Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset)

Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset)

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Barkarbyvägen 96, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Barkarbyvägen 96, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 96, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 96

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
1 550 000 kr
34 m²
1.5 rum
2 990 kr/mån
45 588 kr/m²

Välkommen hem! Denna fantastiska lägenhet med 1,5 rum på 34 kvm är den perfekta kombinationen av elegans och funktionalitet. Med högt i tak skapar denna bostad en luftig och rymlig atmosfär, vilket även ger dig möjligheten till att bygga en loftdel för att maximera antal kvadratmeter med tanke på att takhöjden når hela 3,8m. Den moderna och öppna planlösningen ger en känsla av samhörighet och präglas av ljus och rymd med ljusa väggar, genomgående parkettgolv samt stora fönsterpartier ut mot innergården. Köket från Ballingslöv består av vita luckor, svartmelerad laminatbänkskiva, vitt stående kakel och är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro och kombinerad kyl och frys. Badrummet erbjuder vitt matt kakel med rak sättning samt klinker i en gråmelerad färg. Bra förvaring i kommod samt spegelskåp och i övrigt utrustat med kombinerad torktumlare/tvättmaskin, WC samt duschhörna i klarglas. Här erbjuds även möjlighet till klädvård samt förvaring i överskåp. Vardagsrummet ger dig bra utrymme för soffa, soffbord och TV-bänk samtidigt som det finns plats för matbord. Sovalkoven ger dig en naturlig plats för säng om du inte väljer att bygga ett loft för att maximera utrymmet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 11:40
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 90

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
3 500 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/5
5 970 kr/mån
39 326 kr/m²

Välkommen hem! Med sina 89 kvm fördelat på fyra ljusa och luftiga rum, varav tre sovrum, erbjuder denna bostad den perfekta balansen mellan utrymme och funktion. Stig in genom dörren och låt dig omedelbart omfamnas av den genomgående vitlaserade parkettgolvet som sträcker sig elegant genom varje hörn i lägenheten. Den generösa, moderna och öppna planlösningen ger dig utrymme att skapa din drömvardag, vare sig det är att umgås med vänner och familj i det mysiga vardagsrummet eller att njuta av privata stunder i något av sovrummen. Här finns gott om plats för att förverkliga dina visioner om ett hem att trivas i. Köket från Ballingslöv består av vita luckor, betonginspirerad laminatbänkskiva, vitt stående kakel och är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro och helstor kyl och frys. Badrummet erbjuder vitt matt kakel med rak sättning samt klinker i en gråmelerad färg. Bra förvaring i kommod samt spegelskåp och i övrigt utrustat med torktumlare och tvättmaskin, WC samt badkar med avskärmat delvis av glasvägg i klarglas. Här erbjuds även möjlighet till klädvård samt förvaring i överskåp. Vardagsrummet ger dig bra utrymme för soffa, soffbord och TV-bänk samtidigt som den öppna ytan mot köket skapar en social samvaro. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnholmsvägen 100, Kvarnholmen, Nacka kommun

Kvarnholmsvägen 100

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
4 795 000 kr
77 m²
4 rum
vån 2/6
6 422 kr/mån
62 273 kr/m²

Med sina generösa ytor och smarta planlösning är denna lägenhet idealisk för både familjer och par som söker det perfekta boendet. De ljusa rummen ger en känsla av rymd och välbefinnande, medan de stilrena detaljerna och högkvalitativa materialvalen ger en lyxig touch till varje hörn. Njut av utsikten över Kvarnholmens vackra omgivningar från lägenhetens fönster, som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär. Den välutrustade köksdelen är designad för både praktisk matlagning och social samvaro, med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme. De tre sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning, medan det vardagsrummet utgör den perfekta samlingsplatsen för gemensamma stunder med familj och vänner. Dessutom erbjuder lägenheten närhet till ett brett utbud av bekvämligheter och rekreation, inklusive shopping, restauranger, parker och havsutsikt, vilket gör det till den ultimata platsen att kalla hem. Tveka inte att kontakta mäklaren för att boka en visning och upptäck själv fördelarna med att bo i denna enastående fyra på Kvarnholmen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fridensborgsvägen 111, Järvastaden, Solna kommun

Fridensborgsvägen 111

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
2 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/6
3 807 kr/mån
48 922 kr/m²

Denna bostad är belägen med ett högt och fritt läge med vackert ljusinsläpp. Det bästa med bostaden är rymden mellan kök och vardagsrum som bjuder in till social samvaro tack vare en öppen planlösning. Det finns gott om plats för ett större matbord och soffa. Köket har en både praktisk och snygg U-form vilket ger en generös bänkyta. Gott om förvaring bakom de vita köksluckorna som man matchat med den grå bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Badrummet har grått klinker och vitt kakel samt en kombimaskin och kommod för förvaring. Sovrummet är ca 10 kvm stort och rymmer en dubbelsäng och har en skjutdörrsgarderob. I Järvastaden bor du bekvämt med endast 10 min till city, stora grönområden inpå knuten samt Mall of Scandinavia med all tänkbar shopping ett stenkast bort.

  • Balkong
  • Hiss
Solnavägen 29I, null, Solna kommun

Solnavägen 29I

Lägenhet
Solna kommun
3 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/9
4 027 kr/mån
65 364 kr/m²

I hjärtat av solna ligger denna välplanerade 2:a med fönster i två väderstreck. Här erbjuds du en öppen och social samvaro mellan kök och vardagsrum tillsammans med känslan av nytt, modernt och stilrent. Kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt parkettgolv genomgående i hela lägenheten. OBS! Bilderna är illustrationsbilder och är tagna från en visningslägenhet. Luckor i kök är aktuell lägenhet vita samt kakel i badrum är också vitt. Bilder från lägenheten kommer framöver. Lägenheten har en genomgående planlösning med fönster ut mot Solnavägen samt balkong med dubbeldörrar åt Solna C i bästa sydvästläge. Stort och trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt en möjlig kontorsdel. Rymligt badrum med WC, duschvägg och kommod, bekvämt med kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Centralt läge med både service och butiker i Solna C samt alla tänkbara kommunikationer i närområdet. -Genomgående parkettgolv -Vitmålade väggar -Kök från Vedum med vita luckor (Maja F20 vit) -Rostfri, kombinerad kyl & frys -Induktionshäll -Mikrovågsugn, rostfri -Integrerad diskmaskin -Ljusgrått klinker samt vitt, matt kakel (stående)

  • Balkong
  • Hiss
Parkallén 27, Täby Park, Täby kommun
Parkallén 27, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Parkallén 27, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Parkallén 27

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
4 495 000 kr
94 m²
3 rum
6 927 kr/mån
47 819 kr/m²

Välkommen till en generös 3:a med härlig uteplats mot gård i sydvästläge. Lägenheten är enligt original en 4:a och man kan enkelt sätta upp en vägg i vardagsrummet för att få den ursprungliga planlösningen. Trivsam och väl genomtänkt planlösning med fina materialval och hög standard. I bostaden är intelligenta hem installerat vilket innebär att man kan styra belysning och musik via app eller röst för en bekvämare vardag. Det fina köket från Vedum går i en varm beige ton och ligger separerat från vardagsrum och här finns plats för middagsbord. Det är smakfullt och funktionellt inrett med smidiga utdragslådor som grund. För att underlätta köksbestyren finns bra arbetsytor med bänkskiva i laminat. Här har man även all maskinell utrustning man behöver i form av dubbla kyl/frys som är snyggt integrerade, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin samt ugn och micro i högskåp. Vardagsrummet som idag inte har det tredje sovrummet är stort och luftigt där både soffgrupp och större matbord enkelt får plats. Härifrån har man även utgång till den stora uteplatsen vilket sommartid öppnar upp för härliga grillmiddagar mot den grönskande gården. Dem två sovrummen ligger separerade från varandra och är båda väl tilltagna på ca 12 respektive 14 kvadratmetrar, både med god förvaring i skjutdörrsgarderober. Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Dusch, torkställning (utan el), handfat med kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt fastmonterade överskåp ovanför. Det finns även en gästwc. I Täby Park bor man med närhet till det mesta vilket lockar alla olika åldersgrupper och här är det stort fokus på grönska med många fina parkstråk. Det är promenadavstånd till både skolor, restauranger och butiker. Dessutom bor du i ett perfekt pendlarläge nära både buss till Danderyds Sjukhus där T-banans röda linje passerar och Roslagsbanan som tar dig in till Stockholms Östra. För bilburna är man snabbt ute på E18. Om utbudet i Täbys Park växande stadsdel inte räcker till så finns Täby Centrum inte långt bort med ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Vill man aktivera sig finns Täby´s nya simhall, rackethall och tennishall i närheten samt flertal inne och utomhusgym. Det finns även gott om fina naturområden i Täby som tex Rönningesjön med bad och promenadstråk samt skridskoåkning vintertid, Rönninge by som är en levande lantbruks- och kulturby, Stolpaskogen som är Täbys största naturparksområde eller Värtans strandpromenad och området kring Viggbyholms gård. Välkommen till ett modern hem med mycket känsla i den nya levande stadsdelen Täby Park!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Solnavägen 29J, null, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna kommun
5 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 7/9
5 799 kr/mån
66 611 kr/m²

på våning 7 av 9 ligger denna välplanerade gavel-4:a med fönster i två väderstreck. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitlaserat parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en balkong belägen i bästa sydvästläge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet. Lägenheten säljs på ritning och beräknas vara färdigställd i mitten/slutet på maj månad.

  • Balkong
  • Hiss
Solnavägen 29J, Solna C, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna C, Solna kommun
4 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/9
5 195 kr/mån
59 430 kr/m²

Välplanerad 3:a med fönster i två väderstreck. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitpigmenterat parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en härlig, delvis inglasad balkong i ett nordvästligt läge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet. Lägenheten säljs på ritning med tillträde från och med maj 2024. Möjlighet finns att titta i en liknande, färdigställd lägenhet. OBS! Bilderna är från en visningslägenhet i projektet och kan skilja sig i materialval mellan bägge lägenheterna. Se bilaga "inredningsval".

  • Balkong
  • Hiss
Östra Parkpromenaden 17, Täby Park, Täby kommun

Östra Parkpromenaden 17

Radhus
Täby Park, Täby kommun
7 990 000 kr
134 m²
5 rum

Nu har du chansen att flytta in i en unik bostad i ägandeform med låga fasta kostnader och stor personlig frihet. Endast 4977 kr/månaden inklusive garageplats! Bostaden erbjuder stora sociala ytor på nedre plan i form av vardagsrum och kök i öppen planlösning. Ett badrum med duschhörna samt förvaring i klädkammare. Köket är från Vedum med vita släta luckor, arbetsbänk i grå laminat som fortsätter upp som ett stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av två stycken kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsugn i högskåp, integrerad diskmaskin samt fläkt med utdragbar front. I båda badrummen ligger ett grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Det största badrummet har tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod, spegel samt fastmonterade överskåp samt badkar. Det mindre badrummet har en svängbar duschvägg, handfat samt WC. På övre plan finns tre stycken bra sovrum, ett allrum och ett badrum. Det finns gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Naturliga materialval såsom mattlackad och trestavig ekparkett, fönsterbänkar i natursten, vitmålade väggar samt ljusa ytskikt som grund. Till bostaden hör garageplats. Läs mer om bostaden och projektet samt se visningstider här: https://www.jm.se/stockholm-lan/taby-kommun/taby-park/bunkhagen-sodra/41001/

  • Nyproduktion
Årstaskogs väg 8, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 8

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
6 695 000 kr
100 m²
4 rum
vån 5/24
6 407 kr/mån
66 950 kr/m²

Nyproduktion med inflyttning Oktober 2023! Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Mer information hittar du under Dokument. Ytterst välplanerad fyrarummare med stora sällskapsytor och två badrum. Fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger! Modernt kök från IKEA med induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl/frysskåp. Sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Två mindre sovrum om 8 kvm varav det ena sovrummet har utgång till lägenhetens andra balkong. Stort helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med vikbara glasväggar, spegel ovan handfat med tillhörande kommod. Även ett mindre badrum utrustat med WC, dusch samt handfat. Ikano bostad bygger nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 10