en fastighet som måste ses, så välkomna att boka visning!

  • Premium
Tallåsvägen 14, Röbäck, Umeå kommun
  • Borttagen före visning

Tallåsvägen 14

Villa
Röbäck, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
7 300 000 kr
230 + 50 m²
6 rum
1 074 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Energieffektiv
Stenmarksvägen 5A, Haga, Umeå kommun

Stenmarksvägen 5A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 250 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2
1 991 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till 25 smarta planerade kvadratmeter på Stenmarksvägen 5A. Passar perfekt för dig som är student, eller varför inte som ett första boende, tack vare bra adress nära allt och låg månadsavgift. Litet men välutrustat kök som erbjuder ugn, kyl/frys, diskho samt under- och överskåp. Allrum med plats för ett mindre bord, soffgrupp och godis. Hall med förvaring i form av tre platsbyggda garderober. Badrum med klinker, kakel, "stockholmsdusch", WC, handdukstork och handfat. Fin holmsundsparkett på golvet som löper genom hela lägenheten matchas till ljusa väggar. Härligt ljusinsläpp mot lummig innergård! Föreningen är väldigt stabil och välmående. Varmt välkommen på visning!

Ostvägen 19A, Ersboda, Umeå kommun

Ostvägen 19A

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 450 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3
4 419 kr/mån
22 656 kr/m²

Nu presenteras en perfekt planerad 2:a på Ostvägen 19A! Trivsam planlösning som disponerar rymligt kök, stort vardagsrum samt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Badrummet är nyligen renoverat med kakel, klinker och golvvärme och dessutom finns en stor balkong med plats för matgrupp. Stabil förening. Ett boende där det är enkelt att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Rönnstigen 13, Sävar, Umeå kommun

Rönnstigen 13

Villa
Sävar, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
2 995 000 kr
129 + 10 m²
5 rum
992 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma enplansvilla med bra läge i Sävar. Här bor ni på familjevänligt kvarter med fint läge vid grönområde och lekpark - närhet till centrum, skola, förskola samt sävars idrottsplats Skogsvallen. Enligt takläggare behöver taket ses över och eventuellt bytas, därav det låga priset. Huset är trevligt med öppen och modern planlösning - ljust vardagsrum med öppen känsla mot kök med härlig köksö och ljus matplats, fyra sovrum, wc samt helkaklat badrum med skön golvvärme. Från köket nås generös altan på över 100 kvm med sol från morgon till kväll, på tomten finns även en uppskattad friggebod. Ett rum är idag inrett till frisersalong och kan inredas fritt efter era drömmar. Garaget har byggts om till sovrum och stort förråd med plats för familjens prylar och hobbys, självklart kan det återställas till garage igen om det behovet finns. Förskolan Gungan ligger vid grannkvarteret, i närheten finns även tennisbanor, pulkabacke och flera fina lekparker. Bostaden har attraktivt läge med närhet till fler förskolor, skola, badhus, kyrkor och ett centrum med restaurang, pizzeria och all tänkbar service. Kommunikationen från Sävar är god då många pendlar till sina jobb med cykel, bil eller buss. I Sävar trivs man, många återvänder när det är dags att bilda familj. Missa inte denna trevliga familjevilla!

  • Plus
Laxgränd 17, Teg, Umeå kommun

Laxgränd 17

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 975 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/7
3 794 kr/mån
44 886 kr/m²

Fin modern tvåa på omtyckta Laxgränd, här erbjuds hög standard med påkostat kök, helkaklat badrum med golvvärme och en härligt stor inglasad balkong. Lägenheten har rejäl takhöjd, i avgiften ingår allt, värme, va, kabeltv, bredband och varmgarage som nås via husets källare. Välkommen på visning av denna fina lägenhet!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östra Prinsgatan 32, Väst på stan, Umeå kommun

Östra Prinsgatan 32

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
2 545 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
5 088 kr/mån
33 487 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en mycket trivsam gaveltrea i den synnerligen omtyckta bostadsrättsföreningen utgård, här bor man i ett lugnt och trivsamt kvarter med närhet till centrum, parker och strandpromenad. Bostadsrätten som ligger en trappa upp i ett mindre hus med endast fyra lägenheten är i fint skick och har ett stort vardagsrum, ett lättmöblerat renoverat kök, sydvästbalkong och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostadsrättsföreningen är välskött och lågbelånad, ekonomin är mycket god. I föreningen finns ett gästrum, hobbyrum och tvättstuga, och sommartid ser medlemmarna till att innergården förvandlas till en grönskande oas med fina uteplatser där man kan sitta och njuta. Köparen kan omgående erbjudas en bilplats. Ta chansen att komma på visning av denna fina, välbelägna bostadsrätt!

  • Balkong
Ekvägen 10, Teg, Umeå kommun

Ekvägen 10

Villa
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
7 895 000 kr
189 + 140 m²
7 rum
696 m² tomt

Rymlig och renoverad familjevilla i 1 1/2 plan med källare med en boyta på 189 + 140 kvm på omtyckta Ekvägen. Husets har genomgående stora rum och generöst tilltagna biytor vilket ger goda möjligheter för den moderna familjen att sätta sin egen prägel på sitt boende. Området är mycket barnvänligt med flera skolor och förskolor helt nära. Bottenplanet har ett renoverat kök med rostfria hushållsmaskiner och vit köksinredning och parkettgolv av ek, tilltalande och rymlig matsal och vardagsrum i fil och utgång till uteplats mot söder - parkettgolv av ek. Helrenoverat badrum från 2020 med kakel och klinker. Två sovrum varav ett större. På övre planet finns möjlighet till uthyrning av en lägenhet på ca 74 kvm med kök, vardagsrum med parkettgolv, sovrum och badrum med dusch/wc. Inredd källare med ett inrett sovrum samt helkaklat badrum med dusch/wc, tvättavdelning och stora förrådsutrymmen. Vidbyggt varmgarage. Låga driftkostnader via bergvärmepump och frikyla på sommaren från borrhålet. Under nuvarande ägare har huset genomgått många omfattande och kostsamma renoveringar, bostaden är idag i mycket gott skick - här är det verkligen bara att flytta in.

Nygatan 72, Östra staden, Umeå kommun
Nygatan 72, Östra staden, Umeå kommun, bild 2
Nygatan 72, Östra staden, Umeå kommun, bild 3

Nygatan 72

Villa
Östra staden, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
7 300 000 kr
160 + 116 m²
5 rum
1 105 m² tomt

Nästa år fyller denna klassiska Umeåträvilla från 1925 100 år! I denna tidiga byggnation öst på stan är det tydligt att man var en av de första som valde tomt - den härligt stora södertomten har bästa tänkbara läge i ett lugnt och närmast bilfritt kvarter! Huset har många av de för perioden tidstypiska detaljerna ännu bevarade, och under de senaste två åren har man genomfört renoveringar med stor känsla och omsorg för husets ursprungliga karaktär. Den ståtliga hallen har en fungerande öppen spis, takhöjden i bottenvåningen är hela 2,80. Från köket leder en serveringsgång med fast originalinredning in till det fina matrummmet där man har gott om plats för en större matsalsmöbel. Matrummet och vardagsrummet som ligger i fil har vackra parkettgolv, och de kan med en dubbel spegelskjutdörr enkelt delas av till två separata rum. I den breda trappen till övervåningen samt i både övre och nedre hall sitter byggnadens originalboaseringar kvar, och från trappen nås en punchveranda som vetter mot trädgården. Fasaden och de flesta fönstren är ommålade 2023, husets el är utbytt till modern jordad el med ny elcentral och jordfelsbrytare 2022. Här bor man mycket centralt med ett kort promenadavstånd till centrum, NUS och Universitet. Huset har en härlig känsla, och här finns även en stor inredningsbar vind som köparen själv väljer hur man vill utnyttja. Ta chansen till denna ovanliga möjlighet att förvärva ett boende med härlig atmosfär i centrala Umeå!

  • Premium
Skolgatan 74A, Öst på stan, Umeå kommun
  • Idag

Skolgatan 74A

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 575 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 143 kr/mån
54 310 kr/m²

Perfekt studentlägenhet, första boende eller övernattningslägenhet. Hemtrevlig etta med sovalkov och låg boendekostnad. Duschrum renoverades 2022, ny el drogs i lägenheten 2022, inklusive nytt elskåp. Vackert parkettgolv i allrummet, kök i gott skick. Förråd och tvättstuga nås via samma port i källaren. Föreningen har en lugn innergård trots sitt centrala läge, bara ett par hundra meter till Umeå centrum och alla bussanslutningar, även flygbuss. Gångavstånd till universitetet, butiker, grönområden, Umeå älv, restauranger, gym, simhall samt mycket mer.. I den låga avgiften så ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV, IP-telefoni samt bostadsrättsförsäkring Välkommen att boka visning

  • Plus
Sjöråvägen 89B, Tomtebo, Umeå kommun

Sjöråvägen 89B

Radhus
Tomtebo, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
4 595 000 kr
155 m²
7 rum
126 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett modernt och bekvämt radhus beläget på Tomtebo. Radhuset är byggt 2013 och har två stora uteplatser i bästa söderläge, varav en fantastisk takterrass. På entréplan finns rymligt kök med köksö, vardagsrum med braskamin och utgång till uteplats, samt badrum och tvättstuga. Plan två inrymmer tre sovrum, ett tilltalande kontor samt badrum. På tredje plan finns ett fjärde sovrum samt allrum med utgång till en magnifik takterrass som förgyller vår- och sommardagar med sol från morgon till kväll. Ett genomgående ljust och tilltalande radhus perfekt för barnfamiljen. Garage med elbilsladdare och en parkeringsplats följer med huset. Huset har låg driftkostnad och energideklaration med klass A vilket ger lägre ränta på lånen. Bör ses, välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Skidspåret 13, Berghem, Umeå kommun

Skidspåret 13

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 850 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/7
3 532 kr/mån
33 036 kr/m²

Lägenheten har tilltalande planlösning med bra förvaring och genomgående ljus färgsättning. Rymligt vardagsrum, mysigt sovrum, helkaklat badrum och välplanerat kök med utgång till den inglasade balkongen. Här njuter du i den varma solen från tidig vår till sen höst, ett extrarum helt enkelt! Välskött förening med låg belåning där flera lokaler som står till medlemmarnas förfogande, däribland tvättstugor, hobbyrum, gym och en fin föreningslokal. Föreningen har också tillgång till kolonilotter, grillplats och välutrustad lekplats. Läs gärna mer på http://www.brf-hojdpunkten.com Här bor ni bekvämt med promenadavstånd till Universitetet, sjukhus, välsorterad mataffär, härliga motionsspår och IKSU. God kommunikation till centrum och dess kompletta utbud av affärer, restauranger och nöjen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Törelvägen 160, Ersboda, Umeå kommun

Törelvägen 160

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 095 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
6 345 kr/mån
14 408 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade lägenhet, fint renoverad med enhetliga ytskikt som ger en ljus och skön känsla till hela bostaden. Härlig balkong nås direkt från kök med plats för en trivsam möblering (idag utrustat med nät, perfekt skydd för barn och husdjur). Rymligt kök och vardagsrum, två sovrum, helkaklat badrum och bra förvaring i klädkammare samt i den stora skjutdörrsgarderoben i hallen. Här bor man i populärt område nära skog och natur. Till varje lägenhet hör ett förråd. Och du som undrar, givetvis ingår citronerna i köpet ;-) Här bor du med närhet till busshållplats med täta avgångar till både centrum, universitet och sjukhus - Ersboda har ett stort utbud av större affärer som Willys och Coop Forum, Plantagen, Jula, XXL, JYSK mm - verkligen smidigt i vardagen! Välskött förening med god ekonomi. Här har medlemmarna tillgång till gästrum, samlingslokal, hobbyrum, lekplatser, bastu och gym/träningslokal - fyra soprum, fyra tvättstugor samt en grovtvättstuga vilket är mycket uppskattat av medlemmarna i föreningen. Möjlighet finns att få laddutrustning för el-bil. Gott om förvaring ger ett mycket trivsamt hem - Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Mariehemsvägen 13E, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 13E

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 730 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/7
4 368 kr/mån
20 353 kr/m²

Ljus och trivsam trea med bra läge på Mariehem. Bostaden disponerar trivsamt modernt kök med härligt ljusinsläpp och intilliggande matplats. Stort badrum med tvättmaskin. Två stora sovrum och ett mindre arbetsrum som kan nyttjas som ett mindre sovrum om behov finns. Rejält tilltaget vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp med tillhörande möblemang. Härifrån nås den trevliga balkongen med söderläge som vetter mot innergården. En fantastisk lägenhet med många möjligheter att skapa sin egna oas. Välmående förening. Snabbt tillträde möjligt! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sandbackavägen 30Y, Sandbacka, Umeå kommun

Sandbackavägen 30Y

Radhus
Sandbacka, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
4 495 000 kr
111 + 55 m²
5 rum
146 m² tomt

Nu kan vi erbjuda möjligheten att förvärva ett renoverat radhus med mycket fint läge på omtyckta Sandbacka. Huset har ett bra söderläge på uteplatsen. Området är barnrikt och levande, här har man nära till såväl förskolor som omtyckta skolor 1-9. I närområdet finns fotbollsplan, hockeyplan och lekparker, det är promenadavstånd till I20-terrängen och Gammliaskogen. Radhuset har renoverats: klimatskalet med tak, fönster, fasad och isolering är utbytt. Bottenvåningen är ombyggd och har en öppen och social planlösning. Här får man bland annat ett rymligt kök i ek med matplats och utgång till ett fint uterum och en stor altan mot söder samt allrum och rymlig hall med dragdörrsgarderober. På övervåningen har man tre fina sovrum och ett helkaklat badrum med bastu. I källaren finns ett allrum och stort förråd/hobbyrum samt dusch, wc och förråd. Till huset hör ett bra garage i länga, bredbandsfiber är installerat. Välkommen att boka visning!

  • Energieffektiv
Korpralsvägen 24, Teg, Umeå kommun

Korpralsvägen 24

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 243 kr/mån
29 000 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och moderna tvåa som producerades 2016/2017. Genomgående bra standard med golvvärme i hela bostaden. Väggar med neutrala ljusa färger, trägolv, öppen social planlösning samt stort badrum med kakel/klinker och tvättmaskin. Köket går i vinkel och erbjuder gott om plats för matlagning och förvaring i både över-och underskåp. Praktisk klädkammare finns intill badrummet för smart förvaring. Bostadsrätten har en egen ingång och en härlig balkong. Låg avgift! Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun, bild 2
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun, bild 3

Tankvägen 20B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
5 595 000 kr
99,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 373 kr/mån
56 231 kr/m²

Ljuvlig takvåning med allt du kan önska! Slående takhöjd mot nock, värmande kamin och en underbar terrass som binder ihop ute och inne. De öppna och sociala ytorna ger plats för fina stunder med goda vänner och härliga fester men även för skön vila och avkoppling. Här går kök och vardagsrum i ett och bildar ett storslaget rum där kaminen har sin centrala plats. Interiört har inget lämnats åt slumpen, allt är noga planerat och utvalt för absolut bästa utformning, smakfullt och hemtrevligt med genomgående ekparkettgolv, sobra färgval där de vackra mörkmarkerade fönster sätter extra karaktär på bostaden. Lägenheten har ljuvligt kök med härliga arbetsytor och bra förvaring, två fina sovrum, helkaklade badrum med tvättavdelning, wc samt bra förvaring i form av skjutgarderober, klädkammare samt två separata förråd (ett på terrassen och det andra i källarplan). Säljaren har köpt en större lägenhet i samma förening - parkering kan lösas i närliggande carport. Från kvarteret är det bara 10 minuters promenad till Centrum, och lika snabbt tar man sig till Avion, en stor ICAbutik finns också i grannkvarteret. Föreningen erbjuder de boende högklassiga faciliteter som saknar motstycke i Umeå: Det gemensamma gårdshuset Orangeriet, bastu med relax, odlingsmöjligheter, stora gemensamma uteplatser, övernattningsrum, boulebana, underjordiskt varmgarage med hiss upp till våningsplanen med mera. Detta är verkligen ett drömboende som på alla sätt möter den moderna familjens behov och önskemål! Huskropparna går i varma inbjudande toner med fina trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger huset en vacker och stilfull karaktär. Ta chansen att förvärva denna drömlägenhet! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Kyrkogatan 23, Centrum, Umeå kommun

Västra Kyrkogatan 23

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
3 800 000 kr
108 m²
3 rum
vån 1/3
5 294 kr/mån
35 185 kr/m²

Lägenheten visas 10/4, kontakta oss för att bestämma tid Nu kan vi erbjuda en möjlighet att förvärva en stor central lägenhet belägen i ett vackert klassiskt Umeåträhus från 1927! Lägenheten är varsamt renoverad med respekt för byggnadens ålder och karaktär. De vackra originalträgolven finns kvar, bostaden har gavelläge och stora fönster i tre väderstreck vilket ger sol från 10.30-22.00, takhöjden är 2,60. Här får man härligt stora sällskapsytor, mest iögonfallande är kanske vardagsrummet som ligger i fil med allrummet, dessa härligt luftiga rum med vackra ekparketter är tillsammans på ca 50 kvadratmeter. Köket är inrett i passande stil, badrummet är stort och mycket smakfullt renoverat. Föreningen är välskött och har mycket god ekonomi. Den vackra byggnaden är i gott skick både vad beträffar huset och de gemensamma ytorna. Föreningens namn Operaterassen härrör sig från den mycket stora terass som föreningens medlemmar delar, denna har västerläge och det finns gott om plats att sitta ute och sola, grilla eller för att odla, här har man också en egen uteplats. Denna terass är en riktig oas! På Västra Kyrkogatan bor man verkligen mitt i stan med närhet till shopping, nöjen och kultur, och närområdet är lugnt då huset ligger efter en återvändsgata. Här får man verkligen det bästa ur två världar: en väl bibehållen bostadsrätt med moderna faciliteter i ett anrikt, vackert hus. Bredband ingår i månadsavgiften. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Furugränd 2B, Teg, Umeå kommun

Furugränd 2B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 375 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
5 542 kr/mån
23 305 kr/m²

Välkommen till en 2:a på 59kvm på Teg! Balkong från 2020, ligger i sydväst. Badrum i kakel/klinker från stambytet 2015/2016. Fina golv i vardagsrum och sovrum, i övrigt äldre ytskikt. Mysig innergård med grillplats. Tvättstuga och två lägenhetsförråd i samma trapphus. I avgiften ingår värme, vatten och TV. Föreningen har fem hyreslägenheter som kan komma att säljas i framtiden och ge ett tillskott till kassan. Välkommen på visning,

  • Balkong
Porfyrvägen 3A, Gimonäs, Umeå kommun

Porfyrvägen 3A

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 595 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 489 kr/mån
30 971 kr/m²

Modern tvåa belägen näst högst upp i huset på plan 5 av 6. Balkong i söderläge med trevlig utsikt över området. God standard med genomgående parkettgolv i ek, öppen planlösning, fina fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Fullt utrustat kök samt låg avgift där allt ingår förutom hushållsel. Carport finns tillgängligt för köparen att hyra. Välkomna till denna optimala lägenheten med ett av det bästa läget i huset! Juridisk person får köpa bostadsrätt i denna förening. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Borgvägen 22C, Teg, Umeå kommun

Borgvägen 22C

Villa
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
5 985 000 kr
144 + 30 m²
7 rum
784 m² tomt

Renoverad och tilltalande villa i 1 1/2 plan med centralt läge i det lugna området "mellan broarna" på Teg, endast fem minuters promenad från stan. Huset har ett rymligt och renoverat kök från 2013 med köksö och parkettgolv, vardagsrum och matrum i fil samt fyra sovrum. Uppvärmning via fjärrvärme ger låga driftskostnader, bredband finns indraget, varmgarage med fjärrstyrd port. Välkommen att boka visning!

Backenvägen 172B, Backen, Umeå kommun
Backenvägen 172B, Backen, Umeå kommun, bild 2
Backenvägen 172B, Backen, Umeå kommun, bild 3

Backenvägen 172B

Villa
Backen, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
7 795 000 kr
217 + 4 m²
5 rum
2 609 m² tomt

Ursprunget till denna drömvilla var Umedalsområdets mangelbod - med arkitektens hjälp har byggnaden byggts om till en fantastisk familjebostad där nytt möter gammalt på ett synnerligen smakfullt och genomtänkt sätt. Huset erbjuder idag härliga sociala ytor med ett formidabelt och mycket påkostat kök med stor köksö och vacker kamin, här finns gott om plats för såväl familj som vänner. En glasgång förbinder sedan huset till de avskilda och mycket fina sovrummen med väl tilltagna takhöjder. Husets badrum är helkaklade och exklusiva. Via glasgången tar man sig ut till den stora terassen som har ett fantastiskt solläge. I den uppvuxna lummiga trädgården finns fina stenpartier, på gården finns också en vedeldad bastu. Fastigheten har ett unikt läge inne i ett parkområde med IKSU spa och Bistro Le Garage som granne, på den 2609 kvm stora tomten bor man avskilt men ändå centralt. Ett genomgående tema när man skapade denna fantastiska bostad var omsorg om detaljer och påkostade, hållbara materialval. Här har ni möjligheten att förvärva en helt unikt boende för er och er familj. Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
Orrvägen 8, Teg, Umeå kommun

Orrvägen 8

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån -1/3
4 164 kr/mån
32 500 kr/m²

Nu finns denna moderna och smakfulla tvårummare till salu på Orrvägen, perfekt läge mellan broarna på Teg! Är önskan att bo med närhet till city, älven och affär så är detta det ultimata boendet. Lägenheten disponeras i källarplan men tack vare de stora fönsterna så blir känslan något annat. Tilltalande planlösning med stort badrum, sovrum, klädkammare samt öppen planlösning i kök/vardagsrum där det finns en modern akustikvägg och platsbyggda vitrinskåp. Bostaden är trivsamt inredd med moderna tillval och harmoniska färgval vilket gör det väldigt enkelt att bara flytta in och börja trivas! Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 47