Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Förrådsvägen 22, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 7 apr kl 12:10
Förrådsvägen 22, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 22, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 22

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 799 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/6
2 713 kr/mån
56 219 kr/m²

Välkommen till denna imponerande och rymliga etta om 34 kvm belägen på fjärde våningen. Bostaden erbjuder en trivsam och fräsch atmosfär som genomsyrar varje hörn. Direkt vid entrén möts du av det härliga köket och sedan rummet som tar dig till en generös inglasad balkong, vilken inte bara ger ett ljust och öppet intryck utan även öppnar upp för möjligheten att njuta av frisk luft och en fantastisk utsikt över den lugna innegården. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd, och det moderna köket är utrustat med alla bekvämligheter som behövs för en bekväm vardag. Här finns utrymme för både avkoppling och sociala stunder. Det rymliga och ljusa rummet blir din egen oas av lugn, och om du föredrar gräs mellan tårna finns möjligheten att ta dig ner till innergården. Innergården erbjuder en avkopplande miljö med utemöbler, grillplats och sandlåda – perfekt för trevliga stunder utomhus. Dessutom har fastigheten bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och garage för din bekvämlighet. Denna centrala bostad i ett attraktivt område ger dig närhet till allt du behöver. Om du är aktiv finns flera gym runt hörnet och ett elljusspår för motion. Sjön Trehörningen ger möjlighet till härliga promenadstråk året runt. För den som vill starta dagen med nybakat bröd finns det omtyckta stenugnsbageriet SPRØD bara några minuters promenad bort. Intill bostaden ligger Sjödalsparken, en populär plats med boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd, samt en scen för uppträdanden och underhållning. Huddinge centrum ligger på kort promenadavstånd och erbjuder en levande torgmiljö med kläd- och matbutiker, restauranger och caféer. Dessutom tar pendeltåget från Huddinge centrum dig till Stockholm C på endast ca 16 minuter. Här får du en harmonisk och bekväm boendemiljö med närhet till både stadsliv och natursköna områden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hedenhösvägen 54, Solgård, Huddinge kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30

Hedenhösvägen 54

Lägenhet
Solgård, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
4 299 000 kr
156,9 m²
6 rum
11 208 kr/mån
27 400 kr/m²

Välkommen till Hedenhösvägen 54, ett stort bostadsrättsradhus om 157 kvm fördelat på tre plan, varav en våning med möjlig uthyrningsdel för extra inkomster eller utrymme för gäster på suterrängplanet. Det fantastiska läget erbjuder en balkong samt två uteplatser som vetter mot natursköna omgivningar med en anblick av sjön under tre av årets säsonger från garderobsrummet på övervåningen. Här bor du på en lugn gata med närhet till lekpark och förskola. Bostaden har även en carport och parkeringsplats på uppfarten, vilket gör det smidigt vid större mathandlingar. Entrésidan välkomnar dig med sköna morgonsol! Huset består av entréplan där ett stort kök med generösa arbetsytor och en rymlig matplats återfinns. Härifrån har du en trevlig överblick över den lugna och vänliga gatan. Vardagsrummet njuter av ett vackert ljusinsläpp och har tillgång till en balkong i sydläge som erbjuder många härliga soltimmar under hela dagen. Detta är verkligen det bästa läget i området, avskilt från insyn och med utsikt över grönska med en glimt av sjön. Ett av bostadens badrum med tvättmöjligheter och dusch finns också beläget mellan köket och vardagsrummet. Trappan leder upp till övre plan där alla fyra sovrummen i bostaden är belägna, varav ett kan användas som kontor om så önskas. Ett badrum med badkar finns också på detta plan. På suterrängplanet finns potential för att skapa ett extra sovrum eller gym utöver det som redan finns. Det finns även ett till sovrum som för närvarande används som kontor. Dessutom är det möjligt att hyra ut hela våningen eftersom den har en egen utgång. Det innebär att man kan bo billigt om man väljer att hyra ut den. Barnvänligt område med omedelbar närhet till naturen i form av skog, motionsspår och Flemingsbergsskogens naturreservat, samt enbart några minuter till Huddinge C. Goda kommunikationer i form av buss till Huddinge C. Solgård är ett lummigt villaområde som präglas av natur och grönska. I området finns förskola och i närområdet ett brett utbud av skolor, t.ex. Balingsnässkolan och Hörningsnässkolan. Buss 705 tar dig från Solgård till Huddinge Centrum där pendeltåget går in till Stockholms C. Resan tar ca 15 minuter från Huddinge till Stockholms Central. Huddinge Centrum erbjuder ett bra utbud av butiker. Både matbutiker, klädbutiker och all annan tänkbar service. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Sjödalsvägen 15, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Mån 8 apr kl 17:30
Sjödalsvägen 15, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsvägen 15, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsvägen 15

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
3 295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 4/9
5 085 kr/mån
48 456 kr/m²

Vi välkomnas in i den trevliga hallen. Här finns också ett generöst förråd som ger gott om förvaring. Sovrummen är väl tilltagna, varav ett med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Från vardagsrummet nås balkongen som ger vacker eftermiddag- och kvällssol. Här ute finns plats för sittgrupp och grill, en perfekt plats att umgås på. Marbodal kök och integrerade vitvaror från Siemens. Intill köksfönstret finns plats för större matgrupp. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar, tvättställ med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående hög standard, parkettgolv och stora fönster som ger vackert ljusinsläpp i hela lägenheten. Välskött förening med kommersiella lokaler på gatuplan som ger bra med inkomster. Föreningens medlemmar har tillgång till en upphöjd innergård mellan huskropparna som ger en mysig och skyddad miljö. Här finns parkbänkar och en liten lekyta för de små. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt; goda kommunikationer, skolor, förskolor, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. Det finns flertalet gym runt knuten och elljusspår för den aktive. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Sjön Trehörningen erbjuder härliga promenadstråk året runt. Intill bostaden ligger populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. I närområdet finns även trevliga spår för en joggingtur. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter. Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt och centralt men ändå nära naturen! Vänligen kontakta mäklaren för visning eller mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Biskopsvägen 1, Stora Mellansjö, Huddinge kommun
Biskopsvägen 1, Stora Mellansjö, Huddinge kommun, bild 2
Biskopsvägen 1, Stora Mellansjö, Huddinge kommun, bild 3

Biskopsvägen 1

Villa
Stora Mellansjö, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
25 000 000 kr
270 + 35 m²
6 rum
5 451 m² tomt

En magnifik herrgårdsliknande fastighet med timmerstomme som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Denna imponerande 270 kvm stora herrgård är omgärdad av en pittoresk sjötomt som bjuder på en privat brygga och en fantastisk strandlinje. Här finner du det ultimata boendet för att uppleva avkoppling, exklusivitet och enastående skönhet - allt i absolut toppskick. Medan du närmar dig fastigheten, kommer du genast att känna dig omfamnad av dess magnifika charm. Den vackra arkitekturen och imponerande detaljrikedomen gör att dina drömmar om att bo på en herrgård blir verklighet. Elegansen och stilen på denna fastighet är enastående och ingenting har lämnats åt slumpen när det gäller att skapa en atmosfär. Det här är inte bara en plats att kalla hemma, det är en oas för alla som älskar naturen. Fastighetens sjötomt ger dig möjlighet att njuta av stillheten och lugnet i din egen privata värld. Koppla av vid vattnet medan du beundrar den klara, glittrande sjön. Ta ett uppfriskande dopp eller varför inte ge dig ut på en lugn paddeltur längs vattnet? Med en privat brygga är möjligheterna oändliga för att njuta av sjölivet till fullo. Även när du kliver in genom dörrarna till denna herrgård möts du av den fantastiska sjöutsikten. Var du än tittar så ser du bara vatten och natur. De stora ljusa rummen och den generösa takhöjden på ca 2,75 m erbjuder gott om plats för familj och vänner och ger dig möjlighet att skapa minnesvärda stunder tillsammans. Det välutrustade köket är en dröm för alla matentusiaster och den generösa matsalen inbjuder till festliga tillfällen. Fastigheten är perfekt för den som älskar att underhålla. Den stora terrassen och trädgården erbjuder utmärkta möjligheter för att arrangera trädgårdsfester, grilla under stjärnorna eller bara njuta av solnedgången med en förfriskning i handen. Utsikten över sjön är magnifik och kommer att förtrolla dina sinnen. Denna herrgårdsliknande fastighet är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med sin perfekta kombination av naturlig skönhet och överflöd av utrymme kommer du att känna att du har hittat din egen privata oas. Det är en möjlighet som inte får missas - ett tillfälle att förverkliga dina drömmar om ett exklusivt och avkopplande boende vid vattnet. Utöver allt detta finns även ursprungsbyggnaden kvar från 1749, kallad Brostugan. Byggnaden är på ca 71 kvm, 3 rum och kök fördelat på vardagsrum, ett sovrum och duschrum + loft med 2 sovrum. Trevligt kök och fräscht badrum och väl undehållen med många detaljer kvar sedan byggåret. Bla fungerande kakelugn och vedspis. Enligt 1749 års jordebok är det upptaget som ett skattelagt torp på Ågesta ägor. Torpets läge gjorde att det även blev ett färjeställe för en färja som trafikerade över det cirka 170 meter breda sundet. Torparen var således även färjkarl. Dessutom bedrev han en krogrörelse i stugan. Över sundet passerade landsvägen mellan gårdarna Ågesta och Farsta och mitt i sundet gick gränsen mellan Huddinge socken i söder och Brännkyrka socken i norr. Idag går här gränsen mellan Stockholms och Huddinges kommuner. Kontakta oss nu för att boka en privat visning av denna fantastiska herrgårdsliknande fastighet!

  • Premium
  • Energieffektiv
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 7 apr kl 12:45
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 40

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 399 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/6
4 001 kr/mån
54 523 kr/m²

Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilrena materialval, ett luftigt och ljust vardagsrum med utgång till en stor och härlig uteplats, samt ett praktiskt och smakfullt kök, helkaklat och fräscht badrum och ett sovrum. Genomgående ekparkett och neutrala färger på väggarna skapar en enhetlig och elegant atmosfär. Varje lägenhet har även sitt eget förrådsutrymme. Här bor du centralt i ett attraktivt område med närhet till allt: goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. På kort gångavstånd finner du Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum kan du handla i en levande torgmiljö med ett brett utbud av kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg tar du dig smidigt och snabbt till önskad destination. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på cirka 16 minuter, och intill bostaden ligger den populära Sjödalsparken med boulebanor, lekplats, bänkar, stora träd och en scen för uppträdanden och underhållning. Detta är en smart planerad bostad för dig som vill bo modernt och centralt! Möjlighet till snabbt tillträde. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Midsommarvägen 21, Vistaberg, Huddinge kommun
  • Mån 1 apr

Midsommarvägen 21

Lägenhet
Vistaberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 880 000 kr
78,4 m²
3 rum
5 103 kr/mån
36 735 kr/m²

Bekvämt belägen på markplan stiger vi in i en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Vidare en trappa upp finner vi ett ljust och luftigt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot köket, lätt möblerat rum med plats för såväl soffgrupp som annat möblemang. Från vardagsrummet når man även bostadens härliga balkong, här ute finns gott om plats att umgås och njuta av solens alla timmar. Bostaden erbjuder även på två sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt tillhörande möblemang för den som önskar. Tillbaka i hallen ligger badrummet som är utrustat med tvättmaskin samt en klädkammare vilken lätt kan inredas som sovalkov. Exteriört väntar en prunkande och härlig trädgårdstomt med trädeckad altan på ca 56 kvm planteringslådor innehållande fina amerikanska blåbärsbuskar, hallon, jordgubbar och massor av andra blommor och växter. Samt ett förråd på ca 8 kvm. Inom ca 20–25 minuters promenadavstånd finner vi Huddinge centrum. För den som inte önskar promenera så finns bussförbindelser i närheten. Huddinge centrum har all tänkbar service, restauranger samt p-tåg som tar dig till Stockholm C på ca 16 minuter. I närområdet finns också flertalet förskolor och skolor. Även närhet till sjön Gömmaren, Källbrinks IP med elljusspår och ute gym samt Flottsbros skidanläggningar. Bostaden ligger i Vistaberg. Här blandas villor, parhus, radhus och flerbostadshus med ägande- eller bostadsrätt byggda längs vägar och alléer. Från Vistaberg är det kort gångavstånd till skolor, dagis och bra busskommunikationer. Här bor ni barnvänligt och naturnära med närhet till ridskola, hästhage och grönbetande får på ängarna sommartid. För den aktive finns både utegym och löpspår. Gömmarens naturreservat - ett mycket populärt rekreationsområde med badsjön Gömmaren. Även Källbrinks IP, Nordic Wellnes och Huddinge Centrum ligger på lagom cykelavstånd från bostaden. Ett mycket trivsamt område nära kommunikationer och natur - ett hem att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Myrstuguvägen 175, Myrstuguberget, Huddinge kommun
Myrstuguvägen 175, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 2
Myrstuguvägen 175, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 3

Myrstuguvägen 175

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 650 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/6
5 808 kr/mån
22 917 kr/m²

Välkomna till en ljus och smart planerad lägenhet med panoramavy mot vattnet och naturen. Med denna vy behövs ingen TV eller streaming-tjänst...bara att ta en kopp i handen och njuta av utsikten! En genomgående lägenheten fördelad på 72 kvm som erbjuder mycket ljus. Vi kliver in genom hallen som har klädhängare och inbyggda garderober. Vidare har vi en öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Luftigt och ljust vardagsrum med parkettgolv, tapetserade väggar och utgång till den inglasade balkongen. Intill finner vi ett sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar och garderob. Från vardagsrummet, sovrummet och balkongen har man härlig vy mot vattnet och trädtopparna. Köket är i vinkel och har en rymlig matplats med fönster som vetter mot framsidan samt en rymlig klädkammare intill. Badrum med badkar, wc, tvättställ samt förberedelse för tvättmaskin. Balkongen är inglasad och sol förmiddag till kväll och fri utsikt . Perfekt läge att njuta av solen och utsikten! Från större delen av lägenheten kan du njuta av den vackra utsikten över vatten och trädtoppar. Lägenheten har viss renoveringsbehov. Skyddat område utan genomfartstrafik och gångavstånd till bussar och tunnelbana. Närhet till Flottsbro som erbjuder skidåkning vintertid, bad sommartid och vandring i naturen. Missa inte detta unika läge, skicka din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Merkuriusvägen 24C, Solgård, Huddinge kommun
Merkuriusvägen 24C, Solgård, Huddinge kommun, bild 2
Merkuriusvägen 24C, Solgård, Huddinge kommun, bild 3

Merkuriusvägen 24C

Villa
Solgård, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
7 995 000 kr
180 m²
6 rum
1 414 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva bostad som erbjuder en unik kombination av modern elegans och bekvämlighet. Belägen i ett populärt område med insynsskyddat läge, är detta hem en fristad av lugn och avskildhet. Med en öppen planlösning och imponerande högt i tak skapar denna bostad en känsla av rymd och ljus. Varje detalj har noggrant valts med fokus på kvalitet, med påkostade materialval som bidrar till en stilfull atmosfär. Detta hem är inte bara en visuell njutning utan även praktiskt utformat med låga driftskostnader och genomgående golvvärme, vilket ger en behaglig och energieffektiv atmosfär året runt. Njut av utomhuslivet på de generösa och välskötta altanerna som erbjuder utrymme för avkoppling och sociala tillställningar. Med sin fantastiska placering blir altanerna förlängningen av bostaden, vilket skapar en harmonisk förening mellan inomhus- och utomhusliv. Detta hus med genomgående hög standard är något för er som ställer höga krav på ert boende och boendemiljö! Detta är inte bara ett hus, det är en livsstil. En möjlighet att bo bekvämt och lyxigt samtidigt som du minimerar dina driftskostnader. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för privat visning och ytterligare information.

  • Premium
Nytorpsvägen 7, Trångsund, Huddinge kommun
Nytorpsvägen 7, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Nytorpsvägen 7, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Nytorpsvägen 7

Villa
Trångsund, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
6 995 000 kr
117 + 85 m²
6 rum
1 041 m² tomt

Upptäck en fantastisk 1-plans villa som har genomgått en omsorgsfull renovering och nu väntar på att bli ditt drömhem. Med sin smarta planlösning erbjuder detta hus en bekväm och inbjudande livsstil. Beläget på en vacker, plan trädgårdstomt, är detta hem en plats för både avkoppling och underhållning. Dessutom innebär de mycket låga driftskostnaderna extra fördelar för din ekonomi. Upplev fördelen med närheten till kommunikationer som gör dina resor smidiga och bekväma. Du har enkel tillgång till olika delar av Stockholm samtidigt som du kan njuta av lugnet och harmonin i din egen privata oas. Huset är ljust och fylls med naturligt ljus som strömmar in, och den soliga altanen förstärker känslan av att skapa en naturlig förlängning av ditt vardagsrum. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe i stillheten eller samla vänner och familj för en trevlig grillkväll. Trädgården är välskött och ger möjlighet att odla egna grönsaker eller skapa en vacker blomsterprakt. Denna renoverade 1-plans villa ger det bästa av både inomhus- och utomhusliv och är en dröm för den som söker stil, komfort och bekvämlighet. Ge inte upp chansen att äga detta fantastiska hem som erbjuder allt det du längtar efter. Centralt läge med ca 10 minuters promenad till pendeltåg och Trångsunds centrum.

  • Premium
  • Energieffektiv
Värnstigen 34, Segeltorp, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
Värnstigen 34, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Värnstigen 34, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Värnstigen 34

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 995 000 kr
58,5 m²
2.5 rum
4 243 kr/mån
34 103 kr/m²

Välkomna till Värnstigen 34; en optimalt planerad lägenhet. Ursprungligen en 2:a som är omgjord till en 2.5:a Vid entrén möts du av en inbjudande hall med generösa avhängningsmöjligheter och smarta förvaringslösningar. Det stilrena köket är utrustat med modern maskinell utrustning. De vita köksytskikten skapar en känsla av rymd och modernitet. Förvaringsmöjligheterna i köket är omsorgsfullt planerade för att göra din vardag så bekväm som möjligt. Det finns gott om plats för en matgrupp, vilket gör köket till en social och trivsam plats. Badrummet är helkaklat och har klinkergolv, golvvärme och tvättmaskin. Lägenheten erbjuder också ett extra rum, perfekt att använda som arbetsrum, walk-in-closet eller hobbyrum, vilket ger flexibilitet och möjligheter att anpassa efter dina behov. Det stora och rymliga sovrummet har parkettgolv och erbjuder tillräckligt med plats för en dubbelsäng och har en garderob med spegelskjutdörrar. Här finns möjlighet att skapa en personlig och avkopplande atmosfär. Vardagsrummet är stilrent inrett och är en perfekt plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. Från vardagsrummet når man den trevliga uteplatsen som vetter mot den bilfria innergården. Här finns möjlighet att möblera med sittgrupp och njuta av förmiddagssolen. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av ditt boende och skapar en avkopplande atmosfär. I området finns det ingen genomfartstrafik och det är mycket barnvänligt. Trevlig innergård som bjuder på grönytor, gemensam grillplats och lekplats. Här har du promenadavstånd till Kungens kurva, Sveriges största köpkvarter. Bussar på gångavstånd och tunnelbana på cykelavstånd. Både skolor och förskolor finns i området. I närheten finns även Gömmarens naturreservat, Segeltorps IP och Gömmarens ridsällskap. Nedanför kullen finner du även Zetas handelsträdgård och café som är ett mysigt ställe där många har haft stor glädje och nytta av. Bröd och bullar från Fabrique och växter av hög kvalité.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Postbacken 7A, Vistaberg, Huddinge kommun
  • Mån 1 apr

Postbacken 7A

Lägenhet
Vistaberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 395 000 kr
20,5 + 32,2 m²
3 rum
3 215 kr/mån
116 829 kr/m²

Drömmer du om egen uteplats, hög standard och huskänsla? Här får du något utöver det vanliga med perfekt planlösning där varje kvadratmeter är välutnyttjad! Huset har en totalyta på 52,7 kvm fördelat på två plan med full ståhöjd på båda våningsplanen varav 11,7 kvm är ett fristående ateljéhus. * Finns p-plats för två bilar i direkt anslutning till huset. *Uteplatsen är upplåten med bostadsrätten, tomtyta på ca 240 kvm. *I avgifterna ingår p-plats, sophantering och vatten. På entréplan möts du av ett fint kök från HTH och all maskinell utrustning är från Siemens samt ett stilrent badrum med carrara marmor på väggarna. Intill det moderna köket finns en gedigen yta för ett stort matsalsbord. Eller om du önskar nyttja det som sällskapsyta/vardagsrum. Trappan intill allrummet leder oss vidare till övervåningen, ett ljust och luftigt sovrum med klädkammare med plats för all möjlig förvaring. Härifrån har du direkt tillgång till en trivsam uteplats mot söder med veranda med Värnamo design staket samt svart markis ca 10 kvm. Perfekt för avkoppling! Takhöjden i huset är 2,20 på övervåningen och 2,40 i entréplan. I anslutning till huset ligger ateljéhuset som har en yta på 11,7 kvm. Husen binds samman så att man kan passera mellan husen. I ateljéhuset har du möjlighet att inreda själv såsom dusch och kök då installationer är förbered se alternativ planlösning. Vistaberg är ett familjärt och lummigt område med cykelmöjligheter till Huddinge centrum. Det finns bussar som går till Huddinge centrum och från centrum går det pendeltåg till Stockholm C på ca 16 minuter. I Huddinge centrum finner vi också bra utbud av affärer, livsmedel och restauranger. På cykelavstånd finns även sjön Gömmaren med sin härliga badplats och Källbrinks IP med elljusspår och utegym. Här bor du i ett tyst och lugnt område men samtidigt med närhet till service och kommunikationer i kombination med fina naturområden. Ett hem att trivas i!

  • Plus
  • Uteplats
Terapivägen 16C, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Borttagen före visning

Terapivägen 16C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 095 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/11
2 119 kr/mån
45 625 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 7 apr kl 11:35

Lackerargränd 3

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 595 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5/6
3 855 kr/mån
55 213 kr/m²

Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilrena materialval, luftigt och ljust vardagsrum, praktiskt kök, helkaklat och fräscht badrum samt ett sovrum och en härlig stor balkong med utgång från köket. I hallen finns gott om plats för förvaring i en inredd stor skjutdörrsgarderob. Förutom den trevliga och mysiga innergården erbjuder föreningen en fantastisk takterrass med milsvid utsikt över omnejden. Här finns utomhuskök, grill, schackspel och utemöbler som är till för föreningens medlemmar. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt: goda kommunikationer, skolor, förskolor, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. Det finns flera gym runt knuten och elljusspår för den aktive. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Sjön Trehörningen erbjuder härliga promenadstråk året runt. Intill bostaden ligger den populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en livlig torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på cirka 15 minuter. Kontakta ansvariga mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Terapivägen 10F, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 10F

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
995 000 kr
44 m²
1 rum
vån 6/11
4 962 kr/mån
22 614 kr/m²

Bostaden är högt belägen, optimalt planerad, har en fantastisk utsikt och är insynsskyddad! Lägenhet erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett praktiskt kök, ett öppet och ljust allrum, ett fräscht badrum, en rymlig klädkammare samt inte minst en underbar inglasad balkong i söderläge. En mycket trevlig lägenhet. Möjlighet finns att göra om bostaden till en 2: a, se alternativ planlösning. Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. Detaljplanering av att bygga byggnader för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern i området pågår. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan beräknas starta år 2024 men staten har börjat se över möjligheten att sätta i gång bygget tidigare. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéan Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

  • Balkong
  • Hiss
Visättra backe 4D, Visättra, Huddinge kommun
  • Mån 1 apr
Visättra backe 4D, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Visättra backe 4D, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Visättra backe 4D

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 208 kr/mån
34 455 kr/m²

Bokad visning - vänligen kontakta mäklaren! Närhet till kommunikationer och service i kombination med skogsområden. Trevlig förening där parkeringsplats ingår i avgiften. Denna välplanerade lägenhet erbjuder bland annat ett väl tilltaget badrum, ett sovrum med härligt ljusinsläpp, ett fräscht kök med öppenplanlösning mot vardagsrum samt inte minst en underbar balkong om ca 7 kvm i söderläge med sol hela dagen och härlig utsikt. Barnvänligt område med Flemingsbergsskogens naturreservat på promenadavstånd. Flemingsberg genomgår en rejäl förändring och en helt ny stadsdel ska byggas, det är tänkt att integrera Flemingsbergs olika stadskärnor och skapa en tätare stadsbygd. Samtidigt planeras Spårväg syd i området, en tvärförbindelse mellan Flemingsberg till Älvsjö, via Kungens kurva. Här finns sedan tidigare sjukhus, forskning, Södertörns högskola, Karolinska institutet och KTH. Busshållsplats finns i området samt pendeltåg och fjärrtåg. Förskola och skola finns på 5 minuters promenadavstånd från bostaden. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde som erbjuder skidåkning, skridskoåkning, bad och vandringsleder. För den trädgårdsintresserade finns dessutom möjlighet att hyra en kolonilott som ligger runt knuten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Terapivägen 14C, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 14C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 095 000 kr
24 m²
1 rum
vån 9/11
3 002 kr/mån
45 625 kr/m²

Som studentbostad, övernattningslägenhet eller du som förstagångsköpare är detta en bostad för dig! Lägenheten har en låg avgift och närhet till service och kommunikationer. Denna lägenhet erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett badrum, ett praktiskt pentry med inbyggnadsugn, ett rymligt allrum med laminatgolv, målade väggar och fint ljusinsläpp från fönsterpartierna. Mat och servicebutiker hittar ni i Flemingsbergs Centrum som ligger ca 5 minuters promenad bort, eller Huddinge Centrum (ca 5- 10 minuter med Pendeltåg/Buss) Området runt Terapivägen 14C är omgivet av natur och grönområden. Du har nära till Flottsbro, vilket ger möjligheter till friluftsliv och utomhusaktiviteter. Dessutom finns det närhet till Södertörns Högskola, Karolinska Institutet, KTH och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge, vilket gör detta till ett utmärkt läge för studenter eller personer som arbetar inom hälso- och sjukvårdssektorn. Tågstationen Flemingsberg ligger ca 5 minuter bort, där många fjärrtåg och pendeltåg stannar. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Vidare finns det förbindelser mot Haninge, Tumba, Hallunda, Skogås och Hagsätra. Sammanfattningsvis är Terapivägen 14C en attraktiv bostad med högt läge och närhet till natur, utbildningsinstitutioner och sjukhus.

  • Plus
  • Hiss
Dalarövägen 21, Trångsund, Huddinge kommun
Dalarövägen 21, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Dalarövägen 21, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Dalarövägen 21

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 195 000 kr
57,5 m²
2 rum
4 956 kr/mån
38 174 kr/m²

Denna charmiga 2:a är en pärla som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Med en stor uteplats där du kan njuta av sommardagar och kvällar, är detta verkligen en unik möjlighet. När du kliver in i detta hem, kommer du genast att märka den eleganta och avslappnande atmosfären. Badrummet är som taget ur ett lyxigt hotell, komplett med moderna detaljer och högkvalitativa materialval. Här kan du varje dag uppleva den där speciella känslan av avkoppling. Dina drömmar om det perfekta sovrummet blir verklighet här. Med ett stort, rymligt sovrum får du gott om plats att skapa din alldeles egna oas av lugn och ro. Det moderna köket är en kockens dröm med toppmoderna apparater och smarta förvaringslösningar. Här kan du släppa loss din kreativitet och laga läckra måltider som du sedan kan njuta av på den underbara uteplatsen. Du kan känna dig trygg i att du är en del av en stabil och välskött förening. Här är allt ordnat för din komfort och bekymmersfria boende. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer och centrum. Du har allt du behöver inom räckhåll, från shopping och restauranger till pendeltåg och bussar, fina grönområden, badplatser och fritidsaktiviteter. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
  • Uteplats
Storvretsvägen 42, null, Huddinge kommun
  • Mån 1 apr

Storvretsvägen 42

Lägenhet
Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 900 000 kr
72,3 m²
3 rum
vån 1/5
4 154 kr/mån
26 279 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna välplanerade lägenhet med två bra sovrum, praktiskt kök med matplats, badrum med duschhörna, väldisponerad hall med goda avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob, ett ljust härligt vardagsrum samt balkong med utsikt över området. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till både vacker natur, badplatser, Skogås Centrum samt goda kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Skogås Centrum har bland annat ett 30-tal butiker, bibliotek, mataffär, restauranger, apotek och pendeltågstation. Pendeltåget tar dig till Stockholm city på ca 20 minuter eller till Farsta Strand på ca 8 minuter. Du kan också åka till Länna köpcentrum på ca 10 minuter. Länna handelsplats erbjuder butiker som Rusta, Hemtex, Media Markt, City Gross och Bauhaus byggvaruhus.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Terapivägen 14D, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Mån 1 apr

Terapivägen 14D

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 395 000 kr
85 m²
3 rum
vån 8/11
8 709 kr/mån
16 412 kr/m²

Här bor Ni på ett slående läge, högt upp i huset, med en fantastisk inglasad balkong i optimalt västerläge in mot gården. Stilrent kök i vitt utförande, helkaklat badrum med fina detaljer och tvättmaskin/torktumlare. Dessutom väl tilltaget vardagsrum och två mysiga sovrum. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Möjlighet finns att göra om bostaden till en 4: a se alternativ planritning. För pendlare är läget perfekt, med närhet till både pendeltågsstationen och bra bussförbindelser. Detta gör det lätt att ta sig till och från bostaden samt ger smidiga kommunikationsmöjligheter till olika delar av staden. Området runt Terapivägen 14D är omgivet av natur och grönområden. Du har nära till Flottsbro, vilket ger möjligheter till friluftsliv och utomhusaktiviteter. Dessutom finns det närhet till Södertörns Högskola, Karolinska Institutet, KTH och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge, vilket gör detta till ett utmärkt läge för studenter eller personer som arbetar inom hälso- och sjukvårdssektorn. Sammanfattningsvis är Terapivägen 14D en attraktiv bostad med en fantastisk balkong, högt läge och närhet till natur, utbildningsinstitutioner och sjukhus. Med sin stilrena design och bra förvaringsmöjligheter erbjuder lägenheten både bekvämlighet och livskvalitet för de boende.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Spiskroksvägen 35, Kästa, Huddinge kommun

Spiskroksvägen 35

Villa
Kästa, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
8 495 000 kr
238 m²
6 rum
915 m² tomt

*Seperat uthyrningsdel *Carport och parkeringsplats för flertalet bilar *Insynsskyddat läge med allmänning som närmsta granne. På entréplanet finns ett vardagsrum med öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum samt ett sovrum. Från vardagsrummet når man altanen, stor härlig altan med ostört läge som ger vacker eftermiddags- och kvällssol. Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge. Huset är verkligen optimalt utformat för ett socialt liv med vänner och familj. Övre plan har fyra rymliga sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum med bastu. Till huset finns en seperat arkitekt ritat funkishus från 2007 om 3 rok med egen ingång, perfekt som uthyrningsdel/genarationsboende eller varför inte till den egna företagaren! Kästa är känt för sitt familjevänliga och trygga kvarter, och denna tomt är inget undantag. Här kan dina barn leka fritt och tryggt i en omgivning som är anpassad för familjeliv. Med närheten till skolor och lekplatser kommer dina barn att trivas här. För dig som behöver enkel tillgång till kollektivtrafik är denna tomt perfekt belägen. Närliggande busshållplatser ger dig smidig och snabb tillgång till allt som Stockholm har att erbjuda. Detta gör det enkelt att pendla till arbete eller ta del av stadslivet när du önskar det.

  • Plus
Småbrukets backe 14, Visättra, Huddinge kommun

Småbrukets backe 14

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 050 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
2 843 kr/mån
37 273 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Nu har du möjligheten att flytta in i denna vackra optimalt planerade 2: a, den första till salu på våning 4 sedan huset byggdes på Småbrukets Backe 14! Kliv in i denna härliga lägenhet och möts utav lugnet och rymligheten detta boende kan erbjuda er. Genomgående vackert parkettgolv och ljusa väggar, generös hall med rymligt förråd och flera garderober, välutrustat badrum med kombinerad tvätt-/tork, rymligt sovrum och ett vardagsrum med öppen planlösning mot köket där ni även finner en härlig balkong med högt läge över en grönskande utsikt. Här bor du bekvämt med allt du behöver runt hörnet! Barnvänligt område med Flemingsbergsskogens naturreservat på promenadavstånd. Flemingsberg genomgår en rejäl stadsutveckling och en helt ny stadsdel ska byggas med både bostäder, shopping, kontor, restauranger, nöje och parker. Samtidigt planeras Spårväg syd i området, en tvärförbindelse mellan Flemingsberg till Älvsjö, via Kungens kurva. Här finns sedan tidigare sjukhus, forskning, Södertörns högskola, Karolinska institutet och KTH. Busshållsplats finns i området samt pendeltåg och fjärrtåg. Förskola och skola finns på 5 minuters promenadavstånd från bostaden. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde som erbjuder skidåkning, skridskoåkning, bad och vandringsleder. För den trädgårdsintresserade finns dessutom möjlighet att hyra en kolonilott som ligger runt knuten!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Centralvägen 13, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00

Centralvägen 13

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 699 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/6
2 672 kr/mån
60 679 kr/m²

Toppfräsch och optimalt planerad 1:a på promenadavstånd till Huddinge centrum! Flexibelt tillträde. Lägenheten erbjuder genomgående stilrena materialval, rymlig och möblerbar hall med flera garderober, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, modernt kök med gott om förvaring samt ett luftigt och ljust rum med stora fönsterpartier och en härlig franskbalkong. Det finns plats för både soffa och säng. På innergården finns bl.a. pergola, lekplats och växthus. Fastigheten har även bekvämligheter som hiss, förråd, cykel förråd och garage med lediga platser. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt. Det finns flertalet gym runt knuten och elljusspår för den aktive. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Sjön Trehörningen erbjuder härliga promenadstråk året runt. Intill bostaden ligger populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter. Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt och centralt men ändå nära naturen! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Furuhöjdsvägen 11K, Fullersta, Huddinge kommun

Furuhöjdsvägen 11K

Tomt
Fullersta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 995 000 kr
1 209 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en av de sista åtråvärda tomterna i populära Fullersta! Fullersta ligger på promenad- och bekvämt cykelavstånd till Huddinge C, där du hittar all tänkbar service, inklusive shopping, restauranger och andra serviceinrättningar samt p-tåg som tar dig till Stockholm C på ca 17 minuter. Läget är perfekt för den växande familjen med närmaste förskola nästan inom synhåll. Inte långt ifrån bostaden ligger populära Stenmoskolan för lågstadiet (F-3) och Källbrinksskolan för mellan- och högstadiet (7-9) samt Skogskällan (F-6). Här har du nära till allt du behöver för en bekväm vardag. Generösa bygglovsregler ger dig frihet att skapa ditt drömhus. Du är inte hänvisad till en specifik husleverantör, vilket ger dig full kontroll över din framtida bostad (se planbestämmelser nedan). För den som gillar att vara aktiv i naturen finns det gott om möjligheter här. Endast en kort bit bort finns ett elbelyst motionsspår som utgår från Källbrinks Idrottsplats, som också erbjuder fotbollsplaner, tennisbanor och en stor friidrottsanläggning. Den idylliska sjön Gömmaren ligger inom bekvämt cykel- eller promenadavstånd och erbjuder möjligheter till bad och avkoppling. Dessutom omges området av vackra naturreservat som inbjuder till sköna promenader och utflykter. Om du älskar vintersporter ligger Flottsbros skidbackar och mountainbikespår bara några minuter bort med bil. Dessutom har du enkel tillgång till E4:an, Kungens Kurvas shoppingcenter och Heron City för shopping och underhållning. Tomten består idag till stor del av vacker skog man får efter eget tycke och smak skapa sin tomt utifrån hur man önskar sin omgivning av grönska. För mer info gällande detaljplan och byggrätt kontakta Huddinge kommun på 08-535 300 00 eller huddinge.se. För att ta del av samtliga dokument vänligen klicka på fliken "fakta & dokument" i annonsen. Åk gärna förbi och titta själv, ta då med en tomtkarta för att tydligt se tomtgränserna. Missa inte denna fantastiska möjlighet att skapa ditt drömhem – en plats som har något för alla och som erbjuder en livsstil där natur och stad möts på bästa möjliga sätt! Vänligen kontakta mäklaren för mer info. PLANBESTÄMMELSER Minsta tomtstorlek 1000 kvm. Högst 1/5 av fastigheten får bebyggas. Endast friliggande småhus får byggas i max två våningar och skall placeras minst 4,0 meter från fastighetsgräns. Högst en huvudbyggnad får uppföras. Huvudbyggnad får innehålla högst två lägenheter, varav en får vara högst 65 kvm bruksarea. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad i två våningar är 6,5 m och högsta nockhöjd är 8,0 m. Garage/uthus får ej vara större än 50 kvm byggnadsarea och placeras minst 1,0 meter från fastighetsgräns. För garage/uthus är högsta byggnadshöjd 3,0 och största taklutning 27 grader. GATUKOSTNADER Gatukostnaden är preliminärt 156 200 kr enligt Huddinge Kommun (2023-09-17). För mer information kontakta: [email protected] ANSLUTNINGSKOSTNADER FÖR VATTEN OCH AVLOPP Ni kan beräkna preliminär anläggningsavgift enligt 2023 års VA-taxa via följande länk: https://www.stockholmvattenochavfall.se/anslutning#!/berakna-din-anlaggningsavgift Notera att anläggningsavgiften alltid debiteras enligt gällande taxa det år förbindelsepunkterna förmedlas.

Vistabergs allé 38, Vistaberg, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår

Vistabergs allé 38

Lägenhet
Vistaberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 095 000 kr
39 m²
2 rum
3 234 kr/mån
53 718 kr/m²

Här får du radhuskänsla med en egen härlig uteplats som inramas av grönskande fina buskar. Här ute finns gott om plats att grilla, umgås, njuta av solens alla timmar och planteringsmöjligheter för de som gillar grönska. Vi välkomnas in i bostaden genom hallen med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor som tar oss vidare in i vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum, rymlig klädkammare, praktiskt kök med bra avlastnings- och arbetsytor. Badrummet är helkaklat med kombinerad tvättmaskin och duschhörna. Sovrummet har ett loft och även plats för ytterligare en säng. De stora fönsterpartierna ger en härlig känsla av ljus och rymd i lägenheten. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, sophämtning, kabel-tv och bredband samt förråd. tydlig inramning med häck och planteringsmöjligheter för de som gillar grönska. Vistaberg är ett familjärt och lummigt område med cykelmöjligheter till Huddinge centrum. Buss som går till Huddinge centrum precis utanför huset och från centrum går det pendeltåg till Stockholm C på ca 16 minuter. I Huddinge centrum finner vi också bra utbud av affärer, livsmedel och restauranger.På cykelavstånd finns även sjön Gömmaren med sin härliga badplats och Källbrinks IP med elljusspår och utegym. Här bor du i ett tyst och lugnt område men samtidigt med närhet till service och kommunikationer i kombination med fina naturområden. Ett hem att trivas i!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Kurirvägen 16A, Segeltorp, Huddinge kommun

Kurirvägen 16A

Tomt
Segeltorp, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 700 000 kr
815 m² tomt

På lugn återvändsgata finner vi denna unika tomt med några minuters promenad till Kungens Kurva – Skandinaviens största utomhusshopping. Tomten om 815 kvm delar sig från vägen upp till en plan yta som har ett högt och attraktivt läge i området. Stort garage på tomten. Trivsamma Segeltorp är ett uppvuxet villaområde med bussar på gångavstånd och tunnelbana på cykelavstånd. Här finns även förskolor och skolor på promenadavstånd. I närheten finns även Gömmarens naturreservat, Segeltorps IP och Gömmarens ridsällskap. VAD FÅR JAG BYGGA? 1/5 av tomten får bebyggas. På denna tomt får du bygga en friliggande villa och garage. Huset får vara max i 2 våningar. Man får inte inreda vinden. Husets totala byggnadsarea får inte vara större än 200 kvm. Garaget får vara max 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst en bostadslägenhet. När man bygger huset måste man ta hänsyn till buller från Gamla Södertäljevägen. Den del som är prickad får man inte bygga på – se plankarta under fliken ”dokument och länkar”. OMRÅDESBESTÄMMELSER Fastigheten får bebyggas endast med friliggande hus med bostadsändamål och högst i 2 våningar. Vind eller soutterrängvåning får inte inredas. Byggnader ska placeras minst 4.5 meter från tomtgräns. Garage/uthus kan placeras 1 meter från tomtgräns om grannen medger detta. Byggnadsarean får totalt inte vara större än 200 kvm. Byggnadsarea för garage högst 40 kvm. Marken markerad med prick får ej bebyggas. Marken betecknad med U skall vara tillgänglig för allmänna underjordiska ledningar. Vid nybyggnation av bostadsbyggnad ska man ta hänsyn till trafikbuller. Minsta tomtstorlek 800 kvm, vid särskilda skäl kan kommunen godkänna 700 kvm. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift tillkommer från ca 276 698 kr (preliminär kostnad utifrån 2023 års taxa). För exakt kostnad ring Stockholm vatten alternativt gå in på www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ EL Anslutning till elnätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. FIBER Anslutning till fibernätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta önskad leverantör. www.bredbandskartan.se

Visar 1 - 25 av 29