Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mastvägen 6A, 1 tr, Vendelsö, Haninge kommun
Mastvägen 6A, 1 tr, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Mastvägen 6A, 1 tr, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Mastvägen 6A, 1 tr

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 395 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 265 kr/mån
31 307 kr/m²

Med attraktivt hörnläge erbjuds nu denna fint renoverade 3rok. 1 tr upp! I populärt område i Vendelsö erbjuds nu denna totalrenoverade 79 kvm med genomgående fina ytskikt och sobra färgsättningar. Ljus entréhall med god avhängning i dubbla garderober öppnar upp mot lägenheten. Intill ligger fint, stambytt badrum med ljusa ytskikt och tillhörande tvättdel. Från hallen nås väl tilltaget, lättmöblerat vardagsrum i gavel med härligt ljusinsläpp genom fönster i dubbla väderstreck. En ljuvlig inglasad balkong med generösa soltimmar och skyddat läge mot gård nås genom charmiga glasdörrar. En härlig förlängning till vardagsrummet som kan nyttjas från vår till höst! Här finns plats för närmsta vännerna på de platsbyggda bänkarna som man kan komplettera med sköna kuddar och filtar för ombonad känsla. Tillsätt härliga gröna växter och annan valfri dekor så kan detta bli favoritplatsen i bostaden under sommarhalvåret. I direkt anslutning finns snyggt renoverat, mörkt kök med full maskinell utrustning som matchar resten av inredningen. Luckor och skåp skåp gömmer bra förvaring. Invid ligger mysig matplats för ca 4 personer vid fönster med vy över innergården utanför. Vidare har bostaden två välplacerade, rogivande sovrum i bra storlek varav det ena med snygga inbyggda garderober. En påkostad lägenhet för den kräsne där det är bara att flytta in och trivas! Populärt område bestående mestadels av villor och radhus. Lugnt läge med en kort promenad till vältrafikerad busshållplats som enkelt tar er mot bland annat Gullmarsplan samt centrala Stockholm under rusningstid. Flera förskolor och skolor inom smidigt avstånd. Bra utbud av shopping i närliggande Port 73 och Haninge centrum. Flera mataffärer såsom Hemköp och Lidl ligger inom kortare bilfärd bort. Mysiga badplatser i närliggande Drevviken där man även kan åka skridskor vintertid. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 12:10
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Björkstigen 4

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
5 183 kr/mån
26 321 kr/m²

Välkommen till populära Brf Stigarna där denna trivsamma 2rok nu saluförs! Lugnt läge högst upp. Entréhall med generösa avhängningsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober samt hatt- och skohylla öppnar upp mot resten av lägenheten. Rymligt och ljust vardagsrum där både soffa och tillhörande möbler enkelt ryms. Anslutning till en solig balkong i fritt läge med vy över innergården. Här finns plats för ett café set eller mindre lounge grupp och växtlighet. Solen värmer under eftermiddag och kväll och gör detta till ett härligt extra rum sommartid. Fint kök i modernt utförande med tillhörande matplats för ca 4 gäster. Maskinell utrustning i form av kyl/frys i pelare samt micro och ugn i arbetshöjd med rostfria fronter. Integrerad diskmaskin och keramikhäll med tillhörande fläkt. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt förvaring nås från hallen. Vidare har lägenheten ett stambytt, helkaklat badrum med dusch och plats för tvättmaskin. Centralt läge endast en kort promenad från bra kommunikationer i Västerhaninge C där pendeln tar dig smidigt mot Stockholm alternativt Nynäshamn. I Västerhaninge centrum finns ett bra utbud av butiker och service samt vårdcentral. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. I närområdet finns en mataffär, även Hanvedens IP. Brf Stigarna är en populär HSB-förening som bildades 2008. Det finns fina innergårdar med lekplatser och grillmöjligheter sommartid. Föreningen har parkerings- och garageplatser och flera tvättstugor. Närmaste tvättstugan ligger i huset bredvid. Till lägenheten hör ett källarförråd. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Strömshillvägen 51, Tungelsta, Haninge kommun
Strömshillvägen 51, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Strömshillvägen 51, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Strömshillvägen 51

Radhus
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/1
6 249 kr/mån
29 872 kr/m²

-Plats för 2 bilar vid huset, laddbox -Gavelläge -Generösa soltimmar -Nybyggt 2020 I ett naturskönt område i Tungelsta saluförs nu detta sågott som nybyggda BR-radhus! 117 kvm som fördelar sig på 5 rum och kök på två plan. Ett fint hus med genomgående härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och praktiskt klinkergolv. Fint kök i modernt utförande med vita luckor, grå bänkskiva och maskinell utrustning i snyggt rostfritt. Trevlig matplats invid fönsterparti för ca 6 gäster. Stort vardagsrum med goda ytor för en trevlig soffgrupp och mediamöbler. Anslutning till stort trädäck där man njuter av solen från tidig morgon till sen eftermiddag! Plats för både sköna lounge möbler, matgrupp och grill. Dubbla badrum i stilrena färger varav det ena med en tvättmaskin. Tre bra, ombonade sovrum alla samlade på ett och samma plan tillsammans med ett rymligt allrum. Finns behov för ett fjärde sovrum så kan allrummet med relativt enkla medel delas av. Fina utemiljöer med generösa soltimmar och en härlig gräsmatta som man får nyttja i anslutning till baksidan. Gott om plats för både studsmatta och lekande barn! Vidare finns det en trevlig egen balkong i anslutning till ett av sovrummen. Uppställningsplatser för två stycken bilar smidigt framför huset. Laddbox för elbil finns! Ett härligt hem där familjen kan trivas länge och växa! Till huset hör ett externt förråd. Tungelsta har ett unikt och lantligt läge i Haninge söder om Stockholm. Naturen finns direkt runt knuten, havet är bara 10 minuter bort, liksom all tänkbar service och shopping i Haninge centrum. Nybyggt, lugnt område med många barnfamiljer och nära till både fin natur och bra kommunikationer. Bekvämt avstånd till flertalet förskolor och grundskola. Kort promenad till närliggande Tungelsta station med trafik mot både Sthlm och Nynäshamn. I centrala Tungelsta finns en Coop Konsum med bra öppettider, restauranger och service. BRF Boklok Solsidan är en mysig förening med 18 st bostadsrättsradhus på Strömshillvägen. Husen färdigställdes 2020. I området finns en lekplats. I närheten finns 2 st lekplatser samt en fotbollsplan, perfekt för barnen! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nedersta allé 55, Västerhaninge, Haninge kommun
Nedersta allé 55, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Nedersta allé 55, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Nedersta allé 55

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
100 m²
4 rum
4 700 kr/mån
34 950 kr/m²

Välkommen till Nedersta allé 55! Här finner man ett radhus med fantastiskt läge, fräscha ytskikt, bra planlösning med generöst ljusinsläpp och genomtänkta förvaringslösningar. Bostaden har hög materiell standard och är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig tomt med plan gräsmatta. Här finns också en carport med plats för två bilar. Bostaden disponerar ett generöst kök som inspirerar till matlagning, tre stora sovrum, två badrum och ett mysigt och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och ostörd utsikt. Det ena badrummet är fräscht och stilrent med toalett, handdukstork, golvvärme, duschvägg och spotlights. Det andra disponerar ett badkar, samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk vikbänk ovan. Den optimala bostaden för de som enkelt vill få ihop vardagspusslet. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i Nedersta. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till nyöppnad förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Källtorpsvägen 119, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 12:45
Källtorpsvägen 119, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Källtorpsvägen 119, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Källtorpsvägen 119

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/1
4 360 kr/mån
31 667 kr/m²

Fint belägen n trappa upp med ett avskilt läge erbjuds nu ett stilfullt bostadsrättsradhus om 63kvm. Hörnläge med stor balkong och uteplats med trädäckad altan med eftermiddags-/kvällssol. Här samspelar stilrena materialval med fint ljusflöde och en social planlösning. Vacker parkettgolv samt genomgående behagliga färgsättningar. Ombonat vardagsrum med plats för soffa och tillhörande möblemang samt utgång till stor balkong med sol från morgon till eftermiddag - perfekt plats för avkoppling i solen. Rymlig hall med förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum utan insyn. P-plats ingår precis utanför bostaden. Området är en barnvänlig idyll utan genomfartstrafik. Närhet till alla bekvämligheter såsom förskola, skola och vackra naturomgivningar med motionsspår. Nära busshållplats med direktbussar som i rusningstrafik smidigt tar dig till Stockholm C eller Handen. Här trafikerar även nattbussar för dig med sena ärenden i stan. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Albatrossvägen 247, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 13:30
Albatrossvägen 247, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Albatrossvägen 247, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Albatrossvägen 247

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 695 000 kr
79,5 m²
4 rum
vån 1/2
5 932 kr/mån
33 899 kr/m²

Välkommen till Vendelsö och denna fina 3:a med radhuskänsla om ca 80 kvm. Här kliver du in i ett inbjudande och stilrent hem med genomgående behagliga färgval, härlig atmosfär och ljuvliga sociala ytor både inne och ute. En befintlig 3:a som med enkla medel kan göras om till en 4:a som är original planlösningen. Trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter öppnar upp mot resterande lägenheten. Längre in kommer man in i vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa, mediamöbler och matplats. Bredvid ligger ett fint, renoverat kök med köks invid fönstret mot entrésidan. Här finns komplett maskinell utrustning tillsammans med bra arbetsytor och förvaring bakom den stilrena inredningen. Sociala ytorna ansluter till en fantastisk altan med skyddat läge på baksidan. Här finns gott om ytor för både loungegrupp och annat möblemang samt grill. Runt altan finns ett växthus. Ypperliga möjligheter för den växt-/ odlingsintresserade för att skapa drömträdgården i precis lagom storlek. Vidare har bostaden 2 sovrum (med möjlighet till ett tredje) och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör ett externt förråd intill entrén samt nyttjanderätt till egen p-plats i nära anslutning från bostaden. Bostadsrättsföreningen Brf Eriksbergsparken nr 2 är välskött förening. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som parkeringsplats, garage, gästparkering, cykelrum, soprum och lekplats. Här bor ni riktigt bra i lugna omgivningar med härlig radhuskänsla samt naturen runt knuten! Tyresta Nationalpark, Ramsjön, Coop och pizzerior m.m ligger ett stenkast från huset och Ica Maxi och Port73 finns tio minuter bort. Dessutom har man Haninge Centrum, pendelstation Handen och Vega, Länna Handelsplats en kort bilresa från bostaden. Goda busskommunikationer och flera skolor och förskolor i närområdet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Mariebergsvägen 5, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 15:15
Mariebergsvägen 5, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Mariebergsvägen 5, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Mariebergsvägen 5

Villa
Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 995 000 kr
85 + 85 m²
6 rum
853 m² tomt

-Möjlighet att sätta egen prägel -Flexibel planlösning -Trevlig tomt med solig uteplats -Nära till kommunikationer, skolor, förskolor och fin natur Nu saluförs detta charmiga hus med många originaldetaljer bevarade. Bostaden har större renoveringsbehov och erbjuder ett ypperligt tillfälle för den som vill sätta egen prägel och skapa något fantastiskt. I dagsläget har huset trivsamma sociala ytor bestående av ett trevligt kök, väl tilltaget ljust vardagsrum med en mysig öppen spis och anslutning till altanen på baksidan. Vidare finns det 2 sovrum och ett badrum på entréplan. Källarplanet har en större gillestuga, tvättstuga med dusch och WC, extra rum samt större förråd/ skafferi. Härifrån nås även garaget. Huset har en flexibel planlösning med möjlighet till 4-5 sovrum, öppna sociala ytor och dubbla badrum (se alternativa planlösningar!) Uppvuxen, ljus trädgårdstomt med gräsytor och plats för barnens lek. Träd, buskar och planteringar finns och plats för mer för den med gröna fingrar. Garage i huset med uppställning framför. Plats för ytterligare fordon vid sidan om. Trivsamt och barnvänligt område där många trivs kvar länge. Bekvämt avstånd till flera skolor och förskolor. Bra kommunikationer i form av bussar som tar er smidigt mot Gullmarsplan, Stockholm central vid rusningstid samt Handen C med pendeltåg och en rejäl pendelparkering intill. Endast en kortare promenad till populär badplats vid Ramsjön samt Tyresta naturpark med härliga motionspår och mysiga Tyresta by. Närhet till mataffär och restaurang. Vidare finns ett brett utbud av butiker och service i närliggande Port 73, även Ica Maxi, Systembolaget och Biltema. I Haninge centrum köpcentrum finns ytterligare shopping, restauranger och caféer. Hjärtligt välkomna på visning! Obs. Kompletta driftkostnader kommer finnas tillgängliga inom kort.

  • Premium
Vendelsö skolväg 6, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 12:15
Vendelsö skolväg 6, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Vendelsö skolväg 6, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Vendelsö skolväg 6

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 667 kr/mån
26 228 kr/m²

- Stambytt och renoverat badrum 2015 - Välplanerad lägenhet i populärt område - Bra avgift, 3667 kr i månaden - Balkong Om du söker efter en välplanerad tvåa med närhet till kommunikation, natur och mataffär, då ska du kolla in den här på Vendelsö Skolväg 6. I lägenheten finns ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, charmigt kök med matplats, sovrum med gott om plats för dubbelsäng och andra möbler och sist men inte minst ett stambytt badrum. Lugnt område med fin grannsämja och närhet till vackra naturomgivningar med motionsspår samt omtyckta badplatser. Busshållplats precis utanför dörren, därifrån tar du dig till Handen C och i rusningstrafik till Gullmarsplan på 25 minuter (linje 806, 807, 181c, 824, 842 samt 892). Buss 840 till nacka går ett par hundra meter bort. Inom någon minuts promenad nås områdets trevliga lilla centrum med bland annat Hemköp med generösa öppettider, pizzeria och frisersalong. Bekväm närhet även till ICA Maxi såväl som till Handens centrum och Tyresö centrum.

  • Premium
  • Balkong
Vårbruksvägen 38, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00

Vårbruksvägen 38

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
6 195 000 kr
168 + 22 m²
7 rum
769 m² tomt

I Nerdestas klassiska villaidyll erbjuds nu en generös familjevilla om närmare 170 kvm uppförd 2013. Social planlösning på entréplanet badar i ljus och förenar luftigt kök med köksö, matplats och vardagsrumsdel. Möjlighet att öppna upp för större umgängesyta. Vidare nås tre sovrum, badrum samt tvättstuga. Rymlig välkomnande hall med plats för förvaring och trappa till övre plan. Övre plan välkomnar med ett ljust och inbjudande allrum med tak upp till nock. Gott om plats för stora soffor och tillhörande möblemang. Möjlighet att dela av till två sovrum för fyra sovrum på övre plan. Badrum med dusch och två sovrum samt klädkammare. Plan och lättskött trädgårdstomt fint inramad av grönska. Väl tilltaget altandäck löper runt huset och rymmer möblemang och växtligheter. Ljuvligt uterum i rak syd/västläge skapar en ostörd oas att avnjuta från tidig vår till sen höst. Inbyggda spotlights för stämningsfulla myskvällar. Intill nås ett nyare spabad som kan nyttjas året runt med fri utsikt mot ängarna. Här värmer solen från förmiddag till sen kväll under sommartid. Carport och plats för biluppställning samt smakfull stenläggning på entrésidan. Naturskönt och barnvänligt område med kompisar i alla åldrar runt i villaområdet och radhusområdet intill. Promenadavstånd till Jensens förskola samt Ribbyskolan och Ribbybergsskolan. Vidare finns flera lekplatser samt utegym i området. Närhet till både goda kommunikationer med pendeltåg och smidig anslutning till väg 73 för vidare färd till Stockholm C eller Nynäshamn. Vackra naturomgivningar med öppna vidder, löparspår, promenadstråk och svampskog. Bekväm närhet till mataffär och service vid Västerhaninge C. - Fint läge med fri vy över åkrar - Inglasat uterum - Soldränkt tomt - Spabad - 5 sovrum med möjlighet till fler - Stort öppet kök - Två badrum - Carport och förråd Välkommen på visning!

  • Plus
Nordanvägen 36, Ribby, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30

Nordanvägen 36

Radhus
Ribby, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
112 + 5 m²
4 rum
220 m² tomt

Inbjudande och fint 2-plans radhus i lugnt läge. Ett radhus med mycket väldisponerade ytor om 112 kvm med tre till fyra sovrum alla placerade på övre plan. Trivsamt, renoverat kök och gott om förvaring. Rymligt och fint vardagsrum som vetter mot den trevliga baksidan och trädgården. Kamin för bra värmekälla och mysfaktor. Bra förvaring i flertalet garderober samt externt förråd om ca 13 kvm. Två toaletter varav den ena med badkar. Två härliga uteplatser. Uteplatsen på baksidan ligger i ett trivsamt och lummigt läge med sol hela dagen. Altan samt anslutande gräsmatta. Vill man utnyttja förmiddagssolen har man en mysig och insynsskyddad altan även på framsidan. Härifrån nås även förrådet. Garage samt p-plats ingår via samfälligheten. Gångavstånd till pendeltågsstationen och bussterminal i Västerhaninge för smidig resa till mot Stockholm C eller Nynäshamn. Naturen runt knuten med vackra promenadstråk och motionsspår. Mysiga långpromenader kan avnjutas i skogen. I området finns flertalet förskolor samt grundskola på gångavstånd. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
Lejonets gata 382, 7/7 tr!, null, Haninge kommun

Lejonets gata 382, 7/7 tr!

Lägenhet
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 7/7
5 747 kr/mån
18 106 kr/m²

Nu saluförs denna rymliga 2rok med trivsamt läge i området! Välplanerade 66 kvm som fördelar sig på trevliga sociala ytor, sovrum i bra storlek samt en härlig balkong i fint västerläge. Flexibel planlösning med möjlighet till ett extra rum! Entréhall med goda förvaringsmöjligheter öppnar upp mot resten av lägenheten. Från hallen nås vardagsrummet som rymmer en större soffgrupp och mediamöbler. Fönster i fritt läge ger härligt ljus. Anslutning till en trivsam balkong i skönt västerläge med fina soltimmar och plats för en trevlig lounge grupp och växtlighet. Ett härligt extra rum under sommarhalvåret! Köket har ljusa luckor och en ekbänkskiva som fint bryter av. Bra arbetsytor och förvaring samt en trevlig matplats invid ett av fönsterpartier. Maskinella utrustningen består av kyl, frys och diskmaskin, spisugn och fläkt. Sovrum med anslutning från både vardagsrum och kök rymmer dubbelsäng och annat valfritt möblemang. Garderoberna har plats för alla kläderna. Finns behov för ett extra rum så kan man dela av vardagsrummet och på så sätt få t ex en barnkammare eller hemmakontor. Vidare finns det i lägenheten ett helkaklat badrum med skön golvvärme och möjlighet till att koppla in tvättmaskin. Här bor ni vid en av områdets finaste gårdar med närhet till service, butiker och restauranger i närliggande Brandbergen centrum.. Goda kommunikationer i form av tät busstrafik som tar dig smidigt till Handen centrum med pendeltåg, Gullmarsplan samt Stockholm central under rusningstid. Port 73 och Haninge centrum köpcentrum ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder fler butiker och service. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd, även härlig natur runt knuten. Flera lekplatser i närområdet. Brf Tellus är en stabil HSB-förening där el, värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår i avgiften! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vallmyravägen 15A, Länna, Huddinge kommun

Vallmyravägen 15A

Villa
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
6 895 000 kr
174 + 20 m²
7 rum
861 m² tomt

I hjärtat av Lännas barnvänliga idyll erbjuds här en välbyggd villa om hela 174 kvm med tillhörande dubbelgarage. Social och inbjudande bostad där ljusa luftiga sällskapsytor fint samspelar med hela fem sovrum, två badrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. Genomgående tidlösa materialval och fina ytskikt. Ljuvlig baksida i soligt söderläge där ett inglasat uterum bjuder in till umgänge med vänner och familj från tidig vår till sen höst. Uterummet öppnar upp mot ett generöst altandäck som luftigt rymmer solstolar, möblemang och växtligheter. Mysigt jacuzzibad i ett privat läge som kan avnjutas året om. Plana gräsytor rymmer studsmatta, fotbollsmål och kubbspel med vännerna. Solen värmer på baksidan från morgon till kväll. Vackert uppvuxen framsida med äppelträd, päronträd, plommonträd samt rabarber. En fantastisk plats att sitta tidigt på morgonen och njuta av sitt morgonkaffe i solen eller lite senare på kvällen - ligga i hängmattan och läsa i den sista kvällssolen. Häcken skapar ett ostört läge och bidrar till framsidans hederliga gamla trädgårdskänsla. Utmärkt läge i Länna med promenadavstånd till Engelska Skolan, förskolor, badsjö och fina naturområden. Kort promenad tar dig till Länna Handelsplats med stort utbud av affärer och stormarknader, här finns bla Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna Sport mm. Smidig anslutning till motorvägen 73:an som på 15-20 min tar dig till Stockholm C. Bekväm närhet till såväl Farsta och Haninge centrum. Välkommen på trivsamt och bekymmersfritt familjeboende! Visas i slutet på mars - kontakta mäklaren för mer information!

Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 24 mar
Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Riavägen 15

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 295 000 kr
117 m²
6 rum
5 486 kr/mån
28 162 kr/m²

Välkommen till Riavägen 15! I denna mysiga familjeidyll erbjuds nu ett välplanerat radhus om 117 kvm med trevlig uteplats i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, rymliga sovrum och två badrum varav det ena med stor tvättdel. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrum på övre plan. En social planlösning förenar luftigt kök, matplats, stort vardagsrum som delats av för att skapa ett extra rum samt anslutning till solig uteplats på baksidan. En trappa upp fördelar sig övervåningen på tre sovrum, allrum (möjligt sovrum) och badrum. Genomgående i fint skick med enhetligt ljust golv samt sobra färgsättningar - bara att flytta in. Inbjudande baksida med altandäck samt plan gräsmatta som rymmer studsmattan och utemöblerna. Här värmer solen hela dagen och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Framsidan erbjuder plats för caféset, växtligheter, lyktor och grill. Lugnt läge i området och tillhörande parkering för två fordon på egen uppfart. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i området. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Pusshagen 9, Jordbro, Haninge kommun

Pusshagen 9

Radhus
Jordbro, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 095 000 kr
119 m²
4 rum
238 m² tomt

Med ett lugnt läge i ett barnvänligt område saluförs nu detta friköpta kedjehus i 1,5 plan med inredningsbar vind! Ett välvårdat hus med endast en ägare som nu är redo att lämna över. Huset bjuder på generösa sociala ytor med en flexibel planlösning (se alternativ planlösning!) . Stort, ljust kök med tillhörande matplats invid fönstret och anslutning till väl tilltaget vardagsrum. Direkt access till baksidan med en solig uteplats och trädgård. Vidare finns det på entréplan ett badrum med rymlig bastu och tvättstuga med en praktisk grovingång. Tre befintliga sovrum bekvämt samlade på övre plan tillsammans med ytterligare ett badrum i direkt anslutning. Behövs ett extra sovrum så går det att dela av vardagsrummet. Vidare finns det i huset en oinredd vind där man kan inreda för flera rum. Perfekta möjligheter till växande barnfamiljen! Externt förråd på framsidan av huset rymmer alla trädgårdsartiklar. Till huset hör en garageplats i länga i närheten samt platser inom samfälligheten. Här har ni möjligheten att bo i ett trivsamt och lugnt område med Bullerby-känsla! Närhet till både förskolor och skola samt grönskande natur intill. Intill ligger ett fotbollsplan och lekplatser runt om i området. Promenadavstånd till Jordbro-pendeltågstation med tät trafik. Härifrån tar ni er smidigt mot Stockholm central på ca 30 minuter. Kortare avstånd till Jordbro centrum med mataffär och service. Haninge centrum och Port 73 nås efter 5-10 minuter med bil; här finns ett bra butiksutbud, restauranger och service. För naturälskare finns Rudans friluftsområde samt Slätmossens naturpark kortare bilfärd bort! För att ta del av information om Gräskobbens samfällighet hänvisas till hemsidan graskobben.se. Varmt välkomna på visning!

Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun
Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Växelbruksvägen 46

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
4 454 kr/mån
37 989 kr/m²

Välkommen till Växelbruksvägen 46! I denna mysig familjeidyll finner vi ett välplanerat radhus i toppskick med trevliga uteplatser och trädgård i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, tre rymliga sovrum och två badrum samt separat tvättstuga belägen på nedre plan. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrummen på övre plan. Genomgående i mycket fint skick med stilsäkra materialval och färgsättningar - bara att flytta in! Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med modern rostfri maskinpark samt välplanerade ytor. Rymligt vardagsrum med utgång till den fina inbjudande uteplatsen på baksidan med utbyggt altandäck och markis, stort förråd och lagom stor gräsmatta lummigt avgränsad av staket. Här värmer solen från efter lunch till sen kväll och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Framsidan rymmer caféset, växtligheter, lyktor och grill. Lugnt läge i området och tillhörande parkering på egen uppfart. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i Nedersta. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till nyöppnad förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vendelsömalmsvägen 106, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
Vendelsömalmsvägen 106, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Vendelsömalmsvägen 106, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Vendelsömalmsvägen 106

Lägenhet
Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
5 980 kr/mån
36 975 kr/m²

-Separat uthyrningsdel med möjlighet till inkomst -Dubbla badrum -Hörnläge med stor uteplats -Centralt läge i Vendelsö Nu saluförs denna rymliga 3rok i populär förening! Välplanerade 81 kvm med flexibel planlösning som enkelt kan varieras utifrån just dina behov! Separat uthyrningsdel som ger extra intäkter vid uthyrning! Lägenhet 1 består av stora, öppna sociala ytor med genomgående härligt ljus från fönster i dubbla väderstreck. Klassiskt kök med ljusa luckor/vitrinskåp och ekbänkskiva med bra arbetsytor. Maskinell utrustning i form av dubbel kyl och frys, spisugn och diskmaskin. Tillhörande matplats för 4-6 gäster. Vardagsrummet rymmer större soffa och mediamöbler och ansluter till en egen uteplats bekvämt under tak. Sovrummet är i dagsläget uppdelat i två mindre, perfekt för t ex barnfamiljen! Strax utanför finns plats för exempelvis ett praktiskt hemmakontor. Badrummet är ljust och helkaklat med skön golvvärme och tillhörande tvättpelare som underlättar vardagen. Hallen rymmer generös avhängning och förvaring i flertalet garderober och hatthylla. Lägenhet 2 (uthyrningsdelen) består av ett stort allrum med tillhörande minikök, eget helkaklat badrum samt hall med avhängning. Vidare finns det en mysig uteplats som rymmer valfri utegrupp och växtlighet. Detta är boende för dig som vill ha extra intäkter i form av uthyrning alternativt familjen som letar efter generationsboende. Vill man istället ha en enda stor lägenhet så kan väggen med enkla medel öppnas upp mellan lägenheterna. Tillhörande stort källarförråd på entréplan. P-plats finns att tillgå för föreningens medlemmar. Även laddmöjligheter för elbil! Lugnt omtyckt område med fin grannsämja och välskött stabil förening. Närhet till goda kommunikationer som smidigt tar dig till Haninge C, Tyresö eller Gullmarsplan. Närhet till bekvämligheter såsom mataffär, service, skola, förskolor och vackra grönområden med löparspår och svampskog. Cykelavstånd till Tyresta nationalpark samt omtyckta badplatser vid Drevviken och Ramsjön. Flertalet omtyckta restauranger i närheten samt tre köpcentrum - Haninge C, Länna och Port 73, inom bekvämt avstånd. För mer aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://larjungen.bostadsratterna.se/. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Riksbyggen Brf Visionen , null, Haninge kommun
  • 68 lediga bostäder

Riksbyggen Brf Visionen

Lägenhet
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
fr. 1 945 000 kr
35-98 m²
1-4 rum
3 630 kr/mån

Antal bostäder: 80 lägenheter med bostadsrätt, varav 8 st ”Hyrköp” Storlekar: 1–4 rok (35–98 kvm) Parkering: 21 garageplatser varav 10 % med laddstolpar Övrigt: Bil- och cykelpool Inflyttning: Preliminärt våren 2026 Riksbyggen.se/visionen Brf Visionen har 80 lägenheter i två tiovåningshus som kikar över kanten mot Rudansjön. Det blir kvadratsmarta 1:or till 4:or mellan 35 och 98 kvm, med antingen balkong eller uteplats. På gården finns det gott om cykelparkeringar och en trappa ner därifrån en glänsande ny bussterminal med vänthall och butiker. Bara några steg därifrån ligger pendeltågstationen. Vad gäller kommunikationer är det som att bo rakt ovanpå en centralstation. Finns det något enda argument kvar för kostsamt bilägande? I så fall tystas det av föreningens bilpool. Men visst, om du envisas så finns även chansen till egen p-plats i garage varav vissa har laddstolpar. 21 garageplatser varav 2 med laddstolpar. Lägenhetsförråd - Generellt så finns förråd för säsongsutrustning placerat i lägenheter, men vissa lägenheter har istället förråd placerat på entresolplanet ovanför lokalerna. Dock är det inte bara färdmedlen som står för kommunikationen. Haningeterrassen håller på att utvecklas till en trygg och vital mötesplats för forskning, utbildning, näringsliv och vård. Här ska människor arbeta, konferera, shoppa, umgås och roa sig från morgon till kväll. Bilden av den gamla sömniga förorten bleknar snabbt. Om Handen Det går inte att hitta ett mer centralt boende än såhär. Ett stenkast från Brf Visionen har du Coop Konsum, några steg till både gym, pendelstation med tät trafik mot Stockholm och Nynäshamn. Ett närliggande köpcentrum Haninge C med brett utbud av butiker, restauranger och service. Dessutom en kortare promenad till härliga naturområden vid Rudan med badplats, trevliga promenadstråk och utegym.

  • Nybyggnadsprojekt
Hermanstorpsvägen 68, Hermanstorp, Haninge kommun
Hermanstorpsvägen 68, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 2
Hermanstorpsvägen 68, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 3

Hermanstorpsvägen 68

Radhus
Hermanstorp, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 980 000 kr
154 + 5 m²
6 rum
5 490 kr/mån
38 831 kr/m²

***Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning. Visningen äger rum där husen kommer att uppföras. På plats finns möjlighet att ställa frågor till ansvarig mäklare, lära känna området och se var husen kommer att byggas.*** Passa på att knipa en av de sista husen i detta unika projekt! I Vega Villastad finns endast ett fåtal bostäder kvar. Inflytt kvartal 2 2024. Byggherren kommer att ge så kallad räntegaranti de tre första åren för att föreningen inte ska behöva höja avgiften. Bygglov och startbesked finns vilket är ett krav för att kunna ingå förhandsavtal enligt nya bostadsrättslagen. Byggnation startad. Bostadens gatuadress kommer sedan att vara Hermanstorpsvägen. För dig som söker ett smakfullt, bekymmersfritt och modernt boende där familjen kan växa och trivas i många år framöver finns här något alldeles extra. Detta väl tilltagna radhus i tre plan är speciellt framtaget för dig som inte vill kompromissa med sociala ytor eller för den delen antalet sovrum. Med sin geniala planlösning, sina handplockade materialval och härliga rymd checkar detta boende många boxar för den moderna familjen. Här bor den som vill kombinera närheten till naturen med närservice, stadspuls och omedelbar närhet till stan tack vare pendeltåget. - Familjevänligt - Låg driftskostnad med frånluftsvärmepump - 3 plan om totalt hela 154kvm - 2 parkeringsplatser - 4-5 sovrum Här uppförs 17 extra stora radhus om ca 154kvm. Den sinnrika planlösningen lämpar sig extra mycket för barnfamiljen eller tonårsfamiljen där varje plan representerar en funktion. Entréplanet karaktäriseras av ljus och rymd och utgör den sociala och representativa delen av bostaden där man gärna umgås med vänner och familj i de stora sällskapsytorna där kök, matrum och vardagsrum länkas samman. De stora fönsterpartierna mot uteplats och trädgård bjuder in till lek och umgänge året runt. Våningsplanet erbjuder även stort och exklusivt badrum, tvättstuga samt hall. En trappa upp finner man bostadens samtliga sovrum som är fyra till antalet. Med alla sovrum på samma plan och avskilda från sällskapsytorna blir föräldralivet sannerligen mer behagligt här. Dessutom finns här ytterligare ett stort och smakfullt badrum. Husets tredje plan särskiljer bostaden ytterligare från liknande bostäder i området. Snedtaket och takfönstren skänker mycket karaktär och mysfaktor åt rummet. Här får tonåringarna ett eget vardagsrum eller hemmaarbetaren ett eget kontor. Eller varför inte löpa linan ut och skapa ett underbart Master Bedroom? De sobra färgerna, exklusiva materialvalen och fina ljusinsläppet löper som en röd tråd genom bostadens samtliga rum. Bostadens utformning borgar för låga driftskostnader tack vare frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme i entréplanet. Till huset hör även två parkeringsplatser och förråd vilket underlättar i vardagen. I området finns flera skolor och förskolor bl.a. Spetsbergen Ur och Skur, Nya Vega skola (F-9) och Nakterhusskolan (F-5). På gång avstånd finns Vega Centrum med Vegas pendeltågstation, ICA, nyöppnade Hemköp, Core Gym, Sushirestaurang, Wofflans Stenugnsbageri och mycket annat. Dessutom planeras inom kort både Brödernas Hamburgare, Lulu Poké och Sushi i närheten. *Xedra Utveckling AB har gentemot Bostadsrättsföreningen åtagit sig att under de första tre åren göra ett tillskott, en sk ränteersättningsgaranti. De första två åren om räntan överstiger 2,7% och det tredje året om räntan överstiger 3,2%. Xedra Utveckling åtar sig därmed a

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Oxens gata 257, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 16:30
Oxens gata 257, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Oxens gata 257, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Oxens gata 257

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 595 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/7
5 457 kr/mån
24 167 kr/m²

-Högt läge med kvällssol -Fina ljusa ytor -Bra förening Välkomna 4 trappor upp till en mysig 2:a med renoverat kök och badrum. Här bjuder en ljuvlig balkong i ostört läge in till sommarhäng med eftermiddag- och kvällssol och storslagen utsikt. Trevlig planlösning där kök, matplats och sovrum badar i ljus under morgon och förmiddag innan solen vandrar runt och under eftermiddag och kväll kan avnjutas i vardagsrum och på balkong. Här fördelar sig 66 kvm yteffektivt på kök med matplats och ett socialt vardagsrum med plats för både soffgrupp och middagsbord samt utgång till balkong. Vidare finns helkaklat badrum med tvättmaskin, rymlig möblerbar hall och ett väl tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Ombonad balkong i ett ostört läge med ett högt fritt läge och gott om plats för möblemang och växtligheter. Sol från eftermiddag till skymning, en härlig plats för avkoppling efter en stressig arbetsdag. Oslagbart läge med närhet till alla bekvämligheter och vackra naturomgivningar med trevliga promenadstråk, joggingrundor och friluftsområden. Förskolor och grundskola i området. Promenadavstånd till mataffär och service samt stormarknader såsom ICA Maxi och Port 73 i närheten. Handen C med restauranger, bibliotek, konsthall och stort affärsutbud nås på 5 minuter med bil. I Brandbergens C finns biograf och minigolf. Vältrafikerad busshållplats ca 250 meter bort där direktbussar smidigt tar dig till Gullmarsplan på ca 15 minuter. Bilfärd på ca 20 minuter tar dig ut till skärgårdsidyllen Dalarö med båtmarina, restauranger och sandstränder. Ca 15 minuters bilfärd till Stockholm. Brf Väduren är en stabil och omtyckt HSB-förening med trevliga innergårdar med lekplatser samt gott om parkerings- och garageplatser (separat kö). Tillhörande förråd och gemensam tvättstuga i samma port. Varmt välkommen på visning! För alternativa visningstider vänligen kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strömshillvägen 3, Tungelsta, Haninge kommun
  • Sön 24 mar
Strömshillvägen 3, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Strömshillvägen 3, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Strömshillvägen 3

Lägenhet
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
4 258 kr/mån
30 818 kr/m²

*Ring mäklare för privatvisning! * I mysiga villakvarter med närhet till centrala Tungelsta saluförs nu denna så gott som nybyggda gavellägenhet! Välplanerade 55 kvm som fördelar sig på 2 rum och kök, soliga uteplatser och genomgående sobra färgsättningar. Ljusa luftiga ytor tack vare fint hörnläge och härligt ljusinsläpp genom fönster i 3 väderstreck. Entréhall har goda avhängningsmöjligheter samt extra förvaring i tillhörande förråd. Härifrån nås ett rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Önskas så finns det även plats för badkar och torktumlare. De sociala ytorna rymmer enkelt en större soffa med TV-möbler och en trevlig matplats invid ett stort fönster med fri utsikt. Köket har genomgående ljusa färgsättningar och goda arbetsytor. Tillhörande fönster ger behagligt ljus. Vardagsrummet ansluter till en generös balkong som erbjuder de bästa soltimmarna med sol från eftermiddag till kväll. Plats för en trevlig lounge grupp och växtlighet. Ett härligt extra rum där man gärna hänger sommartid! På entrésidan njuter man av morgonsol och här finns det plats för en trevlig café set. Sovrummet är generöst och har plats för en dubbelsäng och tillhörande möbler. Garderoberna intill rymmer alla kläderna. Ett riktigt mysigt boende med genomgående hög standard, härligt ljus och välplanerade ytor. Tillhörande bra externt förråd i anslutning till lägenheten. Varje boende har möjlighet att hyra en egen parkeringsplats. Här bor du i en nybyggd villaidyll med närhet till Tungelsta centrum med pendeltåg som tar dig till Stockholm på ca en halvtimme. Vidare finns det en mataffär med generösa öppettider och restauranger. Grundskola F9 samt flertal förskolor finns inom bekvämt avstånd. Tungelsta har genomgått en större expansion senaste åren men ändå bevarat en mysig lantlig känsla med hästgårdar och handelsträdgårdar. Här bor du med alla bekvämligheter samtidigt som du har närhet till rogivande natur omkring. Flexibel inflytt! Varmt välkommen på visning! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Katrianna Saksanen på 070-843 99 56!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Lugnetvägen 28, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Lugnetvägen 28, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Lugnetvägen 28, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Lugnetvägen 28

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 895 000 kr
174 + 16 m²
4 rum
1 897 m² tomt

Omslutet av grönska ligger denna sekelskiftesdröm med faluröd fasad och vita knutar. Den väl tilltagna tomten med stora gräsytorna passar perfekt för barnfamiljen. Solen vandrar över tomten från morgon till kväll och här finns möjlighet att njuta av både sol och skugga. Insidan bjuder gott om sociala ytor, 3 sovrum samt fina bevarade originaldetaljer. För den som uppskattar kombinationen av natur och goda kommunikationer får man här det bästa av två världar. - Sekelskiftescharm - Låga driftskostnader med bergvärme - Stora gräsytor - Naturnära I närheten finns flera förskolor såsom Vargbergets förskola och Lilla Björnen. Skolor finns i form av Åbybergsskolan, Ribbyskolan och Ribbybergsskolan. Goda kommunikationer med buss samt pendeltåg i Västerhaninge. ICA Supermarket ligger på promenadavstånd.

  • Premium
Ribby allé 58, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 11:15
Ribby allé 58, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ribby allé 58, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ribby allé 58

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/2
7 498 kr/mån
22 148 kr/m²

- Fin lägenhet med radhuskänsla i omtyckt område - Närhet till skola och förskola - OBS - i månadsavgiften ingår: Värme, vatten, varmvatten, Kabel-TV samt bredband 250 Mbits Söker du efter en välplanerad 3:a som ger känslan av att bo i radhus? Då ska du kolla in den här på Ribby Allé 58. Fint belägen i idylliskt område med lugna och hemtrevliga omgivningar. Ljus och fin bostad med egen entré och rymlig inglasad balkong. Bostaden har en välplanerad planlösning med lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, två bra sovrum, kök med fint ljusflöde och plats för matbord för 4-6 personer samt rymligt badrum utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett förråd. 7 gästparkeringar inom föreningens område. Finns parkering att hyra, separata köer för el respektive utan el, via HSB Ribby är en harmonisk och trevlig del av Västerhaninge med närhet till det mesta. Här bor man i ett lugnt bostadsområde med begränsad genomfartstrafik. Skola och förskolor finns på bekvämt gångavstånd från bostaden samt lekvänlig utemiljö i direkt närhet. Västerhaninge centrum med dess serviceutbud samt goda kommunikationer med tåg och busstrafik endast en ca 10min promenad bort. Snabbtåg till Stockholm C tar er in till Stockholm på ca 30 min. Naturskönt område med natur och skog runt knuten. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

  • Premium
  • Balkong
Folkparken 4, Handen, Haninge kommun
Folkparken 4, Handen, Haninge kommun, bild 2
Folkparken 4, Handen, Haninge kommun, bild 3

Folkparken 4

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/6
3 968 kr/mån
37 900 kr/m²

Välkommen till en 2:a utöver det vanliga! Med ett högt läge i populära Folkparken erbjuds denna bostad med ljuvligt ljusflöde från stora fönster med ostörd vy. Mysig balkong i lugnt läge - här kommer solen in efter lunch och värmer hela dagen till kväll - njut av vackra solnedgångar från första parkett. Enhetligt parkettgolv och ljusa färgsättningar. Modernt kök med stilren inredning, stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang samt väl tilltaget badrum med tvättdel och smakfull inredning. Vidare finns en rymlig hall samt praktisk klädkammare/förråd i anslutning till vardagsrummet. Här erbjuds ett lugnt och privat boende med alla bekvämligheter runt knuten. Fina skogsområden intill med blåbär och en avkopplande gångväg upp till pendeltåget förbi Rudans omtyckta badplatser. Välskött och omtyckt förening med trevlig innergård och fin grannsämja. Absolut närhet till vackra naturomgivningar och badplats vid Rudan, kommunikationer med både buss och pendeltåg samt gym, stormarknader och Haninge centrum. Rudan med dess vackra naturomgivningar och omtyckta badplatser nås på 10-15 minuters promenad. Rakt över gatan nås SATS och Circle K som har öppet dygnet runt. Intill finns även Handens närsjukhus med BVC, MVC och närakut. Precis vid vägen trafikerar direktbussar med smidig färd till Gullmarsplan. Barnomsorg med förskola inom 700 meter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Folkparken 4, Handen, Haninge kommun
Folkparken 4, Handen, Haninge kommun, bild 2
Folkparken 4, Handen, Haninge kommun, bild 3

Folkparken 4

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 095 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/6
5 000 kr/mån
33 254 kr/m²

Välkommen till en 2:a utöver det vanliga! Med ett oslagbart läge i populära Folkparken samspelar här smakfull renovering med ett ljuvligt ljusflöde från stora fönster med ostörd vy. Mysig balkong i lugnt läge - här kommer solen in efter lunch och värmer hela dagen till kväll - njut av vackra solnedgångar från första parkett. Enhetligt parkettgolv och behagliga färgsättningar. Modernt kök med tidlös inredning, stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang samt väl tilltaget badrum med tvättdel och smakfull inredning. Vidare finns en rymlig hall och en praktisk klädkammare/förråd. Här erbjuds ett lugnt och privat boende med alla bekvämligheter runt knuten. Fina skogsområden intill med blåbär och en avkopplande gångväg upp till pendeltåget förbi Rudans omtyckta badplatser. Välskött och omtyckt förening med trevlig innergård och fin grannsämja. Absolut närhet till vackra naturomgivningar och badplats vid Rudan, kommunikationer med både buss och pendeltåg samt gym, stormarknader och Haninge centrum. Rudan med dess vackra naturomgivningar och omtyckta badplatser nås på 10-15 minuters promenad. Rakt över gatan nås SATS och Circle K som har öppet dygnet runt. Intill finns även Handens närsjukhus med BVC, MVC och närakut. Precis vid vägen trafikerar direktbussar med smidig färd till Gullmarsplan. Barnomsorg med förskola inom 700 meter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mjölnartäppan 32, Jordbro, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mjölnartäppan 32, Jordbro, Haninge kommun, bild 2
Mjölnartäppan 32, Jordbro, Haninge kommun, bild 3

Mjölnartäppan 32

Radhus
Jordbro, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 995 000 kr
179 m²
6 rum
232 m² tomt

- Helrenoverat invändigt årsskiftet 2017/2018 - Tak byttes 2014 och fönster byttes 2015 och 2022 - Eget garage med garageuppfart framför - Elbilsladdare för dig med elbil eller laddhybrid Detta är ett av de finaste radhusen i området, dessutom har ni eget garage och egen garageuppfart. Bostaden är fint renoverad med väldigt generösa utrymmen, 6 rum om hela 179 kvm. På entréplan finns ett modernt och praktiskt kök med gott om plats för förvaring såväl som arbetsyta., vardagsrum i vinkel, detta går att dela av om man behöver ett rum till, renoverad dusch med wc samt en praktisk tvättstuga. På mellanplanet finns fyra sovrum, ett stort badrum med både badkar och dusch, möblerbar hall samt en klädkammare. På övre plan finns ett stort allrum, en toalett samt ett förråd. Här går säkert att göra om till två rum om man har behov av det. Mjölnartäppan 32 ligger i ett lugnt och barnvänligt område med fin grannsämja och kompisar i olika åldrar runt om på gårdarna. Mysiga skogspartier runt om med vackra promenadstråk, löparspår och svamp- och bärplockning under säsong. Närhet till omtyckt badplats vid Rudan som även erbjuder fiske och skridsko- och skidåkning vintertid. 20 minuter med bil till skärgårdsidyllen Dalarö och Gålö med långgrund badstrand, klippbad och båtmarina. Omtyckta förskolor inom bekvämt avstånd samt skola (åk 1-6) några minuter bort. Ca 350 meter till närmsta busshållplats där direktbussar tar dig till Gullmarsplan på ca 30 minuter. Stockholm C nås smidigt via 73:an där en bilfärd tar dig till stan på 20 minuter.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 47