Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00
Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Riavägen 15

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 300 000 kr
117 m²
6 rum
5 486 kr/mån
28 205 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Välkommen till Riavägen 15! I denna mysiga familjeidyll erbjuds nu ett välplanerat radhus om 117 kvm med trevlig uteplats i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, rymliga sovrum och två badrum varav det ena med stor tvättdel. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrum på övre plan. En social planlösning förenar luftigt kök, matplats, stort vardagsrum som delats av för att skapa ett extra rum samt anslutning till solig uteplats på baksidan. En trappa upp fördelar sig övervåningen på tre sovrum, allrum (möjligt sovrum) och badrum. Genomgående i fint skick med enhetligt ljust golv samt sobra färgsättningar - bara att flytta in. Inbjudande baksida med altandäck samt plan gräsmatta som rymmer studsmattan och utemöblerna. Här värmer solen hela dagen och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Framsidan erbjuder plats för caféset, växtligheter, lyktor och grill. Lugnt läge i området och tillhörande parkering för två fordon på egen uppfart. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i området. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tvillingarnas gata 305, Brandbergen, Haninge kommun

Tvillingarnas gata 305

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/7
5 889 kr/mån
21 136 kr/m²

Nu erbjuds en ljus luftig 2:a med fördelaktigt hörnläge och inglasad balkong i bästa solläge! Genomgående hög standard med fint ljusflöde från stora fönster i olika väderstreck som även bjuder på en milsvid vy över området. Hemtrevligt kök, helkaklat badrum och rogivande väl tilltaget sovrum. Mysigt vardagsrum med plats för soffor och sällskapsdel med utrymme för middagsbord invid det extra gavelfönstret. Utgång till ombonad inglasad balkong med sol från eftermiddag till skymning, en härlig plats för sommarhäng med vänner och familj. HSB-förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, EL, kabel-TV samt bredband. Hiss finns! Trevliga omgivningar med välskötta innergårdar med såväl grillmöjligheter som omtyckta lekplatser. Brf Tellus erbjuder även sina medlemmar att nyttja gym, bastu och övernattningslägenhet. Vältrafikerad busshållplats ett stenkast bort och bekväm närhet till matbutiker, skola och förskola. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 44, Västerhaninge, Haninge kommun
Ringvägen 44, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ringvägen 44, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ringvägen 44

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
995 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/3
3 475 kr/mån
34 310 kr/m²

Med ett bekvämt läge med närhet till bra kommunikationer och affärer erbjuds nu en stilsäker pärla. Hemtrevlig lägenhet med fin vy mot innergården. Bra planlösning. Mysigt allrum rymmer soffa och TV-möblemang samt sovalkov. Fönsterbeklädd vägg ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp året runt. Inbjudande och varm hall rymmer kappavhängning. Vidare anslutning till stambytt badrum. Lummigt läge med vy utöver innergården. Bra förvaringsmöjlighet med inbyggda garderober. Externt förråd i samma fastighet. En kort promenad tar dig till Västerhaninge centrum med bra affärsutbud, restauranger, gym samt utmärkta kommunikationer med pendeltåg och bussar. För den som uppskattar att vara ute i skog och natur med vackra promenadstråk finns även de i området samt utegym och elljusspår. Stabil och omtyckt förening belägen i ett lugnt område. Trevliga och välskötta innergårdar med uteplatser med grill, grönytor och omtyckt lekplats. Tillhörande förråd i samma port. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Brusewitz väg 44, Vega, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Brusewitz väg 44, Vega, Haninge kommun, bild 2
Brusewitz väg 44, Vega, Haninge kommun, bild 3

Brusewitz väg 44

Villa
Vega, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 500 000 kr
73 m²
3 rum
1 239 m² tomt

Fastighet med många möjligheter! Söker du en framtida plats för familjen att bygga något fantastiskt? En fin tomt med plana ytor och generösa soltimmar. På tomten står idag en mindre enplansvilla med mysiga öppna sociala ytor med värmande braskamin, 2 sovrum samt badrum. Soliga utemiljöer med tillhörande trädäck och gott om ytor för t ex odling och dylikt. En idyll även för våra fyrbenta vänner. I expansiva Hermanstorp i Vega håller nu kommunalt V/A dras in, beräknas vara klart under 2024. Info om nya detaljplanen från Haninge kommun: Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 130 kvm per fastighet (man får bygga i flera plan då högsta totalhöjd för huvudbyggnad för bostadsändamål är 10,0 meter). Därutöver får komplementbyggnader med högst 40 kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras. Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras. Minsta fastighetsstorlek är 1000 kvm. Huvudbyggnad ska placeras minst 4 meter från fastighetsgräns. Komplementbyggnad ska placeras minst 1 meter från fastighetsgräns. "BYGGNADSAREA" - Area som en byggnad upptar på marken, inklusive utkragar byggnadsdelar utan hänsyn till antal våningar eller höjd. Det är ytterväggarnas utsida eller konstruktionens utsida som räknas. Vänligen läs igenom gällande detaljplan/ planbestämmelser under dokument för ytterligare viktig information. För mer detaljerad information hänvisas till Plan- och byggavdelningen hos Haninge kommun. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör utan man får välja själv. I närliggande Vega staden finns i dagsläget allt man önskar till en behaglig vardag! Flera skolor och förskolor bl.a. Spetsbergen Ur och Skur, Nya Vega skola (F-9) och Nakterhusskolan (F-5). På gångavstånd finns Vega Centrum med pendeltågstation och tät trafik mot Sthlm, ICA nära samt nyöppnade Hemköp. I området finns även flertalet restauranger samt service. För mysiga fikastunder med familjen rekommenderas Wofflans Stenugnsbageri varmt. Enligt kommunens information kommer det i Hermanstorp finnas busstrafik mot Vega station (Se planbeskrivning). I Vega bor ni centralt men ändå med en lantlig charm med närhet till grönskande natur. En idyll för familjen! För alternativa visningstider vänligen ring ansvarig mäklare Katrianna Saksanen 070-843 99 56!

  • Premium
Skomakarvägen 2, Vendelsö, Haninge kommun

Skomakarvägen 2

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 695 000 kr
141 + 29,5 m²
6 rum
853 m² tomt

Med ett fint läge i familjeidyllen erbjuds nu ett trevligt kedjehus med områdets största hörntomt om över 850 kvm! På 141 + ca 30 kvm samspelar här yteffektivt ljusa trevliga sällskapsytor med hela 4-5 rymliga sovrum, goda förvaringsytor och garage som nås från bostaden. Trevligt familjekök med plats för matbord och mysigt vardagsrum intill med braskamin och utgång till baksida. Möjlighet finns här att bort vägg mellan kök och vardagsrum för en öppen planlösning. Vidare nås ett rymligt matrum alternativ sovrum samt ett avskilt lugnt sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum och tvättstuga med anslutning till förråd och garage. Möjligheter att bygga ut om så önskas. En trappa upp nås ett allrum, tre ljusa sovrum och gästwc. Uppgång till vind med ståhöjd och möjlighet till goda förvaringsmöjligheter. Ljuvlig trädgårdstomt i soligt syd/västläge. Plana gräsytor fint inramad av Gunnebostaket och Tuijor ger utrymme för studsmatta, fotbollsboll samt lek och spring. Robotgräsklippare som bekvämt klipper gräset ingår. Perfekt plats och bra markförhållanden med sand för pool om så önskas. Solen värmer från förmiddag till sen kväll under sommartid. Under säsong finns här hallonbuskar längs kortsidan samt körsbär, äppelträd, päronträd, krusbär, vinbär och björnbär. Sällsynt bra utrymme på entrésidan för biluppställning med asfalterad uppfart och plats för 4-5 bilar samt grusad ca 10 meter extra lång parkeringsyta för t ex husvagn eller båt, vilket är helt unikt för området! Taket omlagt i slutet på 80-talet. All el ny på övervåning samt genomgången av fackman på entréplan och merparten av eluttag och lampknappar utbytta mot nya och mestadels med dimmer med appstyrning. Högeffekts laddbox (upp till 13.8kw) med lastbalansering för elbil ingår. Trivsam länga med fin grannsämja där man tillsammans flaggar högtider och grannars födelsedagar. Gemensamma frivilliga gårdsstädningar med fika och kräftskiva är mycket uppskattade. Barnvänligt område med all tänkbar service inom bekvämt avstånd. Ett stenkast till HagaLyckebyskolan (F-9), förskolan Skeppet och Gladan inom promenadavstånd. Vältrafikerad busshållplats endast 60 meter bort som smidigt tar dig till Gullmarsplan, Stockholm city och Handenterminalen och pendeltåg. Cykel och gångavstånd för barnen till populära fotbollsklubben Vendelsö IK och Haningevallen. Promenadavstånd till vårdcentral med apotek samt till pizzeria och matbutik. Cykelavstånd till Lycksjön samt Drevvikens bad såsom krokodilbadet och fina naturomgivningar med löparspår och svampskog och närhet till Tyresta naturreservat. Välkommen på visning!

Kvadrantvägen 27, Vega, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Kvadrantvägen 27, Vega, Haninge kommun, bild 2
Kvadrantvägen 27, Vega, Haninge kommun, bild 3

Kvadrantvägen 27

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/6
4 617 kr/mån
39 658 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt trevliga trea med stor balkong i söderläge. Denna optimalt planerade bostad erbjuder förutom en social och öppen planlösning ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Lägg därtill två rymliga och lättmöblerade sovrum, klädkammare och ett smakfullt helkaklat badrum. Belägen i attraktiva Vega med ett ständigt växande utbud av restauranger och butiker. I bostadens direkta närhet finns mataffär och gym och några minuters promenad bort ligger restauranger, pendeltåg, skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lejonets gata 383, 6/7 tr, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:40

Lejonets gata 383, 6/7 tr

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 6/7
5 747 kr/mån
15 076 kr/m²

Här erbjuds en rymlig 2rok på 66 kvm med högt läge och inglasad balkong! Välkomnande hall öppnar upp mot de sociala ytorna. Intill ligger badrummet med tillhörande tvättmaskin. Köket har vita luckor med gråsvart kakel till. Dubbla fönster ger härligt ljus och intill ryms en matgrupp. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer enkelt en större soffa och mediamöbler. Önskar man dela av så finns möjlighet till detta. Från vardagsrummet nås en mysig inglasad balkong med rak söderläge. Insynsskyddat läge högt upp med fri utsikt och möjlighet att inreda med en mysig lounge grupp eller dylikt. Vidare finns det i lägenheten ett sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Garderober rymmer bra förvaring. Fint belägen i området med trevlig innergård med grönska, lekplats och utemöblemang med grill. Någon minuts promenad tar dig service och mataffär samt busshållplats med motorvägsbussar in till Sthlm city. Fina promenadstråk och Ramsdalen med badplats och Tyresta By inom bekvämt avstånd. Brf Tellus är en stabil välskött HSB-förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, EL, kabel-TV, bredband 100 Mbit/s samt IP-telefoni. Hiss finns! Till lägenheten hör ett externt förråd. För aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/tellus/ Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vädurens gata 219, 6/6 tr!, Brandbergen, Haninge kommun

Vädurens gata 219, 6/6 tr!

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 6/6
6 732 kr/mån
14 398 kr/m²

Nu har du möjligheten att bli nästa ägare till denna högt belägna 3rok i stabil förening. Lägenheten har genomgående äldre ytskikt så här kan du förverkliga dina renoveringsdrömmar och skapa något fantastiskt! Bostaden har välplanerade 83 kvm som fördelar sig på generösa sociala ytor med en rymlig balkong, två bra sovrum samt ett helkaklat badrum. Hallen öppnar upp mot resten av lägenheten. Härifrån nås ett av sovrummen som rymmer säng, valfri förvaring mm. Vidare anslutning till det generösa vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp, Tv-möbler samt en extra matplats. Tillhörande balkong i fint västerläge ger bra soltimmar! Andra sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Här ryms dubbelsäng och bra förvaring. Köket ligger smidigt placerat invid vardagsrummet och här finns även en matplats invid de två fönstren. Badrummet nås från hallen. Lugnt läge med närhet till service, butiker och restauranger i närliggande Brandbergen centrum. Rofylld, grönskande natur runt knuten med möjligheter till aktivt friluftsliv. Port 73 och Haninge centrum köpcentrum ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder fler butiker och service. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd, Trummans förskola ligger alldeles i närheten. Goda kommunikationer i form av tät busstrafik nedanför gatan som tar dig smidigt till Handen centrum med pendeltåg samt Gullmarsplan. Brf Väduren är en stabil HSB-förening med strukturerade framtidsplaner. Det finns parkerings- och garageplatser (separat kö), trevliga innergårdar med lekplatser samt gemensamma tvättstugor. Till lägenheten hör ett externt förråd. För mer aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://vaduren.bostadsratterna.se/ Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Askfatsvägen 10, Centrala Dalarö, Haninge kommun

Askfatsvägen 10

Fritidshus
Centrala Dalarö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 495 000 kr
32 m²
2 rum
1 461 m² tomt

Nu erbjuds ett ostört sommarparadis i soldränkt läge med lättskött tomt om närmare 1 500 kvm. Bostaden som nyttjas som fritidshus året runt totalrenoverades både invändigt och utvändigt i början på 90-talet. Ljuvlig altan i fint läge där solen värmer från morgon till kväll. Här ryms möblemang och växtligheter - en ostörd oas från tidig vår till sen höst. Tillhörande gäststuga med och altan och litet kökspentry för övernattande gäster. Högt belägen tomt där Vadvikens vatten skymtar från uteplatsen på berget där den sena kvällssolen kan avnjutas. Promenadavstånd ner till den mysiga kanalen med möjlighet till båtplats, badstrand, fotbollsplan och populära Bistro Solsidan med småbåtshamn intill. Möjlighet finns även här att med generös byggrätt planera och bygga ditt eget drömboende. Läs mer om detaljplan för området under Dokument. Naturskönt boende för livsnjutaren med lättskött tomt och lekvänliga omgivningar i lugn skärgårdsmiljö. Plocka bär och svamp under säsong, kvällsbada och fiska, odla och njut av mysiga höstkvällar framför brasan. Promenera längs kanalen, ta en springtur i skogen eller träningspass på utegymmet. Ett paradis för barnen som obehindrat kan cykla i området, bygga sandslott vid stranden och sova över med kompisarna i gästhuset. Mycket populär seglarskola och tennisvecka för barn och ungdomar anordnas varje år. Kort promenad ner till pittoreska Dalarö by där en lunch kan avnjutas vid Tullhuset med utsikt mot havet eller en fika på omtyckta Dalarö bageri. Här finns välsorterad livsmedelsbutik, lanthandel, italiensk glass, minigolf, sommaryoga, postombud, förskola/skola (F-9), bensinmack samt skärgårdsbåtar som trafikerar öarna runt om. Vidare finns idrottshall, tennisbanor och ca 10 min med bil till närmsta golfbana. Omtyckta Smådalarö Gård med spa, restaurang, golf och padelbanor inom bekvämt avstånd.

Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun
Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Växelbruksvägen 46

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
4 454 kr/mån
37 989 kr/m²

Välkommen till Växelbruksvägen 46! I denna mysig familjeidyll finner vi ett välplanerat radhus i toppskick med trevliga uteplatser och trädgård i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, tre rymliga sovrum och två badrum samt separat tvättstuga belägen på nedre plan. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrummen på övre plan. Genomgående i mycket fint skick med stilsäkra materialval och färgsättningar - bara att flytta in! Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med modern rostfri maskinpark samt välplanerade ytor. Rymligt vardagsrum med utgång till den fina inbjudande uteplatsen på baksidan med utbyggt altandäck och markis, stort förråd och lagom stor gräsmatta lummigt avgränsad av staket. Här värmer solen från efter lunch till sen kväll och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Framsidan rymmer caféset, växtligheter, lyktor och grill. Lugnt läge i området och tillhörande parkering på egen uppfart. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i Nedersta. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till nyöppnad förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:40
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Björkstigen 4

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 345 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
5 183 kr/mån
25 377 kr/m²

Välkommen till populära Brf Stigarna där denna trivsamma 2rok nu saluförs! Lugnt läge högst upp. Entréhall med generösa avhängningsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober samt hatt- och skohylla öppnar upp mot resten av lägenheten. Rymligt och ljust vardagsrum där både soffa och tillhörande möbler enkelt ryms. Anslutning till en solig balkong i fritt läge med vy över innergården. Här finns plats för ett café set eller mindre lounge grupp och växtlighet. Solen värmer under eftermiddag och kväll och gör detta till ett härligt extra rum sommartid. Fint kök i modernt utförande med tillhörande matplats för ca 4 gäster. Maskinell utrustning i form av kyl/frys i pelare samt micro och ugn i arbetshöjd med rostfria fronter. Integrerad diskmaskin och keramikhäll med tillhörande fläkt. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt förvaring nås från hallen. Vidare har lägenheten ett stambytt, helkaklat badrum med dusch och plats för tvättmaskin. Centralt läge endast en kort promenad från bra kommunikationer i Västerhaninge C där pendeln tar dig smidigt mot Stockholm alternativt Nynäshamn. I Västerhaninge centrum finns ett bra utbud av butiker och service samt vårdcentral. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. I närområdet finns en mataffär, även Hanvedens IP. Brf Stigarna är en populär HSB-förening som bildades 2008. Det finns fina innergårdar med lekplatser och grillmöjligheter sommartid. Föreningen har parkerings- och garageplatser och flera tvättstugor. Närmaste tvättstugan ligger i huset bredvid. Till lägenheten hör ett källarförråd. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Boves gränd 4, Vega, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Boves gränd 4, Vega, Haninge kommun, bild 2
Boves gränd 4, Vega, Haninge kommun, bild 3

Boves gränd 4

Radhus
Vega, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 195 000 kr
105 m²
4 rum
6 073 kr/mån
39 952 kr/m²

Varmt välkomna till ett ljust och välplanerat radhus med fint läge i populära Vega! Här erbjuds man en sann familjeidyll och ett perfekt boende för barnfamiljen under många år. Huvudinslagen som skapar en bekymmersfri tillvaro stavas gångavstånd till lekplatser, mycket goda kommunikationer med pendeltåg och förskola på bekvämt avstånd. Genomgående stilsäkra tidlösa materialval och fint ljusflöde från stora fönsterpartier skapar tillsammans med genomtänkta lösningar och sociala ytor ett bekvämt och harmoniskt boende. Stilsäkert kök med plats för matbord och smidig anslutning till vardagsrum med utgång till terrass och trädgård där eftermiddags- och kvällssolen värmer. På entréplanet finns även ett rymligt badrum med tvättdel samt förråd under trappan. Övre plan inrymmer tre sovrum och helkaklat badrum med badkar. Här finns möjlighet att dela av det stora sovrummet om behov finns för ytterligare rum. Trevlig entré med uppfart för biluppställning och uteplats med morgonsol, perfekt plats för morgonkaffet. Ombonad och lummig baksida med stort altandäck. Här ryms middagsmöblemang, grill och loungesoffor. Plan och lekvänlig gräsmatta för hela familjen. Mysig plats för sommarhäng med vänner, grannar och familj samt påkostad markis för varma dagar och kraftfull kvartsvärmare för svala kvällar. Trevliga kontraster mellan framsidan och baksidan. På framsidan är det liv och rörelse, grannar som umgås och barn som leker på gatan. Baksidan blir en lugn och ostörd oas. Här kan man koppla av med bok eller en kaffe i solen efter en stressig dag. Fint läge i expansiva och eftertraktade Vega. Endast 20 minuter från Stockholm har en ny stadsdel växt fram. Bekvämt naturskönt boende med närhet till såväl badsjöar och motionsspår som stormarknader, affärsutbud, gym, restauranger och goda kommunikationer. Gång- och cykelvägar samt kollektivtrafik med både bussar och pendeltåg har hög prioritet och gör det enkelt att välja bort bilen. Pendeltågsstation några minuter bort tar dig smidigt till Stockholm City eller Nynäshamn och enkel på- och avfart från Nynäsvägen.

  • Premium
  • Uteplats
Vendelsömalmsvägen 106, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
  • Sön 28 apr
Vendelsömalmsvägen 106, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Vendelsömalmsvägen 106, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Vendelsömalmsvägen 106

Lägenhet
Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 795 000 kr
81 m²
3 rum
5 980 kr/mån
34 506 kr/m²

-Separat uthyrningsdel med möjlighet till inkomst -Dubbla badrum -Hörnläge med stor uteplats -Centralt läge i Vendelsö Nu saluförs denna rymliga 3rok i populär förening! Välplanerade 81 kvm med flexibel planlösning som enkelt kan varieras utifrån just dina behov! Separat uthyrningsdel som ger extra intäkter vid uthyrning! Lägenhet 1 består av stora, öppna sociala ytor med genomgående härligt ljus från fönster i dubbla väderstreck. Klassiskt kök med ljusa luckor/vitrinskåp och ekbänkskiva med bra arbetsytor. Maskinell utrustning i form av dubbel kyl och frys, spisugn och diskmaskin. Tillhörande matplats för 4-6 gäster. Vardagsrummet rymmer större soffa och mediamöbler och ansluter till en egen uteplats bekvämt under tak. Sovrummet är i dagsläget uppdelat i två mindre, perfekt för t ex barnfamiljen! Strax utanför finns plats för exempelvis ett praktiskt hemmakontor. Badrummet är ljust och helkaklat med skön golvvärme och tillhörande tvättpelare som underlättar vardagen. Hallen rymmer generös avhängning och förvaring i flertalet garderober och hatthylla. Lägenhet 2 (uthyrningsdelen) består av ett stort allrum med tillhörande minikök, eget helkaklat badrum samt hall med avhängning. Vidare finns det en mysig uteplats som rymmer valfri utegrupp och växtlighet. Detta är boende för dig som vill ha extra intäkter i form av uthyrning alternativt familjen som letar efter generationsboende. Vill man istället ha en enda stor lägenhet så kan väggen med enkla medel öppnas upp mellan lägenheterna. Tillhörande stort källarförråd på entréplan. P-plats finns att tillgå för föreningens medlemmar. Även laddmöjligheter för elbil! Lugnt omtyckt område med fin grannsämja och välskött stabil förening. Närhet till goda kommunikationer som smidigt tar dig till Haninge C, Tyresö eller Gullmarsplan. Närhet till bekvämligheter såsom mataffär, service, skola, förskolor och vackra grönområden med löparspår och svampskog. Cykelavstånd till Tyresta nationalpark samt omtyckta badplatser vid Drevviken och Ramsjön. Flertalet omtyckta restauranger i närheten samt tre köpcentrum - Haninge C, Länna och Port 73, inom bekvämt avstånd. För mer aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://larjungen.bostadsratterna.se/. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sleipnervägen 27, Handen, Haninge kommun

Sleipnervägen 27

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
78 m²
2 rum
vån 1/3
5 599 kr/mån
19 167 kr/m²

Bekvämt belägen på entréplan erbjuds här en mysig 2:a om som badar i ljus från stora fönster och inglasad dubbelbalkong i ostört läge med fin vy över de lummiga omgivningarna. Här fördelar sig 78 kvm med ett stort tillhörande förråd som smidigt nås inifrån bostaden. Social planlösning förenar stilrent kök och matplats med vardagsrum och vidare anslutning till ombonad och inglasad dubbelbalkong. Lugnt sovrum i svalt norrläge och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Stambytt badrum med påkostade materialval och golvvärme samt tvättdel med nyare tvättmaskin och torktumlare. Rymlig klädkammare som även passar utmärkt som barnrum och lekrum alternativt gästrum eller hemmakontor. Genomgående fina golv och behagliga färgsättningar. Lugnt och rofyllt läge med några minuters promenad till Haninge centrum med affärsutbud, restauranger och caféer. Ca 100 meter till nybyggda Vikingaskolan med förskola. Närhet även till både bussterminal och pendeltågsstation för smidig transport in till Stockholm eller Nynäshamn. Runt knuten nås natursköna områden där Rudans friluftsområde erbjuder fin badplats, elljusspår och vandringsleder sommartid samt bland annat skridskoåkning och skidspår vintertid. Handen centrum är inne i en expansiv fas gällande byggnation av lägenheter, service och nöjen. Stabil och välskött HSB förening som nyligen utfört större renoveringar såsom stambyte och nya fasader. I avgiften inkluderas värme, vatten samt bredband och kabel-TV. Gemensamt elavtal via bostadsrättsföreningen. Cykelrum och barnvagnsrum i anslutning till entrén. Välkommen på visning!

  • Balkong
Vegavägen 20B, Vega Söderhagen, Haninge kommun
  • Sön 5 maj
Vegavägen 20B, Vega Söderhagen, Haninge kommun, bild 2
Vegavägen 20B, Vega Söderhagen, Haninge kommun, bild 3

Vegavägen 20B

Villa
Vega Söderhagen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
7 500 000 kr
163 m²
6 rum
689 m² tomt

Accepterat pris, kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning! Här besannas dina drömmar om en fin familjevilla med sjöglimt! - Sjöglimt och nära badmöjligheter - Braskamin och frånluftsvärmepump - 2 badrum - Öppen planlösning - Parkering för 3 bilar - Spabad - 4 sovrum med möjlighet till 5. Belägen i populära Söderhagen med ett optimalt läge nära vatten, goda kommunikationer, skolor, förskolor samt service. Villan har på ett tilltalande sätt renoverats och underhållits löpande både på in- och utsidan. Entréplanet med sociala ytor i form av matplats, kök och vardagsrum samt sovrum, badrum och tvättstuga. Övre planet har ett trevligt allrum, 3 sovrum samt badrum. Den fint planerade tomten är perfekt för barnfamiljen eller den som vill bjuda över vänner och bekanta, här finns även goda parkeringsmöjligheter för upp till 3 bilar. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Premium
Djurgårdsvägen 145, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 16:30
Djurgårdsvägen 145, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 145, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 145

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 650 000 kr
96 m²
4 rum
5 856 kr/mån
38 021 kr/m²

Nu saluförs detta fina BR-radhus i barnvänligt område! Huset har välplanerade 96 kvm som fördelar sig på 2-plan. Entréplan består av en ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i hatthylla och en rejäl garderobesrad. Till höger nås det fina köket i klassiskt utförande med vita luckor, mörk köksbänk som fint bryter av samt vitvaror i snyggt rostfritt. Invid stort fönsterparti ligger en trevlig matplats familjen. Det första av husets badrum ligger i anslutning till de sociala ytorna. Här är det renoverat med sobra färger och golvvärme. Vidare kommer man till ett rymligt vardagsrum med goda ytor för större soffgrupp och mediamöbler. I direkt anslutning ligger den härliga uteplatsen med ett generöst trädäck och härligt insynsskydd i form av staket runt om. Här ryms både en större matgrupp och en loungehörna för skönt häng efter middagen. För den med gröna fingrar finns planteringsmöjligheter i tillhörande rabatt. Här trivs rosorna och valfria odlingar tack vare det fina solläget. En fantastisk plats att koppla av under lediga sommardagar och -kvällar och njuta av solens strålar från eftermiddag till kväll. Tillhörande grind utgör en praktisk detalj. Här kan man gå ut med hunden alternativt komma in med cycklarna. På övre plan ryms 3 bra sovrum varav ett större med tillhörande garderober. Tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare och en praktisk arbetsbänk över gör vardagen enkel. Här ligger det andra av husets badrum med badkar där man kan slappna av efter en lång arbetsdag. Övre hall bjuder på god förvaring i praktisk garderobsrad. Brf Nyängen ligger i ett populärt radhusområde med trevliga innergårdar och lekplatser runtom samt familjer med barn i olika åldrar. Lugnt läge med en kort promenad till vältrafikerad busshållplats som enkelt tar er mot bland annat Gullmarsplan samt centrala Stockholm under rusningstid. Flera förskolor och skolor inom smidigt avstånd. Bra utbud av shopping i närliggande Port 73 och Haninge centrum. Fler mataffärer såsom Hemköp och Lidl och ligger inom kortare bilfärd bort. Vid Drevviken kan familjen ägna sig åt trevliga utomhusaktiviteter både sommar- och vintertid. Populära Krokodilbadet erbjuder en barnvänlig sandstrand med goda badmöjligheter och plats för mysiga picknickar under varma sommardagar. Under vintern kan familjen ta en mysig tur med skridskor på Drevviken. Tyresta national park med populära vandringsleder och mysiga Tyresta by med djur rekommenderas för trevliga utflykter med familjen! I föreningen finns garage- och parkeringsplatser, tvättstuga och festlokal. Det finns även 20 hyresrätter som är positivt för föreningens ekonomi. För viktig information om föreningen hänvisas till hemsidan https://webbkurser.com/ Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ribby allé 58, Västerhaninge, Haninge kommun
Ribby allé 58, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ribby allé 58, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ribby allé 58

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/2
7 498 kr/mån
22 148 kr/m²

- Fin lägenhet med radhuskänsla i omtyckt område - Närhet till skola och förskola - OBS - i månadsavgiften ingår: Värme, vatten, varmvatten, Kabel-TV samt bredband 250 Mbits Söker du efter en välplanerad 3:a som ger känslan av att bo i radhus? Då ska du kolla in den här på Ribby Allé 58. Fint belägen i idylliskt område med lugna och hemtrevliga omgivningar. Ljus och fin bostad med egen entré och rymlig inglasad balkong. Bostaden har en välplanerad planlösning med lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, två bra sovrum, kök med fint ljusflöde och plats för matbord för 4-6 personer samt rymligt badrum utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett förråd. 7 gästparkeringar inom föreningens område. Finns parkering att hyra, separata köer för el respektive utan el, via HSB Ribby är en harmonisk och trevlig del av Västerhaninge med närhet till det mesta. Här bor man i ett lugnt bostadsområde med begränsad genomfartstrafik. Skola och förskolor finns på bekvämt gångavstånd från bostaden samt lekvänlig utemiljö i direkt närhet. Västerhaninge centrum med dess serviceutbud samt goda kommunikationer med tåg och busstrafik endast en ca 10min promenad bort. Snabbtåg till Stockholm C tar er in till Stockholm på ca 30 min. Naturskönt område med natur och skog runt knuten. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

  • Premium
  • Balkong
Vallavägen 157, Handen, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vallavägen 157, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 157, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 157

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
7 691 kr/mån
19 944 kr/m²

Sällan till salu! Välkommen till Vallavägen 157 där vi finner en jättefin gavelfyra belägen högst upp i huset. Fin planlösning som fördelar sig på 90 genomtänkta kvadratmeter, här erbjuds man möjlighet att skapa upp till fem rum - Perfekt för den större familjen. Rymlig hall med avhängningsmöjligheter och skjutdörrsgarderob öppnar upp. Härifrån nås de generösa sociala ytorna i form av väl tilltaget vardagsrum och ett ljust påkostat kök med komplett maskinpark samt en praktisk köksö i direkt anslutning. Intill nås en stor, inglasad balkong bekvämt under tak och en trevlig ostörd vy mot Slätmossens natur. Gott om plats för utegrupp och växtlighet och gör detta till ett extra rum under sommarhalvåret! Vidare finns det här hela tre sovrum som kan göras till fyra tack vare gavelfönstret, samt två nyligen stambytta badrum varav det ena erbjuder bra tvättmöjligheter. Generösa förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett fördelaktigt läge centralt i området med naturen nära inpå. Här bor ni i en populär förening med kanonläge ett stenkast från Handen C med bra butiksutbud och service. På Sleipnervägen finns en Ica-butik med generösa öppettider. Flera skolor och förskolor i närområdet, bland annat Vikingaskolan och Rudanskolan. Handen pendeltågsstation ligger inom en kortare promenad bort och erbjuder täta turer mot både Stockholm och Nynäshamn. Rudans friluftsområde erbjuder goda möjligheter till härliga friluftsaktiviteter både sommar- och vintertid. Här finns motionsspår, sjöar samt utegym, något för alla naturälskare, människor såsom våra fyrbenta vänner! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Gudö Gårdsväg 31, Gudö, Haninge kommun

Gudö Gårdsväg 31

Radhus
Gudö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 695 000 kr
141 m²
5 rum
7 540 kr/mån
33 298 kr/m²

I mysig familjeidyll erbjuds nu ett stilrent kedjehus om 141 kvm med trevliga uteplatser i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, rymliga sovrum och två badrum varav det stora med tvättdel. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrum på övre plan. En social planlösning förenar luftigt kök med köksö, matplats och vardagsrum med anslutning till en ostörd uteplats på baksidan. En trappa upp fördelar sig övervåningen på tre sovrum, badrum och ett stort allrum som vid behov smidigt kan göras om till fjärde sovrum. Genomgående i mycket fint skick med enhetligt parkettgolv samt stilsäkra tillval och färgsättningar - bara att flytta in. Inbjudande framsida med altandäck lummigt avgränsad av grönska sommartid. Baksidan nås från vardagsrummet och här ryms stort middagsbord, växtligheter, lyktor, grill och pergola. Här värmer solen från efter lunch till sen kväll och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Anslutning till rymligt förråd intill carport. Lugnt läge i området och tillhörande parkering på egen uppfart med plats för tre fordon. Laddare för elbil finns installerad. Barnvänligt kvarter där charmiga bostäder i falurödfärg skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar och fina löprundor och promenadstråk precis intill. I närheten finns flera sjöar och omtyckta badplatser vid Gudöån, Drevviken och Långsjön samt cykelavstånd till mysiga Tutviksbadet - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Njut av en långpromenad runt Långsjön eller strosa intill ån och mata änderna eller hyr kanot under sommarsäsong. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till Gudö förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Bekvämt avstånd till Trollbäcken centrum som nås med bil på fyra minuter samt endast ca 300 meter till vältrafikerad busshållplats där direktbussar tar dig till Gullmarsplan på 30 minuter. Varmt välkomna till ett bekvämt boende nära förskola, bussar och storslagen natur!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vädurens gata 226, 1tr, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 5 maj
Vädurens gata 226, 1tr, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vädurens gata 226, 1tr, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vädurens gata 226, 1tr

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 895 000 kr
80 m²
3.5 rum
vån 1/3
6 407 kr/mån
23 688 kr/m²

Mini 4rok! I en trivsam del av Brandbergen, med härlig vy från soldränkt balkong saluförs nu denna gavellägenhet. Bostaden har genomgående fina ytskikt och luftiga ytor. En ursprunglig 3:a som av nuvarande ägarna byggts om till en 4:a. Lugnt hörnläge endast en trappa upp i låghus. Stor entréhall med generös avhängning och förvaring i tillhörande garderob. Intill ligger ett stilrent, helkaklat badrum med tvättmaskin. Fint renoverat kök från Epoq (2023) med gråa luckor, ljusmelerad bänkskiva samt tillhörande full maskinpark. Matplats invid ett stort fönster rymmer ett generöst matbord och plats för ca 6 personer. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning, här finns goda ytor för större soffa och mediamöbler. Den ljuvliga inglasade balkongen förlänger vardagsrummet under sommarhalvåret. Söderläget gör att man kan tillbringa merparten av dagen i full sol och njuta under sommarmånaderna. Bostaden har två ombonade sovrum samt ett extra rum som idag nyttjas som ett hemmakontor. Önskar man ett större vardagsrum istället kan detta återställas med relativt enkla medel (se alternativ planlösning). Smidigt beläget, precis intill lägenheten finns ett tillhörande externt förråd. Lugnt läge med närhet till service, butiker och restauranger i närliggande Brandbergen centrum. Rofylld, grönskande natur runt knuten med möjligheter till aktivt friluftsliv. Port 73 och Haninge centrum köpcentrum ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder fler butiker och service. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd, Trummans förskola ligger alldeles i närheten. Goda kommunikationer i form av tät busstrafik nedanför gatan som tar dig smidigt till Handen centrum med pendeltåg samt Gullmarsplan. Brf Väduren är en stabil HSB-förening med strukturerade framtidsplaner. Det finns parkerings- och garageplatser (separat kö), trevliga innergårdar med lekplatser samt gemensamma tvättstugor (den närmsta ligger vid Vädurens gata 228). För mer aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://vaduren.bostadsratterna.se/ Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Nynäsvägen 92, null, Haninge kommun
Nynäsvägen 92, null, Haninge kommun, bild 2
Nynäsvägen 92, null, Haninge kommun, bild 3

Nynäsvägen 92

Lägenhet
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/7
2 272 kr/mån
51 286 kr/m²

En perfekt första lägenhet med supercentralt läge i nybyggda Haningeterrassen! Välplanerade 35 kvm som fördelar sig yteffektivt och skapar ett hemtrevligt boende! Fina sociala ytor bestående av ett kök i sobra färger med en trevlig bardel och tillhörande förvaring i platsbyggd hylla. Anslutning till en rymlig balkong med härlig läge och vy över området. Generösa soltimmar och plats för valfritt möblemang och växtlighet. Här hänger man gärna sommartid och blickar mot Rudan! Vardagsrummet rymmer soffa och TV-möbler och ansluter till en generös sovalkov där en dubbelsäng enkelt får plats. Badrum med dusch och en separat tvättdel nås från hallen. Vidare finns det i lägenheten en hall med goda avhängningsmöjligheter i garderober och en bra klädkammare/ förråd. Från lägenheten är det endast 3 minuters promenad till bussterminalen och pendeltågsstationen Handen med 6 avgångar i timmen mot både Sthlm och Nynäshamn. Närmsta mataffär Coop med generösa öppettider ligger snett nedanför porten. Haninge C köpcentrum med butiker, service och restauranger ligger en kort promenad bort, även gym finns i närheten. För naturälskare rekommenderas Rudans friluftsområde! Där finns elljusspår, sjöar för både bad, fiske och skridskoåkning samt utegym med mera. Brf Framsidan har garageplatser, cykelförråd, bilpool, cykelpool, övernattningslägenheter och gemensamhetslokal. Föreningen hyr även ut två kommersiella lokaler som är positivt för ekonomin. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lyngsåsa 7, Dalarö, Haninge kommun

Lyngsåsa 7

Lägenhet
Dalarö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 288 kr/mån
63 413 kr/m²

Exklusiv lägenhet vackert belägen i hjärtat av Dalarös skärgårdsidyll! Med ett lugnt läge i populära Lyngsåsa erbjuds här en ljus och stilsäker 2:a på markplan. Tillhörande generös altan i ett vindskyddat läge bjuder på en ljuvlig vy mot hav och grönskande park. Här ryms lättmöblerat stort middagsbord och loungemöblemang samt växtligheter och blommor. Rogivande vy från den mysiga altanen över pampiga park- och trädgårdsområden och Jungfrufjärdens glittrande vatten. Storslagna naturomgivningar och barnvänlig sandstrand där den stora bryggan fungerar som vågbrytare. Här finns grillmöjligheter, badbryggor och intilliggande bastu som föreningen tillhandahåller sina medlemmar. Vackra klippor och ljuvliga promenadstråk längs bryggorna. Njut av årstidernas skiftningar från höstens alla färger till hur isen bereder ut sig i fjärden och betrakta från första parkett hur allt vaknar till liv när våren knackar på. Avsluta dagen med ett glas vin på bryggan eller på en picknickfilt uppe på klipporna till en magisk utsikt över Dalarö Ström, Korsholmen och Genböte fyr. Bjud över vännerna på grillning vid vattnet med tillhörande bastubad eller bara koppla av på den egna altanen efter en skön dag på stranden. Välplanerad och ljus hörnlägenhet med genomgående påkostade och smakfulla materialval. Stilsäkert kök från Vedum samspelar fint med det vitlaserade trägolvet och det generösa ljusflödet från stora fönsterpartier. Det gröna omgivningarna och altanen skapar tillsammans med de stora fönsterpartierna en trivsam huskänsla. Högre takhöjd och öppen sällskapsyta som rymmer soffa och tillhörande möblemang med en social anslutning till kök och matplatsen med havsutsikt. Läckert badrum i marmor utrustat med alla bekvämligheter samt ett lugnt svalt sovrum med platsbyggda garderober upp till tak för maximal förvaringsyta. I föreningen finns ett påkostat gym med både konditionsmaskiner och fria vikter, gästlägenhet för besökare samt odlingslotter och båtplatser med separat kö. Trevlig gemenskap och fin grannsämja där man ser om varandra och under året arrangeras uppskattade lucia- och julfiranden samt midsommarfest. Gemensam möblerad uteplats för huset i eftermiddags och kvällssol mot lugn och grönskande allmänning. Fin och frivillig sammanhållning i huset där det grillas och bakas pizza samt bjuds på eftermiddagsdrinkar och liknande. Tillhörande parkeringsplats och byn nås via den privata gångstigen på baksidan eller genom området. Intill huset finns även ett rymligt barnvagn/rullstol/cykelförråd. Ett utmärkt permanentboende såväl som ett bekvämt och bekymmersfritt fritidsboende. Gångavstånd till byn med ICA-butik, Dalarö bageri, Öarnas lanthandel, glassbar, café och flera restauranger såsom Ankaret, Mysingen och omtyckta Solsidan i Askfasthamnen. Promenadavstånd till Dalarö båtklubb. Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

  • Uteplats
  • Hiss
Vädurens gata 209, Brandbergen, Haninge kommun
Vädurens gata 209, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vädurens gata 209, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vädurens gata 209

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
4 111 kr/mån
27 182 kr/m²

-Nyproducerat 2017, bekvämt på markplan -Bra avgift och stabil förening -Öppna sociala ytor, inglasad balkong i söder -Centralt läge, bra kommunikationer Nu säljs denna trivsamma 2rok med lugnt gavelläge i den stabila Brf Väduren. Nyproducerad 2017 med genomgående fin standard! Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en rymlig inglasad balkong i trevligt solläge. Hallen öppnar upp mot resten av lägenheten och rymmer bra avhängning och förvaring i tillhörande garderober. På golvet ligger stilrent grått klinker. Här finns även plats för en kontorshörna för den som jobbar hemifrån. Hallen ansluter till ett fint renoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Vidare kommer man in till ett ljust trivsamt kök med vita luckor, god förvaring och bra arbetsytor. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin samt spisugn med fläkt över. Tillhörande matplats rymmer flera gäster. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning och här finns goda ytor för större soffa och mediamöbler. Den ljuvliga balkongen med trevlig trall förlänger vardagsrummet under sommarhalvåret. Söderläget gör att man kan tillbringa merparten av dagen i full sol och njuta under sommarhalvåret medans man blickar över horisonten och grönskan. Vidare har lägenheten ett ombonat sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderober. Ca 400 meter bort finns goda kommunikationer i form av tät busstrafik som tar dig smidigt till Gullmarsplan samt Handen centrum med pendeltåg. Från området trafikerar även direktbussar till Stockholm central under rusningstid. Stabil HSB-förening som tillhandahåller flera tvättstugor och parkeringsmöjligheter samt garageplatser (separat kö). Fiber finns indraget för fast kostnad 39 kr/mån som ingår i avgiften. Perfekt för den som jobbar hemifrån! Lugnt läge med närhet till service, butiker och restauranger i närliggande Brandbergen centrum. Rofylld, grönskande natur runt knuten med möjligheter till aktivt friluftsliv. Tyresta park och Rudan erbjuder fina promenadstigar, fiske och dylikt. Vid närliggande Torvalla finns gott om möjligheter inom idrott. Port 73 och Haninge centrum köpcentrum ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder fler butiker och service. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. Flera lekplatser på föreningens mysiga innergårdar. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband. För aktuell, viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://vaduren.bostadsratterna.se/ Varmt välkomna på visning! För att boka privatvisning, vänligen ring ansvarig mäklare Katrianna Saksanen på 070-843 99 56!

  • Premium
  • Balkong
Gudö åväg 4F, null, Haninge kommun
Gudö åväg 4F, null, Haninge kommun, bild 2
Gudö åväg 4F, null, Haninge kommun, bild 3

Gudö åväg 4F

Lägenhet
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 695 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 888 kr/mån
69 184 kr/m²

Äntligen erbjuds en mysig 1:a om 24,5 kvm där ljus från stora fönsterpartier fint samspelar och ger ett fantastiskt ljusinsläpp till bostaden. Enhetligt ekparkettgolv och behagliga färgsättningar. Välkomnande egen entré på husgaveln där man möts av rymlig hall med bra förvaring. Vidare in i bostaden finner vi stort duschrum, samt allrum med anslutning till kök från Marbodal. Utgång till egen uteplats där dörren sommartid står öppen och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Den stenlagda uteplatsen är ca 13 kvm och rymmer både utemöbler, grill och växter. Rogivande vy över området mot ån. Solsäkert västerläge innebär att man kan njuta av solen från morgon till kväll, perfekt för lata sommardagar. I närheten finns flera sjöar och omtyckta badplatser vid Gudöån, Drevviken och Långsjön samt cykelavstånd till mysiga Tutviksbadet - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Njut av en långpromenad runt Långsjön eller strosa intill ån och mata änderna eller hyr kanot under sommarsäsong. Bekvämt avstånd till Trollbäcken centrum som nås med bil på fyra minuter samt endast ca 300 meter till vältrafikerad busshållplats där direktbussar tar dig till Gullmarsplan på 20 minuter. Hjärtligt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Broddvägen 24, Vendelsö Gård, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Broddvägen 24, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 2
Broddvägen 24, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 3

Broddvägen 24

Radhus
Vendelsö Gård, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 895 000 kr
107,5 m²
5 rum
6 481 kr/mån
45 535 kr/m²

Välkomna till ett bostadsrättsradhus i 2-plan med ett underbart sjönära läge precis intill Drevviken. Bostaden har en idealisk rumsfördelning, fina ljusinsläpp och härlig sjöutsikt. Entréplanet som den centrala sällskapsdelen har en braskamin och trevlig öppenhet mellan det stilsäkert eleganta arbetsköket och matplatsen. Ett perfekt arbetsrum eller lekrum samt duschrum i anslutning till entrén. Övre plan upptas av charmigt sovrum med rymd, stora glaspartier med vattnet i blickfånget och sluttande takhöjd till nock. Två fina sovrum med hög takhöjd och fönster i olika väderstreck, klädkammare samt kaklat badrum med badkar och intilliggande tvättstuga. Genomgående parkettgolv och vattenburen golvvärme i båda planen. Två mysiga uteplatser i olika väderstreck varav baksidan med fin sjöutsikt och lekvänlig gräsmatta. Förråd och egen carport i anslutning till bostaden. Naturskönt boende med rogivande omgivningar kring Drevviken där årstidernas växlingar kan avnjutas från första parkett. Spendera lata på dagar på stranden eller bjud över vännerna på grillning med kvällsdopp. Under sommarsäsongen erbjuds kanotuthyrning och fina badplatser i Drevviken. Vintertid plogas banor på isen, packa varm choklad och snöra på skridskorna för en heldag ute med familjen. Kompisar i olika åldrar runt om i området, lekmiljöer och gångavstånd till omtyckta förskolor och skolor intill gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Goda kommunikationer som smidigt tar dig vidare till Gullmarsplan, Stockholm central, Haninge C och Tyresö centrum. Förskola och grundskola inom cykelavstånd samt närhet till populära Krokodilbadet. Tyresta nationalpark ligger några kilometer bort, med vidsträckt urskog och trevliga promenadstråk. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 50