HusmanHagberg Göteborg Öster

HusmanHagberg Göteborg Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ryttaregatan 4A, Gamlestaden, Göteborgs kommun
Ryttaregatan 4A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Ryttaregatan 4A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Ryttaregatan 4A

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
3 795 kr/mån
37 157 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummaren i expansiva Gamlestaden. Lägenheten är belägen högst upp i huset och har genomgående gott skick och tack vare gavel läget i huset så strålar solljuset in från tre olika väderstreck. Här bor du med stort vardagsrum med flera möbleringsmöjligheter, inglasad balkong i den större storleken samt ett smakfullt renoverat kök. Både vindsförråd och källarförråd tillhör. I Gamlestaden bor du med närhet till matbutiker, gym och kommunikationer som tar dig till innerstaden på ca 10 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 13:30
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kransen 5

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/7
3 874 kr/mån
50 763 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga tvåa belägen på våning 3i populära Strömmensberg! Här bor du med härlig utsikt över Östra Göteborg tack vare de höga läget i huset. Lägenheten har nyrenoverat badrum samt genomgående gott skick i dess andra rum. Balkong i fritt läge, charmiga rundade väggar och praktisk platsbyggd bokhylla är bara några saker som gör detta till en bostad att trivas i! I Strömmensberg bor du med närhet till såväl matbutiker, caféer och resturanger som grönområden och löpspår. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bielkegatan 3C, Lunden, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 14:30

Bielkegatan 3C

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 250 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 329 kr/mån
39 474 kr/m²

Välkommen till denna härliga tvårummare högst upp i huset i populära Lunden. Lägenheten har härlig utsikt över Lundens takåsar och fina vyer. Här bor du med rymligt vardagsrum som har flera vackra originaldetaljer bevarade där fina originaldörrar och fiskbensparkett är några av dessa. Separat kök med gott om plats för större matbord samt stort sovrum med plats för stor dubbelsäng och förvaring. Lägenheten har gott om förvaring i hallen i form av tre inbyggda garderober. Här i Lunden bor du lugnt med närhet till härliga grönområden samt med bra kommunikationer in till city. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Saltmätaregatan 5, Utby, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00

Saltmätaregatan 5

Villa
Utby, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
4 495 000 kr
76 + 70 m²
5 rum
547,9 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 40-tals hus i familjära Utby! Huset är fördelat på ett plan med både inredd källare och vind. På övre plan finner du de sociala ytorna med kök, vardagsrum med eldstad, kontor, toalett och rymligt sovrum. Från vardagsrummet nås även ett härligt uterum med gott om sällskapsytor. Nedre plan erbjuder två sovrum, spaavdelning med badrum och bastu samt rymlig tvättstuga. Den inredda vinden är perfekt att utnyttja som ett extra tv-rum, hobbyrum eller kanske för extra förvaring? Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Svartåvägen 6, Utby, Göteborgs kommun
Svartåvägen 6, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Svartåvägen 6, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Svartåvägen 6

Villa
Utby, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
4 995 000 kr
105 + 36 m²
6 rum
341,7 m² tomt

Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i en riktigt härlig villa i fina Utby. Huset har en idyllisk tomt med en underbar uteplats där du har en fantastisk utsikt från. Mycket bra läge med närhet till vacker natur och bra kommunikationer. Kontakta mäklare för mer info!

  • Premium
Orangerigatan 28, Örgryte/Skår, Göteborgs kommun

Orangerigatan 28

Radhus
Örgryte/Skår, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
8 950 000 kr
126 + 78 m²
228 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva detta charmiga parhus belägen på den idylliska Orangerigatan i Örgryte. Här finns alla möjligheter att skapa ett drömhem för den händige där bara fantasin sätter stopp. Stora spröjsade fönster, kakelugn och charmigt trägolv är bara några av de vackra originaldetaljer som förhöjer den 20-tals känslan som huset skapar! Huset är fördelat på fyra plan där kärnan i huset, som är sällskapsrummet har ett otroligt ljusinsläpp tack vare de tillbyggda burspråket med de stora fönsterpartierna som vetter mot gatan i västerläge. Från sällskapsrummet når du även uteplatsen som smälter in i den idylliska grönskan och skapar en trevlig plats att umgås på. Entreplan erbjuder även kök med naturlig matplats vid fönstret samt en WC i anslutning till hallen. En våning upp finner du tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett större badrum. Utöver dessa våningsplanen finns det stora möjligheter tack vare den oinredda vinden samt källarplan som båda kan nyttjas för att skapa ett hem för den större familjen. På Orangerigatan bor du på ypperligt läge med gångavstånd till citypulsen, matbutiker, förskola, skola samt spårvagnshållplats. Varmt välkomna på visning och upplev detta boende!

  • Energieffektiv
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Artillerigatan 36

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
3 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 7/7
5 376 kr/mån
47 933 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade trerummaren högst upp i huset med härlig utsikt! Från den rymliga balkongen har du ljuvlig utsikt mot såväl innerstaden som grönska. Ljusinsläppet flödar in från bostadens alla stora fönster och ger en genomgående ljus känsla. Lägenheten har öppen social planlösning mellan vardagsrummet och köket för de sociala tillställningarna. Kök från populära Marbodal och vitvaror från Mielé i genomgående ljusa toner. Utöver detta så erbjuder bostaden två sovrum, stort badrum med tvätt- och torktumlare samt rymlig klädkammare. I Gamlestaden bor du med gångavstånd till matbutiker, gym och spårvagn som tar dig till stadskärnan på ca 10 minuter! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkkullavägen 59, Olofstorp, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Björkkullavägen 59, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Björkkullavägen 59, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Björkkullavägen 59

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
958 m² tomt

Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i ett riktigt välplanerat hus i fina Olofstorp! Med nyrenoverat kök och badrum samt fräscha ytskickt är det bara till att flytta in! Mycket bra läge i grönt område med närhet till god kommunikation. Kontakta mäklare för mer info!

  • Premium
Stommavägen 40B, Gunnilse, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00

Stommavägen 40B

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
3 995 000 kr
100 m²
3 rum
917 m² tomt

Med skön natur direkt utanför dörren men ändå nära till stan ges möjligheten att flytta in i ert drömhus! Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i en riktigt härlig villa i fina Gunnilse. Huset har en vacker tomt med skog runt hörnet. Kontakta mäklare för mer info!

  • Plus
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 31 mar kl 14:00

Gräddgatan 7

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 595 000 kr
52,5 m²
2.5 rum
vån 3/14
3 893 kr/mån
49 429 kr/m²

Låt oss erbjuda dig en bra planerad lägenhet om 2,5 rum och kök med ballong i trivsamma Kallebäck! Här bor du i en fin lägenhet med bra stilrent kök, med rymligt badrum med egna tvättmöjligheter och med gott om plats för förvaring då bostaden har omformats för att ge utrymme för en större del förvaring än tidigare. Denna yta kan även vara ett extra sovrum eller kontor om det passar bättre för dig än en stor klädkammare. I närområdet finner vi mataffär, gym, vackra Delsjöområdet med sina fina promenadstråk, badplatser och caféer. I närheten av boende ligger även en trevlig golfbana och goda kommunikationer in till Göteborgs centralaste delar. Hjärtligt välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lärjehedsvägen 44, null, Göteborgs kommun
Lärjehedsvägen 44, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjehedsvägen 44, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjehedsvägen 44

Fritidshus
Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 695 000 kr
65 m²
2 rum
1 538 m² tomt

Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i ett riktigt charmigt fritidshus i Lärjehed! Här finner ni ett rymligt vardagsrum med ett fint kök och ett stort sovrum. Badrum och toalett är i mycket bra skick! Det finns även ett loft en trappa upp! Härligt läge i grönt område med närhet till Lärjeån och Angereds stadspark. Här finns bra kommunikation till stan. På trädgården råder ett lugn bland uppvuxna träd, buskar och rabatter. I förrådet på tomten finns det gott om förvaringsutrymme för trädgårdsredskap och verktyg.

  • Premium
Teleskopgatan 18, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 17:30

Teleskopgatan 18

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 150 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån 3/7
5 288 kr/mån
15 646 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på populära och lugna Teleskopgatan. Lägenheten ligger på 3:e våningen i ett hus med 2 stycken hissar. Möblerbar inglasad balkong vars lummiga utsikt varierar med årstiderna. Genomgående ljusa ytskikt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12