Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Maenvägen 14, Åsa, Kungsbacka kommun

Maenvägen 14

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 950 000 kr
89 + 3 m²
4 rum
1 480 m² tomt

På ett avskilt läge i naturskönt område ligger Maenvägen 14 - en charmig Västkuststuga som är utbyggd till trivsam villa. Bostaden disponeras över ett stort vardagsrum med eldstad och vackra fönsterpartier mot bostadens altan med fin utsikt mot äng och skog. Vidare erbjuds en matplats i dekorativt burspråk i anslutning till ett mindre kök där den flexibla planlösningen erbjuder möjlighet till renovering och förändring efter eget önskemål. Vidare erbjuds ett sovrum med anslutande klädkammare och utgång till en privat altan. Lägg därtill ytterligare två mindre sovrum som inrymmer skrivbordshörna och 90-säng. Därutöver erbjuds ett stort badrum med tvättutrustning. Den kuperade trädgårdstomten är uppvuxen och lummig och skapar stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. På tomten står en mindre gäststuga med anslutande förrådsutrymme i anslutning till uppfarten. Bostaden ligger precis utanför den idylliska tätorten Åsa - tillhörande natursköna Frillesås. De omtyckta badplatserna i Vassbäck och Krokvik nås på gångavstånd och förhöjer livskvaliteten under årets varmaste månader. Genom en smidig gångväg via gamla banvallen nås Åsa centrum. Cykelavståndet till Åsa tågstation bidrar till smidiga kommunikationer till såväl norr som söder. Såväl Åsa som Frillesås erbjuder skolor, förskolor, dagligvaruhandel och vårdcentral - vilket skapar en bekvämlighet i vardagen. Varmt välkomna!

Varbergsvägen 1226, Åsa, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 23 mar kl 11:45
Varbergsvägen 1226, Åsa, Kungsbacka kommun, bild 2
Varbergsvägen 1226, Åsa, Kungsbacka kommun, bild 3

Varbergsvägen 1226

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 595 000 kr
144 m²
6 rum
3 256 m² tomt

Söker ni en bostad med närhet till hav, natur, småstad och storstadspuls? Nu presenterar vi med stor glädje detta Eksjöhus som prickar i samtliga boxar och många fler. En enastående familjevilla byggd 2015 för familjen som ställer höga krav på sitt boende och som vill luta sig tillbaka och trivas i sitt hem. Här är det bara att flytta in och njuta av ett bekvämt boende med ett genomgående stilrent intryck, hög standard och minutiöst utvalda detaljer såväl inomhus som utomhus. Huset har en otroligt tilltalande planlösning, där tre av de fyra sovrummen disponeras i ena delen av huset tillsammans med ett vardagsrum, badrum och klädkammare, vilket blir en optimal del av huset för barn och ungdomar. Master bedroom disponeras i andra delen av huset, tillsammans med villans andra badrum. I mitten når ni de sociala ytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning med en slående takhöjd. Från matsalsbordet i köket njuter ni med fördel av morgonkaffet till den mysiga morgonsolen som sträcker sig över ängarna i nordöst. Vardagsrummet ligger i anslutning till den stora altanen i sydvästläge, där sociala tillställningar välkomnas såväl inomhus som utomhus. På altanen välkomnas härliga sommarmiddagar under pergolan, minnesvärda stunder i spabadet och det underbara uterummet förlänger sommarsäsongen ytterligare under kallare dagar. På huset framsida välkomnas lek och stoj på den väl tilltagna gräsmattan, där möjligheterna är många och bara fantasin sätter gränser. På husets baksida finner ni en ytterligare altan med härlig morgonsol samt en välplanerad trädgård. På fastigheten finner ni ett isolerat dubbelgarage med ett stort, tillhörande förråd. Huset har ett attraktivt läge, med närhet till badplatser som Gårda brygga, Vita Sand och Tjolöholms badplats. Med fem minuters körväg når ni Åsa centrum som erbjuder bageri, matbutik, butiker, barnomsorg och mycket mer. Kungsbacka centrum når ni på 12 minuter, Göteborg på 30 minuter såväl Varberg på 30 minuter. Den lokala bussförbindelsen når ni med fem minuters promenadavstånd och Åsa station för vidare transport med tåg når ni på ca. 8 minuter med bil. Perfekt för er som pendlar till jobb, aktiviteter eller nöjen. Missa inte chansen att se denna optimala villa! Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning! Huset är besiktad och besiktningsprotokoll finns på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings hemsida under "Dokument & länkar".

  • Premium
Daliegatan 12, Hålabäck, Kungsbacka kommun

Daliegatan 12

Villa
Hålabäck, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 800 000 kr
150 + 40 m²
6 rum
603 m² tomt

Varmt välkommen till Daliegatan 12 och detta genomgående stilrena 1,5planshus med en fantastisk helhet! Här bor man i ett väldisponerat boende med stora sociala ytor, flertal sovrum, braskamin och bra förvaringsmöjligheter. Läget på Daliegatan 12 erbjuder ett centralt och lugnt läge med närhet till alla de bekvämligheter man kan tänkas önska och är mycket barnvänligt! Tomten är lättskött och totalt på 603 kvadrat med stor gräsmatta, härlig altan och ett uterum som förlänger säsongen! Välkommen på visning av detta hus du inte vill missa!

Abborrvägen 27, Anneberg, Kungsbacka kommun
Abborrvägen 27, Anneberg, Kungsbacka kommun, bild 2
Abborrvägen 27, Anneberg, Kungsbacka kommun, bild 3

Abborrvägen 27

Lägenhet
Anneberg, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 500 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
4 129 kr/mån
36 232 kr/m²

Stig in i denna trevliga och noggrant planerade trerummare i det gemytliga området Anneberg. Här möts du inte bara av en strålande ljus och inbjudande bostad, utan även av en underbar balkong som sträcker sig åt sydväst – en plats som lockar till underbara stunder under solens värmande strålar. Bostaden erbjuder generösa 69 kvadratmeter att trivas på och är belägen på andra våning. Här har du ett modernt och stilrent kök med matsalsdel samt ett rymligt vardagsrum med utgång till bostadens balkong i sydvästligt läge. Här kan ni sitta och njuta av sol med familj och vänner från eftermiddag till sena kvällar. Utöver detta erbjuder bostaden två sovrum samt badrum. I anslutning till husets entré finner ni ett generöst förråd som tillhör lägenheten. Området är en riktig familjeidyll med ett barnvänligt läge med såväl grundskola och förskola inom kort promenadavstånd från bostaden och mysiga naturområden i närheten. Kommunikationsmöjligheter finner ni i form av buss längst med Gamla Göteborgsvägen och pendeltåg från Anneberg station, båda en kort promenad bort. Här åker ni vidare till både Kungsbacka centrum, sommarstaden Varberg och Göteborg. Shopping, matbutiker och gym i Hede är några minuters biltur bort och Kungsbackas centrala delar med underbara restauranger och caféer på ytterligare några minuters avstånd. Varmt välkomna att boka in er på visning! Sara Henning 0738-676989

  • Premium
  • Balkong
Tröskvägen 24, Tölö, Kungsbacka kommun

Tröskvägen 24

Villa
Tölö, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 150 000 kr
125 + 3 m²
5 rum
210 m² tomt

Stig in detta charmiga parhus i det eftertraktade området Tölö, en harmonisk stadsdel i Kungsbacka som omfamnar sina invånare med en atmosfär av trygghet och närhet. Genom att korsa tröskeln möts du av den eleganta hallens mörka klinkergolv, som utgör den första tonen av hemmets tilltalande design. Vardagsrummet, själva hjärtat i detta hem, öppnar upp för ljusa och luftiga ytor. Här kan familjen samlas för att skapa minnen och dela ögonblick av glädje. Utanför dörren sträcker sig en inbjudande altan med västerläge, där sommarkvällarna blir en njutning som varar ända tills solen sakta går ner. Det moderna köket, präglat av en mjuk ljusgrå nyans, utgör en central plats där smakfulla middagar kan avnjutas i en avslappnad atmosfär. På det övre planet väntar ett allrum, perfekt för stunder av avkoppling eller barnens lekfulla äventyr, samt två av husets tre sovrum. Tölö, med sin närhet till Forsgårdens golfklubb och en mångfald av förskolor och skolor, skapar en idealisk livsstil för familjer och alla som söker en balans mellan stad och natur. Efter nyligen genomförda renoveringar står detta hem i trivsamt skick och väntar på att bli din drömvilla. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Låt oss visa dig det här underbara hemmet som väntar på att bli ditt!

Björkrisvägen 13, Björkris, Kungsbacka kommun

Björkrisvägen 13

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 000 000 kr
68,7 m²
3 rum
vån 1/4
4 681 kr/mån
43 668 kr/m²

Snart kan vi presentera denna kommande bostad i Björkris! Denna ljusa och stilrena 3 rok-bostadsrätt om 68 kvm erbjuder bekvämlighet med kombinerat badrum och tvättstuga samt två sovrum. Smakfulla färgval och moderna materialval med flytande parkettgolv ger en genomgående elegant atmosfär. Perfekt för ensamhushållet, unga och äldre par samt barnfamiljer. Förvaringsmöjligheter inkluderar garderober i varje rum och ett vindsförråd, passande för dem som flyttar från hus och behöver extra förvaring. Höjdpunkten under sommarhalvåret är den generösa stenlagda uteplatsen i söderläge med sol från eftermiddag till kväll, perfekt för grillning och umgänge. Lekplatsen ger också möjlighet att hålla koll på barnens aktiviteter. Björkris erbjuder allt du behöver, med närhet till matbutiker som ICA Maxi, Lidl och Willys. Hede Fashion Outlet ger möjlighet till shopping och trevliga stunder på caféer och restauranger. För den aktiva finns ett gym några minuters bort. Nära till Hede Station med avgångar till Göteborg och Kungsbacka, perfekt för pendlare. Observera att energiklassen är B, vilket kan ge möjlighet till gröna bolån med lägre ränta hos olika banker. Låter detta som din drömbostad? Kontakta ansvarig mäklare Gustav Westergren för mer information!

  • Hiss
Finnagårdsvägen 4, Onsala, Kungsbacka kommun

Finnagårdsvägen 4

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 775 000 kr
125 + 147 m²
4 rum
1 589 m² tomt

Vill ni bo i ett lugnt villaområde med närhet till vackra stränder, pendling och barnomsorg? Det är med stor glädje vi nu presenterar Finnagårdsvägen 4, en familjevilla som omfattande har renoverats från 2014 och framåt. De smakfulla materialvalen, stora sociala ytor på två plan och det generösa uterummet skapar en fin helhet för familjen som inte vill tänka på renoveringar. Här är det bara att ställa av sig skorna och trivas! Villan blir en optimal plats för familjen med höga krav på sin vardag! På entréplan erbjuds härliga, sociala ytor med ett stort vardagsrum, kök och en generös matsal. Dessa rum möts invändigt i en smidig, social planlösning samt utvändigt i ett ljuvligt uterum med anslutande altan. Här får familj och vänner samlas för trevliga middagar, minnesvärda spelkvällar eller för en kväll i spabadet på altanen. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter, modern utrustning och vackra bänkskivor i granit - ett kök för den som älskar matlagning! Huset har på entréplan tre generösa sovrum samt ett helkaklat badrum utrustat med bland annat dusch, golvvärme och handukstork. Källarvåningen är imponerande inredd med sisalmatta på golvet, vilket är ett högklassigt naturmaterial som både andas och ger en hög komfort. På detta våningsplan disponeras ett ytterligare sovrum/kontor, ett generöst vardagsrum med öppen spis, en praktisk tvättstuga, WC och en stilren vinkällare. På detta våningsplan når ni det integrerade garaget, vilket skapar en härlig komfort i regn och rusk då ni inte behöver lämna huset för att nå bilen. Nuvarande ägare har även installerat elbilsladdare. Den plana tomten bjuder in till vackra odlingar, kubbspel och lek för de mindre - och kanske en pool för den som önskar? Här bor ni i ett familjevänligt område med grannar i olika åldrar och promenadavstånd till Onsala centrum där det bland annat erbjuds matbutik, restauranger, fiskbil, museum och vårdcentral. Förskola och skola är även det beläget inom promenadavstånd och det kanske bästa av allt - med cykel eller gång når ni stränder både i Vickan och Finnasand! Längs med vattnet finner ni ett fantastiskt promenadstråk ner till Gottskär där det finns mysiga restauranger, hamn och glasscafé, och i Onsala är friluftslivet rikt med segling, surfing och andra idrotter. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Sara Henning 0738-676989

  • Energieffektiv
Nygatan 7F, Kungsbacka innerstad, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår

Nygatan 7F

Lägenhet
Kungsbacka innerstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 000 000 kr
57 m²
1.5 rum
vån 1/2
4 238 kr/mån
35 088 kr/m²

Mitt i hjärtat av Kungsbacka står nu denna rymliga 1,5a om 57 kvadratmeter till försäljning. Belägen på avskilt hörnläge i markplan med direktanslutning till föreningens gemensamma innergård är bostaden som gjord för att trivas i. Vi möts av en interiör i originalutförande med ett stort och ljust kök, ett väl tilltaget badrum med tvättutrustning samt ett allrum med mindre sovalkov och goda ytor för såväl soffgrupp som skrivbordshörna. Planlösningen ger möjlighet att skapa en tvårummare genom att flytta köket till vardagsrumsdelen och i sin tur göra om köket till sovrum. Till bostaden hör även ett kallförråd i föreningens gårdshus. Här bor du ett stenkast från allt innerstaden har att erbjuda i form av nöjesliv, restauranger, träningsanläggningar och butiker. På några minuters promenadavstånd ligger även Kungsbacka station som enkelt tar dig vidare till såväl norr som söder. Varmt välkomna till en bostad som måste upplevas på plats!

Porfyrvägen 4, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Porfyrvägen 4

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 650 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
5 526 kr/mån
43 443 kr/m²

Varmt välkommen till Porfyrvägen 4 och denna rymliga tvåa om hela 61 kvadrat. Lägenheten som är belägen i markplan har genomgående fina materialval, gediget ljusinsläpp och en svårslagen planlösning. Invändigt möts vi av fina sociala ytor, gediget med förvaring, ett stilrent kök signerat Vedum och lyxigt helkaklat badrum. Utöver det invändiga har vi även en rymlig altan med plats för stor loungegrupp, tillhörande förråd till lägenheten och i föreningen finns även gästlägenhet att hyra. Läget är optimalt med såväl skola, förskola, busshållplats och matbutik i närområdet. För den aktiva familjen erbjuds även lekplats, badhus och ishall en kort promenad ifrån bostaden. Grönskande promenadområden längst Kungsbackaån och Kungsbackaskogen nås inom gångavstånd samtidigt som du enkelt når innerstaden en cykeltur bort. Låter detta som ert nästa drömboende? Tveka inte att höra av er till ansvarig Fastighetsmäklare Axel Nilsson redan idag!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Britta Lenas gata 78, Hammerö, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Britta Lenas gata 78

Lägenhet
Hammerö, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 195 000 kr
63,9 m²
2 rum
vån 2/4
4 918 kr/mån
34 351 kr/m²

Välkommen till Britta Lenas Gata 78 och en mycket trevlig tvårumslägenhet på våning två. Hiss finns i huset som går hela vägen upp till vindsförråden. Bostaden har en bra planlösning med ett sovrum, vardagsrum med plats för både soffgrupp och annat önskvärt möblemang, lättarbetat kök med intilliggande matplats vid fönstren och badrum med tvättmöjligheter samt klädkammare. Till detta finns en stor inglasad balkong med soligt västerläge, flertalet garderober samt ett vindsförråd. HSB Brf Britta Lenas är en trivsam och stabil förening med god ekonomi samt tillgång till övernattningslägenhet, bastu, samlingslokal, grillplats, bordtennisrum, vävstuga och boulebana. Det finns även två gemensamma tvättstugor. Här bor man tyst och lugnt med lagom promenad- och cykelavstånd till Kungsbacka centrum och dess utbud av shopping och nöjen. Förskola och lekplatser finns i närområdet och skolor finns flera en liten bit bort. Kommunikationerna är bra med buss som går upp i området och man bor verkligen idylliskt med naturen runt knuten. Detta boende passar både ung som gammal då området är levande med olika boendeformer och åldrar. Välkommen att anmäla ert intresse för bostaden redan idag! Kristian Winsnes 0709-507858

  • Balkong
  • Hiss
Patriks väg 17, Vallda, Kungsbacka kommun
  • Tis 26 mar kl 17:30

Patriks väg 17

Villa
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 795 000 kr
153 + 16 m²
5 rum
585 m² tomt

Söker ni ett kedjehus med gaveltomt med kanske områdets bästa läge? Varmt välkomna till Patriks väg 17, en bostad som genomgått stora renoveringar och som byggdes ut 2016-2017. Här får ni chans att leva i en sann familjeidyll i ett barnvänligt område med gångavstånd till lekplatser, grönområden, fotbollsplan, matbutik och barnomsorg. 2023 installerades solpaneler på taket och med en värmepump från 2022 kan ni komma undan med låga driftkostnader och få pengar över till annat! Den värmande braskaminen fungerar både som en ytterligare värmekälla och sprider mysig stämning i huset. Huset präglas av stora, sociala ytor med både allrum och stor matsal. Köket totalrenoverades 2020, här finner ni nu ett stilrent kök från Ballingslöv med bänkskivor i granit från Italien. Med tre sovrum i huset är huset optimalt för familjen som inte vill tänka på renoveringar utan bara på att flytta in och trivas! Ett fjärde sovrum kan lätt avdelas från det 37,5 m2 stora vardagsrummet.". För den sportintresserade är Vallda platsen att bo på! Här finner ni flera golfbanor, varav två inom några minuters avstånd från huset och för den fotbollsintresserade erbjuder Lerkils IF fotboll för alla åldrar. I Vallda finns barnomsorg från förskola till årskurs 6. På närmsta golfklubb finner ni en fantastisk restaurang och i Lerkil får ni lov att njuta av god mat eller köpa med er färska skaldjur direkt från fiskebåten i hamnen. För er som pendlar når ni smidigt såväl Säröleden som ut på motorvägen och föredrar ni buss når ni närmsta busstation vid affären. Drygt 10 minuter från bostaden finner ni Kungsbacka med dess stora utbud av shopping och restauranger! Varmt välkomna att höra av er för visning!

  • Plus
Godhemsgatan 3, Kungsbacka Stad, Kungsbacka kommun

Godhemsgatan 3

Lägenhet
Kungsbacka Stad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 317 kr/mån
43 269 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna pärla mitt i charmigt villakvarter! Här bor ni med vacker utsikt över takåsarna och den gemensamma trädgården i föreningen skapar villakänsla. På balkongen får ni koppla av och njuta av kvällssolen med ljuvlig utsikt mot Kungsbacka innerstad. Med närhet till kommunikationer och gångavstånd till stadens puls har ni allt ni behöver inom räckhåll. Interiört bjuder lägenheten på generösa ljusinsläpp och spotlights både i tak och fönstersmygar, vilket skapar en mysig atmosfär på kvällarna. Här finner ni en praktisk hall med plats för klädavhängning och vidare till det centralt placerade vardagsrummet med genomgående ljusinsläpp. Modernt kök som renoverades 2012 med tillhörande matplats och goda förvaringsmöjligheter. Innanför vardagsrummet finner ni ett ljust sovrum med en naturlig placering av dubbelsängen. Här finns även tre tillhörande garderober och en stilren smyg med USB-uttag. Placerat längst upp i huset ger lägenheten en väldigt trevlig atmosfär och de charmiga snedtaken ger bostaden karaktär. Söker ni en unik bostad i lugnt område, ett stenkast från kommunikationer & Kungsbackas stadskärna? Varmt välkomna att lämna ert intresse till ansvarig mäklare Sara Henning, 0738-676 989.

  • Balkong
Ängavägen 54, Frillesås, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår

Ängavägen 54

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 850 000 kr
193 + 30 m²
6 rum
4 000 m² tomt

Letar ni efter ett modernt enplanshus i Frillesås? Då kan ni snart sluta leta när denna smakfulla och moderna enplansvilla kommer ut på marknaden . Här kan ni njuta av socialt umgänge då kök, vardagsrum och allrum ger er väl tilltagna sociala ytor att husera i. Oavsett om det är med gäster som är över på middag eller om barnen har vänner, så kommer ni alltid kunna umgås i större sällskap, så även samtidigt. Lägg därtill att huset är uppdelat i två flyglar med master bedroom och badrum i ena delen samt med allrum, badrum och två stycken sovrum i andra delen. Perfekt för barnfamiljen eller för er med långväga gäster som sover över. Det som ni även kommer uppskatta med detta hus är den öppna planlösningen med det centralt placerade köket och vardagsrummet samtidigt som taket går upp till nock, vilket skapar en enorm rymd till denna del av huset. När ni väl kliver ut så finner ni uteplatser och altaner i samtliga väderstreck där ni kan njuta av solen eller skuggan under de varmare sommardagarna. Här har ni sol från morgon till kväll. Lägg därtill att ni har et spabad att kunna njuta i så väl under sommartid som vintertid. Tänk er att kunna sitta med familj eller vänner en kallare vinterdag och blicka ut över ängar och upp mot himlen med stjärnorna. Njutbart! Tomten som omger huset är en väl tilltagen sådan på ca. 4000 kvm, med en lättskött trädgård som skapar en trygg plats för barnens lek och möjligheter till grönsaksodling eller blomsterplantering för trädgårdsentusiaster. En rymlig uppfart rymmer 4 st bilar. Området där detta hem är beläget lockar med naturskön omgivning och vackra promenadstråk genom skog och mark. Perfekt för hundägare eller de som njuter av löprundor. NordicWellness-gymmet och den anslutande padelhallen erbjuder möjligheter till ytterligare motion. Frillesås centrum, en kort bil eller cykelresa bort, erbjuder en matbutik, vårdcentral, pizzeria och diverse andra butiker. För pendlare finns goda kommunikationsmöjligheter med buss som ansluter söder- och norrut, med direktlänk till Åsa pendelstation som tar er vidare mot Varberg eller Göteborg. Med bil tar det cirka 20 minuter till både Kungsbacka och Varberg, medan Göteborg nås på 35-40 minuter. För familjer med barn finns närhet till skolor i alla åldrar, från förskola till grund- och högstadieskola. Detta hem kombinerar komfort med mångsidighet och närhet till en rad bekvämligheter och aktiviteter i närområdet. Det som många skulle benämna som det bästa under sommaren är dock närheten till Torstensvik och dess härliga badplats. Här kan ni njuta av salta bad och bättra på solbrännan en varmare sommardag. Vid Torstensvik anordnas det årligen även ett midsommarfirande för hela familjen. Låter detta som ett hem för just dig? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Energieffektiv
Hällingsjövägen 1822, Fjärås, Kungsbacka kommun
  • Mån 25 mar kl 17:30

Hällingsjövägen 1822

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 800 000 kr
110 + 110 m²
4 rum
1 791 m² tomt

Varmt välkomna till lugnet och detta fridfulla läge på Hällingsjövägen 1822, en trevlig och inbjudande villa om 1 plan med källare och integrerat garage samt carport. Här får ni lov att njuta av fågelkvitter, ett rikt djurliv samt närhet till flertalet badsjöar som Oxsjön, Stora- och Lilla Öresjön. Runt husknuten får ni njuta av både svamp- och bärskogar! Fastigheten erbjuder en välskött tomt med fina odlingar för er med gröna fingrar, samt en härlig altan i sydostligt läge där solen kan avnjutas från frukost till middagstid. Interiört disponeras hemmets entréplan av tre sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med dusch samt kök med plats för matsalsbord och ett anslutande, stort vardagsrum. Från vardagsrummet når ni såväl källarplan som den stora altanen på husets baksida. Källarplanet är lika stort som entréplanet och disponeras av gillestuga med en pelletskamin, stor och praktisk tvättstuga, WC, dusch, bas tu samt förrådsmöjligheter. Möjligheternas källare som kan behållas som det är, alternativt öka på både hemmagymmet och spa-känslan. Endast fantasin sätter gränser! Villan på Hällingsjövägen är ett hem att trivas i! Varmt välkomna att boka in er på visning. Sara Henning, 0738-676 989

  • Plus
Granitvägen 23, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Granitvägen 23

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 600 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/5
5 622 kr/mån
45 570 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade trea med underbart läge i Kolla Parkstad. Här erbjuds en lägenhet som karaktäriseras av mycket ljus, öppen planlösning, påkostade materialval samt gott om förvaringsmöjligheter. Flertalet stora fönster samt stor altan i västerläge bidrar med ett vackert ljusinsläpp som skapar en trevlig atmosfär. Lägenheten är väldigt smakfull med genomgående fina parkettgolv, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, gemensam walk in closet och två badrum. Bostaden ligger i populära och välskötta bostadsrättföreningen Fladen som har dels ett lyxigt garage med laddmöjlighet och även en lummig och lugn innergård. Med sitt lugna läge bara några minuter från centrum har Kolla Parkstad blivit en populär stadsdel i Kungsbacka. Här samsas flerbostadshus av innerstadskaraktär med småstadscharmiga radhus, gröna parker, skola & förskola . Det finns gott om anledningar att bosätta sig i här; den moderna arkitekturen, de gröna parkerna som omger kvarteren, servicen i området, närheten till aktiviteter, hav och natur och bara fem minuter på cykel till innerstaden - för att nämna några! Dessutom bor du på bekvämt pendlingsavstånd från Göteborg. Låter detta som ditt nästa drömboende? Tveka inte att höra av dig till ansvarig Fastighetsmäklare Axel Nilsson för mer information och intresseanmälan.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Pastillgränden 12, Signeskulle, Kungsbacka kommun

Pastillgränden 12

Lägenhet
Signeskulle, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 895 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 759 kr/mån
44 884 kr/m²

Alldeles intill Kungsbackaån ligger Pastillgränden 12 - en totalrenoverad tvårummare på gavelläge med balkong i trivsamt sydostläge. Bostaden ligger i ett flerfamiljshus om enbart fyra lägenheter och är belägen på andra våningsplan som nås genom den gemensamma invändiga trappuppgången. Vi välkomnas till en inbjudande hall med klinkers som övergår i genomgående parkett med möjlighet till avhängning i praktisk skjutdörrsgarderob. Från hallen nås det moderna köket som kommer ifrån Vedum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och en modern maskinpark med vackert ljusinsläpp. I direkt anslutning till köket finns plats för ett matbord. Vidare nås bostadens rymliga vardagsrum med utrymme för soffgrupp och mediamöblemang. Härifrån nås även bostadens balkong på rofyllt läge med utsikt över ån. Därutöver erbjuds ett smakfullt badrum med tvättutrustning samt ett inbjudande sovrum med hel garderobsvägg genom skjutdörrspartier. Förvaringsmöjligheterna är i övrigt mycket goda med invändig klädkammare/förråd samt ett separat förråd i anslutning till garagelängorna. Föreningen erbjuder bland annat gästlägenhet, gemensamhetslokal och gemensam tvättstuga - vilket skapar en smidighet i vardagen. Bostaden är belägen i det populära och lugna området Signeskulle. Genom en kort promenad längst med Kungsbackaån nås centrala Kungsbacka med dess utbud av butiker, dagligvaruhandel och restauranger. Kungsbacka tågstation ger en smidighet till kommunikation till såväl norr som söder. Varmt välkomna!

  • Balkong
Ekelundsvägen 6A, Särö, Kungsbacka kommun

Ekelundsvägen 6A

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
8 900 000 kr
140 + 70 m²
5 rum
1 305 m² tomt

I attraktiva Särö på en lugn och lummig väg finner vi detta rymliga familjehus om totalt 210 kvm. Huset som är i två plan där nedre är i suterräng har genomgående fina ytor med stora sociala ytor, flera sovrum och bra förvaring. Interiört möts vi i entréplan av en inbjudande hall, rymligt vardagsrum med en oerhört charmig kakelugn och ett stilrent kök som leder ut i en av husets soliga uteplatser. Utöver detta har vi även tre rymliga sovrum varav ett idag nyttjas som ett sällskapsrum. Vi finner även två badrum som är väldisponerade. I detta plan har vi också bostadens tvättstuga. Vi tar trappan ner till Suterängplanet och här har vi idag stora förvaringsytor, torkrum och ett rum som idag nyttjas som förråd/verkstad men som utan problem kan nyttjas som ett sovrum vid behov. Detta rum har även en egen ingång. Via hallgången nås även bostadens garage. Exteriört möts vi av en lummig och välskött trädgård med en trevlig gräsmatta som sträcker sig runt fastigheten perfekt för lek och bus. På gångavstånd når du havet med fina badvikar och vacker natur. På cykelavstånd nås den populära restaurangen Blomstermåla och Särö Västerskog. Till Kungsbacka kör du på tio minuter och till centrala Göteborg på 20 minuter. Bekvämligheter såsom skolor, service, tennis- och golfbana finns i närheten av fastigheten. Låter detta som ert drömhus? Varmt välkommen på visning!

Dyrestensvägen 81D, Vallda, Kungsbacka kommun

Dyrestensvägen 81D

Lägenhet
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 950 000 kr
80,9 m²
4 rum
vån 2/2
6 330 kr/mån
36 465 kr/m²

Omgiven av lummiga grönområden ligger Dyrestensvägen 81D och denna välplanerade fyrarummare belägen på andra våningen. Bostaden disponeras över ett trivsamt kök i öppen planlösning till vardagsrummet, tre välplanerade sovrum, en balkong i solsäkert söderläge och ett badrum med tvättutrustning. I anslutning till bostadens utvändiga entré erbjuds plats för caféset. Därutöver erbjuds en klädkammare belägen i anslutning till hallen samt ett kallförråd i separat förrådslänga belägen på gårdsplan. Tack vare det trivsamma gavelläget med entré direkt från den utvändiga trappuppgången ges en härlig huskänsla med plats för hela familjen. Till bostaden hör en parkeringsplats. Inom gångavstånd finns såväl förskola, skola, gym, matbutik och idrottshall att tillgå. Goda bussförbindelser erbjuds längst med Valldavägen som tar er in till Kungsbacka. Underbara salta bad erbjuds i bland annat Lerkil, Smarholmen och Sandö medan Vallda Golfklubb ligger en kort promenad bort. I närområdet erbjuds även fina motionsspår och trivsamma promenadslingor. Varmt välkomna!

  • Balkong
Gårdskullavägen 37C, Gårdskulla, Kungsbacka kommun
  • Borttagen före visning

Gårdskullavägen 37C

Lägenhet
Gårdskulla, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 500 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/3
4 494 kr/mån
39 063 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Gårdskullavägen 21B, Gårdskulla, Kungsbacka kommun

Gårdskullavägen 21B

Villa
Gårdskulla, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 395 000 kr
106 + 106 m²
6 rum
723 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i omtyckta Gårdskulla! Här är vardagsrummet den glödande kärnan som omfamnar ditt hem med en värmande eldstad. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet som i sin tur leder dig ut till den lummiga och plana trädgården. Här kan du låta dina gröna fingrar blomstra och skapa din alldeles egna naturliga oas. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsentusiast eller om du bara börjar utforska den gröna världen så kommer denna trädgård att vara din lekplats för kreativitet och avkoppling. Bortom detta fina utbud erbjuder bostaden en samling av 3-4 sovrum, två badrum, kök med goda arbetsytor samt genomtänkta förvaringsutrymmen. Bostaden har genomgått större utvändiga renoveringar såsom dränering och byte av tak. Området Gårdskulla är en enastående stadsdel som väntar på att välkomna er till dess mångfacetterade charm. Med en bekväm promenad når ni allt från smakfulla restauranger till skolor och förskolor som ger området en hjärtlig atmosfär. Och om ni är förtjusta i att njuta av det underbara utomhuslivet, då har ni turen att ha både en golfbana och den natursköna Forsskogen inom kort avstånd. Här kan ni omfamna den friska luften med motionsslingor och utomhusgym. Gårdskulla omfamnar en varierande arkitektur från pittoreska villor till bekväma hyres- och bostadsrätter. Detta gör området till en perfekt smältdegel för alla – från barnfamiljer till par och de som är på väg att ta sina första steg ut i världen. De välvårdade gång- och cykelvägarna gör det smidigt att nå stadens centrum till fots eller på cykel. Och om kollektivtrafik är preferensen så finns det välfungerande bussförbindelser som enkelt kopplar samman er med övriga delar av staden.

Aromavägen 5, Fjärås, Kungsbacka kommun

Aromavägen 5

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 338 232 kr
101 m²
4 rum
734 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga nytt hus i Fjärås med mycket bra läge och där du är med och bestämmer utformningen. Priset avser ett nyckelfärdigt huspaket Villa Furuvik inklusive tomt men det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus och samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift de första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Projektet består av fyra friköpta tomter med mycket attraktivt läge i Fjärås utanför Kungsbacka. Vallbyn är ett nytt bostadsområde som växer fram där villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. För dig som flyttar in i Vallbyn blir livet enkelt. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en skogspromenad för att sedan ta cykel till det lokala bageriet, eller varför inte ett bad i Lygnern? Du har också närhet till matbutik, apotek, bibliotek och vårdcentral. För dig som gillar storstadspulsen når du Göteborg på knappa 30 minuter och Kungsbacka på endast 10 minuter. I området byggs en ny förskola och i närheten har du också skola (F-5, 6-9) och fritidsanläggning med gym, simhall, gymnastikhall och fotbollsplan. Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av de obebyggda tomterna och försäljningen är förutsatt köparen ingår separata avtal med A-hus om uppförande av småhus.

  • Nyproduktion
Aromavägen 3, Fjärås, Kungsbacka kommun

Aromavägen 3

Tomt
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 845 000 kr
807 m² tomt

Nu har vi tillsammans med A-hus förmånen att förverkliga din husdröm där du är med och bestämmer utformningen. En nyproducerad villa ger dessutom trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift de första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Projektet består av fyra friköpta tomter med mycket attraktivt läge i Vallbyn - Fjärås. Vallbyn är ett nytt bostadsområde som växer fram där villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. För dig som flyttar in i Vallbyn blir livet enkelt. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en skogspromenad för att sedan ta cykel till det lokala bageriet, eller varför inte besöka den lokala blomsterhandeln? Du har också närhet till matbutik, apotek, bibliotek och vårdcentral. För dig som gillar storstadspulsen når du Göteborg på knappa 30 minuter och Kungsbacka på endast 10 minuter. I området byggs en ny förskola och i närheten har du också skola (F-5, 6-9) och fritidsanläggning med gym, simhall, gymnastikhall och fotbollsplan. Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av de obebyggda tomterna och försäljningen är förutsatt köparen ingår separata avtal med A-hus om uppförande av småhus. A-hus är en del av Derome och under deras tak hittar du bland annat Derome Bostad, A-hus och Varbergshus. Det är dem tillsammans som kommer att bygga området Vallbyn. I alla bolag gör dem sitt yttersta för att erbjuda rätt boende för dig med hög kvalitet - ett hem där du vill bo länge.

  • Nyproduktion
Bankavägen, Fjärås, Kungsbacka kommun

Bankavägen

Tomt
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
598 000 kr
1 250 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda en tomt möjlig för avstyckning på Bankavägen i Fjärås. Lantmäteriet har lämnat förhandsbesked för att stycka en tomt på fastigheten Äskatorp 1:11. Här välkomnas du av en härlig natur med närhet till sjöar och svampskogar där du kan skapa ditt egna drömboende. Nära E6:an och Fjärås med endast 20 minuters bilväg till centrala Kungsbacka. Försäljningen av tomten kommer inte vara knuten till någon husleverantör vilket ger er möjligheten att bygga ert egna drömhus. På Bankavägen bor man med kort avstånd till trevliga Fjärås Bräcka som är ett populärt utflyktsmål och har cirka 9 km in till Fjärås centrum. Här finns förskolor samt skola upp till årskurs 9, mataffär, idrottsplats, vårdcentral med mera.

Rammsjöhallsvägen 14 Tomt 2, Fjärås, Kungsbacka kommun

Rammsjöhallsvägen 14 Tomt 2

Tomt
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
750 000 kr
1 200 m² tomt

Här på vackra Rammsjöhallsvägen 14 finns det nu snart den fantastiska möjligheten att skapa sitt drömliv. Tomt med förhandsbesked som kan styckas på ca 1200 kvm med nära VA anslutning för att koppla på. Det finns även förhandsbesked till ytterligare en tomt som kommer att gränsa till denna och även den på ca 1200 kvm. Naturnära tomter med vacker natur och fina badsjöar som Långaresjön och Skärsjön i närheten. Gällingeskolan (F-5) ligger ca 6 km bort och trevliga Gällinge Lanthandel ligger ca 5 km bort. I Fjärås centrum finns matbutik, apotek, pizzeria, thairestaurang, post och konditori samt Fjärås IP med träningsanläggning, gym, motionsslingor och badhus. För golfaren ligger Sjögärde GK ca 12 km bort. Pendlar du är det ca 28 min till Kungsbacka där tåg- och busskommunikation finns samt ca 50 min till Göteborg. Anslutningar för vatten, avlopp samt fiber finns i närheten. För vidare info och kartor se hemsidan för Förlanda Avloppsförening, forlandaavlopp.se. För mer information är ni varmt välkomna att kontakta Philipp Bisping

Rammsjöhallsvägen 14 Tomt 1, Fjärås, Kungsbacka kommun

Rammsjöhallsvägen 14 Tomt 1

Tomt
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
750 000 kr
1 200 m² tomt

Här på vackra Rammsjöhallsvägen 14 finns det nu snart den fantastiska möjligheten att skapa sitt drömliv. Tomt med förhandsbesked som kan styckas på ca 1200 kvm med nära VA anslutning för att koppla på. Det finns även förhandsbesked till ytterligare en tomt som kommer att gränsa till denna och även den på ca 1200 kvm. Naturnära tomter med vacker natur och fina badsjöar som Långaresjön och Skärsjön i närheten. Gällingeskolan (F-5) ligger ca 6 km bort och trevliga Gällinge Lanthandel ligger ca 5 km bort. I Fjärås centrum finns matbutik, apotek, pizzeria, thairestaurang, post och konditori samt Fjärås IP med träningsanläggning, gym, motionsslingor och badhus. För golfaren ligger Sjögärde GK ca 12 km bort. Pendlar du är det ca 28 min till Kungsbacka där tåg- och busskommunikation finns samt ca 50 min till Göteborg. Anslutningar för vatten, avlopp samt fiber finns i närheten. För vidare info och kartor se hemsidan för Förlanda Avloppsförening, forlandaavlopp.se. För mer information är ni varmt välkomna att kontakta Philipp Bisping

Visar 1 - 25 av 26