HusmanHagberg Luleå

HusmanHagberg Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra Pilgatan 26B, Östermalm, Luleå kommun
Östra Pilgatan 26B, Östermalm, Luleå kommun, bild 2
Östra Pilgatan 26B, Östermalm, Luleå kommun, bild 3

Östra Pilgatan 26B

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 095 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
6 949 kr/mån
23 539 kr/m²

Välkommen till en charmig 3:a på Östermalm med högt till tak och uteplats! Lägenheten är på våning 2 och fördelad på två sovrum, renoverat badrum 2018 med tvättmaskin och badkar samt kök i öppen planlösning till vardagsrummet med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten präglas av en ljus och öppenhet med bra förvaring i både flertalet garderober samt stor klädkammare/förråd i anslutning till hallen. Föreningen har ett fint läge på Östermalm med mysiga innergårdar och fina gemensamhetsytor. I absolut närhet till denna lägenhet finns både gemensam grillplats, cykelförråd, tvättstuga, bastu med relax och parkeringsplats samt gästparkering. Boka visning via hemsidan eller kontakta mäklaren!

  • Premium
  • Uteplats
Munkebergsgatan 52, Mjölkudden, Luleå kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00
Munkebergsgatan 52, Mjölkudden, Luleå kommun, bild 2
Munkebergsgatan 52, Mjölkudden, Luleå kommun, bild 3

Munkebergsgatan 52

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 300 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
5 258 kr/mån
16 667 kr/m²

Denna rymliga 3-rumslägenhet är det perfekta hemmet för dig som vill bo nära stadens brus men med Mjölkuddens lugnare aura. Med generösa 78 kvadratmeter till ditt förfogande finns gott om plats för både socialt umgänge och din egna privata svär. Inte minst finner du lägenhetens charmiga balkong som nås både från vardagsrummet och det ena sovrummet. Lägenheten är smakfullt inredd och har en trevlig planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus. Köket är modernt och välutrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig. Trevlig vy från vardagsrummet mot grönområden vilket gör insynen i lägenheten minimal. De två sovrummen ger tillräckligt med utrymme för hela familjen eller möjligheten att ha ett hemmakontor. Balkongen är perfekt för sommarkvällar med solnedgången som din bakgrundsmusik. Munkeberg är ett av Luleås mest eftertraktade områden med närhet till grönområden, skolor, och bra kommunikationer. Här får du det bästa av staden och naturen samtidigt. Cykelavstånd till centrum likväl som Luleå Tekniska Universitet. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
  • Balkong
Stationsgatan 53A, Centrum, Luleå kommun
  • Imorgon kl 16:00

Stationsgatan 53A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
3 650 kr/mån
37 438 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga hörnlägenhet belägen mitt i centrum. Här erbjuds en bostad med högt i tak, vackra stuckaturer, stilfulla detaljer och en renoverad köksmiljö. De charmiga skjutdörrarna ger extra karaktär till rummen. Lägenheten ligger på första våningen i en tvåvåningsfastighet och har en lugn innergård med parkeringsplatser. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll, med bara ett stenkast till busshållplatsen och mataffären. En perfekt plats för dig som vill ha närheten till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet i ditt eget hem. Välkommen till Stationsgatan, där denna 86 kvadratmeter stora bostadsrätt väntar på att bli ditt nya hem. Parkering finns att hyra för 300 kronor i månaden (kostnad för förbrukad el tillkommer)

  • Plus
Hedenvägen 12, Bergnäset, Luleå kommun

Hedenvägen 12

Radhus
Bergnäset, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
3 995 000 kr
124 + 19 m²
5 rum
540 m² tomt

Välkomna till Hedenvägen 12, beläget på populära Bergnäset med ett fantastiskt sydvästläge mot skogsparti. Detta enplanshus genomgick en omfattande renovering under 2021/2023 och bjuder på en trivsam och modern boendemiljö. Tomten är friköpt och erbjuder en vacker fri utsikt mot tallheden. Här möts ni av generösa och sociala ytor i form av ett modernt HTH-kök och ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning. Köket är stilsäkert renoverat med beigea luckor och integrerade vitvaror. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Boendet erbjuder även fyra sovrum, ett badrum med dusch och bastu, en mindre wc samt en praktisk tvättstuga. Ett av sovrummen har även en separat ingång utifrån, vilket ger extra flexibilitet. Garaget med förråd nås enkelt via en ingång från huset. På baksidan finns en altan där ni kan njuta av härlig dag- och eftermiddagssol. Villan värms upp via fjärrvärme och fiber är indraget. Det perfekta valet för er som söker ett modernt och välskött hem.

Ostigårdsbacken 18, Högsböle, Piteå kommun
Ostigårdsbacken 18, Högsböle, Piteå kommun, bild 2
Ostigårdsbacken 18, Högsböle, Piteå kommun, bild 3

Ostigårdsbacken 18

Tomt
Högsböle, Piteå kommun
HusmanHagberg Luleå
595 000 kr
2 065 m² tomt

Varmt välkomna till Ostigårdsbacken, ett magiskt område strax söder om Piteå med bara några kilometer till Piteå Havsbad. Här finns alla möjligheter för dig som vill bygga ditt alldeles egna drömhem. Denna fastighet på Ostigårdsbacken 18 ligger belägen i den främre raden av projektet med fantastiskt solläge hela dagen och har stora valmöjligheter i både placering och val av framtida bostadshus. Tomtprojektet ligger smidigt beläget ca 15 minuter från Piteå Centrum, men är även ett perfekt område för dig som arbetar i Skellefteå eller Luleå. Området ligger nämligen beläget mitt mellan dessa stora industristäder med ca 50 min pendlingstid till dem båda. Här finner du 10 stycken byggklara tomter i ett detaljplanerat markområde i naturskön och havsnära miljö. Bara en kort promenad bort finner du både båthamn, badplats och mängder med stigar i skog och mark att utforska. På området finns idag två stycken uppförda fastigheter varav den ena är bebodd. Anslutningsavgifter för vatten (65 000kr), avlopp (140 000kr) samt el ( f n ca 35 000 kr) tillkommer. Fiber ingår i upplåtelsen. Sophämtning via Pireva. Högsböle är det ultimata området i Piteå kommun för dig som söker det bästa av både natur och stadsliv. Här erbjuds en enastående livskvalitet med en oslagbar kombination av natursköna omgivningar och bekvämligheter. Området är känt för sina idylliska bostäder, omgivna av grönska och frisk luft. Här kan du vakna upp till fågelkvitter och njuta av skogspromenader eller fiske. Det är ett paradis för naturentusiaster, perfekt för dig som älskar att leva nära skog och vatten. Samtidigt har du allt du behöver inom räckhåll. Piteås centrum ligger bara en kort bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang. Detta gör Högsböle till en idealisk plats för den som vill ha den bästa av båda världar – lugnet och skönheten i naturen samtidigt som stadens bekvämligheter finns inom räckhåll. Tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare vid frågor eller intresse! Finns fler tomter i området att tillgå. Visning sker i dagsläget på efterfrågan..

  • Premium
Norsvägen 20, Rosvik, Piteå kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00
Norsvägen 20, Rosvik, Piteå kommun, bild 2
Norsvägen 20, Rosvik, Piteå kommun, bild 3

Norsvägen 20

Villa
Rosvik, Piteå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 495 000 kr
89 + 60 m²
1 043 m² tomt

Unikt tillfälle i Rosvik! Ett charmigt enplanshus beläget på Norsvägen 20 med en boyta på cirka 100 kvm och en biyta på 70 kvm. Låga driftskostnader pga. energisnål bergvärme. År 2013 renoverades badrummet med modernt kakel och klinker. Dessutom finns det en extra toalett för ökad bekvämlighet. Huset har tre rymliga sovrum som ger gott om plats för hela familjen. På framsidan av huset finner du en stor veranda, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller kvällssolen. På baksidan finns en härlig uteplats med ett spabad där du kan koppla av och njuta av stjärnhimlen. Huset erbjuder även ett praktiskt garage med plats för en bil. Tomten inkluderar även en attefallare som kan isoleras och inredas som en gäststuga eller arbetsrum, vilket ger många möjligheter. Genom åren har huset genomgått flertalet renoveringar, exempelvis byte av tak och insättning av nya 3-glasfönster. Läs mer om alla renoveringar som gjorts längre ned i annonsen. Rosvik ligger ca 30 km norr om Piteå. Man kan säga att Rosvik ganska exakt ligger mellan Luleå och Piteå. I Rosvik finns bra service i form av affärer, bensinstation, skola, idrottsplats, kiosk, pizzeria m.m. För den friluftsintresserade finns fina skogsmarker att flanera i. Har man båt finns en båthamn och därifrån kan man ta sig ut på öppna havet. Goda bussförbindelser till både Piteå och Luleå. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda!

  • Premium
Rundgatan 25, Skurholmen, Luleå kommun
Rundgatan 25, Skurholmen, Luleå kommun, bild 2
Rundgatan 25, Skurholmen, Luleå kommun, bild 3

Rundgatan 25

Övrigt
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 500 000 kr
66 m²
188 m² tomt

Här har man möjlighet att äga en kommersiell fastighet , de är ett 1 plans hus med loft som är renoverat med nytt tak och ny fasad, de nedre planet är idag uthyrt för restaurangverksamhet, uteservering är inbyggd med värme som ger bra med sittplatser året runt. Huset ligger i bra skyltläge och närhet till ett flertal stora bostadsområden. (Restaurangverksamheten som idag hyr bottenvåningen äger inventarierna) Det övre planet med separat ingång från en spiraltrappa på gaveln är ledigt för tex kontor eller något annat lämpligt är ledigt för köpare. Hyresintäkterna på de restaurangen ligger idag på 168.000kr/år utan loftet, så möjligheter för mer hyresintäkter finns. För mer information vänligen kontakta Mäklaren

  • Premium
Västra Varvsgatan 15B, Centrum Varvet, Luleå kommun
  • Tor 25 apr kl 18:30
Västra Varvsgatan 15B, Centrum Varvet, Luleå kommun, bild 2
Västra Varvsgatan 15B, Centrum Varvet, Luleå kommun, bild 3

Västra Varvsgatan 15B

Lägenhet
Centrum Varvet, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 190 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/3
3 750 kr/mån
18 308 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a belägen i föreningen Luleåhus nr 6 som är en stabil förening med bra ekonomi. Med ett naturnära läge på Varvet och närhet till havet får du möjlighet att njuta av vacker natur och frisk luft. Kommunikationerna är även utmärkta, vilket gör det smidigt att ta sig runt i området. Denna ljusa lägenhet erbjuder en praktisk planlösning och generösa ytor. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i bostaden samt 2 st förråd varav 1 i källaren och 1 på vinden, vilket underlättar vardagen. De ljusa ytskikten som genomsyrar hela lägenheten och det stilrena kaklade och klinkrade badrummet med härlig golvvärme gör bostaden till ett bekvämt boende. Härlig franska balkong som ger dig möjlighet att öppna upp och njuta av frisk luft. Med centralt läge har du nära till allt du behöver, såsom natur, affärer, restauranger och nöjen. Här får du verkligen mycket för pengarna och en bekväm boendemiljö. Varmt välkommen till Västra Varvsgatan, där denna ljusa och praktiska bostadsrätt väntar på dig!

  • Premium
  • Balkong
Blidvägen 195, Björkskatan, Luleå kommun

Blidvägen 195

Radhus
Björkskatan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 795 000 kr
109 m²
4 rum
221 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus på Blidvägen! Den friköpta hörntomten som vetter mot grönområde har en insynsskyddad baksida med en stor altan och uterum. Huset består av 109 kvadratmeter optimerade ytor fördelade på tre sovrum , vardagsrum, en rymlig hall och ett rymligt kök. Genomgående i huset finns fina parkettgolv och målade väggar i neutrala toner. Läget är mycket barnvänligt och erbjuder närhet till kommunikationer för en smidig vardag och såväl närhet till affärer, förskola, skola och sporthall. Missa inte möjligheten att bo i detta radhus med optimalt läge och dess eftertraktade område. Kontakta oss för mer information och boka en visning idag!

Brogatan 12D, Skurholmen, Luleå kommun

Brogatan 12D

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
995 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
2 591 kr/mån
26 892 kr/m²

Charmig och väldisponerad lägenhet med egen ingång på Skurholmen! Med en rymlig hall och en total boyta på 37 kvadratmeter erbjuder denna många fördelar och den låga avgiften gör denna lägenhet till ett ekonomiskt fördelaktigt val. Dessutom ingår en bilplats, vilket är ett stort plus i detta område. Lägenheten har neutralt målade väggar och ett fint laminatgolv. Allrummet ger plats för såväl dubbelsäng som soffa och annat möblemang. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer och endast kort avstånd från centrala stan. Här kan du njuta av en lugn tillvaro samtidigt som du har enkel tillgång till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Denna lägenhet passar perfekt för den som önskar en praktisk och bekväm boendelösning. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med att bo i denna trevliga bostad i Luleå.

  • Uteplats
  • Hiss
Hagelvägen 339, Björkskatan, Luleå kommun

Hagelvägen 339

Villa
Björkskatan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 795 000 kr
104 + 56 m²
4 rum
651 m² tomt

Välkommen till denna naturnära villa på Hagelvägen på barnvänliga Björkskatan. Villan har en friköpt tomt, belägen på en trevlig ytterslinga med insynsskyddad baksida som vetter mot grönområde. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en luftig och inbjudande känsla. Med tre sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen eller för att använda ett av rummen som kontor eller hobbyrum. En rymlig hall välkomnar dig vid entrén och erbjuder utrymme för praktisk förvaring. På gården finns ett garage med tillhörande förrådsutrymmen. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till naturen. Perfekt för den aktiva familjen som uppskattar utomhusaktiviteter och friluftsliv. Samtidigt är det bekvämt att ta sig till affärer, restauranger och skolor. Dessutom finns potential att inreda övervåningen och på så sätt ytterligare utöka boytan. Villan har överlåtelsebesiktats, kontakta mäklaren för att ta del av protokollet. Planritning presenteras inom kort!

  • Energieffektiv
Backgatan 21, Östermalm, Luleå kommun
Backgatan 21, Östermalm, Luleå kommun, bild 2
Backgatan 21, Östermalm, Luleå kommun, bild 3

Backgatan 21

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 095 000 kr
36,8 m²
1 rum
vån 3/3
2 604 kr/mån
29 755 kr/m²

Välkommen till Östermalm och en otroligt mysig lägenhet högst upp i huset! Här bjuds du på 36,8 välplanerade kvadratmeter i genomgående fint skick, lägenheten har ett härligt ljusinsläpp och stilfulla detaljer såsom det renoverade köket med vita luckor, grå bänkskiva och öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett enhetligt laminatgolv löper genomgående i bostaden som också erbjuder smart förvaring i form av en walk in closet och sovalkov. Fräscht badrum med kakel, klinker och golvvärme, utrustat med bl.a. dusch, glasvägg och handdukstork. Med en avskild del för sängen och fin social yta med plats för både matgrupp och soffa blir denna lägenheten med centrumnära läge ett härligt boende! Här på fina Östermalm har du bekvämt gångavstånd till centrum med allt vad det har att erbjuda. Bra kommunikationer med buss och fina promenadstråk i närheten.

  • Premium
Volontärgatan 1, Kronan, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Volontärgatan 1

Villa
Kronan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
5 795 000 kr
190 + 12 m²
7 rum
850 m² tomt

Välkommen till denna fina 2-plans villa, en exklusiv och modern bostad i fint, insynsskyddat hörnläge på Kronan! Denna elegant utformade bostad presenterar en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Med sina ljusa och luftiga rum, golvvärme på hela nedre plan, högkvalitativa ytskikt och moderna detaljer, skapas en harmonisk atmosfär. Den strategiska placeringen på Kronan ger dig närhet till Luleås puls samtidigt som du kan njuta av lugnet i området. Bostaden har en imponerande rymd och en takhöjd på 2,70m. Fint ljusinsläpp tack vare stora fönster som öppnar upp för en fantastisk utsikt över innergården och omgivande grönområde. Här kan du njuta av husets två uteplatser och fina stensättningar. Övre plan når på vissa ställen en takhöjd på ca: 5m och präglas av ljus och rymlighet. Med moderna bekvämligheter, som ett välutrustat kök och smakfullt designade badrum, kommer du att leva bekvämt och lyxigt. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen för att hålla ditt hem snyggt och organiserat. Kontakta mäklaren eller boka visning via hemsidan!

Fredsgatan 4, Gültzauudden, Luleå kommun

Fredsgatan 4

Villa
Gültzauudden, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
8 000 000 kr
250 + 117 m²
8 rum
869 m² tomt

Unik villa Gültzauudden! Detta fantastiskt charmiga tvåfamiljshus har genom åren omsorgsfullt renoverats genom bevaring av tidstypiska detaljer och smakfulla materialval. Den mysiga trädgården har schersminbuskar, äppelträd, syrener och flaggstång med fina möjligheter att skapa olika rum i trädgården med solmöjligheter från morgon till kväll under sommarhalvåret. Fasaden har renoverats under senare år och är vackert målad med linoljefärg. Varje våning har renoverats med flera bevarade originalgolv och välplanerade kök som är platsbyggda av lokalt snickeri. Det finns även en öppen spis på vardera våning, fantastiska rum såsom matsal, sal och sovrum. Fiber finns. Besiktning och visningar planeras inom kort. Endast bokade visningar.

Grundviksvägen 21, Grundvik, Piteå kommun
Grundviksvägen 21, Grundvik, Piteå kommun, bild 2
Grundviksvägen 21, Grundvik, Piteå kommun, bild 3

Grundviksvägen 21

Villa
Grundvik, Piteå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 995 000 kr
101 m²
4 rum
4 941 m² tomt

Varmt välkommen till Grundviksvägen 21, en stor villatomt på närmare 5000 kvm belägen ett stenkast från havet och 10 minuter från Piteå centrum. Här finner du ett modernt Älvsbyhus byggt 2014, ett dubbelgarage och en stor 1800-talsvilla där möjligheterna är näst intill oändliga. Älvsbyhuset erbjuder tre sovrum i varierande storlek, öppen och trevlig planlösning, modernt kök, praktisk tvättstuga och rymligt badrum. Uppvärmning sker via energieffektiv frånluftsvärmepump. Helt enkelt ett modernt och bekvämt boende för hela familjen. Garaget inrymmer två bilar och är isolerat för den som vill hålla det uppvärmt. 1800-talsvillan är i dagsläget kallställd men har ett nytt plåttak från 2019 samt en stor veranda (utfört av Pitebygg). För den händige har detta huset mängder med potential, diverse renovering krävs efter tidigare läckage från det gamla taket. I detta huset finns även ett renoverat badrum (ca 2002-2007). Grundvik ligger strax söder om Piteå med en naturskön och havsnära miljö. Bara några hundra meter bort finner du havet och en mindre småbåtshamn. Promenera i skog och natur eller ta en tur ut till Pite havsbad, här finner du badstrand, trevliga restauranger, kultur och musikevenemang, äventyrsbad, lekland och mycket mer. Allt detta bara 10 minuters bilfärd från Piteå centrum. Älvsbyhuset samt garaget har förbesiktigas med HELA-husbesiktning, protokoll erhålls på visning. Varmt välkomna med frågor eller funderingar till ansvarig mäklare!

  • Premium
Småbåtsgatan 6F, Centrum, Luleå kommun

Småbåtsgatan 6F

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
4 295 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 5/5
5 831 kr/mån
41 100 kr/m²

Upplev toppen av stadsliv på Småbåtsgatan 6! Denna eleganta lägenhet på 5:e våningen tar dig högst upp i huset och erbjuder en luftig och ljus atmosfär med genomgående ljusa ytskikt och vackert parkettgolv. Njut av avkoppling i det exklusiva badrummet med kakel, klinker och en lyxig bastu. Med tre rymliga sovrum och gott om förvaringsutrymme är detta hemmet som har allt du behöver. Välkommen till ditt drömboende! Lägenheten har en härlig planlösning med öppna ytor och genomgående fint ljusinsläpp. Den stora inglasade balkongen har eftermiddagssol och gott om utrymme för möblemang. Genomgående har lägenheten en ljus inredning och neutrala stilfulla materialval. Kuststad är ett attraktivt bostadsområde med oslagbart läge i Luleås Södra Hamn. Och just denna lägenhet ligger i den första etappen och är en av totalt 112 lägenheter. Bo centralt i Luleå med närhet till det mesta, men samtidigt med skärgården utanför fönstret. Föreningens fina gemensamma utrymmen består av bastu/relax med mindre köksdel, övernattningsrum och tvättstuga. Tillhörande lägenhetsförråd och garageplatser finns i husets källare och nås smidigt med hissen (separat kö till garageplatserna). Brf Kuststad 1 ligger vackert belägen intill havet och ettans båthamn, kort promenadavstånd in till stan och dess utbud. Vackra promenadstråk längs vattnet och stor matvarubutik ligger snett över gatan. Läs mer om Kuststad här: http://kuststad.nu

  • Balkong
  • Hiss
Kompanivägen 21, Kronan - Lulsundsberget, Luleå kommun
Kompanivägen 21, Kronan - Lulsundsberget, Luleå kommun, bild 2
Kompanivägen 21, Kronan - Lulsundsberget, Luleå kommun, bild 3

Kompanivägen 21

Lägenhet
Kronan - Lulsundsberget, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
5 495 000 kr
126 m²
5 rum
vån 15/15
7 183 kr/mån
43 611 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska etagelägenhet på Lulsundsberget. Lägenheten inrymmer 126 kvadratmeter fördelat på 2 våningar och bjuder på otrolig utsikt från dess två balkonger i söderläge varav en är inglasad. Lägenheten har fantastisk vy över Luleås vackra stad som är omgiven av den idylliska naturen. Bostaden har flertalet fönster i olika väderstreck vilket ger ett vackert ljusflöde i lägenheten från tidig förmiddag till sen kväll. Du möts av en ljus hall med praktisk möjlighet för avhängning och klinkergolv. Lägenheten erbjuder genomgående ekparkett och ljusa väggar samt kakel och klinker i badrummen. Marbodalkök med ljusa materialval med öppen planlösning mot vardagsrummet som förlängs med lägenhetens stora inglasade balkong. Lägenheten har två badrum, ett på vardera plan, med stilrent kakel och klinker. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan samt en stor bastu med panoramavy på övre plan. På övre plan finns den öppna balkongen med en vy som måste upplevas på plats. Här finns även lägenhetens andra badrum med en stor dusch. Övervåningen inrymmer även ett stort vardagsrum samt ett sovrum. Välkommen att boka visning via hemsidan eller kontakta mäklaren!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rådmansvägen 33, Gammelstad, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rådmansvägen 33

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
3 395 000 kr
116 + 59 m²
5 rum
759 m² tomt

Välkommen till detta naturnära och välbelägna enplanshus i Gammelstad. Här erbjuds du en stor och lummig tomt där baksidan av huset är insynsskyddad och vetter mot ett vackert skogsområde, vilket ger en avkopplande och privat miljö. I vardagsrummet finner du en mysig öppen spis, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom har villan ett nytt tak och är förbesiktat, vilket ger extra trygghet för dig som köpare. Fiber finns i gatan, men är inte indraget i huset. Läget är barnvänligt och här finns även närhet till populära Storsand, där du kan njuta av promenader, bad och vacker natur. Dessutom finns det goda kommunikationer samt närhet till Gammelstads centrum och Storheden för din bekvämlighet.

Benzeliusvägen 3, Bensbyn, Luleå kommun

Benzeliusvägen 3

Villa
Bensbyn, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
3 495 000 kr
210 + 105 m²
1 210 m² tomt

Välkommen till Bensbyn och denna tvåplansvilla om 210 kvm med två separata lägenheter. Här erbjuds ett rymligt boende för den stora familjen, generationsboende eller möjlighet för uthyrning. Fastigheten har genomgått flera stora renoveringar under åren 2009-2017, bla byte av yttertak, dränering, nya avloppsstammar, ny el och ventilation. Båda lägenheterna är välplanerade och har fina sociala samvaroytor med rymligt kök och vardagsrum med öppenspis i öppen planlösning. Det finns tre sovrum på vardera våningsplan, samt klädkammare och badrum. Balkong finns på båda våningsplanen och här kan man njuta av många soltimmar. I källarplan finns ett rymligt garage med en nyare garageport. Här finns även förrådsrum samt tvättstuga med bra torkmöjligheter. Tomt om 1210 kvm med förrådsbyggnad. Stor uppfart med plats för 8 parkeringsplatser. Uppvärmning via bergvärme. Fiber är indraget. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Flarkenvägen 2, Rutvik, Luleå kommun

Flarkenvägen 2

Villa
Rutvik, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
3 495 000 kr
233 + 14 m²
8 rum
999 m² tomt

Välkommen till Rutvik och denna rymliga tvåplansvilla om 233 kvm med två separata lägenheter. Här erbjuds ett boende för den stora familjen, generationsboende eller möjlighet för uthyrning. Fastigheten har genomgått flera större renoveringar under åren, där man bla har bytt fasadpanel och fönster, installerat bergvärme och renoverat hela entréplan. Båda lägenheterna är välplanerade och har fina sociala samvaroytor med rymligt kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Det finns tre sovrum på entréplan och fyra sovrum på övre plan, varav ett har öppenspis. Badrummen är renoverade 2011 och är båda utrustade med tvättmaskin. ( Badrummet på nedre plan har även ett torkskåp.) På övre plan finns en balkong i härligt solläge. Tomt om 999 kvm. Dubbelgarage med gott om förvaringsmöjligheter. Stor uppfart med plats för många bilar. Uppvärmning via bergvärme. Fiber är indraget. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Energieffektiv
Tallundsvägen 37, Kallax, Luleå kommun
  • Idag kl 17:30
Tallundsvägen 37, Kallax, Luleå kommun, bild 2
Tallundsvägen 37, Kallax, Luleå kommun, bild 3

Tallundsvägen 37

Villa
Kallax, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
4 950 000 kr
179 + 100 m²
7 rum
2 509 m² tomt

Är ni en stor familj eller har du helt enkelt bara behov av mycket yta? Då är det här huset för dig! Husets entréplan blir snabbt en samlingsplats för familjen med sin öppna planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Köket erbjuder gott om förvaring och praktiska bänkytor samtidigt som du enkelt rymmer en större matgrupp. I vardagsrummet finns det både en vedeldad kamin och en altandörr som leder ut till den stora tomten där du hittar en grill plats med rejäla vindskydd. Förutom mycket sociala ytor erbjuder även entréplan två sovrum, ett stort badrum och en praktisk tvättstuga med klinkergolv. I tvättstugan finner du en groventré som gör det enkelt att ta sig till det fristående dubbel garaget på närmare 100 kvm. Det stora garaget rymmer två bilar samtidigt som det lämnar kvar gott om plats för att exempelvis placera ett hemma gym eller bygga ett hemmakontor. Det finns elmotorer inhandlade till de två garageportarna, dock är dessa ej monterade ännu. På övre plan möts du av ett rymligt allrum som med sina stora fönster i takkupan ger ett fantastiskt ljusinsläpp och fin utsikt över husets baksida. Här finns 3 sovrum i varierande storlek, där det största av sovrummen även inrymmer en klädkammare med fönster där möjligheten finns att skapa sin egen walk in closet eller kanske ett litet hemma kontor. I nära anslutning till sovrummen finns ett stort helkaklat badrum med badkar. Eftersom Kallax ligger nära Luleå centrum finns stor potential för cykelpendling till både jobb och skola. Det finns en 2,7 km lång gång- och cykelväg som förbinder Kallax by med Bergnäset, Den nya gång- och cykelvägen ligger i nära anslutning till detta kvarter.

  • Premium
Öhemsvägen 32, Gammelstad, Luleå kommun
  • Borttagen före visning

Öhemsvägen 32

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 495 000 kr
79 + 60 m²
5 rum
941 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Tullgatan 31A, Centrum, Luleå kommun

Tullgatan 31A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
995 000 kr
22 m²
1 rum
vån 2/3
1 388 kr/mån
45 227 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt belägen på Tullgatan i centrala Luleå. Med en yta på 22 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett bekvämt boende för den som söker en kompakt och lättstädad bostad. Bostaden är belägen på andra våningen i en trevåningsfastighet och har ett väl tilltagna rum. Med centralt läge har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, såsom butiker, restauranger och kommunikationer. Föreningen som bostaden tillhör har en stabil ekonomi och erbjuder trygghet för dess medlemmar. Du kan känna dig säker i vetskapen om att föreningen tar hand om eventuella underhåll och skötsel av fastigheten. Denna bostad passar perfekt för den som önskar bo centralt med närhet till det mesta. Med dess prisvärda storlek och föreningens stabila ekonomi är detta ett utmärkt alternativ för den som vill ha ett bekvämt boende med minimalt underhållsansvar. Bredband via Telenor (fiber) och grundutbudet av kabel-tv via ComHem ingår i avgiften. I föreningen finns flera bekvämligheter såsom tvättstugor, bastu, nyrenoverat övernattningsrum, samlingslokal samt två fina uteplatser med grillmöjligheter, varav en är belägen på gården. Dessutom erbjuds motorvärmarplatser med kösystem.

  • Plus
Sjögatan 5B, Bergviken, Luleå kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Sjögatan 5B, Bergviken, Luleå kommun, bild 2
Sjögatan 5B, Bergviken, Luleå kommun, bild 3

Sjögatan 5B

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 350 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
2 526 kr/mån
30 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomgående renoverade tvåa på populära Bergviken! Söker du en kvadratsmart och modern lägenhet där det bara är att flytta in? Då har du hittat rätt, i denna lägenhet på Sjögatan 5B finner du en renoverad hall med klinker, stilrent badrum med kakel, klinker och golvvärme renoverat 2013 samt ett stilrent kök med öppen planlösning mot allrummet. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys mm, detta renoverades 2015. Brf Snöklockan är en av Luleås mest eftertraktade, med god ekonomi, trevliga gemensamma utrymmen och sitt lugna läge på Bergviken. Ett stenkast bort finner du Coop arena, Ica kvantum, apotek, fiket Lilla-skafferiet och mycket mer. Utöver det har du närhet till Luleås centrum med alla dess bekvämligheter, hit kan du välja att promenera (ca 15 min) eller ta bussen. Bussen går även till LTU. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Premium
Krongårdsringen 6C, Örnäset, Luleå kommun
Krongårdsringen 6C, Örnäset, Luleå kommun, bild 2
Krongårdsringen 6C, Örnäset, Luleå kommun, bild 3

Krongårdsringen 6C

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
990 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 382 kr/mån
19 412 kr/m²

En trevlig 2:a med en extra stor inglasad balkong på ca: 11kvm Kök med vitt tak, ljus gråa väggar. Köksinredningen har vita skåpluckor och gott om förvaringsutrymmen genom över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, spisfläkt, diskmaskin och separat kyl o frys Matplats invid fönster som vetter ut mot lummiga innegården. Rymligt vardagsrum med vitt tak, vita väggar och parkettgolv. Utgång till en inglasad balkong som av en större modell än många andra i området, fin utsikt mot den lugna innergården. Badrummet har vita väggar och grå matta samt handukstork Hallen har svart laminatgolv och vita väggar Kontakta mäklaren för mer information

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 57