Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Ystad

Fastighetsbyrån Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Musselgatan 14, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Sön 21 apr
Musselgatan 14, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Musselgatan 14, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Musselgatan 14

Lägenhet
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 995 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 1/1
4 915 kr/mån
26 044 kr/m²

På trivsamt läge i Nybrostrand finner ni denna marklägenhet som byggdes 2021. Boendet erbjuder modernt kök från Ballingslöv, ljusa och trivsamma sällskapsytor, tre rum samt helkaklat badrum. Extra plus är den egna uteplatsen med lättskött uteplats, värmande spabad och parkeringsplats som ingår i avgiften. I Nybrostrand har ni närhet till hav och natur samt golfbana och andra fritidsaktiviteter. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Per i Möllans väg 90-14, null, Ystads kommun

Per i Möllans väg 90-14

Gård/Skog
Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 495 000 kr
120 + 11 m²
4 rum
3 315 m² tomt

I mysiga Fårarp ligger Per i Möllans väg 90-14. Här väntar en klassisk skånelänga på sin nästa ägare. Boningslängan byggdes redan 1870, stall och loge byggdes till på 30- och 40-talet. Tomten är väl tilltagen om dryga 3300 kvm.

Östra Kustvägen 861, Kåseberga, Ystads kommun
  • Imorgon kl 10:00
Östra Kustvägen 861, Kåseberga, Ystads kommun, bild 2
Östra Kustvägen 861, Kåseberga, Ystads kommun, bild 3

Östra Kustvägen 861

Villa
Kåseberga, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
6 250 000 kr
140 + 125 m²
9 rum
4 543 m² tomt

Fastighet på havsnära läge med stora möjligheter i hjärtat av Österlen. Tvålängad gård där hela södra längan är en generös och vältalig enfamiljsbostad. I den västra längan bedrivs idag en bed and breakfast-verksamhet med tre uthyrningsrum samt en lägenhet. Perfekt lämpat för dig som vill driva verksamhet i egen regi eller har egna tankar och visioner. Nu möjliggörs ett ypperlig tillfälle att låta dina drömmar realiseras. Välkommen till hjärtat av Österlen och en framtid med nya utsikter!

  • Premium
  • Uteplats
Tangogatan 3, Svarte, Ystads kommun
Tangogatan 3, Svarte, Ystads kommun, bild 2
Tangogatan 3, Svarte, Ystads kommun, bild 3

Tangogatan 3

Villa
Svarte, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 195 000 kr
132 + 30 m²
5 rum
583 m² tomt

Välkommen till Svarte och Tangogatan 3, en mindre gata med friliggande villor och lite trafik i Svartes norra del. Med 132 välplanerade kvadratmeter i ett plan fördelat på totalt 5 rum och kök har ni här ett trivsamt hem för familjen. Läget är lugnt med närhet till naturen, stranden, skola och tågstationen. Välkommen att boka din visning!

  • Premium
  • Uteplats
Dalgatan 4, Löderup, Ystads kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00

Dalgatan 4

Fritidshus
Löderup, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
757 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidsboende beläget i Löderup, Ystad. Här erbjuds en trivsam bostad med kök, sällskapsrum, sovrum, veranda, badrum, vardagsrum och sovloft. Tomtytan om 757 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsfix, grillkvällar och lek för hela familjen. Läget skapar en rogivande atmosfär där du kan njuta av lugnet och vackra omgivningar. I närområdet finns fina promenadvägar och möjligheter till utflykter i vacker natur. Dessutom har Löderup nära till både hav och stadsliv, vilket ger det bästa av två världar. Med en inbjudande atmosfär och möjligheter till egna projekt är detta hemmet för dig som söker en fridfull tillvaro nära naturen. Varmt välkommen till ditt nya charmiga fritidsboende i Löderup!

  • Plus
Bellevuevägen 24, Bellevue, Ystads kommun

Bellevuevägen 24

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 375 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
4 783 kr/mån
21 825 kr/m²

Här har vi en snyggt renoverad bostadsrätt med utsikt från en härlig balkong, perfekt för att avnjuta morgonkaffet eller kanske eftermiddagens glass. Denna tvårummare på våning tre i HSB Brf Halvan bjuder på en bekväm och mysig atmosfär. Helkaklat badrum, snyggt modernt ikeakök och ljusa grå färgotner som kombinerats med ett mörkt enhetligt golv innebär ett ovanligt fint toppskick och det är bara att flytta in! Med en boyta på 63 kvadratmeter finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Rummen är ljusa och luftiga, standarden lämnar inget övrigt att önska. Balkongen ger extra utrymme att njuta av frisk luft och soliga dagar. Bellevue i Ystad är ett populärt område med närhet till både natur och stadsliv. Ta en promenad till närliggande parker eller cykla ner till centrum för att utforska lokala caféer och butiker. Här finns något för alla! HSB Brf Halvan erbjuder en trevlig gemenskap och en trygg boendemiljö. Välkommen att bli en del av denna välkomnande förening där grannskapet står i fokus. Ingen hiss, men träning på väg upp och ner! Boka din visning direkt på fastighetsbyran.com/ystad

  • Plus
  • Balkong
Hyllegatan 3C, Hälsobacken, Ystads kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30

Hyllegatan 3C

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 169 kr/mån
21 592 kr/m²

På översta plan, med rikligt ljusinsläpp och på ostört läge, finner vi denna nyrenoverade bostadsrätt på populära Hälsobacken. Lägenhetens väldisponerade 78,5 kvm fördelar sig på tre rum och kök, samt ett nyrenoverat badrum med utfört stambyte. Utöver detta medföljer en stor inglasad balkong i västerläge, förråd samt god möjlighet till parkeringsplats. Detta är en bostad i ett lugnt, bilfritt och grönskande område med gångavstånd till skolor, centrum och mataffärer. Välkomna in!

  • Plus
VITLÖKSGATAN 26, Grönsaksområdet, Ystads kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
VITLÖKSGATAN 26, Grönsaksområdet, Ystads kommun, bild 2
VITLÖKSGATAN 26, Grönsaksområdet, Ystads kommun, bild 3

VITLÖKSGATAN 26

Villa
Grönsaksområdet, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 995 000 kr
228 + 272 m²
10 rum
1 002 m² tomt

Vi kör in i det populära Grönsaksomårdet genom familjevänliga villakvarter och som sista hus på en återvändsgata ligger Vitlöksgatan 26. En väl tilltagen 1½ plansvilla med tillhörande källare som bjuder på 228 kvadratmeter boarea och ytterligare 272 kvadratmeter biarea. Till detta finns också ett dubbelgarage samt biluppställningsplats för tre bilar. Här finns plats för allt och lite till!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Österlenvägen 403, Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun
Österlenvägen 403, Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun, bild 2
Österlenvägen 403, Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun, bild 3

Österlenvägen 403

Gård/Skog
Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
11 500 000 kr
326 + 70 m²
10 rum
8 733 m² tomt

På en strålande position, fritt beläget mellan de charmiga byarna Ingelstorp och Valleberga, avtecknar sig Klockaregården som en noggrant omhändertagen skånegård med tre längor i en tidlös design. Genom sitt arv från 1700-talet erbjuder denna fastighet en lockande förening av bekvämt och funktionellt boende, där charmiga och välvårdade detaljer utgör en naturlig del av upplevelsen. Fastigheten har genomgått många förbättringar och renoveringar under 2021-2023. Trots omfattande renoveringar och tillbyggnader över tid har fastighetens genuina karaktär och estetik aldrig varit föremål för kompromisser. Läget är unikt med endast ca 5 min med bil till Kåseberga och ca 10 min med bil till Sandhammaren, en av många ansedd som Sveriges finaste sandstrand. Klockaregården rymmer tre längor, vars omsorgsfulla renoveringar och byggnationer har formats med enhetlighet i åtanke. Här har man strävat efter att förena den lantliga, rustika charmen med moderna inslag och nödvändigheter. Resultatet är två trivsamma bostäder som bjuder in till en levnadsglädje för alla. Oavsett om du har en stor familj, ett livligt socialt umgänge eller om du söker möjligheten till ett kombinerat boende med verksamhet, erbjuder denna fastighet en variationsrikedom av möjligheter. En ytterligare friliggande byggnad, tidigare nyttjad som musikstudio av den folkkära norske artisten Jahn Teigen och där bl a Carola Häggkvist har sjungit i NRK tv, väntar med obegränsade möjligheter. Just nu hyrs denna charmiga länga ut som eventlokal. Fastighetens omgivande trädgård är parkliknande och är anlagd av SLU Alnarp 1972, ordnad i olika sektioner för att skapa en fridfull tillflyktsort. Mellan huskropparna framträder en sagolik, kullerstensbelagd innergård i en klassisk tappning. Här skapar rosor, buxbom och lavendel tillsammans med byggnadernas historiska kuliss en självklar bild av en svunnen tid. Bakom den norra längan finns en privat trädgård med en friliggande förrådsbyggnad på ca 25 kvm, stenlagd uteplats och utespabad (ingår i köpet) från 2022 för 7 personer. Varmt välkomna till denna minst sagt unika fastighet, där varje hörn berättar en historia och där historiens charm möter nutidens elegans på ett sällsynt sätt. Utforska och njut av denna tidlösa pärla med dess rika arv och moderna komfort.

  • Premium
  • Uteplats
Rosengången 6, Östra Sommarstaden, Ystads kommun

Rosengången 6

Fritidshus
Östra Sommarstaden, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
550 000 kr
25 + 15 m²
2 rum

På Rosengången 6 i Östra sommarstadens koloniområde, hittar vi denna mysiga kolonistuga. Ljus och öppen planlösning. Lättskött trädgård med en härligt uteplats i söderläge. En lugn, avskild oas en bit från verkligheten! Välkomna att höra av er med frågor och anmäla ert intresse.

Stora Norregatan 15A-C, Centrala Ystad, Ystads kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Stora Norregatan 15A-C, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 2
Stora Norregatan 15A-C, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 3

Stora Norregatan 15A-C

Villa
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
7 000 000 kr
247 + 10 m²
11 rum
267 m² tomt

På centralt läge i Ystad nära Mariakyrkan och Stortorget finns nu möjligheten att förvärva denna fastighet som består av ett gårdshus, en lokal och en lägenhet med tre rum och kök. Drömmer du också om att bo och arbeta hemifrån men ändå ha ett kontor att gå till? Här finns chansen att verkligen få en bekväm vardag med både arbete och bostad på nära håll. Eller så hyr du ut lokalen och lägenheten som bringar bra intäkter och gör så att du kan bo billigare. det finns flera olika möjligheter att anpassa detta boendet utifrån dina behov!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Styrbordsgången 4 IC, Edvinshem, Ystads kommun
Styrbordsgången 4 IC, Edvinshem, Ystads kommun, bild 2
Styrbordsgången 4 IC, Edvinshem, Ystads kommun, bild 3

Styrbordsgången 4 IC

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 395 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
4 920 kr/mån
24 691 kr/m²

Snart väntar den här totalrenoverade fyrarummaren på en ny lycklig ägare! Bostaden som bjuder på hela 97 kvm är belägen på Styrbordsgången 4 IC. Här finns lugnet med närheten till havet och grönområden samtidigt som stans all shopping, restauranger och kommunikationer finns på bekvämt avstånd. Edvinshemsskolan med F-6 ligger bara ett stenkast bort och det finns flera förskolor i närområdet. Utanför huset finns också en stor fin gård, med sittplatser och lekplats för de små. Ett bilfritt och lugnt läge, med närhet till det mesta.

  • Premium
  • Balkong
Babordsgången 1 AE, Edvinshem, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Babordsgången 1 AE

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 495 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 504 kr/mån
19 801 kr/m²

En ljus och trivsam bostadsrätt på populära Edvinshemsområdet. Tre genomgående rum och kök på 75,5 kvm. Badrum med duschkabin och tvättmaskin. Välplanerade ytor med bra förvaringsmöjligheter via förråd, klädkammare och garderober. Egen trädgård både framför och bakom bostaden. Lugnt bilfritt område med närhet till skola, daghem, livsmedelsaffärer, vårdcentral, busskommunikationer och havet. Välskötta grönområden med lekplats och innergård för gemensamma sommarkvällar.

Malmövägen 9 G, Centrala Ystad, Ystads kommun

Malmövägen 9 G

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/7
6 204 kr/mån
33 261 kr/m²

På Malmövägen 9 G väntar snart en fin trerummare med en stor härlig inglasad balkong och en egen uteplats i bästa västerläge. Lägenheten är praktiskt belägen på markplan och har därför fått en egen ingång. Bredvid denna har man som en egen liten uteplats där man kan sitta och njuta av kvällssolen. Huset som lägenheten tillhör byggdes 2018 och bostaden är därför mycket fräsch och helt inflyttningsklar. En promenad åt sydöst genom norra promenaden nås Ystads stadskärna med allt som tillhör. För buss- eller tågpendlaren är det också här man har stationen. Bilpendlaren tar sig snabbt ut på e65an.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sladdergatan 8, Centrala Ystad, Ystads kommun

Sladdergatan 8

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 595 000 kr
109 + 12 m²
4 rum
vån 1/3
6 987 kr/mån
42 156 kr/m²

Mitt i vår vackra gamla stadskärna ligger Sladdergatan, en till synes försynt gata som korsar Lilla Norregatan. För ett par år sen totalrenoverades hus nr 8 och förvandlades till 8 bostadsrätter av varierande storlek. Snart väntar husets största lägenhet på en ny lycklig ägare. Lägenheten är belägen på våning 1 och har allt man kan drömma om. Här får man förutom stora ytor, flera sovrum och öppen planlösning också en egen trädgårdstäppa med trädäck samt ett uterum som förenar ute med inne. Dessutom påkostade materialval med stenskiva i köket, fönsterbänkar i grön marmor och fina tidsenliga socklar och lister. Bostaden är genomgående och har tack vare det ett fint ljusinsläpp från två håll. Lägenheten genomgick under 2019/2020 en totalrenovering och är därför i mycket gott skick, inifrån och ut. Här finns 3 sovrum, ett badrum med separat tvättrum, en rymlig gäst-wc, ett luftigt kök som på ett socialt och trevligt vis ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Från köket och allrum nås det ljuvliga uterummet som gör att man kan sitta ute och njuta av sin lilla trädgård även under årets kallare månader. Här bor man på en av våra mysigaste gator som ligger inbäddad bland färgglada fasader med absolut närhet till det bästa Ystad har att erbjuda. Bara ett stenkast bort ligger Stortorget med sin torghandel, gågatan med sina butiker och caféer. En kort promenad rakt söderut nås havet och småbåtshamnen. För pendlaren ligger även tågstationen på gångavstånd, där går bussar och tåg ut i hela Skåne och vidare över sundet. Välkomna att anmäla intresse!

Skarpskyttevägen 116, Sandskogen, Ystads kommun

Skarpskyttevägen 116

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 695 000 kr
67 + 19 m²
4 rum

Strax öster om Ystad ligger Skarpskyttevägen 116 och denna ljuvliga rödmålade stuga med vita knutar. Nu finns möjlighet att ta över arrendet av den här sandskogsdrömmen som ligger bara några minuter från stranden. Stugan som byggdes 1962 är fint renoverad och helt inflyttningsklar, som permanentboende eller som fritidsboende. Stugan har förutom sina 67 kvadratmeter boarea också fått ett uterum tillbyggt. Detta förstorar de redan tilltagna sällskapsytorna ytterligare. Här finns också en friggebod var nuvarande ägare inrett en fin tvättstuga med tillhörande förvaringsutrymme. Tomten är lummigt omringad av höga tallar, men trots det ljus och solsäker. Ett boende som är i genomgående fint skick som har mysig känsla och mycket charm. Inbäddad i tallskog är den belägen i norra sandskogen och har bara ett par minuters promenad till bästa vi har, havet och vår vackra strandremsa, här kan du sitta och se solen röra sig från öst till väst över horisonten, bara ett par hundra meter hemifrån. Välkommen till ett naturskönt boende att njuta av året runt eller säsongsvis!

Skansgatan 24, Centrala Ystad, Ystads kommun

Skansgatan 24

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 095 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
6 637 kr/mån
36 412 kr/m²

Med teatern, småbåtshamnen och Ystads stadskärna som allra närmsta grannar ligger den gamla Södra skolan som nu går under namnet Villa Ingrid. Skolbyggnaden byggdes redan 1874 och här pågick undervisning fram till 2003. Vid den tidpunkten utlysta stadsbyggnadskontoret en tävling om skolans framtid, vilken resulterade i att man 2006 totalrenoverade byggnaden och byggde om den till 9 lägenheter, samt gjorde 3 gatuhus vilka också tillhör bostadsrättsföreningen. I det nordvästra hörnet av skolbyggnaden, på första våningen ligger lägenhet nummer 1 som nu väntar på en ny ägare. Lägenheten är ståtlig som få med sina 3,25 meter till tak. Förutom ett vackert boende på en av våra allra bästa adresser får man också en innergård som knappt går att jämföra med någon annan. Den gamla skolgården gjordes om till en ljuvlig trädgård med härlig växtlighet och flera sittplatser för medlemmarna att njuta av, och för den som önskar - pyssla med. Bostadsrättsföreningen Villa Ingrid till vilken lägenheten tillhör är en förening utöver det vanliga, här finns ett sällskapsrum/bibliotek för föreningens medlemmar att utnyttja. Det finns också en välutrustad gästlägenhet med två rum och kök. Föreningen har 9 parkeringsplatser, kösystem tillämpas. Bilen klarar man sig dock oftast utan då det centrala läget gör att man har närhet till allt man kan tänkas behöva, inklusive tågstationen som ligger bara ett stenkast bort.

  • Balkong
  • Hiss
BREDASTENSVÄGEN 168, Fredriksberg Och Bredasten, Ystads kommun

BREDASTENSVÄGEN 168

Villa
Fredriksberg Och Bredasten, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
5 995 000 kr
220 m²
5 rum
1 714 m² tomt

Välkomna till Bredasten, ett område med vacker natur bestående av både skog och ängar, här bor du på en lugn och fridfull plats. Huset byggdes 1912 och har därefter byggts till och renoverats till en unik 1½-plansvilla med garage och gästhus. Trädgården är stor med gott om plats för lek och bus på den stora gräsmattan.

  • Uteplats
Gjuterigatan 54C, Gjuteriet, Ystads kommun

Gjuterigatan 54C

Lägenhet
Gjuteriet, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
5 813 kr/mån
19 709 kr/m²

Med havet som närmsta granne och ett stenkast från centrum ligger denna väldisponerade trerummare. Lägenheten är belägen högst upp i huset och nås genom hiss eller trappa. Lägenheten är fördelad med kök, vardagsrum, två sovrum, badrum, tvättstuga och uterum som gör det lilla extra till lägenheten och används som ett extra rum. Här finns lugnet invid hav samtidigt som stadskärnan befinner sig en kort promenad bort. Parkeringsplats medföljer. Välkomna att trivas!

  • Balkong
  • Hiss
Björkvägen 2, Nybrostrand, Ystads kommun

Björkvägen 2

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 295 000 kr
100 + 57 m²
4 rum
874 m² tomt

På lugn villagata i Nybrostrand väntar nu detta enplanshus på en ny ägare. Bostaden har allt man behöver för en praktisk vardag i ett plan. Här finns stora sällskapsytor, ett härligt uterum som förenar inne och ute samt garage och en ljuvlig trädgård. Nybrostrand kallas porten till Österlen och är ett av Ystads mest populära bostadsområden. Kanske är det tack vare närheten till havet med sin makalösa sandstrand, Ystads golfbana, fritidsbad, gym och skogsområde som ger möjlighet till en aktiv fritid. Kanske är det för att hemester på Österlen erbjuder bad, kultur, shopping och en unik naturmiljö. Här finns något för alla. I Nybrostrand finns också förskola samt mindre matbutik. Med bil eller buss till Ystads centrum tar det mindre än 10 minuter och det finns dessutom cykelväg hela sträckan.

Lilla Östergatan 32 B, Centrala Ystad, Ystads kommun

Lilla Östergatan 32 B

Radhus
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 495 000 kr
160 m²
7 rum
5 229 kr/mån
28 094 kr/m²

På ett av våra allra bästa lägen ligger Lilla Östergatan 32 B och det här mycket välrenoverade bostadsrättsradhuset. Via egen ingång nås bostaden om totalt ca 160 kvm där hela familjen får plats. På det här läget behöver man inte göra avkall på någonting, med Stora Östergatan i ryggen har man allt vad Ystad har att erbjuda på gångavstånd. Gågatan med sitt utbud av affärer, restauranger och caféer. Stortorget med sin torghandel och sin mysiga atmosfär. En kort promenad och ni når havet och hamnen. För pendlaren går bussar runt knuten samt bara en kort promenad bort ligger tågstationen med förbindelser till Malmö, Lund och Simrishamn. På promenadavstånd finns också skolor, från förskola hela vägen upp till gymnasium. Välkomna att anmäla intresse redan nu!

  • Uteplats
Per Leanders gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Per Leanders gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Per Leanders gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Per Leanders gata 78

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 995 000 kr
116 m²
4 rum
vån 3/3
7 985 kr/mån
34 440 kr/m²

Visas på förfrågan - vänligen kontakta mäklaren för att boka din visningstid. I vårt växande bostadskvarter Trädgårdsstaden, stoltserar en pampig takvåning där modern komfort står i fokus. Lägenheten nås bekvämt via hiss och har en välplanerad planlösning. Med stora fönsterpartier, voluminös takhöjd och gedigna materialval blir resultatet en bostad med hög standard. Balkong finner vi i både söder och väst, båda anslutna till bostadens sociala ytor. Härifrån kan vi förnimma den plantskola som en gång stod i blom, genom den lummiga parkmiljö och grönskande vegetation som varsamt har bevarats. Där gräsytor och äppelträd i blom skänker ett energigivande lugn samtidigt som stadens närliggande puls vittnar om att världen utanför aldrig är långt borta. Föreningen, som är belägen på ett lugnt läge längst ner på en återvändsgata, erbjuder gemensamma ytor såsom trivsam grillplats, orangeri och balkong. En boendemiljö att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ruuthsbovägen, tomt, null, Ystads kommun

Ruuthsbovägen, tomt

Tomt
Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 100 000 kr
2 583 m² tomt

Drömmer du om en lantlig idyll men med bästa pendlingsläge och beviljat bygglov? Söker du en vacker plats för att kunna förverkliga dina husdrömmar? Då kan detta vara den perfekta tomten för dig!

Einar Olssons gata 23, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Einar Olssons gata 23

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 795 000 kr
115,5 m²
5 rum
7 607 kr/mån
24 199 kr/m²

På Einar Olssons gata 23 finner ni ett trivsamt radhusboende byggt 2019 i bostadsrättsform, här bjuds det på 5 rum och kök i två plan med ljusa moderna ytor, en härlig uteplats och trädgård på hörntomt för mysiga stunder tillsammans och parkering precis utanför entrén. Välkommen in!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sjöstjärnegatan 21, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Sön 21 apr kl 09:30

Sjöstjärnegatan 21

Lägenhet
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 195 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 1/1
4 915 kr/mån
28 655 kr/m²

Bostadsrätt i toppskick med egen trädgård. Här bor du i ett lugnt område med härliga naturomgivningar i närheten. Boendet erbjuder modernt kök, ljusa och trivsamma sällskapsytor, två sovrum samt ett helkaklat badrum. Solcellerna som är installerade på taket gör att man kan hålla nere driftskostnaderna. Här finns också egen uteplats med lättskött trädgård och uppställningsplats för två bilar. Bara att flytta in, välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 46