Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:45
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun, bild 2
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun, bild 3

Bodalsvägen 39

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 950 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån -1/3
5 010 kr/mån
44 361 kr/m²

Välkommen till en unik lägenhetslösning där ni förvärvar 66,5 kvm fördelat på två lägenheter, 38,5 kvm samt 28 kvm. Detta ger möjlighet att utnyttja det som två separata lägenheter eller för den som önskar går det även att öppna upp mellan lägenheterna vilket då ger er en stor och rymlig tvåa. Båda lägenheterna är nyligen renoverade förutom badrummen som är ifrån stambytet 2004. Den större av de två lägenheterna är stilfullt renoverad med nytt kök från 2023 belägen i en social och delvis öppen planlösning mot allrummet. Allrummet ger plats för såväl säng, soffmöbel samt förvaringsmöbel. Från allrummet når ni också den möblerbara balkongen fri från insyn och med utsikt mot lummig grönska. Stort och rymligt badrum med dusch. Den andra lägenheten inrymmer idag ett pentry, ett rymligt allrum med plats för såväl säng, soffa samt tillhörande möblemang. Förvaring finner ni i garderober. Även detta badrum är stort och helkaklat med badkar. På Bodalsvägen 39 har ni mycket nära till kommunikationer i form av Lidingöbanan och bussar som tar er till Ropsten och Lidingö centrum. Matvarubutiker, restauranger, småbutiker och gym finns på bekvämt promenadavstånd från bostaden.

  • Premium
  • Balkong
Högsätravägen 9 A, Gångsätra, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45
Högsätravägen 9 A, Gångsätra, Lidingö kommun, bild 2
Högsätravägen 9 A, Gångsätra, Lidingö kommun, bild 3

Högsätravägen 9 A

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
1 895 000 kr
35,1 m²
1.5 rum
3 195 kr/mån
53 989 kr/m²

I centralt och lugnt läge finner ni denna fräscha lägenhet på Högsätravägen 9A! Här får ni en egen uteplats i soligt söderläge samt en egen ingång med säkerhetsdörr. Köket renoverades 2016 och är utrustat med bl.a. smart kombinerad lösning för diskmaskin, ugn och glaskeramikhäll. Ytskikten är målade i en ljus kulör och golven består av ett ljust snyggt trägolv som ligger flytande genom hela lägenheten utan trösklar. Vardagsrummet är lättmöblerat och inrymmer plats för såväl soffmöblemang som för matplats. Intill vardagsrummet finns en praktisk sovalkov med med en öppning i vägg mot vardagsrum för ljusinsläpp. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2022, består av helkaklade vita väggar, grå klinker på golv, golvvärme, tvättmaskin med kombinerad torktumlare samt dusch. Söker ni kvalitéer som dessa ska du gå på visningen av denna lägenhet. Läget beskrivs bäst som bekvämt och naturnära. En kort promenad tar dig både till fina promenadstråk längs med vattnet vid Dalénum och vid Kottlasjön, samtidigt som kommunikationer i form av bussar och Lidingöbanan finns i direkt närhet till bostaden. Två stycken stora mataffärer finns i området. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Södra Kungsvägen 70A, 3 tr, Hersby, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Södra Kungsvägen 70A, 3 tr, Hersby, Lidingö kommun, bild 2
Södra Kungsvägen 70A, 3 tr, Hersby, Lidingö kommun, bild 3

Södra Kungsvägen 70A, 3 tr

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
4 524 kr/mån
59 900 kr/m²

Välkomna till denna unika, ljusa och välplanerade etagelägenhet belägen i ett centralt läge på Lidingö. Lägenheter erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp, högt till tak med hela 5 meter upp till nock samt två balkonger belägna i ett härligt söderläge. Lägenheten är i toppskick med genomgående ljusa materialval i form av en vacker parkett och vitmålade väggar. Kliv in genom dörren och möts av en hall med avhängning på hatthylla direkt till vänster. Från hallen når ni det rymliga och helkaklade badrummet med dusch och golvvärme. Lägenhetens entréplan inrymmer därutöver ett välutrustat och modernt kök med gott om plats till förvaring i skåp med vita luckor och plats finns också för ett matbord. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaringsmöjligheter finner ni i såväl en garderob som i en klädkammare. Från sovrummet nås en av lägenhetens balkonger belägen mot lummig grönska. På övre plan finner ni vardagsrummet med plats för soffa med tillhörande möblemang samt en kontor/skrivbordshörna för den som önskar. Ytterligare förvaringsmöjligheter får ni i en klädkammare. Från vardagsrummet når ni lägenhetens andra balkongen som också vetter mot lummig grönska. Välkomna hit för att trivas!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kostervägen 26, Baggeby, Lidingö kommun

Kostervägen 26

Lägenhet
Baggeby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 495 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/7
3 775 kr/mån
59 536 kr/m²

En trappa upp i huset helt utan insyn ligger denna välplanerade och renoverade gaveltrea med stora fönsterpartier i två väderstreck som skänker ett härligt ljus åt bostaden. Köket är renoverat men välbevarat där de vackra originalsnickerierna blandas på bästa sätt med modern färgsättning samt nya vitvaror. Vardagsrummet är stort och lämnar fler möjligheter när det kommer till möblering. Badrummet är stambytt av föreningen. Balkongen ligger i ett härligt västerläge som bjuder på eftermiddagssol. Samtliga ytskikt är nymålade i vitt och en vacker stavparkett i originalutförande ligger på golven i alla rum förutom i köket där det ligger en tidstypisk linoleummatta i schackrutigt . Gott om plats finns till förvaring tack vare flertalet garderober i sovrummen samt en mycket rymlig klädkammare som nås från hallen. Brf Korvetten är en välskött förening med låg skuldsättning och många stora renoveringar bakom sig. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Från Kostervägen 26 finns det mesta inom bekvämt avstånd. God närhet till Baggeby Torg med välsorterad närlivsbutik och restauranger, Larsberg med Ica Kvantum samt till Lidingö centrum. Skolor, förskolor, gym och sporthall/bad finns också i närheten av bostaden. Utmärkta kommunikationer med buss som trafikerar Bodalsvägen, samt Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt.

  • Balkong
  • Hiss
Skyttevägen 58, null, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Skyttevägen 58, null, Lidingö kommun, bild 2
Skyttevägen 58, null, Lidingö kommun, bild 3

Skyttevägen 58

Villa
Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
12 500 000 kr
154 + 88 m²
7 rum
873 m² tomt

Belägen i populära Askrike nära vattnet och fina grönområden, finner ni denna väldisponerade familjevilla med 5 sovrum, toaletter på varje våningsplan och bra läge i området. Den lättillgängliga tomten nås från flera platser av entréplanet och bjuder på sol från förmiddag till kväll. Stor trädäckad altan ger möjlighet för stora bjudningar med släkt och vänner när vädret tillåter. Stora sällskapsytor i vardagsrummet med stora fönster i tre väderstreck vilket ger rikligt med ljusinsläpp utan att kompromissa med insynen. En delvis öppen planlösning mot köket gör att ni kan underhålla era gäster eller ha koll på barnen. Souterrängplanet är perfekt för hemmabiokvällar eller hemmagym. Huset uppvärms genom bergvärme och har god inomhusmiljö tack vare en mekanisk från- & tilluftsventilation. På Skyttevägen har du naturen precis inpå knuten med promenadstråk i skogen samt närhet till Bosön med bl a frisbeegolfbana, boulebana, natursköna promenadstigar och en idyllisk sjöbastu med möjlighet till uppfriskande dopp i Askrikefjärden. Fler fina badmöjligheter ges i Södergarn och Fågelöudde. God närhet finns även till Lidingö Golfklubb för den golfintresserade. Rudboda torg bjuder på bland annat livsmedelsbutik och goda kommunikationer i form av snabbuss 222 vid rusningstider då ni kommer till Ropsten på ca 12 min, annars buss 204, 211 och 212 som tar dig till Ropstens T-bana på ca 16 minuter. Med bil är ni i Ropsten på ca 8 minuter. För den sportintresserade finns bland annat Lidingövallen som är huvudarena för sommaridrott med fotbollsplan i konstgräs. Anläggningen inrymmer även gym och löparbanor. I närområdet finns tre populära skolor; Rudboda skola med klasser FSK-6 samt Bo skola med grundskola i klasser FSK-3 samt Källängens skola med grundskola i klasser 4-9.

  • Premium
Källängsvägen 67, Näset, Lidingö kommun
Källängsvägen 67, Näset, Lidingö kommun, bild 2
Källängsvägen 67, Näset, Lidingö kommun, bild 3

Källängsvägen 67

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 195 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 111 kr/mån
56 549 kr/m²

Välkomna till denna helrenoverade och mysiga tvåa, belägen i de populära pelarhusen med låg månadsavgift. Fint läge på entréplan med fri utsikt mot skogen från alla fönster samt från den franska balkongen. Trevlig lägenhet med en välplanerad planlösning och rejäla rum. Nyrenoverat kök med modern färgsättning som inbjuder till matlagning med gott om förvaring och arbetsytor. I köket finns dessutom plats för matbord intill fönstret. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbel. I denna lägenhet får ni också gott om förvaring i hallen tack vare en två dubbelgarderober med skjutdörrar. Stort vardagsrum med fransk balkong belägen i ett härligt nordvästläge där ni kan njuta av kvällssolen. Även badrummet är renoverat och utrustat med dusch och golvvärme. Tvättstuga finns i föreningen samt källarförråd tillhör lägenheten. Brf Lodjuret 4 är en populär förening på Näset med grönska rakt utanför fönstret. Föreningen har flertalet garage och parkeringsplatser att hyra samt avgiftsfri parkering på gatan precis utanför. Föreningen har en uteplats med grillmöjligheter för medlemmarna att nyttja. Här får ni bo i en föreningen med en fantastiskt god ekonomi med noll kronor i skuldsättning. Näset är ett lugnt och centralt område på Lidingö med närhet till natur och grönområden med fina promenadstråk. I närområdet finns idrottsanläggning för den sportintresserade med bland annat fotbollsplaner, ishockeyrink, golfbana, tennishall samt Kyrkvikens småbåtshamn. Goda kommunikationer utanför dörren som tar dig till Ropsten på ca 10 minuter, eller med bil till Stockholms innerstad på ca 15 min. På Näset finns skola och förskola i området. På Källängstorget finns matbutik och restaurang.

  • Premium
Milvägen 25, Rudboda, Lidingö kommun
Milvägen 25, Rudboda, Lidingö kommun, bild 2
Milvägen 25, Rudboda, Lidingö kommun, bild 3

Milvägen 25

Radhus
Rudboda, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
9 295 000 kr
103 m²
4 rum
392 m² tomt

Välkomna till detta kedjehus i ett plan på Milvägen 25. Här har ni ett fritt läge helt utan insyn. Fin och barnvänlig trädgårdstomt om 392 kvm inbjuder till lek och härliga grillkvällar. Huset har gott grundskick och är invändigt i visst moderniseringsbehov. Huset har genomgått en del stora renoveringar utvändigt såsom omlagt tak 2019, byte till 3-glasfönster samt installation av laddbox för elbil. Detta väldisponerade kedjehus har uppfart med plats för en bil samt garage med bra förvaringsmöjligheter invid huset, vilket underlättar i- och urpackning! Läget i Björnbos radhusidyll kan knappast bli bättre med barnvänliga omgivningar, nära till vattnet och fina grönområden. Kommunikationer finns i närheten i form av bussar som tar er till Lidingö centrum och Ropsten. Vid Rudboda torg finns en matvarubutik, en skola (F-6) och en förskola.

  • Premium
Torsvikssvängen 10, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun
Torsvikssvängen 10, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun, bild 2
Torsvikssvängen 10, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun, bild 3

Torsvikssvängen 10, 2 tr

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/6
2 698 kr/mån
72 981 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa på Torsvikssvängen 10. Hela lägenheten är smakfullt renoverad och inrymmer ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker fiskbensparkett som pryder golvet. Här finns plats för såväl soffmöbel som matsalsmöbel och ni får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och den franska balkongen. Från vardagsrummet nås det stora sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel för den som önskar. Från sovrummet når ni också den möblerbara balkongen som vetter mot härlig och lummig grönska sommartid. Ett trevligt kök som inbjuder till matlagning, stambytt badrum samt en stor klädkammare i hallen med goda förvaringsmöjligheter. I hallen finns plats för garderobsvägg om så önskas. Lägg därtill att det är en populär och skuldfri förening som gör det lätt att trivas här. På Torsvikssvängen bor du bekvämt med utmärkta kommunikationer i form av flertalet bussar på kort promenadavstånd från fastigheten. Ett naturvänligt område med mycket grönska och med en stor och vacker park. För den motionssugne finns närhet till skog och sköna promenadstråk längs med vattnet. I närområdet finns caféer, restauranger och inom bekvämt promenadavstånd ligger Lidingö Centrum där ni hittar ett generöst utbud av service och shopping.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlavägen 29A, 3 tr, Hersby, Lidingö kommun

Karlavägen 29A, 3 tr

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 495 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/3
2 640 kr/mån
63 974 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta mini-tvåa belägen högst upp i huset! Med såväl uteplats som balkong kan ni njuta av sol från morgon till sen kväll. Modernt vitt kök från Noblessa som inbjuder till matlagning och har bra med plats för förvaring och arbetsytor. Vardagsrummet är väl tilltaget och inrymmer såväl soffmöbel som matbord. Tack vare att lägenheten ligger högst upp i huset ges här också extra takhöjd i form av snedtak, vilket ger en härlig rymd till rummet. Bra sovrum med smarta förvaringslösningar under en platsbyggd säng och i garderober. Golven pryds av en modern enstavig ekparkett och väggarna är genomgående ljust målade. Populära Karlavägen är belägen i Hersby som är ett idylliskt villaområde mitt på Lidingö med närhet till såväl grönområden som till Stockholms innerstad, endast 10 minuters bilväg till Karlaplan. Bekvämt gångavstånd till såväl Lidingöbanans station Baggeby och buss från hållplats Drottningvägen. Lidingö centrum med dess utbud nås inom en 10 minuters promenad.

  • Balkong
  • Hiss
Lillåkersvägen 16, 3 tr, Gångsätra, Lidingö kommun

Lillåkersvägen 16, 3 tr

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 795 000 kr
92,4 m²
4 rum
vån 3/5
7 087 kr/mån
41 071 kr/m²

Välkomna till denna renoverade och ljusa fyra belägen i ett insynsskyddat läge. Hallen är hjärtat av lägenheten och härifrån når ni lägenhetens alla utrymmen. Lägenheten inrymmer idag ett modernt kök med gott om förvaring i skåp med gråa luckor och bänkskiva av sten. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når ni den rymliga balkongen i ett fritt läge. Därutöver har ni tre väldisponerade sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Lägg därtill ett snyggt renoverat och stambytt badrum med golvvärme och kombimaskin samt en wc. Läget beskrivs bäst som bekvämt och naturnära. En kort promenad tar dig både till fina promenadstråk längs med vattnet vid Dalénum och vid Kottlasjön, samtidigt som kommunikationer i form av bussar och Lidingöbanan finns i direkt närhet till bostaden. Två stycken stora mataffärer finns i området. För er som gillar att träna finns det flera olika gym i området t.ex. SATS och Nordic Wellness.

  • Balkong
  • Hiss
Frisksportarvägen 4, 3 tr, Sticklinge, Lidingö kommun

Frisksportarvägen 4, 3 tr

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
6 295 000 kr
101,7 m²
5 rum
vån 3/3
6 139 kr/mån
61 898 kr/m²

Välkomna till en välplanerad hörnlägenhet högst upp i huset med en stor balkong i söderläge helt utan insyn. Här får ni fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett härligt flöde av ljus i lägenheten. Vardagsrummet är stort och inrymmer även matsalsmöbel om så önskas, köket är väl tilltaget med plats för matbord för ett sällskap om ca 6 personer invid fönster, sovrummen är alla i bra storlek och förvaringsmöjligheterna är goda tack vare flertalet garderober samt klädkammare. Här får ni även två stycken badrum som båda är utrustade med dusch men plats finns för badkar i det stora badrummet. Lägenheten är omgjord från en fyra till en femma där det stora sovrummet är avdelat till två mindre rum som passar perfekt som barnrum. För er som hellre vill ha en fyra så går den med enkelhet att återställa till originalplanlösningen. Utanför porten finns möjlighet att hyra p-plats för 200 kr/månad. På vackra Sticklingehöjden får du ett boende med naturen inpå knuten med härliga promenadstråk och vackra utflyktsmål. Här finns både skola (åk F-6) och flera förskolor. För den golfintresserade är det endast ett par hundra meter till Lidingö Golfklubb med bl.a. restaurang och driving range. Smidiga kommunikationer med buss 205 tar dig till Ropsten via centrum och buss 225 tar dig direkt till Ropsten. Med bil når du Ropsten och T-bana på endast 7 minuter. SL trafikerar nu även Ropsten med båtlinje till Nybroviken.

  • Balkong
  • Hiss
Bodalsvägen 3, Bodal, Lidingö kommun

Bodalsvägen 3

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 195 000 kr
26 m²
1 rum
1 115 kr/mån
84 423 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina lägenhet belägen i populära kvarter. Här bor du i en smart planerad lägenhet där den stilrena andan genomsyrar hela bostaden. Läckert inredd med ett elegant renoverat kök från Marbodal där moderna materialval gör matlagningen till en fröjd. Genomgående fina parkettgolv, ljusa väggar, stambytt badrum med plats för badkar samt en stor uteplats där ni kan njuta av många soltimmar. Lägger ni dessutom till att föreningen är välskött med de stora renoveringarna bakom sig så som; stambyte, fasader, fönster, tak och balkonger så blir ni säkert snabbt bekväma med tanken att detta kan bli er nästa adress. Ypperliga kommunikationer med buss 203 och 221 som trafikerar Bodalsvägen. Utöver bussarna finns även Lidingöbanan, station Baggeby. På bara några få minuter tar du dig snabbt och enkelt till Ropsten eller Lidingö centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det bara ett par minuter till Ropsten och knappt 10 minuter till Stockholms innerstad. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av ICA Kvantum, Willy's och mataffären vid Baggeby torg. Vid Baggeby torg finns restaurang/pizzeria, tobak och småbutiker. Fina promenad- och joggingstråk finns längs med vattnet. För den som föredrar motionsslingor finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. Gymmet Fitness24seven finns även i Baggeby.

  • Uteplats
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 2
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 3

Terrängvägen 5, 2 tr

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
64,6 m²
3 rum
vån 2/3
4 261 kr/mån
61 842 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade samt renoverade trea med ett av Sticklingehöjdens absolut bästa lägen. Högt upp i huset med fönster i tre väderstreck ger ett otroligt fint ljusinsläpp. Välplanerade ytor samt en stor balkong i bästa söderläge som ger sol hela dagen är ytterligare ett plus att lägga till listan som gör detta till ett drömboende. Vardagsrummet ligger i en öppen social planlösning mot det renoverade köket. Master bedroom är väl tilltaget och ger plats till såväl dubbelsäng som tillhörande möblemang och garderobsvägg om så önskas. Det andra sovrummet passar utmärkt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Det renoverade badrummet är stort och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. I köket ligger en ljus klinker som golv och i övriga rum ligger en fin parkett av ek. Ytskikten är genomgående ljusa. Gott om plats finns för förvaring i walk-in-closet som nås via hallen samt i vindsförrådet om ca 6 kvm. Lägenheten är även utrustad med säkerhetsdörr. Här får ni ett boende i ett högt läge helt utan insyn och fin utsikt över trädtopparna. Ett ytterligare plus att addera till listan är att föreningen har en väldigt bra ekonomi med en stark kassa och en låg belåningsgrad. Detta har resulterat i flertalet avgiftssänkningar genom åren. Ni är dessutom garanterade en parkeringsplats utanför porten för endast 350 kr/månad. På vackra Sticklingehöjden får du ett boende med naturen inpå knuten med härliga promenadstråk och vackra utflyktsmål. Här finns både skola (åk F-6) och flera förskolor. För den golfintresserade är det endast ett par hundra meter till Lidingö Golfklubb med bl.a. restaurang och driving range. Smidiga kommunikationer med buss 205 tar dig till Ropsten via centrum och buss 225 tar dig direkt till Ropsten. Med bil når du Ropsten och T-bana på endast 7 minuter. SL trafikerar nu även Ropsten med båtlinje till Nybroviken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Prismastigen 2, 1 tr, Dalénum, Lidingö kommun

Prismastigen 2, 1 tr

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
7 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/7
5 400 kr/mån
87 151 kr/m²

Välkommen till en stor trea med fint och fritt läge mot intilliggande park. I denna lägenhet får ni två bra sovrum, ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök, gott om förvaring och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill den stora balkongen med utsikt mot vattnet. I Dalénum njuter man av närheten till vatten och natur. Här har ni gångavstånd till utmärkta kommunikationer både via land- och sjövägen. Bra utbud av butiker, restauranger, skolor och barnomsorg. Dalénum är definitivt ett område att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Karlavägen 31B, 4 tr, Hersby, Lidingö kommun

Karlavägen 31B, 4 tr

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/4
4 796 kr/mån
57 899 kr/m²

Här ges möjlighet att förvärva denna välplanerade lägenhet belägen mitt i Hersbys villaidyll. Här möts ni av en lägenhet med ett härligt genomgående ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och extra takhöjd i form av snedtak ger en härlig rymd till rummet. Lägenheten inrymmer idag ett vitt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket inbjuder till socialt umgänge. Två välplanerade sovrum med plats för såväl säng som förvarings- eller skrivbordsmöbel, i båda sovrummen har ni inbyggda garderober till förvaring. Lägg därtill ett helkaklat badrum med golvvärme. Här får ni både en möblerbar balkong i söderläge samt en härligt uteplats med förmiddagssol vilket gör det lätt för er att trivas här! Populära Karlavägen är belägen i Hersby, ett idylliskt villaområde centralt på Lidingö med närhet till såväl grönområden som till Stockholms innerstad. Bekvämt gångavstånd till såväl Lidingöbanans station Baggeby som till Lidingö centrum.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Källängsvägen 28, 5 tr, Näset, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Källängsvägen 28, 5 tr

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 5/9
6 690 kr/mån
46 725 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade fyra högt upp i huset i ett attraktivt läge med fri utsikt samt en stor balkong med förmiddagssol och milsvid utsikt. Lägenheten inrymmer idag ett stort och socialt vardagsrum med plats för såväl soffmöbel som matbord för den som önskar. Charmigt kök som inbjuder till matlagning med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Plats för matplats finns intill fönstret. Därutöver får ni tre väl tilltagna sovrum där det får plats dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbler i samtliga. Föreningen har precis genomfört stambyte så här får du ett nyrenoverat badrum med golvvärme, dusch och förberett för tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Torsvikssvängen 50, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 50, 2 tr

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 395 000 kr
50,6 m²
2 rum
vån 2/3
2 685 kr/mån
67 095 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka tid för visning. Nu ges möjlighet att förvärva denna unika och charmiga tvåa med sjöutsikt. En ljus och välplanerad lägenhet med genomgående fina ytskikt och med en fantastisk utsikt mot brofästet. Lägenheten inrymmer idag ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker fiskbensparkett som pryder golvet. Här finns plats för såväl soffmöbel som matsalsmöbel och ni får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som vetter mot vattnet. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen där ni kan avnjuta många soltimmar tack vare det härliga sydvästläget. Vidare har ni ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring finner ni i inbyggda garderober. Ett renoverat kök som inbjuder till matlagning med goda förvaringsmöjligheter och en köksö med förvaring och sittplats. Ni får även ett stambytt och helkaklat badrum samt flertalet garderober i hallen till förvaring. Lägg därtill att det är en populär och välskött förening med otroligt låga avgifter, vilket gör det lätt att trivas här. På Torsvikssvängen bor du bekvämt med utmärkta kommunikationer i form av flertalet bussar på kort promenadavstånd från fastigheten. Ett naturvänligt område med mycket grönska och med en stor och vacker park. För den motionssugne finns närhet till skog och sköna promenadstråk längs med vattnet. I närområdet finns caféer, restauranger och inom bekvämt promenadavstånd ligger Lidingö Centrum där ni hittar ett generöst utbud av service och shopping.

  • Balkong
Kostervägen 8, Baggeby, Lidingö kommun

Kostervägen 8

Lägenhet
Baggeby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 695 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/3
4 221 kr/mån
58 688 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION OCH VISNING! Välkomna till en ljus och hemtrevlig gavelfyra med fönster i tre väderstreck. Lägenheten bjuder på 80 välplanerade kvadratmetrar med stambytt badrum och balkong i söderläge. Bra kök med gott om skåp till förvaring samtidigt som plats för matbord finns till ett sällskap om 4 personer. Tre väl tilltagna sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Vid vändplanen finns en upprustad lekpark med klätterställning, sandlåda, rutschkana, gungor, studsmattor, pingisbord, belyst bollplan, fruktträd och bärbuskar. Brf Korvetten är en välskött förening med låg skuldsättning och många stora renoveringar bakom sig. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Från Kostervägen 8 finns det mesta inom bekvämt avstånd. God närhet till Baggeby Torg med välsorterad närlivsbutik och restauranger, Larsberg med Ica Kvantum samt till Lidingö centrum. Skolor, förskolor, gym och sporthall/bad finns också i närheten av bostaden. Utmärkta kommunikationer med buss som trafikerar Bodalsvägen, samt Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt.

  • Balkong

Visar alla 18