Hägerstens Mäklare

Hägerstens Mäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stigfinnarvägen 19, Segeltorp, Huddinge kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Stigfinnarvägen 19, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Stigfinnarvägen 19, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Stigfinnarvägen 19

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Hägerstens Mäklare
2 985 000 kr
77,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 305 kr/mån
38 516 kr/m²

Denna lägenhet får inte missas! Samtliga väggar och tak är nymålade och ekparketten nyslipad. Takhöjden är upp till 4 meter och om man vill utnyttja lägenheten på höjden kan man med fördel bygga ett loft över sovrum 1 och sovrum 2. Stor balkong i söderläge. Vardagsrummet har delvis öppen planlösning mot kök och matplats och de stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp. Två stora och höga förråd finns i lägenheten och till detta finns även ett uteförråd som ligger bredvid trappan som leder upp till lägenheten. I avgiften ingår även en parkeringsplats. Välkommen till ditt nya boende!Välkommen till ditt nya boende!

  • Premium
Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr, Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Hägerstens Mäklare
7 985 000 kr
120 m²
4 rum
vån 4/7
9 602 kr/mån
66 542 kr/m²

Lägenheten har utsikt över Mälaren och har två stora balkonger, en nås från vardagsrummet och en från Master bedroom. Stor entré med dubbelgarderob med skjutdörrar och en rymlig hall med plats för t ex barnvagn. Gästtoaletten ligger i anslutning till hallen. Förbi entrén kommer man vidare till vardagsrummet som har stora fönster och utgång till den ena av lägenhetens balkonger. Utsikten är slående och här kan man njuta av vackra solnedgångar året runt. Det är en öppen planlösning mellan vardagsrum, matsalsdel och kök men köket ligger i vinkel vilket ger en viss avskildhet. Lägenheten är väl planerad och förbi umgängesytorna kommer man vidare till lägenhetens sovavdelning. Här finns tre sovrum, alla med stora garderober med skjutdörrar och Masterbedroom med utgång till balkong, samt ett badrum med badkar samt tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare under den praktiska arbetsbänken. Under fastigheten finns ett stort garage och föreningen har även gästgarage, gym, gästlägenhet, bastu, festlokal, vinkällare samt en liten verkstad. Detta är verkligen ett boende för livsnjutaren.

  • Premium
Bäckvägen 103, ½ tr, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun

Bäckvägen 103, ½ tr

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Hägerstens Mäklare
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
6 000 kr/mån
55 444 kr/m²

Välkommen in! Här möts du av ett trevligt boende och mysigt med utsikt över trädtoppar. Välkomnade hall, fint badrum stambytt som stambyttes 2016, kök från 2020 och rymligt sovrum med inbyggda originalgarderober. Lägenheten ligger insynsskyddad med utsikt mot Telefonplan och med promenadavstånd till populära Telefonplan med restauranger, fik och gym. Buss 147 går runt hörnet, på Bäckvägen men vill du hellre cykla är du inom tullarna på mindre än 15 minuter. Välkommen att höra av dig!

Slottsvägen 3, 2 tr, Näsby Park, Täby kommun

Slottsvägen 3, 2 tr

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Hägerstens Mäklare
1 650 000 kr
20,2 m²
1 rum
vån 2/2
1 360 kr/mån
81 683 kr/m²

Välkommen till en fin liten 1:a i mysiga Näsby Park! Här finner du snyggt badrum, kök med vita köksluckor samt nymålade väggar. Föreiningen är stabil, äger marken och har en trevlig innergård med grillplats och grönska.Det är nära till fina promenadstråk och bra kommunikationer. Välkommen på visning!

Visar alla 4