Bjurfors Malmö Väster

Bjurfors Malmö Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Köpenhamnsvägen 43A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:45

Köpenhamnsvägen 43A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 095 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 7/7
4 812 kr/mån
36 435 kr/m²

Detta är en lägenhet för köparen som värdesätter ljusinsläpp och utsikt! På översta våningsplanet finns ingen granne ovanför. En sen lördagsmorgon kan du njuta av lugn och ro på balkongen med en utsikt som bara upplevs på sjunde våningen. Här blir takåsar, trädtoppar och himmel en del av din vardag! Interiört ligger skeppsgolv i alla rum och nyligen har lägenheten blivit ommålad. Badrummet är renoverat i en modern standard. Planlösningen har flera inbyggda förvaring och det finns bra yta för matplats i köket. På så sätt kan du få ett renodlat vardagsrum med soff- och loungegrupp istället för matbord! Från byggåret finns hörnfönster, fönsterbänkar i sten och originaldörrar som ger karaktär. Bredvid föreningen ligger Ica Malmborgs, i gott sällskap med Lidl och bussförbindelser. Kallbadhuset nås via promenad igenom Fridhems exklusiva villakvarter. På andra sidan Rönneholmsparken nås också Slottsstadens uteserveringar - ett A-läge! HSB Brf Trumman - Friköpt mark sedan 2022 (ej tomträtt) - Avgiften gick upp med 6% 1/1-24 (höjningen är inkluderad i nuvarande avgift) - Gemensamt bredband, bostadsrättsförsäkring och elavtal ger förmånliga priser - Föreningen har utfört de allra flesta stora renoveringar som liknande hus brukar behöva - Hiss från källarplan (ramp ner för barnvagnar), digitalt tvättbokningssystem, gym, bastu, övernattningslägenhet och festlokal - Har du bil är ett tips att ställa bilen på Nordlinds väg, där brukar det finnas plats. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ehrensvärdsgatan 2, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Ehrensvärdsgatan 2, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Ehrensvärdsgatan 2, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Ehrensvärdsgatan 2

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
4 760 kr/mån
33 839 kr/m²

Välkommen till denna superfina tvåa med egen separat entré mitt i stan. Här på första våningen ges en mycket väldisponerad tvåa med genomgående planlösning. Bostaden erbjuder magisk takhöjd på cirka 3,2 meter, ett smakfullt renoverat kök, ett helkaklat badrum och fina parkettgolv i alla rum. Tilltagna ytor i vardagsrummet underlättar och bäddar upp för sociala tillställningar. Addera stora välvade fönster med djupa fönsternischer och ett supérbt ljusinsläpp från två håll. Som ett extra plus har vi första parkett mot föreningens innergård med grillplats och sittyta för sena grillkvällar. Härifrån är det inte heller långt till källarförrådet eller tvättstugan. På promenadavstånd väntar City med nöjen och shopping. För pendlaren är läget perfekt med knutpunkten Värnhem strax utanför porten och snabb access till motorvägen för vidare färd.

  • Premium
  • Hiss
Östra Varvsgatan 3BC, Dockan, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 3BC

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/7
5 325 kr/mån
47 877 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna gaveltrea med ljusinsläpp från två väderstreck i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Med härliga tillval som bland annat beiget kök med svarta detaljer och ljus enstavsparkett som sällan figurerar i de nyproducerade lägenheterna, blir detta ett tillfälle att förvärva en lägenhet som verkligen är up-to-date på Dockan. Lägenheten är elegant planerad med öppna ytor och generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Närheten till storstadspuls och salta bad lockar såväl gammal som ung. Med trendiga restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter är detta hemmet perfekt för den moderna stadsbon. Njut av det urbana livet samtidigt som du har naturen och vattnet runt hörnet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Köpenhamnsvägen 47A, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 47A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/7
6 084 kr/mån
35 461 kr/m²

Välkommen till denna mycket ljusa och hemtrevliga lägenhet på fjärde våningen med balkong i väster! Här bor du på ett lugnt läge med ljusinsläpp från öster och väster. Hissen går till källarplan där det också finns ramp för de i behov av hjul. Denna planlösning ger sällskapsytor med matplats för 6 sittande i kök och vardagsrum. Både kök och badrum är renoverat i en modern standard. Addera arkitektoniska värden i form av burspråk, hög takhöjd och bevarat stengolv i hallen. I flera av rummen ligger ett enhetligt golv. Föreningen har stora grönytor mellan huskropparna vilket är sällsynt i dagens Malmö. Bakom föreningshusen ligger Ica Malmborgs i sällskap med Lidl och bussförbindelser. Kallbadhuset nås via promenad igenom Fridhems villakvarter och på andra sidan Rönneholmsparken ligger Slottsstadens uteserveringar - ett A-läge! HSB Brf Trumman - Friköpt mark sedan 2022 (ej tomträtt) - Avgiften gick upp med 6% 1/1-24 (höjningen är inkluderad i nuvarande avgift) - Gemensamt bredband, bostadsrättsförsäkring och elavtal ger förmånliga priser - Föreningen har utfört de allra flesta stora renoveringar som liknande hus brukar behöva - Hiss från källarplan (ramp ner för barnvagnar), digitalt tvättbokningssystem, gym, bastu, övernattningslägenhet och festlokal - Har du bil är ett tips att ställa bilen på Nordlinds väg, där brukar det finnas plats. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Västra kristinelundsvägen 37A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Västra kristinelundsvägen 37A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 046 kr/mån
42 482 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara trerummare med balkong i västerläge! Här bor du på ’rätt sida’ Rönneholmsparken nära alla Slottsstadens caféer. Bostaden ligger på andra våningen och har ljusinsläpp från öster och väster. För köparen som vill flytta in utan att utföra några tidskrävande renoveringar är detta optimalt. Vacker chevronparkett kombineras med industriella inslag som microcement och koppardetaljer. Både kök och badrum är nyrenoverat. Takhöjden och ljusflödet gör att lägenheten upplevs som ljus och rymlig oavsett årstid. En annan detalj är att sovrummen ligger i motsatt ände till varandra vilket underlättar för t.ex. gästrum eller hemmakontor. Kvarteret runt Västra Kristinelundsvägen har ett strategiskt läge i Slottsstaden. På en kort promenad når du Ribersborgsstranden. Åt andra hållet ligger Slottsstadens caféer och uteserveringar vid Ryttmästarparken. Via Fridhems villakvarter har du alltid nära till Kallbadhuset, frukostar på bryggan och grillkvällar. Även flera bra skolor och roliga lekplatser för de små. Här finns något för alla! Brf Bidevind - brf sedan byggåret - 3667 kr/kvm belåningsgrad (2022 årsredovisning) - nyligen (2023) omförhandlat tomträtten - majoriteten av de stora renoveringarna är utförda Varmt välkommen!

  • Balkong
Kilian Zollsgatan 7A, Ribersborg, Malmö kommun

Kilian Zollsgatan 7A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/4
4 446 kr/mån
47 687 kr/m²

Välkommen till en klassisk Ribersborgspärla! Nu presenterar vi denna generösa tvårummare med stor västerbalkong mot lugnt gårdsläge och eftermiddagssol från väster. Det fina funkishuset från 1939 på Kilian Zollsgatan 7 ritades av eminente David Helldén. Byggherre var Eric Sigfrid Persson. Arkitekturen var nydanande och bostäderna blev för sin tid med sina unika interiöra inslag några av de mest moderna i Sverige. 85 år senare imponeras vi fortfarande och med perspektivet i minne kan vi verkligen skriva under på att detta är god arkitektur. Den halvöppna planlösningen och det luftiga vardagsrummet har skapat möjligheter till "rum" i rummet med olika möbleringsalternativ för såväl soffgrupp som matsalsbord. Över dessa ytor får vi ett härligt ljusinsläpp från fönster i väst. Samma riktning leder oss ut till bostadens balkong som dessutom är en av de större modellerna vi finner bland tvårummare på Ribersborg. Här finns plats för bord åt 4 personer. En skön plats för en middag i eftermiddags- och kvällssol. Rumsfördelningen erbjuder en praktisk uppdelning mellan sociala och mer privata ytor. I den inre delen av bostaden finner vi sovrum med badrum placerat i nära anslutning. Badrummet som renoverat i helkaklat utförande är utrustat med dusch. Kombinationen mellan gammalt och nytt har skapat en träffsäker mix i denna bostad. Moderna lösningar möter tidsenliga och bevarade originalattribut så som fiskbensparkett, den öppna spisens charm, det bevarade platsbyggda köket och funkisstilens rejäla fönsterpartier som bidrar med känsla. Utanför dörren är det nära till Slottsstadens breda utbud av butiker och service. På senare år har även flera omtyckta fik och restauranger etablerat sig i området. Det kanske bästa av allt är ändå att havet och stranden alltid ligger öppet utanför din dörr och att det aldrig är långt med en promenad genom Slottsparken för att nå city. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information om försäljningsläget!

  • Balkong
Vengatan 1A, Väster, Landskrona kommun

Vengatan 1A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
6 522 kr/mån
15 724 kr/m²

Upptäck denna genomgående trea i fint skick, belägen på bekvämt andra plan i detta charmiga hus med en underbar inglasad västerbalkong. Planlösningen välkomnar dig med ett renoverat kök, komplett med generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor. Badrummet har genomgått en stamrenovering av föreningen och är helkaklat. Dessutom erbjuds två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Och ett stort och härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, här når vi även den inglasade balkongen i härliga västerläge. Välkommen att uppleva den välskötta miljön i HSB Lanternan! Här på Väster bor du strategiskt med Citadellet och dess grönskande områden samt koloniområdet som närmsta grannar. Havet och den pittoreska småbåtshamnen Linds hamn ligger på bekvämt gångavstånd, precis som det stora grönområdet Exercisfältet. Du har även närhet till stadens centrum med dess utbud av butiker och restauranger. Ta en cykeltur norrut längs med havet och du når snabbt det idylliska fiskeläget Borstahusen, komplett med småbåtshamn och härliga badmöjligheter. Här finns även en golfbana och den omtyckta restaurangen Erikstorps Kungsgård för att göra din vardag ännu mer mångsidig och njutbar. Varmt välkommen!

  • Balkong
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sergels väg 14B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
4 895 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 4/8
6 454 kr/mån
53 497 kr/m²

Det är ofta långt mellan gångerna, vi ser en bostad på Ribersborg med rak, obruten havsutsikt. Nu finns dock chansen att bli ny ägare till denna trevliga fyrarummare med en imponerande placering mot vackra Öresund. På plan fyra välkomnas vi till 91,5 välplanerade kvadratmeter med fönster i två väderstreck där härligt eftermiddagsljus från väster sätter prägel på bostaden. Det är svårt att inte lägga märke till vardagsrummets fantastiska havsutsikt, för det är nämligen det första vi slås av redan i entrén. Det rejäla fönsterpartiet i slutet av rummet förstärker intrycken och bjuder ut oss till balkongen som vetter ut mot sundet. Rumsfördelningen erbjuder tre funktionella sovrum, alla med fönster och utsikt över Öresundsbron. Längst ut på gaveln finner det sista i raden av tre sovrum med ingång från vardagsrummet. Här får vi extra ljusinsläpp och utsikt från det härliga gavelfönstret ut mot havet. Det luftiga vardagsrummet erbjuder plats för sittgrupp och större matbord för upp till 12 sittande gäster. Köket är praktiskt utformat i vinkel med gott om förvaringsmöjligheter och plats för mindre matbord. I anslutning till hall och entré finner vi ett helkaklat badrum som nuvarande ägare lät renovera 2017. Bostaden erbjuder även, vilket är relativt sällsynt för området, praktiskt nog en separat gäst-wc som renoverades 2024. På golven i rummen finner vi vacker originalparkett i ek. Dessutom finns flera 50-tals detaljer bevarade så som innerdörrar, garderobsförvaring och det trevliga glaspartiet intill entrén. Utanför dörren är det nära till Slottsstadens breda utbud av butiker och service. På senare år har även flera omtyckta fik och restauranger etablerat sig i området. Det kanske bästa av allt är ändå att havet och stranden alltid endast ligger ett stenkast bort och att det aldrig är långt med en promenad genom Slottsparken för att nå city. För den som gillar bad rekommenderas starkt ett årskort på Ribersborgs vackra kallbadhus. Välkommen att anmäla din plats på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/6
5 433 kr/mån
41 027 kr/m²

Ute på växande Elinegård presenteras denna moderna lägenhet med en harmonisk och bekväm boendemiljö med hög standard och många fördelaktiga egenskaper. Lägenheten är fördelad på tre rum och kök, vilket skapar generösa utrymmen för både avkoppling och umgänge. Belägen i ett hörnläge ger den en känsla av luftighet och ljus, samtidigt som de stora fönsterpartierna förstärker detta genom att släppa in rikligt med naturligt ljus. En av lägenhetens främsta tillgångar är den rymliga balkongen som sträcker sig i sydvästlig riktning. Här kan du njuta av soliga eftermiddagar och vackra solnedgångar med en underbar utsikt över omgivande parkstråk samt kalkbrottet och Öresundsbron i horisonten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär och möjliggör enkel interaktion mellan de olika utrymmena. Köket är modernt utrustat med högkvalitativa vitvaror och rikligt med förvaringsutrymme, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås samtidigt. Lägenheten har även både ett badrum och en gäst-wc för ökad bekvämlighet och funktionalitet i vardagen. Sammanfattningsvis erbjuder denna nyproducerade lägenhet härlig kombination av moderna bekvämligheter, praktisk planlösning och en spektakulär utsikt. En perfekt plats att kalla hemma för den som söker det bästa av både stil och komfort. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Duvhöksgatan 2A, Söderkulla, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Duvhöksgatan 2A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
850 000 kr
38 m²
1 rum
vån 6/8
2 474 kr/mån
22 368 kr/m²

På högt läge i HSB Brf Duvhöken presenteras denna mysiga etta om 38 väldisponerade kvadratmeter. Med hiss från markplan upp till 6:e våningen tar vi oss enkelt upp till lägenheten som bjuder på en härlig utsikt över Malmös takåsar med sundet som skymtar i horisonten. Här finns väl tilltaget kök med gott om förvaring och arbetsytor samt plats för matplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utgång till den mysiga inglasade balkongen. Helkaklat badrum med badkar, hallen är rymlig och det finns även en klädkammare för förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om försäljningen!

  • Balkong
  • Hiss
Sallys gata 39, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Sallys gata 39

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
4 650 000 kr
111 m²
4 rum
vån 2/6
5 968 kr/mån
41 892 kr/m²

På Sallys gata 39 erbjuds en väldisponerad fyrarummare med direkt tillgång till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Lägenheten är belägen på våning två och stoltserar med ett fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i tre väderstreck. Hemmets hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Härifrån nås den härliga inglasade balkongen i sydväst med fin utsikt mot Öresund. Med dubbla balkonger får du dessutom sol under större delen av dagen. På Sallys gata 39 erbjuds en väldisponerad fyrarummare med direkt tillgång till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Limhamns Sjöstad har under senare år utvecklats till att bli ett av Malmös mest efterfrågande bostadsområden och lockar allt fler av stadens invånare. Området expanderar ännu och här drivs en väldigt spännande utveckling med visionen att skapa ett livfullt och tryggt kvarter. Tack vare minimalt trafikflöde bland bostäderna skapas en lugn och säker tillvaro där barn kan röra sig och leka fritt. I din omgivning finns allt du behöver – skolor, närbutik, öppna fält och djupblått hav. S:t Jakobs Stenugnsbageri har öppnat i en av föreningens fastigheter. På gångavstånd har en större ICA öppnats. Här blir varje dag en dag vid havet, med fantastisk utsikt och härligt umgänge nere i småbåtshamnen. För pendlaren tar man sig snabbt och smidigt till Hyllie Station och Öresundsbron om så önskas.

  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 50A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Föreningsgatan 50A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/5
7 929 kr/mån
30 876 kr/m²

Det är fridfullt och grönskande. Charmigt och bevarat. Mitt i stan men ändå inte helt. Pulsen är alldeles in på knuten, precis som parkens lugn. Genom en cykeltur eller promenad nås kultur, konst, shopping, matupplevelser och nöjen. Det är inte det minsta förvånande att Rörsjöstaden är ständigt lika attraktivt. På andra sidan av S:t Paulis mellersta kyrkogårds grönska sträcker den pastellfärgade huskroppen ut sig som uppfördes 1929. Invändigt välkomnas du av stilsäker interiör, generös takhöjd, synliga takbjälkar och ett loft. De stora fönsterpartierna får ljuset att strömma in och det höga läget bjuder på en fantastisk utsikt.

  • Plus
  • Hiss
Stora Nygatan 30, Centrum, Malmö kommun
Stora Nygatan 30, Centrum, Malmö kommun, bild 2
Stora Nygatan 30, Centrum, Malmö kommun, bild 3

Stora Nygatan 30

Lägenhet
Centrum, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
5 895 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1
6 484 kr/mån
51 711 kr/m²

På Malmös absolut mest centrala läge innanför kanalen ligger detta otroligt unika townhouse om tre plan, där hög standard i varsam renovering har skapats i en fastighet från ett vad man tror 1800-talshus. Drömmer du om att bo i en renoverad bostad med hög standard är detta bostaden för dig. Materialvalen är ljusa och perfekta för dig som lägger stor vikt i kvalité och funktion. Bostaden erbjuder massiva vitvaxade ekgolv, detaljer i marmor och tidstypiska fönsterpartier är bara några av attributen bostaden imponerar med. Detta ljuvliga boende finner du inne på en lugn och harmonisk gård och det pulserande city utanför ger dig det bästa av två världar - ett lugnt hem som ger känslan av ett engelskt townhouse och allt staden vill erbjuda dig precis utanför dörren. Här bor du i ett historiskt hus, med en underbar möblerad innegård, full av sköna växtligheter och kullerstensgångar. Välkommen till Stora Nygatan 30!

  • Premium
  • Balkong
Laavägen 86, Tygelsjö, Malmö kommun

Laavägen 86

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 095 000 kr
75 m²
3 rum
4 423 kr/mån
41 267 kr/m²

Varmt välkommen till detta bostadsrättsradhus i underbar miljö! Via stenlagd gång över trädgården når du husets entré och välkomnas av den rymliga hallen med golvvärme, garderober och plats för avhängning. Vidare in i bostaden når du de två sovrummen, båda med förvaringsmöjligheter och vidare in i bostaden när du kök och vardagsrum som samspelar i en stor och öppen atmosfär. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och utanför fönsterna är husets uteplats, även här gräsmatta och plats för möblemang. I anslutning till hallen ligger även en extra garderob samt det stora badrummet i tidlös inredning. Välkommen att bosätta dig i ett lugnt och barnvänligt område på behagligt avstånd från stan med närhet till såväl skola som förskola. Bra kommunikationer för pendlaren och sköna omgivningar för dig som söker lugnet på landet!

  • Uteplats
Västra Älvgatan 12, Citadellskajen, Malmö kommun
Västra Älvgatan 12, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 12, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 12

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
4 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
5 943 kr/mån
51 835 kr/m²

På ett av Malmö bästa lägen, granne med Slottsparken och mitt emellan hav och citys puls presenteras denna välplanerade bostad på mysigt gårdsläge och med hela 15 kvadratmeter balkong i söderläge! Den fina rumsfördelningen är praktiskt uppdelad i en mer privat del med sovrumsavdelning där access till både walk-in-closet och stort badrum gör vardagen bekväm. I andra delen av bostaden finner vi kök sammanknutet med vardagsrum i en trevlig, öppen, och social planlösning. Om årets varma månader finns goda förutsättningar för ett härligt balkongliv. Här blir den imponerande balkongen nästan som ett extra rum, en förlängning av vardagsrummet med plats för loungemöblemang, bord eller varför inte en solstol! Bostadens trevliga gårdsplacering ger ett lugnt läge fritt från trafik och bilar. Utsikten från våning två över gården som kommer bestå av buskage, träd och planteringar ger en fin kontakt med det gröna. Huskropparna som omgärdar gården har ett öppet gatt mot kanalen och Citadellskajen. Öppningen siktas rakt ut från balkongen och leder dig till en trevlig kanalpromenad mot City. I omtyckta Malmökvarter mellan strand, slott och stad byggs Brf Kanalpromenaden i en lugn och historisk miljö. Vid Citadellsvägen har bilvägen ersatts med fantastiska promenadstråk längs kanalen framför Malmöhus Slott. I bostadens absoluta närhet finns restauranger, grönskande Slottsparken och utmärkta kommunikationer. Bostaden är redo för inflytt i slutet av april - Välkommen att anmäla intresse för mer information om försäljningsläget för denna bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariedalsvägen 49B, Slottsstaden, Malmö kommun

Mariedalsvägen 49B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/4
5 942 kr/mån
35 548 kr/m²

Välkommen till Mariedalsvägen 49B! Här erbjuds möjlighet att på andra våningen förvärva en välplanerad trerummare om 73 kvm. Bostaden stoltserar med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck, renoverat badrum, renoverat kök från 2022, gårdsvänd balkong i väster, stort sällskapsrum samt två funktionella sovrum. Perfekt för paret eller den mindre familjen! Bo i en härlig bostad med hög trivselfaktor i HSB-föreningen Brf Lessö. I krokarna omkring bostaden finns bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym, restauranger och caféer m.m. Perfekta förutsättningar för uppleva Malmö från sin bästa sida. HSB Brf Lessö -Bildades 1954 - I föreningen finns bastu, hobbyrum, barnvagnsrum och cykelförråd. - På Köpenhamnsvägen 9 finns en gemensam takterrass - Bredband via Öretel ingår i avgiften. Hastighet: 1 Gbit/s. - Garage finns (kösystem)

  • Balkong
Regementsgatan 98E, Slottsstaden, Malmö kommun

Regementsgatan 98E

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 195 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 1/5
3 400 kr/mån
36 953 kr/m²

Välkommen till Regementsgatan 98E! Längs västra innerstadens vackra paradgata erbjuds nu en välplanerad tvårummare som lämpar sig väl för singeln, paret eller övernattaren. Bostaden är belägen på bekvämt våningsplan en halvtrappa upp över markplan och stoltserar med generös takhöjd, gårdsvänd balkong, genomgående planlösning, fina golv, funktionellt kök och ett helkaklat badrum. Läget erbjuder närhet till populära restauranger, caféer och dagligvarubutiker. I området finns även utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och på cykelavstånd ligger Centralstationen och Malmö Universitet. Närheten till både hav, parker och centrum har idag medfört att det är ett av stadens absolut mest populära områden att bo i.

  • Balkong
  • Hiss
Mariedalsvägen 55E, Dammfri, Malmö kommun

Mariedalsvägen 55E

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 595 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 871 kr/mån
33 057 kr/m²

På fint gavelläge i huset, med fönster i tre väderstreck, välkomnar denna trevligt planerade trerummare med generösa sällskapsytor och solsäker balkong i söder! Den välavvägda rumsfördelningen ger oss två sovrum i bra storlekar, där båda ger plats åt såväl dubbelsäng som kompletterande förvaringslösningar. Vardagsrummet bjuder in oss med stora fönsterpartier i söder och väster och ges ett härligt ljusinsläpp som präglar bostaden. Här är ytorna generösa, öppna och ger olika möjligheter att möblera. Från sällskapsytorna når vi en rymlig balkong i söderläge med utsikt över trädallén på Randersvägen. Bostadens ytskikt med släta väggar och nyare golv ger en fräsch grund som tillsammans med fina renoveringar i badrum (2023) och kök (2015) placerar den i marknadens övre skikt vad gäller standard. Ett inflyttningsklart boende för dig som vill lägga tiden på annat än renoveringar och trivas från dag ett! Området erbjuder närhet till bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst Slottsstadens mysiga restaurang- och caféutbud. Som om inte det vore nog bor du även fyra, fem stenkast bort från Pildammsparkens och Rönneholmsparkens härliga grönområden. Ribersborgsstranden och havet når du inom 10-minuter på cykel! Välkommen att anmäla intresse för mer information om visningar och försäljningsläget för bostaden!

  • Plus
  • Balkong
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun

Trådgränd 11A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 350 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/7
3 508 kr/mån
38 571 kr/m²

På eftertraktat läge i nya Hyllievång presenterar vi en ljus och trivsam enrummare med öppen planlösning. Lägenheten är belägen på tredje våningen i denna nyproducerade fastighet med moderna faciliteter. Det första du möts av i denna lägenhet är en öppen hall med goda avhängningmöjligheter samt ett större förråd. Vidare kommer du till det stilfulla köket och allrummet som integreras i en öppen planlösning vilket inbjuder till social samvaro. Detta rum bjuder på härliga umgängesytor med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från detta rum når du även den trevliga balkongen. Bostaden erbjuder även ett modernt badrum med smakfull inredning där kombimaskinen med tvätt och tork underlättar vardagen. Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger, samt Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden. Den nya stadsparken kommer ge plats för caféer, promenadstigar och ständig grönska. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva bostadsområde och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ahrenbergsgatan 10, Bulltofta, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Ahrenbergsgatan 10

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 5/8
5 202 kr/mån
33 261 kr/m²

På femte våningen erbjuds nu en superfin, ljus hörnlägenhet med ovanligt låg avgift. Lägenheterna i Brf Skogsstigen 2 har ca 500 kr lägre avgift än lägenheter i området. Hela lägenheten är i nyskick så du som köpare kan flytta in och njuta från dag ett. Den stora balkongen ger dig vardagslyxen att blicka över hustak och skogen. Sällskapsrummet är stort och öppet och ger den perfekta ytan för bjudningar. Lägenheten har två fullgoda sovrum. Självklart moderna bekvämligheter med egna tvättmöjligheter och rikligt med garderober. Stor hiss från markplan. Parkeringsplats nås utanför porten. Bostadsrättsföreningen Skogsstigen 2 är en av områdets mest populära föreningar. Avgifterna är lägre än snittet och de har friköpt mark. Flera av lägenheterna är placerade så man har fri utsikt - antingen över hustaken eller mot grönskan i parken. Utmärkta pendlingsmöjligheter med yttre- och inre ringvägen nära, samt busslinjer mot Malmö C och Triangeln. På gångavstånd ligger Coop, Burger King, tennisbanor, golfklubb och Bulltofta motionscenter. Här kan du även njuta av motionsspår i Bulltoftaparken. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Pilåkersvägen 5A, Dammfri, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Pilåkersvägen 5A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
8 438 kr/mån
23 395 kr/m²

Här erbjuds nu en förtjusande trerummare högt upp i huset på ljust gavelläge med fönster i tre väderstreck. Området erbjuder närhet till bra skolor, bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst Slottsstadens mysiga restaurang- och Caféutbud. Som om det inte vore nog bor du även med direkt närhet till Pildammsparkens och Rönneholmsparkens härliga grönområden. Bostaden i sig stoltserar med genomgående planlösning på gavel med härligt ljusinsläpp. Här finns generösa ytor, väl tilltagna rum och modernt kök. Brf Ängdalaplan 51 - Friköpt mark - 2022 och 2023 såldes vardera en hyreslägenhet vilket gav stora intäkter till brf - 2024 tror föreningen att de kommer sälja ytterligare en hyreslägenhet - 25,5 % av avgifterna går till att amortera föreningens lån - Flera tunga renoveringar utförda, bl.a. tappvattenstambyte, fönster, tak, innergård, relining av avlopp - Garageplats finns tillgängligt, pris 600 kr - Stor innergård, lekplats intill, takterrass, övernattningslägenhet (används dock som lokal för tillfället)

  • Plus
Falsterbogatan 20, Folkets Park, Malmö kommun

Falsterbogatan 20

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 395 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 476 kr/mån
30 326 kr/m²

Välkommen till en förtjusande 1,5:a om 46 väldisponerade kvadratmeter alldeles intill populära Folkets park. På våning två finner du denna vackra 30-talspärla med bevarade originaldetaljer. Låt dig hänföras av tidstypiska attribut så som vacker takstuckatur, välbevarad fiskbensparkett, brädgolv och fönsternischer i sten. Stilrent kök i tidlöst vitt och en rymlig matplats för fyra personer. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, WC och handfat. Vardagsrummet är stort nog att rymma både soffa och arbetsplats. Halvan fungerar som en naturlig sovplats vilket underlättar möbleringen av umgängesytorna. Här ryms med enkelhet både dubbelsäng och förvaringsmöbler. På Falsterbogatan finns stadens alla hörn inom räckhåll. S:t Knuts mysiga caféer ligger bara ett stenkast bort, likaså Möllans myllrande kulturkvarter. City nås enkelt till fots, med cykel eller buss. På promenadavstånd nås pendlarvänliga Citytunneln, och dess station vid Triangeln, som enkelt tar dig till andra sidan sundet. Med andra ord är det här en perfekt bostad för den bekväma citymänniskan som inte vill göra avkall på sina boendekrav. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Uddeholmsgatan 32D, Lönngården, Malmö kommun

Uddeholmsgatan 32D

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
850 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 440 kr/mån
33 333 kr/m²

På lugn återvändsgata presenteras denna etta med kvadratmetrarna på rätt plats. Här finns väldisponerade och fina renoverade ytor. Bostaden är fint välhållen och renoverades 2022 där samtliga ytskikt och kök gjordes vid. Badrummet är gjort av föreningen i samband med stambyte. Köket är modernt med luckor i grått, bra arbetsytor och delvist integrerade maskiner. Här bor du med gång- och cykelavstånd till stadens myllrande stadsliv, även bra busskommunikation finns. Här bor du i en trevlig förening med flertalet faciliteter såsom en härlig välskött gård, bastu och gym. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 23