Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Pontuz Löfgren AB

Pontuz Löfgren AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Oxhagsvägen 4A, Oxhagen, Kalmar kommun
  • Tor 25 apr
Oxhagsvägen 4A, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 2
Oxhagsvägen 4A, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 3

Oxhagsvägen 4A

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 195 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 083 kr/mån
18 819 kr/m²

Vissa hem bara har det. Med varm hand hälsar jag dig välkommen till ett ombonat hem där du lätt finner lugnet. I denna väldisponerade och fina tvårummaren får du ett ljust och ofta efterfrågat läge på Oxhagsvägen 4A. Framför dig har du en riktigt bra bostad där du nu har möjlighet att skapa ditt nästa hem. Det fina köket kommer du trivas fint i. Ljusa köksluckor, mörka bänkskivor och klassiskt svart kakel blir till en perfekt kombination. Gillar du att hålla ordning och reda bland dina köksattiraljer? Perfekt, här finns det goda möjligheter till det då köket bjuder på gott om både förvaring- och arbetsytor. I köket har du ett fint ljusinsläpp från två fönster och ett matbord för 4 personer får enkelt plats. Önskar du matbord även i det rymliga sällskapsrummet finns en naturlig plats för ett matmöblemang där såväl familj, släkt och vänner kan slå sig ner, äta gott och ha det trevligt tillsammans. Vid det stora fönsterpartiets ena del finns plats för kontorshörna. I övrigt gör rummet plats för en stor soffa, fåtöljer, soffbord, tv och hyllor. Från rummet tar du dig vidare ut till lägenhetens balkong som ligger i ett fritt läge med sol från lunch till dess att den går ner. Lägenheten har ett mysigt sovrum i bra storlek. Nyligen sattes en ribbvägg upp i rummet och på så vis höjdes mysfaktorn rejält. Här kommer du sova gott. På var sida om sängen finns garderober och skulle du önska ytterligare en byrå eller mer förvaring får även det plats. Hallen leder dig vidare till bostadens andra rum så möblera den mysig och du får ytterligare ett utrymme att visats i. Dina ytterkläder kan du förvara bakom praktiska skjutdörrsgarderober och lite längre in i hallen finns ytterligare två garderober. Det helkaklade badrummet är utrustat med spegel, handfat med kommod, dusch, toalett och den alltid så värdefulla tvättmaskinen som gör att du slipper passa tvättider. Kvarteret Oxhagen är beläget i närheten av grönområden, köpcentrum, förskola, skola, simhall, gym m.m. Du har endast en kort cykeltur in till Kvarnholmens fulla utbud av restauranger, shopping och nöjesliv och samma korta väg till Kalmarsund och badplatser. Läget gör sig ypperligt oavsett ålder och intressen. Väl mött på visning!

  • Premium
  • Balkong
Styrbordsvägen 36, Drag, Kalmar kommun
  • Sön 5 maj
Styrbordsvägen 36, Drag, Kalmar kommun, bild 2
Styrbordsvägen 36, Drag, Kalmar kommun, bild 3

Styrbordsvägen 36

Villa
Drag, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
6 250 000 kr
178 + 54 m²
6 rum
1 355 m² tomt

Välkommen till ett nybyggt tvåplanshus som omfamnar den naturliga skönheten på Drag med en underbar trädgårdstomt och en idyllisk atmosfär som få platser kan matcha. Byggt med omsorg och precision år 2021, erbjuder detta hem kvalitet i varje detalj och skapar en fristad där komfort och stil går hand i hand. Det stora ljusinsläppet ger varje rum en ljus och luftig känsla. Generösa fönster ramar in naturen, utsikten mot Kalmarsund och omgivande natur. För de som älskar utomhuslivet finns det inte bara en, utan tre uteplatser som fångar solens strålar från morgon till kväll, perfekt för avkoppling eller underhållning med vänner och familj. Här kan du njuta av pool och spabad, perfekta för avkoppling och rekreationsstunder. Det rymliga dubbelgaraget rymmer inte bara dina fordon utan erbjuder även gott om förvaringsutrymme för alla dina behov. Söker du ett nybyggt och lättskött hem som sticker ut på ett ödmjukt sätt och som ger möjlighet att njuta av sjönära natur året runt? Då är detta huset för dig.

  • Premium
Sidenvägen 6H, Karlssons Äng, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr
Sidenvägen 6H, Karlssons Äng, Kalmar kommun, bild 2
Sidenvägen 6H, Karlssons Äng, Kalmar kommun, bild 3

Sidenvägen 6H

Lägenhet
Karlssons Äng, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 895 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/4
6 590 kr/mån
21 534 kr/m²

Välkommen till Sidenvägen 6H! På tredje våningen med tillgång till hiss från markplan når du denna fantastiska lägenhet som fortfarande andas nytt och fräscht. Ta chansen att förvärva en toppmodern fyra fördelad på 88 kvadratmeter i ett nytt och attraktivt område. Här bor du bekvämt och tryggt. Underbart ljusinsläpp bidrar till en magisk atmosfär genom hela lägenheten. De sociala utrymmena ger dig möjlighet att kunna bjuda in hela sällskapet till middag & fest! Ta klivet in och känn lyxen av en stor hall, helkaklat badrum med golvvärme som är utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Vidare ett fräscht kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet med balkong. Hemmet bjuder på tre sovrum utspridda i bostaden. Även gästtoalett och klädkammare finns. Bo i ett växande område på Karlssons äng som är en ny och härlig stadsdel som växer fram i fina Kalmar. Ha bekväma cykel/bussvägar till city och bo nära till affärer, gym, pizzeria och njutsamma grönområde. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stensbergsvägen 54D, Södra området, Kalmar kommun
  • Tis 30 apr
Stensbergsvägen 54D, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Stensbergsvägen 54D, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Stensbergsvägen 54D

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 790 000 kr
87,4 m²
3 rum
vån 2/4
6 868 kr/mån
31 922 kr/m²

Välkommen till Stensbergsvägen 54D. Ett perfekt boende för dig som söker efter lugna kvarter men vill bo med närhet till city, grönska och bad. Byggår 2015 innebär för dig ett mycket gott skick, varsamt brukat av nuvarande ägare. Kök, matplats och vardagsrum i öppen volym bidrar tveklöst till den höga trivseln. Den öppna planlösningen ger plats för det stora sällskapet. Bjud in familj och vänner, bekanta som obekanta - det finns plats för alla! Planlösningen bjuder på charmiga vinklar och fönster i tre väderstreck. Din balkong är stor nog att benämnas som terrass. Här väljer du själv när du vill sitta i solen eller skuggan. Placeringen är perfekt - ut mot det fria och ut mot söder. Invändigt är rumsfördelningen tydlig. Hallen bjuder på såväl ljusinsläpp som förvaring. Första sovrummet i anslutning till hallen passar familjens minsting, tonåring eller gäst. Det stora sovrummet ligger längst in i bostaden och bjuder på en hel vägg av förvaring och utgång till balkong. Sällskapsdelen rymmer många kvadratmeter. Och då menar jag mååånga. Här finns ett högkvalitativt kök, plats för det stora matbordet och givetvis den sköna soffan. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvätt och tork. Räkna med att bli ett känt ansikte för kassören på den välsorterade matbutiken, hos konditorn och pizzabagaren i kvarteret. Sjukhuset ligger bara några 100 meter bort. Välkommen till ett kvarter som erbjuder allt som underlättar vardagen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björnbärsvägen 5, Algutsrum, Mörbylånga kommun

Björnbärsvägen 5

Villa
Algutsrum, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB
1 395 000 kr
106 + 51 m²
4 rum
960 m² tomt

Välkommen till denna 1-plansvilla i hjärtat av Algutsrum, belägen på den vackra ön Öland. Byggd år 1972, har detta hem en autentiska originalcharm. Med ett hörnläge som gränsar till ett grönområde, erbjuder denna fastighet en oas av lugn och naturskönhet. Villan, som omfattar 4 rum och kök, bjuder in till en bekväm och rymlig livsstil med allt i ett plan. Inredningen behåller sin autentiska prägel från byggåret och erbjuder en möjlighet för dig som vill renovera och sätta din egen prägel på huset att få det precis som du vill. Här finns tre sovrum, perfekt för den växande familjen eller för gästernas bekvämlighet. Vardagsrummet, hjärtat av hemmet har koppling till den söderlagda uteplatsen, en perfekt plats för avkoppling och umgänge under varma sommardagar eller milda kvällar. Garaget med tillhörande förråd möjliggör enkel förvaring av verktyg, cyklar eller andra ägodelar. Placerat på Öland, bjuder denna fastighet på en unik livsstil där närheten till naturen är påtaglig. Med det populära naturreservatet Jordtorpsåsen "som granne", erbjuds fantastiska möjligheter till friluftsliv och utflykter för både stora och små. Förskola med gångavstånd. Friskrivnings klausul kommer tillämpas.

Kustroddaregatan 9, Ekenäs, Kalmar kommun

Kustroddaregatan 9

Villa
Ekenäs, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 690 000 kr
134 + 32 m²
6 rum
1 985 m² tomt

"Välkommen till Ekenäs - en historisk pärla med en levande själ. Upptäck charmiga gator och vackra trähus längs Ekenäsgatan, bara en kort bilresa från Kalmar. Här finner du ett område rikt på historia och natur, där det fortfarande doftar av sjöfartens glansdagar. Nu har du möjligheten att bo mitt i denna idyll, med allt Ekenäs har att erbjuda precis utanför din dörr!" "Stig in i ditt drömhus i Ekenäs - en plats där modern komfort möter tidlös elegans. Detta rymliga hem bjuder in med sina ljusa och luftiga rum, smakfullt inredda med högkvalitativa material och bekvämligheter. Njut av ett stort och modernt kök, mysiga stunder framför den värmande kaminen i det generösa vardagsrummet och avkopplande nätter i de rymliga sovrummen. Här finns allt du behöver för ett liv i harmoni och bekvämlighet, välkommen till din nya oas i Ekenäs!"

Enighetens väg 47, Bergavik, Kalmar kommun
  • Sön 21 apr
Enighetens väg 47, Bergavik, Kalmar kommun, bild 2
Enighetens väg 47, Bergavik, Kalmar kommun, bild 3

Enighetens väg 47

Lägenhet
Bergavik, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 640 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
5 398 kr/mån
20 000 kr/m²

På en lugn och trivsam adress introduceras nu denna ljusa och välplanerade trerummare. Att bo på Enighetens väg 47 innebär att du blir en del av en välskött och oerhört populär förening, strategiskt belägen intill vackra Kalmarsund. Det är en plats som utmärker sig för sin popularitet och fantastiska läge. Området präglas av små röda hus, vilket ytterligare förstärker den unika atmosfären. Interiört möts du av 82 rymliga kvadratmeter, fördelade på två generösa sovrum och ett modernt kök som inte bara imponerar med sitt magnifika ljusinsläpp utan även erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är utrustat med en ny kombinerad tvätt/torkmaskin för extra bekvämlighet. Dessutom öppnar det stora vardagsrummet upp till en underbar balkong, perfekt belägen i det populära söderläget, vilket bjuder in till soliga stunder under stora delar av dagen. Balkongen är fridfullt belägen och erbjuder en vacker utsikt mot den mysiga innergården. Brf Havsörnen är en engagerad och stabil förening med låg belåning som står till förfogande med bekvämligheter som gästlägenhet, gym, pingisrum, lekplatser samt elstolpar och hjärtstartare. Till lägenheten ingår även ett närliggande förråd för extra förvaringsmöjligheter. Det optimala läget i närheten av havet, badplatser, grönområden, löparspår och golfbana skapar en fantastisk livsstil med många fritidssysslor. Området präglas av lugn och trygghet, med gröna omgivningar som skapar en avslappnad känsla. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler och bredband, vilket bidrar till en bekväm och bekymmersfri boendemiljö.

  • Premium
  • Balkong
Sundsvägen 3, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Sundsvägen 3

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB
5 750 000 kr
197 m²
5 rum
1 690 m² tomt

Drömhem med havsnära lyx på Sundsvägen 3 i Färjestaden! Välkommen till din framtida oas vid Kalmarsund! Denna fantastiska 1½-plansvilla på Sundsvägen 3 i Färjestaden erbjuder en unik möjlighet till en livsstil fylld av komfort, skönhet och närhet till det bästa som Öland har att erbjuda. Havsnära Läge: Sundsvägen 3 ligger i hjärtat av det idylliska Färjestaden med bara några minuters promenad till Kalmarsund. Havet är din kvartersgranne, och du kan se fram emot avkopplande kvällspromenader längs stranden eller kanske en morgondopp vid den närliggande badplatsen. Det här är ett läge som ger dig en känsla av evig semester! Allt inom räckhåll: Förutom det fantastiska läget har du allt du behöver inom gångavstånd. Färjestadens hamn är bara ett stenkast bort och erbjuder en mängd charmiga restauranger och caféer. Skolor, affärer och andra bekvämligheter finns också inom cykelavstånd, vilket gör detta till det perfekta hemmet för en familj. Generösa utrymmen: Denna imponerande 197 kvm stora villa byggdes 2009 och är i utmärkt skick. Här finner du generösa utrymmen och möjlighet till hela 6 sovrum, perfekt för den växande familjen eller för att skapa arbetsutrymmen efter behov. Det öppna och ljusa konceptet ger en känsla av rymd och frihet. Extra utrymme för hobbyer: Här finns inte bara stora ytor inne – villan inkluderar även ett rymligt garage på cirka 85 kvm, perfekt för bilentusiasten eller som verkstad. Trädgårdsförråd ger extra utrymme för trädgårdsredskap och utomhusprylar. Stor tomt: Tomten på nära 1700 kvm ger dig möjlighet att skapa din drömträdgård eller för barnen att leka fritt. Här kan du njuta av soliga sommardagar och grillkvällar med familj och vänner. Sammanfattningsvis, Sundsvägen 3 är en drömbostad som kombinerar det bästa av två världar: en avkopplande kustlivsstil och närhet till alla bekvämligheter. Här kan du skapa minnen som varar livet ut och njuta av en lyxig vardag i harmoni med naturen. Missa inte chansen att äga detta härliga hem! Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta fantastiska boende har att erbjuda. Välkommen till ditt framtida paradis på Sundsvägen 3!

  • Energieffektiv
Bremergatan 13, Bremerlyckan, Kalmar kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr
Bremergatan 13, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 2
Bremergatan 13, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 3

Bremergatan 13

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 750 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/4
4 171 kr/mån
42 308 kr/m²

Vi är många som gått förbi och förundrats över det vackra husets färg och form. Här, på Bremergatan 13 väntar en väl tilltagen tvårummare. Cirka 65 kvadratmeter ger plats för två luftiga rum och kök. Sällskapsrummet sträcker sig över många kvadratmeter och charmar oss med sin kakelugn. I sovrummet ges plats för såväl säng som läshörna och även här möts du av en kakelugn. Samtliga rum skämmer bort oss med ljuvligt dagsljus och minimal insyn. Du tittar ut över vackra kringliggande fastigheter och parkliknande grönområden. I Kalmar är vi inte bortskämda med pampiga sekelskiftestvåor men denna mäter in på imponerande 65 kvm. Addera dessutom en otrolig takhöjd på över 3 m och vackra, höga fönsterpartier. Vad sägs om kök i öppen planlösning mot sällskapsrum? Eller de vackra kakelugnarna? Och fiskbensparketten. Drömmen blir sann här på Bremerlyckan. Att bostaden blivit väl omhändertagen undgår ingen. Här har ingen renovering gått överstyr, utan det gamla har varsamt bevarats och förfinats. Fullt ut modernt men utan att glömma historian. Charmiga detaljer såsom höga golvlister och väggdekorationer väntar på dig. Det förtrollande köket, helt nytt. Berikat med en rejäl köksö och förvaring i världsklass. Ditt badrum är även det, helt nytt. Påkostat och som taget ur ett inredningsmagasin. Här finns även en tvättavdelning. Bremerlyckan är absolut ett av Kalmars mest attraktiva bostadsområde. En självklarhet då du bor med direkt närhet till Kalmarsund, Gamla stan, vackra promenadstråk och endast en kort promenad in till centrum. I kvarteret finns en välsorterad livsmedelsbutik. Gemensam, insynsskyddad trädgård med planteringar, äppelträd och utemöblemang. Äntligen får du allt du någonsin drömt om. Och du, ibland får det vara för bra för att vara sant.

  • Premium
  • Hiss
Utrustningskajen 11, Varvsholmen, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr

Utrustningskajen 11

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
5 290 000 kr
98 m²
3 rum
vån 4/5
5 272 kr/mån
53 980 kr/m²

Det blir inte mer havsnära än så här. Fönster som pekar åt såväl söder som väster och knappt 10 meter från Kalmarsund. På Utrustningskajen 11 möts du av en inglasad hörnbalkong fint kalibrerade mot utsikten och vattnet. Du blickar ut över charmiga sjöbodar, Ängö och några av stadens landmärken. Från balkongen ser du även Ölandsbron. Hemmet och balkongen fullkomligt badar i solljus! Du bor högt upp på våning fyra, utan att tappa kontakten med vattnet. Framför dig har du himlen, vågorna och det klara ljus som bara finns nära stora vatten. Interiört överraskas du av golvvärme i samtliga rum, påkostade materialval och en väldisponerad planlösning. 98 kvadratmeter stort och med två riktigt bra sovrum. Ditt vardagsrum sträcker sig över många kvadratmeter med utgång till balkongen. Köket, från Ballingslöv, ligger i öppen planlösning till nyss nämnda rum och är extrautrustat med utsikter som imponerar även på de mest bortskämda gästerna. Föreningen bjuder på bekvämligheter såsom garageplats (förberett för laddstolpe), hiss och en stabil ekonomi. Din månadsavgift är låg och inkluderar värme, vatten, förråd och garageplats. Med ett tillägg om 300 kr ingår dessutom kabel-TV och fiberbredband från Telia. Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt och vidsträckt vatten alldeles utanför fönstret. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ekerum Golf, null, Borgholms kommun
  • 3 lediga bostäder

Ekerum Golf

Villa
Borgholms kommun
Pontuz Löfgren AB
fr. 5 495 000 kr
124 m²
4 rum
355 m² tomt

Vill du bo granne med hål 4 på prisbelönta Långe Jan? Med ett unikt läge på exklusiva Ekerum uppförs nu 4 stycken helt nyckelfärdiga och inflyttningsklara 1-plansvillor. Dessa påkostade Myresjöhus erbjuder ca 124 kvm som fördelas på 4 rok varav 3 sovrum. Öppna och inbjudande sällskapsytor med trevlig rymd samt härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vattenburen golvvärme, via frånluftsvärmepump, i hela huset för bästa komfort samt låg energiförbrukning. Kök från HTH, vitvaror från Siemens samt två helkaklade duschrum. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt praktiskt förråd. Fastigheten är ansluten till fiber så det går alldeles utmärkt att sköta sitt distansarbete härifrån för den som så önskar. Lättskött och lagom stor tomt helt utan gräsytor och med plattlagd uteplats runt hela huset. Separat och isolerat förråd om ca 9 kvm samt två asfalterade parkeringsplatser för bilar och en asfalterad parkeringsplats för golfbilen. Med direkt närhet till Ekerum Resort finns tillgång till flera aktiviteter som tennis, padel, fotboll och restauranger. Avkoppling kan också upplevas genom spaanläggningar, fina stränder och promenadstråk i närliggande naturreservat. ICA Rälla ligger "runt hörnet" och nås snabbt med antingen cykel eller golfbil. Kalmar, Färjestaden och Borgholm ligger bara en kort biltur bort. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förvärva en av få friköpta villor på Ekerum med möjlighet att använda som antingen permanentbostad eller fritidshus. Första huset (hus 4) är klart för inflyttning under vecka 27 och sista huset (hus 1) är inflyttningsklart vecka 44. Varmt välkommen att höra av dig för mer information!

  • Nybyggnadsprojekt
Drottning kristinas väg 3A, Oxhagen, Kalmar kommun
  • Sön 21 apr
Drottning kristinas väg 3A, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 2
Drottning kristinas väg 3A, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 3

Drottning kristinas väg 3A

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
890 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 798 kr/mån
15 345 kr/m²

Välkommen till en lättmöblerad tvåa på 58 kvadratmeter. Lägenhetens generösa, inglasade balkong i västerläge fångar eftermiddagssolen på bästa möjliga sätt och nås smidigt via vardagsrummet. Vardagsrummet utgör bostadens största rum. Här ryms en stor soffgrupp, en tv-bänk, matbord och gott om svängrum. I hallen finns rikligt med förvaringsutrymme tack vare de strategiskt placerade garderoberna. Köket är både trivsamt och ljust med generöst ljusinsläpp från fönstret och tillräckligt med plats för ett matbord. Sovrummet är stort och ligger precis där det ska med ett lugnt läge nära badrummet där bekvämligheter som tvättmaskin finns. En extra bonus är att säljaren har lämnat 5 934 kr i reparationsfonden för att möjliggöra kommande förbättringar! I denna stabila och förmånliga HSB-förening har samtliga fönster nyligen bytts ut. Föreningen erbjuder gym, kvarterslokal samt vackra innergårdar med grillplatser, planteringar och lekplatser. Den förmånliga månadsavgiften på 3 798 kr inkluderar värme, vatten och grundutbudet av tv-kanaler. På Drottning Kristinas väg 3A bor du i ett uppskattat och välkomnande läge med närhet till naturen, Giraffens köpcentrum samt gång- och cykelavstånd till centrum. För pendlare erbjuds en snabb och smidig tillgång till E22. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Oxhagsvägen 2C, Oxhagen, Kalmar kommun
  • Sön 21 apr
Oxhagsvägen 2C, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 2
Oxhagsvägen 2C, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 3

Oxhagsvägen 2C

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 100 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 050 kr/mån
17 323 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvåa i Oxhagen. Detta charmiga hem är i utmärkt skick och håller en hög standard med sina optimalt utnyttjade 63,5 kvadratmeter. I denna bekväma tvårumslägenhet endast en halv trappa upp njuter du av ljusa och luftiga utrymmen. Här väntar en underbar bostad på dig, redo för att flyttas in i och njutas av. Planlösningen inkluderar en inbjudande hall med utmärkt förvaring i form av skjutbara spegelgarderober. Direkt till vänster öppnar sig ett nyrenoverat kök med modern och tidlös stil, som erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Fönsterna i köket bidrar till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Vidare till det harmoniska sovrummet, som rymmer en stor säng och nattduksbord, med ytterligare förvaringsmöjligheter genom två stora garderober. Vardagsrummet är bostadens största rum och har plats för en soffgrupp, en tv-bänk och gott om utrymme att röra sig fritt. Dessutom har du direkt tillgång till balkongen som ligger i perfekt västerläge. Det stilrena badrummet är helkaklat och är utrustat med en tvättmaskin för en bekväm vardag. Här bor du i en välskött Riksbyggenförening med god ekonomi och låg belåning. I huset finns tillhörande källarförråd, och i föreningen finns fina faciliteter i hobbyrum, samlingslokal och övernattningslägenhet att tillgå. På Oxhagsvägen 2C bor du i ett lugnt och omtyckt område med fina strövområden och även omtyckta Skälbygård i närheten. Kommunikationerna till centrum är goda med såväl fina cykelvägar som busshållplatser med täta avgångar. Giraffens köpcentrum, med ett brett utbud av shopping och stormarknader, ligger endast en kort promenad eller cykeltur bort.

  • Premium
  • Balkong
Jutegatan 11A, Lindö, Kalmar kommun
  • Sön 21 apr
Jutegatan 11A, Lindö, Kalmar kommun, bild 2
Jutegatan 11A, Lindö, Kalmar kommun, bild 3

Jutegatan 11A

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 300 000 kr
68,6 m²
2 rum
vån 1/3
4 163 kr/mån
33 528 kr/m²

Sjöutsikt, centralt läge och arkitektritat - välkommen till en av Kalmars mest eftertraktade adresser! Nu finns möjlighet att bosätta sig i stans första funkishus som stod färdigt 1932. Ett karaktäristiskt hus med ett alldeles ypperligt läge där promenader längs vackra Malmfjärden blir vardag. Här blir man bortskämd med gångavstånd till det mesta som Kalmar har att erbjuda! Bekvämt belägen på första våningen, endast en halvtrappa upp, ligger bostaden som inrymmer ett rymligt sovrum med klädkammare och fönsterparti mot Malmfjärden med utsikt som är lätt att vakna till. I det ljusa vardagsrummet pryder en vacker fiskbensparkett golvet och fönster åt öster bjuder på sjöutsikt medan du åt väster har fönster och en balkong mot innergården. Badrummet är helkaklat och det rejält tilltagna köket bjuder på ljusinsläpp från två håll, är väl utrustat och har fint utrymme för middagsbord. En rakt igenom ljus bostad med fönster i tre väderstreck och tilltagen takhöjd. Lägenheten är i behov av viss ytskiktsrenovering - perfekt möjlighet att själv välja färg och material! Brf Stören 9 erbjuder inte bara ett vackert hus med underbart läge - föreningen är dessutom välskött med god ekonomi och en noga genomarbetad underhållsplan. Bland annat byttes samtliga fönster under 2022. I den låga månadsavgiften ingår såväl värme och vatten som tv och bredband. I huset finns tillhörande förråd samt gemensam tvättstuga och torkrum. Välkomna till Jutegatan 11A!

  • Premium
  • Balkong
Ejnar Görans väg 13, Smedby, Kalmar kommun
  • Idag

Ejnar Görans väg 13

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 975 000 kr
148 + 41 m²
6 rum
952 m² tomt

Välkommen till din drömvilla i Smedby! Stig in i en värld av komfort och elegans i denna fantastiska villa med 6 rum och kök varav 4 sovrum. Perfekt belägen inom gångavstånd till förskola och skola. Detta är inte bara ett hus - det är ett hem som erbjuder enastående livskvalitet och bekvämlighet för hela familjen. Beläget på en hörntomt, erbjuder detta hem en harmonisk omgivning med utsikt över den grönskande åkern. Vakna upp till förtrollande soluppgångar och avsluta dagen med lugnande solnedgångar, allt direkt utanför dörren. Med ett förrådshus på tomten finns det gott om utrymme för förvaring av trädgårdsredskap och utomhusutrustning. Detta hem är en perfekt kombination av modernitet och charm. Ett nytt kök med vita skåpluckor och moderna vitvaror välkomnar dig till ett utrymme där kulinariska kreationer blir till verklighet. Slappna av i vardagsrummet framför den mysiga täljstenskaminen eller njut av ett behagligt inomhusklimat året runt tack vare den effektiva frånluftvärmepumpen. Med 6 rum och kök finns det gott om plats för hela familjen att trivas. De 4 rymliga sovrummen erbjuder privatliv och komfort för alla. Ett separat gymrum ger möjlighet till träning och välbefinnande hemma. Två stilfulla badrum och en praktisk groventré med generös förvaring kompletterar bilden av ett välplanerat och funktionellt hem. Denna villa i Smedby erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil. Med sin perfekta kombination av moderna bekvämligheter, rymliga utrymmen och naturskön omgivning är detta det perfekta valet för den kräsne köparen som söker det ultimata boendet för sin familj. Missa inte chansen att göra detta till ditt hem - kontakta oss för visning idag!

  • Plus
Golfbyvägen 140, Ekerum, Borgholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Golfbyvägen 140, Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Golfbyvägen 140, Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Golfbyvägen 140

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
Pontuz Löfgren AB
4 200 000 kr
90,1 m²
4 rum
vån 1/1
3 873 kr/mån
46 615 kr/m²

Välkommen till en enastående möjlighet att förvärva ditt drömhem i den eftertraktade Golfbyn på Ekerum. Värt att notera är att tillträde kan ske omgående. Bostadsrättsvillan du har framför dig erbjuder det bästa läget i området med havsutsikt över Kalmarsund och dess vackra solnedgångar, vacker natur och hundraåriga ekar. Det är mycket sällan som en villa i den s k främre raden mot Kalmarsund saluförs. Bostadsrättsföreningen Ekerum nr 1 har mycket god ekonomi och är lågt belånad. Detta ger dig extra trygghet! Under åren 2016-2017 genomgick hemmet en omfattande totalrenovering som har förvandlat det till en modern pärla av högsta kvalitet. Helkaklade badrum erbjuder en touch av lyx och komfort. Köket är hjärtat av varje hem, och detta är inget undantag. Med sin eleganta vita design och köksö med inbyggnadsugn och -micro samt ekskiva med sittplatser för måltider och umgänge kombinerar det stil och funktionalitet på allra bästa sätt. Här finner du generösa förvaringsutrymmen med praktiska stora draglådor för att organisera och hålla kök och porslin i ordning. Ett snyggt och modernt kök med noggrant utvalda detaljer gör matlagningen och trivseln till en fröjd. De tre sovrummen är utformade för både avkoppling och funktion, med genomtänkta detaljer som skapar en harmonisk atmosfär. Det nedre stora sovrummet med utsikt mot Kalmarsund har anpassats för att även kunna vara ett tv- och sällskapsrum om man så önskar. Bostaden som har både utbyggt kök och sovrum (större rum) är även försett med två luftvärmepumpar inkl kylfunktioner, en på vardera våning. Dessa pumpar ger dig möjlighet att reglera temperaturen efter dina önskemål och skapa den perfekta kostnadseffektiva inomhusmiljön oavsett årstid. När de kyligare dagarna kommer kan du tända en brasa i täljstenskaminen som är extra upphöjd från golvet och har sidoglas för att skapa den bästa mysfaktorn! Golfbyn på Ekerum är känd för sin unika kombination av naturskönhet, sport och avkoppling. Med närheten till golfbanan och underbara vandrings- och cykelleder får du en omedelbar koppling från huset till den gröna omgivningen och möjligheten att njuta av en avkopplande dag på banan eller vid en rastplats intill sundet. Närheten till havet är en påminnelse om Ölands vackra kustlinje och dess möjligheter till rekreation och utforskning. Villan tillhör bostadsrättsföreningen Ekerum nr 1. Här sköts allt exemplariskt av föreningen. I årsavgiften ingår förutom vatten/avlopp även mycket bra bredband, sophämtning, försäkring (ej för lösöre) även skötsel av grönområden, klippning och yttre skötsel samt målning av huset. På vintern sandar och plogar föreningen alla vägar i golfbyn. Föreningen tillhandahåller även året runt en stor fin och praktisk tvättstuga med välutrustade maskiner utan extrakostnad. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil. Här kan du njuta av både den aktiva och avkopplande sidan av tillvaron, allt inramat av modern komfort. Korta pendlingstider till Borgholm, Färjestaden eller Kalmar för shopping, arbete eller aktiviteter. Familjen som äger bostaden idag har bott året om i huset vilket alltså fungerar alldeles utmärkt. Livskvalitet på bästa sätt. Välkommen att uppleva detta extraordinära hem i Golfbyn på Ekerum. Kontakta oss för en privat visning och låt oss guida dig till ditt nya paradis.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sjöbrings väg 9, Södra området, Kalmar kommun
  • Idag kl 17:00
Sjöbrings väg 9, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Sjöbrings väg 9, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Sjöbrings väg 9

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
725 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 889 kr/mån
33 721 kr/m²

Välkommen till den perfekta ettan på Söder! Kliv in i denna smakfullt renoverade lägenhet, där genomtänkta ytskikt och färgsättning smälter samman harmoniskt med fiskbensparketten. Detta skapar en varm och mysig känsla som genomsyrar hemmet. Perfekt för studenter, veckopendlare eller de som söker ett prisvärt och bekvämt boende. Bostaden är disponerad på 21,5 välplanerade kvadratmeter. Rummets öppna yta möjliggör för olika möbleringsalternativ, och kanske är det just detta som får bostaden att verka större än vad den är. Rummet förhöjs av den charmiga fiskbensparketten och den franska balkongen, vilket skapar ett naturligt inflöde av ljus. Köket är i toppskick, tack vare den totalrenovering som genomfördes under 2021. Du kommer att bo i en stabil och välskött förening med låg belåning (1413 kr/kvm, 2021/2022). Detta genererar en mycket låg avgift på 1889 kr i månaden. Dessutom genomförde föreningen fönsterbyte under 2022. Bekvämt med cykelförråd, matförråd, källarförråd, samt tvättstuga. Populära Söder erbjuder närhet till en mängd bekvämligheter, som vackra naturområden, badplatser, sjukvård, skolor och livsmedelsbutiker. Med välplanerade bussförbindelser och cykelvägar är detta område synonymt med både bekvämlighet och hög trivsel.

  • Premium
Fatabursvägen 9A, Skälby, Kalmar kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Fatabursvägen 9A, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 9A, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 9A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
750 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 916 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till en optimalt planerad etta om 37,5 kvm med rejält tilltaget kök, rymligt rum med sovalkov och fransk balkong, kaklat duschrum samt hall med förvaring. Därtill generös förvaring i såväl vinds- som matkällarförråd. Hissen tar dig bekvämt upp till tredje våningen där både fint ljusinsläpp och härlig vy över innergården väntar. Perfekt bostad för dig som studerar, söker ditt första boende eller är ute efter en övernattningslägenhet! Läget är omtyckt med närhet till härlig natur, mataffär tvärs över gatan och busshållplats med täta avgångar till centrum knappt 100 meter från ytterdörren. Fina cykelvägar tar dig smidigt till såväl Kvarnholmen som Universitetet och centralstationen. Ytterligare gediget utbud av shopping och service finns på bekvämt avstånd vid både Berga centrum, Hansaområdet och Giraffens köpcentrum. Kort och gott ett väldigt tillgängligt läge! Föreningen är Kalmars största bostadsrättsförening och är en mycket välskött sådan - dessutom med låg belåning. Föreningen har en noga genomarbetad underhållsplan och har utfört flertalet stora investeringar genom åren. I det senaste har man satsat mycket på hållbarhet med bland annat installation av solceller och införande av individuell mätning av el. Obligatoriskt tillägg om 174 kr/mån ger dig förmånlig tillgång till tv och bredband via Telia. I föreningen finns utmärkta faciliteter och fina mervärden för medlemmarna i bland annat övernattningslägenheter, samlingslokal, motionsrum och välordnade tvättstugor. Varmt välkommen att trivas på Fatabursvägen 9A!

  • Premium
  • Hiss
Smålandsgatan 1B, Malmen, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Smålandsgatan 1B

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 490 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/5
4 227 kr/mån
37 164 kr/m²

Välkommen hem till Smålandsgatan 1B. På våningen fem av fem väntar en riktig tiopoängare. Vad sägs som ett genomgående gott skick? tillgång till hiss? och två balkonger? Ja, du läste rätt. Två balkonger. Den ena pekar glatt åt öster och morgonsolen medan den andra har nosen mot innergården och eftermiddagssolen. Lägg därtill en välmående förening, en låg avgift och ett centralt läge. Förvänta dig en tvårummare fördelad på 67 kvadratmeter. Med fönster i två väderstreck och luftiga rum. Invändigt bjuds du på ett välutrustat kök, sovrum i bra storlek med fina förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum. Det luftiga vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och större matbord för dina gäster. På golvet vilar nyslipad och behandlad fiskbensparkett. Har du samlat på dig mycket saker? Ingen fara, till bostaden följer både vinds- och källarförråd. I huset finns dessutom gäst/övernattningslägenhet, gym och två tvättstugor. Här bor du centralt med närhet till allt som kan önskas. Från bostaden har du promenadavstånd till Kalmarsundsparken med badplats, Slottsparken och Kvarnholmens stora utbud av butiker, caféer och restauranger. I BRF Framsta erbjuds ett mycket angenämt och tryggt boende. Föreningens goda ekonomi ger en stabil månadsavgift och stor trygghet för de boende i huset. Fastigheten är i gott skick både exteriört och interiört vilket förhöjer känslan av kvalitet, inte bara i lägenheten utan redan när man parkerar på gatan och kliver in i trapphuset. Det är inte ofta en central tvåa med alla rätt dyker upp. Ta chansen nu.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tegnérgatan 23, Malmen, Kalmar kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Tegnérgatan 23

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 695 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
3 684 kr/mån
28 978 kr/m²

Suveränt belägen på vackra Malmen är denna rymliga vindslägenhet om 93 kvm. Högst upp i huset med charmiga snedtak, takkupor och infälld balkong i utmärkt västerläge med eftermiddags- och kvällssol! Bostaden erbjuder två tilltagna sovrum, klädkammare, stor dusch/wc förberett för tvättmaskin, väl tilltaget kök samt ett stort vardagsrum! 20-talshusen på Malmen är välbevarade och karaktäristiska och läget på Tegnérgatan är både centralt och lugnt - här tar man sig enkelt och snabbt till såväl Kvarnholmen som Giraffens köpcentrum. Föreningens innergård är privat och mycket trivsam med stor gräsyta och plats för lek, grill och umgänge. Bostadsrättsföreningen är välskött med mycket förmånliga månadsavgifter! Här trivs medlemmarna med varandra och beslut tas i samråd, det är aldrig svårt att få tvättid och ni behöver inte trängas i trädgården. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kreugergatan 14, Varvsholmen, Kalmar kommun
  • Lör 27 apr

Kreugergatan 14

Radhus
Varvsholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
10 975 000 kr
140 m²
4 rum
250 m² tomt

Välkommen till Varvsholmen och fabulösa Kreugergatan 14 - en av Kalmars mest exklusiva adresser. Här reser sig ett extraordinärt radhus som erbjuder en enastående panoramautsikt över det glittrande vattnet, Laboratorieholmen och Kvarnholmens karaktäristiska siluett. Ett modernt och unikt hem som ger njutning för alla dina sinnen, varje dag, året runt! Placeringen är unik, med en lättskött sjötomt i söderläge där uteplatsen och den egna bryggan badar i solens strålar från tidig förmiddag till kvällen. Med bara en kort promenad till Kalmar centrum är läget såväl idylliskt som praktiskt. På entréplanet möts du av en öppen planlösning där vardagsrummet elegant integrerats med det härliga köket. Vardagsrummets skjutpartier i glas sträcker sig från golv till tak och ramar in den imponerande havsutsikten. Gränsen mellan inne och ute suddas ut och den stensatta uteplatsen blir en tacksam förlängning av entréplanets sociala ytor. Från uteplatsen når vi dels det inbjudande spabadet men även den egna bryggan. En helt otrolig plats för att koppla av och ladda batterierna! På det övre planet finns två sovrum med möjlighet att skapa ett tredje i det som idag används som ett allrum/TV-rum. Stora fönsterpartier och en generös balkong frambringar en känsla av att sväva över havet. Utsikten från denna våning är om möjligt än mer spektakulär! Det större sovrummet- med utsikt över sundet - har en elegant walk-in closet och det andra, som idag används som kontor, bjuder på utblickar över Ölandsbron. Bostaden har även två helkaklade badrum, varav det på övre plan är utrustat med bastu för en extra touch av lyx och rekreation. Ett fantastiskt boende med alla förutsättningar för ett högkvalitativt leverne. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Utvägen 3, Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Utvägen 3, Vimpeltorpet, Kalmar kommun, bild 2
Utvägen 3, Vimpeltorpet, Kalmar kommun, bild 3

Utvägen 3

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 090 000 kr
107 m²
4 rum
6 568 kr/mån
19 533 kr/m²

Hus eller lägenhet? Varför välja när du kan få det bästa av båda världar? I ett attraktivt område erbjuds just detta i form av Utvägen 3. Här kan du bo stort med en lättskött trädgård i ett rymligt familjehem med fyra rum och kök, fördelat över två plan med generösa sociala ytor att trivas i. Det som gör denna bostad unik är möjligheten till en garageuppfart med carport, vilket gör det enkelt att parkera två bilar. Dessutom har du tillgång till en trädgård med en stor altan att njuta av. Det här moderna hemmet sträcker sig över 107 kvadratmeter på två våningar och blev färdigställt för inflyttning 2019 – och det syns verkligen! Bostaden är fräsch och känns fortfarande som ny, vilket gör det till ett perfekt val för dig som önskar en smidig inflyttning. Den charmiga baksidan av huset erbjuder gott om utrymme för lek, planteringar och mysiga grillkvällar. Fantastiskt ljusinsläpp från flera håll gör boendet ljust och inbjudande. Och om du har mycket att förvara är det inga problem här, med ett stort utvändigt förråd och två invändiga. Ett komplett boende för den moderna livsstilen! Boendet i Brf Vimpelgården erbjuder det bästa av två världar – en fridfull tillvaro omgiven av grönska och badvikar samtidigt som stadens puls finns inom bekvämt avstånd. Området kompletteras av närbelägna skolor, förskolor och naturreservat. Inom gångavstånd finner du flera lekplatser samt Kalmar Golfklubb med en tillhörande lunchrestaurang. Platsen är barnvänlig med närhet till service och busshållplats. Vidare garanteras ett fantastiskt grannskap där barn i olika åldrar leker fritt på kvarterets nästintill trafikfria gator. Brf Vimpelgården skapar en harmonisk livsstil genom att erbjuda närhet både till naturen och stadslivet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kylegatan 17A, Södercentrum, Kalmar kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Kylegatan 17A, Södercentrum, Kalmar kommun, bild 2
Kylegatan 17A, Södercentrum, Kalmar kommun, bild 3

Kylegatan 17A

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
675 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/3
2 545 kr/mån
28 125 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en praktisk etta vid populära Södercentrum. Lägenheten sträcker sig över 24 välplanerade kvadratmeter och har ett helkaklat badrum, ett modernt kök och ett rum med flexibel möblering. Bostaden präglas av charmiga brädgolv och ljusa ytskikt som tillsammans skapar en tidlös känsla. Dessutom finns rikligt med smarta förvaringslösningar. Rummet har en öppen planlösning mot köket. I avgiften på 2545 kr ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv. Perfekt för studenter, veckopendlare eller de som söker ett prisvärt och bekvämt boende. I denna trygga och välskötta bostadsförening har du närhet till bekvämligheter såsom en välsorterad ICA-butik tvärs över gatan, en pizzeria i kvarteret och gångavstånd till Kalmarsund med tillhörande badmöjligheter. Dessutom har du en smidig och snabb åtkomst till sjukhuset, universitetet och centrum. Föreningen erbjuder även en bekväm övernattningslägenhet för dina gäster.

  • Premium
Brinckmans väg 6, Vassmolösa, Kalmar kommun
  • Mån 22 apr

Brinckmans väg 6

Villa
Vassmolösa, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 990 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
1 102 m² tomt

Välkommen till denna lättskötta villa på 92 kvm plus 92 kvm i källaren. Villan erbjuder en smart och yteffektiv planlösning kommer du att uppskatta de fyra rymliga rummen på entréplanet, varav tre är trivsamma sovrum för din familj att koppla av i. Det ljusa köket med bevarade gamla stommarna som ger en rustik känsla, kompletterat med fräscha skåpluckor för en touch av modernitet. Här kan du enkelt förbereda och njuta av läckra måltider medan du njuter av det generösa ljusflödet som strömmar in genom fönstren. På entréplanet finner du även ett praktiskt badrum på entréplanet och ett badrum i källarplanet, båda med dusch, vilket gör morgonrutinerna till en lek för hela familjen. Men det är inte allt - källaren är en riktig pärla i detta hem! Med en inbjudande gillestuga komplett med öppen spis, finns här gott om plats för mysiga stunder och samvaro. Dess ljusa och luftiga atmosfär gör det till det perfekta stället att umgås med vänner och familj. I källaren finner du även en rymlig tvättstuga, ett extra rum som kan fungera som ett gästrum eller tonårsrum. Uppvärmningen sker smidigt med en luft/vattenvärmepump från 2022, vilket ger dig både komfort och energieffektivitet. Dessutom finns fiber, centraldammsugare, elbilsladdare och robotgräsklippare för att ytterligare öka bekvämligheten i ditt nya hem. Missa inte chansen att kalla detta hus för ditt eget. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar som detta drömhem har att erbjuda! .

  • Plus
Smålandsgatan 12A, Malmen, Kalmar kommun
  • Mån 22 apr
Smålandsgatan 12A, Malmen, Kalmar kommun, bild 2
Smålandsgatan 12A, Malmen, Kalmar kommun, bild 3

Smålandsgatan 12A

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 375 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/4
4 050 kr/mån
32 534 kr/m²

Den här trean ligger fint belägen i jämnhöjd med Esplanadens vackra trädkronor. Här njuter du av ett härligt ljusflöde från fönster på två håll och balkongen är placerad till fördel för såväl eftermiddags- som kvällssolen. Interiört bjuds du på en planlösning som låter varje kvadratmeter komma till sin fulla rätt. Sällskapsrummet är berikat med stora ytor och utgång till balkong. Köket bjuder på all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva. Badrummet är helkaklat och här finns även tvättmaskin med torkfunktion. Dina två sovrum är båda rymliga och ligger på varsin sida om hallen. Förvänta dig ett pedantskött hem med uppfräschade ytskikt. Fint ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och klädkammare. I oroliga tider är det tryggt och skönt att bo i en stabil HSB-förening. Just denna förening är extremt lågt belånad (ca 1 100 kr/kvm). Detta innebär för dig som medlem låg boendekostnad och stabilitet. Om du, som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar. Du når centrum och universitet på noll och ingenting. I kvarteret finns en mysigt fik, förskola/skola, lekpark och Kalmar sim- och sportcenter. Du har endast en kort promenad in till Kvarnholmens fulla utbud av restauranger, shopping och nöjesliv. Lika nära har du dessutom till Kalmarsund, natur och vackra promenadstråk.

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 182