Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Thillgatan 2, Våxtorp, Laholms kommun

Thillgatan 2

Villa
Våxtorp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
795 000 kr
92 + 52 m²
4 rum
881 m² tomt

Centralt belägen i Våxtorp finns denna 1,5 plans villa med källare och lummig trädgård. Villan är i stort behov av renovering, med potential till ett charmigt boende på centralt läge. Husets 1,5 plan är fördelat på fyra rum och kök samt två badrum. En härlig tomt med liten överbyggd veranda. Här bor man med närhet till såväl natursköna områden som livsmedelsbutik, pizzeria, förskola och skola.

Friggas väg 10, Ranviksterrassen, Båstads kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Friggas väg 10, Ranviksterrassen, Båstads kommun, bild 2
Friggas väg 10, Ranviksterrassen, Båstads kommun, bild 3

Friggas väg 10

Villa
Ranviksterrassen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
8 250 000 kr
142 m²
4 rum
600 m² tomt

På högt och framstående läge med vidsträckta vyer över Laholmsbuktens glittrande vatten och Hallandsåsens färgskiftande natur erbjuds denna högklassiga enplansvilla. Invändigt har villan totalrenoverats i exklusiva, enhetliga och tidlösa material som för tankarna till kontinenten med varm avkopplande känsla. Genomgående röd tråd som kombineras med en öppen ljus planlösning där skjutbart fönsterparti mot terrassen med spabad, pool och trädgård i etage skapar en underbar inne-ute känsla. Tre sovrum, två badrum och öppna sociala ytor, hela huset har ljuvligt kalkstensgolv, inredning och dörrar i ek i alla rum samt granitskivor i kök och badrum. En villa som bara måste upplevas, välkommen att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för mer information.

  • Premium
  • Energieffektiv
Erik Dahlbergs Gata 49, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Erik Dahlbergs Gata 49

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
43,5 + 4 m²
2 rum
3 207 kr/mån
43 563 kr/m²

På eftertraktade Tågaborg finner du denna ljusa, välskötta och renoverade fina tvåa med liten matplats i köket. Föreningen är välskött. Lägenheten är på tredje våningen och hiss finns. Välkommen att boka visning till denna yteffektiva lägenhet med vy, kontakta Miguel Ehrenfeldt !

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skogsvägen 4, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Skogsvägen 4

Villa
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 950 000 kr
53 + 25 m²
4 rum
1 193 m² tomt

Välkommen till paradiset i Vejbystrand, där drömmar om ett liv vid havet blir verklighet. Här, på en idyllisk plats längs Skäldervikens solsida och kust, hittar du ett enplanshus + fristående gästhus som har alla förutsättningar men behöver tas om hand och få lite kärlek. Vem skulle inte vilja bo i Vejbystrand ? Välkommen till din dröm vid havet. Här finner du inte bara ett hus; du finner ett hem där lycka och lugn blir en del av din vardag. Välkommen till din dröm vid havet – välkommen till Vejbystrand. Det är inte bara ett hus; det är ett hem där tid stannar och själen får andas fritt. Huset är omgivet av en frodig trädgård som ramar in din egen lilla oas. En porlande bäck slingrar sig genom tomten och skapar en fridfull ljudkuliss som följer dig vart du än går. Blommor och träd i all dess prakt bjuder in till picknickar, trädgårdsfester och stunder av fullständig avkoppling. Men detta är inte allt. För i trädgården finner du även ett fristående gästhus, här kan vänner och familj bo medan de delar din dröm om livet i Vejbystrand. De kommer att älska den lika mycket som du gör. Utsikten från denna pärla är inget mindre än spektakulär. Varje morgon välkomnas du av solens strålar som smyger sig över Skälderviken, och på kvällen kan du njuta av hisnande solnedgångar som målar himlen i nyanser av rosa, orange och lila. I fjärran reser sig Kullabergs majestätiska silhuett, ett landmärke som alltid påminner dig om den natursköna skönheten i detta område.

  • Plus
Gränsvägen 27, Hemmeslöv, Båstads kommun

Gränsvägen 27

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 600 000 kr
80 m²
3.5 rum
800 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga fastighet med fritidshus i ett plan, gäststugor och härlig trädgård på trevligt läge i Hemmeslöv. Här erbjuds en avslappnad atmosfär och vacker omgivning. Huvudbyggnaden består av 3,5 rum, kök, badrum och ett mysigt inglasat uterum. På fastigheten finns ytterligare tre byggnader, fristående gäststuga, gäststuga med vidbyggt garage samt ett fristående förråd. Området erbjuder närhet till både natur och nöjen, med havet, skogen och Båstad station inom bekvämt räckhåll. Kom och upptäck möjligheterna till avkoppling och vad närområdet har att erbjuda till detta härliga boende. Välkomna att kontakta Frances Strand för mer information!

Skabersjögatan 5, Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Skabersjögatan 5, Munka Ljungby, Ängelholms kommun, bild 2
Skabersjögatan 5, Munka Ljungby, Ängelholms kommun, bild 3

Skabersjögatan 5

Villa
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 295 000 kr
165 m²
6 rum
821 m² tomt

Unna dig det ultimata boendet med detta nybyggda 1-planshus i vinkel med en stilfull design. Med sina stora fönsterpartier och öppna planlösning erbjuder det en ljus och luftig atmosfär som kompletteras av nordisk design i naturliga ljusa färger och trädetaljer. Det moderna köket lockar med köksinredning i nougatfärg och marmordetaljer, medan de två ljusa badrummen imponerar med svarta duschväggar och beslag. Här kan du njuta av genomgående fiskbensparkettgolv och avkoppling på trädäcket. Missa inte chansen att äga detta unika och stilrena hem. Välkommen att kontakta Djavad Kristensen för visning.

  • Premium
Lobovägen 11B, Båstad, Båstads kommun
Lobovägen 11B, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Lobovägen 11B, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Lobovägen 11B

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
16 500 000 kr
152 + 28 m²
5 rum
352 m² tomt

Med vidunderlig utsikt över Båstad, Laholmsbukten och åsens böljande fält erbjuder vi nu ett nybyggt hus i världsklass på en av Båstads mest eftertraktade lägen. Med centralt läge strax ovanför Båstad centrum njuter man här av stillhet, lugn och en utsikt utöver det vanliga med hamnen i blickfånget. Huset, som är inflyttningsklart med nya möbler har all utrustning man kan tänka sig och försetts med markfasta markiser, kvalitetsmaterial och en takterrass med unik utsikt!

  • Premium
Köpmansgatan 110A, Malen, Båstads kommun
Köpmansgatan 110A, Malen, Båstads kommun, bild 2
Köpmansgatan 110A, Malen, Båstads kommun, bild 3

Köpmansgatan 110A

Villa
Malen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
125 + 200 m²
9 rum
478 m² tomt

Drömmer du om att förvandla en charmig fastighet till ditt drömhem? Välkommen till Malen, där romantiken i det förflutna möter potentialen för din framtida dröm i centrala Båstad. Upptäck en plats där historiens vingslag möter modern bekvämlighet. Mitt i Båstads hjärta, omgiven av charmiga butiker och livliga kaféer, finns Malen och din chans att förverkliga dina drömmar. Skapa din nya bostad på centralt och tillgängligt läge i Båstad!

  • Premium
Kattviksvägen 315A, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 315A, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 315A, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 315A

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
133 m²
5 rum
vån 1
8 485 kr/mån
67 632 kr/m²

Norrvikens By erbjuder en exklusiv bostadsutveckling vid havet, nära Båstad på Bjärehalvön. Här finns en tidlös arkitektur med spektakulär havsutsikt och närhet till Norrvikens trädgårdar. Interiören är noggrant utformad med materialval som för naturens skönhet in i hemmet. Lyxiga faciliteter inkluderar gemensam pool, tennis- och padelbanor, egen parkeringsplats med elbilsladdare och extra förvaringsutrymme. Med 133 kvadratmeter över två plan, uteplatser i två väderstreck och balkong, är detta en unik möjlighet att leva det ultimata kustlivet på Bjärehalvön. Köp nu med fri månadsavgift i 24 månader.

  • Premium
Heimdals väg 32A, Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Heimdals väg 32A, Skummeslövsstrand, Laholms kommun, bild 2
Heimdals väg 32A, Skummeslövsstrand, Laholms kommun, bild 3

Heimdals väg 32A

Lägenhet
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
115 m²
5 rum
5 070 kr/mån
21 739 kr/m²

Välkommen till detta stilfulla radhus i det eftertraktade området nära Båstad, en perfekt mix av modern design och bekvämt kustnära boende. Hemmet bjuder på en öppen planlösning, tre sovrum och två badrum, allt inramat av en elegant arkitektur. Njut av din morgonkaffe på terrassen med öppen vy eller utforska den närliggande sandstranden. Med dess genomtänkta utformning och högkvalitativa materialval är detta boende idealiskt för dig som värdesätter stil och funktion. Beläget med närhet till Båstads pulserande centrum och smidiga transportförbindelser, erbjuder detta hem det bästa av både stad och natur.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Killebacken 20A, Båstad, Båstads kommun
Killebacken 20A, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Killebacken 20A, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Killebacken 20A

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
11 950 000 kr
170 m²
4 rum
vån 4/4
7 582 kr/mån
70 294 kr/m²

Välkomna till Brf Hotell Båstad och en våning utöver det vanliga. Här möts man av klassisk arkitektur i modern tappning där detaljerna noteras. Vackra badrum, stort och ljust kök med öppet i nock, rymlig balkong med strålande havsutsikt och materialval utöver det vanliga. En kronjuvel i prestigefyllt projekt som även är en av Båstads största våningar. Centralt, modernt och genomtänkt boende som passar den medvetne med krav på kvalitet, centralt läge och stora ytor. Denna förening erbjuder en oas av avkoppling och lyx med sin magnifika gemensamhetspool. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll medan du tar ett uppfriskande dopp eller kopplar av vid poolkanten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun
  • Imorgon kl 11:00
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Mellbyrundan 17

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
157 + 45 m²
6 rum
988 m² tomt

En charmig enplansvilla i Mellbystrand med perfekt balans mellan modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Beläget på en lugn och trivsam återvändsgata, men ändå nära till bland annat handelsplats och skolor. Stranden når man bara en kort promenad bort. Huset är utformat med miljövänlighet i åtanke med solpaneler och stilfulla materialval från renoveringen 2023. Med sex rum och kök, inklusive fyra generösa sovrum, erbjuder det gott om plats för familj och gäster. Den smarta layouten och förvaringslösningarna gör vardagen både smidig och bekväm. En rymlig vardagsrum med en mysig kamin leder ut till det soliga altandäcket och uterummet. Den praktiska groventrén tar dig till garaget och tvättstugan, med ytterligare badrum och sovrum i närheten. En inhägnad tomt erbjuder flera uteplatser för utomhusliv året runt. Sammantaget är detta ett välskött och välplanerat hem som ger dig det bästa av Mellbystrands kustliv! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare info.

  • Premium
Stallvägen 36, Båstad, Båstads kommun

Stallvägen 36

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 375 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 717 kr/mån
27 778 kr/m²

Välkommen till populära Stallvägen och denna ljusa gavellägenhet med ljuvligt solläge och skyddad tomt. Lugnt och trevligt område med korta avstånd till Båstads centrum, service och hav. Lägenheten har öppen planlösning med härliga ytor, allrummet är ljust med utgång till altandäcket med sol stora delar av dagen. Tomt med gräsmatta och träd där växtlighet skyddar mot insyn. Här finns två sovrum, tvättstuga, badrum samt ljust kök med plats för matbord. Garage med förråd tillhör lägenheten. Välkomna till ett av de bästa gavellägena med både sol och tillgänglighet - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din tid för visning.

  • Plus
  • Uteplats
Lobovägen 7, Centrala Båstad, Båstads kommun
Lobovägen 7, Centrala Båstad, Båstads kommun, bild 2
Lobovägen 7, Centrala Båstad, Båstads kommun, bild 3

Lobovägen 7

Villa
Centrala Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
243 + 45 m²
7 rum
1 014 m² tomt

Kontinental och modern villa på ca 300 kvm strax ovanför Båstad med vyer som förför och en känsla som inte lämnar någon oberörd. Ett fantastiskt hem med internationell känsla på ett av Båstads mest eftertraktade lägen där lugnet och vyerna ligger i fokus. Välkomna till ert nästa drömboende i Båstad!

  • Premium
Järavägen 4, Hemmeslöv, Båstads kommun

Järavägen 4

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
5 163 kr/mån
32 083 kr/m²

Välkommen till Kvarteret Stensån – Inflyttningsklart! Ditt nya hem på ett harmonisk läge med naturen och modern bekvämlighet. Här väntar en unik möjlighet att bo i en naturskön miljö med närhet till Båstads bekvämligheter och enastående vyer över den imponerande Hallandsåsen. Inflyttningklara Varje lägenhet i Kvarteret Stensån är omsorgsfullt planerad för att erbjuda optimal komfort och funktion. Från de generösa uteplatserna på bottenvåningen, där du kan känna marken under dina fötter och njuta av den grönskande omgivningen, till de rymliga balkongerna på andra våningen, där du kan avnjuta panoramautsikten över landskapet i lugn och ro. Området präglas av en parkliknande atmosfär, med över 100 meter av grönområde som sträcker sig ner mot den slingrande Stensån. Här kan du umgås med grannar och vänner vid grillplatserna, spela boule eller bara njuta av en avkopplande promenad längs ån. Med inflyttningsklara lägenheter och många aktiviteter att utforska, är Kvarteret Stensån mer än bara ett bostadsområde.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Brf Stensån, null, Båstads kommun

Brf Stensån

Lägenhet
Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
fr. 2 695 000 kr
84 m²
3 rum
5 163 kr/mån

Välkommen till Kvarteret Stensån! Ditt nya hem på ett harmonisk läge med naturen och modern bekvämlighet. Här väntar en unik möjlighet att bo i en naturskön miljö med närhet till Båstads bekvämligheter och enastående vyer över den imponerande Hallandsåsen. Inflyttningklara Varje lägenhet i Kvarteret Stensån är omsorgsfullt planerad för att erbjuda optimal komfort och funktion. Från de generösa uteplatserna på bottenvåningen, där du kan känna marken under dina fötter och njuta av den grönskande omgivningen, till de rymliga balkongerna på andra våningen, där du kan avnjuta panoramautsikten över landskapet i lugn och ro. Området präglas av en parkliknande atmosfär, med över 100 meter av grönområde som sträcker sig ner mot den slingrande Stensån. Här kan du umgås med grannar och vänner vid grillplatserna, spela boule eller bara njuta av en avkopplande promenad längs ån. Med inflyttningsklara lägenheter och många aktiviteter att utforska, är Kvarteret Stensån mer än bara ett bostadsområde.

  • Nybyggnadsprojekt
Lillarydsvägen 46, Bjärehalvön, Båstads kommun
Lillarydsvägen 46, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Lillarydsvägen 46, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Lillarydsvägen 46

Gård/Skog
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
11 995 000 kr
130 + 30 m²
4 rum
4,8 ha tomt

Idyllisk och komplett hästgård på vägen mot Torekov om ca 5 ha mark och genomgående välskötta ytor både in och utvändigt. Svårslaget läge med fantastisk utsikt över landsbygden, havet och Kullaberg och närhet till allt Bjärehalvön erbjuder. Renoverat boningshus med tidsenliga detaljer, smakfulla ytor och en underbar trädgård med orangeri och poolområde. Stor ladbyggnad som inrymmer inomhusmanege, stall, lagerlokal samt festvåning med kontorsutrymme. Vackert belägna hästhagar, fina ridvägar i området och närheten till hav, strand och natur gör denna gård till något utöver det vanliga. Välkommen till Villa Lillaryd!

  • Premium
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Fiskebyn 2

Radhus
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
111 + 6 m²
5 rum
189 m² tomt

Strandnära paradis i Mellbystrand! Nybyggt radhus från 2019, friköpt tomt, öppen planlösning, hög kvalitet. Perfekt för permanent- eller fritidsboende. Marbodal-kök, ljusa ytskikt, och härlig utomhusmiljö med stort trädäck. Bekymmersfritt boende med naturen och havet som grannar! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer information.

  • Premium
Solkurvan 21, Tuvelyckan, Båstads kommun
Solkurvan 21, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 2
Solkurvan 21, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 3

Solkurvan 21

Radhus
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
110 m²
5 rum
6 351 kr/mån
29 045 kr/m²

Välkommen till Brf Solgläntan - ditt nya hem på Tuvelyckan intill Hemmeslöv. Ett modernt radhus med högkvalitativa material, perfekt beläget nära hav, natur och det nya stationsområdet. Här erbjuds en harmonisk livsstil i en familjär förening, med stilfullt boende och panoramautsikt från balkongen som ligger i söderläge på ovanvåningen. Optimalt för dig som söker lugn och frihet, samtidigt som du har närhet till Båstads puls och dess mångfald av aktiviteter. Upptäck detta exklusiva boende där varje detalj är noggrant planerad för att skapa det ultimata hemmet i Båstad. Varmt välkomna att höra av dig till Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tarravägen 19, lgh 1301, Båstad, Båstads kommun
Tarravägen 19, lgh 1301, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Tarravägen 19, lgh 1301, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Tarravägen 19, lgh 1301

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
4 880 kr/mån
62 438 kr/m²

Välkommen till denna vackra takvåning med mycket karaktär i Buena Vista! En välplanerad trea på centralt och avundsvärt läge med utsikt i tre vädersträck. Ett bekvämt boende med gångavstånd till centrum, hamnen och tennisen där man njuter av det sköna livet och vaknar upp till vyerna över Båstad och Laholmsbukten. Ett bekvämt boende för den med höga krav på läge och karaktär! Välkommen att kontakta Maria Ståhl för med information och för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Plommonvägen 26

Radhus
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
104 + 26 m²
3 rum
364 m² tomt

Underbara området Äppeldalen är beläget i en dalgång där fruktträd och grönska pryder sluttningarna. På en hörntomt mot naturen väntar Plommonvägen 26 – ett radhus på två plan som känns som hemma från första stund. Här förenas modern elegans med en varm känsla av hemtrevnad. Här bor man lugnt och tryggt utan genomfartstrafik och alldeles intill naturen. När du kliver in på entréplanet möts du av ett kök och sociala ytor som genast känns som hjärtat i hemmet. Här finns gott om plats att njuta av vardagsliv och socialt umgänge på ett både modernt och avslappnat sätt. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus och den höga takhöjden ger en påtaglig känsla av rymd. Från vardagsrummet tar du dig ut på balkongen. På entréplan finns möjlighet att skapa ännu ett rum och här finns en gästtoalett med dusch. Souterrängplanet är hemmets privata plan och här väntar två sovrum, ett badrum, en stor walk-in-closet, en praktisk klädvård och gott om förvaringsutrymme. Detta plan erbjuder allt som behövs för att skapa din personliga fristad. De båda uteplatserna är omgivna av grönskande natur bjuder in till både morgonkaffet och sköna grillkvällar. Intill huset finns ett förråd och en carport som ger en väderskyddad entré. Bostaden har en lättskött trädgård och är ett enkelt boende för en vardag utan krångel. Oavsett om du bor här året runt eller söker ett semesterboende så bor du lugnt och tryggt med bara en dryg kilometer till allt som Båstad har erbjuda. Ta cykeln ner till hamnen för ett salt dopp, en promenad till bykärna, hamn och restauranger eller bara njuta av detta trivsamma hem!

  • Premium
Hakonhus park 6, Båstad, Båstads kommun
Hakonhus park 6, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Hakonhus park 6, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Hakonhus park 6

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 450 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 365 kr/mån
82 576 kr/m²

På Kungsberget i Båstad ligger denna lyxiga lägenhet med magiska vyer över Båstad. Projektet som är ritat av Andreas Martin-Löf, har skapat en känsla av integritet, hållbarhet och exklusivitet, där inget saknas. Han har gett byggnaderna ett eget liv, tre byggnader estetiskt vridna för att ge varje lägenhet bästa möjliga utsikt och avskildhet samt utformat dem på ett optimalt sätt för att skapa öppna sociala områden men med en personlig och angenäm atmosfär. Bättre än såhär blir det inte. En perfekt lägenhet för dig som söker en tillgänglig och flexibel bostad med exklusiva materialval, hög finish och internationell touch ett av Båstads bästa läge! Välkommen att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun, bild 2
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun, bild 3

Krossarevägen 23

Villa
Kattvik, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
16 000 000 kr
193 + 49 m²
6 rum
1 066 m² tomt

På första parkett i natursköna Kattvik ligger denna enastående fastighet med otrolig utsikt över havet och den vackra kustlinjen som ger fastigheten och huset en karaktär som är unik för Bjärehalvön. Med endast ett stenkast till Hovshallar, badplats, Kattviks hamn och otrolig natur. Huset har generösa sällskapsytor och är välplanerat med separat sovrumsavdelning på ovanvåningen tillsammans med en egen spaavdelning intill. På fastigheten finns även ett separat garage på baksidan med vidbyggt gästrum. Ett unikt tillfälle att förvärva ett läge som sällan kommer ut på marknaden.

  • Premium
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 289

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
70 m²
3 rum
4 392 kr/mån
68 500 kr/m²

Upptäck drömboendet vid Norrvikens Kust! Denna markplansvåning erbjuder ett attraktivt läge intill poolområdet med två uteplatser, perfekt för avkoppling. Bo granne med Laholmbuktens vackra vatten och omges av en skyddad naturmiljö. Materialvalen är exklusiva och de stora panoramafönstren skapar en nästan närvarande utomhuskänsla i kombination med väl tilltagen takhöjd som skapar rymd. Med 3 rum och kök på 70 kvm, inklusive två sovrum, ett stilfullt kök från VIDA och ett badrum med tvättmöjligheter, är denna våning en pärla. Norrviken Kust erbjuder Padel, tennisbanor, uppvärmd pool, bastu och badbrygga. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun, bild 2
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun, bild 3

Heimdals väg 20A

Radhus
Allarp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
113 m²
5 rum
5 068 kr/mån
24 735 kr/m²

Upptäck detta moderna hörnradhus med unik arkitektur och extra hög takhöjd på övervåningen. Med öppen planlösning, tre sovrum, två helkaklade badrum och en terrass med utsikt mot en damm, erbjuder detta boende både stil och funktionalitet. Med närhet till Båstad, Skummeslövsstrand och bekväm tillgång till motorvägen och stationsområdet är det perfekt för både permanent- och fritidsboende. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 57