Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åsen Munktorp, Björkvik, Katrineholms kommun
  • Tor 2 maj kl 14:00
Åsen Munktorp, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 2
Åsen Munktorp, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 3

Åsen Munktorp

Fritidshus
Björkvik, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 750 000 kr
48 + 10 m²
3 rum
2 089 m² tomt

Välkommen till denna Sörmländska torpidyll som ligger på en stor tomt om drygt 2 000 kvm med ett lantligt och ogenerat läge ca 15 km från Björkvik. Torpet är mycket smakfullt renoverat i gammal stil och har bevarade detaljer som spröjsade originalfönster, spegeldörrar, kammarlås, pärlspontsväggar, gjutjärnsspis i köket och nylagda, skursåpade furugolv i samtliga rum på nedervåningen. Utöver gjutjärnsspisen i köket finns även en modern spis med induktionshäll och ugn, samt ny skåpsinredning från i IKEA i gammal stil. Här välkomnas du, genom nya pardörrar, in i en farstu med målad pärlspont på både väggar och tak. Härifrån kommer du vidare in genom det härliga lantköket med matplats för fyra personer, till allrummet med spröjsade originalfönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Även allrummet har nya ljusa, skursåpade furugolv, vacker tapet från William Morris och målad pärlspont i tak. Här ståtar en mycket vacker fungerande kakelugn som sprider en härlig värme. Från farstun leder den målade trappan upp till den övre möblerbara hallen som kan användas som allrum eller sovrum. Här ligger det gamla furugolvet kvar och taket har målad pärlspont och går upp i nock med synliga bjälkar. Härifrån leder en vacker spegeldörr in till det mysiga sovrummet, som har en egen fungerande rörspis! På tomten finns ett utedass men man kan även installera en förbränningstoalett inne i torpet. I lillstugan finns ett extra sovrum samt en vedeldad bastu. De tidigare ägarna hade planer på att bygga ett separat dusch- och bastuhus mellan torpet och gäststugan och har förberett för vatten och el i marken. Om du vill bada finns det bad- och båtplats vid Fagerön, Näsnaren som ligger ca 10 min bort. Naturbad från klippor vid Näsnaren finns även på gång- eller cykelavstånd från torpet. Närmaste livsmedelsaffär och skola finns i Björkvik ca 15 km bort. I skogarna runt Munktorp finns det gott om svamp och bär. Här kan du verkligen stressa av, njuta av tystnaden och lugnet och känna på historiens vingslag i det gamla soldattorpet med anor från 1700-talet!

  • Premium
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 2 maj kl 12:00
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun, bild 2
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun, bild 3

Jägaregatan 28

Lägenhet
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 795 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/4
5 034 kr/mån
17 260 kr/m²

Välkommen till denna underbara hörnvåning om 104 kvm som bjuder på en perfekt kombination av stil, funktion och bekvämlighet. Bostaden ligger högt och ljust, med hela tre väderstreck, ett öppet vardagsrum med vacker fiskbensparkett, generösa fönster samt en 9 kvm stor balkong under tak i västerläge med kvällssol. Vardagsrummet erbjuder även en fungerande öppen spis där du kan njuta av en sprakande och värmande brasa under kyliga vinterkvällar. Genom pardörrarna från vardagsrummet öppnar sig en elegant matsal, även den med vacker fiskbensparkett, med ett anslutande, funktionellt kök. Stig in i den välkomnande entrén som har gott om avhängningsyta för dina ytterkläder och skor. Direkt till vänster finner du gästtoaletten med WC, handfat samt vattenburen handdukstork. Rakt fram kommer du in i den möblerbara inre hallen, med garderobsutrymmen och vacker fiskbensparkett på golvet. Härifrån når du alla utrymmen i bostaden, kök, vardagsrum samt sovrumsavdelning med två bekväma sovrum, en rymlig klädkammare samt ett duschrum komplett med alla nödvändigheter och förberett för tvättmaskin. Denna hemtrevliga bostad erbjuder en välkomnande atmosfär och är perfekt för den som söker bekvämlighet, elegans och funktionalitet. Belägen i en populär del av staden, med närhet till centrum, tågstation och kollektivtrafik, erbjuder denna lägenhet en fantastisk livsstil. Missa inte chansen att bo i detta charmiga hem. Kontakta oss nu för att boka en visning och uppleva detta boende på nära håll!

  • Premium
  • Balkong
Rörvik 7, Rörvik, Vingåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Rörvik 7, Rörvik, Vingåkers kommun, bild 2
Rörvik 7, Rörvik, Vingåkers kommun, bild 3

Rörvik 7

Fritidshus
Rörvik, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 795 000 kr
98 + 36 m²
4 rum
5 287 m² tomt

Sjönära fritidshus med permanentstandard och underbar utsikt över Hjälmaren. Fastigheten ligger bokstavligen ett stenkast från strandkanten där man arrenderar en egen bad- och båtplats. Bostadshuset på ca 98 m² består av 4 r.o.k. med ett stort vardagsrum med vidsträckt utsikt över sjön. På den stora altanen kan du njuta av solen när du blickar ut över Hjälmarens vatten. Nedanför huset ligger den mysiga gäststugan på ca 40 m² som erbjuder ytterligare utrymme för familj och vänner, vilket gör det till en idealisk plats för gäster att njuta av sin vistelse. På den stora tomten finns även ett fristående isolerat dubbelgarage, perfekt för att skydda dina fordon eller använda som ett verkstadsutrymme. Dessutom finns ett enklare oisolerat garage, 2 carportar och förråd. Denna bostad är perfekt som fritidsparadis för hela familjen eller som permanentbostad om man vill komma bort från staden. Från bostaden är det knappt 5 km till Läppe Camping med 24h AutoLivs livsmedelsaffär och stora långgrunda sandstränder.

  • Premium
Näsnaregatan 10E, Katrineholm Gersnäs, Katrineholms kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30
Näsnaregatan 10E, Katrineholm Gersnäs, Katrineholms kommun, bild 2
Näsnaregatan 10E, Katrineholm Gersnäs, Katrineholms kommun, bild 3

Näsnaregatan 10E

Radhus
Katrineholm Gersnäs, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
109 m²
4 rum
6 200 kr/mån
12 798 kr/m²

Välplanerat bostadsrättsradhus med bra läge i Gersnäs. Med sina 3 sovrum och närhet till skola och förskola, passar denna bostad perfekt för barnfamiljen som söker ett eget boende men med begränsat ansvar. På entréplanet har du de sociala utrymmena med kök, vardagsrum och uteplats. Även tvättstuga och duschrum finns här. På övre plan har du de 3 sovrummen samt badrum. Du behöver aldrig oroa dig för långa pendlingar eller stressiga mornar när förskola samt den nya Stensättersskolan med ÅK F-6 ligger endast en kort promenad bort. Från bostaden har du även gångavstånd till centrala Katrineholm och järnvägsstationen med bra pendlarmöjligheter.

  • Premium
Vinkelvägen 11, Strångsjö, Katrineholms kommun

Vinkelvägen 11

Villa
Strångsjö, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 695 000 kr
135 m²
6 rum
1 152 m² tomt

Välkommen till Vinkelvägen 11 i Strångsjö. Denna villa är ursprungligen från 1926 och sedan tillbyggd på 80-talet. Hela huset är genomgående renoverat på senare år med nya ytskikt, våtrum samt kök. Hela bostaden är i mycket gott skick. På entréplanet samsas kök och vardagsrum i en öppen planlösning, här finns en öppen spis med insatts för ruggiga kvällar, ett praktiskt tvättstuga, ett modern duschrum med klinkergolv och kaklade väggar samt ett kontor i öppen planlösning där kontoret enkelt kan återställas till ett sovrum. På övervåningen finns 3 sovrum och ett allrum samt ett renoverat badrum med bubbelbadkar. Framför huset har du en rymlig altan med trätrall i söderläge och ett utespa. Bilen parkeras på den asfalterade parkeringsplatsen med elbilsladdare, eller i det isolerade, fristående garaget. Om gästerna vill sova över kan de övernatta i den isolerade gäststugan på tomten. Här bor du med promenadavstånd till förskola. I området finns även en pizzeria, idrottsanläggning med gräsplan, utegym samt samlingslokal. Cykelavstånd till fin badplats vid Storsjön. Strångsjö ligger ca 12 km från Katrineholm och ca 4 mil från centrala Norrköping

Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun
Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Köpmangatan 12A

Övrigt
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
5 000 000 kr
362 m²
1 566 m² tomt

Anrik fastighet från förra sekelskiftet på bästa adressen i Vingåker. Fastigheten består av 3 hus - huvudbyggnad, 12 A, gårdshus, 12 B samt sidobyggnad, 12 C, totalt om ca. 670 kvm. Huvudbyggnaden inrymmer 2 större lägenheter samt 2 butikslokaler som idag är öppnad till en större butikslokal om totalt 187 kvm. Denna lokal är idag uthyrd till en antikhandel. Gårdshuset inrymmer en lägenhet om 4 rok på ca 120 kvm i två plan plus källare. I sidobyggnaden finns en butikslokal i två plan som är uthyrd till en lokal organisation samt ett 2 bils garage, därtill finns i samma byggnad en oinredd utvecklingsbar yta om ca 200kvm i 2 plan med arkitektritat förslag för 2-3 lägenheter (inget bygglov är sökt för detta). På tomten finns vinbärsbuskar och fläderträd med riklig skörd för hyresgäster och fastighetsägare. Denna fastighet säljs som en del av ett bestånd om totalt 3 fastigheter i Vingåker.

  • Premium
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Bondegatan 30

Övrigt
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
8 300 000 kr
595 m²
1 803 m² tomt

I ett mycket trevligt och centralt läge mitt emot Sävstaholms slott finner du denna välbevarade hyresfastighet med anor från 1800-talet. För länge sedan utgjorde fastigheten en del av parkanläggningen och det gamla orangeriet som hörde till Sävstaholms slott. Fastigheten har en bostadsyta på 595 kvm i 3 plan om 8 lägenheter, alltifrån 1,5 rok till 5 rok i etage. I källaren finns de ursprungliga valven från 1800-talet kvar med 4 st förråd, en stor tvättstuga, separat torkrum med mangel. Fastigheten är omgiven av vackra gräsmattor med buskar, planteringar och flera äppelträd. Innergården pryds även av statyn Vingåkersäpplet, formgiven av konstnären Anders Årfelt. På innergården finns en garagelänga med 5 platser tillgängliga att hyra för hyresgästerna för 350 kr/månad. Här finns även ett cykelförråd med tak. Den nuvarande ägaren har 2015 investerat i en omfattande solcellsanläggning om 130 solceller placerade på baksidan av husets tak, samt på både garagetaket och cykelförrrådstaket. Denna anläggning tillsammans med de båda bergvärmepumparna ger en effektiv och ekonomisk energiförsörjning.

  • Premium
Sundavägen 92, Vingåker, Finspångs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Sundavägen 92

Fritidshus
Vingåker, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
695 000 kr
22 m²
2 rum
875 m² tomt

Nu har du chansen att köpa en enklare liten sommarstuga med egen sjötomt på arrende med egen brygga och båtplats i söderläge vid sjön Tisnaren. Allmänning med bäck som gräns till ena grannen och buskage till andra grannen som ger ett lugnt och ogenerat läge. Sommarstugan består av en storstuga, ett kök samt litet sovrum. Idag finns det en pump för att pumpa upp sjövatten till stugan. Uppvärmning med direktverkande el. Här finns även en isolerad och eluppvärmd gäststuga samt en bod som innehåller en separett-toalett. Roddbåt ingår i köpet. Med egen brygga och båtplats nedanför huset gör detta till det perfekta fritidshuset för dagsutflykter. Här kan man njuta av solen, åka båtturer på sjön, fiska eller bara njuta av lugnet och simma i Tisnarens klara och fina vatten. Tisnarens sjösystem sträcker sig flera mil och man kan ta en tur på Tisnare kanal. Kontakta mäklaren om du är intresserad så kan en visning ordnas!

  • Plus
Östra Granhed Ullevi, Granhed, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Östra Granhed Ullevi, Granhed, Katrineholms kommun, bild 2
Östra Granhed Ullevi, Granhed, Katrineholms kommun, bild 3

Östra Granhed Ullevi

Fritidshus
Granhed, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 295 000 kr
89 + 103 m²
4 rum
1 630 m² tomt

I naturskönt område med mycket historia saluförs nu detta mysiga hus med fint läge. På entréplanet ryms husets ljusa kök med vedspis och plats för matbord, vardagsrum och matrum i fil. med fint parkettgolv, öppen spis samt utgång till balkong i söderläge med vidare access till trädgården, ett sovrum med plats för dubbelsäng och badrum som renoverades 2007 med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar. Inredd vind med ytterligare ett sovrum. På källarplanet finn möjlighet till ett gästrum och här finns även tvättstuga, förråd och pannrum. Huset värms upp med vattenburen värme via luft-/vattenvärmepump och fiber finns indraget. Den 1630 kvm stora tomten bjuder in till lek och umgänge och gräsklippningen sköts av en robotgräsklippare. På husets baksida finns ett uthus med förråd och vedbod. I husets källare finns även ett stort förråd som tidigare var garage. Baksida med fint öppet läge mot åkermark och balkong i söderläge. I närheten av huset ligger Granheds bygdegård där det ordnas aktiviteter året runt. Läs gärna mer på https://bygdegardarna.se/granheds/. Inte långt från huset ligger även Harpsund som är en rekreationsbostad för Sveriges statsminister. Ca 8 min bilväg till Hälleforsnäs med livsmedelsaffär, restauranger och tågstation, 15 min till centrala Flen och 20 min till centrala Katrineholm med bra tågförbindelser till Stockholm.

  • Premium
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 2
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 3

Tallstigen 5

Villa
Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 995 000 kr
137 + 70 m²
4 rum
1 031 m² tomt

Praktisk villa med lugnt läge i Nävertorp. Bostaden på 1½-plan med källare är byggd redan 1945 och har vårdats väl genom åren. På entréplanet finns de sociala ytorna såsom vardagsrum, matrum och kök. En trappa upp är det idag 2 sovrum och ett duschrum. Men ett av sovrummen kan enkelt delas av igen så man får 3 sovrum. I källaren har vi en gillestuga/hobbyrum samt dusch och bastu. Här finns även praktisk förvaring och tvättstuga samt fjärrvärme som ger en smidig och enkel uppvärmning. Den plana hörntomten är lättskött och här finns det fristående garaget och ett uterum för fina sommarkvällar. Ett idealt läge för familjer med skolbarn, med närhet till skolor och bekväma inköpsmöjligheter i form av livsmedelsaffärer. Detta sparar tid och ger dig en bekväm vardag. Du har även nära till kommunikationer och endast en kort cykeltur bort ligger det familjevänliga Duveholmsbadet samt idrottsanläggningar såsom Backavallen och Duveholmshallen.

  • Premium
Blomstervägen 6E, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Blomstervägen 6E, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 2
Blomstervägen 6E, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 3

Blomstervägen 6E

Radhus
Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 795 000 kr
125 m²
5 rum
285 m² tomt

Ett trevligt gavelradhus med lugnt läge i Nävertorp. Perfekt om du inte vill ha en stor tomt att sköta men ändå kunna ha en gräsmatta att gå ut på och kunna odla lite. Här på Blomstervägen 6E bor du på sammanlagt 125 kvm fördelat på fem rum och kök. På entréplanet möts du av en möblerbarhall med plats för avhängning. Ett välutrustat kök med plats för matbord samt gott om förvaring och bänkyta. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till altan under tak i västerläge där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Fräsch tvättstuga renoverad 2017 samt helkaklad gästtoalett. På övre plan har du alla fyra sovrummen, duschrummet samt två klädkammare. Från det ena sovrummet når du balkongen som ligger mot väster. En luft-/luftvärmepump finns installerad för att hålla nere elkostnaden. Fiber är indraget och i en gemensam byggnad hittar du garage samt förråd som tillhör den här bostaden. När du bor på Blomstervägen har du nära till stadens idrottsanläggningar vid Backavallen och Duveholmshallen. Du kan även promenera till Duveholmsbadet med sandstrand, brygga och grillplats på somrarna. ICA Specceritjänst finns på bekvämt avstånd och Nävertorpskyrkan och dess trevliga park med bra lekyta för barn finns runt hörnet. Välkommen att boka din visning!

  • Premium
Jungfrugatan 12b, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun

Jungfrugatan 12b

Lägenhet
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
850 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 533 kr/mån
20 482 kr/m²

På första våningen ligger denna trivsamma 2:a med modernt kök inrett med laminatgolv och vitvaror bestående av kyl/frys (-22), spishäll, fläkt, inbyggd ugn samt bänkdiskmaskin. Lägenhetens sovrum är mysigt och inrett med laminatgolv och målade väggar. Här finns förvaring i form av en garderob. med skjutdörrar Duschrummet renoverades 2021 med plastmatta och väggplast, här ryms dusch, wc, tvättställ och en toppmatad tvättmaskin. I det ljusa vardagsrummet med fönster åt öster finns plats för både matbord och soffa. Extra förvaring i form av 2 garderober. Härifrån har du utsikt över Kullbergska sjukhuset och Sveaparken. Stabil förening som under årens lopp har gjort stambyte, fönsterbyte samt takbyte. På innergården finns en liten uteplats och på källarplan erbjuds cykelförråd, tvättstuga och förrådsutrymme. Med ett centralt läge bor du här med promenadavstånd till affärer, restauranger och Katrineholms resecentrum. I föreningen finns en trevlig innergård och här finns förvaring i form av två källarförråd. Gemensam tvättstuga på källarplan.

Marmorvägen 8, Marmorbyn, Vingåkers kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 16:30
Marmorvägen 8, Marmorbyn, Vingåkers kommun, bild 2
Marmorvägen 8, Marmorbyn, Vingåkers kommun, bild 3

Marmorvägen 8

Villa
Marmorbyn, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 595 000 kr
115 + 12 m²
4 rum
1 905 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa på Marmorvägen 8 Bostaden erbjuder ljusa rum tack vare fönster åt alla väderstreck. Du välkomnas in på det det mycket bra planerade entréplanet som erbjuder sociala ytor för umgänge och trivsel. Här möts du av en rymlig hall med access till toalett. Vidare in ligger det praktiska köket med gott om förvaringsutrymme och bänkyta. Härifrån nås matrummet med utgång till altan med tak. Husets vardagsrum är mysigt med parkettgolv och en öppen spis. På det övre planet samsas husets sovrum med ett duschrum och bra förvaring tack vare vindsgarderober. Från hallen nås balkongen i söderläge. På källarplan ryms tvättstuga, pannrum, matkällare och förråd. Huset är enligt taxering byggt 1909 men enligt uppgift från tidigare ägare byggdes huset 1939. Fiber finns indraget och huset värms upp med bergvärme som bidrar till en energisnål och hållbar boendemiljö. Här finner du en stor och barnvänlig tomt om 1905 kvadratmeter med gott om plats för lek och avkoppling. Den trevliga uteplatsen erbjuder många soltimmar och är perfekt för härliga sommarkvällar. Förutom huvudbyggnaden erbjuder tomten även andra byggnader såsom en uthuslänga med förråd, verkstad och loge. Dessutom finns ett gästhus med ett rum och kök. Perfekt för gäster eller som separat arbetsutrymme. Här finns även ett rymligt 2 bilsgarage för den bilintresserade samt 2 st carportar för husbil. På tomten finns även ett växthus. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till badplats vid Kolsnaren, förskola, skola F-6 och idrottsarena med fotbollsplan och tennisbana. I Marmorbyn finns en 24/7 buktik och från huset är det ca 10 minuter bilväg till livsmedelsbutik. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Premium
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun
  • Budgivning pågår
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun, bild 2
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun, bild 3

Oppundavägen 5

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 475 000 kr
82 + 106 m²
5 rum
864 m² tomt

Välkommen till denna välbevarade enplansvilla med källare från 1960-talet. Med genomtänkta renoveringar och bevarade detaljer har detta hem utvecklats till ett modern boende samtidigt som dess originalkaraktär bevarats. Låt oss ta dig med på en rundtur i detta fantastiska boende: Vid ankomst möts du av en hall med praktiska förvaringslösningar som kapprum, garderob och ett städskåp, perfekt för en organiserad vardag. En bekväm luftvärmepump med AC/värme, som komplement till bergvärmepumpen, säkerställer optimal komfort oavsett årstid. Köket har moderna inslag med högkvalitativa vitvaror som balanseras med originaldetaljer från 60-talet. Vardagsrummet, med plats för avkoppling och samvaro, är renoverat år 2019. En unik detalj är väggen i marmorkross som tillför en touch av elegans till rummet. Huset erbjuder flera bekväma sovrum, med bl a inbyggda originalgarderober och moderna garderobsväggar. Badrummet är en modern oas med en nyligen genomförd renovering år 2023. Här hittar du högkvalitativa detaljer som en stilfull WC från IFÖ, Camarque tvättställskommod och en dusch från Grohe med eleganta duschväggar. Våtrumstapeter och Huntonit-tak med inbyggda spotlights skapar en avslappnande atmosfär. Ett fönster släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig känsla. Källarplanet erbjuder ytterligare utrymmen och funktioner som kompletterar detta imponerande hem. En spiraltrappa leder dig ner till en hall med plastmatta på golvet och praktiska inbyggda garderober. Här finner du också en fräsch tvättstuga, ett bekvämt sovrum, matkällare, förråd, verkstad samt en multifunktionell svale/korridor som öppnar upp till garaget som ligger en trappa upp i markplan. Den insynsskyddade tomten är en grönskande oas med prydliga Tujahäckar och blomstrande Ölandstokbuskar och Hillihäck. Trädgården är rik på variation med äppelträd, plommonträd, päronträd och bärbuskar som bjuder på delikata skördar. Ett fantastiskt fint kastanjeträd med platsbyggd bänk runtom ger en svalkande viloplats under varma sommardagar. Ett jordgubbsland, rabarber och odlingskragar ger möjligheter för den gröna tummen. Huset är beläget på en lugn gata mitt emot skolan med årskurs 1-6, perfekt för barnfamiljen. Varje rum har renoverats med precision och omsorg, och varje hörn av trädgården har designats för att vara en fristad för njutning. Välkommen till detta 60-talshem som möter nutidens komfort på bästa möjliga sätt.

  • Premium
Baggebol 1, Lerbo/Björkvik/Bettna, Katrineholms kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Baggebol 1, Lerbo/Björkvik/Bettna, Katrineholms kommun, bild 2
Baggebol 1, Lerbo/Björkvik/Bettna, Katrineholms kommun, bild 3

Baggebol 1

Gård/Skog
Lerbo/Björkvik/Bettna, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 850 000 kr
165 + 63 m²
6 rum
3 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård från slutet av 1800-talet med ett välbevarat timrat bostadshus, ett nylagt tegeltak från 2005 samt vackra spröjsade fönster från närliggande Björkviks snickeri. Här finner du även vackra detaljer som spegeldörrar med kammarlås i original, fungerande eldstäder som kaminer, gjutjärnsspis och kakelugn. Gården ligger enskilt vid vägs ände och gränsar till främst Biltsbols marker och sedan Broby säteri samt Gotthardsbergs marker och inte långt från trevliga Ändebols Gård i närheten av Björkvik. Där vägen slutar ser man på höger sida den rymliga ladugården med många förvaringsutrymmen och där nuvarande ägare har gjort en trevlig sommarfestlokal uppe på logen och byggt en rejäl trappa som går upp från de gamla foderbåsen. Här finns det många olika användningsmöjligheter och man kan givetvis inreda en del av ladan för hästboxar. Till vänster om vägen finns ytterligare en förrådsbyggnad med vedbod. Rakt fram kommer man till trädgården med ett nybyggt lusthus av gamla fönster och många vackra träd, buskar och planteringar. Från den grusade gårdsplanen ser man den smakfullt timrade huvudbyggnaden om ca 165 kvm och bakom den öppnar en sagolik vy över ängar upp sig. Huvudentréns dubbeldörrar leder till en centralt belägen hall och rakt fram ligger den vackra gamla salen med två spröjsade fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, såpskurat golv och en fungerande rörspis/kamin. Från salen, som utgör husets kärna, leder två spegeldörrar till varsitt hörnsovrum. Båda sovrummen har två spröjsade fönster vardera i olika väderstreck, samt i det ena sovrummet finns en vacker fungerande kakelugn. Dessa två sovrum leder sedan vidare till varsitt kök, där det ena är omgjort till ytterligare ett sovrum och det andra utgör det gamla lantköket med skåpsluckor i retrostil och en fungerande vedspis i gjutjärn från Norrahammar. Från köket finns även en liten groventré/farstu ut till trädgården. Både köket och det sistnämna sovrummet mynnar sedan åter ut till hallen. Från hallen når du även duschrummet och vindstrappan som leder upp till en stor råvind samt två stora sommarsovrum, varav ett med extra isolering. Här finns en enorm potential att inreda hela det övre planet! Flödet med flera siktlinjer och en rundgång i planlösningen medför ett mycket harmoniskt hem som ger en känsla av rymd och öppenhet. Huset har, sedan gammelmormor gick bort på 80-talet, använts som fritidsboende av ägarfamiljerna som delat upp vistelserna sinsemellan. https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1394662

  • Premium
Myrstigen 2B, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun

Myrstigen 2B

Villa
Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 995 000 kr
124 + 124 m²
5 rum
795 m² tomt

I naturnära och barnvänligt villakvarter erbjuds nu denna rymliga familjevilla med 4 sovrum på entréplan och ytterligare 2 i källaren. Hela huset andas rymd, genomgående fräscha ytskikt och erbjuder gott om sociala ytor under årets alla årstider. På sommaren samlas man runt poolen och den stora träckade uteplatsen soliga dagar och spenderar kvällarna i den inglasade altanen. Vintertid finns tid för samkväm och mys i det rymliga och ljusa vardagsrummet med parkettgolv och fönster åt två väderstreck. Är man frusen finns en öppen spis i gillestugan. Köket renoverades 2012 sedan med med lackering av luckor, ny bänkskiva i kompakt sten, nytt kakel samt byte av diskmaskin (-16) och spis (-17). Modernt och smakfullt badrum som renoverades 2019 med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar. Källarplanet erbjuder 2 gästrum, gillestuga med öppen spis, duschrum med klinkergolv och kaklade väggar, tvättstuga, ett stort hobbyrum och gott om förvaringsmöjligheter. Huset värms upp med vattenburen värme via fjärrvärme, fiber finns indraget, nytt tak från 2013 samt att dränering gjordes 2005. Husets baksida gränsar mot skogen och på framsidan finns en asfalterad uppfart med laddstolpe samt ett fristående garage. Här bor du i ett lugnt kvarter med närhet till skola, förskola och mataffär. På cykelavstånd finns Duveholmsbadet med brygga och sandstrand.

  • Plus
Sågvägen 8, Strångsjö, Katrineholms kommun
Sågvägen 8, Strångsjö, Katrineholms kommun, bild 2
Sågvägen 8, Strångsjö, Katrineholms kommun, bild 3

Sågvägen 8

Villa
Strångsjö, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 849 000 kr
135 + 87 m²
4 rum
1 237 m² tomt

Välkommen till denna högt belägna 70-tals souterräng villa i Strångsjö, med närhet till både Katrineholm och Norrköping. Med sin charmiga mexitegel fasad och trevliga uteplats, som bjuder på många soltimmar, erbjuder denna friliggande villa en perfekt kombination av bekvämlighet och stil. Inne i bostaden möts du av en varm och inbjudande atmosfär, nya fräscha laminatgolv, ett nyrenoverat kök med sobert mörkbetsade skåp som elegant smälter samman med matplatsen och det rymliga vardagsrummet. Med sina generösa 135 kvadratmeter och fyra rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Utöver detta finner du en härlig gillestuga i souterrängplan där en öppen spis med insats skapar en mysig känsla under kyliga kvällar, ett extra sovrum, tvättstuga, WC, bastu och matkällare. Dessutom erbjuder bostaden ett praktiskt garage för bilen och andra förvaringsmöjligheter. Renoveringarna som genomförts under åren inkluderar bland annat en ny altan, ny grundvattenvärmepump och köksrenovering med öppen planlösning och nya fräscha laminatgolv Detta gör att du kan flytta in utan bekymmer och istället fokusera på att skapa nya minnen i ditt drömhem. Med sin närhet till natursköna områden runt Strångsjö och bekvämt avstånd till centrala Katrineholm, är detta verkligen ett hem som har mycket att erbjuda. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mycket mer. Välkommen till Sågvägen!

  • Premium
Vasavägen 11, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Vasavägen 11, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Vasavägen 11, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Vasavägen 11

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 295 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/4
4 992 kr/mån
15 235 kr/m²

Välkommen in i den rymliga hallen med gott om garderober och förvaringsutrymmen. Direkt till höger finner du det ljusa köket med en matplats som har ett trevligt burspråk med utsikt mot centrum, Mariakyrkan och gångfartsområdet. Från hallen bjuds du in till det stora vardagsrummet, som sedan leder vidare till ett av de väl tilltagna sovrummen som har omvandlats till ett TV-rum. Vidare från hallen finner du det andra sovrummet, komplett med tre generösa garderober, samt ett funktionellt duschrum med extra stor duschhörna och tvättmaskin. Trots att lägenheten ligger väldigt centralt är det tyst och lugnt i lägenheten. På den välskötta innergården finns en gräsmatta och en gemensam uteplats. Här finns även garage och parkeringsplatser. Linnean 3 är en välskött och aktiv förening med god sammanhållning. Här tillhandahålls bland annat tvättstuga, bastu, hobbyrum och en föreningslokal som även fungerar som övernattningslägenhet om du har gäster som vill stanna över natten. Lägenhetens läge på Vasagatan är perfekt för den som vill ha "nära till allt"! Här finns butiker, restauranger och resecentrum på promenadavstånd. Du kan även promenera till vår vackra Stadspark där du kan njuta av vackra omgivningar, underhållning och god mat.

  • Premium
  • Hiss
Malinbodavägen 34, Katrineholm Laggarhult, Katrineholms kommun
Malinbodavägen 34, Katrineholm Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 2
Malinbodavägen 34, Katrineholm Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 3

Malinbodavägen 34

Villa
Katrineholm Laggarhult, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 995 000 kr
145 m²
6 rum
659 m² tomt

Välkommen till Malinbodavägen i populära Laggarhult och denna trevliga villa med hela 6 rum och kök. Här har du 4 st sovrum som är fördelade på 2 st halvplan och det går även att sätta upp en väg och göra fler sovrum vid behov. I entréplanet hittar man sällskapsytorna med ett rymligt kök och ett vardagsrum med en täljstenskamin. Kaminen ger mysfaktor men är även en bra källa för att få ner driftskostnaderna vilket även luft-/luftvärmepumpen från 2020 som sitter i hallen är. En halvtrappa upp hittar man 2 st sovrum och tvättstugan/groventrén. Ytterligare en halv trappa upp ligger ytterligare 2 st sovrum samt ett stort allrum (som kan delas och göras fler sovrum) samt duschrummet. Huset ligger på en återvändsgata på en stor hörntomt. På tomten finns det fruktträd (2 äpple och ett plommon), fläder, rabarber och krusbär. Det finns även syren som blommar vackert på våren. Bredvid huset finns ett garage med både ett stängt och ett öppet förråd bakom. Tomten erbjuder även bra utrymme för parkering av bilar och t.ex. husvagn/släpkärra. Välkommen på visning!

  • Premium
Skogsvägen 5, Sjögölet, Vingåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Skogsvägen 5

Fritidshus
Sjögölet, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 295 000 kr
70 m²
3 rum
1 640 m² tomt

Välkommen till Sjögölet och det här mysiga fritidshuset i ett plan! Huset har 2 st sovrum, ett kök med matplats, rymligt vardagsrum och ett duschrum. Vid entrén finns ett uterum under tak men det finns även en del som är öppen där men kan njuta av solens strålar. Fastigheten är kopplad till det kommunala vatten och avloppssystemet vilket gör att man slipper tänka på vattenprover och utdömda avloppslösningar. Den 1.640 m² stora trädgårdstomten är plan och passar därför perfekt till allehanda aktiviteter. Från huset är det ca 350 m till brygga med båtplats vid sjön Viren och bryggan delas med grannen. Det finns även en allmän badplats i området. Sjögölet ligger mitt emellan Katrineholm och Vingåker och man kan enkelt ta sig till stugan kommunalt då det endast är 200 m till busshållplats och järnvägsstation utefter stambanan (Stockholm-Göteborg) finns både i Katrineholm och Vingåker.

  • Plus
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Malmgatan 14

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/4
3 074 kr/mån
21 186 kr/m²

Välkommen till Malmgatan och denna fina tvåa med centralt läge. Med hissen utanför dörren gör det enkelt att nå lägenheten på första våningen. Lägenheten har en ljus och möblerbar hall med access till samtliga rum. Sovrum med balkong i österläge där du kan njuta av morgonsolen. Rymligt kök med plats för matbord, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Vardagsrum med vackert parkettgolv och utsikt mot Stadsparken. Duschrummet har både en dusch och din egen tvättmaskin. Det finns även en gemensam tvättstuga i grannhuset. På innergården finns en trevlig liten uteplats där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser samt carportplatser för den som föredrar det (separat kösystem). Månadsavgiften är låg och ger dig god valuta för pengarna. Här har du promenadavstånd till Katrineholms stadskärna, där du hittar allt från livsmedelsbutiker och affärer till postombud. Kullbergska sjukhuset med vårdcentral, Katrineholms centralstation med utmärkta tågförbindelser samt ett brett utbud av restauranger och caféer finns också inom bekvämt räckhåll. Med sitt centrala läge är detta den perfekta lägenheten för dig som vill vara mitt i centrum och med hissen tillgänglig är det också en idealisk bostad för dig som har svårt att gå i trappor. Inflyttningsklar! Snabbt tillträde kan ordnas. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun, bild 2
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun, bild 3

Baggetorp Strandvik

Gård/Skog
Baggetorp, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 995 000 kr
191 + 51 m²
6 rum
2 ha tomt

Älskar du att påta i jorden, odla blommor, grönsaker och andra växter? Känner du att du vill utveckla detta intresse till något större och kombinera det med företagsamhet? Nu har du chansen att förvärva fastigheten Strandviks Handelsträdgård i Baggetorp strax utanför Katrineholm med hela 6 växthus, en ladugård med 4 hästboxar samt en mycket trevlig bostad. Strandviks Handelsträdgård startades av Nils Åhlström 1946 och har sedan dess drivits av olika medlemmar inom samma familj ända fram till sommaren 2022, då familjen bestämde sig för att lägga ner verksamheten. Kvar har de en blomsterbutik i Vingåker. Bostadshuset, som har anor från 1700-talet men är tillbyggt i flera omgångar, har sadeltak, stående träpanel, består av två våningar och källare om hela 191 kvm i boarea. Här välkomnas du in genom en härlig förstukvist under tak och finsnickrade pardörrar till en rymlig, möblerbar hall, med avhängningsyta för kläder och en gästtoalett. Rakt fram från hallen kommer du in i det större sällskapsrummet som idag används som kombinerat vardagsrum och matsal. Till höger från hallen kommer du in i det andra sällskapsrummet som idag används som allrum/TV-rum, här finns en fungerande öppen spis som både sprider värme och är en mysfaktor. Dessa två rum förbinds med det trevliga lantköket med köksö. Till vänster från hallen når du det rum som idag används som kontor, även det med en fungerande öppen spis. En trappa från hallen leder upp till den övre hallen, även den rymlig och möblerbar. Härifrån kommer man vidare till 3 rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Uppvärmning av huset sker numera via nyinstallerad bergvärmepump. Växthusanläggningen Handelsträdgården etablerades 1946 och omfattar idag ca 2 ha mark, ladugårdsbyggnad och totalt sex växthus med odlingsytor om ca 2,400 kvm, anpassade för sådd och omskolning, uppdrivning och saluföring av plantor. Uppvärmning av växthusen sker via oljepanna (nytt aggregat), varmluftpanna och ved/flis panna. Handelsträdgården är nedlagd sedan sommaren 2022. Välkommen till denna fantastiskt fina lilla gård som även är perfekt om man vill ha hästar! Vid intresse, vänligen kontakta mäklaren.

  • Premium
Flensvägen 44, Hälleforsnäs, Flens kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj kl 14:00

Flensvägen 44

Villa
Hälleforsnäs, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
895 000 kr
60 + 36 m²
3 rum
1 739 m² tomt

Välkommen till den här lilla villan i Hälleforsnäs med en stor trädgårdstomt som sluttar mot en bäck med en liten bro som leder över till skogen. Bostaden i ett och ett halvt plan är på 60 kvm med en källare på 36 kvm. Entrén är från baksidan via en farstukvist med fönster mot den stora tomten. Därefter kommer man in till den inre hallen där man kan hänga av sig ytterkläderna. Rakt fram ligger köket med träluckor och laminatskivor på väggarna. Fönster åt två väderstreck och en öppning in mot det stora vardagsrummet med en kakelugn (används ej idag). Tar du trappen upp till övre plan möts du av ett allrum som kan användas som ett extra sovrum eller ett hemma kontor. Härifrån kommer du ut på balkongen i söderläge. Badrummet är av äldre standard med ett badkar, wc och ett handfat. I sovrummet finns en kamin och här har man bra förvaringsmöjligheter i garderober och kattvind. Tar man trappan ner till källaren kommer man till tvättstugan/pannrummet där det finns en vedpanna med pelletsbrännare (behöver service) och elpatron. Här nere ligger även bastun med ett elaggregat och en toalett och dusch. Hälleforsnäs är ett trevligt mindre samhälle som är känt för sin bruksmiljö där man idag bland annat hittar mycket omtyckta restauranger, museer, prisbelönt ostmejeri (Jürss Mejeri), padelbanor och Kolhusteatern. Här finns det även förskola och skola upp till årskurs 6, livsmedelsaffärer och goda kommunikationer med järnvägsstation och till centrala Stockholm är det ca 12 mil. Här finns vacker natur och sjöar runt knuten. Hälleforsnäs ligger även i anslutning till den vackra Sörmlandsleden. För pendlare finns det utmärkta buss- och tågförbindelser till både Eskilstuna och Katrineholm, vilket gör det bekvämt att studera eller arbeta i städerna och sedan återvända hem till lugnet i Hälleforsnäs. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningstid.

  • Plus
Vännevad Graceland, Vännevad, Vingåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Vännevad Graceland

Villa
Vännevad, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 895 000 kr
122 + 110 m²
4 rum
3 243 m² tomt

Upptäck drömlivet i denna enplansvilla med källare och en vidsträckt utsikt mot sjön Näsnaren. Här väntar en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Huset är genomgående i bra skick med ett modernt kök från 2014, kaklat badrum och gott om sällskapsutrymmen. Naturen blir din ständiga följeslagare, och varje dag känns som en semester med sjön Näsnaren, och dess rika fågelliv, som din privata målning. Bekväm och energieffektiv tillvaro med bergvärme och delvis nya fönster som släpper in naturligt ljus och ger hemmet en fräsch känsla. Njut av sommaren i din egna hacienda som ramas in av vindruvsrankor. Elden i öppna spisen skapar en varm och inbjudande känsla, medan marmorstenplattorna ger en touch av elegans och stil. Bilen parkeras i det fristående garaget eller den stora carporten med plats för 2 bilar. Ett perfekt utrymme för att skydda dina fordon och skapa extra förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för verktyg, utrustning och allt du behöver för att hålla ordning på ditt hem. Denna villa i Vännevad är mer än ett hem - det är en livsstil. Upplev det bästa av landsbygdslivet med moderna bekvämligheter och en oslagbar utsikt. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss guida dig genom detta unika tillfälle att kalla denna underbara plats för ditt hem!

  • Plus
Fortunagatan 5A, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fortunagatan 5A

Lägenhet
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 080 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
2 635 kr/mån
17 419 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en smakfull tvårumslägenhet på 62 kvadratmeter i ett mycket attraktivt läge på öster. Här möts du av en genomgående ljus lägenhet med inglasad balkong i söderläge. Tilltalande planlösning med generösa sociala ytor samt fönster åt två väderstreck. Välkommen in via hallen med både avhängningsyta och klädkammare. Kök i stilrent och funktionellt utförande med gott om förvaringsmöjligheter. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge, där du kan njuta av förmiddags- och eftermiddagssolen. Ett rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober. Duschrum inrett med helkaklade väggar och klinkergolv. Till lägenheten ingår ett förrådsutrymme och matkällarförråd. Fiber finns indraget och i månadsavgiften ingår värme, V/A, renhållning och TV-avgift (basutbud). I bostadsrättsföreningen finns en föreningslokal om 72 kvm som man kan låna. Fräsch tvättstuga, matkällare samt källarförråd. En trivsam innergård med lekplats, boulebana samt två gemensamma uteplatser under tak. Här bor du i en mycket välmående förening med en låg månadsavgift nära skola och förskola. Med gångavstånd till centrum och dess utbud av shopping, restauranger, caféer, träningscenter, bibliotek samt resecentrum med dess rikstäckande kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 42