Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bromsebyvägen 101A, null, Österåkers kommun

Bromsebyvägen 101A

Villa
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 900 000 kr
180 + 30 m²
5 rum
3 177 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett enplanshus med underbart läge och med stort garage. Huset är idag uppdelat i två boenden men kan med enkelhet göras om till ett då det bara är en innervägg att ta ned. Huset är i gott skick och har idag 3 sovrum men man kan bygga om till 4 sovrum. Ena vardagsrummet har en underbar rymd då det är öppet upp till nock och här finns även en täljstenskamin som sprider värme kalla höst och vinterdagar. Den andra kaminen bör besiktigas då den ej har använts. På Bromsebyvägen bor man i lantlig miljö men bara ca 15 minuters bilväg till Åkersberga centrum med all dess utbud av affärer och service. Huset ligger på en perfekt tomt som är plan och lättskött samt att det är en fri utsikt över ängar och åkrar. Observera att planritningen inte stämmer helt överens med hur huset ser ut i verkligheten. (Finns under dokument). Varmt välkommen på visning!

Sandviksvägen 2, Margretelund, Österåkers kommun

Sandviksvägen 2

Villa
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 995 000 kr
190 + 32 m²
4 rum
1 730 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet med enastående potential och en otrolig utsikt över havet. Beläget vid kusten, inbäddat bland frodiga grönområden och böljande vågor, erbjuder detta renoveringsobjekt en unik möjlighet att skapa ditt drömhem vid vattnet. Detta hus, som sträcker sig över generösa ytor, är i behov av omfattande renovering och modernisering, men möjligheterna är oändliga. Med en gedigen grundstruktur och en fantastisk tomt, finns det gott om plats för att förverkliga dina visioner och skapa ett exklusivt boende med havet som din ständiga följeslagare. -Tillträde fr 6 veckor -Fantastisk utsikt -Väl tilltagen tomt -En kakelugn, en öppen spis samt en kassett. -Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Den öppna planlösningen ger möjlighet till kreativitet och flexibilitet när det gäller att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Stora fönster och franska dörrar öppnar upp för imponerande havsutsikt från nästan varje rum, vilket ger en känsla av ljus och rymd. Trädgården är en riktig pärla. Här kan du njuta av lugnet och stillheten medan du blickar ut över det glittrande havet. Med sin idylliska placering nära både natur och stadsliv erbjuder denna fastighet det bästa av båda världar. Med närhet till kommunikationer är det aldrig långt till spännande upplevelser och aktiviteter. Sammanfattningsvis är detta renoveringsobjekt med havsutsikt en unik möjlighet att skapa ditt drömhem vid vattnet. Med lite fantasi och kärlek kan detta hus förvandlas till en exklusiv tillflyktsort där du kan njuta av livet vid havet i all dess prakt. Ta chansen att förverkliga din vision och kontakta oss för mer information idag!

Svavelsövägen 3 LGH 11, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 11

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/2
4 495 kr/mån
66 563 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Välkommen till detta praktiska suterrängminivilla på natursköna Svavelsövägen i Åkersberga. Den öppna planlösningen och höga takhöjden (2,4m) skapar en luftig atmosfär och den vackra omgivningen erbjuder närhet till natur och hav. Med smidiga kommunikationer blir vardagen enkel och för barnfamiljen finns ett tryggt och barnvänligt läge att leka och utforska på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som kombinerar det bästa av natur och modernitet. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Myntbacken 9 - 45kvm Terrass!, Österåker, Österåkers kommun

Myntbacken 9 - 45kvm Terrass!

Lägenhet
Österåker, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 950 000 kr
96 m²
5 rum
vån 4/4
7 369 kr/mån
51 563 kr/m²

Denna exklusiva bostadsrättslägenhet är en dröm för den stora familjen som söker både stil och funktionalitet. Med sina generösa 96 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme och en smart planlösning som passar alla behov. Högt belägen med en fantastisk utsikt över det natursköna landskapet och närheten till havet ger detta hem en känsla av lugn och harmoni. Samtidigt är det centralt beläget med bra kommunikationer, vilket gör det perfekt för den aktiva familjen. Bostaden är helt nybyggd och har modern utrustning av hög kvalité. Här får du även en terrass på 45 kvm som inte bara är utrymme, utan en lyxig livsstil. Designad med unik elegans, erbjuder varje kvadratmeter möjligheten att omvandlas till din personliga retreat. Mångsidighet är nyckeln - skapa avkopplande loungehörnor, eleganta middagsplatser eller gröna oaser. Ett panoramautsikt ger er enastående solnedgångar och stjärnklara nätter. Med sin stilfulla design och närheten till vattnet blir denna bostad en plats att trivas i. Missa inte chansen att få bo i detta exklusiva hem med alla bekvämligheter du kan önska dig. Välkommen till Myntbacken 9!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Borgvägen 30, Österskär, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Borgvägen 30, Österskär, Österåkers kommun, bild 2
Borgvägen 30, Österskär, Österåkers kommun, bild 3

Borgvägen 30

Villa
Österskär, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
7 995 000 kr
158 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa med ett högt läge och en fantastisk utsikt över närområdet samt glimt av Tunaviken. Här bor du nära skola, förskola, flertalet båtbryggor i Tunaviken samt Roslagsbanan, vilket gör det perfekt för familjen. Tomten, om hela 1500 kvm, är parkliknande och rymmer flertalet fruktträd som ger en härlig atmosfär. Njut av det magiska solläget och ta ett dopp i det privata utespat. Bostaden har en carport samt flera förråd. Taket är nyligen behandlat och en krypgrundsavfuktare har installerats för att säkerställa en frisk grund. Dessutom installerades ny frånluftsvärmepump 2021 för att hålla energikostnaderna nere. Interiört erbjuder bostaden 158 kvadratmeter för dig att skapa ditt drömhem. Här finns möjlighet att skapa en mysig atmosfär med en eldstad som centrum. Detta barnvänliga läge erbjuder närhet till havet, perfekt för utflykter och promenader längs havet. Den fria utsikten ger en känsla av rymd och frihet. Obs! Robotgräsklippare kan ingå i köpet. Denna klipper även slänten framför huset. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Österskär.

  • Premium
Knipvägen 56, Margretelund, Österåkers kommun
Knipvägen 56, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Knipvägen 56, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Knipvägen 56

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 995 000 kr
147 m²
6 rum
171 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade radhus beläget i det barnvänliga området Margretelund i Åkersberga. Med 3-4 sovrum och ett extra allrum på övre plan finns gott om plats för hela familjen. Här kan barnen glädjas åt närheten till skola, förskola, fotbollsplan, lekplatser och pulkabacke, som alla ligger inom bekvämt gångavstånd. Dessutom gångavstånd till busshållplats och till badplatser i både Valsjön, Trälhavet och Sätterfjärden. Huset är välskött och har genomgått flera renoveringar. Det är dessutom en helt unik planlösning för området, vilket innebär klart större sociala ytor både uppe och nere, och det som tidigare var ett grovförråd har gjorts om till boyta. Taket byttes 2020, fönstren 2014 och badrummen samt tvättstugan renoverades 2017. Det moderna köket med stor köksö är nyrenoverat från 2020 och då byttes även vitvaror. Dessutom bidrar de dubbla luftvärmepumparna, installerade 2018 och 2022, till en låg energiförbrukning. Uteplatsen med fräsch altan är en trevlig oas med gott om soltimmar att njuta av. Garage i länga, växthus på baksida och förråd på framsida. Med en bostadsyta på 147 kvadratmeter och en tomtarea på 171 kvadratmeter finns gott om utrymme för att trivas och leva här. Detta radhus erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och funktion i en trivsam miljö. Välkommen till Knipvägen!

  • Premium
Grundviksvägen 2H, Ljusterö, Österåkers kommun

Grundviksvägen 2H

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 950 000 kr
85 m²
3 rum
5 899 kr/mån
34 706 kr/m²

Upptäck drömbostaden på Ljusterö! Denna moderna pärla, belägen i det eftertraktade området Linanäs, är en sällsynt skatt som erbjuder det bästa av både lyx och naturlig skönhet. Stig in i detta eleganta hem och låt dig omedelbart överväldigas av det generösa ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och de imponerande takhöjderna. Varje vrå av denna bostad är noga designad för att skapa en känsla av rymd och lyx. Uteplatsen runt om bostaden ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet. Här kan du avnjuta ditt morgonkaffe medan du tar in den friska luften eller samla vänner och familj för en grillkväll under stjärnorna. Med endast 100 meters promenad till närmaste busshållplats är detta hem perfekt beläget. Dessutom gångavstånd till Linanäs by! Med en gästhamn som erbjuder restauranger, barer och en lanthandel, samt kajen för Waholmsbåtarna, finns det alltid något spännande att göra och utforska. Ta en avkopplande båttur och utforska de omgivande öarna i den fantastiska skärgården. Missa inte chansen att bo i detta exklusiva och bekväma hem på Ljusterö!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dansbanevägen 11 - HÖGST UPP!, Centralt, Österåkers kommun

Dansbanevägen 11 - HÖGST UPP!

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 650 000 kr
61 m²
2 rum
vån 5/5
4 226 kr/mån
43 443 kr/m²

Högst upp i byggnaden, med en fantastisk utsikt och total avsaknad av insyn, finner du denna trevliga bostadsrättslägenhet på Dansbanevägen 11. Här får du verkligen det bästa av två världar - en naturnära omgivning samtidigt som det är centralt beläget. Lägenheten har en väl tilltagen balkong i sydvästläge, perfekt för att njuta av solen och koppla av efter en lång dag. Med ett barnvänligt läge och närhet till kommunikationer blir vardagen smidig och bekväm för hela familjen. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och långsiktighet i ditt boende. Här finns även gemensamma utrymmen och aktiviteter som gör det lätt att umgås med grannarna. Lägenheten erbjuder 61 kvadratmeter fördelat på 2 rum, vilket ger dig gott om utrymme för både vardag och avkoppling. Att bo högst upp i byggnaden är en sällsynt möjlighet som inte kommer varje dag. Varmt välkommen till Dansbanevägen 11

  • Balkong
  • Hiss
Smedkalles väg 8, Björkhaga, Österåkers kommun

Smedkalles väg 8

Villa
Björkhaga, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
7 750 000 kr
177 + 12 m²
6 rum
543 m² tomt

Välkommen till denna moderna villa byggd år 2016, belägen i det centrala men ändå naturnära området Björkhaga i Åkersberga. Med en välplanerad layout erbjuder denna bostad hela fem sovrum varav fyra på övre plan, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns här ett attefallshus, färdigställt 2017, som är fullt utrustat för uthyrning eller generationsboende. Här finns också ett biorum beläget bakom carporten (tidigare förråd), vilket ger möjlighet till mysiga filmkvällar eller kanske en egen träningslokal. Huset är mycket påkostat med massor av tillval. Lyxiga badrum, spottar med dimmer i de flesta av husets rum, stora fönster, golvvärme överallt, och köket är också exklusivt med stenbänkskiva och vitvaror från Siemens. Nybyggd stor altan med spektakulär vy tack vare det höga läget med tallar runt omkring. Driftskostnaderna för detta hem är väldigt låga, och det är befriat från fastighetsskatt/avgift i 15 år fr.o.m. 2017, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt. I Björkhaga bor man 5 min med bil från Åkersberga centrum och samtidigt bor man mitt i naturen. På andra sidan vägen kommer man direkt ut i Trastsjöskogen där det finns vandringsleder, elljusspår samt badsjö. På gångavstånd finns populär skola och flertalet förskolor finns nära. Fem minuters promenad till busshållplats som enkelt tar dig till Danderyd eller stan. Med en totalyta på 177 kvadratmeter och en tomtarea på 543 kvadratmeter erbjuder denna friliggande villa gott om plats för att skapa ett trivsamt och bekvämt hem. Ta chansen att bli ägare till detta modernt designade hus med fantastiska möjligheter.

Norra Atriumvägen 47, Kvisslingby, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår

Norra Atriumvägen 47

Villa
Kvisslingby, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 595 000 kr
116 + 38 m²
5 rum
393 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus i vinkel, perfekt för både unga och äldre. Beläget intill naturområden med hästgårdar, skog och öppna fält. Här kan du verkligen njuta av lugnet och naturen omkring dig. Populära Domarudden med fin badplats, motionsspår, ädelfiske, bastu samt kafé i närområdet. Gångavstånd till Åkersberga golfklubb. Dessutom är det nära till skola, förskola, busshållplats och lekplatser, vilket underlättar vardagen. Huset är välskött och välbevarat, av samma ägare sedan det byggdes, vilket bekräftas av det mycket bra besiktningsprotokollet. Du har möjlighet att sätta din personliga prägel på insidan av huset, vilket ger dig friheten att skapa ditt drömhem. Med både fönster och tak bytta samt en väl underhållen fasad, kan du ändå vara trygg med att detta hus är friskt. Varmvattenberedare byttes 2023 och tvättmaskin byttes 2022. Fiber är indraget. Trevlig planlösning med allt du behöver i ett plan. Här finns ett härligt uterum med skjutpartier mot sydväst och trädgården. Huset har även ett integrerat garage. Läget är insynsskyddat och soligt, vilket ger dig möjlighet att njuta av både integritet och soliga dagar. Sammanfattningsvis erbjuder detta enplanshus i vinkel en fantastisk möjlighet att bo lugnt med närhet till både naturen och bekvämligheter. En perfekt plats att kalla hemma.

Västansjövägen 26, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 26

Lägenhet
Ljusterö, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 195 000 kr
65 m²
3 rum
3 653 kr/mån
33 769 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade bostadsrättslägenhet på Västansjövägen i natursköna Ljusterö. Denna bostad är en av få på Västansjövägen som stoltserar med en fantastisk sjöutsikt, vilket i sig höjer värdet av detta objekt. Här kan du njuta av utsikten över det glittrande havet och känna den fridfulla atmosfären. Bostaden erbjuder en bekväm och funktionell öppen planlösning med tre rum. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig en trygghet i boendet. Dessutom har du fri utsikt över omgivningarna, vilket ger en känsla av rymd och öppenhet. I närområdet på 500m avstånd finns Ljusterö torg med sina uppskattade ost- och delikatessbutiker, livsmedelsaffärer, kaféer, pizzerior och servicefaciliteter som apotek och systembolag. På bara 5 minuters bilresa når du färjeläget och därifrån tar det endast ca 20 minuter till Åkersberga Centrum, ca 30 minuter till Norrtälje Centrum och ca 45 minuter till Stockholm city. Så om du söker en modern och välskött bostad i harmonisk omgivning med en oöverträffad sjöutsikt, närhet till naturen och vatten, då är detta det perfekta valet för dig. Välkommen till Västansjövägen 26 på Ljusterö!

  • Uteplats
Fåfängesstigen 6, Dyvik, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Fåfängesstigen 6, Dyvik, Österåkers kommun, bild 2
Fåfängesstigen 6, Dyvik, Österåkers kommun, bild 3

Fåfängesstigen 6

Villa
Dyvik, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 595 000 kr
51 m²
3 rum
2 577 m² tomt

Välkommen till detta ogenerade, höga läge - mitt i naturen och med gångavstånd till havet. Huset är ca 51 kvm och är nyligen utbyggt och renoverat till ett komplett permanentboende. Originalhuset var ca 36 kvm men detta byggdes ut -21 med 15 kvm till dagens 51 kvm, med nytt badrum och ett till sovrum. I samband med detta byttes all fasad, taket lades om, ny eldragning, elcentral och jordfelsbrytare installerades och radiatorer byttes. Luftvärmepump fanns sen tidigare. Borrad brunn -21 och minireningsverk installerat -21 (lätt begagnat). Kök från IKEA med nyare diskmaskin, ny kyl och frys. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrummet. Stor altan i sydvästläge där man sitter helt insynsskyddat, med skogen som granne. Ett gästhus med en förrådsdel finns också på tomten. Här bor man lantligt och fridfullt, nära havet och Dyviks marina, flera hästgårdar och stall, den fina badsjön Ruggen och även busshållplats nära. På en kvart når man Åkersberga, och ytterligare 25 min bort finns Stockholms innerstad. Välkomna på visning! Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Nyponvägen 8, Stava, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Nyponvägen 8, Stava, Österåkers kommun, bild 2
Nyponvägen 8, Stava, Österåkers kommun, bild 3

Nyponvägen 8

Villa
Stava, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 995 000 kr
57 m²
2 rum
2 450 m² tomt

Välkommen till lantliga Stava, en idyll med badsjö och vacker natur - endast några minuter ifrån Åkersberga och 20-25 minuter ifrån centrala Stockholm. Här finner du ett möjligt permanentboende eller perfekt weekendställe på behagligt pendlingsavstånd från stan. Huset är ca 57 kvm och har renoverats genomgående och byggts ut 2016. Då fick huset nytt tak, ny fasad och tilläggsisolering, nya fönster och nya ytskikt. Det finns även ett isolerat gästhus byggt 2018 och en bastustuga som har renoverats invändigt 2020. Stor altan med vedeldad badtunna. Stor tomt om 2450 kvm i sluttning med härlig utsikt mot omgivande marker, hästhagar och Österåkers Golfklubb. Drömmer du om att bygga nytt så finns här möjlighet att bo i befintligt byggnad medan du bygger högre upp på tomten, där du får ett helt magiskt läge med både milsvid utsikt och sol från morgon till kväll. Byggnadsplanen i området medger huvudbyggnad om 120 kvm byggnadsarea samt inredd vind. Uthus och komplementbyggnader får vara högst 30 kvm totalt. Utöver detta finns attefallsreglerna att nyttja, dvs 30 kvm gästhus och 15 kvm utbyggnad av huvudbyggnad. Läget i Stava är fantastiskt med den påtagligt lantliga känslan, samtidigt som du bor 5 minuter ifrån stora butiker och du kommer smidigt ut på 276 för vidare färd mot Stockholm - det tar bara ca 20 minuter att komma in till stan! På kort avstånd finns mysiga badplatser. Vid Långsjön kan man nyttja samfällighetens bastu och sandstrand. Padelbana finns vid Poppelvägen. Fiber indraget. Välkommen på visning!

  • Premium
Kärråkersvägen 6, Västra Lagnö, Österåkers kommun

Kärråkersvägen 6

Fritidshus
Västra Lagnö, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 095 000 kr
78 + 24 m²
4 rum
2 689 m² tomt

Välkommen till Kärråkersvägen 6 och detta havsnära fritidshus på Västra Lagnö med stor härlig trädgård och ett rymligt garage, endast 15 minuter från färjeläget. Huvudbyggnaden om 78 kvm erbjuder 3 sovrum, stort vardagsrum med kamin, utrustat renoverat kök och kaklat duschrum med tvättmaskin. I husets källarplan finns bastu. Altanen vetter mot syd/väst med många soltimmar. Tomten mäter 2689 kvm och inbjuder till bollspel, studsmatta, lek samt odling för den intresserade. På tomten finns en gäststuga med sängplatser för fyra personer. Till fastigheten hör ett servitut som ger dig möjlighet att vid stenstranden i norr lägga till en roddbåt. -Kamin -Bastu -Båtplats -Garage och rymlig uppfart -Gäststuga Med 5 minuters bilfärd når du Klintsundet som erbjuder EKO-Lanthandel ,café samt kanot- och vattenskoteruthyrning. Ljusterö är en fantastisk plats att bo på och du får chansen att uppleva livet på en av Stockholms vackraste öar. Här finns en härlig skärgårdsmiljö med båtliv, badmöjligheter och fina naturupplevelser. Du kommer att ha närhet till både service och kommunikationer, och det är bara en kort bilresa till centrala Stockholm.

  • Plus
Storängsvägen 9C, Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Storängsvägen 9C, Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Storängsvägen 9C, Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Storängsvägen 9C

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 895 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 856 kr/mån
34 580 kr/m²

Denna centralt belägna bostadsrättslägenhet på Storängsvägen erbjuder en bekväm och praktisk livsstil. Med en yta på 55 kvadratmeter erbjuder denna bostad en välplanerad layout. Trots att lägenheten inte har några separata rum, gör den öppna planlösningen att utrymmet känns luftigt och rymligt. Läget är utmärkt med närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i området och till närliggande städer. Åkersberga stadskärna ligger på bekvämt gångavstånd, vilket ger tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Lägenheten ligger på första våningen samt är området centralt beläget, vilket innebär att du har allt du behöver inom räckhåll. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrättslägenhet på Storängsvägen en praktisk och bekväm livsstil med närhet till kommunikationer och centrala bekvämligheter. Perfekt för dig som söker ett funktionellt och välbeläget boende.

  • Premium
  • Balkong
Norrgårdsvägen 2, Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15

Norrgårdsvägen 2

Villa
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 395 000 kr
157 + 60 m²
7 rum
1 460 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa belägen i centrala Åkersberga! Med sin charmiga arkitektur och fantastiska trädgård är detta hemmet något alldeles extra. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela huset. Stora fönster släpper in härligt solljus och ger en fantastisk utsikt över den grönskande trädgården. Här finns gott om plats för familj och vänner att samlas och trivas. Huset är generöst tilltaget med fyra sovrum samt väl tilltagna gemensamma utrymmen för avkoppling och umgänge, pricken över i är den fantastiska eldstaden som är placerat i husets hjärta. Här kan du sitta och lyssna på den sprakade brasan samtidigt som du tittar upp genom takfönstret på den stjärnklara himlen. Den praktiska källaren erbjuder också möjligheten till uthyrning, vilket ger extra flexibilitet och potentiellt extra inkomster. -Kamin -Garage -Magnifik trädgård -Gångavstånd till centrum Trädgården är en riktig oas med frodiga växter som ger ett naturligt insynsskydd och skapar en känsla av lugn och avskildhet mitt i stadens puls. Här kan du njuta av sommardagar i solen eller ta en skön promenad bland blomstrande rabatter och grönskande träd. På tomten finns även ett garage för bekväm parkering av bilen, en gäststuga för besökande vänner eller familj samt ett par förråd för förvaring av trädgårdsredskap och annat praktiskt. Denna villa erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet, charm och naturskönhet, vilket gör den till det perfekta valet för den som söker ett drömhem mitt i hjärtat av Åkersberga. Kontakta mig redan idag för att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Plus
Vallersviksslingan 16, Skeppsdal, Österåkers kommun

Vallersviksslingan 16

Fritidshus
Skeppsdal, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 995 000 kr
130 m²
4 rum
2 151 m² tomt

Välkommen till detta paradis, ca 100 meter från strandkanten i idylliska Vallersvik/Skeppsdal. Här finner du en charmig enplansvilla om 130 kvm inkl. härligt uterum. Originalhuset i timmer, fraktat från Dalarna 1961, byggdes till 2010 till dagens unika form. Huset är välskött och trivsamt, och är av permanentstandard men används i dagsläget främst som sommarboende. Stort källarutrymme med tvättmaskin, massor av förvaringsutrymme och matkällare. Utöver huvudbyggnaden finns ett litet gästhus samt en vedbod/förråd. Vintertid har man en storslagen havsutsikt och sommartid är det en blandning av grönska och hav man ser framför sig när man blickar ut från de stora fönstren. Härlig trädgårdstomt som sluttar svagt mot söder, med väldigt begränsad insyn. I Vallersvik erbjuds du en livskvalité utöver det vanliga. När du passerat bommarna med kod, så befinner du dig plötsligt i en riktig skärgårdsidyll. Från huset har du 5 minuters promenad ner till havet och här finns brygga med båtplats, egen sjöbod, sandstrand, klippor och gemensam bastu. Otroligt vackert! Allt detta finner du ca 15 min från centrala Åkersberga och 40 min från Stockholms innerstad.

Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun, bild 2
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun, bild 3

Täljövikstorget 2

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
3 700 kr/mån
51 286 kr/m²

Välkommen till detta exklusiva boende, vars moderna design och genomtänkta planlösning skapar en unik känsla av rymd och ljus. Här omfamnas du av generös takhöjd och högkvalitativ utrustning som tillfredsställer även den mest kräsna köparen. Stig ut på den trevliga balkongen i sydvästläge med en behaglig utsikt över havet. Här njuter du av en avkopplande atmosfär från morgon till kväll. Med närheten till havet blir salta bad och avkopplande promenader en del av din vardag. Du har naturen som din granne och samtidigt bekvämligheten från stadens pulserande liv. Välkommen till ditt nya hem, där varje detalj är utformat för att skapa en bekväm och njutbar tillvaro.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Duvklinten 40B, Margretelund, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår
Duvklinten 40B, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Duvklinten 40B, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Duvklinten 40B

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 995 000 kr
132 m²
5 rum
6 600 kr/mån
30 265 kr/m²

Varmt välkommen till Duvklinten 40B i Margretelund! Kontakta mäklaren för att boka en privat visning- Sinan Saffar 073-742 24 25 Detta fantastiska boende i form av trevåningsradhus välkomnar dig med underbara detaljer samt ett stenkast från naturen. Duvklinten 40B har optimalt planerad yta kombinerat med smakfullt utvalda materialval med hög kvalité som ger dig känslan av lyx. Huset är byggt i sten med gjutet bjälklag vilket ger en hög stabilitet samt god värme- och ljudisolering. Golvvärme finns på alla tre plan och det är förberett för AC i både vardagsrummet på entréplan och stora sovrummet mellanplan. Den höga materiella standarden för huset ser ni blandanat genom ytterdörr av fabrikat Yale-doorman med kodlås, vackert 1-stavig ekparkett, fönsterbänkar i vit sten, kakel och klinker i grått kulör i badrummen samt vattenburen golvvärme med den mycket effektiva frånluftvärmepumpen ComfortZone. Boendet erbjudet gott om förvaringsmöjligheter samt ett praktiskt förråd vid entrén. Parkering finner ni direkt utanför huset. Huset är på 132 kvm stort och rymmer 3-4 sovrum med franskbalkong, två fullutrustade badrum med noggranna materialval, kök med Siemens vitvaror med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum samt en stor altan med gott om morgonsol, lättmöblerade ytor, plats för soffgrupp och som erbjuder en utemiljö som måste upplevas på plats. I Margretelund har du närhet till natur och sjöar, cykel- och gångvägar till Åkersberga Centrum, förskolor och skolor, idrottsplatser, goda kommunikationer med direktbuss till Stockholm i rusningstrafik och Margretelund Centrum med b.la. ICA-butik och pizzeria. Varmt välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skrakvägen 133, Margretelund, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår
Skrakvägen 133, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Skrakvägen 133, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Skrakvägen 133

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 495 000 kr
149 + 9 m²
6 rum
193 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade radhus beläget i barnvänliga Margretelund i Åkersberga. Radhuset erbjuder en bostadsyta om 149 kvadratmeter och på tomten finns gott om utrymme för både lek och trädgårdsodling. Mycket bra planlösning med fyra sovrum på samma våningsplan, perfekt för den större familjen. Dessutom finns ett extra allrum på övre plan. Fräscht kök med rejäl matplats, vardagsrum med utgång till altan. Badrummet på övre plan är nyligen renoverat år 2021. Fräsch tvättstuga med klinkergolv från 2020. Mycket rymlig hall och härifrån nås dessutom ett stort förråd för extra förvaringsmöjligheter. Takpappen byttes 2021. Fönster byttes 2008. Läget är idealiskt för den aktiva familjen då det är nära till kommunikationer och både skola och förskola finns inom kort gångavstånd. Förutom det finns också närhet till fotbollsplaner och badplatser för roliga och avkopplande stunder i naturen. Föreningen erbjuder en nyrenoverad föreningslokal med bastu, vilket ger ytterligare möjligheter till umgänge och avkoppling. Sammanfattningsvis är detta ett perfekt boende för en barnfamilj, med bra läge och bekvämligheter som passar den familj som söker en trygg och trivsam boendemiljö. Välkommen på visning!

  • Premium
Lövsångarvägen 2B, Margretelund, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00

Lövsångarvägen 2B

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 995 000 kr
105 m²
5 rum
7 465 kr/mån
28 524 kr/m²

Välkommen till detta nyproducerade och välplanerade bostadsrättsparhus i det naturnära och barnvänliga området Margretelund i Åkersberga. Här erbjuds en perfekt kombination av modern elegans och familjevänlig atmosfär. Med sina 105 kvadratmeter och fem rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas på. Den öppna planlösningen på nedre plan ger en känsla av rymlighet. Du finner ett stilrent och modernt kök med gott om förvaringsutrymme och ett perfekt vardagsrum för familjen och socialt umgänge. Ljusinsläppet från de väl tilltagna fönsterpartierna förstärker den härliga känslan av rymd. Från vardagsrummet når du baksidan med dess härliga trädgård. - Flexibelt tillträde - Nybyggt - Populärt och barnvänligt område - Förråd - Carport Övre plan erbjuder tre fina sovrum varav ett master bedroom. De övriga sovrummen är perfekta för barnen, kontor eller gäster. Det finns även ett allrum på övre plan för ytterligare sällskapsyta. För den med behov av ytterligare ett sovrum kan man enkelt slå upp en vägg. Läget är oslagbart för den naturälskande familjen. Med närhet till grönområden, parker och vackra promenadstråk får du en känsla av lugn och ro samtidigt som du har enkel tillgång till Åkersberga centrum som tillgodoser goda kommunikationer, shopping och restauranger. Några minuter från bostaden finns även förskola, skola samt busshållplats som tar dig till Danderyds sjukhus och in till stan. Sammanfattningsvis erbjuder detta nyproducerade bostadsrättsparhus en perfekt kombination av naturnära boende och modern elegans, perfekt för den familj som söker en harmonisk tillvaro. Välkommen till Lövsångarvägen 2B!

  • Plus
  • Uteplats
Långgärdesvägen 9, Lervik, Österåkers kommun

Långgärdesvägen 9

Villa
Lervik, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 495 000 kr
120 m²
6 rum
2 475 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla nära havet i Lervik! Här erbjuds du ett hem i genomgående gott skick, utbyggt och renoverat de senaste åren. Med sin välordnade planlösning om 120 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för hela familjen. Stora fönsterytor, högt i tak i vardagsrum och gedigen täljstenskamin vid matplatsen ger en härlig atmosfär. Vattenburen golvvärme med luft-vattenvärmepump. Möjlig båtplats och även underbar badplats finns 5 minuters promenad från huset. Beläget på en ogenerad och högt belägen tomt om 2475 kvm, kan du njuta av härligt solläge och fin utsikt. Stor altan med bästa solläge. Med närhet till havet och den vackra naturen i Lervik är detta en perfekt plats för den som vill bo nära både stadens puls och lugnet i naturen. Här får du chansen att njuta av det bästa av båda världarna. Missa inte möjligheten att bli ägare till denna fantastiska villa i Lervik - välkommen att kontakta mäklaren.

Falkes väg 17, Fredsborg, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår

Falkes väg 17

Villa
Fredsborg, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
7 950 000 kr
182 + 8 m²
7 rum
761 m² tomt

I barnvänliga Fredsborg, längst upp på återvändsgata, har du nu chans att förvärva en villa om hela 182 kvm. Detta är den största hustypen i området med hela fem sovrum, bra förvaring, allrum på övre plan och härliga sociala ytor på entréplan. Solläget är exceptionellt bra - altan i sydväst! Man har även en härlig utsikt. Carport med förråd på den stenlagda uppfarten. Laddstation för elbilen finns installerat. Förutom att huset är både elegant och praktiskt så bor man även med mycket låga driftkostnader! Energiklass B vilket innebär att man får ta del av s.k. Grönt bolån (rabatt på bolån). Dessutom befriat från fastighetsskatt fram till 2031. Fiber 1000 mbit via samfälligheten. Inom gångavstånd finns både skola, förskola och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm östra på 30 min. Österåkers GK ligger dessutom precis intill området, där skidspår anläggs vintertid. Fin liten badsjö finns på gångavstånd.

  • Energieffektiv
Svinninge Arkipelag, null, Österåkers kommun
  • 6 lediga bostäder

Svinninge Arkipelag

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
fr. 3 195 000 kr
48-155 m²
2-6 rum
4 495 kr/mån

-Vackert beläget i idyllen Svinninge -25 min till Stockholm med 100m till busshållplats -Räntegaranti, avgifterna påverkas inte av räntehöjningar i två år -Mycket hög kvalité på utförandet med kök från Marbodal och genomgående golvvärme på båda planen -2,65-3,0m i takhöjd Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Parhusen erbjuder alla en privat uteplats och möjlighet till altan. Två parkeringsplatser ingår per bostad (två till parhusen en till övriga) samt ett externt förråd. -PS Inflyttningsklara redan sommaren 2024!

  • Nybyggnadsprojekt
Lövsångarvägen 67B, Margretelund, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår

Lövsångarvägen 67B

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 995 000 kr
105 m²
5 rum
7 398 kr/mån
28 524 kr/m²

Välkommen till Lövsångarvägen 67B och detta nyproducerade parhus i populära Valsjön! Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet med välplanerade ytor. Du möts av ett generöst ljusinsläpp och genomtänka fönsterpartier som skapar en känsla av rymd. Köket är väl tilltaget, generösa ytor och gott med förvaringsutrymmen - här kan du utforska dina kulinariska färdigheter och skapa minnesvärda stunder. Det härliga vardagsrummet är den perfekta platsen för socialt umgänge och familjeliv och via altandörren tar du dig ut till baksidan. - Flexibelt tillträde - Nybyggt - Populärt och barnvänligt område - Förråd - Carport På övre plan har bostaden tre sovrum, inklusive ett ordentligt master bedroom, ett allrum och ett badrum. De övriga sovrummen är perfekta för barnen, gäster eller kanske som kontorsutrymme. Här har du möjlighet att anpassa utrymmena efter dina behov. Behövs ett till rum är det enkelt att förvandla allrummet på övre plan till ytterligare ett rum. Baksidan erbjuder plats för lek, avkoppling och grillkvällar med familj och vänner. Trädgården är också perfekt för trädgårdsentusiasten eller den som älskar att odla sina egna grönsaker och blommor. Läget är perfekt för den som söker ett barnvänligt, lugnt och naturnära område. Med närhet till grönområden, parker och vackra promenadstråk får du en känsla av lugn och ro samtidigt som du har enkel tillgång till Åkersberga centrum som tillgodoser goda kommunikationer, shopping och restauranger. Några minuter från bostaden finns även busshållplats som tar dig till Danderyds sjukhus och in till stan.

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 47