Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lagmansbacken 6, Alby, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Lagmansbacken 6, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 6, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 6

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/5
3 707 kr/mån
35 444 kr/m²

Fantastisk lägenhet med otroligt generös takhöjd som bidrar till en luftig och rymlig känsla i bostaden! Generösa fönsterpartier samt härligt takfönster, byggd 2018. Lägenheten har ett stilrent och modernt kök med full maskinell utrustning med gott om skåp och generösa arbetsytor för den matlagningsroade med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Snyggt badrum i vitt med duschplats, wc, vit kommod och kombimaskin för tvätt- och torktumling. Perfekt belägen på Lagmansbacken för dig som vill bo i ett modernt och lugnt område med omedelbar närhet till vacker natur, badmöjligheter, samt fina promenadstråk. Här har man goda kommunikationer med buss och tunnelbana. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Nyängsvägen 39C, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Nyängsvägen 39C

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 095 000 kr
63,5 m²
3.5 rum
vån 2/2
5 974 kr/mån
32 992 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska och unika 3,5 rum och kök, som nu disponeras som en trea, fördelat på två plan! Från det ögonblick ni kliver in i hallen möts ni av en ombonad atmosfär som genomsyrar hela lägenheten. . Det stora allrummet imponerar med sin generösa takhöjd och fönster i två väderstreck, som inte bara fyller rummet med naturligt ljus utan även skapar en känsla av rymd och öppenhet. Härifrån når ni den mysiga balkongen i söderläge där ni kan njuta av soliga dagar och avkopplande stunder. Planlösningen är väl genomtänkt och erbjuder generösa sällskapsytor samt ett tillbyggt sovrum med fönster på entréplanen. På andra våningen möts ni av ett rymligt loft, för närvarande används som ett sovrum och kontor. Loftet har potential att enkelt delas upp i två rum, vilket ger möjligheten att disponera lägenheten som en 4:a om så önskas. Här finns verkligen alla förutsättningar för att trivas och känna sig hemma. Läget är också oslagbart med bara ett stenkast till pendeltåget, vilket tar er till city på cirka 20 minuter. I närheten finns även Tullinge Centrum med ett brett utbud av mataffärer, restauranger, frisörer och andra bekvämligheter. För den som har barn erbjuds närhet till skolor, förskolor och gymnasium, samt till Huddinge Sjukhus för den som behöver. För friluftsentusiasten finns ett stort friluftsområde bara några kilometer bort, med motionsspår, skidspår, badplatser och en charmig värdshusmiljö att utforska.

  • Plus
  • Balkong
Långsvängen 27, Vretarna, Botkyrka kommun

Långsvängen 27

Lägenhet
Vretarna, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 795 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/2
5 599 kr/mån
26 014 kr/m²

Välkommen till Långsvängen 27 - där ditt nya drömhem väntar med en rad fantastiska fördelar! Först och främst, låt oss prata om de två underbara uteplatserna som är som gjorda för att njuta av vackra utomhusstunder. Här kan du sitta och avnjuta din morgonkaffe i soluppgången eller bjuda in vänner och familj för grillkvällar under stjärnorna. Med generösa 69 kvadratmeter har du gott om utrymme att leva och trivas i, och med ett helkaklat badrum som inkluderar en praktisk tvättmaskin behöver du aldrig mer oroa dig för tvättstugan på avlägsna platser. Det finns också gott om förvaringsutrymme, vilket är en lyx i sig själv. Du kommer aldrig att behöva kompromissa när det gäller att hålla dina saker organiserade och tillgängliga. Dessutom ligger detta drömhem i ett familjärt område med närhet till skolor och förskolor, vilket gör det perfekt för familjer. Barnen kan enkelt ta sig till skolan och du kan känna dig trygg med att de är nära. Och för de härliga sommardagarna är närheten till en badsjö ett stort plus, perfekt för avkopplande bad- och picknickdagar med nära och kära. Med en perfekt kombination av komfort, bekvämlighet och en härlig atmosfär erbjuder Långsvängen 27 dig inte bara ett hem, utan en livsstil. Dessutom inkluderas värme, vatten, kabel-TV, bredband, telefoni, garage med fjärrkontroll och en extra parkeringsplats i avgiften. Miss inte chansen att äga detta fantastiska hem - det kommer inte vara tillgängligt länge! Ta kontakt med oss idag för att boka din visning och låt drömmen om det perfekta hemmet bli verklighet.

  • Uteplats
Samaritvägen 15, Tumba, Botkyrka kommun

Samaritvägen 15

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 850 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/7
3 799 kr/mån
32 456 kr/m²

I Tumbas mycket eftertraktade 55+ förening finner du denna synnerligen trevliga och rymliga tvåa på 57 kvm! Belägen på våning 2, erbjuder den en härlig och funktionell planlösning med en stor balkong och generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Med ett rymligt vardagsrum, ljust kök, sovrum och en väl tilltagen duschrum, är denna bostad välkomnande och bekväm. Avgiften inkluderar värme, vatten, tv-kanaler, bredband och bostadsrättstillägg, vilket ger en mycket förmånlig boendekostnad. Föreningen, B Kaplanen 1, är både aktiv och trivsam och arrangerar regelbundet gemensamma aktiviteter såsom resor, fester, boule och onsdagskaffe. Parkering finns att hyra separat och samtliga parkeringsplatser, vare sig utomhus, i garage eller carport, är utrustade med eluttag. Föreningen erbjuder även två gästrum med övernattning, sällskapsrum och en tillhörande förrådsplats på markplan. Närliggande finns en vårdcentral bara ett stenkast bort från bostaden. Med gångavstånd till pendeltåg, Tumba centrum och dess omfattande serviceutbud är detta ett bekvämt och attraktivt boendealternativ för den som söker en aktiv och bekväm livsstil.

  • Balkong
  • Hiss
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 97

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 050 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 191 kr/mån
25 786 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till denna imponerande bostad där varje hörn har genomgått en fullständig renovering, och nu presenterar sig i en strålande nyskick. Skarpbrunnavägen 97 är inte bara ett hem, det är en lyxig upplevelse från golv till tak. Med omsorgsfullt valda material och en modern design är varje detalj fulländad. Missa inte chansen att bo i en bostad där allt är nytt och totalrenoverad med bästa standard av högsta kvalitet. Kontakta ansvarig mäklare Fadi haddad för att uppleva detta exklusiva boende på nära håll!

  • Premium
  • Balkong
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Kyrkbyn 24

Radhus
Norsborg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 075 000 kr
51 m²
2 rum
3 678 kr/mån
40 686 kr/m²

I mysiga natursköna Kyrkbyn hittar ni detta charmiga gavel 2:a med en spännande och i brf radhusform. Här erbjuds en unik och modern bostad med två trevliga uteplatser, loftvåning, genomgående golvvärme i entréplanet, öppna sociala ytor, hall med takhöjd upp till nock samt stora fönster. I entréplanet finns badrum, kök med goda arbetsytor samt vardagsrum med utgång till takad altan och ett stort trädäck med inbyggd badtunna som vetter mot fridfullt grönområde. På övervåningen finns ett sovrum med tillhörande klädkammare. Här bor ni i ett naturskönt område med närhet till skolor, förskolor, tunnelbana, bussar och service. Till bostaden hör en p-plats samt ett externt förråd. - Parkeringsplats ingår i avgiften - Nära till Hallunda Centrum - Nära till E4:an - Stor baksida med området bästa uteplats - Goda kommunikationer Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 1

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 225 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/8
2 663 kr/mån
40 833 kr/m²

Med ett fördelaktigt läge hittas denna ljusa pärla, nu redo att förvärvas. Här utlovas fräscha ytskikt och välplanerade kvadratmeter samt en mysig balkong, från hallen och den goda förvaringen öppnar utrymmet om kök, sovplats och allmänyta upp sig med trevliga 2,65m i takhöjd. Stora fönster ger gott om ljusinsläpp varpå bostaden känns extra trivsam. Trevliga tillval som diskmaskin, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inbyggd micro och underlimmad diskho gör livet både trevligare och enklare att leva. Här bor du i en modern och nybyggd bostad med alla bekvämligheter du kan önska. På Tingstorget 1 lever du inte bara i en stabil Förening utan också i ett centralt men naturnära läge. Här finns många bekvämligheter på nära avstånd och kommunikationerna är mycket goda. Endast 50m från lilla centrum med nedgång till tunnelbana, restauranger, närbutik, frisör samt gym samt ca 400m till Alby Centrum. Varmt välkomna på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun, bild 2
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun, bild 3

Sandstuguvägen 26

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 299 kr/mån
42 911 kr/m²

Välkomna till denna charmiga tvårummare som är belägen i ett naturskönt och mysigt område. Lägenheten har en generös inglasad hörn balkong som sträcker sig mot sydöst. Under de varmare månaderna blir denna uteplats en fantastisk förlängning av boendet. Nedanför huset finns ett varmt garage, med en hiss som tar er direkt till porten. Ett praktiskt förråd finns även i källaren för extra förvaring. På promenadavstånd når ni Tumba centrum med dess pendeltågsstation och olika butiker. Den närmaste busshållplatsen ligger nedanför området, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Området kännetecknas av vackra naturstråk med både skog och närheten till Kvarnsjön. Cirka 2 kilometer bort hittar ni även Möllebadet och ett naturreservat för avkopplande stunder. I närområdet finns lekplatser, förskola och grundskola, och endast 100 meter bort finns en praktisk närbutik, café/restaurang och ett gym. Denna bostad erbjuder inte bara en bekväm och trivsam boendemiljö utan även närhet till olika faciliteter och natursköna områden för avkoppling och rekreation.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krögarvägen 113, Fittja, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr
Krögarvägen 113, Fittja, Botkyrka kommun, bild 2
Krögarvägen 113, Fittja, Botkyrka kommun, bild 3

Krögarvägen 113

Villa
Fittja, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 995 000 kr
146 + 25 m²
6 rum
214 m² tomt

FRIKÖPT TOMT! Välkommen till Krögarvägen 113, där bekvämlighet och trivsel möts i en rymlig bostad som är perfekt för den stora familjen! Denna imponerande bostad sträcker sig över två plan och erbjuder en total yta om 171 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för alla familjens behov. Beläget i ett familjevänligt område, har denna bostad allt som behövs för en harmonisk livsstil. Skolor, förskolor och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel. Med sina generösa ytor och smarta planlösning är detta hemmet som är skräddarsytt för den stora familjen. Två uteplatser erbjuder möjligheter till både avkoppling och sociala tillställningar utomhus, medan det familjära området ger en trygg och hemtrevlig känsla för alla. En garageplats samt tillhörande parkering ingår i samfälligheten, Bostaden kommer att genomgå en noggrann besiktning inför visning, och för din extra trygghet ingår en dolda fel försäkring. Området kring Krögarvägen 113 är optimalt beläget med närhet till busshållplats, skola och förskola. Dessutom har du tillgång till härliga promenadstråk och vacker natur, vilket gör detta till en idealisk plats för både avkoppling och aktiviteter. - Garage i länga samt parkering - Nära till skola och förskola - Nära till bra kommunikationer - Nära till natur och härliga promenadstråk Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad för ytterligare information.

  • Premium
Timotejvägen 14, Hallunda, Botkyrka kommun

Timotejvägen 14

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 195 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 2/7
4 191 kr/mån
26 854 kr/m²

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. På Timotejvägen 14 hittar vi denna hörnlägenhet vars underbara ljusinsläpp suddar ut gränsen mellan ute och inne, och inte minst den stora härliga balkongen som är belägen i bästa solläge och vetter mot innergården. De öppna ytorna ger dig möjlighet att inreda precis så som du vill ha det. Förråd finns intill lägenheten. Härifrån tar du dig till Hallunda Centrum, T-bana och buss på ca 5 minuters promenadavstånd. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad

  • Balkong
  • Hiss
Gjutarvägen 3, Tullinge, Botkyrka kommun

Gjutarvägen 3

Radhus
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 995 000 kr
125 + 27 m²
5 rum
729 m² tomt

På Gjutarvägen, i ett av Tullinges mest omtyckta och barnvänliga område, finns nu detta välplanerade kedjehus om hela 152 kvm till salu! Denna välplanerade bostad erbjuder en perfekt miljö för familjen att trivas i under lång tid, med möjlighet att smidigt anpassa utrymmena efter familjens behov och storlek. De generösa ytorna och smarta planlösningen ger gott om utrymme att leva och umgås. Här finner du ett rymligt vardagsrum som rymmer både matplats och en stor soffgrupp, perfekt för avkoppling och samvaro. Det stilrena köket erbjuder extra stora arbetsytor för matlagning och sociala sammanhang. Boendet inkluderar även tre väl tilltagna sovrum, två badrum, tvättstuga samt en tillhörande carport och förråd för extra bekvämlighet. Området kantas av grönskande promenadstråk och har smidiga kommunikationsmöjligheter, med förskolor och skolor inom bekvämt gångavstånd.

Nyängsvägen 15, Tullinge, Botkyrka kommun

Nyängsvägen 15

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 950 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
4 249 kr/mån
34 821 kr/m²

Varmt välkomna till denna välrenoverade 2:a bara ett stenkast från Tullinge C! Den här lägenheten har genomgående stilrena ytskikt och generöst ljusinsläpp som skapar en behaglig atmosfär. Belägen på entréplanet erbjuder denna trivsamma och hemtrevliga lägenhet både tvättstuga och förråd på samma våning för extra bekvämlighet. Ni möts av en rymlig hall med tillhörande klädkammare som ger gott om plats för förvaring. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och stora garderober. Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning som skapar en inbjudande atmosfär. Utgången till den mysiga balkongen ger er möjlighet att njuta av utsikten över den grönskande innergården medan ni avnjuter en kopp kaffe eller en god bok. Det stilrena köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar. Badrummet är fräscht med tvättmaskin och golvvärme för extra komfort. Lägenheten är perfekt belägen bara ett stenkast från Tullinge C, där ni har tillgång till alla bekvämligheter som behövs för en smidig vardag. Här finns smidiga kommunikationer via bussar och pendeltåg, mataffär, vårdcentral och närhet till fantastiska grönområden och badmöjligheter vid Tullingesjön. Tillträde är flexibelt. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Tullingebergsvägen 7, Tullingeberg, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 7

Lägenhet
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 572 kr/mån
31 770 kr/m²

Välkommen till denna välunderhållna och nyligen renoverade bostad belägen på populära Tullingeberg – en utmärkt möjlighet att förvärva en bekväm och välskött tvåa. Den välkomnande hallen leder dig in i en harmonisk miljö där varje rum är noggrant planerat för att maximera funktionalitet och trivsel. Det rymliga vardagsrummet är lättmöblerat och ljust, vilket skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och sociala tillställningar. Köket har genomgått en renovering år 2017 där tapeterna har tagits bort från alla väggar och målats om. Dessutom har taket i hallen sänkts med 10 cm och utrustats med spotlights för en modern touch. Köket är modernt och praktiskt, renoverat år 2016 av föregående ägare, med stilrena detaljer och gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Golvet i köket har nyligen renoverats år 2021 för att bibehålla dess fräschhet och moderna utseende. Badrummet är rymligt och funktionellt, utrustat med de bekvämligheter som behövs för vardagens krav. Det generösa sovrummet erbjuder en lugn och avkopplande miljö med gott om plats för en avkopplande natts sömn. Denna välskötta förening erbjuder en bekväm och bekymmersfri livsstil med en månadsavgift om 3572 kronor, vilket inkluderar vatten, värme, bredband och TV. Dessutom finns ett brett utbud av gemensamma faciliteter såsom tvättstuga, bastu och övernattningslägenhet. Beläget nära kommunikationer, livsmedelsbutiker och natursköna områden, är denna bostad också bara en kort promenad från Tullinge centrum där du hittar allt du behöver för en bekväm vardag. Med pendeltåget tar du dig smidigt till Stockholm C på ca 20 minuter, vilket gör detta till det perfekta boendet för den som värdesätter både bekvämlighet och närhet till naturen. Tveka inte att ta chansen att uppleva denna trevliga och nyligen renoverade bostad på nära håll – kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

  • Balkong
Elgentorpsvägen 10, Tullinge, Botkyrka kommun

Elgentorpsvägen 10

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
43,5 m²
1.5 rum
vån 2
3 640 kr/mån
38 966 kr/m²

Nu saluförs denna mycket trevliga 1,5 RoK på Elgentorpsvägen 10. Lägenheten har genomgående bra skick med stor terrass på ca 14 kvm. Terassen är insynsskyddad, med stor längsgående blomlåda. Här bor ni i populär och välskött förening med flera gemensamma utrymmen så som pool, bastu, relaxrum, träningslokal samt gästlägenhet för att bara nämna några. Föreningen som har fin gemenskap och gott renommé har ofta flera aktiviteter för de boende. Lugnt och fint område med promenadavstånd till Tullinge centrum med flera mataffärer, restauranger, apotek, vårdcentral samt pendelstation. Med pendeln tar ni er till Stockholm c på endast 24 min. I närområdet finns även flera trevliga rekreationsområden. I absolut närhet finns Tullingesjön och lite längre bort finns Lida friluftsområde. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Albyvägen 13

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 995 000 kr
81,5 m²
3.5 rum
vån 1/8
6 058 kr/mån
24 479 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet i utmärkt skick. Här finner du en familjevänlig 3,5 rum och kök med generösa sällskapsytor och en genomtänkt planlösning som gör det lätt att trivas. Med sitt hörnläge skapas en inbjudande atmosfär som ger möjlighet till många olika möbleringsalternativ. Detta gör det lätt att skapa sociala sammanhang och rymma större sällskap. Oavsett om det handlar om att bjuda in vänner för en trevlig middagsfest eller bara njuta av kvällen i familjens sällskap, så ger denna lägenhet en perfekt plats för det. Lägenheten är välplanerad och utnyttjar varje kvadratmeter på ett effektivt sätt. Den mysiga balkongen erbjuder en avkopplande känsla efter lång arbetsdag . Här kan man koppla av, njuta av den vackra omgivningen. Läget är idealiskt för dem som uppskattar närheten till naturen. Med närhet till grönområden kan man enkelt ta långa promenader eller cykelturer i den vackra omgivningen. Samtidigt har man goda kommunikationsmöjligheter som gör att man enkelt kan ta sig till andra delar av staden. För familjer är detta område särskilt attraktivt, eftersom det är barnvänligt med närhet till skolor och dagis. Barnen kan leka tryggt och säkert i området, samtidigt som föräldrarna har allt de behöver inom räckhåll. Brf Albyhus 3 är en välskött förening med långsiktig planering för framtida förbättringar och en stabil ekonomi. Gemensamma faciliteter inkluderar tvättstuga, parkeringsmöjligheter både utomhus och i garage, en trevlig terrass med möbler samt gästparkering. Förråd finns på samma våningsplan att nyttja. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hundhamravägen 37, Norsborg, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr
Hundhamravägen 37, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Hundhamravägen 37, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Hundhamravägen 37

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 373 kr/mån
25 414 kr/m²

Välkommen till denna härliga trerummare på Hundhamravägen 37, Nära till Allt du Behöver! Det här hemmet är mer än bara en plats att bo på – det är en chans att ha det riktigt bra med allt du behöver precis runt hörnet. Med skolor, förskolor, affärer och bra sätt att ta sig runt, blir det enkelt att trivas här. När du kommer in i det stora vardagsrummet känns det som att möjligheterna är oändliga. Du kan umgås med familj och vänner eller bara koppla av i lugn och ro efter en lång dag. De två stora sovrummen är perfekta för att skapa en mysig plats att vila och känna sig trygg på. Här finns plats för en säng, ett skrivbord och förvaring – en riktig dröm för en god natts sömn. Den stora inglasade balkongen är ett riktigt plus. Du kan njuta av frisk luft och fin utsikt medan du tar det lugnt med en kopp kaffe eller en bra bok. Ett extra plus är det praktiska förrådet som finns precis utanför din lägenhetsdörr. Här har du bekväm tillgång till extra förvaringsutrymme för alla dina tillhörigheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i ditt hem. I den månatliga avgiften ingår flera förmånliga tjänster som gör din vardag bekväm och bekymmersfri. Här ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och IP-telefoni, vilket ger dig en komplett och kostnadseffektiv lösning för dina boendebehov. Föreningen erbjuder också parkeringsplatser utomhus med möjlighet att ladda El-bilar. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad!

  • Premium
  • Balkong
Rådjursvägen 46, Tumba, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00

Rådjursvägen 46

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 595 000 kr
122 m²
4 rum
1 652 m² tomt

Välkommen till Rådjursvägen 46, en enplansvilla i enastående skick med tillhörande garage. Här upplever du bostadslivet på högsta nivå. Belägen på en höjd, erbjuder detta rymliga hem en ljus och behaglig atmosfär med imponerande utsikt över det omgivande området. Med 122 kvm boyta och 4 rum, varav 3 är sovrum, finns det också potential att omstrukturera så att du får ett fjärde sovrum. Tomten är generös och rymmer gott om parkeringsutrymme. En väl asfalterad uppfart leder till huset, och det finns även en grusad utfart som möjliggör enkel passage över tomten. Denna välisolerade bostad stoltserar med låga driftskostnader tack vare dess effektiva Nibe F 750 frånluftsvärmepump. Med den här lösningen hålls energiförbrukningen i schack samtidigt som inomhusklimatet bibehålls på en bekväm nivå. En rymlig altan omsluter huset och drar nytta av den gynnsamma solens läge. Här har du alltid tillgång till solsken, vilket ger en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder utomhus. För den som önskar ha en attefallare för uthyrning skulle detta kunna ske på tomtens nedre del. Rådjursvägen 46 representerar inte bara en enplansvilla i utmärkt skick, utan också en möjlighet till en härlig livsstil i en attraktiv miljö. Här kan du njuta av komfort, praktiskt boende och vacker natur på samma gång

  • Plus
Nibblevägen 8, Tullinge, Botkyrka kommun

Nibblevägen 8

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 795 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 2/4
5 321 kr/mån
28 492 kr/m²

På den attraktiva och charmiga Nibblevägen 8, presenteras nu en fantastisk tvårumslägenhet till salu! Denna lägenhet utmärker sig verkligen genom sin smarta och rymliga layout, generösa sociala utrymmen och utmärkta förvaringsmöjligheter, vilket ger dig friheten att skapa ditt drömboende. Det är värt att notera att hela lägenheten är i fräsch skick med ett nyligen renoverat badrum som är både stilrent och praktiskt. Köket har också genomgått en omfattande förbättring och erbjuder nu utmärkt arbetsyta och förvaringsutrymme. Den rymliga hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, medan det helkaklade och stilrena badrummet ger en känsla av lyx. Det stora och öppna vardagsrummet ansluter direkt till en balkong som vetter mot söder, perfekt för soliga dagar. I anslutning till sovrummet finns en walk-in-closet som kan användas som ett extra sovrum, vilket möjliggör en tredje rumslösning. Föreningen HSB:s i Tullinge, Brf Slätten, är välrenommerad för sin omtanke och trygghet. Med en stabil ekonomi och gedigen erfarenhet av underhåll och förbättringar kan du känna dig helt trygg i ditt nya hem. Månadsavgiften på endast 5320 kronor inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband. Föreningen erbjuder också faciliteter som tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats och en vacker innergård. Läget är oslagbart för den som söker centralt boende med närhet till allt! Tullinge är en plats där trivsel kommer naturligt, och Nibblevägen har ett fantastiskt läge – centralt beläget men ändå omgivet av naturskönhet och lugn. Tullinge Centrum ligger bokstavligen runt hörnet och erbjuder alla bekvämligheter. Dessutom är pendeltågsstationen bara en kort promenad bort, vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Matbutiker, restauranger och vårdcentral finns också inom bekvämt avstånd. Tveka inte att slå till på denna drömlägenhet på Nibblevägen – den har allt du behöver och mer!

  • Hiss
Himmelsbodavägen 36C, Tumba, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Himmelsbodavägen 36C

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
695 000 kr
16 m²
1 rum
1 636 kr/mån
43 438 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina funkisetta i gott skick, högt i tak och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde. Välplanerad bostad som erbjuder ett snyggt arbetskök, stort badrum och ett lättmöblerat allrum med loft. Här bor ni i en vacker byggnad från sekelskiftet med gemensam balkong och många fina uteplatser. I föreningen finns tvättstuga, bastu och badtunna m.m. En parkeringsplats är avsedd för lägenheten. Lugnt och naturnära område med vacker naturreservat runt knuten där det finns mountainbikeleder, löpspår, cykelvägar, skidspår samt badplats. Mellan alla gamla fina skogar och klippor finns två dammar och en bäck som man kan bada i under varmare perioder. Det tar ca 10 minuters promenad till busstationen, Gjuteriet, på Huddingevägen. Med buss till Tumba ca 2 min och buss till Tullinge ca 5 min.

Brf Utkiken lgh 15, Riksten, Botkyrka kommun

Brf Utkiken lgh 15

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 495 000 kr
105 m²
5 rum
4 925 kr/mån
33 286 kr/m²

* Säljstart 6/4 - Kontakta ansvarig mäklare vid intresse * Vi är stolta över att inom kort presentera ett nytt bostadsprojekt som reser sig högt uppe på Rikstens Gräddhylla, där den perfekta balansen mellan lägenhet och radhusliv möts. Upptäck den ultimata familjeidyllen i Rikstens friluftsstad i Tullinge – en oas av lugn med stadens puls bara ett stenkast bort. Här planeras det att uppföras 24 moderna lägenheter, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem komplett med allt som behövs för att balansera familjelivet. Att bo här innebär inte bara att ha naturen runt hörnet, utan också tillgång till flera förskolor och en komplett grundskola inom bekvämt avstånd. Upplev harmonin mellan stadsliv och natur och skapa oförglömliga minnen i denna idylliska gemenskap. Bostäderna: Bostäderna i detta projekt är mångsidiga och erbjuder olika storlekar för olika behov. Du kan välja mellan rymliga bostäder om hela 105 kvadratmeter med 5 rum och 94 kvadratmeter med 4 rum. Oavsett vilken storlek du väljer, kan du förvänta dig en hög standard och en bekväm livsstil. Med sin tidlösa design och omsorgsfullt utformade detaljer är dessa bostäder en fröjd för ögat. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Bostäderna kommer ha Energiklass B vilket möjliggör grönt bolån. När du längtar efter en stunds frisk luft och avkoppling, behöver du inte gå långt. De generösa terrasserna på cirka 30 kvadratmeter och uteplatserna på 25 kvadratmeter står redo att välkomna dig. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av solens strålar eller för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. För att göra livet ännu enklare erbjuder varje bostad bekvämligheter som underlättar vardagen. Med tillgång till en egen parkeringsplats, komplett med laddningsmöjligheter för elbilar, är det enkelt att ta sig runt och utforska området utan bekymmer. Området: Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området, här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Här är det närhet till arbetsplatser, affärer och kultur samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Välkommen att upptäcka detta fantastiska bostadsprojekt där komfort möter enkelhet och där varje detalj är utformad med omsorg för att skapa det perfekta hemmet för dig.

  • Nyproduktion
BRF Utkiken lgh 01, Riksten, Botkyrka kommun

BRF Utkiken lgh 01

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 250 000 kr
94 m²
4 rum
4 825 kr/mån
34 574 kr/m²

* Säljstart 6/4 - Kontakta ansvarig mäklare vid intresse * Vi är stolta över att inom kort presentera ett nytt bostadsprojekt som reser sig högt uppe på Rikstens Gräddhylla, där den perfekta balansen mellan lägenhet och radhusliv möts. Upptäck den ultimata familjeidyllen i Rikstens friluftsstad i Tullinge – en oas av lugn med stadens puls bara ett stenkast bort. Här planeras det att uppföras 24 moderna lägenheter, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem komplett med allt som behövs för att balansera familjelivet. Att bo här innebär inte bara att ha naturen runt hörnet, utan också tillgång till flera förskolor och en komplett grundskola inom bekvämt avstånd. Upplev harmonin mellan stadsliv och natur och skapa oförglömliga minnen i denna idylliska gemenskap. Bostäderna: Bostäderna i detta projekt är mångsidiga och erbjuder olika storlekar för olika behov. Du kan välja mellan rymliga bostäder om hela 105 kvadratmeter med 5 rum och 94 kvadratmeter med 4 rum. Oavsett vilken storlek du väljer, kan du förvänta dig en hög standard och en bekväm livsstil. Med sin tidlösa design och omsorgsfullt utformade detaljer är dessa bostäder en fröjd för ögat. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Bostäderna kommer ha Energiklass B vilket möjliggör grönt bolån. När du längtar efter en stunds frisk luft och avkoppling, behöver du inte gå långt. De generösa terrasserna på cirka 30 kvadratmeter och uteplatserna på 25 kvadratmeter står redo att välkomna dig. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av solens strålar eller för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. För att göra livet ännu enklare erbjuder varje bostad bekvämligheter som underlättar vardagen. Med tillgång till en egen parkeringsplats, komplett med laddningsmöjligheter för elbilar, är det enkelt att ta sig runt och utforska området utan bekymmer. Området: Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området, här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Här är det närhet till arbetsplatser, affärer och kultur samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Välkommen att upptäcka detta fantastiska bostadsprojekt där komfort möter enkelhet och där varje detalj är utformad med omsorg för att skapa det perfekta hemmet för dig.

  • Nyproduktion
Römossevägen 13, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Römossevägen 13, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Römossevägen 13, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Römossevägen 13

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/4
5 165 kr/mån
30 565 kr/m²

Välkommen till denna utomordentligt trevliga och ljusa tvåa med en rymlig balkong i sydvästligt läge. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering under 2022, där badrummet har förnyats till fullo med helkaklade väggar och golv. Du välkomnas av en rymlig entré som leder dig till det ljust belysta köket med en utgång till en generös balkong där solen skiner från eftermiddag till kväll. Köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är separat och ger en avskild och lugn plats för avkoppling och umgänge. Sovrummet är väl avgränsat och skapar en fridfull oas för sömn och återhämtning. Lägenheten är i likhet med nybyggt skick och har genomgått en omfattande uppfräschning. Nästan hela lägenheten har fått nya golv och målade väggar. Dessutom har dörrar och socklar bytts ut för att ge en modern och enhetlig atmosfär. Den perfekta placeringen i både Tullinge och i föreningen gör boendet extra attraktivt. Här har du bekvämt gångavstånd till apotek, vårdcentral, pendeltågsstation och Tullinge Centrum. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, TV, internet och BR-tillägg för extra bekvämlighet. Varmt välkommen att uppleva denna fantastiska bostad på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gröndalsvägen 1, Tumba, Botkyrka kommun
Gröndalsvägen 1, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Gröndalsvägen 1, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Gröndalsvägen 1

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 350 000 kr
32 m²
1.5 rum
vån 6/7
3 068 kr/mån
42 188 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenhet på Gröndalsvägen 1 i Tumba! Lägenheten är genomgående renoverad och erbjuder en yta på 32 kvm. Det första du kommer att märka är den halv öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, där det finns gott om arbetsyta för att laga mat och hantera köksaktiviteter på ett bekvämt sätt. Det stora vardagsrummet är ett perfekt utrymme för att skapa en avkopplande och funktionell miljö. Här finns gott om plats för att placera en soffa och en säng, vilket ger flexibilitet och möjlighet att utforma rummet efter dina behov. En riktigt trevlig funktion i denna lägenhet är den inglasade balkongen. Den erbjuder möjlighet att njuta av frisk luft och utsikt året runt, utan att behöva påverkas av väderförhållanden. Oavsett om det är soligt eller regnigt kan du njuta av balkongen som en förlängning av ditt boende. Sammantaget är denna lägenhet ett perfekt och trivsamt boende med välutnyttjade utrymmen och närhet till Tumba Centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tullingebergsvägen 2 D, Tullingeberg, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 2 D

Lägenhet
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
2 709 kr/mån
40 405 kr/m²

Välkommen till denna bekväma enrummare belägen på markplan på Tullingebergsvägen 2D. Denna välplanerade och ljusa bostad erbjuder en yta på 37 kvadratmeter med fräscha ytskikt och vackert ljusinsläpp. Här har du en lägenhet i utmärkt skick som du kan flytta in i direkt. En av de fantastiska fördelarna med denna lägenhet är att du har tillgång till en härlig uteplats direkt från ditt boende. För många är möjligheten att kunna vistas utomhus från lägenheten en dröm, och i denna etta blir den drömmen verklighet. Den stora och mysiga uteplatsen höjer verkligen livskvaliteten för dig som bor här. Det är en perfekt plats att njuta av härliga kvällar tillsammans med familj och vänner. Oavsett om du vill koppla av i solen, bjuda in till grillkvällar eller bara ta en kopp kaffe utomhus, så har du den perfekta miljön för det här. Uteplatsen blir en förlängning av ditt hem och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker omgivning utan att behöva lämna din lägenhet. Denna enrummare erbjuder inte bara en praktisk och välplanerad bostad, utan ger dig också fördelen av en härlig utomhusyta. Flytta in i denna ljusa och fräscha lägenhet och upplev det bästa av både inomhus- och utomhuslivet. Brf Botkyrka i Tullinge är en välskött, lågt belånad förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Lägenheten ligger nära kommunikationer, livsmedelsaffärer, trevliga naturområden och endast ett stenkast ifrån Tullinge centrum med butiker och pendeltåg som tar sig till Stockholm C på ca 20 min.´ Välkommen till din nya hemtrevliga oas på Tullingebergsvägen 4C.

  • Uteplats
Vandrarvägen 3C, Riksten, Botkyrka kommun

Vandrarvägen 3C

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 608 kr/mån
36 691 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea på 68 kvadratmeter med generösa och inbjudande gemensamma utrymmen. Belägen en trappa upp erbjuder denna bostad en stor balkong där du kan avnjuta underbara kvällar och härliga stunder. Byggd och färdigställd under 2022, håller lägenheten hög standard med smakfulla detaljer såsom ekparkett, vita köksluckor och moderna vitvaror. De generösa sociala ytorna och de imponerande fönsterpartierna skapar en oöverträffad ljus och välkomnande atmosfär. Det öppna köket är en äkta kockens dröm, utrustat med toppmoderna apparater och all den komfort du kan önska dig. Perfekt integrerat med vardagsrummet som har gott om plats för både en elegant matplats och en bekväm soffgrupp. Här kan du skapa minnen med din familj och vännerna, oavsett om det är vardag eller fest. Från vardagsrummet öppnar sig den rymliga balkongen - en underbar plats för utemöbler, frodiga blommor och stämningsfulla grillkvällar. Boendet har också ett rymligt master bedroom samt ett lagom stort sovrum. Bostaden har blivit smakfullt inredd med klassiska material av högsta kvalitet och neutrala nordiska färger, vilket ger dig möjlighet att enkelt anpassa inredningen med hjälp av textilier och konstverk. Badrummet är modernt och stilrent, utrustat med en praktisk tvättavdelning och en uppfriskande dusch. Med endast två våningar i föreningen ger detta boende en känsla av att bo i ett radhus. Föreningen har en gemensam och barnvänlig innergård med lekplats och grillmöjligheter. Dessutom finns möjligheten att grilla på den egna balkongen. För en bekväm parkeringslösning kan du hyra en plats intill för endast 350 kr per månad, med möjlighet att säkra en plats direkt vid inflytt utan väntetid. Cykelparkeringar finns i gott om antal, och ett förråd tillhörande lägenheten finns på gården. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband (Telia Triple Play). Området erbjuder ett bekvämt vardagsliv med närhet till skolor, förskolor och matbutiker. Precis utanför bostaden avgår bussen till Tullinge centrum, där du hittar pendeltåg och ett urval av butiker. Riksten ger dig en boendemiljö omgiven av natur, med vackra strövområden och närhet till Lida Friluftsområde. Här kan du njuta av olika aktiviteter året runt, såsom badplats, grillplats, värdshus, motions- och skidspår, gym och mycket mer.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 44