Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mariehällsvägen 30J, Mariehäll, Stockholms kommun
Mariehällsvägen 30J, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Mariehällsvägen 30J, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Mariehällsvägen 30J

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
3 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 8/13
3 942 kr/mån
70 278 kr/m²

***Säljs på ritning!*** Nyproducerad lägenhet med fina materialval och en rogivande känsla tack för den rymliga balkongen med utsikt över Bällstaån! Fantastisk lägenhet med exklusiva och moderna inredningsval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tillgång till en rymlig balkong med utsikt över Bällstaån. Vidare finner ni ett rymligt sovrum med gott om förvaring! Här bor du nytt och bekvämt med bara några hundra meter till mysiga Sundbyberg som har både t-bana, tvärbana och buss att erbjuda. I kvarteren runtomkring finns gott om butiker, restauranger och fina Signalfabriken. Nytta, nöje och allt annat du behöver finns på promenadavstånd. Stockholm city är aldrig mer än tio minuter bort. TILLVAL: BADRUM: - Takdusch KÖK: - Rostfri ugn - Rostfri kyl/frys - Spotlights under köksluckor i kök inkl. dimmer - Tillträde 2024-06-25 - Externt förråd tillhör lägenheten **FÖR MER INFORMATION KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE!** Bli den första som flyttar in i den här fantastiska lägenheten som har allt att erbjuda. Bostaden är inredd i Besqabs inredningskoncept "Superb" - Exklusiv inredning där kontrasterna gör att färger och material framhäver varandra. Klassiskt möter modernt i en sammansvetsad helhet.Lägenheten har genomgående vitpigmenterad, mattlackad ekparkett på golven och målade väggar i grågröna toner som följer inredningskonceptets färgskala samt fönsterbänkar av natursten. Läs gärna mer på följande hemsida: https://www.besqab.se/stockholm/bromma-mariehall/niva/

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mälarblick 44, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Mälarblick 44

Villa
Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
7 500 000 kr
140 + 37 m²
6 rum
206 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Snörmakarvägen 1, Åkeshov, Stockholms kommun

Snörmakarvägen 1

Lägenhet
Åkeshov, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 195 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
4 300 kr/mån
52 262 kr/m²

Varmt välkommen till Snörmakarvägen 1 och denna genomgående lägenhet! Här finner du en rymlig och ljus tvårummare som har allt du behöver. Stig in genom dörren och låt dig välkomnas av en varm och mysig atmosfär med fina ljusinsläpp, välplanerad planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Tidstypiska 40-tals detaljer har bevarats samtidigt som smakfulla renoveringar gjorts. Lägenheten är belägen på en lugn och attraktiv gata med bra kommunikationsutbud och gott serviceutbud med matbutiker, restauranger, gym och mycket mer. Det blir ett optimalt boende för dig som vill bo lugnt men samtidigt ha närhet till allt. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Kyl, frys och diskmaskin är inköpta 2023-2024. BRF Väverskan 8 - Föreningen äger marken. - Bredband (fiberoptik) ingår i avgiften (Bahnhof 1000/1000mbit). - Stabil förening som gjort många av de större renoveringarna - 7 569kr/kvm i belåning (2,2 mkr i kassan). - Intäkter = ca 250 000kr/år från hyreslägenheterna, lokalerna + parkeringsplatser. Kommunikation: Med tunnelbanan från Brommaplan når du bland annat såväl Fridhemsplan som Vällingby på 10 minuter. På ca 5 min avstånd med antingen buss eller tunnelbana finns även tvärbanan som smidigt tar er mellan Solna i norr och Sickla/Hammarby Sjöstad i söder.

Sigrid undsets gata 24, Blackeberg, Stockholms kommun

Sigrid undsets gata 24

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 990 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/6
4 403 kr/mån
36 024 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea om hela 83 kvm i Brf Smålänningen – en pärla med bevarade originaldetaljer från 50-talet som väntar på att bli ditt nya hem. Steg in i ett hem med bevarade originaldetaljer från 50-talet som ger varje rum en unik charm och karaktär. Denna ljusa och luftiga hörnlägenhet erbjuder bland mycket annat generösa utrymmen, en balkong med total avskildhet och ett praktiskt originalkök. Lägenheten erbjuder tre rum och kök med exceptionell förvaring och ett stambytt badrum. Vardagsrummet är rymligt och skapar en känsla av rymd och ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Lägenheten har genomgått en omfattande målning med en varm beige kulör, vilket ger en inbjudande och varm känsla till rummen. Bekvämt med hiss i huset. Ta chansen att skapa ditt drömboende i en av Brommas mest eftertraktade föreningar – Brf Smålänningen 3. Här finner du ett brett utbud av gemensamhetsytor, inklusive två välfungerande tvättstugor och en trivsam utomhusmiljö där du kan njuta av avkopplande stunder. Med en noggrant balanserad ekonomi och strukturerade framtidsplaner kan du känna dig trygg. Föreningen har ett flertal hyresrätter (32st) som dolda tillgångar och har en god likviditet i kassan samt en låg belåningsgrad om endast 1 296 kr/kvm (2022). Välkomna att kontakta din lokala mäklare Romeo på 072-310 12 03 vid intresse och mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Björketorpsvägen 13, Stockholm - Bromma, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Björketorpsvägen 13, Stockholm - Bromma, Stockholms kommun, bild 2
Björketorpsvägen 13, Stockholm - Bromma, Stockholms kommun, bild 3

Björketorpsvägen 13

Lägenhet
Stockholm - Bromma, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
1 595 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/5
2 035 kr/mån
56 964 kr/m²

Superfin bostad på Björketorpsvägen 13 med goda kommunikationsförbindelser. Ljus och harmonisk bostad med yteffektiv planlösning om 28 kvm. Här erbjuds en trivsam boendemiljö med alla bekvämligheter du kan önska dig. Beläget i utmärkt läge med närhet till Råcksta T-Bana har du både det naturnära lugnet och närheten till service och bekvämligheter. Direkt vid entrén möts du av en inbjudande atmosfär och gott om förvaringsutrymme för dig som föredrar ordning och reda. Lägenheten har en smart sovalkov som ger flexibilitet till att skapa en arbetsplats eller ett mysigt sovutrymme. Perfekt för studenter eller yrkesverksamma som behöver ett funktionellt utrymme att arbeta eller plugga hemifrån. Här kan du också koppla av och återhämta dig i en lugn och fridfull miljö, bortom vardagens stress och bekymmer. Badrummet är stilrent och helkaklat med generösa ytor och god standard på materialval som ger en lyxig känsla och praktisk användning av det nödvändiga som behövs i ett badrum. Köket är välplanerat och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Rejäla fönster som bidrar rikligt med ljusinsläpp och en behaglig öppenhet. Det stora rummet är lättmöblerat och rymmer både soffa och matplats. Här finner du din sociala yta perfekt stunder för avkoppling och umgänge. Till lägenheten har du även en fransk balkong som bidrar med ytterligare ljusinsläpp och luftig atmosfär överlag. Föreningen är stabil och har genomfört större renoveringar. Långsiktighet och hållbarhet för de boende prioriteras tydligt. Dessutom har föreningen en del intäkter i form av byggnaden på Björketorpsvägen 15 som hyrs ut och bidrar ytterligare till en god ekonomi. Området erbjuder lugn och ro med närhet till natur och fina strövområden. Samtidigt finns all tänkbar service inom bekvämt gångavstånd. Tunnelbana, matbutiker och restauranger bland annat. Varmt välkommen till Björketorpsvägen 13 och Bostadsrättsföreningen Långskeppet – en perfekt plats att kalla ditt hem? Kontakta mäklare för vidare info och ytterligare service.

  • Premium
  • Hiss
Arkitektvägen 45, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun
Arkitektvägen 45, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun, bild 2
Arkitektvägen 45, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun, bild 3

Arkitektvägen 45

Lägenhet
Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
3 995 000 kr
59 m²
2 rum
3 360 kr/mån
67 712 kr/m²

Välkommen till denna moderna och väldisponerade bostadsrättslägenhet på Arkitektvägen i natursköna Bromma. Med en yta på 59 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa utrymmen och en smart planlösning som passar perfekt för dig som söker en bekväm och funktionell boendemiljö. På bottenplan i en stabil och välskött förening finner du denna pärla av en bostad. Här kan du njuta av en bekväm och naturnära tillvaro, samtidigt som du har närhet till allt som Bromma har att erbjuda. Den moderna utrustningen i lägenheten ger en känsla av stil och komfort. Här finns alla bekvämligheter du behöver för att trivas, medan de stora fönsterpartierna släpper in generöst med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningen. Bromma - Abrahamsberg är ett område som lockar med sin grönska och närhet till både parker och vatten. Här kan du njuta av avkopplande promenader eller cykelturer längs med vackra stigar. Denna välplanerade bostad erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett modernt kök och ett stilrent badrum. Här finns även ett sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Detta är verkligen det perfekta hemmet för dig som vill bo bekvämt och njuta av det bästa som Bromma har att erbjuda. Välkommen till Arkitektvägen – en plats där moderna bekvämligheter möter naturnära skönhet!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tranebergsvägen 22, Traneberg, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Tranebergsvägen 22

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/3
1 968 kr/mån
65 658 kr/m²

I ett av Brommas mest eftertraktade områden hittar vi denna välplanerade och yteffektiva tvåa med låg avgift. En välplanerad gavellägenhet med fönster i två väderstreck, sociala ytor och generös takhöjd. Ljus och trivsam planlösning som är genomgående riktligt med ljusinsläpp. Inbjudande hall med avhängningsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat som bjuder in till socialt umgänge. Optimalt planerat och stilrent kök som renoverats och byggts om med bra förvaring och generösa arbetsytor. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Stabil och välskött förening med en belångsgrad på endast 3 030 kr/kvm. Detta boende har ett av Tranebergs absoluta bästa lägen – med gångavstånd från Alviks Torg ligger Tranebergsvägen i en lugn och grönskande miljö. I närområdet finns lummig natur, badbryggor och båtklubbar. Närheten till Alviks Torg med all service och kommunikationer gör att läget får en betydande roll. Tunnelbana & tvärbana finns bara ett stenkast bort och öppnar upp fantastiska möjligheter för dig som pendlar. De centrala delarna av Stockholms innerstad nås på ca 10 minuter. Behöver du snabbhandla så ligger det en bra närlivs på Gesundaplan och vill du ha större utbud finns trevliga ICA Alvik vid Alviks Torg och bjuder på generösa öppettider fram till kl. 23:00. Från Traneberg är det inte långt över till Kungsholmen, ta Tranebergsbron över till populära Fredhäll och Hornsberg Strand.

  • Plus
Margretelundsvägen 32, Traneberg, Stockholms kommun

Margretelundsvägen 32

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 795 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 999 kr/mån
62 111 kr/m²

- STAMBYTT BADRUM 2022 - VÄLPLANERADE KVADRATMETER - LEDIG PARKERINGSPLATS - DOLDA TILLGÅNGAR I FORM AV 3 HYRESRÄTTER -TILLHÖRANDE FÖRRÅD -10 MIN TILL T-BANAN - GÅNGAVSTÅND TILL MÄLAREN - INSYNSSKYDDAT LÄGE - TVÄTTMASKIN I LÄGENHETEN - INFLYTTNINGSKLAR - TRIVSAM PLANLÖSNING - BEVARAD 30 -TALSCHARM - MYSIG BALKONG Kvadratsmart lägenhet högst upp i huset som ligger insynsskyddat mot det lummiga skogsbrynet med genomgående charm. Här finns stora härliga fönsterpartier i två väderstreck för fint ljusinsläpp och härlig balkong med sol hela dagen. I denna trevliga tvårummare är det lätt att känna sig som hemma då bostaden ligger belägen i ett av föreningens bästa lägen! Bostaden bjuder vidare på ett praktiskt och lättarbetat kök, lättmöblerade ytor och ett helkaklat och modernt badrum stambytt 2022 med kombinerad torktumlare och tvättmaskin. All el i kök och badrum är bytt. Stort och ljust vardagsrum, rymligt sovrum, samt kök med bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har genomgående bra skick med samtliga ytskikt renoverade liksom nytt kök och alla vitvaror från 2022. Denna lägenhet måste ses på plats! Föreningen heter Brf Stubintråden 7 är trevlig och pålitlig sådan med gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Via föreningen får du bland annat tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd. På baksidan finns även en liten trädgård med trädgårdsmöbler som man har tillgång till. I månadsavgiften ingår värme, vatten och källarförråd. Föreningen amorterar på lånen och har tre hyresrätter kvar som en dold tillgång, varav en har beslutats att säljas och kommer att bidra till en förbättrad ekonomi för föreningen. De andra två hyresrätterna förblir en dold tillgång, vilket ytterligare stärker föreningens finansiella stabilitet och möjligheter till framtida investeringar eller underhållsprojekt. Föreningen tillhandahåller 12 parkeringsplatser för 500 kr/mån idag finns 1 ledig (kontrollerad 2023-08-04) Detta boende har ett av Tranebergs bästa lägen – med promenadavstånd till pulserande Alvik med både tunnelbana, tvärbana och med närhet till Mälaren! Här finns även affärer, restauranger och gym. Med ca 5 minuters promenad nås Minnebergsbadet. Ulvsunda slott når du inom några minuter och cykeln tar dig till Kungsholmen på en kvart. Här finns det mesta för alla som vill kunna njuta av Traneberg. Välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Balkong
Troxhammar byväg 35C, Ekerö, Ekerö kommun
Troxhammar byväg 35C, Ekerö, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 35C, Ekerö, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 35C

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
5 450 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1
0 kr/mån
48 661 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Troxhammars Trädgårdar utvecklas som nyproducerade bostäder med starkt fokus på hållbarhet och miljö. Klimatpåverkan minimeras genom framförallt att husen byggs i trä. Detta i kombination med byggnader som har en låg energiförbrukning och solpaneler. Här skapar man bostäder som är hållbara nu och i framtiden. Bostäderna i projektet har genomtänkt planlösning med fokus på sociala ytor men även allt det praktiska för att få ihop vardagspusslet. Här kan du flytta in och börja njuta av ditt boende omgående och framförallt erbjuds det lantliga i kombination med att endast ha ca 2 mil till Stockholms innerstad. De moderna bostäderna är smakfullt inredda och rejäla fönsterpartier innebär mycket ljus! Materialvalen finns det mer info om i dokumentet som heter "Rumsbeskrivning". I dokumentet finns info om hur genomtänkt det hela är med kök från Ballingslöv, helkaklade fräscha våtrum, vitmålade väggar med mera. Varm faluröd nyans är något som knyter an fasaden till den omkringliggande miljön och den lantliga idyllen. Förutom det visuella så har denna erfarna entreprenören även satsat på moderna lösningar såsom solceller och egen parkeringsplats för samtliga bostäder komplett med elbilsladdare. Totalt byggs 13 st bostäder i Brf Troxhammar Trädgårdar i lite olika storlekar och utföranden samt att du får två års avgiftsfritt! https://www.lansfast.se/till-salu/bostad/stockholm/ekero/ska/troxhammar-byvag-31a/cmnyprod5ems4cj3u4an16kc/ Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda bussförbindelser, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Tveka inte med att höra av dig till ansvarig mäklare för få svar på det som är väsentligt för just dig. Observera att avvikelser kan förekomma gällande visualiseringsbilder, text och dokumentation.

  • Premium
  • Uteplats
Troxhammar byväg 35F, Troxhammar, Ekerö kommun
Troxhammar byväg 35F, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 35F, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 35F

Lägenhet
Troxhammar, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
4 980 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1
0 kr/mån
57 241 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Troxhammars Trädgårdar utvecklas som nyproducerade bostäder med starkt fokus på hållbarhet och miljö. Klimatpåverkan minimeras genom framförallt att husen byggs i trä. Detta i kombination med byggnader som har en låg energiförbrukning och solpaneler. Här skapar man bostäder som är hållbara nu och i framtiden. Bostäderna i projektet har genomtänkt planlösning med fokus på sociala ytor men även allt det praktiska för att få ihop vardagspusslet. Här kan du flytta in och börja njuta av ditt boende omgående och framförallt erbjuds det lantliga i kombination med att endast ha ca 2 mil till Stockholms innerstad. De moderna bostäderna är smakfullt inredda och rejäla fönsterpartier innebär mycket ljus! Materialvalen finns det mer info om i dokumentet som heter "Rumsbeskrivning". I dokumentet finns info om hur genomtänkt det hela är med kök från Ballingslöv, helkaklade fräscha våtrum, vitmålade väggar med mera. Varm faluröd nyans är något som knyter an fasaden till den omkringliggande miljön och den lantliga idyllen. Förutom det visuella så har denna erfarna entreprenören även satsat på moderna lösningar såsom solceller och egen parkeringsplats för samtliga bostäder komplett med elbilsladdare. Totalt byggs 13 st bostäder i Brf Troxhammar Trädgårdar i lite olika storlekar och utföranden samt att du får två års avgiftsfritt! Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda bussförbindelser, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Tveka inte med att höra av dig till ansvarig mäklare för få svar på det som är väsentligt för just dig. Observera att avvikelser kan förekomma gällande visualiseringsbilder, text och dokumentation.

  • Premium
  • Uteplats
Troxhammar byväg 35E, Troxhammar, Ekerö kommun
Troxhammar byväg 35E, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 35E, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 35E

Lägenhet
Troxhammar, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
5 495 000 kr
124 m²
5 rum
44 315 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Troxhammars Trädgårdar utvecklas som nyproducerade bostäder med starkt fokus på hållbarhet och miljö. Klimatpåverkan minimeras genom framförallt att husen byggs i trä. Detta i kombination med byggnader som har en låg energiförbrukning och solpaneler. Här skapar man bostäder som är hållbara nu och i framtiden. Bostäderna i projektet har genomtänkt planlösning med fokus på sociala ytor men även allt det praktiska för att få ihop vardagspusslet. Här kan du flytta in och börja njuta av ditt boende omgående och framförallt erbjuds det lantliga i kombination med att endast ha ca 2 mil till Stockholms innerstad. De moderna bostäderna är smakfullt inredda och rejäla fönsterpartier innebär mycket ljus! Materialvalen finns det mer info om i dokumentet som heter "Rumsbeskrivning". I dokumentet finns info om hur genomtänkt det hela är med kök från Ballingslöv, helkaklade fräscha våtrum, vitmålade väggar med mera. Varm faluröd nyans är något som knyter an fasaden till den omkringliggande miljön och den lantliga idyllen. Förutom det visuella så har denna erfarna entreprenören även satsat på moderna lösningar såsom solceller och egen parkeringsplats för samtliga bostäder komplett med elbilsladdare. Totalt byggs 13 st bostäder i Brf Troxhammar Trädgårdar i lite olika storlekar och utföranden samt att du får två års avgiftsfritt! Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda bussförbindelser, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Tveka inte med att höra av dig till ansvarig mäklare för få svar på det som är väsentligt för just dig. Observera att avvikelser kan förekomma gällande visualiseringsbilder, text och dokumentation.

  • Premium
Stopvägen 93, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stopvägen 93

Lägenhet
Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
3 895 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
5 000 kr/mån
59 923 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a om 65 kvm i populära och omtyckta Åkeslund. - Synnerligen yteffektiv 3:a med flexibel planlösning! - Trevlig balkong med fritt söderläge, sol hela dagen och grönskande vy! - Ljus och genomgående planlösning med fönster i två väderstreck! - Insynsskyddat läge tack vare lummiga träd utanför! - Generösa ytor med bl.a. två rymliga sovrum samt bra förvaring! - Genomgående bra skick med nymålade väggar från 2021 och fina golv! - Välskött förening med låg belåningsgrad om ca 1901 kr/kvm och 1 hyresrätt kvar (god dold tillgång) som snart ska säljas! - Föreningen har idag större kassa än lån! - Lugnt och centralt läge nära bra kommunikationer, service samt grönskande natur! Här erbjuds trivsamt och välplanerat boende med bra läge på vån 2 av 3. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck med grönskande vy som ger begränsat med insyn i bostaden. Lägenheten disponeras enligt följande; Inbjudande hall med bra förvaring. Smakfullt kök med vita luckor, gott om förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor samt fönster som ger fint ljus. Full utrustning med bl.a. kombimaskin tvätt/tork från -21 och diskmaskin från -22. Stort och ljust vardagsrum som har generösa ytor för sällskapsmöblering, förvaring samt stor matplats. Härligt ljusinsläpp genom fönster och glasad utgång till balkong. Trevlig balkong som vetter mot husets lummiga baksida med soligt söderläge. Stambytt badrum i ljusa toner och med kakel, klinkergolv med golvvärme, fönster samt badkar. Två rymliga sovrum i varsin del av lägenheten, båda med plats för stora sängar och bra förvaring. Genomgående gott skick med målade väggar från 2021 och fina golv. Bra förvaring genom flera garderober samt två källarförråd. Stabil och välskött förening med låg belåningsgrad om 1901 kr/kvm och de stora renoveringarna utförda. Det finns 1 hyresrätt kvar i föreningen vilket är god dold tillgång. Mysig, gemensam uteplats med utemöbler och grillmöjligheter. Perfekt kombination av centralt läge intill Brommaplan med all dess service, flera busslinjer samt gröna linjens tunnelbana samtidigt som läget är väldigt tyst och rogivande med grönskande omgivningar. Populärt boende i kvarteret ovanför Brommaplan. Här råder lugn och grönska med ett intilliggande parkområde som ger en grön oas. Du får promenadavstånd ner till Mälaren och populära Solviksbadet samtidigt som det finns omedelbar närhet till all tänkbar service. Nere vid Brommaplans centrum finns tunnelbana och busstation, ICA, Coop, SATS, caféer, restauranger och annan service. Utöver detta finns även ett trevligt bageri längre upp på Tunnlandsvägen. Här bor ni, trots det lugna läget, stadslikt, med närhet till allt som vardagen önskar. Med tunnelbanan från Brommaplan når du bland annat såväl Fridhemsplan som Vällingby på 10 minuter. Från den stora bussterminalen tar du dig inte bara till mälaröarna utan även till större delarna av norrort. Även flygbussen till Arlanda går från Brommaplan vilket är ett stort plus. På ca 5 min avstånd med antingen buss eller tunnelbana finns även tvärbanan, som smidigt tar er mellan Solna i norr och Sickla/Hammarby Sjöstad i söder.

  • Balkong
Bondhagsvägen 41, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Bondhagsvägen 41, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Bondhagsvägen 41, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Bondhagsvägen 41

Radhus
Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
3 700 000 kr
120 m²
5 rum
4 930 kr/mån
30 833 kr/m²

Nu ges möjligheten att flytta in i detta BR-radhus där ingen annan har bott, beläget i den växande stadsdelen Bro Mälarstad. Här bor ni med Mälaren som granne och med en av Europas främsta golfbanor, Bro Hof, på andra sidan skogsdungen. Radhuset präglas av ljusa och öppna ytor samt en genomgående hög byggkvalitet med bland annat enstavsparkett. Nedre plan har möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Marbodal med det mesta i utrustningsväg samt matplats för minst 8 personer. Från vardagsrummet nås den vackra altanen med utsikt mot hål 16 vid "Castle Course". Badrummet har bland annat tvättmaskin, torktumlare duschhörna. Ovanvåning med fyra rymliga sovrum samt ett övre allrum med plats för soffgrupp. Badrummet på övre plan har badkar. Utanför huset finns plats för parkering samt ett förråd med goda förvaringsutrymmen. Effektivt uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump, vattenburen värme. I området finns Jensen Education som erbjuder skola för F-9. I Bro finns dessutom flertalet kommunala skolor och förskolor. Flertalet badplatser och möjlighet till båtplats finns inom en kort biltur från huset. Goda kommunikationer med gångavstånd till buss för vidare färd mot pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det drygt 30 minuter in till City.

  • Premium
  • Energieffektiv
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 54

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
5 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/8
5 718 kr/mån
66 188 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna och nyproducerade gavellägenhet om hela 80 kvm på en av Brommas mest eftertraktade adresser som bland annat erbjuder påkostade tillval samt centralt och sjönära läge! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig lägenhet med högt läge i nyproducerade Brf Pråmen som uppförts av JM i kvarteret Strandkanten intill Bällstaån. Lägenheten har en ljus och luftig planlösning samt ett stilrent uttryck genom smakfulla materialval. Här har man gjort både snygga och påkostade tillval som ger lägenheten en trendig och lyxig känsla. Tvärbanan ligger bara ett stenkast från lägenheten. Inbjudande hall där man välkomnas in i bostaden samt bra förvaring i inre hall. Modernt och stilsäkert kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Här erbjuds smakfulla luckor i ljus ton, snygg bänkskiva samt rostfria vitvaror. Trevlig matplats med plats för stort matbord i öppen planlösning mot vardagsrum, perfekt för mingel i större sällskap. Stort och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöbler. Från vardagsrum når man balkongen med soligt läge! Ett badrum med kaklade väggar och klinkergolv i trendig ljus ton samt egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare och tillhörande skåp. Stort master bedroom med bra förvarning. Bra förvaringsmöjligheter genom flera garderober bakom skjutdörrar samt ett stort separat källarförråd. När du bor i Brf Pråmen har du populära Bällstaån precis utanför huset. Ån rinner ut i Bällstaviken i Ulvsundasjön som i sin tur är en del av Mälaren. Att leva nära vatten ger ett speciellt lugn. Längs med Bällstaviken kan du spendera soliga dagar på bryggorna, lägga till med båt samt ta långa promenader. I samband med områdets förändring från industri till bostadsområde så planeras en 2,5 meter bred gångväg med bryggor längs norra strandkanten. Det betyder att du som lever här får större ytor för rekreation och större närhet till vatten. Här bor man på strandpromenaden i ett expansivt läge med utmärkta kommunikationer, restauranger, butiker och fina grönområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Spångavägen 138, vån 2, Bromma Kyrka, Stockholms kommun

Spångavägen 138, vån 2

Lägenhet
Bromma Kyrka, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
1 695 000 kr
19 m²
1 rum
vån 2/3
1 059 kr/mån
89 211 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och yteffektiva 1:a som är belägen mitt i Bromma Kyrkas villaidyll. - Charmig 20-talsetta som totalrenoverades 2016/2017! - Ljust och yteffektivt boende mitt i villaidyllen! - Juridisk person kan köpa! - Stabil förening med goda lokalintäkter, friköpt mark, parkeringsplatser samt gemensam trädgård! - Trevlig läge intill grönskande natur samt närhet till badsjö, buss och matbutik. I charmigt 20-talshus erbjuds här ett stilrent renoverat boende om ca 19 kvm med allt man behöver. Hela lägenheten totalrenoverades 2016/2017. Härligt ljusinsläpp genom stort parfönster med utsikt mot grönskande villaområde. Föreningen har friköpt mark, godkänner juridiska personer som köpare, låga avgifter och de stora renoveringarna bakom sig. Lägenheten disponeras enligt följande. Inbjudande hall med avhängningsmöjligheter samt fint trägolv. Smakfullt helkaklat badrum med dusch, vägghängd wc, handfat med kommod samt badrumsspegel. Vidare in till rummet möts man av bostadens generösa ljus genom stort parfönster. Rummet har vitmålade väggar och ljust golv. Här erbjuds plats för säng, soffa och bord. Stilren kokvrå med vita luckor på skåpsluckor, kakelmosaik som stänkskydd ovanför arbetsbänk med spishäll och infälld diskho. Den maskinella utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn/mikro samt integrerad kylskåp med frysfack. Mycket trivsamt boende för dig som flyttar hemifrån, om du har en aktiv livsstil eller om du reser mycket då det också är nära till Bromma Flygplats. Lägenheten tillhör Brf Prästgället 2, en välskött förening som genomgått flertalet renoveringar under åren. Föreningen har även 1 lokal där populära Bromma Bistro ligger och som genererar intäkter till föreningen. Trevligt att ha nära till nybakat bröd och bullar eller njut av en god bit mat. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, förvaringsbod samt en gemensam trädgård i lummig omgivning. Om man har bil finns det även möjlighet till parkeringsplats. Föreningen äger marken vilket är en stor fördel. Till lägenheten hör ett källarförråd. Här bor man bekvämt med goda kommunikationer i form av buss 117 precis utanför dörren som tar er vidare både till Brommaplan och Spånga Station. Kort promenadavstånd till Ica vid Spångavägen/Bällstavägen samt till badsjön Kyrksjön. Går man lite längre eller tar bussen så finns Brommaplan nära med ett brett serviceutbud genom bland annat mataffärer ICA och Coop, SATS-gym, restauranger, caféer, banker, Systembolaget, apotek och övrig service. Mitt i villaidyllen finner ni Kyrksjölötens naturreservat, perfekt för dig som gillar att promenera och motionera. Här bor ni i ett mycket lugnt och stillsamt område med skog och grönskande natur precis intill.

Tunnlandsvägen 3, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Tunnlandsvägen 3, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 2
Tunnlandsvägen 3, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 3

Tunnlandsvägen 3

Lägenhet
Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
4 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
6 112 kr/mån
59 198 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna ljusa och välplanerade 3:a om ca 81 kvm. Lägenheten är smakfullt renoverad med nyrenoverat kök, snyggt badrum och ljusa ytskikt. Trevlig balkong som ligger med soligt söderläge och trivsam vy mot intilliggande park. Eftertraktat och lugnt läge intill grönskande park, nära till skolor samt T-bana både vid Brommaplan och Abrahamsberg. Välskött förening med hiss, parkeringsplatser (varav sex är laddstolpar för elbilar) samt trevlig gemenskap. Trivsam och luftig planlösning med gott om plats för barnfamiljen. Stilrent, nyrenoverat kök med nya maskiner, gott om förvarings samt bra arbetsytor. Stilfulla toner genom påkostad arbetsbänk i vit stenkomposit, vitt stänkskydd, snygga luckor med fina knoppar. Från köket når man den trevliga balkongen med parkutsikt. Smakfullt och rymligt badrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv samt egen tvättdel. Ljust och luftigt vardagsrum med lättmöblerade ytor och härligt ljus från fönsterparti mot lummigt träd. Två rymliga och rogivande sovrum med plats ordentliga sängar, förvaring och arbetsplats. Bra förvaring genom garderober och klädkammare. Här erbjuds ett inflyttningsklart boende! Populärt boende i kvarteret ovanför Brommaplan. Här råder lugn och grönska med ett intilliggande parkområde som ger en grön oas. Tunnlandsparken intill föreningen rustas nu upp med nya planteringar, utegym, uppdaterade lekplatser, grillplatser etc. Den lummiga parken erbjuder inte bara en behaglig vy utan även ett populärt område för barnfamiljen, vill barnen även sparka boll är det bara ett stenkast till Olovslunds fotbollsplan eller en mindre grusplan vid parken. Rakt över gatan finns trevligt bageri/konditori där man kan köpa bröd och fika. På gatan finns numera omtyckta "Tunnlandet - Taproom & Kitchen", på Tunnlandsvägen 65 som är en trevlig mötesplats för de som tycker om god mat och god dryck. Gångavstånd till flera förskolor och skolor som Kristofferskolan, Olovslundsskolan samt Abrahambergsskolan. Samtidigt finns omedelbar närhet till all tänkbar service. Nere vid Brommaplans centrum finns tunnelbana och busstation, ICA, Coop, SATS, Caféer, restauranger och annan service. Här bor ni, trots det lugna läget, stadslikt, med närhet till allt som vardagen önskar. Med tunnelbanan från Brommaplan når du bland annat såväl Fridhemsplan som Vällingby på 10 minuter. På ca 5 min avstånd med antingen buss eller tunnelbana finns även tvärbanan, som smidigt tar er mellan Solna i norr och Sickla/Hammarby Sjöstad i söder.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun

Masugnsvägen 68

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
6 890 000 kr
110 m²
4 rum
vån 5/8
7 155 kr/mån
62 636 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information och fler bilder! Nyproducerad gavelfyra i stilren nordisk stil med två balkonger, påkostade tillval samt centralt och sjönära läge! - Bli den första att flytta in med tillträde från 2023-03-15 till 2024-05-15! - Ljus och välplanerad 4:a om 110 kvm! - Två balkonger med soligt västerläge, den ena har sjöutsikt mot Bällstaån! - Nyproducerat toppskick med tilltalande materialval och påkostade tillval! - Perfekt planlösning med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre bra sovrum samt två badrum! - Underbart sjönäraläge intill Bällstaån! - Centralt läge nära Sundbyberg och Bromma Blocks! Läs gärna mer om projektet och se renderingsbilder och solstudien på JMs projektssida: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/bromma/strandkanten-strandpilarna/ Bostaden är under produktion - kontakta mäklaren för mer information! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig gavelfyra med högt läge i nyproducerade Brf Strandpilarna som nu uppförs av JM i kvarteret Strandkanten intill Bällstaån. Inflyttning för denna lägenheten sker 15 maj 2024, bli den första att bo i denna nya bostad! Lägenheten har en ljus och luftig planlösning samt ett stilrent uttryck genom smakfulla materialval. Här har man gjort både snygga och påkostade tillval som ger lägenheten en trendig och lyxig känsla. Inbjudande hall där man välkomnas in i bostaden samt bra förvaring i inre hall. Modernt och stilsäkert kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Här erbjuds smakfulla luckor i ljus ton, snygg bänkskiva i kompositsten, svart blandare, svarta knoppar samt rostfria maskiner. Trevlig matplats med plats för stort matbord i delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Stort och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöbler. Från vardagsrum når man balkong 1 med soligt söderläge! Två badrum med kaklade väggar och klinkergolv i trendig ljus ton av beige/sand samt komfortvärme på golvet. Det stora badrummet har även egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Stort master bedroom med utgång till balkong 2 samt bra skjutdörrsgarderob. Balkong 2 har mysig eftermiddags-/kvällssol. Två rymliga sovrum med plats för säng och förvaringsmöbel. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Bra förvaringsmöjligheter genom flera garderober bakom skjutdörrar samt separat källarförråd om ca 4 kvm. Brf Strandpilarna är en friköpt (ej tomträtt) förening som består av 76 lägenheter. Föreningen har en stor gård mot Bällstaån. När du bor i Brf Strandpilarna har du populära Bällstaån precis utanför huset. Ån rinner ut i Bällstaviken i Ulvsundasjön som i sin tur är en del av Mälaren. Att leva nära vatten ger ett speciellt lugn. Längs med Bällstaviken kan du spendera soliga dagar på bryggorna, lägga till med båt samt ta långa promenader. I samband med områdets förändring från industri till bostadsområde så planeras en 2,5 meter bred gångväg med bryggor längs norra strandkanten. Det betyder att du som lever här får större ytor för rekreation och större närhet till vatten. I den norra delen får strandparken en grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken. Här bor man på strandpromenaden i ett expansivt läge med utmärkta kommunikationer, restauranger, butiker och fina grönområden.

  • Balkong
  • Hiss
Masugnsvägen 68, Bällsta, Stockholms kommun

Masugnsvägen 68

Lägenhet
Bällsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
6 395 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/8
7 568 kr/mån
58 136 kr/m²

Tillträdesdag är 2024-03-28 Va först i att förvärva denna nyproducerade bostad på Masugnsvägen 68 i populära Mariehäll. Välplanerad och rymlig hörn-4:a om 110 kvm som är inredd i en stilren nordisk stil med vitlaserad stavparkett, fönsterbänkar i natursten och genomgående vita väggar. Hall som öppnar sig fint mot resten av lägenheten, här finns två stora skjutdörrsgarderober. Från hallen når du det mindre vitkaklade duschrum med tvättställ, toalett och dusch. Rymliga sovrum varav det ena med skjutgarderob och plats för dubbelsäng, här finner du även utgången till terrassen om ca 5 kvm mot lokalgatan. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum men här kan du även välja en mer flexibel planlösning och dela av köket med en innervägg beroende på vad som passar din livsstil. Modernt kök utrustat med rostfria energieffektiva vitvaror som två stycken delade kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll och fläkt, ugn och micro. Här finns även plats för matbord. Vitkaklat badrum med grått klinker på golvet, utrustat med wc, dusch och både tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva och förvaring i överskåp. Missa inte denna! För mer information kontakta ansvarig mäklare. På Masugnsvägen har du populära Bällstaån precis utanför huset. Ån rinner ut i Bällstaviken i Ulvsundasjön som i sin tur är en del av Mälaren. Att leva nära vatten ger ett speciellt lugn. Längs med Bällstaviken kan du spendera soliga dagar på bryggorna, lägga till med båt samt ta långa promenader. I samband med områdets förändring från industri till bostadsområde så planeras en 2,5 meter bred gångväg med bryggor längs norra strandkanten. Det betyder att du som lever här får större ytor för rekreation och större närhet till vatten. I den norra delen får strandparken en grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken.

  • Balkong
  • Hiss
Klädesvägen 40, Bromma - Brommaplan, Stockholms kommun

Klädesvägen 40

Lägenhet
Bromma - Brommaplan, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 695 000 kr
43 m²
2 rum
vån 5/6
3 619 kr/mån
62 674 kr/m²

Ring för privatvisning Ljus och välplanerad 2:a om 43 kvm som erbjuder ett högt och fritt läge på vån 5/6. Modernt och bekvämt boende i nyproducerad fastighet från 2017 med hiss, gemensam gård med pool samt nära allt man behöver. - Från den stora och trevliga balkongen har man fin utsikt över poolen och kan njuta av sol hela dagen fram till kvällen. - Lägenheten känns verkligen större än sina kvadratmeter och ger lättmöblerade ytor! - Soligt och högt söderläge med vy över gården med gemensam pool och soldäck. - Ta chansen att få bo i Brommas häftigaste bostadskvarter med poolutsikt, bara 15 min från Stockholm City. Juridisk person accepteras! Bostaden nås från en delvis inbyggd entréterrass och erbjuder en hall med gott om förvaring. Trivsamt sovrum med plats för stor säng, förvaring och arbetsplats. Innan vi når vardagsrummet med kök i öppen planlösning, ett väl tilltaget badrum med egen kombimaskin för tvätt och tork, klinkergolv och helkaklade väggar samt dusch bakom glasad vägg. Köket innehåller allt du behöver från tillverkaren HTH och maskiner från Siemens. I den öppna planlösningen ryms såväl matplats som soffmöblemanget innanför stora fönsterpartier mot den egna balkongen och innergården med sin pool. Balkongen är verkligen stor och vetter mot sydväst som ger gott om sol hela dagen till tidig kväll. Lägenheten är noggrant utformad för att vara optimalt yteffektivt och utnyttja varje kvadratmeter. Källarförråd finns. Välskött förening med stabil ekonomi, friköpt mark och trevlig gemenskap. Juridisk person accepteras! Föreningen höjde nyligen avgiften till nuvarande nivå för att ta höjd för inflation, högre elpriser och högre ränteutgifter. Föreningen har gemensamt bredbandsavtal samt elavtal vilket ger de boende mycket låga driftkostnader! Här är det enkelt att leva socialt om man så önskar. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med grillmöjligheter och det fina sydvästläget ger mycket sol över gården, gemensamma poolen och soldäcket. Perfekt att ta ett svalkande dopp när sommaren är varm. Medlemmarna har tillgång till gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, perfekt när man får gäster. Parkeringsmöjligheter finns i garaget (även laddplatser) under gården samt utomhus. Föreningen har också en bilpool för medlemmarna, perfekt när du endast behöver bil ibland. För dig som cyklar så finns flera stora cykelförråd som nås smidigt via hiss. Med endast några minuter till T-bana får du sova en stund extra på morgonen om så önskas. Bostaden ligger intill Brommaplan med all tänkbar service som vardagslivet behöver. Vid Brommaplans centrum finns bra kommunikationer som tunnelbana och bussar samt flera mataffärer, SATS-gym, Systembolaget, Apotek, restauranger och övrig service. Vid Abrahamsberg Centrum finner man bl.a. T-bana, matbutik, Friskis & Svettis-gym, stenugnsbageri och sushirestaurang. Här bor man med bekvämt läge, nära till allt som vardagen önskar och T-banans gröna linje både vid Brommaplan och Abrahamsberg som tar dig till Fridhemsplan på ca 10 min i ena riktningen och Vällingby på samma tid i den andra. Även flygbussen till Arlanda går från Brommaplan vilket är ett stort plus. På ca 5 min avstånd med antingen buss eller tunnelbana finns även tvärbanan, som smidigt tar er mellan Solna i norr och Sickla/Hammarby Sjöstad i söder. Inom gångavstånd finns flera fina strövområden som Judarnskogens naturreservat, Lillsjön och dess utegym eller njut av Mälarens vatten vid Solviksbadet,

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 19