Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kakelvägen 3, Väster, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Kakelvägen 3

Radhus
Väster, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
5 975 000 kr
75 + 42 m²
4 rum
206 m² tomt

På populära och mycket trivsamma Väster finns nu detta "kvadratsmarta" radhus ledigt som uppfördes 1940 och ritades av Lundaarkitekten Ingeborg Hammarskjöld Reitz. Helt nyinrett badrum/tvättstuga i källaren samt nytt värmesystem luft/vattenvärmepump ger rimliga uppvärmningskostnader. Inredd källare ger en användbar yta om totalt nästan 120 kvm. Fastigheten är i gott skick med tidstypiska detaljer med bland annat charmigt renoverat retro-kök och renoverat retro-badrum på ovanvåningen. På bottenplan finns hall, kök, vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till mysig terrass under tak med pergola och anslutande trädäck. På ovanplan finns charmigt helkaklat badrum, två sovrum med utgång till den stora balkongen. I källarplan finns stort rejält sovrum/allrum utgång direkt till trädgården, stort badrum/tvättavdelning från 2023 samt diverse förråd/arbetsrum. Ett stenkast från bostaden ligger populär skola och förskola. I närheten finns även populära promenad- och joggingstråk, samt cykelväg till stranden i Lomma. Ett alldeles utmärkt boende för familj som prioriterar ett trivsamt barnvänligt läge med gångavstånd till centrum. VÄLKOMNA PÅ VISNING!

  • Plus
Skogslyckevägen 26, Dalby, Lunds kommun

Skogslyckevägen 26

Villa
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
6 350 000 kr
190 m²
5.5 rum
960 m² tomt

Välkommen till denna stora enplansvilla som erbjuder fyra rymliga sovrum och generösa sociala ytor som är perfekta för familjens sammankomster och umgänge! Köket har en öppen planlösning mot matplatsen som har utrymme för ett stort sällskap under middagarna. Ett välkomnande inslag i hemmet är den mysiga kaminen som skapar en atmosfär av värme och gemenskap under kyliga kvällar. Utsikten mot skogen från vardagsrummet är verkligen magnifik och ger en fantastisk bakgrund för att njuta av olika årstider och naturens skönhet. Att bo granne med skogen ger också möjligheten att njuta av dess lugnande atmosfär och naturupplevelser varje dag. Belägen intill kanten av den vackra skogen, bjuder villan på en fridfull och naturskön miljö med direkt tillgång till vandringsleder och naturupplevelser i den angränsande Skrylleskogen. Att bo granne med skogen innebär att man kan njuta av dess skönhet och lugnande atmosfär varje dag. En trädgård i söderläge förgyller utomhusupplevelsen och bjuder in till soliga dagar och härliga trädgårdsaktiviteter. Dessutom finns en härlig uteplats under tak där man kan njuta av frisk luft och naturskön utsikt, oavsett väderförhållanden. Dalbacka är ett barnvänligt område som präglas av en stark granngemenskap och en känsla av samhörighet. Här trivs familjer med sina små och kan njuta av en trygg och säker miljö där barnen kan leka fritt och utforska sin omgivning. Med närheten till lekplatser, grönområden och möjligheter till gemensamma aktiviteter, erbjuder Dalbacka en idealisk plats för barn att växa upp och för föräldrar att känna sig del av en sammanhållen gemenskap. Denna villa erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhuslivet, med en perfekt balans mellan komfort och naturskönhet! Välkommen på visning!

Svanevägen 32, Centralt, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svanevägen 32

Lägenhet
Centralt, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 950 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
5 715 kr/mån
36 875 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna ljusa och väldisponerade trea med stor delvis stenlagd uteplats. Du välkomnas in i lägenheten genom den rymliga och ljusa hallen där det finns gott om plats för avhängning. Vidare in når du köket som liksom hela lägenheten är ommålad i fräscht vitt 2022. I köket som är ombonat och modernt finns bl.a. släta vita luckor, vit kakel, induktionshäll och vitvaror i rostfritt. Bänkskivorna i laminat erbjuder generösa arbetsytor och det finns plats för matbord och stolar. Efter fotografering av lägenheten installerades i oktober 2023 en ny fläkt i köket. Från köket når du den härliga och delvis stenlagda uteplatsen där du kan njuta av många soltimmar och härlig grönska. Vardagsrummet är hemtrevligt med vita väggar, parkettgolv och plats för stor soffgrupp. Ett rum som genom ett härligt ljusinsläpp i stora fönsterpartier erbjuder plats för gemenskap och socialt umgänge. Lägenhetens helkaklade badrum är stort, fräscht med vita väggar och svart klinkergolv som bryter av fint. Det finns handfat med kommod, wc, skåp för förvaring, handdukstork, och dusch med takdusch. Här finns även en tvättmaskin, spottar i taket och för behaglig komfort även golvvärme. Bostaden har två sovrum där det största har plats för dubbelsäng och skrivbord eller garderob. I det mindre sovrummet som även kan användas som barnrum eller kontor finns vita väggar och laminatgolv. Mellan badrummet och vardagsrummet finns en stor och praktisk inredd klädkammare för mycket förvaring. I källaren i samma byggnad finns ett stort förråd samt föreningens tvättstuga. Denna når du enkelt genom den hiss som finns i byggnaden. Belägen på mycket bra läge i västra Lund, nära centrum, Lunds Central station och Stadsparken med härlig grönska intill! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Östanbäcksvägen 21, Södra Sandby, Lunds kommun

Östanbäcksvägen 21

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
1 595 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/1
4 615 kr/mån
25 118 kr/m²

1-plan med liten hörnträdgårdstomt, uteplats med ett fint söderläge, förråd på tomten och en garageplats i en intilliggande länga. Ett lugnt och trevligt område med villakänsla! Kvarterslokal och övernattningsrum för gäster finns i föreningen. Dessutom fina gång- och cykelvägar i området och i närområdet. Ett mycket trevligt boende med naturen intill och närhet till all service i Södra Sandby, såsom bra kommunikation till Lund och Malmö, en fin mataffär, nybyggd vårdcentral etc. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Stralsundsvägen 92, Östra Torn, Lunds kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Stralsundsvägen 92

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 695 000 kr
80,5 + 10 m²
4 rum
vån 1/3
6 588 kr/mån
33 478 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga gavellägenhet på vackra Östra Torn med en insynsskyddad trädgård! Här erbjuds en bekväm och trivsam boendemiljö som passar perfekt för en familj eller den som önskar bo med närhet till grönska och samtidigt ha stadens bekvämligheter inom räckhåll. Den här rymliga och luftiga bostaden erbjuder en boendemiljö som är trivsam. Det finns gott om plats för att skapa ett hem som passar dina behov och önskemål med en boarea på 80,5 kvadratmeter. Den underbara trädgården är ett av bostadens främsta kännetecken och erbjuder möjligheter till trivsamma utomhusaktiviteter. Stilrent renoverat kök från 2022 med ljusa kulörer och generösa arbetsytor, lyxig kyl/frys med inbyggd ismaskin, stora fönster som ger en härlig atmosfär för familjen att samla sig vid middagsbordet. Med en öppen planlösning har vi även ett rymligt vardagsrum som blir hjärtat i hemmet. I bostaden finns tre sovrum och ett badrum som gör vardagen smidig. Det finns även flera platsbyggda garderober. Sovrummen är rymliga och har utrymme för sängar, förvaring och eventuell inredning. Som pricken över i:et är sovrummen belägna så att det i princip inte finns någon insyn från omgivningen. Det finns både ett förråd i lägenheten och utanför. Brf Lärkan är en välskött förening beläget i vackra och lummiga Östra Torn. Området bjuder på härliga innergårdar med både grill och lekplatser men även en gemensamhetslokal vid en trevlig damm. Barnfamiljen skulle säkert uppskatta ett flertal välfungerande förskolor som finns i närheten. Förutom det finns det en busstation precis i närheten som tar dig till Lund C på 10 minuter. Med en liten promenad når du stadsdelen Brunnshög där även spårvagnen finns som tar dig till Lund C på cirka 10 minuter. På Brunnshög finns fikaställen, pizzeria, mathandel, gym och tandvård. För dig som pendlar är påfarten till E22 inte långt ifrån. Bostaden ger möjlighet till att få bo i ett trivsamt boende med en härlig trädgård i ett område som är känt för sin barnvänlighet. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Gässlingavägen 7C, Klosters Fälad, Lunds kommun
Gässlingavägen 7C, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 2
Gässlingavägen 7C, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 3

Gässlingavägen 7C

Lägenhet
Klosters Fälad, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 350 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 137 kr/mån
30 719 kr/m²

Nu finns en av de välplanerade treorna till salu på Klosters Fälad. Denna lägenhet är i mycket fint skick med både kök och badrum renoverade. Den fantastiskt trevliga inglasade balkongen ligger i denna lägenhet utanför vardagsrummet vilket många uppskattar. Balkongen har perfekt västerläge in mot bilfria grönytor. Rymliga sovrum med bra förvaring, kök med matplats för 4-6 personer samt ett ljust härligt vardagsrum. Det helkaklade badrummet renoverades av fackman 2018 och rymmer även egen kombimaskin tvätt/tork. Stabil bra bostadsrättsföreningen med ett av Lunds snabbaste och billigaste bredband. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Rudeboksvägen 16, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Rudeboksvägen 16, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 2
Rudeboksvägen 16, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 3

Rudeboksvägen 16

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 295 000 kr
84,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 619 kr/mån
27 160 kr/m²

Ett boende där inga extrakostnader tillkommer! Välkommen till en välplanerad fyra med egen entré i markplan med en mindre uteplats och övrig bostad belägen på andra våningen med en stor balkong i västerläge. Denna bostad erbjuder en mindre uteplats vid entrén med utrymme för en grill och matbord för två. Bostaden har en stor hall i entréplan och en trappa som leder vidare upp där ett kök öppnar upp sig med fönster i öster mot morgonsolen. Vardagsrummet har fönsterpartier i väster och utgång till den väl tilltagna balkongen. Från vardagsrummet och balkongen har man en fri vy åt väster och ingen insyn från intilliggande hus. Ett stort sovrum med utrymme för dubbelsäng samt två sovrum till belägna med anslutning från köket. Badrummet är rymligt med badkar och tvättmaskin. Brf Fornfyndet är en aktiv förening som installerat både solceller, elbildladdare och under 2024 arbetar man med att förbättra utemiljön. Gunnesbo är ett trevligt område i Lunds norra del. Här bor man med närhet till allt! Området har en mindre närlivsbutik mitt i området samt Stora Coop och Nova Centrum inom några minuters cykeltur. Insprängt på Gunnesbo finns flera grönområden, förskolor, f-9 skola samt många lekplatser. I områdets norra utkant finns ett trevligt strövområdet som heter Nöbbelövs mosse. Bra kommunikationer tack vare Gunnesbo tågstation och hållplatser för stadsbuss runt om på området. Med en cykeltur på ca 10-15 minuter når man centrala Lund. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fågelhundsvägen 55, Norra Nöbbelöv, Lunds kommun

Fågelhundsvägen 55

Lägenhet
Norra Nöbbelöv, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
1 895 000 kr
74 m²
3 rum
5 941 kr/mån
25 608 kr/m²

Nu finns en av de välplanerade marktreorna till salu på Fågelhundsvägen. Här har du en härlig uteplats, i en upphöjd hörna utan direktkontakt med grannar, och ett inglasat uterum i riktigt bra västerläge. Lägenheten har ett kök med matplats för 6-8 personer, ett lättmöblerat vardagsrum och två rymliga sovrum. Här finns både ett stort badrum och en separat gästtoalett. Lägenheten är nymålad i vitt. Badrummet kommer med största sannolikhet bli renoverat av föreningen i samband med stambyte de kommande åren. Bussen till Lunds centrum stannar precis utanför huset och Gunnesbo station ligger ca 5 minuters promenad bort. ICA-butik, tandläkare och vårdcentral vid Nöbbelövs torg ca 400 m bort. Två förskolor i närområdet samt bara 300 m bilfri gång/cykelväg till skola F-6. Låter detta intressant är du välkommen att återkomma för en förhandsvisning. Välkomna!

Blåvingevägen 73, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Blåvingevägen 73

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 595 000 kr
94 + 10 m²
3 rum
233 m² tomt

I ett lugnt och trevligt område med närhet till naturen, bra cykel- och gångvägar både till centrum med all service och en asfalterad upplyst cykelväg till Lund. Närhet till kollektivtrafik med täta turer. Förskolor och skolor i närheten och en gemensam kvartersgård med pentry, bastu och grillplats. Ett mycket trevligt och lättskött 1-planshus i ett fräscht och fint skick! Huset är moderniserat löpande med bl a ett smakfullt renoverat kök och ett rymligt badrum samt ett trevligt och ljust vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den fint anlagda trädgårdstomten. En mycket fin och lättskött trädgårdstomt i söder som snabbt värms upp i vårsolen. Ett flertal olika uteplatser, bl a annat under sommartid med en blommande vinranka! Garageplats i en gemensam intilliggande garagelänga. Det finns även ett flertal bilparkeringsplatser intill garagelängorna. Välkomna på visning!

  • Plus
Blåvingevägen 80, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Blåvingevägen 80

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 795 000 kr
94 m²
3 rum
238 m² tomt

Välkomna till detta fräscha och rymliga 1-plans gavelhus på 94 kvm + inrett utrymme om 10 kvm, ett f d förråd (idag en stor klädkammare). Hela huset har löpande underhållits och renoverats, bl a nytt ombyggt och stilrent kök (2015) samt nytt badrum (2012). Ett uterum (1998) om ca 35 kvm med klinkergolv blir ett extrarum under stora delar av året - tidigarelägger/förlänger sommaren! Ett stort ljust och trevligt vardagsrum öppet mot köket ger plats åt stora sällskap. Från vardagsrummet en skjutbar glasvägg ut till ett trädäck och en stenlagd helt ingärdad trädgård. Garageplats med fjärrstyrd port i gemensam intilliggande länga samt ett flertal bilparkeringsplatser intill garagelängorna. Det finns även en kvartersgård i området med dusch och toalett, bastu, festlokal och kök.

  • Plus
Assarhusavägen 64, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Assarhusavägen 64

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 395 000 kr
108 + 27 m²
5 rum
258 m² tomt

Välkomna till detta nyrenoverade, ljusa och mycket välplanerade gavelsoutteränghus i 2 plan med bl a trevliga ljusa sällskapsytor - öppet kök och sällskapsrum. Huset är beläget i ett mycket lugnt, barnvänligt och bilfritt område i Södra Sandby. Bra pendlingsmöligheter till Lund (buss ca var 10:e minut) och även till Malmö. Det finns även en bra asfalterad och upplyst cykelväg till Lund. Ny ytterdörr 2023, värmepanna bytt 2014 och söderfönster byttes 2010. En ljus och välkomnande entré, där huset öppnar upp sig med ett helrenoverat stilrent kök öppet mot sällskapsrummet - ett stort fönsterparti och en balkong. I entréplanet finns det även ett sovrum/kontor/gästrum och ett uppfräschat badrum med duschplats. I soutterängplanet finns det 3 st bra sovrum, varav ett av sovrummen har en glasdörr ut till trädgård/uteplats, vilken vetter mot en liten skogsdunge. I detta planet även ett uppfräschat badrum med badkar, en klädkammare och en stor bra tvättstuga. Del av den taxerade biarean används till boarea. Förskola, skolor och lekplatser ett stenkast från huset och även närhet till fina gång- cykelvägar till bl a Skrylleområdet. Till huset finns det 2 st förråd och även en garageplats i en gemensam intilliggande länga. Även ett flertal bilparkeringsplatser vid garagelängorna. Vid entrén mot söder finns en stenlagd uteplats och en liten trädgårdstäppa + med utgång ifrån soutterängplanet en stenlagd uteplats och en ingärdad trädgård.

  • Plus
Slättharvsgången 2 F, Lomma, Lomma kommun

Slättharvsgången 2 F

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 750 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/2
4 995 kr/mån
31 977 kr/m²

Välkommen till Slättharvsgången 2 F, en bostadsrättslägenhet på 2 plan med hall och förvaringsmöjligheter på markplan. Lägenheten erbjuder praktisk planlösning med en hall i centrum som har både garderober samt klädkammare och från vilken man når båda sovrummen, vardagsrum och kök. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med härlig utsikt över grönområde med promenadstråk. Varmt välkommen att boka din visningstid.

  • Balkong
Fredriks väg 7, Hjärup, Staffanstorps kommun

Fredriks väg 7

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 600 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
7 025 kr/mån
31 325 kr/m²

UNIK LÄGENHET PÅ NAFNES GÅRD I HJÄRUP FÖR DIG SOM FYLLT 55 Varmt välkommen till detta trivsamma boende om 83 kvm fördelat på tre rum och kök. E halv vägg är borttagen mellan kök och vardagsrum vilket ger en öppen planlösning. Granit på köksön och övriga köksytor. Svarta maskiner. Lägenheten som ligger på första våningen är välgenomtänkt med öppna ytor som gör den ljus och luftig. Uteplats om 18 kvm med infälld belysning i trädäcket och vindskydd i form av glas. Terrassen ligger i öster vilket ger ett vindskydd när det blåser. Det finns dessutom ett inglasat uterum om 18 kvm med isolering i form av folie och matta ovanpå. Det är söderläge på uterummet. Det är sol från tidig morgon till sen kväll på terrass och uterum. I det helkaklade, påkostade badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare. Genomgående parkett i hela lägenheten. Till föreningen hör också en gemensamhetslokal för fester och möten, en övernattningslägenhet och tvättstuga. Trevlig utemiljö med sittgrupper och tillgång till grill. Möjlighet till egen P- plats med separat kö. Mycket goda kommunikationer till både Malmö och Lund. Från pågatågstationen tar det 5 minuter till Lund och 11 minuter till Malmö. Även bussar trafikerar samma sträckor.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tresädesgränden 17C, Dalby, Lunds kommun
Tresädesgränden 17C, Dalby, Lunds kommun, bild 2
Tresädesgränden 17C, Dalby, Lunds kommun, bild 3

Tresädesgränden 17C

Radhus
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 350 000 kr
107 m²
4 rum
6 813 kr/mån
31 308 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsparhus beläget på Tresädesgränden i natursköna Dalby! Här erbjuds du en modern och påkostad bostad med tekniska tillval utöver standard. Detta hem har verkligen allt för den moderna familjen som vill ha ett lättskött hem med områdets största trädgård i perfekt soligt söderläge, med privat läge och vy över skånka landsbygden. Redan vid första anblick märks de generösa fönsterpartierna som strålar in ljuset och ger en känsla av rymd. Den sociala ytan är perfekt för umgänge och har en otrolig fri utsikt över den vackra omgivningen då man vid molnfria dagar ser Öresundsbron. Det söderläge som bostaden har ger dig sol från morgon till kväll och skapar en behaglig atmosfär. Två ac har installerats, en i vardagsrummet och en i sovrummet, för att skapa ökad konformt då husen blir varma sommartid. I bostaden är det även installerat en mediautrustning, Homesystem, vilket ger dig ett smart hem som du smidigt kan styra via en app! Bostaden erbjuder två parkeringsplatser med direkt anslutning till entrén samt en elbilsladdare, vilket är perfekt för den miljömedvetna familjen. Med den moderna utrustningen, naturnära omgivningen och barnvänliga området blir detta verkligen en dröm för den som söker harmoni och bekvämlighet. Här finns gott om utrymme för lek och utforskande. På området finns flertalet lekplatser, en förskola och en F-6 skola. I närheten ligger även den nyanlagda parken , Tegelbruksparken, med utegym, grillplats, hundrastgård och lekplats med linbana. Till Dalby centrum är det endast ca 10 minuters promenad med allt vad det har att erbjuda samt busstorget med bra kommunikationer. Missa inte chansen att få ditt drömhem i detta smakfullt komponerade radhus som genomsyras av dova, behagliga toner och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här är det bara att flytta rakt in!

  • Premium
  • Uteplats
Nordanväg 8, Klostervallen, Lunds kommun

Nordanväg 8

Lägenhet
Klostervallen, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 550 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/4
7 266 kr/mån
40 805 kr/m²

Nu finns en av de trevliga lägenheterna till salu på Klostervallen. Bostaden ligger i bottenplan och har bl.a en stor terrass om ca 35 kvm, ljust funktionellt kök med matplats intill. Vardagsrummet är ljust med stora fönsterpartier och utgång till terrassen. Det finns två rymliga sovrum, varav det ena med eget badrum! Båda badrummen är helkaklade med antingen dusch eller badkar. Vid entrén finns även en praktisk tvättstuga. Lägenheten är till stora delar renoverad 2023 såsom nya golv, ljusmålade väggar samt uppfräschat kök med nya maskiner! Här bor du i attraktivt område med promenadavstånd till centrum och den nybyggda tågstationen alldeles intill!. Den härliga Stadsparken med sin lummiga grönska ligger som närmsta granne. För den aktiva finns det ett stort utbud av utegym, badhus, ishall, fotbollsplaner m.m. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Assarhusavägen 106, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30

Assarhusavägen 106

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 575 000 kr
125 + 8 m²
5 rum
315 m² tomt

Med närhet till naturen och med bra gång- och cykelvägar till bl a Skrylleområdet finns detta fräscha och välplanerade soutteränggavelhus, vilket renoverats löpande och senast med bl a ett ombyggt och totalrenoverat kök 2020 med plats för många, ny luft/vattenvärmepump 2020 (energiklass D) och en ny elcentral 2020. Ett mycket praktiskt hus med 4 sovrum, 2 badrum med både badkar och duschplats och en lättskött hörnträdgård med en fin utemiljö från 2021 för soliga sommarkvällar. Ett barnvänligt boende med direkt närhet till förskolor och skolor med bra bilfria gång och cykelvägar. Garage (med fjärrstyrd port och bilparkeringsplats finns i gemensamma garage i närheten av huset. Välkomna på visning!

  • Plus
Gamla Lundavägen 33, Hjärup, Staffanstorps kommun

Gamla Lundavägen 33

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
6 800 000 kr
159 + 78 m²
5 rum
1 171 m² tomt

Vi har nu nöjet att presentera denna stora, unika renoverade 30-tals poolvilla med en lång och häftig historia! En bostad med charm, funktionalism och stora möjligheter. Villan har tidigare verkat som polisstation till i början av 50-talet (vilket fängelsecellerna i källaren vittnar om), distriktssköterskemottagning under tre decennier samt privatbostad på senare år. På entréplan finns stora härliga sällskapsytor, vackra rum i fil, välbevarade tidstypiska detaljer, 2 sovrum, WC, utgång till både fram och baksida samt rymligt kök/matplats. Ovanvåning med allrum med utgång till balkong, badrum, klädkammare och ett stort sovrum. Källarplan med bl.a pannrum, tvättstuga samt flera förvaringsrum. Bostaden har en flexibel planlösning och den nya ägaren kommer ha all möjlighet att skapa sitt eget drömboende efter sina egna behov. Underbar lättskött tomt om hela 1171 kvm med stora härliga gräsytor, fruktträd och två förråd. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
Grobladsvägen 6, Dalby, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Grobladsvägen 6

Radhus
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 395 000 kr
94 m²
4 rum
6 450 kr/mån
25 479 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skatteberga 1397, Södra Sandby, Lunds kommun

Skatteberga 1397

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 995 000 kr
102 + 25 m²
4 rum
1 320 m² tomt

På ett mycket fint och lugnt läge, helt inbäddat i skogsmiljö med en stor härlig naturtomt/trädgård finns detta 1-planshus uppfört 1965 och tillbyggt 2008. Skatteberga ligger ca 5 km från Södra Sandby och har bra pendlingsmöjligheter till både Lund och Malmö. Även skolbuss finns. Ett 1-planshus med en trevlig planlösning - ett stort sällskapsrum med en centralt placerad pelletskamin - öppet mot köket, 3 st sovrum, badrum kombinerat med tvättutrymme + ytterligare en separat toalett. Luft/luftvärmepump insatt 2023. Ett separat gästhus om ca 25 kvm samt en carport, ett extra förråd samt ett växthus finns på tomten. Det finns även plats för ett flertal bilar framför carporten. Gästhuset innehåller ett extrarum/gästrum/kontor, förrådsutrymmen, vilken förslagsvis kan göras om till en tvättstuga (vatten och avlopp behöver då kopplas in). Det finns även ett inglasat stort uterum vid entrén av huset samt ett trädäck. Tomten är helt ingärdad med stängsel.

Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun

Vipeholms allé 50

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 595 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/6
5 550 kr/mån
39 505 kr/m²

I denna nybyggda 3-rumslägenhet, med en yta på 91 kvadratmeter, finner du en modern och funktionell layout på gröna Vipeholm. När du kliver över tröskeln in till denna välplanerade lägenhet möts du omedelbart av en atmosfär av subtil lyx. Det första intrycket är en smakfull balans mellan modern design och tidlös finess. Väggarna omfamnar dig med neutrala färger som skapar en känsla av rymd tillsammans med det genomgående parkettgolvet. Köket är en äkta pärla, utrustat med finare tillval som gör det till en storslagen plats i ditt hem. Köket har en djup mörkblå färg som genast fångar din uppmärksamhet och ger rummet en elegant och exklusiv känsla. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en känsla av rymlighet och du kan enkelt socialisera dig med gästerna eller familjemedlemmar. Från vardagsrummet når du balkongen, där du får plats med både matplats och loungehörna i härligt söderläge. Möjligheten finns även att omvandla denna trerumslägenhet till en fyrarumslägenhet om så önskas, vilket ger dig ännu mer utrymme och flexibilitet att anpassa ditt boende efter dina behov. Detta är en lägenhet som behöver upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Östanbäcksvägen 8, Södra Sandby, Lunds kommun

Östanbäcksvägen 8

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 495 000 kr
110,5 + 7 m²
4 rum
7 627 kr/mån

1-plans friliggande bostadsrättshus uppfört 1992 med villakänsla! Ett lättskött boende där bostaden har bl a två stycken dusch/badrum, ett stort trevligt kök med gott om plats och ett fint burspråk, en praktisk groventré/tvättstuga + ett stort ljust och trevligt sällskapsrum om 28 kvm med utgång till ett uterum om ca 20 kvm (nytt tak och golv) och trädgårdstomten med ett söderläge. Trädgårdstomten är en privat oas, en helt inhägnad med häckar, gräsytor, bärbuskar (hallon och björnbär), fruktträd (äpple) och perenna växter. Ett uterum förlänger sommaren! I månadsavgiften ingår en garageplats, vatten, sopor och kabeltv grundutbud. Ett förråd är vidbyggt med huset och även en garageplats i en intilliggande gemensam garagelänga. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Kranvägen 11, Veberöd, Lunds kommun

Kranvägen 11

Övrigt
Veberöd, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
7 000 000 kr
3 094 m² tomt

Nu finns chans att förvärva en gediget byggd enplansfastighet för kontor och verkstad. Fastigheten ligger mycket smidigt till i Veberöd bara något hundratal meter från väg 11. Kontorsdelen består av sex kontorsrum, konferensrum, reception, teknikrum, kök, badrum samt wc. Verkstadsdelen består av två rymliga verkstadslokaler samt bra lagerutrymmen. Tomten är på över 3000 kvm så här finns goda möjligheter att expandera och bygga ut. Fastigheten är byggs 2006 och i mycket gott skick. Välkommen att höra av er till fastighetsmäklaren för bokning av visningstid. Välkomna!

Visar alla 22