HusmanHagberg Göteborg Öster

HusmanHagberg Göteborg Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kransen 5

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/7
3 874 kr/mån
50 763 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga tvåa belägen på våning 3i populära Strömmensberg! Här bor du med härlig utsikt över Östra Göteborg tack vare de höga läget i huset. Lägenheten har nyrenoverat badrum samt genomgående gott skick i dess andra rum. Balkong i fritt läge, charmiga rundade väggar och praktisk platsbyggd bokhylla är bara några saker som gör detta till en bostad att trivas i! I Strömmensberg bor du med närhet till såväl matbutiker, caféer och resturanger som grönområden och löpspår. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sergelsgatan 4A, Lunden, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Sergelsgatan 4A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Sergelsgatan 4A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Sergelsgatan 4A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 995 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/4
2 616 kr/mån
53 919 kr/m²

Välkommen till denna charmiga genomgångsetta i populära Brf Sybågen! Lägenheten har ett separat kök med en naturlig matplats som gör att de 37 kvadratmeterna känns rymliga. Köket är rymligt och har gott om plats för matplats. Ljust och fräscht kök med fina trädetaljer ger en hemtrevlig känsla. Allrum med plats för större säng och soffgrupp och härifrån har du utsikt mot föreningens härliga innergård. Det charmiga brädgolvet är framtaget och genomgående i lägenheten. Detaljer som högt i tak, stora fönster och helkaklat badrum förhöjer helhetskänslan ännu mer! Här bor du med ett perfekt läge i Lunden med 60-bussens hållplats på gatan intill. Väldigt välskött förening med trevlig innergård som erbjuder flera grillplatser. Gångavstånd till Danska vägen med dess utbud av restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Wingårdsgatan 11B, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 16:30

Wingårdsgatan 11B

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 700 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 134 kr/mån
49 091 kr/m²

Äntligen har du möjlighet att förvärva en rymlig bostad om två rum och kök på Wingårdsgatan 11B! Här finner vi en bostad med renoverat kök, badrum och med fina golv. Lägenheten upplevs både ljus och luftig tack vare sitt genomgångsläge. Att bostaden dessutom har en balkong i västerläge och en trivsam takhöjd om ca 2,7 meter är pricken över i:et. Bostaden är belägen i en trivsam bostadsrättsförening och i närområdet finner du matbutik, det omtyckta caféet Torps Café, restaurang Intill och Skatås motionscentrum med flera fina motionsspår. Hjärtligt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Räntmästaregatan 26E, Lunden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Räntmästaregatan 26E, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Räntmästaregatan 26E, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Räntmästaregatan 26E

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 500 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/4
3 814 kr/mån
49 020 kr/m²

Charmig funkistvåa med balkong belägen med ett ypperligt läge på våning 3 av 4 i den populära stadsdelen Lunden. Bostaden har ett smakfullt renoverat kök, genomgående fräscha ytskikt och stamrenoverat badrum i föreningens regi. Utöver detta så finns bevarade originaldetaljer så som djupa fönsterbrädor i vit marmor och generös takhöjd. En av höjdpunkterna är lägenhetens balkong där du på våren och sommaren har en grönskande utsikt. Belägen i ett österläge är den som gjord att avnjuta många sommardagar på. Här i Lunden bor du lugnt med närhet till härliga grönområden samt med bra kommunikationer in till city. Varmt välkommen på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tis 30 apr kl 17:30
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Artillerigatan 36

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
3 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 7/7
5 376 kr/mån
47 933 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade trerummaren högst upp i huset med härlig utsikt! Från den rymliga balkongen har du ljuvlig utsikt mot såväl innerstaden som grönska. Ljusinsläppet flödar in från bostadens alla stora fönster och ger en genomgående ljus känsla. Lägenheten har öppen social planlösning mellan vardagsrummet och köket för de sociala tillställningarna. Kök från populära Marbodal och vitvaror från Mielé i genomgående ljusa toner. Utöver detta så erbjuder bostaden två sovrum, stort badrum med tvätt- och torktumlare samt rymlig klädkammare. I Gamlestaden bor du med gångavstånd till matbutiker, restauranger, gym och spårvagn som tar dig till stadskärnan på ca 10 minuter! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Persgatan 6B, Lunden, Göteborgs kommun
  • Idag kl 17:30
Persgatan 6B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Persgatan 6B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Persgatan 6B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 577 kr/mån
42 500 kr/m²

Välkommen in till denna härliga tvårummare i omtyckta och naturnära Lunden! Här bor du med fina vyer över området med ett fridfullt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Tack vare läget i huset har du en härlig utsikt från vardagsrummet ner mot granngatan. Trevliga originaldetaljer återfinns på flertalet ställen i bostaden samt att lägenheten har genomgående gott skick. Härligt kök där känslan som köket utstrålar som tar dig tillbaka till byggåret. Välskött förening med mysig innergård! På Persgatan bor du med närhet till restauranger, servicebutiker, matbutiker och goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Stommavägen 40B, Gunnilse, Göteborgs kommun

Stommavägen 40B

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
3 995 000 kr
100 m²
3 rum
917 m² tomt

Med skön natur direkt utanför dörren men ändå nära till stan ges möjligheten att flytta in i ert drömhus! Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i en riktigt härlig villa i fina Gunnilse. Huset har en vacker tomt med skog runt hörnet. Kontakta mäklare för mer info!

  • Plus
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30

Gräddgatan 7

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 595 000 kr
52,5 m²
2.5 rum
vån 3/14
3 893 kr/mån
49 429 kr/m²

Låt oss erbjuda dig en bra planerad lägenhet om 2,5 rum och kök med ballong i trivsamma Kallebäck! Här bor du i en fin lägenhet med bra stilrent kök, med rymligt badrum med egna tvättmöjligheter och med gott om plats för förvaring då bostaden har omformats för att ge utrymme för en större del förvaring än tidigare. Denna yta kan även vara ett extra sovrum eller kontor om det passar bättre för dig än en stor klädkammare. I närområdet finner vi mataffär, gym, vackra Delsjöområdet med sina fina promenadstråk, badplatser och caféer. I närheten av boende ligger även en trevlig golfbana och goda kommunikationer in till Göteborgs centralaste delar. Hjärtligt välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lärjehedsvägen 44, null, Göteborgs kommun
Lärjehedsvägen 44, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjehedsvägen 44, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjehedsvägen 44

Fritidshus
Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 695 000 kr
65 m²
2 rum
1 538 m² tomt

Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i ett riktigt charmigt fritidshus i Lärjehed! Här finner ni ett rymligt vardagsrum med ett fint kök och ett stort sovrum. Badrum och toalett är i mycket bra skick! Det finns även ett loft en trappa upp! Härligt läge i grönt område med närhet till Lärjeån och Angereds stadspark. Här finns bra kommunikation till stan. På trädgården råder ett lugn bland uppvuxna träd, buskar och rabatter. I förrådet på tomten finns det gott om förvaringsutrymme för trädgårdsredskap och verktyg.

  • Premium
Teleskopgatan 18, Bergsjön, Göteborgs kommun

Teleskopgatan 18

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 150 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån 3/7
5 288 kr/mån
15 646 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på populära och lugna Teleskopgatan. Lägenheten ligger på 3:e våningen i ett hus med 2 stycken hissar. Möblerbar inglasad balkong vars lummiga utsikt varierar med årstiderna. Genomgående ljusa ytskikt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10