Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sjöbodsvägen 14B, Korseberg, Vänersborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Sjöbodsvägen 14B

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 850 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/2
6 296 kr/mån
31 319 kr/m²

Välkommen till Sjöbodsvägen 14B. Nu erbjuds denna ytterst trivsamma 3:a (ombyggd från 4 rok) i markplan i populära Brf Korseberg Strand till försäljning! Här bor du med ett gott läge i föreningen i princip fritt från insyn och enbart ett stenkast från vattnet. Bostaden i sig har en trevlig öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket även bidrar till en härlig rymd och gott ljusflöde. Därtill inryms både helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter samt toalett och två sovrum (med möjlighet att återskapa till tre). På baksidan nyttjas i sin tur dubbla uteplatser med fantastisk utsikt över vattnet, i form av ett inglasat uterum samt en plattsatt uteplats försedd med eldriven markis. Här avnjuter du lugnet och eftermiddags- och kvällssolen på bästa möjliga sätt! Fördelaktigt nyttjas även goda förvaringsmöjligheter genom både separat förråd och ett i anslutning till uterummet, såväl som tilltagna garderober och klädkammare. Observera även att carport (med laddstolpe) följer lägenheten. Ett boende och läge att trivas med helt enkelt! På Sjöbodsvägen 14B bor du i ett naturskönt område intill Vassbotten med trevliga strövområden och fina badmöjligheter genom både mindre sandstrand och badbryggor. På vintern även en populär plats för skridskoentusiasten. Fördelaktigt finns även förskola på området. Närhet råder även till bland annat Överby köpcenter samt Vänersborg Centrum/Resecentrum som nås med bil om ca 5 minuter. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Torpane 305, null, Vänersborgs kommun

Torpane 305

Villa
Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
425 000 kr
79 + 15 m²
3 rum
1 555 m² tomt

Välkommen till Torpane 305. Nu finns tillfälle för dig som söker en plats att samlas för din församling, alternativ verksamhet/gemensamhetslokal eller en chans att skapa ett drömboende som kan bli något utöver det vanliga. Fastigheten ägs idag av Equmeniakyrkan Södra Dal (f.d. Gestads missionsförsamling) men söker nu sin nya ägare! Vid infarten möts du av en estetiskt vacker byggnad inramad av en, under sommartid, grönskade allé. Väl inne möts du i sin tur av en välkomnande och rymlig entré följt av en ljus och trevlig kyrksal med upphöjt podium. Därtill inryms kök utrustat med spis samt allrum på såväl entréplan som ovanvåningen. Observera att byggnaden är i behov av renovering och saknar vatten och avlopp (el är indraget). På tomten nyttjas uthus med två torrdass samt förrådsbyggnad. Fastigheten är naturskönt belägen med cykelavstånd till Vänern och bland annat populära badstranden och hamnen vid Sikhalls camping. Bekvämt inhandlas mindre förnödenheter i Brålanda samhälle samtidigt som Mellerud respektive Vänersborg nås med bil om enbart ca 20 respektive 25 minuter. Möjlighet till snabbt tillträde. (Besiktningsprotokoll finns bifogat under "Dokument" på vår hemsida) Välkomna att boka er på visning!

Kronogatan 25B, Nordstan, Vänersborgs kommun

Kronogatan 25B

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 075 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 822 kr/mån
14 626 kr/m²

Välkommen till Kronogatan 25B - En ytterst trivsam lägenhet om 3 rok med balkong i omtyckta Nordstan! Lägenheten är belägen på andra våningen och inrymmer bland annat ett trevligt vardagsrum som präglas av läckra detaljer, såväl genom glasade dubbeldörrar, en välvårdad fiskbensparkett och inte minst öppen spis. Härifrån nås även balkongen som vetter åt sydväst, varpå du avnjuter eftermiddags- och kvällssolen på bästa sätt! Bekvämt nyttjas både diskmaskin och tvättmaskin och fördelaktigt finns ett tilltaget vindsförråd att tillgå. På Kronogatan 25B bor du med ett utmärkt läge mitt i centrala stan med enbart ett par minuters promenad till såväl gågata samt resecentrum som natursköna Skräcklan med trevliga strövområden och badmöjligheter. I samma fastighet finns bekvämt även närbutik för enklare förnödenheter. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Landerivägen 140, Holmängen, Vänersborgs kommun

Landerivägen 140

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 069 kr/mån
21 727 kr/m²

Nu erbjuds denna nyproducerade lägenhet (2021), belägen i markplan, i modernt och stilrent utförande. Lägenheten om 2 rok har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en luftig och välkomnande känsla. Tack vare gavelläget och ett extra fönster genereras dessutom ett mycket behagligt ljusinsläpp i hela bostaden. Vidare nyttjas ett storleksmässigt bra sovrum, praktisk klädkammare samt ett helkaklat badrum med både tvätt- och torktumlare. Från vardagsrummet nås lägenhetens baksida med uteplats i trevligt sydväst-/västligt läge. Här njuter du av solen både eftermiddag och kväll! Notera att egen parkeringsplats ingår i avgiften, belägen i nära anslutning till bostaden. På framsidan har man även ett kallförråd för extra förvaring att tillgå. Här bor du i ett familjevänligt och naturskönt område och precis utanför dörren finns både lekplats och aktivitetspark såväl som trevliga promenadspråk längs Holmängen. För den som önskar närhet till stan nås centrum genom en kort cykeltur, där du bland annat finner gym, butiker, mataffärer och restauranger. Välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kasenallén 15, Blåsut, Vänersborgs kommun

Kasenallén 15

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 595 000 kr
133 m²
5 rum
928 m² tomt

På Kasenallen 15 finner ni detta trivsamma hem som bland annat erbjuder generösa sällskapsytor, tre sovrum med möjlighet till fler och inte minst ett nyrenoverat badrum från 2022. Från köket nås det tilltagna uterummet om över 20 kvadratmeter och i vardagsrummet finns en vacker eldstad för extra mysfaktor och komfort. För den trädgårdsintresserade huserar du här på en mycket trevlig och lummig tomt fylld med vackra blommor, bärbuskar, fruktträd och diverse perenna växter. Notera också att det finns en nyplanterad häck runt delar av fastigheten som inom snart framtid sätter gränsen till en privat och fridfull tillvaro. Vidare nyttjas både ett enkelgarage och ett dubbelgarage. På Kasenallén bor du på promenadavstånd till Vänern och badbrygga samtidigt som du når Vänersborgs centrum, resecentrum och Öxnered tågstation inom 5 minuter med bil. Närhet råder även till både förskola och Blåsut Skola (F-6). Varmt välkommen att boka dig på visning!

Ängsvägen 10, Mariedal, Vänersborgs kommun

Ängsvägen 10

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 850 000 kr
126 + 75 m²
6 rum
724 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna familjevänliga villa på Ängsvägen 10 - perfekt belägen intill Mariedalskolan! Här finner du ett hem som omfamnar en genuin och inbjudande atmosfär på sina 1 ½ plan med källare, 4 sovrum och generösa sällskapsytor. Villan är utformad för familjelivets alla nyanser. Den smarta layouten och de omsorgsfullt planerade utrymmena skapar en plats där minnen byggs och ögonblick delas. De öppna ytorna i huset inbjuder till samvaro och gemenskap. Vardagsrummet blir den naturliga samlingspunkten för spelkvällar, filmstunder eller bara skratt och prat. Under sommarhalvåret förlängs dessutom bostaden med en trevlig halvinglasad uteplats som gör sig perfekt till grillkvällar med nära och kära. Kanske är det i trädgården där de mest älskade ögonblicken skapas. Den privata och insynsskyddade trädgården erbjuder gott om utrymme för lek, avkoppling och aktiviteter på soliga dagar. Sammanfattningsvis är detta inte bara en villa, det är en plats där vardagens enkla ögonblick omvandlas till minnesvärda stunder. Med närheten till Mariedalskolan blir vardagslogistiken smidig och enkel. Dessutom tar man sig enkelt till Vänersborgs sportcentrum via cykelväg. Kontakta oss för att boka en visning och upplev hur detta hem omfamnar den äkta familjekänslan.

Bangatan 10, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 10

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/4
5 155 kr/mån
5 896 kr/m²

Stig in i denna charmiga lägenhet med en planlösning som smickrar varje hörn och skapar en inbjudande atmosfär. Genomgående äldre, bär bostaden stolt på sin historia och erbjuder bevarade originaldetaljer som ger karaktärs. Med tre rum och kök är utrymmet generöst tilltaget, vilket ger möjligheter att skapa en personlig oas. Trots renoveringsbehovet framträder dess potential tydligt – en möjlighet att låta din kreativitet flöda och skapa ditt drömboende. Ge denna pärla nytt liv och låt dess karaktär blomstra. Så om du letar efter en lägenhet med karaktär och potential, är detta den perfekta platsen för dig att kalla hemma. Ta chansen att skapa ditt drömboende och låt din fantasi flöda fritt i denna trevliga trea.

  • Plus
  • Balkong
Nordkroksvägen 42, Vargön, Vänersborgs kommun

Nordkroksvägen 42

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 495 000 kr
100 + 100 m²
7 rum
950 m² tomt

Välkommen till Nordkroksvägen 42 – där ditt drömhem väntar på dig! Detta charmiga hus från 1959 erbjuder en perfekt kombination av bevarade detaljer och modern standard. Med tre våningar – entréplan, källare och inredd vind – ger det tillräckligt med utrymme för hela familjen. Huset välkomnar dig med en ombonad entré och tar dig sedan med på en resa genom tiden med bevarade originaldetaljer som ger karaktär. Trots sin autentiska charm har huset genomgående uppdaterats och erbjuder idag ett hem som tilltalar den moderna familjen, skapad för att möta dagens krav på komfort och stil. Plannlösningen är inget annat än fantastisk – optimalt utformat för en bekväm vardag och samtidigt perfekt för sociala sammankomster. Det generösa utrymmet gör att hela familjen kan njuta av sina egna personliga utrymmen, samtidigt som det finns gott om gemensamma ytor för samvaro. Det separata garaget är en extra bonus, vilket ger dig praktisk förvaring och skydd för din bil. Här finns möjligheten att skapa ditt eget lilla verkstadshörn eller använda det som extra förvaringsutrymme – valet är ditt! Och nu, låt oss prata om Vargön – samhället där Nordkroksvägen 42 hör hemma. Vargön erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till natur, kultur och samhällsservice. Med vackra omgivningar och ett engagerat samhälle är det en plats där du kan skapa minnen och känna dig hemma. Slutligen, detta är inte bara ett hus – det är en möjlighet att skapa ditt drömboende i en av Västsveriges pärlor. Kontakta oss för mer information och låt Nordkroksvägen 42 bli början på ditt nya kapitel!

Lantgårdsvägen 4, Holmängen, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 4

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 095 000 kr
82,6 m²
3 rum
vån 3/3
6 940 kr/mån
25 363 kr/m²

Välkommen till Lantgårdsvägen 4. Är du 55+ och letar efter ett lugnt och tryggt boende med hög standard i en välskött och organiserad förening? Då är detta boendet för dig! Lägenheten är belägen på tredje våningen (hiss finns) och präglas av hög takhöjd och ett gott ljusinsläpp i och med härliga gavelläget. Här bor du om generösa 82,6 kvm fördelat över ett stilrent och fullutrustat kök med öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet, ett helkaklat badrum försett med både tvättmaskin och torktumlare samt två sovrum varav det mindre fördelaktigt kan användas som hemmakontor eller hobbyrum efter behov. Sist men inte minst nyttjas dessutom dubbla uteplatser, dels den möblerbara loftgången men också den rymliga balkongen varpå du avnjuter kvällssolen! Notera att fiber är indraget samt att rätten till parkeringsplats följer lägenheten. I Brf Bovieran bor du i en förening med nyproducerade lägenheter från 2018 med alla tänkbara bekvämligheter samtidigt som du har tillgång till en gemensam inomhusträdgård om ca 1600 kvadratmeter, som erbjuder medelhavsklimat - året om! Föreningen erbjuder social gemenskap där medlemmarna kan känna delaktighet och engagemang samt trevliga gemensamhetsutrymmen i form av såväl ett gårdshus med lokal, kök och bastu som gästlägenhet, mindre motionsrum samt ett välutrustat hobbyrum. Välkomna att boka er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bangatan 18, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 18

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
585 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
4 510 kr/mån
10 636 kr/m²

Välkommen till Bangatan 18. Nu erbjuds denna för föreningen sällsynta och påkostade 2:a till försäljning! Lägenheten är belägen på tredje våningen och inrymmer nyare kök och badrum i fina utföranden (fullutrustade), vardagsrum med välbevarad fiskbensparkett, sovrum med goda förvaringsmöjligheter och en inglasad balkong som vetter mot innergården, i härligt sydvästligt läge! Här bor du således bekvämt där de större renoveringarna utförts och med påkostade materialval/hög standard. Fördelaktigt har lägenheten även försetts med nyindragen el samt fiber. På Bangatan 18 bor du med närhet till bland annat barnomsorg, skolor och Sportcentrum och enbart ett stenkast från såväl busshållplats, pizzeria som närbutik. Centrum med allt det har att erbjuda samt Resecentrum nås med cykel om ca 5-7 minuter. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bangatan 20, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 20

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
450 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 413 kr/mån
8 411 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade 2rummare som genomsyras av både stil och komfort. Det eleganta svarta köket blir genast fokuspunkt när du kliver in i denna charmiga bostad. Med moderna apparater och smart förvaring är det inte bara en plats för matlagning utan också för att skapa minnen och njuta av goda stunder med nära och kära. De övriga rummen i lägenheten erbjuder en harmonisk atmosfär med fräscha och inbjudande utrymmen. Oavsett om du önskar en avkopplande kväll framför TV:n eller en natt med djup sömn, är detta hemmet perfekt för att tillgodose dina behov. Stig ut på den härliga balkongen med sitt sydöstliga läge och låt solens strålar omfamna dig medan du njuter av ditt morgonkaffe. Solen stannar kvar under hela förmiddagen. Denna lägenhet erbjuder inte bara en plats att bo, utan en livsstil där varje detalj har noggrant planerats för att skapa en harmonisk och bekväm tillvaro. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck detta hem med egna ögon.

  • Balkong
Vallgatan 24B, Nordstan, Vänersborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Vallgatan 24B, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 2
Vallgatan 24B, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 3

Vallgatan 24B

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 245 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 442 kr/mån
19 920 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en genomgående fräsch 2:a med hög standard i populära Nordstan! Denna pärla till bostad genomsyras av god smak och bekvämlighet – en tilltalande balans mellan avslappning och vardaglig elegans. Du huserar med en genomgående hög standard där de ljusa och luftiga rummen är omsorgsfullt renoverade. Ett av de charmigaste inslagen i lägenheten är den trevliga etanolkaminen. Den skapar en unik atmosfär som sällan återfinns i området och bjuder in till mysiga hemmakvällar med avkoppling i fokus. Den ger även en extra dimension till vardagsrummet som blir en naturlig samlingsplats. Om sommaren förlängs sällskapsytorna med hjälp av balkongen som erbjuder fin vy över omgivningarna. Det är platsen du förmodligen väljer att inta efter jobbet tack vare sitt västliga läge vilket medför kvällssol. För dig som uppskattar matlagning finns även i lägenheten ett välutrustat kök som inretts med tanke på både förvaring och praktiska arbetsytor. Om inte detta vore nog bor du dessutom i en välskött förening som investerar i sin fastighet. Med god ekonomi och riktigt låg belåningsgrad behöver man inte oroa sig för några större avgiftsändringar. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som erbjuder en perfekt kombination av stil och hemtrevnad. Här kan du skapa minnen, trivas och känna dig hemma. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva den själv – detta kan mycket väl vara ditt nya hem.

  • Premium
  • Balkong
Granåsvägen 16E, Vargön, Vänersborgs kommun

Granåsvägen 16E

Radhus
Vargön, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 700 000 kr
73 + 42 m²
4 rum
547 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta enplanshus på Granåsvägen 16E! Med en genomtänkt planlösning och grundläggande bekvämligheter är detta hus ett utmärkt boende som passar livets alla olika skeden. Huset är speciellt bekvämt för dig som vill undvika trappor eller önskar enkel tillgänglighet samtidigt som bostaden tack vare sin storlek även passar familjelivet med tilltalande läge på lugn återvändsgata. Oavsett om du längtar efter en trädgård att njuta av eller ett första hem att göra ditt eget, har detta hus något speciellt att erbjuda. Med nyligen renoverat tak och wc kan man som köpare känna sig trygg och lägga fokus på att skapa sig ett bekymmersfritt hem att trivas i. Sammanfattningsvis erbjuder detta enplanshus en uppskattad livsstil med grundläggande bekvämligheter. Om du söker något som är praktiskt och funktionellt, är detta hus värt att utforska närmare. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Gundlebo 210, Gundlebo, Vänersborgs kommun

Gundlebo 210

Villa
Gundlebo, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 750 000 kr
164 + 20 m²
5 rum
3 130 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva den charmiga fastigheten med adress Gundlebo 210 – här har man låtit uppföra en enastående villa-Strindberg! Denna charmiga bostad, inspirerad av den ikoniska Strindbergs estetiken, erbjuder en historisk charm med inspiration från tidiga 1900-talsarkitekturen med karaktäristiska detaljer såsom asymmetriska former. Denna villa är en hyllning till en förgången era samtidigt som den lever upp till dagens krav på komfort och bekvämlighet. Interiören präglas av en smakfull fusion mellan det tidlöst eleganta och det moderna. De öppna sällskapsytorna är utformade för att skapa ett naturligt flöde mellan rummen och ge gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Köket som kanske är hemmets hjärta har även det en touch av nostalgi. Här kombineras innovativ köksutrustning med en vackert utformad eldstad vilket skapar en perfekt plats för kulinariska äventyr och gemensamma måltider. Villans sovrum är fridfulla och inbjudande, med snedtak, vackra fönsterpartier och utrymme för personlig touch. Här finns plats för avkoppling och återhämtning i en unik atmosfär. Trädgården på Gundlebo 210 är som en förlängning av villans charm, med välskötta grönområden, blommande växter och pittoreska uteplatser. Här kan du njuta av lugnet och skapa minnesvärda stunder utomhus. Denna Strindberg-villa har en oslagbar kombination av arkitektonisk skönhet och enastående läge. Med närhet till bekvämligheter och samtidigt omgiven av lugn och grönska erbjuder den det bästa av båda världar. Varmt välkommen på visning av din nya drömbostad!

Bäckeforsvägen 2, Dalskog, Melleruds kommun

Bäckeforsvägen 2

Övrigt
Dalskog, Melleruds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 995 000 kr
1 680 m²
1,5 ha tomt

(See below for description in English) Varmt välkomna till en unik möjlighet att förvärva denna imponerande kommersiella fastighet om hela 1680 kvm. Denna storartade byggnad är inte bara en fastighet – det är en plats där historien möter framtidens möjligheter. Fastigheten som tidigare varit ett äldreboende och därefter brukad av migrationsverket står idag tom och väntar på ny ägare. Den generösa ytan ger utrymme för olika verksamheter som hotell, konferensanläggning, vårdinrättning eller andra kommersiella ändamål. De många rummen och gemensamma utrymmena erbjuder flexibilitet och möjligheter att anpassa fastigheten efter era specifika behov. Här finns även en grusad vändplan för tyngre fordon. Här finns idag flertalet rum/sovrum i varierat skick. Rumsfördelning enligt följande: • 30 rum försedda med trinettkök, dusch och wc (varav 6 st är handikappanpassade). • 24 rum försedda med wc • Flertalet dag-/uppehållsrum • Matsal • Storkök • Flertalet pentryn • Flertalet tvätt och duschutrymmen • Personalutrymme med kontor • Vindsförråd och typiska källarutrymmen Några av de renoveringar som utförts är brandcellsdörrar försedda med dörrstängare, brandförstärkning av innerdörrar och mekanisk till och frånluft. Dessutom har flera kök uppdaterats såväl som ett antal tvättstugor och fler duschar. Vidare är läget på fastigheten lättillgängligt endast 10 minuters bilfärd från väg E45. Dessutom finns norska gränsen ca 6 mil från fastigheten och Göteborg på ca 13 mil. Badsjö finns inom 1 km avstånd. För mer information kontakta ansvarig mäklare Karolina Vase på 072-143 66 75 eller [email protected] ________________ Welcome to a unique opportunity to acquire this impressive commercial property of 1680 square meters. This magnificent building is not just a property – it's a place where history meets the possibilities of the future. The property, which was previously a nursing home and later used by the migration authorities, is currently vacant and awaiting a new owner. The generous space allows for various activities such as a hotel, conference facility, healthcare institution, or other commercial purposes. The numerous rooms and communal spaces offer flexibility and opportunities to customize the property according to your specific needs. There is also a gravel turning area for heavier vehicles. Currently, there are several rooms/bedrooms in varying conditions. Room distribution is as follows: • 30 rooms equipped with a kitchenette, shower, and toilet (including 6 accessible rooms). • 24 rooms with toilet facilities. • Several day/recreation rooms. • Dining room. • Large kitchen. • Multiple pantries. • Several laundry and shower facilities. • Staff area with offices. • Attic storage and typical cellar spaces. Some of the renovations carried out include fire doors with door closers, reinforcement of interior doors, and mechanical ventilation. Additionally, several kitchens have been updated, along with a number of laundry rooms and additional showers. Furthermore, the location of the property is easily accessible, just a 10-minute drive from the E45 highway. In addition, the Norwegian border is approximately 60 kilometers from the property, and Gothenburg is about 130 kilometers away. A bathing lake is located within 1 kilometer from the property. For more information, please contact the responsible real estate agent, Karolina Vase, at 072-143 66 75 or [email protected].

Bangatan 18, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 18

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
365 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/4
3 493 kr/mån
9 125 kr/m²

Varmt välkomna till denna 1:a med välplanerad planlösning och balkong i bra solläge! Högst upp i huset hittar vi denna lägenheten om 40kvm som inrymmer kök med plats för matbord, helkaklat badrum samt ett tilltaget vardagsrum som med fördel delas av för en separat sovdel. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong i härligt sydvästligt läge! På Bangatan 18 bor du i en välskött Riksbyggenförening. På bekvämt avstånd når du både busshållplats, pizzeria och närbutik. Centrum tillika Resecentrum (med täta avgångar till Göteborg) nås med cykel om enbart ca 5-7 minuter. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Katrinedalsvägen 36, Blåsut, Vänersborgs kommun

Katrinedalsvägen 36

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
3 195 000 kr
144 + 80 m²
6 rum
1 057 m² tomt

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade pärla i populära Blåsut! Här har ägaren investerat tid och kärlek för att höja standarden och skapa ett hem som balanserar modern elegans med en varm atmosfär När du kliver in möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Hemmet har en traditionell planlösning med separat kök och matsal, vilket ger dig gott om utrymme att njuta av måltider och umgänge med familj och vänner. Bostaden som omsorgsfullt renoverats från topp till tå erbjuder ett välplanerat kök som genomgått en modernisering av både planlösning och utförande, här med nya vitvaror och stilrena detaljer. Vardagsrummet är en mysig plats där du kan koppla av och njuta av tysta stunder. Sovrummen är rymliga och bekväma, och badrum återfinns på båda våningsplan. Om inte det vore nog finns numera även en väl tilltagen tvättstuga i källaren som gör vardagslivet lätt och bekvämt. Trädgården är en fridfull oas med frodiga träd och grönska som ger dig möjlighet att njuta av naturen året runt. Detta utrymme är idealiskt för sommarkvällar med grill och avkoppling. Om du söker ett hem där moderna bekvämligheter och stil möter en charmig omgivning, behöver du inte leta längre. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev detta fantastiska hem själv.

Lantgårdsvägen 13 A, Holmängen, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 13 A

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 400 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/1
6 682 kr/mån
21 818 kr/m²

Välkommen till denna pärla på Holmängen – ett radhus med eftertraktat hörnläge! Här huserar ni i ett stilfullt radhus som stod färdigt 2021. Bostaden som är 110 m² stor består av 5 rum och kök fördelat på två våningar. Bottenvåningen bjuder på social samvaro i en öppen planlösning. Det generösa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning, medan det moderna köket utstrålar funktionalitet och elegans. Stora fönster skapar en ljus interiör och ger en koppling till den egna trädgården som tack vare hörnläget är särskilt stor. På övervåningen finner vi bostadens 3 sovrum och ytterligare ett badrum. Här finns även möjlighet för den större familjen att skärma av och skapa ett fjärde sovrum. På Lantgårdsvägen 13A finns allt du behöver för att trivas – ljus interiör, eleganta detaljer och närhet till både stad och natur. Missa inte chansen att förvärva denna bostad– kontakta oss för visning idag!

  • Uteplats
Stora Skuleboda 187, 190, 192, Väne-Ryr, Vänersborgs kommun

Stora Skuleboda 187, 190, 192

Tomt
Väne-Ryr, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
750 000 kr
1 579 m² tomt

En unik möjlighet för dig som vill bo lantligt och naturnära, och samtidigt centralt mitt i Trestad. Väne-Ryr erbjuder en vacker badsjö, stora skogsområden, förskola och närhet till shopping på Överby och Torp. Tomten är belägen mellan ett större skogsområde och åkermark med ca 300 meter till en uppskattad badplats med brygga. Det finns även en privat strand att nyttja precis nedanför vägen, ca 100 meter bort. Härligt stråk runt sjön 2,7km, perfekt för promenad eller löptur. För den hästintresserade så finns det möjlighet att hyra stallplats på grannbelägen hästgård samt finnes ett ridhus 1,4 km bort. Tomten har en rymlig storlek strax över 1500 kvm och är inte knuten till husleverantör. Gällande VA så kommer fastigheten att anslutas till ett gemensamt reningsverk och för vatten kommer individuell brunn att borras på fastighen, kostnad för detta är inkluderat i marknadsfört pris. Fiber och el finns att ansluta sig till vid tomtgräns. Fastigheten ingår i gemensamhetsanläggning för väg. Geoteknisk undersökning finns att ta del av vid intresse. Varmt välkomna att åka ut och titta på egen hand. Vid frågor eller funderingar, kontakta ansvarig mäklare. OBS! Utgångspris avser styckpris på tomterna.

Södra Bleken 202, Brålanda, Vänersborgs kommun

Södra Bleken 202

Övrigt
Brålanda, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
3 500 000 kr
5 870 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en unik fastighet belägen i Dalslands skogar! Här finns idag fem stugor som är fördelade med 1 tvåbäddsstuga, 3 fembäddsstugor och 1 sjubäddsstuga. Samtliga stugor har tillgång till det gemensamma servicehuset där dusch, wc och bastu finns. Utsikt råder över Dalslands vackra landskap där stor variation i växt och djurliv råder, här kan man med lite tur uppleva skogens konung, älgen, på nära håll. För mer information kontakta ansvarig mäklare Karolina Vase på 072-143 66 75 alternativt [email protected]

  • Plus

Visar alla 20