Svensk Fastighetsförmedling Kungsör

Svensk Fastighetsförmedling Kungsör

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Aspa 121, Köping, Kungsörs kommun

Aspa 121

Tomt
Köping, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
450 000 kr
3 429 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt för att skapa ditt egna drömboende i populära Aspa. Här bor man naturnära med vackra omgivningar men med närhet in till samhället Valskog. Här kan man skapa sig sin alldeles egna vackra skogsglänta att trivas i efter eget tycke och smak. Bra geografiskt läge med närhet till både Köping, Arboga och Kungsör med bra pendlingsförbindelser till exempelvis Stockholm, Örebro och Västerås. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område och det finns inga områdesbestämmelser. Det innebär därmed att specifik byggrätt prövas i ett bygglovsärende. För mer information kring detta kontakta gärna bygglovsenheten på Västra Mälardalens Myndighetsförbund. Välkommen med din intresseanmälan!

Aspa 510, Aspa, Kungsörs kommun

Aspa 510

Villa
Aspa, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 495 000 kr
150 + 16 m²
6 rum
1 891 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Aspa 510, här erbjuds ett lugnt och familjevänligt boende på landet. Här finns ett soldattorp som renoverats och byggt5 till 1977. Villan rymmer nu en hall som binder samman husen, kök med matplats, vardagsrum, badrum och tvättstuga, wc, fyra till fem sovrum samt gott förvaringsutrymme. Bergvärme och fiber finns installerat. Naturskön trädgårdstomt om 1891 kvm, här finns fruktträd, bärbuskar och grönytor. Altan finns vid husets baksida, samt ett trädäck intill pool. På fastigheten finns även växthus, uthus med förrådsutrymmen, vedförråd och isolerat rum samt en jordkällare. Goda pendlingsavstånd från Örebro, Arboga och Stockholm. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Magasinsgatan 50, Centralt, Kungsörs kommun

Magasinsgatan 50

Lägenhet
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 195 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 1/1
5 602 kr/mån
11 435 kr/m²

Välkomna till detta bostadsrättsradhus i enplan på attraktivt område. Här bor man vid slutet på återvändsgata med hörntomt och fina grönområden invid knuten. Bostadsrätten genomgick omfattande renoveringar under 2020. Planlösningen är välplanerad och består av kök med matplats, rymligt vardagsrum, tre sovrum, två badrum samt separat tvättstuga. Invid bostaden finns tillhörande carport samt ett förråd med gott om plats för förvaring. Från carporten finns bostadens andra entré direkt in till tvättstugan. Vid entrésida finns en skyddande uteplats och på baksida finns en stor inglasad altan för härligt umgänge. Fin trädgårdstomt med uppvuxna buskar, träd och rabatter. På Magasinsgatan bor man med gångavstånd till förskola, skolor, sportfält, idrottshall, ishall, apotek, vårdcentral samt centrum med butiker. Stabil och välskött bostadsrättsförening som kontinuerligt utför renoveringar och förbättringar på fastigheterna. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Sågvägen 45, Sågen, Kungsörs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Sågvägen 45

Villa
Sågen, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 700 000 kr
158 m²
6 rum
684 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Sågvägen 45 och denna rymliga villa om hela 158 kvm samt fristående garage med förråd, rymligt soldäck med spabad samt inglasad altan. Här bor du med ett skyddat läge med hörntomt i attraktivt område. Huset har genomgått flertalet stora renoveringar med bland annat nytt modernt kök, kaklat badrum med bastu, ommålad fasad samt plattlagd framsida med parkering. Huset rymmer fyra sovrum och har två rymliga allrum, det ena med stora takfönster för vackert ljusinsläpp och det andra med täljstenskamin och plats för matgrupp. Köket rymmer plats för matplats och intill finns en groventré med tvättavdelning. I huset finns gott om förvaring med flertalet garderober i rummen samt en klädkammare och kattvindar. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Anmäl ditt intresse redan nu för att inte missa chansen för visning. Området är mycket omtyckt och lugnt, här finns gångavstånd till skola och barnomsorg samt enkla pendlingsmöjligheter till Eskilstuna och andra närliggande kommuner. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Tibblevägen 21, Torpa, Kungsörs kommun

Tibblevägen 21

Villa
Torpa, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 150 000 kr
208 + 27 m²
7 rum
1 200 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Tibblevägen 21 och denna fina villa om 208 kvm som omhändertagits av samma ägare sedan 1977. Huset präglas av generösa sällskapsytor, stora fönster och gedigna material såsom parkettgolv och bröstpaneler. För uppvärmning finns bergvärme, eldstad och två st luft/luftvärmepumpar. På den stora natursköna tomten om 2556 kvm kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och bevittna årstidernas skiftningar. Här erbjuds ett boende på landet med närheten till stan. På fastigheten finns även ett uthus med goda biutrymmen och garage. Goda pendlingsavstånd till Eskilstuna, Västerås, Stockholm och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Drottninggatan 44, Centralt, Kungsörs kommun

Drottninggatan 44

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 595 000 kr
120 m²
4 rum
1 238 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Drottninggatan 44 i Kungsör och denna väl omhändertagna fastighet med ett läge mitt i centrala Kungsör. Här finner du en villa med stor trädgård med gräsytor, planteringar, fruktträd och bärbuskar. I trädgården finns flertalet olika uteplatser i olika väderstreck! Huset rymmer 3 sovrum, allrum med trägolv och burspråk samt kök med en separat matplats för ca 6 personer. Här finns också klädkammare och kattvindar för förvaring. På tomten finns även ett uthus med garage, hobbyrum samt bastu och förråd. Ett ställe att uppleva på plats! En kort promenad bort finns affärer och restauranger som Kungsör har att erbjuda, här finns även motionsspår med utegym samt närhet till skola och vårdcentral. Knappt 1 km bort finns resecentrum med direkttåg till såväl Eskilstuna som Stockholm. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Villagatan 10, Centralt, Kungsörs kommun

Villagatan 10

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 700 000 kr
126 + 80 m²
5 rum
972 m² tomt

Centralt beläget på Villagatan i Kungsör, finner ni detta charmfulla hus uppfört 1929. Här erbjuds ett trivsamt och familjevänligt boende med närhet skolor, affärer, natur och idrottsanläggning. Villan präglas bland annat av fina snickerier, högt i tak och vackra trägolv. På entréplanet välkomnas du in via en inglasad veranda med spröjsade fönster, följt av en rymlig möblerbar hall och en gästtoalett. Från hallen nås ett stort kök med matplats intill matrum och vardagsrum med kamin och utgång till altan samt trädgård. Övervåningen rymmer en hall med utgång till balkong, två till tre sovrum samt ett badrum. Villans uteplatser i olika väderstreck adderar många kvadratmeter under vår- och sommarmånaderna. Det finns även en källare med goda biutrymmen som pannrum, tvättstuga och förrådsrum. Lummig trädgårdstomt i hörnläge med grönytor och vacker växtlighet. Här finns plats för såväl barnaspring, odling som avkoppling. Från Kungsör råder goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna, och Västerås. Välkommen med din anmälan till visning!

Visar alla 7