Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Radiusbacken 39, vån 3, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun

Radiusbacken 39, vån 3

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/10
3 910 kr/mån
62 647 kr/m²

Vacker, välplanerad tvåa som karaktäriseras av ljusinsläpp från flera fönster i hörnläge samt två balkonger i såväl öst som söder vilket ger sol i stort sett hela dagen. Bostaden har en mycket trevlig planlösning med vardagsrum med utgång till balkong, kök och matplats i anslutning till varandra vilket bjuder in till umgänge. Vidare erbjuds ett sovrum med utgång till den andra balkongen, ett helkaklat badrum och ett högt och fritt läge på femte våningsplanet (soutteränghus). Brf Metronomen är en stor förening som äger marken och erbjuder medlemmarna flertalet gemensamma utrymmen, bland annat en trevlig övernattningslägenhet/festlokal samt en gemensam takterrass med milsvid utsikt. I huset finns både hiss och garageplatser samt ett källarförråd som hör till lägenheten. Här bor man på optimalt läge i expansiva Telefonplan med närhet till tunnelbana, ICA, flertal olika gym, parker och grönområden samt flera restauranger och caféer. Precis utanför lägenheten färdigställs just nu "Radiusparken" som väntas stå klart inom kort. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Tvingvägen 26, Hökmossen/Telefonplan, Stockholms kommun

Tvingvägen 26

Lägenhet
Hökmossen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 195 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/3
2 275 kr/mån
60 972 kr/m²

Här bor du i en fantastiskt fin bostad med fönster i två väderstreck och välplanerade rum med bevarade detaljer från byggåret som smyckar stora delar av bostaden. Här återfinns charmiga dörrar, platsbyggda garderober samt tidstypisk takhöjd om 2,70 m, vilket ger en härlig rymd och hemtrevlig atmosfär. Vidare erbjuds ett vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöblering och matplats, ett charmigt renoverat kök, ett mysigt sovrum med platsbyggd förvaring genom bevarade garderober från byggåret samt ett fräscht badrum med charmigt vädringsfönster. Till lägenheten hör 2 st källarförråd. Lägenheten är belägen med 600m till Telefonplans utmärkta kommunikationer, den röda tunnelbanelinjen som tar dig in till T-centralen på 13 min samt flertalet bussar. I Telefonplan/Midsommarkransen finner även ett trevligt utbud av restauranger, caféer, gym och butiker i närområdet. Brf Smältrullen är en mycket omtyckt och stabil förening som äger marken. De upplåter 72 lägenheter med bostadsrätt samt 3 hyresrätter vilket innebär ett stort dolt kapital. Det finns även 12 lokaler/förråd som hyrs ut. Föreningen bildades 2010 har låg belåning samt ca 8 milj i kassan. Föreningen har en gemensam tvättstuga på Klensmedsvägen 5-7 som är mycket välutrustad. Det finns även utrymme för cykelförvaring. I övrigt har föreningen grönskande gårdar med planteringar, sittgrupper och grillmöjligheter. Missa inte chansen att bo i denna perfekt planerade lägenhet i en toppenförening! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse av bostaden.

Vinodlargatan 9, 1 tr!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Vinodlargatan 9, 1 tr!

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
5 195 000 kr
79,5 m²
3.5 rum
vån 1/7
4 705 kr/mån
65 346 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 3,5:a på attraktiva Liljeholmskajen precis in till vattnet. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en rymlig uteplats mot innergården för lek och grillning. Under sommarhalvåret blir uteplatsen som en oas för grillning, socialt umgänge och odling. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp - nuvarande ägaren har nyligen bytt luckorna i köket. Två rymliga och fina sovrum in mot innergården samt ett mindre sovrum avskilt från det andra två. Gott om förvaring genom garderober, fräscht badrum med separat tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger belägen på bästa adress i populär och ekonomiskt stark förening. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar mm. precis utanför porten. Senaste tillskottet till området är en rooftop restaurang på våning 25! Brf Vinodlaren är en stor och stark bostadsrättsförening som upplåter 144 stycken lägenheter samt 6 stycken kommersiella lokaler. I föreningen finns allt man behöver - exempelvis garage som nås direkt med hiss, övernattningslägenhet, cykel- och barnvagnsrum samt en stor och trevlig innergård. Föreningens lokaler genererar ett starkt kassaflöde och tack vare att fastigheten byggdes i en tid med högre räntor har föreningen kunnat amortera och står stark rustade för framtiden. Belåningen är under 10 000 kr/kvm vilket är att anses som bra för en så pass ny förening. På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Bostaden ligger lugnt belägen. Bor du på Vinodlargatan har du nära till kommunikationer, gym, restauranger och populära Liljeholmstorget galleria där ni hittar Stockholms bästa Ica butik - gör gärna er egen bedömning i samband med visningen.

  • Uteplats
  • Hiss
Årstaskogs väg 9B, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 9B

Lägenhet
Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
5 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 10/16
5 003 kr/mån
71 164 kr/m²

GAVELTREA MED FÖNSTER I TRE VÄDERSTRECK OCH STOR INGLASAD BALKONG! Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea attraktivt belägen på Liljeholmskajen/Årstaberg. Bostaden har en perfekt planlösning med stort vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen. Vidare erbjuds ett modernt, fullutrustat kök med gott om plats för middagar med större sällskap. Rymliga och fina sovrum som är i perfekt storlek. Gott om förvaring genom garderober. Badrum med tvätt- och torktumlare. Bostaden ligger insynsskyddat intill bland annat kommunikationer, grönområden och Årstaviken på en mycket populär adress! Till lägenheten finns ett vindsförråd. Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några: - Gavelläge! - Kringgående inglasad balkong! - Extra mycket skåp i köket! - Garage med el-laddstolpar! - Närheten kommunikationer som pendeltåg, tunnelbana och tvärbana! - Närhet till Mälaren och grönområden! - Flertalet förskolor/skolor i närheten! - Närhet till Liljeholmensgallerian! - Stor och stark förening! Gemensamma utrymmen i föreningen består av en helt ny bastu och en gemensamhetslokal med kokvrå, wc och dusch, som kan hyras som gästlägenhet av föreningens medlemmar. Årstabergsparken ligger precis utanför dörren, med promenadstråk som leder ner till Liljeholmskajen och Årstaskogen. Dessutom finns tvåfilig cykelväg utanför porten, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Södermalm inom några minuter. I föreningen finns allt man behöver och underhållet är obefintligt i denna nyproducerade byggnad. Här kommer ni trivas!

  • Balkong
  • Hiss
Katrinebergsbacken 16, Liljeholmen, Stockholms kommun

Katrinebergsbacken 16

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/6
4 370 kr/mån
52 231 kr/m²

Flertalet fönsterpartier som blickar ut över Liljeholmsbergets lummig grönska. Fastigheten är belägen på en höjd vilket ger bostadens balkong fin utsikt och mycket sol, tack vare dess eftertraktade sydvästläge. Här finns charm bevarad genom vackert parkettgolv i vardagsrum, hall och sovrum, fönsterbrädor i sten samt ett kök med 90-talsanda tack vare tidstypiska luckor och beslag. Vidare erbjuds ett sovrum i bra storlek som ligger lugnt beläget, ett helkakat badrum samt en hall med goda möjligheter för avhängning av ytterkläder. Nu finns en chans att förvärva denna charmiga bostad med stor potential och utrymme till att sätta sin personliga prägel på eller bevara och förvalta som den är. Katrinebergsbacken ligger högt upp och avskiljt till, men mycket nära Liljeholmens centrum och alla dess butiker, restauranger, caféer och tunnelbana. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Brf Liljeholmsberget är en omtyckt och skötsam förening med 265 bostadsrätter och 4 lokaler. Inom bostadsrättsföreningen har varje port sitt egna unika konstnärliga tema, skapat av konstnären Acke Oldenburg. BRF Liljeholmsberget har en belåning om 5 235 kr/kvm enligt årsredovisning 2022 vilket är att anses som en låg belåning jämfört med många föreningar i området. Föreningen erbjuder sina medlemmar pool, bastu, barnvänliga gårdar med grillmöjligheter, garage, vinkällare, festlokal och två övernattningslägenheter.

  • Balkong
  • Hiss
Svandammsvägen 17A, vån 4/4, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Svandammsvägen 17A, vån 4/4

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
5 495 000 kr
56 + 21 m²
3 rum
vån 4/4
4 264 kr/mån
98 125 kr/m²

Unik trerummare med 77 kvm golvyta, vindskaraktär och rymlig takterrass i söderläge på omtyckta Svandammsvägen. Denna bostad är perfekt för den som söker någonting extra i sitt nästa boende, här bor man med charmig vindskaraktär genom sluttande väggar, takkupor, takbjälkar, fönster i tre väderstreck och en hänförande utsikt över himmel, hustak och trädtoppar. Här bor man privat och ostört, helt fritt från insyn, högst upp i huset med hiss upp till tredje våningen. Här erbjuds en social planlösning med ett modernt kök med matplats och vardagsrum intill, två sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum med golvvärme och ett extra rum bakom industriglasväggar som lämpar sig perfekt som kontor eller för extra förvaring. Bostadens triumfkort är definitivt den rymliga takterrassen med vacker utsikt och gott om plats för såväl loungedel, el- eller gasolgrill som matbord. Ett hem längs pittoreska Svandammsvägen, precis intill hittas trevliga bageri Pomona och T-bana Midsommarkransen som tar dig till Södermalm på ca 4 minuter och T-centralen på ca 14 minuter. Här ligger även mysiga Skvallertorget med dess flera charmiga butiker och omtyckta restauranger med uteserveringar sommartid. Vidare erbjuds ett oslagbart läge med närhet till knutpunkten kring Svandammsparken och Vinterviken med dess lummiga promenadstråk och badmöjligheter. Nära hittas även nödvändigheter som flera olika matbutiker och gym. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Arvodesvägen 11, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Arvodesvägen 11, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Arvodesvägen 11, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Arvodesvägen 11

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
1 995 000 kr
28 m²
1 rum
vån -1/3
1 953 kr/mån
71 250 kr/m²

Välkommen till en ytterst välplanerad lägenhet på lugn återvändsgata med naturen som närmsta granne. Lägenheten har ett genomgående gott skick med helkaklat badrum renoverat kök. Vidare hittar du många originaldetaljer så som hög takhöjd, djupa fönsternischer i sten och vackra fönsterbeslag. Här finns gott om förvaring och bra arbetsytor. Bostaden erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i ett källarförråd. Här bor ni i ett ostört läge omgiven av grönska med ett stenkast från Hägerstensåsens tunnelbana, buss, caféer, restauranger och matvarubutik. Med en kort promenad tar ni er ner till Telefonplan där alla bekvämligheter och ett mycket brett serviceutbud finns. Området erbjuder er trevliga promenadstråk, badplatser och vackra Vinterviken ligger på gångavstånd från bostaden. Kort sagt allt man kan önska sig!

  • Premium
Midsommarvägen 55, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Midsommarvägen 55

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
5 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
3 873 kr/mån
82 123 kr/m²

Välkommen till denna genomgående lägenhet med härligt ljusflöde och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds du en vacker och fri utsikt, sluttande tak med vindskaraktär och kamin. Underbar balkong mot lugn innergård med pool. Den smarta planlösningen erbjuder två bra sovrum, stort vardagsrum, rejäl matplats samt ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är ljus och fräsch samt erbjuder alla moderna bekvämligheter man kan tänka sig såsom kamin och vinkyl. Genomgående ljusa väggar och snyggt parkettgolv i alla rum. Väldigt populär förening med god ekonomi. I föreningen finns garage, det finns även elbils-platser. Här i mycket populära Midsommarkransen bor du ett stenkast från Södermalms härliga puls samtidigt som du bor lugnt beläget med en fin grönskande innergård med uppvärmd pool där barnen kan leka fritt. Till T-bana Midsommarkransen och Telefonplan är det fem minuters promenad som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 15 minuter. I området finner ni även ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker.

  • Balkong
  • Hiss
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 18A

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 249 000 kr
26 m²
1 rum
vån 8/10
2 329 kr/mån
86 500 kr/m²

Redan i entrén möts man av ett otroligt ljus och en milsvid utsikt. Ljuset sträcker sig genom hela lägenheten och ger lägenheten en väldigt luftig känsla. Placerat på optimalt läge vid Telefonplan med närhet till restauranger, affärer och kommunikationer. Stor balkong i bästa västerläge med sol under stora delar av dagen och en fantastisk utsikt över takåsarna. Lägenheten präglas av genomgående fina materialval såsom brunlackerat askgolv och fönsterbänkar i slipad kalksten. Stilrent och tidlöst kök från HTH som erbjuder riktigt bra arbetsytor och förvaring. De vita köksluckorna matchas snyggt mot diskbänken i rostfritt som ger en industriell känsla. Lyxigt, helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. I Brf The BRiCK Umbra bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 111 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en bra skuldsättningsnivå i förhållande till jämförbara föreningar i området. Parkering finns även att hyra i garage i angränsande fastighet för 1875/mån. I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad, därifrån tar ni er till Södermalm på 6 minuter och T-centralen på 14 minuter. Med andra ord en lägenhet med allt du kan önska av såväl läge som bekvämligheter, välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 18A

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 549 000 kr
45 m²
2 rum
vån 8/10
4 031 kr/mån
78 867 kr/m²

Bli först in i denna bostadsdröm om två rum och kök som planerats på bästa sätt. Placerat på optimalt läge vid Telefonplan med närhet till restauranger, affärer och kommunikationer. Stor balkong i bästa västerläge med sol under stora delar av dagen och en milsvid utsikt över takåsarna. Lägenheten präglas av genomgående fina materialval såsom brunlackerat askgolv och fönsterbänkar i slipad kalksten. Stilrent och tidlöst kök från HTH som erbjuder riktigt bra arbetsytor och förvaring. De vita köksluckorna matchas snyggt mot diskbänken i rostfritt som ger en industriell känsla. Lyxigt, helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Sovrum i bra storlek och bra förvaringsmöjligheter gör detta till en lägenhet med allt man kan önska. I Brf The BRiCK Umbra bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 111 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en bra skuldsättningsnivå i förhållande till jämförbara föreningar i området. I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad, därifrån tar ni er till Södermalm på 6 minuter och T-centralen på 14 minuter. Med andra ord en lägenhet med allt du kan önska av såväl läge som bekvämligheter, välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Erik segersälls väg 7, 3 tr., Aspudden, Stockholms kommun

Erik segersälls väg 7, 3 tr.

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 495 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
2 720 kr/mån
79 432 kr/m²

På tredje våningsplanet hittas denna välplanerade 30-tals tvåa med massor av bevarad charm från byggåret som exempelvis genomgående furuplankgolv, platsbyggd förvaring, spröjsade fönster med spanjoletter, takhöjd om ca 2,70 m och charmiga gamla dörrar. Man stiger direkt in i inbjudande hall som är målad i en omfamnande roströd kulör med gott om förvaring som leder en vidare till övriga rum. Här finns ett fint kök med diskmaskin, ett mysigt sovrum med plats för 160 säng och förvaringsmöbel samt ett rymligt vardagsrum som vetter mot Aspuddens levande huvudgata och rymmer både sällskapsmöblering och en matplats intill fönstret. Bostadens badrum är gjort i samband med föreningens stambyte 2015 och är smakfullt renoverat med kakel och klinker i svart och vitt. Brf Ljungspoven består av vackra, äldre byggnader som omringar en stängd innergård som erbjuder grillmöjligheter och flera olika sittgrupper för mysiga middagar utomhus när vädret tillåter. Här finns gott om utrymme för en trevlig picknick då omgivningen består av breda gräsytor som kantas av blomstrande rosenbuskar och blomrabatter. Bostaden ingår i en gemytlig förening som äger marken, har dolt kapital genom 9 hyresrätter samt får intäkter genom 22 lokaler. Här bor man bokstavligen i hjärtat av Aspudden, precis utanför porten hittas Aspuddens huvudgata med mataffär, tunnelbana, apotek, restaurang Vår pizza samt caféet Bonne femme. I närområdet hittar man flera parker och grönområden och särskilt rekommenderas Vinterviken med flera badplatser genom brygga, strand och klippor, breda gräsytor, naturnära promenadstråk och lunchrestaurang. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Arvodesvägen 7, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Arvodesvägen 7, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Arvodesvägen 7, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Arvodesvägen 7

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
3 278 kr/mån
57 340 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till en väldigt charmig funkistvåa på lugn återvändsgata inbäddad i grönska. Lägenheten är väldisponerad och besitter många originaldetaljer så som hög takhöjd, djupa fönsternischer i sten och vackert parkettgolv. Vidare finner du ett rymligt kök i retro stil med plats för matbord. Här finns gott om förvaring och bra arbetsytor. Stort sovrum i lugnt läge mot föreningens gård. Bostaden erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt i ett källarförråd. Här bor ni i ett ostört läge omgiven av grönska med ett stenkast från Hägerstensåsens tunnelbana, buss, caféer, restauranger och matvarubutik. Med en kort promenad tar ni er ner till Telefonplan där alla bekvämligheter och ett mycket brett serviceutbud finns. Området erbjuder er trevliga promenadstråk, badplatser och vackra Vinterviken ligger på gångavstånd från bostaden. Kort sagt allt man kan önska sig!

  • Premium
Lötmogatan 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Lötmogatan 7

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 495 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 2/3
4 152 kr/mån
69 306 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa "minitvåa" attraktivt belägen i populära Midsommarkransen, med varje kvadratmeter på precis rätt plats! Bostaden utmärker sig med ett fint ljusinsläpp, en öppen och social planlösning, ett insynsskyddat läge samt en fantastisk balkong i västerläge som erbjuder massor av sol. Från balkongen som har ett högt läge har du fin utsikt över föreningens lummiga gård och grönska. Här får du det bästa av båda världar med karaktär och charm från det gamla och samtidigt en modern och hög standard. Föreningen erbjuder en fin innergård, perfekt för grillkvällar under varma sommarkvällar. Till lägenheten ingår ett källarförråd. Flexibelt tillträde! Här bor du i attraktiva och lugna Midsommarkransen med närhet till allt från matbutiker till restauranger, gym, mysiga parker och dessutom en kort promenad till Midsommarkransens tunnelbanestation. Med tunnelbanan når du charmiga Södermalm på ca 6 min och T-centralen på ca 12 min. Här bor du även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter och härliga Svandammsparken. För dig som gillar att träna finns bland annat Sats Telefonplan i närområdet. Härligt välkomna till Lötmogatan 7

  • Balkong
  • Hiss
Årsta skolgränd 10, 8 tr, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun

Årsta skolgränd 10, 8 tr

Lägenhet
Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
5 750 000 kr
78 m²
3 rum
vån 8/10
4 831 kr/mån
73 718 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för prisvisning. Soldränkt gaveltrea med 2 balkonger! Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen/Årstaberg. Bostaden har en öppen social planlösning samt utgång till en av lägenhetens två balkonger - den rymliga i västerläge.Vidare erbjuds en bostad med många påkostade tillval för bästa resultat. Matplatsen har gott om plats för middagar med större sällskap. Lägenheten är väldigt välplanerad och hardessutom ytterligare en balkong i syd/öst med många soltimmar in mot innergården. Rymliga och fina sovrum som är i perfekt storlek. Gott om förvaring genom flertalet garderober, exklusivt badrum med takdusch, golvvärme och separat tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden ligger insynsskyddat intill kommunikationer, grönområden, Mälaren och i en mycket populär förening! Bostadsrättsföreningen Vélo 1 äger marken och består av 172 stycken lägenheter samt en lokal som skapar starkt kassaflöde till föreningen. Bland annat har föreningen 67 stycken garageplatser varav 15 stycken med laddstolpe. Dubbla takterrasser med fantastisk utsikt, carportplatser med laddmöjlighet där det kommer finnas poolbilar, cykelverkstad och en fin föreningslokal finns tillgänglig för medlemmarna. Lägenheten tillhör också en byggnad som klassas som klimatsmart (energiklass B). Det innebär att du får en extra rabatt på ditt bostadslån hos de flesta banker. Därmed sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar. Vill du bo nära kommunikationer? Då har du kommit rätt. Här finns pendeltåg, tvärbana och buss i direkt anslutning till bostaden - det är som om alla kommunikationer bär till Årsta skolgränd. Dessutom finns tvåfilig cykelväg utanför porten, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Söder inom några minuter. Men ibland är det ändå smartare att ta bilen. Då är det bra att bilpoolens bilar finns på gården och dessa drivs på el. På 5 minuters promenadavstånd ligger Liljeholmskajens badplatser, flera restauranger och inom kort även en rooftop-restaurang. Mycket bra kommunikationer med både pendeltåg och tvärbana på promenadavstånd och tunnelbana når du genom en promenad till Liljeholmens centrum. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. inom några minuters gångavstånd. Det finns många förskolor i området att välja på samt två skolor alldeles nära bostaden, en på var sida gatan, med årskurs 1–9. Allt man kan önska sig! Till lägenheten hör ett källarförråd.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Årstaskogs väg 10, null, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 725 000 kr
33 m²
1 rum
vån 17/24
2 699 kr/mån
82 576 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. Varmt välkommen till en av Liljeholmskajen/Årstabergs mest spektakulära ettor med otrolig utsikt! Lägenheten är belägen högt upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och har en balkong om 6 kvadratmeter som vetter ut i sydostläge. Beundra är ett modernt och genomtänkt projekt med stilfull inredning och påkostade materialval. Lägenheten omfattar 33 väldisponerade kvadratmeter med diskret känsla och utrymme för dig att sätta din personliga prägel. Bostaden har genomgående ljusa golv i ekparkett. Köket är utrustat med en inbyggd rostfri varmluftsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin och inbyggd rostfri mikrovågsugn. Badrummet är helkaklat med vitt kakel, grått klinkergolv och vit kommod i porslin. Det finns även en kombimaskin med en arbetsbänk ovan samt förvaringsskåp och duschväggar. Dessutom ingår ett praktiskt förråd som hör till lägenheten. BRF Beundra är en ny förening som består av 89 st lägenheter och 1 st hyreslokaler. Föreningen erbjuder 46 st parkeringsplatser i samfällighetsföreningens garage under huset, varav 15 platser innehar laddstolpar. Dessutom har BRF Beundra en räntegaranti vilket garanterar att föreningens räntesatser inte kan överstiga 3,20% under löptiderna av föreningens bundna lån. BRF Beundra är en miljömedveten produktion av Ikano bostad vilket har resulterat i energiklass B, det innebär att man här bor i en bostad som byggts med hälsosamma material, har god ventilation och är energieffektiv. Detta ger även dig som boende lägre omkostnader och ett bättre ekonomiskt värde över tid. Energiklass B innebär också att du kan ansöka om grönt bolån hos de flesta banker och på så sätt sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar hos de flesta banker. Inbäddad mellan stadspuls och grönska får du alla förutsättningar för en härlig vardag. Här finns naturen ständigt närvarande, med bland annat Årstaskogen som bjuder på allt från vackra promenadslingor till badplatser och utegym. Därifrån kan du också promenera hela vägen till moderna Liljeholmskajen, där du kan utnyttja restaurangutbudet med vacker utsikt över Årstaviken. Årstaberg har svårslagna kommunikationer här finns pendeltåg, tvärbana och buss i direkt anslutning till bostaden. Dessutom finns tvåfilig cykelväg alldeles intill, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Söder inom några minuter. Här lever du i en unik boendemiljö med grönskande parker, närhet till strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. inom några minuters gångavstånd. Det finns många förskolor i området att välja på samt två skolor alldeles nära bostaden, skolor med årskurs 1–9. Allt man kan önska sig! OBS. bilderna i annonsen är från våning 18, lägenheten som saluförs är på våning 17.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Adventsvägen 3, vån 4, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Adventsvägen 3, vån 4

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 675 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/6
2 589 kr/mån
86 290 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning. Hjärtligt välkommen till en fin, välplanerad etta med sovalkov och en södervänd balkong mot föreningens lugna gård. Balkongen är rymlig och träffas av solens strålar i stort sett hela dagen vilket gör det till en magisk plats om sommaren. Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmeter med en sällskaplig planlösning med kök, vardagsrum och matplats intill varandra. Vidare finns här ett helkaklat badrum med golvvärme och en sovalkov där det idag står en loftsäng som ingår i köpet för den som önskar. Här bor du i fastighet med hiss och garage, på en alldeles underbar adress med närhet allt Midsommarkransen, Telefonplan och Aspudden har att erbjuda. Precis utanför porten ligger sommaridyllen Svandammsparken som kantas av gräsytor, kiosk och flertalet restauranger med uteserveringar. I närområdet hittas även naturnära Vinterviken med badplatser och mysiga promenadstråk, populära Klättercentret, gym genom SATS och ett bekvämt cykel- och promenadavstånd in till Södermalm och city. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Midsommargränd 9, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun

Midsommargränd 9

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/5
2 842 kr/mån
61 583 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare som med fördel kan användas som en trerummare genom att en säng placeras vid alkoven i vardagsrummet. Stilfulla materialval med parkettgolv som löper genom hela lägenheten och ljusa färgval på väggarna. Stort badrum med badkar och tvättmaskin och ett tidlöst kök där det ryms en rejäl matplats för 6 personer. Vidare finns det väldigt gott om förvaring i såväl garderober som i en rymlig klädkammare. Lägenheten är belägen i en mycket populär poolförening på bästa läge i Midsommarkransen. Midsommarkransen är ett omåttligt populärt område med många bra restauranger, caféer och butiker. I närheten finns även bra förskolor och en nybyggd skola. Nya Ica supermarket ligger 400 m bort. Sommartid lever verkligen området upp med alla uteserveringar och härliga Svandammsparken med populär glasskiosk.

  • Hiss
Årstaskogs väg 10, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
7 650 000 kr
100 m²
4 rum
vån 17/24
6 287 kr/mån
76 500 kr/m²

Upplev den ultimata boendestandarden i denna nybyggda fyrarummare som inte bara erbjuder generösa kvadratmeter, utan också en unik design och överlägsen komfort. Med en imponerande boyta på 100 kvadratmeter och en utformning i eftertraktat gavelläge, är detta ett tillfälle att äga en spektakulär bostad. Attraktivt belägen i omtyckta Liljeholmen/Årstaberg saluförs nu denna fyrarummare med högklassiga materialval i miljömedvetna BRF Beundra. Bostaden utmärker sig med en balkongyta om ca 16 kvadratmeter fördelat på två balkonger i olika väderstreck. Bostaden har genomgående ljus ekparkett vilket ger en enhetlig och elegant känsla. Hallen präglas av avhängningsytor samt goda förvaringsmöjlighter via skjutdörrsgarderob. Vidare erbjuds två mindre sovrum som båda har gott om ljusinsläpp varav i det ena även finns utgång till lägenhetens mindre balkong. Lägenheten har också två badrum, ett mindre och ett större varav det ena är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare - en lyxig bekvämlighet till din vardag. Vidare har bostaden ett stort fullutrustat kök med bänk och stänkskiva i stenkomposit, rostfria och energieffektiva vitvaror såsom stor kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn och micro. Intill köket finns utgång till lägenhetens stora balkong - perfekt avstånd när du ska avnjuta middagar ute. Därefter finns ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matbord, här flödar ljuset fritt via fönsterpartier i två olika väderstreck. Från vardagsrummet nås Master Bedroom som är bostadens stora sovrum, här finns gott om förvaringsmöjligheter via den platsbyggda skjutdörrsgarderoben vilket bidrar till både hög funktionalitet och komfort. Bostaden har totalt tre stora skjutdörrsgarderober och som om det inte vore nog ingår även nyttjanderätten till ett praktiskt externt förråd. BRF Beundra är en ny förening som består av 89 st lägenheter och 1 st hyreslokaler. Föreningen erbjuder 46 st parkeringsplatser i samfällighetsföreningens garage under huset, varav 15 platser innehar laddstolpar. Dessutom har BRF Beundra en räntegaranti vilket garanterar att föreningens räntesatser inte kan överstiga 3,20% under löptiderna av föreningens bundna lån. BRF Beundra är en miljömedveten produktion av Ikano bostad vilket har resulterat i att byggnaden har energiklass B, det innebär att man här bor i en bostad som byggts med hälsosamma material, har god ventilation och är energieffektiv. Detta ger även dig som boende lägre omkostnader och ett bättre ekonomiskt värde över tid. Energiklass B innebär också att du kan ansöka om grönt bolån hos de flesta banker och på så sätt sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar hos de flesta banker. Inbäddad mellan stadspuls och grönska får du alla förutsättningar för en härlig vardag. Här finns naturen ständigt närvarande, med bland annat Årstaskogen som bjuder på allt från vackra promenadslingor till badplatser och utegym. Därifrån kan du också promenera hela vägen till moderna Liljeholmskajen, där du kan utnyttja restaurangutbudet med vacker utsikt över Årstaviken. Årstaberg har svårslagna kommunikationer här finns pendeltåg, tvärbana och buss i direkt anslutning till bostaden. Dessutom finns tvåfilig cykelväg alldeles intill, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Söder inom några minuter. Här lever du i en unik boendemiljö med grönskande parker, närhet till strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. inom några minuters gångavstånd. Det finn

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Radiusbacken 49, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Radiusbacken 49, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Radiusbacken 49, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Radiusbacken 49

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 850 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/4
2 990 kr/mån
73 077 kr/m²

Två rum och kök om 39 välplanerade kvadratmeter med smakfulla materialval. Bostaden är toppfräsch och erbjuder kök från Vedum som ligger i öppen planlösning mot vardagsrum, ett mysigt sovrum, ett helkaklat badrum med kombimaskin och en hall med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du med alla bekvämligheter så som kombimaskin, diskmaskin, hiss och möjlighet till garageplats. För större tillställningar så erbjuder föreningen en gemensam takterrass med milsvid utsikt med bokningsbar del tillsammans med en övernattningslägenhet. Området Midsommarkransen/Telefonplan består av en mix av moderna, nyproducerade hus och charmiga sekelskiftes- och funkishus. I närområdet finns ett stort utbud av caféer och restauranger genom bland annat nyöppnade bageriet Kringelgården, Lulu sushi samt omåttligt populära Svenska hamburgerköket. I området hittas även mysiga Svandammsparken, T-bana Telefonplan, mataffär, Konstfack och flera olika gym. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Årstaskogs väg 10, vån 20!, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10, vån 20!

Lägenhet
Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
8 895 000 kr
100 m²
4 rum
vån 20/24
6 407 kr/mån
88 950 kr/m²

DRÖMFYRA MED PANORAMAVY ÖVER STOCKHOLM! *Räntegaranti! *Friköpt mark (Ej tomträtt)! *5 års entreprenadgaranti! *5 års garanti vitvaror! *Extern förråd! * Tillträde oktober 2023! *Kontakta mäklare för en digital visning av lägenheten!* Välkommen till en ytterst välplanerad 4 rok med stora sällskapsytor och två badrum. Det erbjuds också fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger! Här har det gjorts tillval i kök och de båda badrummen till ett värde av 55 900 kr. Modernt kök från IKEA med unika tillval som ingen annan lägenhet i huset erbjuder, här finns induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla integrerade kyl/frysskåp. Sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Två mindre sovrum om 8 kvm varav det ena har utgång till lägenhetens andra balkong. Stort helkaklat badrum med klinkergolv som erbjuder tvättmaskin och torktumlare, handfat med tillhörande kommod samt badkar och handdukstork som extra tillval. I det andra badrummet finns utrustning i form av WC, dusch och handfat med kommod samt spegelskåp. Se bifogad tillvalslista under Dokument för en utförlig redogörelse av dessa tillval i både kök och badrum. Ikano bostad bygger nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeltåget, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna - beroende på var du vill åka. Läs mer hos Ikano: https://www.ikanobostad.se/kopa-bostad/bostadsratter-till-salu/stockholm-arstaberg-beundra/

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 20