Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Forshaga

Fastighetsbyrån Forshaga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Armégatan 9C, Centralt, Forshaga kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30
Armégatan 9C, Centralt, Forshaga kommun, bild 2
Armégatan 9C, Centralt, Forshaga kommun, bild 3

Armégatan 9C

Lägenhet
Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
525 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
3 931 kr/mån
8 203 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljusa tvåa på Armégatan! Lägenhetens 64 kvadratmeter inrymmer ett renoverat kök med plats för matsal, ett rymligt vardagsrum, ett sovrum, ett duschrum renoverat 2015 samt en klädkammare. Lägenheten har även en balkong i söderläge där du kan avnjuta både frukost och kvällsmål i solen. Vidare finns det även gott om förvaringsmöjligheter både i lägenheten och i källaren med matkällare och cykelförråd. Här bor du i en bra förening med stabil ekonomi och nyinstallerade solceller! Välkomna på visning!

  • Premium
Annebergsgatan 31, Forshaga-grossbol, Forshaga kommun

Annebergsgatan 31

Radhus
Forshaga-grossbol, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 095 000 kr
128 + 5 m²
6 rum
390 m² tomt

Välkommen till Annebergsgatan 31! Här finner ni en 1 1/2-plansvilla om 6 r.o.k. i trevlig planlösning med carport och trevlig baksida. På en lugn familjevänlig gata är detta ett perfekt boende för familjen som vill bo kvalitativt med närhet till både skolor och centrum med dagligvaruhandel. Tak, fönster och fasad är bytt. I närområdet finns även populära SISU-gården med fina motionsspår och kommunikationerna in till Karlstad, eller upp till Munkfors/Hagfors för den som pendlar. Vi ses på Visning!

Erik Larssons väg 1, Mons backe, Kils kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Erik Larssons väg 1

Villa
Mons backe, Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
4 395 000 kr
143 + 20 m²
5 rum
1 400 m² tomt

Välkommen till denna smakfulla 1-plansvilla med stort dubbelgarage på ca 80 kvm och carport med förråd! Med en boyta på 143 kvm bor du välplanerat i en öppen planlösning, vitt fräscht kök med all utrustning du behöver, stora sällskapsytor i mitten av huset, samt uppdelat med ett större sovrum med egen dusch/badrum i den ena delen och i den andra tre mellanstora rum med ett tillhörande badrum. På hörntomten finns även stora gräsytor för spring och lek eller avkoppling, goda parkerings möjligheter och närhet till det mesta. Erik Larssons väg 1 är redo att bli ditt. Vi ses på en visning, välkomna!

  • Energieffektiv
Hantverksgatan 21, Forshaga - Centralt, Forshaga kommun
Hantverksgatan 21, Forshaga - Centralt, Forshaga kommun, bild 2
Hantverksgatan 21, Forshaga - Centralt, Forshaga kommun, bild 3

Hantverksgatan 21

Villa
Forshaga - Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 095 000 kr
93 + 63 m²
4 rum
903 m² tomt

Välkommen till denna trevliga familjevilla centralt belägen i Forshaga! Villan inrymmer två våningar med trevlig planlösning där ett stort plus är den värmande täljstenskaminen perfekt placerat i mitten av bostaden. Från allrummet når du den stora altanen, vidare till den härliga trädgården med utrymme för både avkoppling och lek, samt olika sorters fruktträd och bärbuskar. Ett källarplan med en skön bastu, wc, tvättstuga, stort garage/förråd med bra förvaringsmöjligheter. I tillägg finns ett stort fristående garage på ca 30 kvm. På Hantverksgatan 21 bor du i ett trivsamt område med närhet till det mesta såsom naturområden, barnomsorg och livsmedelsbutiker! Varmt välkomna på visning eller anmäl ditt intresse!

  • Premium
Stafettgatan 9, Västra Lersätter, Kils kommun

Stafettgatan 9

Villa
Västra Lersätter, Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 695 000 kr
123 + 5 m²
3 rum
1 086 m² tomt

Välkommen Stafettgatan 9! Här förmedlar vi nu försäljningen av denna trevliga och lättillgängliga enplansvilla belägen i ett omtyckt bostadsområde med närhet till såväl centrum som fina naturområden. Med sin välplanerade och generösa boyta om 123 kvadratmeter erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam tillvaro. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär i det öppna vardagsrummet som blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Villan inrymmer vidare matrum (som enkelt kan byggas om för ytterligare sovrum), stort kök med plats för matgrupp, två rymliga sovrum och ett badrum med både badkar och dusch, samt bastu. Tvättstuga och gäst -wc inryms också i villan. Den trivsamma trädgården med vacker växtlighet omfamnar bostaden och erbjuder generöst med utrymme för lek och rekreation på sina 1086 kvadratmeter. Här finns också möjlighet att förverkliga egna trädgårdsdrömmar. Vidare på fastigheten finns vidbyggt garage, friggebod och växthus. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Snickargatan 12, null, Forshaga kommun
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun, bild 2
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun, bild 3

Snickargatan 12

Villa
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
3 695 000 kr
146 m²
7 rum
1 465 m² tomt

Välkommen till detta fantastiskt fina boende på Snickargatan 12! Huset erbjuder en öppen genomtänkt planlösning om 146 kvm med ett ljust ekparkettgolv som skapar enhetlig känsla. Ett kök med allt du behöver, groventré med en anslutande rymlig tvättstuga, två duschrum/wc, stort vardags/sällskapsrum till avkoppling eller fest med utgång till bakgården. Fyra sovrum med möjlighet till fem. Låg energiförbrukning och fri från fastighetsavgift de första 15 åren. Dessa är bara några attribut som förhöjer fördelarna med detta nyproducerade hem. Gång- & cykelavstånd till närbutiker, skolor och Forshaga centrum. Busskommunikation vid vägen och bekvämt avstånd med bil till Karlstad. Runt hörnet finns även vackra promenadstråk och ridanläggning i området. Missa inte denna chans! Vi ses på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Rådjursvägen 7, Deje - Östra Dejefors, Forshaga kommun

Rådjursvägen 7

Villa
Deje - Östra Dejefors, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 100 000 kr
167 m²
5 rum
863 m² tomt

Välkommen till denna rymliga familjevilla som ligger belägen på barnvänligt område nära skola , simhall, fotbollsplats och skogen. Möjligheter finns att göra flera sovrum.

Åkergatan 13, Forshaga-Lundagård, Forshaga kommun

Åkergatan 13

Lägenhet
Forshaga-Lundagård, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 095 000 kr
93,6 m²
4 rum
4 853 kr/mån
11 699 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna välvårdade 4.a med generös boyta på 93,6 kvm i ett plan och ett fristående garage. Rymligt kök med tvättstuga i anslutning, vardagsrum med burspråk och utgång till altan mot skog och hästhage. 3 sovrum, klädkammare och 1 duschrum, samt 1 wc. Gott om förvaringsmöjligheter och parkering. Barnvänlig innergård med lekplats för de små och boulebana precis vid huset med stora gräsytor. Ett Tillfälle! Välkomna på visning!

Kråkåsgatan 15, Centralt, Forshaga kommun

Kråkåsgatan 15

Radhus
Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 850 000 kr
95 + 3 m²
5 rum
474 m² tomt

Fräsch, renoverad och lättskött villa nära skola och centrum. Härlig insynsskyddad tomt med fantastisk kvällssol och stor altan i västerläge. Återvändsgata. Varmt välkomna på visning!

Brevik 22, null, Kils kommun

Brevik 22

Villa
Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 850 000 kr
155 m²
7 rum
1 088 m² tomt

Välkommen till Brevik 22! Här finner du en rymlig villa med utsikt över sjön Emsen. Villan är något utöver det vanliga med timmer stomme och synliga timmerbjälkar. - Ny bergvärmepump installerad ! Flera kaminer finns installerade.

Gärdesvägen 12, null, Forshaga kommun

Gärdesvägen 12

Villa
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
795 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
1 122 m² tomt

Varmt välkomna till Gärdesvägen 12 och denna 2-plansvilla med en generös källare och lättskött trädgård. Inglasad altan som vätter i söderläge samt ett soldäck att njuta av. Grusad uppfart med parkeringsmöjligheter och ett behändigt redskapsskjul på baksidan. Vi ses på visning!

Säldebråten 42, null, Kils kommun

Säldebråten 42

Gård/Skog
Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 495 000 kr
135 m²
5 rum

Välkommen till en trevlig gård endast ca 20 min från Karlstad. Gården är under avstyckning så ca 2 ha åkermark kommer att ingå. Huvudbyggnaden är uppförd i 2 plan med källare. Det finns också ett gästhus med permanentstandard som man ev kan hyra ut eller ha som gästboende. En stor ekonomibyggnad om ca 300 kvm som idag bla är inredd som snickarverkstad ingår.

Visar alla 12