Bjurfors Nacka

Bjurfors Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mannagrynstorget 2, Saltsjöqvarn, Nacka kommun
  • Tor 4 apr kl 17:30
Mannagrynstorget 2, Saltsjöqvarn, Nacka kommun, bild 2
Mannagrynstorget 2, Saltsjöqvarn, Nacka kommun, bild 3

Mannagrynstorget 2

Lägenhet
Saltsjöqvarn, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
10 950 000 kr
110 m²
3 rum
vån 3/5
7 813 kr/mån
99 545 kr/m²

Varmt välkomna till detta unika boende i Mannagrynskvarnen anno 1923. Den gula Kvarnen i 20-talsklassicism stoltserar med ett högt läge i Saltsjöqvarn och är ett välkänt landmärke för många som passerar både land och sjövägen. Det höga läget i Kvarnen gör att du följer det livliga båtlivet över inloppet och ser till Gamla stan och Djurgården. Kvarnen byggdes exklusivt om till 22 våningar 2003 med genomtänkta detaljer av högsta kvalitet gör att det känns lyxigt att bo här. Våningen karakteriseras av ett härligt ljus via de stora spröjsade fönsterpartierna med djupa fönsternischer, takhöjd om 3,65 med vackra och synliga takbjälkar. I entré trapphus och invändigt i kök och badrum erbjuds portugisisk kalksten och marmor i kök och badrum. Väldisponerad bostad med öppen planlösning, två bra sovrum, två stilrena badrum och rikligt med förvaringslösningar. Du når förråd och garage via hiss där det finns en plats för varje lägenhet. Varmt välkommen att anmäla intresse till visning!

  • Premium
  • Hiss
Fågelsångsvägen 14, Saltsjö-Duvnäs, Nacka kommun
  • Borttagen före visning

Fågelsångsvägen 14

Villa
Saltsjö-Duvnäs, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
13 500 000 kr
194 + 100 m²
8 rum
1 103 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Ugglevägen 30, Saltängen, Nacka kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Ugglevägen 30, Saltängen, Nacka kommun, bild 2
Ugglevägen 30, Saltängen, Nacka kommun, bild 3

Ugglevägen 30

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
6 650 000 kr
115 m²
5 rum
vån 2/5
6 363 kr/mån
57 826 kr/m²

Välkomna till denna fina bostad om 115 kvm med mycket trivsam och genomtänkt planlösning med stora fina sällskapsrum och separat sovrumsavdelning. Hela bostaden präglas av ljus och rymd och här finns plats för hela familjen att umgås. Lägenheten har tidstypiska detaljer bevarade. Här finns det mesta man kan önska sig; balkong, öppen spis(ej eldningsbar), stambytt badrum, gästwc samt garage (kö) vilket gör denna bostad till något utöver det vanliga. Här bor du i ett lugnt och idylliskt område, i trivsam bostadsrättsförening som är välskött och stambytt. Föreningen har en lummig trädgård med sittgrupper, stor gräsmatta och stenlagd uteplats. Huset är beläget nära Skurusundet och naturreservatet Skuruparken. Saltängen har närhet till strövområden vid vattnet och badplatser både i havet och relativt närliggande Långsjön som har fina promenadstråk och en sandstrand samt skridskoåkning vintertid. I Saltängen finns en fint rustad lekplats som blivit mycket populär. Här är det nära till Ektorps Centrum med bageri, butiker och service. Det finns flera bra för- och grundskolor i området. Närmaste busshållplats finns ett stenkast bort, med motorvägsbuss till Slussen tar det ca 15 min och många busslinjer passerar här. På ca 15 minuters promenad finns också Saltsjöbanans hållplats. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Tre Kronors väg 37, Kvarnholmen, Nacka kommun

Tre Kronors väg 37

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
4 395 000 kr
69 m²
3 rum
5 297 kr/mån
63 696 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla designdröm med en bevarad industrikänsla som karaktäriseras av högt i tak, fönster från golv till tak och exklusiva materialval. Fönsterpartierna är iögonfallande vackra från golv till tak med svarta bågar och spröjs. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards. Lägenheten som ligger på entréplan är genomgående med ljusinsläpp från två håll och har smart byggts från en tvåa till en yteffektiv trea. Planlösningen erbjuder en öppenhet mellan kök och vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen. Exklusivt kök och badrum som moderniserats och anpassats väl till den historik som byggnaden har. Köket är mycket smakfullt inrett med detaljer som antracitgrå köksluckor, marmorbänk och läcker väggbelysning. Stilrent badrum i ljusa toner målat med grått i taket och med industriella inredningsdetaljer ger ett sobert intryck. Två sovrum som ligger i fil med varsitt stort fönsterparti. Sammantaget en lägenhet i absolut toppskick. Området är beläget på en naturskön plats där du får stadslivets bekvämligheter och skärgårdens lugn. Kvarnholmens historiska industribyggnader blandas med moderna bostäder, närcentrum, skolor, strandpromenader och kajer. Här bor man i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och härliga promenadstråk längs Stockholms inlopp. Antingen tar du bussen utanför porten eller båten till stan. Börja dagen med att gå förbi det lokala bageriet (Robin Delselius) och köp en smörgås. På båten in till stan bjuder SL på kaffe. En riktigt bra start på dagen!

  • Uteplats
  • Hiss
Berguddsvägen 65, Saltsjöbaden - Bergudden, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Berguddsvägen 65

Lägenhet
Saltsjöbaden - Bergudden, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
2 850 000 kr
69,3 m²
2 rum
vån 2/2
4 310 kr/mån
41 126 kr/m²

Äntligen en rymlig 2a (möjlig 3:a) på Bergudden övre till salu. Lägenheten har en påtaglig radhuskänsla, ligger högst upp på en gavel fri från insyn och med naturen som närmsta granne. Luftigt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i ett högt läge med tallkronorna och skogen utanför fönstret. Balkongen ligger i ett högt läge och erbjuder eftermiddags/kvällssol. Fräscht kök med matplats intill fönstret. Fint helkaklat badrum med duschvägg och plats för tvättmaskin. Rofyllt sovrum med utsikt över naturen utanför. Mängder med förvaring via stort förråd i anslutning till entréen samt via klädkammare. Brf Bergudden Övre är ett lugnt och bilfritt område med gemensamma ytor såsom grillplats och stor gemensam lekpark. Parkeringsplats ingår med laddstolpe. Sammantaget ett smakfullt boende med ett centralt läge i Saltsjöbaden med direkt närhet till hav, natur samt tåg/buss in till stan.

  • Balkong
Kils hagväg 28, Kil, Nacka kommun
Kils hagväg 28, Kil, Nacka kommun, bild 2
Kils hagväg 28, Kil, Nacka kommun, bild 3

Kils hagväg 28

Villa
Kil, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
9 950 000 kr
163 + 30 m²
6 rum
921 m² tomt

Välkommen till ett nyfunkishus med en fantastisk trädgård och bästa hörnläge, beläget där vägen slutar och skogen tar vid. Bostaden har fyra luftiga sovrum med möjlighet att skapa fler samt ett sällskapsrum och utgång till en solig takterass på övre plan. Entréplan har en härlig generös rymd med fina ljusflödande sociala ytor intill kök och vardagsrum med mysig eldstad. Nedanför huset, på ett kort promenadavstånd, finns vattnet med samfällighetens båtplatser och en lyxig bastuflotte för de boende i området. Velamsunds naturreservat intill erbjuder såväl motionsslingor och friluftsliv liksom restaurang Långa raden. Det barnvänliga bostadsområdet, har en modern form av "Bullerbykänsla" bestående av 14 eftertraktade hus. Denna bostad på Kils hagväg 28 är utrustat med solpaneler på taket , vilket är gott för miljön och bidrar till en lägre driftskostnad. Här bor du nära till bra förskolor och skolor och du har även nära snabb buss in till Slussen. Varmt välkommen till ett härligt boende med egen båtplats och nära till bad i havet!

  • Premium
Erstaviksvägen 88, Älta, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Erstaviksvägen 88, Älta, Nacka kommun, bild 2
Erstaviksvägen 88, Älta, Nacka kommun, bild 3

Erstaviksvägen 88

Villa
Älta, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
7 495 000 kr
131 m²
5 rum
977 m² tomt

Med ett naturnära läge på lugn återvändsgata i omtyckta Älta finner du denna trivsamma familjevilla. Välplanerat hus där känslan och golvytan är betydligt större än de taxerade 131 kvm då det idag ryms fyra sovrum, två badrum, groventré/tvättstuga och öppna sociala ytor fördelat på 1,5 plan. På entréplan ryms idag tre sovrum, kök/matplats med en härlig rymd tack vare öppet upp till nock. Från matplatsen når du altanen i sydvästläge där du sitter ostört och privat utan insyn. Övre plan erbjuder ett stort vardagsrum när vänner och familj är på besök samt ett master bedroom med klädkammare och badrum en-suite. Lättskött och plan tomt om ca 1000 kvm med gräsmatta och uppväxt trädgård. Här finns det alltid en plats i solen. Garage och uppfart med plats för två bilar. Som boende på Erstaviksvägen har du tillgång till vacker natur runt hörnet med härliga motionsspår och promenadstråk. Du når Strålsjön där du kan ta ett morgon eller kvällsdopp på kort promenad eller via en cykeltur kann du ta dig ut till havet och Erstaviks havsbad. Nära Älta centrum med dess serviceutbud och 15 min från omtyckta Sickla köpkvarter. Bra förskolor och skolor alldeles i närneten. Närhet till det mesta gör vardagspusslet lättare!

  • Premium
Tollareslingan 8, Tollare, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Tollareslingan 8, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 8, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 8

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
4 990 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/5
5 840 kr/mån
57 356 kr/m²

Varmt välkommen till en lyxig och rymlig 3:a i populära Tollare terrass. Här bor du med Tollares behagligaste utsikt där du följer båtlivet från nära håll och samtidigt bor med naturreservatet som närmsta granne. Detta moderna och stilrena boende erbjuder en genomtänkt och välplanerad planlösning. Planlösningen mellan vardagsrum och kök är öppen och bjuder in till socialt umgänge. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier längs med hela fasaden mot söder. Lägenhetens fria hörnläge tillsammans med den vackra utsikten ger en känsla av lugn och ostördhet. Balkongen mot söder har allt du kan önska dig med många soltimmar samt plats för både matplats och loungegrupp. Två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här finns två smakfullt inredda badrum varav det ena även har maskiner för klädvård och nyligen insatt badkar. En klädkammare som idag nyttjas som såväl förvaring som hemmakontor. Praktisk hall med klinker och förvaring. En mycket smakfull lägenhet med genomgående fina materialval som måste upplevas på plats! • Tollares finaste utsikt med både vatten och skogsparti utanför • Luftig hörnlägenhet i söderläge bidrar till fint ljus hela dagen • Rymlig balkong med möjlighet till inglasning • Högkvalitativa materialval - genomgående fint skick • Både skärgårds och Citynära boende

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollare kaj 4, Tollare, Nacka kommun

Tollare kaj 4

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
8 000 000 kr
105 m²
4 rum
vån 5/8
5 850 kr/mån
76 190 kr/m²

Här bor du med en vacker sjöutsikt från bostadens alla rum. En härlig balkong i bästa söderläge med fin utsikt över vattnet nås från lägenhetens luftiga vardagsrum och kök. Här erbjuds ett välplanerat och stilrent hem med moderna materialval samt ljusa och öppna sociala ytor. Idag nyttjas lägenheten som en luftig 3:a men går med enkla medel att återställa till en 4:a som den är registrerad som enligt föreningen. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och golven är av ekparkett. Bostaden har idag två men från början tre bra sovrum samt två helkaklade badrum, varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Garaget har bekväm access in till huset och det finns ledig garageplats för ny ägare. Gemensam SPA-avdelning med bastu och relax finns att tillgå för föreningens medlemmar. Här bor du fantastiskt rofyllt med endast några meter ner till kajen och dess badbrygga samt alldeles nära den mysiga promenaden över till Mårtens holme. En finare bistro, Restaurang bruket finns att besöka intill kajen, lika så den populära glassbaren, Kennys Gelato. Buss in till City nås idag från Tollare Torg och buss. Här i Tollare trivs hela familjen intill både ett fint naturreservat och det härliga vattnet vid Lännersta Sundet som leder vidare ut i Stockholms skärgård. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Romansvägen 37, Nacka Forum, Nacka kommun

Romansvägen 37

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
2 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
6 029 kr/mån
39 603 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma 55+ boende med ett centralt läge intill Nacka Forum med all tänkbar service. Denna väldisponerade lägenhet i ljust gavelläge har ett stort vardagsrum med ekparkett och utgång till en solig inglasad balkong. Här bor man inramad av grönska och med rofylld utsikt över innergården. Rymligt sovrum med klädkammare i anslutning. Separat kök med plats för stort matbord. Stort badrum som nås ifrån hallen. Rymligt förråd finns i källaren. Flexibelt tillträde. Chans att sätta din egen prägel då ytskikten har visst renoveringsbehov. Bostaden ingår i Brf Rådet som är en trevlig förening med tillgång till flertalet gemensamma utrymmen såsom samlingslokal för fester, gym, bastu, gästlägenhet, mötesrum, snickarrum, trädgårdsrum och inte minst den gemensamma och vackra trädgården som ligger inbäddad i grönska. Föreningen erbjuder alla praktiska egenskaper som kan önskas av ett modernt 55+ boende samt trevliga gemensamma aktiviteter. På gångavstånd finns Långsjön, Nackareservatet, Skurusundet samt Nyckelviken som erbjuder bad, båtliv och fina promenadstråk. Från Nacka strand går ett flertal båtar både till stan samt ut i skärgården. I gallerian i Nacka Forum hittar du ett stort utbud av butiker och service och det är mycket nära till ICA Maxi. Mycket bra kommunikationer till stan, med buss tar det ca 10-15 minuter, inom de närmsta åren kommer tunnelbanan att gå till området. Varmt välkommen till ett bekvämt och praktiskt boende +55 boende med alla bekvämligheter i direkt närhet.

  • Balkong
  • Hiss
Frejgränd 4, Skuru, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Frejgränd 4

Villa
Skuru, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
10 950 000 kr
232 + 4 m²
7 rum
1 094 m² tomt

Den stora villan om 232 kvadratmeter och sju rum byggdes 1959 och byggdes till 2015. Huset har fem sovrum och tre badrum! Husets exteriör känns modern och husets interiör överraskar. På nedre plan finner du ett stort kök, matsal, vardagsrum, badrum, gäst-wc, samt två stora sovrum. Det finns möjlighet att öppna upp köket mot vardagsrummet för en öppnare planlösning. Övre plan når du via en spiraltrappa. Här finns stort allrum med stora fönster, modern öppen spis och högt i tak. Tre stora sovrum samt två badrum varav ena ligger direkt i anslutning till ett av sovrummen. Villan ligger i slutet på en återvändsgata med lite biltrafik. Mysig trädgård på framsidan snyggt inramat av buskar och staket. Pergola och uteplats med riktigt bra solläge. Tomten ned mot Drottninghamnsvägen har alla möjligheter att bli riktigt bra, med planteringar och en snygg trappa. Där finns en egen friggebod med egen adress. (Drottninghamnsvägen 40). Perfekt för egenföretagaren. Bosätter ni er på Frejgränd får ni ett enkelt liv i ett alldeles unikt hem! Här får ni på riktigt närhet till allt, oavsett om ni vill bada, promenera i skogen, shoppa eller snabbt åka in till stan. Läget nära Nyckelviken ger möjlighet till promenader och träning på fina barkspår i skog, och klippbad vid brukshundsklubben. Skidor och skridskor åker man på Bastusjön. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset. Det finns flertalet båtklubbar i området, så här finns säkerligen chansen till en närbelägen båtplats för den som önskar. Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum och bussar i Skuru (409, 449) samt övriga Nacka-bussar. Busshållplatsen på Skurusundsvägen ligger nära. Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett stort hus, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel.

Södra vägen 43, Kvarnholmen, Nacka kommun

Södra vägen 43

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
8 250 000 kr
96 m²
4 rum
vån 5/6
6 748 kr/mån
85 938 kr/m²

Med en fantastisk utsikt över Svindersviken är nu denna luftiga gavellägenhet till salu. Ogenerat och insynsskyddat läge på våning 5 av 6 i huset. Modernt och bekvämt boende med påkostade och genomgående sobra materialval. Välplanerad planlösning med tre bra sovrum, öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum och badrum samt gäst wc. Underbar balkong om ca 10 kvm i soligt söderläge. Garage och förråd finns. Bostaden säljs på ritning. På Kvarnholmen möts en kulturhistorisk industrimiljö med en avslappnad skärgårdskänsla, endast 15 min från City. Här bor du alldeles vid Stockholms hamninlopp, mittemot Djurgården, med fantastisk utsikt och närhet till innerstaden. Ett unikt boende i anrik industri med idylliska promenadstråk invid kajen till Saltsjöqvarn och Slussen samt åt andra hållet når du centrala Nacka via Svindersviksbron. Från Kvarnholmen är det goda kommunikationer, du tar dig enkelt via buss, cykel eller båt in till city. Nere vid kajen når du båthållplatsen där pendelbåten går till Nybrokajen (25 min) och Vaxholmsbåten (ca 15min) till Skeppsbron, båda går på SL-kort. Inom kort promenad når du buss 402 som går till Slussen eller Nacka Forum med täta turer. Inom en 10års period kommer det även att komma tunnelbana till Nacka. Kvarnholmen är en omtyckt och expansiv stadsdel, läs mer på: https://kvarnholmen.com/. Kort promenad från fastigheten finns Kvarnholmens Centrum med matbutik, apotek mm. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår. Varmt välkommen till ett skärgårdsnära boende ett stenkast från stan!

  • Balkong
  • Hiss
Tändkulevägen 19, Nacka Strand, Nacka kommun

Tändkulevägen 19

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
7 400 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/4
6 041 kr/mån
67 273 kr/m²

Välkommen till denna underbara 5:a på 110 generösa kvadratmeter med ett högt och fritt läge i Nacka Strand. Strategiskt läge med närhet till ett stort serviceutbud intill Nacka Forum samtidigt som du har kajen och Nyckelvikens naturreservat inom kort promenad. Med kommande tunnelbaneuppgång (beräknad vara till 2030) 2-3 mins promenad från porten är detta en investeringsmöjlighet du inte vill missa. Lägenhetens planlösning ger ett fint flöde mellan de sociala ytorna där köket, matplatsen och vardagsrummet med ett fint ljusinsläpp är lägenhetens sociala mittpunkt. Härifrån nås en av lägenhetens två balkonger där du njuter av ett privat och ostört västerläge med eftermiddags- och kvällssol samt viss havsutsikt över Stockholms inlopp. Ena delen av lägenheten är av mer privat karaktär med tre sovrum i anslutning till varandra där Master bedroom har ett lyxigt badrum en-suite, klädkammare och balkong. Det fjärde sovrummet ligger ostört med ingång ifrån köket. Lägenheten präglas av fina och väl utvalda material bland annat ekparkettgolv, fönsterbänkar i natursten och kök från Vedum med påkostad bänkskiva och stänkskydd. Badrummen är exklusivt inredda i sobra färger och med inredning från Vedum. Bekvämt boende där du når föreningens garage via hiss och lägenhetens förråd. Ett hem där du inte behöver göra någonting annat än att ställa in dina favoritmöbler – allt är redan i perfekt skick! Nacka Strand är ett expansivt område som ligger centralt men ändå avskilt. Med bil tar det ca 10 min intill Slussen. Utmärkta kommunikationer via direktbuss 443 som tar dig till Slussen på ca 15 min och inom en 7-års period förväntas också tunnelbanenätet inkludera Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka strand. Med SL-kortet tar du dig till via pendlingsbåt bland annat Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. Vill du åka ut i skärgården tar du någon av Vaxholmsbåtarna. Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, bageri och restauranger. Värt att nämna är Savör Bageri och, nere vid vattnet, populära Restaurant J. Ett par minuters promenad bort ligger också Nacka Forum, bestående av fyra plan med ca 150 butiker, restauranger och caféer. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår. Bland förskolor finns Nacka Strands förskola och nyöppnade Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

  • Balkong
  • Hiss
Kungsviksvägen 14, Skuru, Nacka kommun
Kungsviksvägen 14, Skuru, Nacka kommun, bild 2
Kungsviksvägen 14, Skuru, Nacka kommun, bild 3

Kungsviksvägen 14

Villa
Skuru, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
10 950 000 kr
132 + 6 m²
6 rum
723 m² tomt

Med en strålande utsikt över Stockholms inlopp och nära intill Skurusundets mynning är detta fritidshus beläget. Här bjuds på en förtrollande vacker vy. Fastigheten har tillhörande rätt att bygga egen brygga vid vattnet nedanför. Mysiga terrasser kantar kring huset som även erbjuder en altan/balkong med fin kvällssol samt även ett härligt uterum som förlänger den varmare säsongen. Från fastigheten har du en mycket fin kontakt med den passerande båttrafiken, himlen och den vackra skärgårdsnaturen. Huset är förhållandevis rymligt och har 3 -4 sovrum och fina sociala ytor. Det finns en möjlighet att dela av det nedre bostadsplanet till ett generationsboende/uthyrningslägenhet. Nya detaljplanen medger att bebygga fastigheten med ett tvåplanshus som får uppta max 100 kvm av fastighetens markyta (inklusive övrig byggnad). Husets höjd får uppgå till max 8 meter. Fastigheten har lov för egen brygga med segelbåtsdjup. Rätten till egen brygga är även upptagen i nya detaljplanen. Kommunalts vatten och avlopp är betalt och anslutet till fastigheten. Detta är ett helt unikt tillfälle att bli köpare av en fastighet nära intill vattnet i detta natursköna och attraktiva område. Huset har ett extra attraktivt läge, högt och soligt, med en härlig kvällssol och det är relativt lättillgängligt med endast ett par trappor ner från fastigheternas parkeringsytor. Till fastigheten hör en laddplats för bil vid parkeringen. Det äldre husets många stora fönster ger de sociala ytorna en fin kontakt med så väl havet som himmelen och båttrafiken och grönskan utanför. Inga träd skymmer den vackra utsikten! Här bor du i tyst läge nära intill naturen då inga stora vägar finns inom hörhåll. Ändå är man i Skuru, detta attraktiva villaområde alldeles nära in till Stockholms city - med såväl buss som bil och båt. Här bor du med flera mysiga uteplatser som omgärdar huset och sammanbinder fastighetens olika nivåer. En del av altanen är under tak och inglasad till ett rejält uterum. Verkligen ett underbart ställe att njuta av under vår, sommar och höstkvällar. Välkommen till en fantastisk fastighet som erbjuder ett oslagbart och riktigt unikt läge!

  • Premium
Tollarevägen 51, Tollare, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Tollarevägen 51

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
3 600 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/4
4 143 kr/mån
56 250 kr/m²

- Stor uteplats i söder om 35 kvm med plats för både matgrupp, loungegrupp och odlingsmöjligheter för den intresserade - Välplanerad planlösning med en social och en privat del - Exklusiva materialval - Stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare - Master bedroom med utgång till uteplatsen - Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, restaurang Bruket och den prisbelönade glassbaren Kennys Gelato - Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442 och snabbussen 442x) Varmt välkommen till denna lyxiga 3:a i Tollares mest omtalade projekt Brf Vyn. Här bor du med en magisk uteplats om 35 kvm i söder med sol stora delar av dagen. Den stenlagda uteplatsen är upphöjd med fri vy ner över Lännersta sundets glittrande vatten. Här finns det gott om plats för bland annat matgrupp och loungegrupp. Lägenheten om 2 rok (enligt föreningen) nyttjas idag som en 3 rok och har delats av smart med en industrivägg mellan de sociala ytorna. Som boende i Tollare och Brf Vyn bor man i en lyxig skärgårdsmiljö med närhet till City. Materialvalen i lägenhetet är av hög klass med bland annat fönsterbänkar i natursten, vitlaserad enstavsparkett med underliggande golvvärme och köksbänk i en vacker natursten. I föreningen finns även takterrasser med fin utsikt och likaså en gästlägenhet för medlemmarna. Garage finns i föreningen. Det finns gott om plats för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och äventyret. I Tollare trivs både ung som gammal i ett härligt, lugnt och barnvänligt område. Här bor du bekvämt nära hamnen och badbryggan med möjlighet att svalka dig en solig morgon eller vinterbada. Mysiga promenadstråk finns direkt utanför dörren och du bor precis intill Tollare torg där buss in till City trafikerar. För den träningsintresserade finns det ett gym på torget, utegym samt elljusspår i nörheten. Det finns även möjlighet att ha båtplats för egen båt i hamnen.

  • Uteplats
  • Hiss
Björknäs skolväg 6A, Björknäs, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björknäs skolväg 6A

Radhus
Björknäs, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
5 950 000 kr
127 m²
5 rum
8 137 kr/mån
46 850 kr/m²

Välkomna till detta vackra hem beläget intill enkelriktad gata bland villorna i trivsamma barnvänliga Björknäs. Här bor familjen i ett trevligt brf-parhus med närhet till både grönområden, skola och förskola samt bra busskommunikationer. Föreningens hus är byggda i New Englandstil med liggande panel, stora spröjsade fönsterpartier samt räcken och franska balkonger i svart smide. Parhuset är i två plan med en öppen luftig planlösning mellan kök matplats och sällskapsrum samt med utgång till en stor altan. På entréplan finns här ett extra sovrum intill vardagsrummet. Här finns även ett badrum med en kombinerad tvättstuga beläget. Ytterligare ett rymligt badrum nås intill de andra tre sovrummen på bostadens övre plan. Från det övre bostadsplanes ena sovrum och badrum nås även en större balkong. Detta hem har snygga påkostade materialval så som golv av vitlaserad ek och bänkskivor och badrum av Carraramarmor. Bostaden har skön vattenburen golvvärme på båda våningsplanen och uppvärmningen sker via Fjärrvärme. I månadsavgiften ingår det mesta så som uppvärmning, vatten och sophämtning. Välkomna till ett funktionellt och vackert hem! Björknäs är ett lugnt och idylliskt område med vackra omgivningar i stadens närhet, endast 15 minuter med bil eller motorvägsbuss till Slussen. Härifrån är det endast några minuters promenad till Kocktorpssjön och man cyklar till Bagarsjön i Lännersta och Boobadet, Glasbrukssjön och Lännerstabadet. För den idrottsintresserade finns Björknäs IP med friidrottsanläggning och hockeyrink samt Tollare med motionsspår. Här trivs familjen!

Visar alla 16