Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gammelgårdsvägen 47, Svenstorp, Ängelholms kommun

Gammelgårdsvägen 47

Villa
Svenstorp, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 850 000 kr
119 m²
3 rum
1 008 m² tomt

Trivsam villa i natursköna Svenstorp med ett av områdets bästa läge. Här möts man av en spännande arkitektur, planlösning i etage, invändig balkong, högt i tak och stora fönsterpartier som ger fint ljus i bostaden. Vardagsrum med kamin och utgång till trädgården, matrum, som enkelt kan göras om till ett eller två sovrum, rymligt sovrum med garderobsrad, badrum med dusch och badrumsinredning med dubbla handfat, gästtoalett med dusch, praktisk tvättstuga med utgång till trädgården. Trädgård med sittplatser i olika lägen, pergola med nytt tak och robotgräsklippare som sköter gräsmattan. Vid bostaden finns förråd, vedbod och infart med plats för bilen. Carport i gemensamhetsanläggning. Här bor du med ett i härlig skogsmiljö, med skogen i ryggen, bara en kort bilfärd till Hjärnarps by med välsorterad matbutik, förskola och Söndrebaljs skola. 8 km till Ängelholms flygplats, 14 km till Ängelholms centrum. Välkommen till Gammelgårdsvägen 47.

Postridarens väg 228, null, Ängelholms kommun

Postridarens väg 228

Villa
Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 175 000 kr
102 m²
3 rum
1 731 m² tomt

Mycket vackert beläget fritidshus eller för den som önskar bo där året om. Direkt närhet till skog och härlig natur med härliga promenadstråk i Margretetorp. Mysigt boende på 102 kvm. Rymlig hall, kök med matplats, utgång till överbyggd uteplats och trädgården. 1-3 sovrum, badrum. Vidbyggt förråd. Välkommen till Postridarens väg 228.

Tegelmästaregatan 4A, Ängavången, Ängelholms kommun

Tegelmästaregatan 4A

Lägenhet
Ängavången, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 245 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 354 kr/mån
22 636 kr/m²

Fräsch genomgående lägenheten på andra våningen i populära föreningen Smörblomman. Trivsamt kök med plats för matbordet. I det rymliga sovrummet finns nya platsbyggda garderober med praktisk inredning. Vardagsrum med utgång till balkongen. Helkaklat badrum med dusch, badrummet renoverades i samband med stambytet. Här bor du med närhet gångavstånd till matbutiker, skolor, Ängelholms shoppinggata, Hembygdsparken och nära kommunikationer. Välkommen till Tegelmästaregatan 4 A.

  • Balkong
Svenstorpsvägen 103, Svenstorp, Ängelholms kommun
Svenstorpsvägen 103, Svenstorp, Ängelholms kommun, bild 2
Svenstorpsvägen 103, Svenstorp, Ängelholms kommun, bild 3

Svenstorpsvägen 103

Villa
Svenstorp, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
3 600 000 kr
139 m²
4 rum
1 038 m² tomt

På en höjd med vacker utsikt i natursköna Svenstorp ligger denna välplanerade enplansvilla. Huset är i mycket fint skick efter en invändig totalrenovering 2018 med bla kök, badrum, toalett, ytskikt. Här finns en röd tråd i inredningen vilket ger en lugn och genomtänkt känsla. Inbjudande hall. Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet, kamin som ger en hemtrevlig värme. Vardagsrummet med utgång till rymligt uterum och stort nylagt trädäck, perfekt för umgänge med familj och vänner. Tre sovrum, helkaklat badrum och gästtoalett, tvättstuga med utgång till trädgården. Garage med uppfart. Barnvänligt område med vackra omgivningar med fantastiska promenadstråk. Välkommen till Svenstorpsvägen 103.

  • Premium
Tivoligatan 32, Epadalen, Ängelholms kommun

Tivoligatan 32

Radhus
Epadalen, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 325 000 kr
90 + 7 m²
3 rum
203 m² tomt

Nu är ett av de eftertraktade radhusen på populära Epadalen till salu. Här finner du en trivsam planlösning med hall, vardagsrum, nyrenoverat kök och tvättavdelning på bottenvåningen. Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet och kommer vidare ut till den lättskötta trädgårdstäppan med eftermiddags- och kvällssol. På ovanvåningen finns hall, två rymliga sovrum och ett badrum med dusch. Här bor du med närhet till naturen, havet, skola, dagis, idrottsanläggningar och Ängelholms centrum. Välkommen till Tivoligatan 32.

Skelderhusvägen 126, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun

Skelderhusvägen 126

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 650 000 kr
85 m²
5 rum
903 m² tomt

Underbart hus beläget strax utanför Munka-Ljungby. På utsidan möts man av ett vackert vasstak lagt 2017. Putsade vita väggar men en vacker blå dörr. Invändigt dras blicken till djupa fönstersmygar, bjälkar i taket och fina trägolv. Huset är renoverat 2017. Bottenvåningen innehåller hall med vedspis. Kök där två av spisplattorna har gas, vilket ger snabb reaktion på värmen när du lagar mat. Vardagsrummet har en ny öppen spis med insats som ger en skön värme under kalla dagar. Här finns även ett helkaklat badrum och ett sovrum med äldre plankgolv. Ovanvåningen inreddes 2017 med allrum och två sovrum. Lättskött trädgård med vacker stenmur vid parkeringsplatsen där det får plats flera bilar. Välkommen till Skelderhusvägen 126.

Öster Värn 27, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Öster Värn 27

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 950 000 kr
116 + 15 m²
4 rum
1 775 m² tomt

Här har du möjlighet att skapa en charmig och mysig bostad i centrala Munka-Ljungby. Bostadshuset har fin tegelfasad, gråstensgrund, höga fönster, trägolv, spegeldörrar och öppen spis som ger skön värme. Sidobyggnader som innehåller bl a garage, förrådsutrymmen, utvändig trappa till vind samt vedbod och rum med många möjligheter. Stor tomt på 1 775 kvm med innergård och liten skogsdunge. Välkommen till Öster Värn 27.

Växthusvägen 6, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun

Växthusvägen 6

Radhus
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 950 000 kr
157 m²
5 rum
8 116 kr/mån
12 420 kr/m²

Mycket trivsamt och välplanerat bostadsrättsradhus i populär bostadsrättsförening i centrala Munka-Ljungby. Bostaden är mycket ljus och fräsch med inbjudande entré med vy mot vardagsrum och kök, helkaklat badrum och praktisk tvättstuga. På ovanvåningen helkaklat badrum med badkar, tre sovrum, varav ett med utgång till balkong. Souterrängplan med stort allrum med utgång till överbyggd uteplats och trädgården och det finns ett rymligt förråd med många möjligheter. Carport med eluttag och låsbar gallerport i gemensamhetsanläggning. Ett perfekt boende för familjen, välplanerade kvadratmetrar, lättskött trädgård och bara en kort promenad till skolan och matbutiken. Välkommen till Växthusvägen 6.

  • Plus
Steningevägen 4, Lerbäckshult, Ängelholms kommun

Steningevägen 4

Villa
Lerbäckshult, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 750 000 kr
63 m²
3 rum
974 m² tomt

Perfekt boende för den lilla familjen eller för dig som söker fritidsboende. Trivsamt läge på återvändsgata, intill skogsdunge och grannar som bor både permanent och på fritiden. Bostaden har kök och vardagsrum i öppen planlösning, kamin som ger skön värme och utgång till rymlig överbyggd altan att sitta att njuta på. Två sovrum och badrum med dusch. Tomten är delvis inhägnad och robotgräsklipparen sköter gräsmattan. Här bor du med natursköna omgivningar och närhet till Västersjön som erbjuder både bad och fiskemöjligheter och bara 6 km till Hjärnarps by med stor matbutik och skola Åk F-9 och man är snabbt ute på E:6 an. I området finns fint poolområde med bastu, tennisbana och boulebana. Välkommen till Steningevägen 4.

Kristian II:s väg 16B, Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun

Kristian II:s väg 16B

Lägenhet
Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 450 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
5 577 kr/mån
18 354 kr/m²

I centrala Ängelholm med en kort promenad till shoppinggatan, restauranger och naturen kring Hembygdsparken ligger denna välplanerade trerumslägenheten med fin vy över Rönneå. Lägenheten är genomgående med rymligt hall, vardagsrum med utgång till balkong mot grönområde och fin vy mot Rönneå, kök med matplats, köksinredning i original, två sovrum och helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2018. Välkommen till Kristian II:s 16 B.

Sömmerskevägen 6, Björkhagen, Ängelholms kommun

Sömmerskevägen 6

Villa
Björkhagen, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
5 450 000 kr
138 + 26 m²
4 rum
979 m² tomt

Bara en kort promenad till morgondoppet i charmiga Björkhagen ligger denna trivsamma villa på lugnt läge intill återvändsgata. Inbjudande entré med vy mot vardagsrum i vinkel som har en öppen planlösning mot köket och stora fönsterpartier mot rymligt uterum med öppen spis och skjutbara fönsterpartier. Från vardagsrummet når du även det stora trädäcket med markis och "infälld" damm. Tvättstuga och helkaklat badrum med badkar. Ovanvåning med möblerbar hall, tre sovrum och badrum med dusch. Insynsskyddad trädgård inramad med häckar. Isolerat gästhus och garage med förråd. Här bor du med ett naturskönt läge, nära badbryggan och sköna bad, gång- och cykelvägar längs med havet, både mot Skälderviken och Vejbystrand, bra bussförbindelser och närhet till Barkåkra Pågatåg station. Välkommen till Sömmerskevägen 6.

Kristian II:s väg 16C, Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun

Kristian II:s väg 16C

Lägenhet
Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 500 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/4
4 472 kr/mån
24 194 kr/m²

Fräsch tvårumslägenhet i populära bostadsrättsföreningen Bryggeriet med fin utsikt mot Rönneå från samtliga rum och från balkongen. 1:a våningen, halvtrappa upp. Bostaden har smakfull inredning och ljusa färger. Väggar och tak nymålade 2024 och nya innerdörrar 2023. Entré med klinkergolv, väggfast förvaring och snygg klädhängare och skohylla samt klädkammare med praktisk inredning. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord samt utgång till balkong. Kök med matplats, klinkergolv, vit köksinredning, köksmaskiner med svarta fronter. Köket renoverades för ca 10 år sedan, sparsamt använt! Rymligt sovrum med garderober och helkaklat badrum med dusch, badrummet renoverades i samband med stambyte 2018. Centralt läge med gångavstånd till Ängelholms centrum och natursköna Hembygdsparken. Bara att flytta in! Välkommen till Kristian II:s väg 16C.

  • Plus
  • Balkong
Ljungabolsvägen 29, Ljungabolet, Ängelholms kommun

Ljungabolsvägen 29

Gård/Skog
Ljungabolet, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
5 975 000 kr
167 m²
4 rum
6 ha tomt

I fantastiskt vackra omgivningar finner ni denna gård med 6,3 hektar mark. Huset tillsammans med två stallbyggnader/loge och ett vårdträd ger en trevlig gårdsbild. Utöver stallbyggnaderna med äldre stall finns byggnad för bilar, maskiner eller kanske hästtransport. Nytt väderskydd för lösdrift. Huset genomgår en totalrenovering där stora tunga delar är klara, samtidigt som det fortfarande är enkelt att göra förändringar om man vill. Yttertaket är nästintill klart, fönsterna nya, fasaden påbörjad. Invändigt finns bla en ny platta på mark med golvvärme och rummen är uppreglade. Vardagsrummet kommer ha öppet upp i nock med synliga takbjälkar och på andra våningen finns stora fönster som kommer ge rummet ett fint ljus. Naturen är omväxlande mellan öppna område och skog och det finns många möjligheter för promenader eller ridning. Gång/cykelavstånd till Västersjön. Trots det fria läget är det bara drygt 10 minuter med bil till Hjärnarp med bla. skola, ica affär och motorväg. Välkomna till Ljungabolsvägen 29.

Lamellgatan 10, Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun

Lamellgatan 10

Lägenhet
Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 095 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 309 kr/mån
21 900 kr/m²

Genomgående fräsch och trivsam tvårumslägenhet med smakfull inredning och ljusa färger. Hall med garderobsmöbel. Kök med matplats, vit köksinredning som renoverades 2019. Ljust vardagsrum och rymligt sovrum med walk in closet. I samband med stambyte 1999 renoverades det helkaklade badrummet med dusch. Perfekt och bekvämt boende, här bor du med gångavstånd till Ängelholms centrum, havet och skogen. Välkommen till Lamellgatan 10.

  • Plus
Tångavägen 39, Tånga, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tångavägen 39

Radhus
Tånga, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 450 000 kr
113 + 51 m²
4 rum
443 m² tomt

Ett hus på landet för den lilla familjen. Bostadshuset renoverades för ca 15 år sedan men bl a kök, badrum, luft/vatten värmepump med vattenburen golvvärme på nedervåningen. På entréplan finns rymligt kök, vardagsrum, badrum med badkar, hobbyrum och tvättstuga. Från tvättstugan når du uterum och garage. Ovanvåning med två sovrum, toalett och genomgångsrum. Liten lättskött trädgård med fristående förråd. Här bor du i en liten by med grannar och med en fin vy över åkrarna. Välkommen till Tångavägen 39.

Södra Hornsgatan 1, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun

Södra Hornsgatan 1

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 850 000 kr
130 + 25 m²
5 rum
640 m² tomt

Välkommen till en mysig och välskött enplansvilla på barnvänligt och populärt område i Munka Ljungby. Belägen i slutet på en återvändsgata med hörntomt och lättskött trädgård. Uppfart för två bilar, inglasat uterum med trägolv. Två trädäck med bra läge. Ett hus med stort härligt kök och bra arbetsytor. 3 sovrum. Vardagsrum som leder till ett tillbyggt allrum med kamin. Vidbyggt garage med motordriven port och uppvärmt rymligt förråd. På baksidan av huset finns en stor allmänning med fotbollsplan och stor lekplats. Närhet till skola, dagis, affär m.m. Välkommen till Södra Hornsgatan 1.

Axtorpsvägen 44, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun

Axtorpsvägen 44

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 675 000 kr
128 + 82 m²
5 rum
1 594 m² tomt

Renoverad och mycket mysig, lantligt belägen fastighet med närhet till Munka-Ljungby. På entréplan finns det välkomnande hall och kök med utgång till trädgården, rymligt vardagsrum, sovrum/allrum med badrum. På ovanvåningen finns det möblerbar hall, tre sovrum varav 2 med sovloft, toalett. Källaren är perfekt för tonåringen, det finns det sovrum, badrum och bastu, tvättstuga, toalett, förråd/pannrum. Trädgården med stort trädäck samt damm och spabad. Uppfart med plats för flera bilar. Förråd. Välkomna till Axtorpsvägen 44.

Visar alla 17