Croisette Malmö Västra Hamnen

Croisette Malmö Västra Hamnen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Köpenhamnsvägen 45B, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Köpenhamnsvägen 45B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 550 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/7
6 182 kr/mån
33 117 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trea, belägen på populära Köpenhamnsvägen. Direkt in i bostaden möts vi av den klassiska stenbelagda hallen och gott om plats för avhängning av skor och jackor. Vidare in finns det ljusa och inbjudande vardagsrummet där solen strömmar in genom de generösa fönstren och fyller rummet med en varm atmosfär. Här finns gott om plats för både avkoppling och underhållning, och genom balkongdörren öppnar sig möjligheten till en rogivande stund på balkongen med västerläge med härlig eftermiddag och kvällssol. Köket är hjärtat av hemmet och bjuder in till social samvaro med sin öppna planlösning och generösa köksö. Den ljusa och moderna atmosfären kompletteras av en stenbänkskiva som ger en touch av elegans och funktionalitet. Här finns också gott om plats för en matplats där familj och vänner kan samlas. De två mysiga sovrummen erbjuder en fristad för vila och återhämtning, med gott om utrymme för personlig prägel och kreativitet. Och när det är dags för en uppfriskande dusch väntar det helkaklade badrummet i vitt och beige, en tidlös oas av lugn och avkoppling. Här bor vi på bästa läge med närhet till hav, city och grönskande parker samt närservice i en välskött förening med friköpt mark. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östra Kristinelundsvägen 16A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Östra Kristinelundsvägen 16A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 403 kr/mån
43 545 kr/m²

Stig in i denna charmiga 2:a på 55 kvadratmeter, belägen på andra våningen. Här möts du av en genomtänkt planlösning, elegant design och generösa rum. Det välbevarade badrummet och det charmiga köket är både funktionella och stilfulla. Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter medan det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling med sina släta, vita väggar. Golvet har nyligen slipats och ger en fräsch och ljus atmosfär. Sovrummet är tapetserat i en lugnande grön nyans, perfekt för avkoppling. Avsluta dagen med en stunds avkoppling på den mysiga balkongen i österläge med härlig morgonsol. Bo på ett av Malmös mest eftertraktade områden, i en välskött förening med närhet till stadsliv, grönområden och havet. Ribersborgsstranden ligger inom promenadavstånd, medan stadens puls nås på bara en kort cykeltur. I närområdet finner du matbutik samt Slottsstadens utbud av trevliga caféer, restauranger och butiker. Och för den som söker lugn och grönska finns flera vackra parker i närheten, inklusive Rönneholmsparken, Slottsparken och Pildammsparken. Vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skvadronsgatan 12, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:45

Skvadronsgatan 12

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 295 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/5
6 621 kr/mån
50 529 kr/m²

I hjärtat av Slottsstaden har vi nu nöjet att presentera denna härliga trea med stilrena materialval och fin karaktär. Våningen erbjuder ett läckert kök, väl tilltaget sällskapsrum med plats för såväl soffa som matbordsmöblemang, dubbla sovrumsmiljöer och helkaklat badrum. Förutom detta präglas våningen av fina attribut såsom fiskbensparkett, vacker stuckatur och en imponerande takhöjd. Här bor man på eftertraktat läge i Slottsstaden med närhet till havet och stadens parker samt flertalet caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Hästängsvägen 6, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Hästängsvägen 6

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 650 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/5
6 894 kr/mån
50 543 kr/m²

På suveränt hörnläge på tredje våningen presenterar vi med glädje denna eleganta bostad, där ledorden är strålande ljus och härlig volym. Här erbjuds flertalet fönster i två väderstreck, öppen trevlig planlösning, smakfull köksinteriör från Vedum och generöst tilltagna vardagsrumskvadrat med access till njutbar balkong vänd mot havets horisont. Addera därtill tre rymliga sovrum och två stilfullt helkaklade badrum, varav ett med egna tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare för högsta komfort. Här bor du modernt och bekvämt med hiss från markplan och möjlighet till garanterad parkeringsplats, allt nära utmärkta kommunikationer, allehanda närservice och underbar natur. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tessins väg 18A, Ribersborg, Malmö kommun

Tessins väg 18A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 250 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/5
6 658 kr/mån
43 046 kr/m²

En charmig trerummare belägen på en mycket eftertraktad adress. Här bor du med havet inom kort räckhåll, nära bekvämligheter som affärer och restauranger, och stadens puls nås enkelt med en härlig promenad eller cykeltur om så önskas. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med direkt tillgång till en njutbar balkong, ett ljust och fint kök, två sovrum samt ett helkaklat badrum. Dessutom förgylls boendet av vackra detaljer såsom fiskbensparkett och en öppen spis. En perfekt kombination av komfort och stil i en idealisk livsmiljö. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gullkragegatan 20, Tygelsjö, Malmö kommun

Gullkragegatan 20

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 750 000 kr
119 m²
4 rum
485 m² tomt

Varmt välkomna till detta lättskötta boende i Tygelsjö. Rumsfördelningen består av en rymlig och ljus entré, stort vinkelbyggt vardagsrum samt kök med den karaktäristiska bardisken och separat matplats. Här finns tre sovrum, varav det största har gott om plats för dubbelsäng och har dessutom inbyggd förvaring med en hel garderobsvägg. Våtutrymmena består av ett stort badrum med dusch, gäst-WC och ett praktiskt grovkök med direkt access till trädgården. Vidbyggt garage med separat förrådsdel. Detta är en av de få friköpta tomterna i området. Huset är dessutom helt friliggande och med en härlig tomt i västerläge. På baksidan finner vi en härlig insynsskyddad tomt med gräsmatta och stenläggning. Tygelsjö by erbjuder närhet till åkerlandskap, motionsstråk och anlagda grönytor. Huset ligger med närhet till Pilbäckskolan (åk 4-9) och dess motionsanläggning, Björns konditori samt den nya ICA-butiken. Utmärkt pendlarläge med endast 150 meter till närmaste busshållplats, varifrån du snabbt tar dig till Malmö/Hyllie och även söderut till Vellinge. Huset är besiktigat på förhand och spekulanter delges protokollet. Välkomna på visning!

Davidshallstorg 6, Davidshall, Malmö kommun

Davidshallstorg 6

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
7 995 000 kr
152,5 m²
4 rum
vån 4/4
6 232 kr/mån
52 426 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna fantastiska etagelägenhet om hela 152,5 kvm. Lägenheten har en trevlig planlösning med rymliga rum och tilltagen takhöjd som tillsammans med bostadens stora fönsterpartier skapar en luftig och härlig känsla. Här erbjuds ett stilrent och välplanerat kök, matsal med plats för ett stort matbordsmöblemang, spatiöst vardagsrum, väl tilltaget sovrum, två badrum varav ett med tvättmöjligheter, balkong samt en ljuvlig takterrass. Bostaden bjuder även på tidsenliga attribut såsom vackra takstuckaturer, djupa fönsternischer och ljuvlig fiskbensparkett. Här bor man på ett av Malmös mest attraktiva lägen med direkt anslutning till gågatan, varuhuset Triangeln och närhet till Operan och alldeles utanför ligger Davidshallstorg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Tessins väg 8B, Ribersborg, Malmö kommun
Tessins väg 8B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Tessins väg 8B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Tessins väg 8B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/5
4 922 kr/mån
42 288 kr/m²

På Tessins väg 8B finns nu denna härliga tvårummare att förvärva. Planlösningen är väldisponerad och erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med plats att möblera såväl soffa som matbordsmöblemang, stilrent kök i ljus interiör, trivsamt sovrum, badrum i originalutförande samt balkongaccess. Förutom detta erbjuds förtjusande attribut såsom fiskbensparkett och underbart stora fönsterpartier i samspel med tilltalande takhöjd. Belägen på promenadavstånd till havet och stranden samt med närhet till flertalet caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gamleväg 22 B, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Gamleväg 22 B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gamleväg 22 B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gamleväg 22 B

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 150 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 2/3
4 005 kr/mån
50 000 kr/m²

Med ett fint läge i mysiga Höllviken hittar vi denna ljuvliga etagelägenhet högst upp i huset. Via spiraltrappan når vi den egna ingången och innanför dörren öppnas ett smakfullt hem upp. Bostaden andas ljusflöde från stora fönsterpartier och den härliga takhöjden i vardagsrummet ger oss rymd. Elegant vitlaserat ekparkettgolv sträcker sig genom hela bostaden som gör att vi får en fin helhet och rummen binds samman på ett strålande sätt. Det snyggt utformade köket ger oss alla bekvämligheter vi kan önska oss och i det närliggande vardagsrummet förlängs de sociala ytorna då vi härifrån har access till en enastående balkong. Från balkongen har vi rogivande utsikt och här blir en given plats för sköna vardagspauser. Sovrum finns på båda plan där övervåningen också ger plats för allrum och arbetshörna, och här letar sig det efterlängtade dagsljuset in via takfönster. Elegant badrum i helkaklat utförande med dusch och bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare finns att tillgå, likaså en välkomnande hallmiljö med både öppen och sluten förvaring. Här bor man med närhet till trevliga restauranger, butiker och Toppengallerian samt goda kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Astrakangatan 9, Vellinge, Vellinge kommun
Astrakangatan 9, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Astrakangatan 9, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Astrakangatan 9

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
7 995 000 kr
176 + 32 m²
5 rum
459 m² tomt

Exklusivt med genomtänkta detaljer - varmt välkomna till denna stilrena Fiskarhedenvilla utmärkt belägen i barnvänliga kvarter nära såväl härliga grönområden och skola som hästsportanläggning och centrums fina utbud. Planlösningen fördelar sig på generösa sociala ytor tillsammans med elegant köksmiljö signerad Ballingslöv. Vidare finns två smakfullt helkaklade badrum, stort allrum och tre utmärkta sovrum, samtliga med tillgång till varsin klädkammare. Önskas ytterligare ett sovrum finns möjlighet att med enkla medel skapa detta på entréplanet. Materialvalen är påkostade och synnerligen smakfulla med en genomgående ljus, skandinavisk ton. Vackra parkettgolv harmonierar med fönsterbänkar i kalksten, stora fönsterpartier optimerar ljusinsläppet och köket lockar med välförsedd maskinell utrustning och eleganta stenskivor från Dekton med vattenfallsdesign på den luftiga köksön. Smarta detaljer såsom KNX- och högtalarsystem i alla rum samt helelektriska gardiner i hela huset. Utemiljön bjuder på lättskötta gräsytor och dubbla uteplatser att njuta solen ifrån. Integrerat garage med fjärrstyrd port och rejäl, stenbelagd biluppställningsplats framför förenklar vardagen än mer. Dessutom slipper du fastighetsskatt fram till 2038! Tillfälle!

  • Premium
Räng Sandsvägen 26F, Rängs sand, Vellinge kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Räng Sandsvägen 26F, Rängs sand, Vellinge kommun, bild 2
Räng Sandsvägen 26F, Rängs sand, Vellinge kommun, bild 3

Räng Sandsvägen 26F

Lägenhet
Rängs sand, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
5 338 kr/mån
49 940 kr/m²

I underbart natursköna omgivningar finns nu möjlighet till denna synnerligen stilrena och tilltalande marklägenhet. Här lockar ett hem med tidlös interiör och genomtänkt planlösning, där stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skänker rymd och volym. Addera därtill två bra sovrum och ett helkaklat badrum med såväl dusch som egna tvätt- och torkmöjligheter. Smakfull köksinteriör med påkostad Corianbänkskiva och rostfri maskinpark skänker än mer guldkant, liksom suverän uteplats i solvänligt västerläge. Här ute njuter man mer än gärna av solen när vädret tillåter, på generöst trädäck och i mysig pergola som vetter fint mot gemensamma grönytor. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Mimergatan 14, Vellinge, Vellinge kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00

Mimergatan 14

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 350 000 kr
164 + 18 m²
6 rum
719 m² tomt

Välkommen till Mimergatan 14, där detta charmiga enplanshus väntar på dig längst in på en återvändsgata. När du kliver in genom dörren möts du av ett kök med matplats som smidigt flyter över i det rymliga vardagsrummet, perfekt för familjemys och umgänge. Huset erbjuder hela fem sovrum, där något av dem kan användas som kontor om så önskas. Här finns även två badrum och en praktisk tvättstuga. Utöver detta har boendet en härlig stenaltan belägen i solsäkert läge och en insynsskyddad trädgård. Här ges möjlighet att skapa minnen och trivas i en harmonisk miljö där varje detalj är noggrant genomtänkt och välplanerad. Det utmärkta läget erbjuder bekväm närhet till förskola och skola, samt smidiga bussförbindelser inom kort avstånd. Ett perfekt läge för en enkel vardag och nära till det mesta. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Västra varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Västra varvsgatan 21D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
82 m²
4 rum
vån 8/8
4 986 kr/mån
60 915 kr/m²

Fantastisk Västra Hamnen-fyra med smakfulla och kvalitativa materialval rakt igenom. Här erbjuds ett modernt fint kök i vinkel, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, härligt ljusinsläpp och två underbara balkonger med fantastisk utsikt. Addera därtill tre fina sovrum, ett generöst badrum med egna tvättmöjligheter och en gästtoalett och du har ett komplett hem. Läget är perfekt med gröna Varvsparken precis utanför porten, Ica Maxi runt hörnet och havet inom kort gångavstånd. Det här är en lägenhet du inte vill gå miste om!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Västra Skrävlingevägen 203, Gula Höja, Malmö kommun

Västra Skrävlingevägen 203

Lägenhet
Gula Höja, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 795 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 197 kr/mån
22 298 kr/m²

På ett lugnt och eftertraktat område vid Gula Höja presenterar vi stolt denna genomtänkta lägenhet med tre rum och kök. Med en generös inglasad balkong som vetter mot soligt söderläge kan du njuta av ljuset och grönskan utanför varje dag. Den stilrena interiören pryds av moderna ytskikt överallt. Köket har nyligen renoverats år 2020 och är elegant utformat i vitt, vilket ger en fräsch och tidlös känsla. Det helkaklade badrummen är en annan höjdpunkt, som ger en lyxig touch till vardagen. Vidare finns två lagom stora sovrum. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en harmonisk och bekväm bostadsmiljö. Med närhet till allt från grönområden till bekvämligheter som affärer och kommunikation är Gula Höja ett idealiskt läge att bo i. Missa inte chansen att uppleva denna underbara lägenhet på nära håll. Kontakta oss idag för att boka din visning och ta steget mot ditt drömboende på Gula Höja!

  • Balkong
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Sergels väg 14B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 695 000 kr
135 m²
5 rum
vån 6/9
9 231 kr/mån
49 593 kr/m²

På Ribersborgs fantastiska havssida finns nu möjlighet till en otroligt elegant och genomtänkt våning i sann perfektion! Dubbla balkonger, sagolikt genomgående ljusflöde från stora fönsterpartier, fin havsutsikt och upp till fyra bra sovrum är bara några av attributen som kan nämnas. Varmt välkomna att uppleva Sergels väg 14B!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun, bild 2
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun, bild 3

Kockumsgatan 8

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 295 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/5
5 764 kr/mån
51 131 kr/m²

Välkommen till denna vackra och inbjudande trerummare, belägen i ett charmigt 30-talshus där tidlösa detaljer smälter samman med modern komfort. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum, vilket gör det till det perfekta valet för ditt kommande hem. Den generösa planlösningen smälter samman kök och vardagsrum i en harmonisk öppenhet, och erbjuder dubbla sovrumsmiljöer, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt smart och praktisk förvaring. Denna bostad ger dig möjligheten att bo i lugn och harmoni, endast ett stenkast från det eftertraktade Davidshallstorg. Njut av ett blomstrande restaurang- och caféliv runt hörnet och omfamnas av grönskande promenadstråk i Slotts- och Kungsparken. Triangelns tågstation, med optimala kommunikationslinjer, finns endast en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Neptunigatan 71, Varvsstaden, Malmö kommun

Neptunigatan 71

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/7
4 389 kr/mån
48 922 kr/m²

På Neptunigatan 71 i nya varvsstaden finns denna välplanerade och helt nya tvårummare. Lägenheten ligger på vatten och citynära läge med promenadavstånd både in till Malmö city, centralstationen men också västra hamnen och Ribersborgs stranden. Denna pärla ligger i ett nytt växande område med massor av historia kombinerat med det nyproducerade bostäderna. Denna lägenheten har en hall med gott om förvaring, sovrum samt snyggt kök i grått från Vedum. Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket och härifrån finns också utgång till balkongen som ligger mot slottet. I Brf varvsporten bor du på ett centralt läge med närheten till det mesta så som universitet, centralstation, Ica maxi samt centrala Malmö. Varmt välkommen att höra av er med intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/8
6 280 kr/mån
51 933 kr/m²

Välkommen till Geijersgatan 2G där denna fantastiska hörntrea på absoluta A-läge väntar. Här erbjuds en läcker och välplanerad lägenhet med kvalitativt kök från Vedum, ljust och luftigt vardagsrum, direktaccess till generös balkong, två trivsamma sovrum och ett stilfullt badrum med egna tvättmöjligheter. Som pricken över i:et bjuder lägenheten också på magnifik utsikt över både hav och grönska från lägenhetens samtliga fönster. På våning 2 väntar en fin gemensam innergård och på entréplan i huset finns även en välsorterad ICA Supermarket. Runt hörnan finner vi Ribersborgsstranden och Limhamnsfälten och i området finns också caféer, stenugnsbageri och gym. På kort avstånd nås även både Limhamns- och Malmös citykärna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Älvgatan 10, null, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 14:00
Västra Älvgatan 10, null, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 10, null, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 10

Lägenhet
Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 495 000 kr
113 m²
5 rum
vån 5/8
8 089 kr/mån
57 478 kr/m²

Med slottet runt knuten ligger Malmös nyaste kronjuvel. Välplanerade kvadrat med kapacitet även för större familjer. Nu finns möjlighet att förvärva detta underbara boende på våning fem. Här lockar ett njutningsfullt boende utöver det vanliga med genomgående eleganta materialval, ackompanjerat av ett ljuvligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Väldisponerat och genomtänkt in i minsta detalj med magiskt balkongliv med både förmiddagssol och kvällssol. Här bor du i en stor och ljus lägenhet med lyx och funktionalitet i perfekt symbios med trevlig utsikt och flertalet sittplatser. Föreningen disponerar även bilpoolsplats där medlemskap för bilpool är kostnadsfritt i tio år. Det här är ett boende för dig som vill ha lugn men ändå lite puls. Utanför porten väljer du bara höger för slott och stad eller vänster för ett bad i Västra Hamnen. En joggingtur runt Slottsträdgården? Eller kanske bara strosa längs kajen en stund. Inflyttning 18/4-2024.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gränsvägen 37C, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 17:00
Gränsvägen 37C, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gränsvägen 37C, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gränsvägen 37C

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
9 495 000 kr
158 + 29 m²
6 rum
643 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva detta trivsamma 1,5-planshus på Gränsvägen 37C i Höllviken. Boendet erbjuder ett rymligt vardagsrum för avkoppling och umgänge, en välutrustad köksmiljö, fyra generösa sovrum samt två helkaklade badrum. Utomhus väntar en behaglig trädgårdsmiljö med grönskande gräsmatta, välväxta träd, en inbjudande pool med ett stort trädäck runtom samt en ljuvlig pergola som skapar en oas för avkopplande stunder. Med ett integrerat garage och en rymlig stenbelagd uppfart blir detta boende komplett. Här bor man med närhet till skolor och förskolor, och om shopping önskas finns Toppen Gallerian inom bekvämt avstånd. Med bara en kort cykeltur når du den vackra stranden vid Kämpinge. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Signalgatan 6, Västra Hamnen, Malmö kommun

Signalgatan 6

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/4
6 846 kr/mån
72 865 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en av de få 4:orna i området, på bästa läget med takterrass om hela 56 kvm med utsikt ut över Turning torso och Västra Hamnens omtyckta kvarter. Våningen är i toppklass med trevliga materialval och bekvämligheter så som praktisk hall med förvaringsmöjligheter, rymligt kök med plats för möblering av matbord, tre sovrum, samt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt en gästtoalett. Vidare in finner vi väl tilltagna sällskapsytor med vardagsrum i vinkel med naturlig plats för både matbord och soffgrupp. Vi möts av rikligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet når vi lägenhetens väl tilltagna takterrass som utlovar många soltimmar och fina solnedgångar, trevliga grillkvällar och många härliga stunder med familj och vänner. Här kan ni njuta av er egna oas. Ja, detta är en riktigt sällsynt chans som ni inte vill missa och en bostad som verkligen måste upplevas på plats! Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Bangårdsvägen 13, Hököpinge, Vellinge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Bangårdsvägen 13, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 2
Bangårdsvägen 13, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 3

Bangårdsvägen 13

Villa
Hököpinge, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 595 000 kr
114 + 61 m²
5 rum
1 017 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus från 1930-talet i den idylliska byn Hököpinge! Ett hus med oändliga möjligheter, där en del kärlek och renovering kan förvandla det till ditt personliga drömhem! Utsikten över de omgivande åkrarna skapar en harmonisk och lugn atmosfär som du kommer att älska varje dag. Inne i huset möts du av tre rymliga sovrum, perfekta för en familj med barn eller som gästrum och kontor. Gott om sociala ytor på entréplan ger möjlighet till trevliga sammankomster och minnesvärda stunder med nära och kära. På ovanvåningen finner ni husets badrum och på entréplan finns en gästtoalett. Källaren erbjuder gott om utrymme och i dagsläget inryms tvättstuga ,pannrum, verkstad och stor plats till förvaring – en praktisk lösning för att hålla ditt nya hem organiserat och funktionellt. Trädgården på baksidan av huset är en pärla med härlig insynsskyddad atmosfär, perfekt för avkoppling och mysiga utomhusaktiviteter. Huset är fint placerat i Hököpinge med förskola samt ny skola på promenadavstånd för årskurs 0-9 invigd 2023. 10 minuter till Malmö med bil, bussförbindelse till Vellinge, Trelleborg, Höllviken, Hyllie och Malmö. Självklart med anknytningsmöjligheter till Kastrup och Köpenhamn. Mysig bykänsla med många barnfamiljer, pulkabacke, flera lekplatser i byn och en skolgård med skatepark, hinderbana mm. Fotbollsplaner, basketplaner, boulebana, byalag med aktiviteter, idrottshall med föreningar med aktiviteter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/6
4 752 kr/mån
44 701 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna genomgående trea i Västra Hamnen med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds en tilltalande och modern interiör, allrum och kök i öppen planlösning, två väldisponerade sovrum samt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Ett helt igenom attraktivt boende med genomgående interiör i smakfulla färgval samt härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Scaniaplatsen 3, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45
Scaniaplatsen 3, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Scaniaplatsen 3, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Scaniaplatsen 3

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
8 495 000 kr
121,1 m²
4 rum
vån 5/6
7 131 kr/mån
70 149 kr/m²

På högt läge i Brf Ralf, arkitektens sista mästerverk, väntar en underbar våning på oss. Fabulöst havsglittrande boende mot Sundspromenaden, Öresund och rivierastråket i Västra Hamnen! Från alla rum omedelbar havsutsikt, suverän planlösning. Unik placering i Västra Hamnens hjärta, där hamnpromenad, bryggbad och restauranger möts. I bakgrunden reser sig Malmös landmärke Turning Torso. Havets burspråk, årstiderna i fokus och doft av havets vågor. Kom och låt oss få visa Er detta drömhem där vi vandrar som "på vatten" i en sinnrik och avslappnad miljö med marin känsla i stegen!

  • Premium
  • Hiss
Vattenverksvägen 48D, Kirseberg, Malmö kommun

Vattenverksvägen 48D

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 489 kr/mån
22 714 kr/m²

Varmt välkommen till Vattenverksvägen 48D och denna fina enrummare. Nu har vi nöjet att presentera en helt nyproducerad lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp och fin interiör med helkaklat badrum samt kök i vitt utförande. På våningens välplanerade 35 kvm erbjuds härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en rymlig uteplats på cirka 20 kvm i sydvästläge. På lugna Kirsebergs backar har man Beijers park bara ett stenkast bort, samt all tänkbar närservice i form av lokala matbutiker på behagligt promenadavstånd och större butiker på under 10 minuters avstånd med bil. Härifrån finns goda kommunikationer med både bil och buss som går vidare mot Värnhemstorget och resten av Malmö samt Lund.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 81