Mäklarringen Västerås

Mäklarringen Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bessemergatan 173, Bäckby, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Bessemergatan 173, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Bessemergatan 173, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Bessemergatan 173

Radhus
Bäckby, Västerås kommun
2 095 000 kr
97 m²
4 rum
311 m² tomt

Välkommen till detta bekväma och prisvärda boende, beläget i ett lugnt och barnvänligt område. Här finner du ett väldisponerat hus på ett plan, med generösa sällskapsytor, allrum med matplats, kök och två rymliga sovrum. Här finns även två badrum, en praktisk tvättstuga samt en klädkammare. Detta hus har verkligen det bästa läget - i ett hörnläge med insynsskyddad tomt och gott om utrymme. Framsidan av huset vetter mot en öppen yta med en lekplats, perfekt för familjer med barn. Dessutom är det bekvämt med parkeringar och egen garageplats i närheten. Här har huset genomgått en ombyggnation till ett valmat tak, vilket ger en modern touch. Nya fönster, ytterdörrar och nymålad fasad ger ett fräscht intryck, medan de rejäla soldäcken bjuder in till härliga stunder utomhus. På tomten finns även ett fristående förråd. Detta bilfria och barnvänliga område är perfekt för den som söker ett tryggt och trivsamt boende. Missa inte chansen att bli ägare till detta attraktiva hem. En förbesiktning är finns utförd med bra resultat.

  • Premium
Kopparbergsvägen 18B, Centralt, Västerås kommun
  • Tor 18 apr kl 17:00
Kopparbergsvägen 18B, Centralt, Västerås kommun, bild 2
Kopparbergsvägen 18B, Centralt, Västerås kommun, bild 3

Kopparbergsvägen 18B

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
1 095 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 940 kr/mån
28 077 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade bostad mitt i stadens hjärta! På våning 2 med hiss erbjuds en bekväm och trivsam tillvaro i denna 39 kvm stora pärla. Med gångavstånd till citys stora utbud, resecentrum, universitetet och flertalet arbetsplatser finns det gott om möjligheter för både fritid och arbete. Bostaden imponerar med sina genomgående fräscha ytskikt och smarta planlösning. Hallen välkomnar dig med praktiska garderober för förvaring. Det moderna köket bjuder in till trevliga måltider och har gott om plats för matplatsen. Här finns även ett fräscht badrum med dusch. Det trivsamma allrummet erbjuder utrymme för TV-soffan och skapar en avskild sovdel där du kan njuta av ostörd sömn. Föreningens lummiga innergård med uteplats blir en oas för avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av en fika eller anordna grill-middag tillsammans med vänner. Föreningen är välskött och har en låst innergård för ökad trygghet. Dessutom är flera större renoveringar redan genomförda, vilket ger dig en bekymmersfri boendemiljö. Dessutom ingår bredband i månadsavgift. Detta är verkligen en bostad som har alla ingredienser för ett bekvämt och trivsamt liv mitt i stadens puls. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Åsgårdsgatan 9, Irsta, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30

Åsgårdsgatan 9

Villa
Irsta, Västerås kommun
3 100 000 kr
142 + 7 m²
6 rum
1 096 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus i idylliska Irsta, beläget på familjevänliga Åsgårdsgatan. Här erbjuds en välplanerad 1½-plansvilla om 142 kvm på en friköpt tomt med ett mycket bra läge nära skola, buss och servicebutik. Med sina 6 rum varav 3-4 sovrum, inglasat uterum samt vardagsrum med matrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Huset präglas av genomgående äldre och välvårdade ytskikt, vilket ger en trivsam atmosfär. Den lättskötta tegelfasaden, plåtklädda gavlar, tvättade yttertaket samt utbytta 3-glasfönster och nyare värmepanna bidrar till ett lättskött boende. Den friköpta tomten ger möjlighet till sköna utomhusaktiviteter. Den trevliga uteplatsen och det inglasade uterummet i västerläge bjuder på soliga stunder för både avkoppling och sociala sammankomster. För den bilintresserade finns det även ett garage med förråd samt en stor uppfart som erbjuder gott om parkeringsmöjligheter. Missa inte chansen att boka in dig på en visning av denna trivsamma bostad.

  • Plus
Plåtverksgatan 150, Bäckby, Västerås kommun

Plåtverksgatan 150

Radhus
Bäckby, Västerås kommun
2 595 000 kr
115 m²
5 rum
325 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade kedjehus i två plan med en inredd vindsvåning. Med en modern och tilltalande planlösning erbjuder detta hem en öppen och luftig atmosfär. Köket, matplatsen och vardagsrummet smälter samman, vilket skapar en trevlig plats för umgänge och avkoppling. Från vardagsrum och kök har du enkel tillgång och uppsikt till den skyddade innergården där du hittar inglasat uterum, soldäck och gräsytor. Den skyddade innergården rymmer både odlingsland och utrymme för spel och lek. Här kan du njuta av lugnet och den vackra omgivningen. Denna pärla erbjuder även två helkaklade badrum, varav det ena har en praktisk tvättavdelning. Med 3-4 sovrum och bra förvaringsmöjligheter finns det gott om plats för hela familjen. Den inredda vindsvåningen, med sina 20 kvadratmeter golvyta, kan användas som ett perfekt sovrum eller allrum. På framsidan av huset finns en rymlig uppfart med plats för två fordon, samt ett garage med förråd. Dessutom mot innergården finns ett varmbonat gästrum eller kontor på 12 kvadratmeter. Fastigheten har genomgått en förbesiktning med goda resultat och har en friköpt tomt samt fiberanslutning. Här bor du med närhet till allt du behöver, inklusive matbutiker, kommunikationer, grönområden, lekplatser, förskolor, skolor och Erikslunds shoppingcenter. Detta är verkligen ett drömhem som inte får missas!

Brages väg 6, Irsta, Västerås kommun

Brages väg 6

Villa
Irsta, Västerås kommun
4 195 000 kr
139 m²
6 rum
714 m² tomt

Välkommen till denna enastående enplansvilla med ett fantastiskt läge och en lummig, insynsskyddad tomt som inbjuder till både spel och lek. Här finns gott om utrymme för att sätta upp en pool och en studsmatta – perfekt för barnfamiljen som vill ha roliga och aktiva dagar utomhus. Detta hus erbjuder generösa sällskapsytor, som det väldisponerade köket med matplats och allrum där familjen kan umgås och trivas tillsammans. Vardagsrummet har en mysig täljstenskamin som sprider värme och skapar den perfekta atmosfären för avkoppling. Under sommarmånaderna är uterummet och soldäcken favoritplatserna för att njuta av solen och umgås med nära och kära. Detta tillsammans med två badrum, fyra sovrum och en funktionell tvättstuga finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Den inbjudande entrén med marksten leder upp till en skyddande farstukvist, som ger ett varmt välkomnande till både huvudentrén och groventrén. Förutom ett garage och en stor uppfart med plats för 3-4 fordon finns även ett varmbonat fristående förråd. Detta flexibla utrymme kan användas som gästrum, kontor eller tonårsrum – möjligheterna är oändliga. Många av de stora renoveringarna är redan genomförda, inklusive ett nytt tak, nya fönster och ytterdörrar, uterum och tralldäck, ny panel och fräscha ytskikt. Här kan du flytta in och njuta av ett väl underhållet hem utan att behöva tänka på stora projekt. Området är lugnt och harmoniskt, med flera förskolor och den nya Irstaskolan inom promenadavstånd. Här kan du och din familj njuta av en trygg och bekväm vardag med närhet till allt ni behöver.

Råsegelgatan 14, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Tor 18 apr kl 18:00

Råsegelgatan 14

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/6
4 655 kr/mån
38 819 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fräscha våning med en tilltalande planlösning på hela 72 välplanerade kvadratmeter, våning 4 med hiss. Bostaden bjuder på stilrena ytskikt med målade väggar och vacker ekparkett, vilket ger en neutral karaktär som tilltalar de flesta. Njut av den fantastiska inglasade balkongen, perfekt för trevliga stunder tillsammans med släkt och vänner. Här finns även ett rymligt helkaklat badrum med tvättavdelning samt två sovrum med generösa förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderober samt stor klädkammare i hallen. Dessutom finns ett lägenhetsförråd i entréplan för extra förvaring. Du bor i en välskött förening som erbjuder övernattningslägenhet och garanterad p-plats. Internet och TV via Telia Tripple play ingår i månadsavgiften. Läget på Råsegelgatan 14 ger dig närhet till sjön och naturen, samtidigt som du har bekvämt cykel- och promenadavstånd till stadskärnan. Det fantastiska Öster Mälarstrand erbjuder ett aktivt båtliv, oslagbara promenadstråk och den populära Poesiparken för barnfamiljen och givetvis Mälarparken med Himlabacken. Bara en kort promenad bort hittar du även Steam Hotell och äventyrsbadet Kokpunkten. All service finns inom bekvämt promenadavstånd med restauranger, caféer, matbutik, blomsterbutik, frisörer, bageri, gym och mycket mer. Missa inte chansen att besöka denna trivsamma lägenhet. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tundrevägen 13, Hökåsen, Västerås kommun

Tundrevägen 13

Villa
Hökåsen, Västerås kommun
4 350 000 kr
203 + 12 m²
8 rum
922 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska 1,5-plansvilla belägen i det eftertraktade området Hökåsen. Med en genomtänkt planlösning är detta hus perfekt för den stora familjen som behöver gott om utrymme. Med totalt fem sovrum och generösa sällskapsytor som kök, matplats och vardagsrum i fil, samt ett allrum på övre plan, finns det gott om plats för hela familjen att trivas och umgås. Huset har genomgått en rad stora renoveringar som inkluderar takbyte, ommålning av fasadpanel, byte av fönster med en elegant kontrast med vita insidor och svartmålade utsidor, vilket ger en exklusiv och harmonisk känsla till ditt hem. Detta ger en trygghet för framtiden och skapar samtidigt med de genomtänkta färgvalen både inomhus och utomhus en harmoni. Den trivsamma innergården erbjuder en stor uteplats om hela 45 kvm, delvis under tak, perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Här finns även gott om lekytor för barnen samt en lekstuga för de minsta och en vedeldad badtunna för de vuxna. För den som gillar att meka finns även ett dubbelgarage. Dessutom finns stadsnät installerat och tomten är friköpt. Fjärrvärme och vattenburen golvvärme i entréplan ger dig hög komfort. Detta är verkligen ett drömhem för den familj som söker både trivsel och funktionalitet. Välkommen till ditt nya hem!

Skästa byväg 109, Skästa Hage, Västerås kommun

Skästa byväg 109

Villa
Skästa Hage, Västerås kommun
5 895 000 kr
159,7 m²
6 rum
1 302 m² tomt

Välkommen till detta moderna och tilltalande enplanshus på natursköna Skästa Hage. Byggt år 2023 har detta fantastiska hem en yta på cirka 160 välplanerade kvadratmeter, med smakfulla materialval och genomgående vitmålade väggar. Kvalitetsgolv från Bjelin Härdad ek ger en elegant touch till hela huset. Här möts du av en härlig atmosfär med ljus och rymd, tack vare imponerande takhöjder på 2,7 meter. Den sociala planlösningen är uppskattad och ger fantastiska möjligheter till samvaro. Generösa fönsterpartier från golv till tak samt ett ryggåstak i vardagsrummet skapar en ljus och luftig känsla och där breda skjutdörrar öppnar upp för härligt ljusinsläpp och närmare kontakt med naturen. Köket är svart och av hög kvalitet från HTH, med en gedigen köksö och matchande svart stenbänkskiva. Här finns gott om plats för stora sällskap vid den rymliga matplatsen. För den stora familjen finns hela fyra sovrum och två helkaklade badrum. Den friköpta tomten om hela 1302 kvm erbjuder utrymme för spel, lek och kanske till och med en pool. Detta moderna hus har dessutom låga driftkostnader och ingen fastighetsavgift de första 15 åren. Skästa Hage är ett naturskönt område strax norr om Västerås, med närhet till Erikslund bara 6 km bort. Här kan ni njuta av trevliga omgivningar med naturen runt hörnet, rikt djurliv samt fina svamp- och bärskogar. Välkommen till detta drömhus på Skästa Hage - en perfekt plats att kalla hem!

Öster Mälarstrands allé 134, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Borttagen före visning
Öster Mälarstrands allé 134, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Öster Mälarstrands allé 134, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Öster Mälarstrands allé 134

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/5
5 322 kr/mån
42 798 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skultunavägen 16C, Centralt - Blåsbo, Västerås kommun

Skultunavägen 16C

Lägenhet
Centralt - Blåsbo, Västerås kommun
1 495 000 kr
43,7 m²
2 rum
vån 3/3
2 969 kr/mån
34 211 kr/m²

Välkommen till Blåsbo, där denna charmiga 2:a om ca 44 kvm står redo att erbjuda er en mysig atmosfär och fräscha ytskikt. Med en låg boendekostnad och en topposition högst upp i huset, kan ni njuta av en fri utsikt mot Falkenbergska kvarnen och svartån. Ljusflödet som strömmar in genom fönstren i två väderstreck ger bostaden en härlig rymd och en känsla av öppenhet. Bostaden erbjuder ett praktiskt kök med moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin och diskmaskin. Badrummet är helkaklat och inbjudande. Vardagsrummet rymmer både soffa och matgrupp, medan sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme i garderoberna och plats för en dubbelsäng. Läget är perfekt för er som uppskattar närhet till Mälardalens universitet, Västerås centralstation och vackra promenadstråk längs svartån. Med Rocklunda och dess motionsspår inom bekvämt avstånd samt gångavstånd till Västerås citys rika utbud av shopping och restauranger, är det här verkligen ett attraktivt läge. Njut av soliga dagar på balkongen i det uppskattade sydvästläget, komplett med trall och markis. Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil, med tillgång till cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga och samlingslokal. Innergården erbjuder en grillplats samt en lekplats för de små. Källarförråd och vindsförråd ingår också i paketet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Lör 20 apr kl 11:45

Genuagatan 2

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/6
5 342 kr/mån
41 027 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska våning som genomsyras av ljus och fräschhet. Med sina generösa 73 kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder den här 3 rok-bostaden gott om utrymme för hela familjen. De stilrena ytskikten med vita väggar och ekparkettgolv ger en neutral och modern karaktär som passar de flesta smaker. Det verkliga pricken över i:et är den underbara balkongen i sydöstläge. Här kan du njuta av soliga dagar och luftiga vyer över den grönskande innergården och Mälaren. Perfekt för trevliga stunder med nära och kära. Badrummet är rymligt och helkaklat, och har dessutom en praktisk tvättavdelning. Bostaden erbjuder även två sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en klädkammare. I denna välskötta förening finns allt du behöver för en bekväm vardag. En trivsam innergård, gym, övernattningslägenhet och garanterad parkeringsplats är några av de förmåner som väntar dig. Dessutom ingår internet i månadsavgiften, vilket är en extra bonus. Läget på Genuagatan 2 är suveränt för dig som älskar naturen. Med närheten till Öster Mälarstrand kan du njuta av Mälarens vackra båtliv, fantastiska promenadstråk och den populära Poesiparken där barnfamiljer trivs. På bara en kort promenadavstånd hittar du även Steam Hotell och äventyrsbadet Kokpunkten. All service du behöver finns inom promenadavstånd, inklusive restauranger, caféer, mataffärer, blomsterbutiker, frisörer, bagerier och gym. Det är verkligen ett privilegium att bo på denna adress där stadens puls kombineras med närheten till naturen. Tveka inte att göra den här fantastiska bostaden till ditt nya hem. Missa inte chansen att få njuta av allt detta!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Backsippsgatan 17D, Gideonsberg, Västerås kommun

Backsippsgatan 17D

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 290 kr/mån
21 727 kr/m²

Varmt välkomna till Backsippsgatan 17 D. Här erbjuds ni en smakfull och charmig bostad med härlig atmosfär och stilrena materialval. Efterfrågat gavelläge högst upp i huset och fönster i tre väderstreck ger bostaden härligt ljus och rymd. Genomgående nyrenoverade och fräscha ytskikt och helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. I bostaden finner ni ett smakfullt och stilrent kök med bra förvaring, arbetsytor och med plats för matbord och stolar. Vardagsrum med plats för soffa och skrivbord och vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Sovrum med förvaring i garderober infällda i vägg samt garderob längs med ena väggen. Här finns plats för dubbelsäng och nattduksbord. Balkongdörren från vardagsrummet leder ut till den insynsskyddade balkongen med fri utsikt. På Backsippsgatan bor ni centralt med närhet till Mälardalens högskola, Västerås City och Rocklundas idrottsanläggningar och motionsspår. Enkel och snabb access till E18 för den som pendlar. I närheten vid Skallberget finns matbutik, apotek och restauranger. Vid Stenby finns matbutik, gym, systembolag, apotek, padelhall med mera. Till lägenheten tillhör matkällarförråd i källaren, Större förråd kan hyras extra av föreningen till en låg summa. Inom föreningen finns tvättstuga, samlingslokal/festlokal samt i separat byggnad bastu, solarium och gym. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Adolf zethelius gata 3, Bäckby, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Adolf zethelius gata 3

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
395 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/6
2 960 kr/mån
9 875 kr/m²

Välkomna till Adolf Zethelius Gata och denna etta på 40 kvadratmeter. Lägenheten är belägen på våning 4, som nås bekvämt och enkelt via hiss. I bostaden finner en hall med goda avhängningsmöjligheter och i anslutning till hallen finns ett badrum utrustat med tvättmaskin. Allrum med plats för soffgrupp och sovdel. Kök i vinkel och matplats med plats för matgrupp. Från matplatsen i köket är det utgång till balkongen. Gott om förvaring i klädkammare som är belägen i anslutning till köket. Här bor ni bekvämt med gång och cykelavstånd till Erikslunds shoppingområde, bra bussförbindelser och närhet till skog med bland annat motionsspår. Välskött bostadsrättsföreningen där det dessutom ingår internet i månadsavgiften. Inom föreningen finns tvättstugor, samlingslokal, gym och bastu. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skyttegatan 6 C, Norra Haga, Västerås kommun

Skyttegatan 6 C

Lägenhet
Norra Haga, Västerås kommun
1 275 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
5 116 kr/mån
16 776 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och trivsamma 3:a med en fantastisk balkong i soligt sydvästläge. Här kan du verkligen njuta av solens strålar och koppla av efter en lång dag. Den här lägenheten har verkligen allt du behöver för att trivas. Inuti lägenheten möts du av två generösa sovrum, ett fräscht badrum med dusch och tvättmöjligheter samt ett härligt vardagsrum med direkt utgång till den underbara balkongen. Här kan du sippa på ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner för trevliga kvällar. Och oroa dig inte för förvaringen - med både en klädkammare och sju garderober har du gott om plats för alla dina ägodelar. Det blir inte mer bekvämt än att ha en hiss direkt upp till bostaden. Du slipper trappor och kan enkelt ta dig hem efter en lång dag. Dessutom finns det gott om förrådsutrymmen både i markplan och på vinden, så du behöver aldrig oroa dig för att få plats med allt du behöver förvara. Föreningen är välskött och erbjuder generöst med parkeringsplatser, så du behöver inte längre stressa över var du ska parkera din bil. Har du dessutom en elbil kan du enkelt ladda den här, vilket är både praktiskt och miljövänligt. Området är lugnt och trevligt med närhet till sjukhuset och det expansiva Finnslätten. Här finns ett utmärkt serviceutbud som gör vardagen smidig och bekväm. Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder både komfort och bekvämlighet i ett attraktivt läge!

  • Balkong
  • Hiss
Skjutbanegatan 13B, Norra Haga, Västerås kommun

Skjutbanegatan 13B

Lägenhet
Norra Haga, Västerås kommun
795 000 kr
37,6 m²
1 rum
vån -1/3
2 311 kr/mån
21 144 kr/m²

Välkomna till denna fräscha etta om nästan 38 kvadratmeter, belägen på populära Skjutbanegatan. Här erbjuds ni en smakfull och charmig bostad med härlig atmosfär. Låg månadsavgift på 2311 kr/mån. Bekvämt och ostört läge på 1 trappa ner och stor inglasad balkong. Genomgående fräscha ytskikt och stilrena materialval i målade vägar i härliga toner och ljust golv. I bostaden erbjuds en välkomnande hall med gott om förvaring. Efter hallen är finner ni ett ljust kök med träbänkskiva. Gott om förvaring i överskåp och maskinell utrustning bestående av ugn, häll, kyl/frys och spisfläkt. badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet utrustat med WC-stol, badkar, handfat och spegelskåp. i hallen som leder till alrummet finner ni utrymme för mindre matgrupp samt en avskild och inbjudande sovalkov. Allrum med naturlig plats för soffa och TV. Från allrummet är det utgång till den underbara inglasade balkongen med lugnt och ostört läge. En härlig plats för avkoppling. Välskött fastighet samt förening med god ekonomi och låg belåningsgrad (3756 kr/kvm). Flertalet stora renoveringar är genomförda som inglasning av balkonger och takbyte. På Norra Haga bor man bekvämt med matbutiker och restauranger i närheten. Intill fastigheten vid Lugna gatan finns närmsta busshållsplats som går till Västerås centralstation och Västerås City. Gång och cykelavstånd till Stenby med bland annat matbutik, apotek, systembolag, padelhall, aktivitetscenter och gym. I närområdet ligger även Malmabergs centrum där det finns restauranger och matbutik. Närhet till Finslätten, Hälla och Västerås sjukhus. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Kaserngatan 41, Viksäng, Västerås kommun
Kaserngatan 41, Viksäng, Västerås kommun, bild 2
Kaserngatan 41, Viksäng, Västerås kommun, bild 3

Kaserngatan 41

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun
995 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 068 kr/mån
25 513 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1:a på populära Viksäng. Med stilrena ytskikt och genomgående smakfulla materialval ger denna lägenhet ett trivsamt intryck. Bilfritt och lugnt område med gott om grönytor. Gångavstånd till Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk längs med Mälaren. Lägenheten har ett helkaklat badrum, ett välplanerat kök med plats för mindre matbord och stolar, samt ett allrum med en praktisk sovalkov. Välskött och stabil förening med låga månadsavgifter och låg indirekt nettoskuldsättning. Inom föreningen finns tillgång till bastu, tvättstugor, övernattningsrum, hobbyrum och fritidslokal. Till varje lägenhet finns ett källarförråd. Här bor ni med närhet till skolor, förskola, mataffär, lekplatser och allmänna kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Västermalmsgatan 1, Centralt - Djäkneberget, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Västermalmsgatan 1

Lägenhet
Centralt - Djäkneberget, Västerås kommun
2 975 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/4
6 153 kr/mån
30 670 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 4:a högst upp i huset på våning 4 i populära Västermalm. Med sitt fantastiska ljusinsläpp och panoramautsikt över staden är detta verkligen en pärla på höjden. Den här våningen är perfekt för dig som älskar sociala ytor och inbjudande miljöer. Köket är rymligt och välkomnande med sin köksö, och matrummet med öppen spis skapar en varm och mysig atmosfär. Gedigna skjutdörrar avgränsar till vardagsrummet, vilket ger en känsla av rymd och flexibilitet. Badrummet är fräscht och helkaklat, och du har även förmånen att ha en egen tvättmaskin. Dessutom finns det en separat gästtoalett för extra bekvämlighet. De två rymliga sovrummen ger gott om utrymme för både avkoppling och förvaring. Läget är oslagbart med närhet till grönområden som Djäkneberget och Västerås City med sitt stora utbud av butiker, restauranger och nöjen. I det nybyggda Oxbackens centrum hittar du också bästa service. Föreningen är välskött och erbjuder dig tillgång till gym, tvättstuga och generösa förrådsutrymmen. Innergården med uteplats ger möjligheter till avkoppling och umgänge. Missa inte chansen att bli ägare till denna trivsamma och attraktiva våning - kontakta oss redan idag för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun

Källhagsgatan 2B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
5 144 kr/mån
19 043 kr/m²

Välkomna till populära Haga och denna trevliga och fina tvåa om 47 kvadratmeter. Genomgående stilrena ytskikt och fina ljusinsläpp. Lägenheten är trevligt belägen med utsikt mot skogsdunge. I bostaden finner ni en hall med goda avhängningsytor och förvaring i garderober. Välplanerat kök med plats för mindre matbord och stolar. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp. Utgång till balkong med mysigt läge och vy mot skogsdunge. Helkaklat badrum med dusch. Rymligt sovrum med fönster mot innergård. I avgiften till föreningen ingår bland annat internet och bostadsrättstilläggsförsäkring. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd och ett källarförråd. Inom föreningen finns även tvättstuga och hobbyrum. Trivsamt och lugnt område med närhet till sjukhuset, Finnslätten och Västerås City. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Rekylgatan 6, Haga, Västerås kommun

Rekylgatan 6

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
595 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 8/13
2 901 kr/mån
16 301 kr/m²

Välkommen till denna ljusa etta med sovalkov och kök på 36,5 kvm. Bostaden är belägen på våning 8 med en fantastisk utsikt. Här erbjuds ni en bostad med välbevarad charm och nyligen renoverade ytskikt med en-stavs parkettgolv och ljust målade väggar. Badrum med plats för tvättmaskin, välplanerat kök med utrymme för matbord. Mycket välkött förening med god ekonomi samt i månadsavgiften ingår både kabel-tv och bredband. Har du bil så finns p-plats att hyra. Perfekt boende för dig som söker ett prisvärt boende med låg månadsavgift. Nära till både Finnslätten och sjukhuset. Bra service i området. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Sjömärkesgatan 4B, Lillåudden, Västerås kommun

Sjömärkesgatan 4B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
1 895 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 522 kr/mån
40 753 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska och välplanerade tvåa om 46,5 kvadratmeter. Här bor du i en trivsam förening med låga avgifter där bland annat TV och internet ingår i avgiften. Här finner du en modern bostad med egen ingång och uteplats i markplan. Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Sovrum med förvaring bakom skjutdörrar och plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med badkar, tvättavdelning och golvvärme. Walk in dress som även kan användas som hemmakontor. En bostad med härligt läge med Mälaren som granne. Stabil och välskött BRF med låga avgifter. Inom föreningen finns tillgång till lokal, övernattningslägenhet, cykelrum och soprum. På Lillåudden bor ni i ett attraktivt Mälarnära bostadsområde med närhet till både båtliv, city och pendlingsmöjligheter. Med endast 5 minuters promenad till järnvägsstationen ges enorma möjligheter för pendlaren. Restaurang och café finns i kvarteret. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Uteplats
Patentgatan 16, Tegnerlunden, Västerås kommun

Patentgatan 16

Lägenhet
Tegnerlunden, Västerås kommun
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/9
5 127 kr/mån
31 188 kr/m²

Välkomna till populära Tegnérlunden och denna stilrena och ljusa trea om 80 kvadratmeter. Bostaden är belägen på första våningen med en stor inglasad balkong i markplan om 16 kvadratmeter. Genomgående mycket fräscha ytskikt och smakfulla materialval. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med goda arbetsytor, förvaring och full maskinell utrustning från Siemens. Helkaklat badrum med el-golvvärme och praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, samt bänkskiva och förvaring i överskåp. Två sovrum och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare belägen i hallen. Hiss ner till källaren där förråd och centralgaraget finns. Stabil och välskött bostadsrättsförening där bland annat internet ingår i månadsavgiften. På innergården finns flera fina lekplatser och två stycken grillplatser. Föreningen innehar ett gemensamhetshus som kan hyras av de boende. I närområdet finns ICA Ettan, vårdcentral, service, bensinmack, busshållsplats och lätt access till E18. Flera förskolor inom 5 minuters promenad och i närheten finns Emausskolan. Flera lekplatser, förskolor och grundskola finns i närheten. Välkommen till Tegnerlunden, ett mycket centralt område med bara 10-15 minuters promenad ner till Västerås City. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Spantgatan 4 A, Västra Stohagen, Västerås kommun

Spantgatan 4 A

Lägenhet
Västra Stohagen, Västerås kommun
1 150 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/3
3 885 kr/mån
20 909 kr/m²

Ljus och väldisponerad gavel 3:a med fönster åt tre håll. Bekvämt läge på 1/2-trappa och med en rymlig balkong mot innergården. Fd 2:a med matrum, ombyggd till 3:a med två sovrum. Kök med plats för mindre matbord. Badrum med dusch, vardagsrum med plats för både TV-soiffan och större matbord. Rymlig balkong mot grönskande allmänning. Ljus och fräsch lägenhet, helrenoverad med nytt kök, nya golv och målade väggar. Låg månadsavgift, endast 3408 kr/månad. Bra läge med grönskande omgivningar. Grillplats finns vid gaveln. Förråd, cykelrum och tvättstuga i källaren. En kort promenad når du både buss och ICA Sjöhagen, 10-15 min cykelväg till city och Mälaren. Välkommen att kontakta mäklaren och boka en privat visning!

  • Balkong
Väsby Grind 5, Kungsåra- Väsby Grind, Västerås kommun

Väsby Grind 5

Tomt
Kungsåra- Väsby Grind, Västerås kommun
1 295 000 kr
2 253 m² tomt

Bygg ditt drömhus här i denna natursköna byggd vid Väsby Grind, strax öster om Irsta. En unik möjlighet bo fridfullt på landet men med bara 4 minuters bilväg in till Irsta, 10 minuters bilväg till Hälla Västerås. Flera golfbanor finns i närområdet. Totalt 5 tomter finns till salu och alla tomter är väl tilltagna med storlekar på 2175--2406 kvm. Dessutom ingår anslutning till vatten och avlopp, fiber samt väg. Här har du möjlighet att bygga i stort sett vilket hus som helst bara det passar in i miljön. Du väljer fritt modell och husleverantör som passar dig bäst. En stor fördel med nyproduktion är att du slipper betala fastighetsskatt de första 15 åren (värde minst 9000 kr/år), du får låga driftskostnader och slipper underhåll många år framåt. Dessutom är det du själv som väljer ytskikt, färger, maskiner mm. Välkommen till Väsby Grind en naturskön byggd strax öster om Irsta, där du har möjlighet att förvärva en tomt med absolut toppenläge vid skogsbrynet. Lugnt och harmoniskt läge med ett fantastiskt växt och djurliv in på knuten. En grusad gångbana/led anläggs i området så att man enkelt kan ta sig in mot Gottsta och skogarna. Skolskjuts finns på bekvämt avstånd vilket gör det lätt för barnfamiljen att skaffa sig ett lantligt boende. Endast 4,5 km in till Irsta, 10 km till Hälla. Bra läge för pendlaren, endast 6 km till E18-påfarten Orresta. Här finns tillfället för er som drömmer om en fantastisk plats att bygga sitt drömboende. Här finns 5 st tomter där anslutning till fiber, gemensamt vatten och avlopp samt väg ingår i tomtpriset. Slang och rör kommer att finnas vid tomtgräns och där köparen kommer att kunna ansluta sig till. El beställer du separat. Avstyckning/förrättningen är genomförd. Mycket bra att du själv kan välja husleverantör. Adressen hit är Väsby Grind Tomt 1, Kungsåra-Väsby 1:5. - 2.175 kvm, Pris 1495.000 kr Tomt 2, Kungsåra-Väsby 1:6. - 2.377 kvm, Pris 1495.000 kr Tomt 3, Kungsåra-Väsby 1:7. - 2.406 kvm, Pris 1295.000 kr Tomt 4, Kungsåra-Väsby 1:8. - 2.335 kvm, Pris 1295.000 kr Tomt 5, Kungsåra-Väsby 1:9. - 2.253 kvm, Pris 1295.000 kr Här kommer en samfällighet bildas för att gemensamt sköta bla vägen och VA-anläggningen. Förslagsvis placeras gemensamma soptunnor vid infarten till området. Anslutningsavgift för el ingår ej i tomtpriset.

Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun
Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun, bild 2
Ekbacksvägen 25, Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun, bild 3

Ekbacksvägen 25

Villa
Ekbacken - Enhagen, Västerås kommun
8 295 000 kr
236 + 52 m²
6 rum
883 m² tomt

Varmt välkomna till Ekbacken-Enhagen och denna exceptionella och representativa Villa med en bo- och biarea på 288 kvadratmeter. Här erbjuds ni en påkostad bostad med exklusiva materialval som natursten på hela entréplanet och en gedigen byggnadskonstruktion med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Väl tilltagen tomt med vackra stenläggningar där varje sten bearbetats och formats av stenhuggare till sin unika form. På den stenbelagda terrassen med vattenfall och vy mot Mälaren finns en vacker pergola med grillplats. En underbar plats för trevliga middagsbjudningar och tillställningar. Bostaden erbjuder genomgående påkostade materialval med noggrant valda detaljer, öppna och luftiga ytor som bjuder in till gemenskap samt stora fönsterpartier vilka ger bostaden ett vackert ljusflöde. I entréplan finner ni stora samvaroytor med väl tilltaget vardagsrum med burspråk och öppen spis. Påkostat och välplanerat kök i ek med stenbänkskivor, rymlig matplats och köksö med gashäll. Helkaklat Gäst WC, välplanerad tvättstuga och master bedroom med helkaklat badrum en suite. På övre plan finns intill trappen upp ett kontorsrum som kan göras om till ett sovrum. Här finns även ett väl tilltaget allrum med braskamin och burspråk med fönsterpartier och vy mot Mälaren. Två av bostadens tre sovrum finns på övre plan. Det ena sovrummet ligger med anslutning till en klädkammare och ett helkaklat badrum en suite, som nås både från sovrummet och hallen. Det andra sovrummet är väl tilltaget med en stor walk in closet om ca 26 kvadratmeter en suite. Byggnaden inrymmer även ett garage med elektrisk port som praktiskt nås direkt från tvättstugan. I garaget finns plats för en bil och här finns även flera installationer. Asfalterad uppfart med plats för tre bilar. Uppvärmning av huset är med bergvärme och vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Fastigheten är ansluten till Fiber via stadsnätet. Enhagen-Ekbacken är ett populärt område med fina promenadstigar, badplatser, båtplatser med Mälaren och natur som närmsta grannar. Goda kommunikationer med buss till Västerås Centralstation. Inom området finns 6 st badplatser och flera båtföreningar. I området finns dansbana och lekplats med trevliga aktiviteter som midsommarfirande. Närhet till förskola och närmaste grundskolor (f-åk 6) finns i Barkarö. En bit bort vid Fullerö Golfklubb erbjuds ni en vacker 18-hålsgolfbana med padelbanor och restaurang. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 24