Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Själlandsgatan 56, Kista, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr
Själlandsgatan 56, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Själlandsgatan 56, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Själlandsgatan 56

Radhus
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
3 495 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/1
5 350 kr/mån
33 932 kr/m²

Välkomna till ett fantastiskt fint radhus med hörntomt i ett barnvänligt område på Själlandsgatan 56. *Nymålad fasad och fönster från 2022. *Diskmaskin, kylskåp och frys från Miele. *Bästa solläget med morgonsol på framsidan och kvällssol på baksidan. *Insynsskyddad altan. *Renoverad parkeringsplats med automatisk garageport. *Stor lekplats för barnen precis utanför entrén. *3 minuters promenad till förskolan Igelbäcken och Kista grundskola* * 10 minuters promenad till Kistas tunnelbanestation och Kista galleria.

  • Premium
Hanstavägen 94, Kista, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr
Hanstavägen 94, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Hanstavägen 94, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Hanstavägen 94

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
2 050 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/7
3 616 kr/mån
34 454 kr/m²

# Ekonomisk stark förening # Varm garage i samma hus # Tvättstuga i samma hus Välkommen till Hanstavägen 94, 2a - en fantastisk lägenhet som erbjuder bekväma och moderna boendemöjligheter. Denna pärla på våning 1, byggd år 2012, kommer att imponera på dig med sin smarta planlösning och elegant design. Med sina generösa 60 kvm erbjuder lägenheten gott om utrymme för en mysig tillvaro. Den imponerande layouten består av ett stort sovrum och ett rymligt vardagsrum, vilket ger dig gott om möjligheter att skapa en perfekt balans mellan avkoppling och underhållning. Men det är inte allt - den mindre rummet är perfekt för ett barn, vilket ger dig ytterligare flexibilitet. Du kan enkelt använda det som ett extra sovrum, gästrum eller kanske till och med ett hemmakontor. Dessutom har lägenheten ett modernt kök som inte bara är stilrent, utan också praktiskt och utrustat med moderna apparater. Du kommer att njuta av att laga mat och umgås med dina nära och kära i denna inspirerade miljö. Byggåret 2012 garanterar att lägenheten är i utmärkt skick och uppfyller alla moderna standarder. Det betyder att du inte behöver oroa dig för renoveringar eller dyra reparationer - du kan bara flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt. Denna lägenhet är en pärla för den som vill ha en bostad med låg månadsavgift! Välkomna till Hanstavägen 94 önskar Dragan Grymalm!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21B, Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21B

Lägenhet
Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
3 695 000 kr
106 m²
4 rum
vån 7/16
6 239 kr/mån
34 858 kr/m²

- Föreningen hanterar en hyreslokal som idag inrymmer ett café. - Tillsammans med grannföreningen Brf Kista Torn hanterar föreningen en gemensamhetsanläggning som bland annat rymmer 2 övernattningslägenheter. - Takterrass där finns det möjlighet för grillning (godkända grillar är El, gasol & kol) - Föreningen hanterar 63 parkeringsplatser i garaget plus 3 MC platser. I Kistas mittpunkt finns denna ljusa och välplanerade 4:a om 106 m². Utöver fräscht kök med moderna vitvaror och badrum med separat tvättmaskin och torktumlare, har lägenheten en fantastisk loggia med skjutbart fönsterparti. Loggian, som är byggd i stabila material med ljudisolering kan med fördel användas som ett extra rum för arbete, som vinterträdgård eller som "balkong". Den här lägenheten tillhör en av de största i Kista Torn som med sin öppna planlösning och moderna utformning utgör en fantastisk bostad. Lägenheten har tre rymliga sovrum, stor klädkammare, ett elegant kök med bruna luckor och rostfriavitvaror. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen samt en separat WC. Allt är nytt och fräscht så det enda som behövs är att flytta in. Lägenheten kompletteras av en stor takterrass högst upp i huset med utsikt över Stockholm samt en lobby som ger en känsla av lyx när du kommer hem. Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar för den som gillar sport och andra aktiviteter. Välkomna till ert framtida boende! Välkommen till Borgarfjordsgatan 21B önskar Nihat Taheri din lokala mäklare i Kista!

  • Balkong
  • Hiss
Helsingörsgatan 23, Kista, Stockholms kommun

Helsingörsgatan 23

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
1 995 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 846 kr/mån
42 000 kr/m²

Denna 47,5 kvm lägenhet på adressen Helsinggörsgatan 23 utgör en fantastisk möjlighet för dig som söker efter en idealisk bostad. Belägen på andra våningen, först välkomnas du av en vacker och rymlig hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Direkt till höger möter du ett nyligen stambytt badrum, komplett med en högkvalitativ dusch som garanterar avkoppling och komfort. I vardagsrummet upplever du ett generöst och ljust utrymme i en öppen planlösning tillsammans med köket. Köket är i utmärkt skick och har gott om förvaringsmöjligheter, vilket möjliggör enkel och bekväm matlagning. Den vackra parkettgolvet ger en varm och inbjudande atmosfär, kompletterat av ljusa vita väggar som skapar en fräsch och modern look. Från sovrummet tar du dig ut till en trevlig balkong där du kan njuta av en lugn stund med oavbruten utsikt över grönskan och ingen insyn från grannar. Denna fridfulla plats blir en perfekt plats att koppla av under soliga dagar eller njuta av en kopp kaffe på morgonen. Från lägenheten har ni gångavstånd till det mesta. Tunnelbanan samt busshållplats på gångavstånd. Från Kista åker även flygbussar. Tåget tar er till Stockholms central på 17 minuter. Även Barkarby handelsplats med IKEA, Outlet och ICA-Maxi nås på ca 10 minuter med bil. Mycket trivsamt läge nära förskola, lekplats, service och kommunikationer. Fantastisk stor balkong. Gillar du att röra på dig i naturen har du ett stenkast från Järvas vandringsområde som utöver motionsspår även bjuder på utegym och grillplatser. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklaren Nihat Taheri på 0790-98 60 70 eller [email protected] för eventuella frågor och funderingar!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Jellingegränd 3, Kista, Stockholms kommun

Jellingegränd 3

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
2 995 000 kr
127,5 m²
6 rum
vån 2/4
10 147 kr/mån
23 490 kr/m²

Denna underbara lägenhet belägen på Jellingegränd 3 erbjuder en fantastisk bostadsupplevelse på tredje våningen av fem. Med sina generösa 127,5 kvadratmeter och sex rum och kök finns det gott om plats för hela familjen här. Lägenheten rymmer fyra mysiga sovrum, och det finns till och med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om du önskar det. Med två fräscha toaletter och ett rymligt vardagsrum blir detta ditt perfekta hem att trivas i. Du kommer att älska den lugna balkongen som vetter mot den grönskande innergården, perfekt för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Beläget i det moderna och populära området Kista har du nära till allt du behöver, från shopping och restauranger till grönområden och bra kommunikationer. Missa inte chansen att göra denna drömlägenhet till ditt nya hem! Välkomna till Jellingegränd 3 önskar Nihat Taheri, din lokala mäklare i Kista! 0790-98 60 70, [email protected]

  • Balkong
  • Hiss
Hanstavägen 92, Kista, Stockholms kommun
Hanstavägen 92, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Hanstavägen 92, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Hanstavägen 92

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
3 195 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 4/7
4 466 kr/mån
43 469 kr/m²

- Spotlight i flera rum - Ekonomisk stark förening - Varm garage i samma hus - Tvättstuga i samma hus Välkommen till denna fantastisk ljusa lägenhet! Den här lägenheten är en pärla med sin L-formade planlösning som skapar en rymlig och öppen känsla. Belägen på Hanstavägen 92, erbjuder den 73,5 kvadratmeter boendeyta och har tre rum och kök. Med många fönster finns det gott om naturligt ljus som skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket har stilrena vita köksluckor som ger en modern touch till inredningen. Dessutom har du möjlighet att njuta av det underbara vädret på den inglasade balkongen som når från vardagsrummet. Lägenheten är definitivt en perfekt plats att kalla hemma! Hanstavägen 92 erbjuder er möjligheten att kombinera natur med Stockholm. I ena riktningen hittar ni Järvafältet och olika promenadstråk i det gröna, och i den andra riktningen tar ni er till Kista Galleria och lokaltrafiken. Båda ligger på bekvämligt promenadavstånd och båda erbjuder er det bästa av två världar. Lokaltrafiken knyter ihop Kista med Stockholm Central på 17 minuter med tunnelbanan, men även norr- och väster ut med bussarna från bussterminalen. Kista Galleria har allt från shopping, restauranger till bio och caféer. Denna lägenhet är en pärla för den som vill ha en bostad med låg månadsavgift!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hjulstavägen 92, Rinkeby, Stockholms kommun
Hjulstavägen 92, Rinkeby, Stockholms kommun, bild 2
Hjulstavägen 92, Rinkeby, Stockholms kommun, bild 3

Hjulstavägen 92

Lägenhet
Rinkeby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
1 395 000 kr
38 m²
2 rum
vån 8/8
5 739 kr/mån
36 711 kr/m²

- Juridisk person kan accepteras! - Fri andrahandsuthyrning! - Nära T-bana! - Garage i närheten Det här är den perfekta lägenheten för den som letar efter ett bekvämt och prisvärt boende. Denna harmoniska 2:a på 38 kvm är belägen högst upp i huset och erbjuder en insynsfri balkong som ger en privat och avkopplande utomhusplats. Med en perfekt planlösning och bra förvaring erbjuder denna lägenhet även fräscha ytskikt och ett ljust och modernt vitt kök med diskmaskin. Badrummet är stilrent inrett med golvvärme och spotlights och har även egen tvättmaskin/torktumlare. Denna lägenhet är perfekt för den som söker en lättmöblerad bostad med minimal insyn och möjlighet till fri andrahandsuthyrning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hjulstavägen 92, Rinkeby, Stockholms kommun
Hjulstavägen 92, Rinkeby, Stockholms kommun, bild 2
Hjulstavägen 92, Rinkeby, Stockholms kommun, bild 3

Hjulstavägen 92

Lägenhet
Rinkeby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
1 195 000 kr
23 m²
1 rum
vån 7/8
3 474 kr/mån
51 957 kr/m²

- Juridisk person kan accepteras! - Fri andrahandsuthyrning! - Nära T-bana! Denna moderna 1a på Hjulstavägen 92 erbjuder en lockande kombination av stil och funktionalitet. Belägen på våning 7 av 8, erbjuder denna lägenhet en privat balkong med panoramautsikt. Det fräscha badrummet och den smarta planlösningen skapar en bekväm vardagsmiljö, med en touch av elegans. Vita köksluckor förhöjer inredningen och skapar en ljus och luftig atmosfär. Med 23 kvadratmeter är varje detalj noga planerad för att maximera utrymmet och skapa en harmonisk atmosfär. Här finns allt för den som söker en bekväm och stilfull bostad i hjärtat av staden. Välkomna till Hjulstavägen 92 önskar Nihat Taheri, din lokala mäklare i Kista! 0790-98 60 70, [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Helsingörsgatan 42, Kista, Stockholms kommun

Helsingörsgatan 42

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
1 890 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 921 kr/mån
39 789 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och påkostade 2a på 47,5 kvm i barnvänliga Kista. Lägenheten erbjuder ett mycket bra läge med närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Med sitt höga läge på tredje våningen får du också en fantastisk utsikt över området. Det moderna köket ger en fräsch och modern känsla, och lägenheten har använts sparsamt vilket gör att den är i väldigt gott skick. Här finns också en balkong där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Välkomna till Helsingörsgatan 42 önskar Nihat Taheri, din lokala mäklare i Kista! 0790-98 60 70, [email protected]

  • Balkong
  • Hiss
Helsingforsgatan 55, Akalla Trädgårdsstad, Stockholms kommun
Helsingforsgatan 55, Akalla Trädgårdsstad, Stockholms kommun, bild 2
Helsingforsgatan 55, Akalla Trädgårdsstad, Stockholms kommun, bild 3

Helsingforsgatan 55

Lägenhet
Akalla Trädgårdsstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/4
5 450 kr/mån
28 141 kr/m²

- Endast bokad visning! Kontakta mäklaren för visning. - El ingår i avgiften. Välkommen till denna moderna och nyrenoverade bostadsrättslägenhet på Helsingforsgatan 55 i natursköna Akalla Trädgårdsstad. Med sin påkostade inredning och centralt belägna läge erbjuder denna bostad en perfekt kombination av stil, komfort och närhet till allt du behöver. På andra våningen av en fyra våningar hög byggnad finner du denna välplanerade bostad med tre rum. Här kan du njuta av en generös yta om 78 kvadratmeter, där varje detalj har omsorgsfullt utformats för att skapa en modern och trivsam atmosfär. Steg in i det ljusa och luftiga vardagsrummet, där stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus. Härifrån når du den mysiga balkongen som vetter mot en lugn innergård, perfekt för avkoppling och umgänge. Med naturen som granne och kommunikationer inom bekvämt avstånd får du det bästa av två världar. Denna bostad har utrustats med moderna bekvämligheter och har genomgått en helrenovering för att säkerställa att du får en hög standard och en problemfri vardag. Här behöver du inte kompromissa mellan stil och funktionalitet. Välkommen till ett hem där naturnära omgivningar möter ett centralt läge och där varje detalj har tänkts igenom för att skapa en perfekt boendemiljö. Kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda. Välkomna till Helsingforsgatan 55 önskar Nihat Taheri, din lokala mäklare i Kista! 0790-98 60 70, [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Heklagatan 67B, Kistahöjden, Stockholms kommun

Heklagatan 67B

Lägenhet
Kistahöjden, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
1 990 000 kr
47,7 m²
2 rum
vån 1/2
3 435 kr/mån
41 719 kr/m²

Charmig 2:a med Fantastisk Utsikt i Kista Höjden Välkommen till Heklagatan 67B – din nya bostad! Denna ljusa och välplanerade 2:a om 47,7 kvadratmeter är verkligen en pärla som erbjuder det bästa av stadslivet. Med en låg månadsavgift och en makalös utsikt är detta en unik möjlighet du inte vill missa. Höjdpunkter: - Fantastisk utsikt med oförglömliga solnedgångar. - Ljusinteriör tack vare stora fönster som fyller rummen med naturligt ljus. - Rymlig hall med gott om förvaring. - Modernt badrum med golvvärme och kombitvättmaskin. - Modernt kök med vita köksluckor och granitskiva. - Rymligt sovrum med garderob. - Vardagsrum med direkt tillgång till balkongen. Område: Denna lägenhet är belägen i det populära området Kista Höjden och har utmärkt närhet till Kista Centrum, kollektivtrafik och Kista Galleria. Tunnelbanan tar dig till Stockholm Central på endast 17 minuter, och bussar finns till Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria erbjuder allt du behöver, från shopping och matvarubutiker till restauranger och nöjesaktiviteter som bio och sportbar. Kontakta oss: För mer information eller för att boka en visning, kontakta din lokala mäklare i Kista, Nihat Taheri, på 0790-98 60 70 eller via e-post på [email protected]. Varmt välkommen till Heklagatan 67B – ditt nya hem i Kista Höjden!

  • Balkong
Helsingörsgatan 32, Kista, Stockholms kommun

Helsingörsgatan 32

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
1 695 000 kr
53,5 m²
1 rum
vån 1/6
4 331 kr/mån
31 682 kr/m²

Välkommen till Helsingörsgatan 32, 1,5a - en fantastisk lägenhet på bottenplan med en härlig terrass. Med sina 53,5 kvadratmeter och smarta planlösning är detta hem som erbjuder en optimal användning av varje rum. Stig in i detta inbjudande hem och upptäck en genomtänkt och funktionell layout. Varje del av lägenheten har sin egendesignade plats, vilket skapar en harmonisk atmosfär och ger optimala förutsättningar för både vardagliga aktiviteter och avkoppling. Terrassen är en pärla i denna bostad. På bottenplan kan du enkelt kliva ut och njuta av frisk luft och ljumna sommarkvällar. Inred den med bekväma utemöbler och skapa din egen lilla oas för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Läget på bottenplan innebär att du slipper trappor eller hiss och har enkel tillgång till din lägenhet. Den smarta planlösningen ger också en fri och öppen känsla där rummen flyter samman. I Kista finns T-banan, tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. Med bil tar det ca 15 minuter till stan via E4:an eller till Arlanda på liknande tid. Föreningen erbjuder 49 parkeringsplatser, en möjlighet till hyra för endast 440 kr/mån. Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med shopping, bio, livsmedel, eventcenter och Sveriges största foodcourt! Här finns även 8 gymkedjor samt gott om löpar- och promenadspår för den som önskar!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 12