FANTASTIC FRANK

FANTASTIC FRANK

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vasavägen 18, Kolvik, Värmdö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Vasavägen 18

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
FANTASTIC FRANK
12 500 000 kr
213 + 10 m²
8 rum
1 650 m² tomt

Med spektakulär havsutsikt över Torsbyfjärden ligger denna påkostade och arkitektritade villa från 2019. Husets totalt 8 välplanerade rum är fördelade på två våningsplan, med de sociala delarna på entréplan. De totalt 213 m² upplevs som luftiga tack vare den öppna planlösningen och husets stora fönster med utsikt över båtbryggorna och havet. Trappor på utsidan av huset tar dig upp till den 100m² takterassen med obruten 360 graders vy och havet i två väderstreck. Tomten är insynsskyddad, har mycket sol och är inbäddad i grönska. Den stilrena terrassen i söderläge kompletteras av en bubbelpool. Bostaden har ett fantastiskt läge i ett lugnt och vackert naturnära område, här har ni även möjligheten om att söka båtplats till båtklubben som ligger precis intill fastigheten. Hemmesta är en populär del av Värmdö med närhet till natur, vattnet och kommunikationer. Med bil och buss tar man sig till Slussen på ca 30 minuter.

  • Plus
  • Energieffektiv
Dalbobranten 28, Sköndal, Stockholms kommun

Dalbobranten 28

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
4 750 000 kr
94 m²
4 rum
6 225 kr/mån
50 532 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4:a ritad av den uppmärksammade arkitekten Axel kandell. Det så kallade Terrasshuset byggdes 1961 och har blivit en del av Stockholms arkitektoniska historia som är blåmärkt med Stockholms stads kulturklassificiering. Vi är nu stolta att förmedla en av husets unika terrasslägenheter som kännetecknas av dess ovanliga arkitektur. Denna familjevänliga 4:a om 94 kvm fördelads över två etage och utmärker sig genom sitt exceptionella läge i huset, utöver en solig terrass mot söder som erbjuder magiska sjöglimtar över Drevviken. Det privata och insynsfria läget bidrar även till en känsla av lugn och avkoppling. Lägenheten inkluderar ett socialt vardagsrum som är präglat av stora fönster som släpper in rikligt med ljus och blir en naturlig samlingsplats för alla typer av sociala sammanhang. Här finner du även 2 sovrum med goda förvaringsmöjligheter som går att inreda med önskat möblemang och ett helkaklat badrum med charmiga detaljer. Köket är väl genomtänkt och blir den centrala punkten för din matlagning och familjens samvaro. Här finns det gott om plats med goda arbetsytor och förvaring, vilket gör det enkelt att organisera. I anknytning till köket finner du dessutom en av utgångarna till den stora terrassen i bästa solläge. Här har vi en bostad där komfort möter historisk karaktär och även om en renovering behövs, innebär det möjligheten att utforma detta hem efter dina egna visioner och behov. Missa inte chansen att äga en unik del av Terrasshusets historia och vara en del av Stockholms arkitektoniska arv. Välkommen till ett hem med både själ och sjöutsikt!

  • Balkong
Gårdsvägen 38, 38-1102, Ekerum, Borgholms kommun

Gårdsvägen 38, 38-1102

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
FANTASTIC FRANK
3 295 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
1 370 kr/mån
70 106 kr/m²

Inflyttningsklar 2 rok med magiskt läge! Lägenhetens balkong samt sovrum vetter mot golfbanan och bostaden har därmed ett helt insynsskyddat läge. Genomgående exklusiva materialval med sober design. Köket har utmärkt arbetsyta och bjuder på en stilren och minimalistisk design. Poolen samt bastun finns precis utanför porten och havet cyklar man till på 2 minuter. Balkongen har ett stort skjutdörrsparti och ligger i söderläge. Bostaden har ett enastående läge intill en av Sveriges mest prestigefyllda golfbanor på Öland. Med en ägarlägenhet har du låga driftskostnader och möjlighet till fri uthyrning. Här kan du bo själv hela tiden eller hyra ut när du vill! Köksluckorna har en varm ljus nyans, samma ton som de rymliga garderoberna. De ljusa bänkskivorna är av kvartskomposit och garanterar hållbarhet. Fläkten är integrerad i spisen från Bora och alla vitvaror är från högkvalitativa Miele. Inredningen är noggrant utvalt av de välrenommerade inredarna på Ekeby Bruk. Varje detalj i bostaden andas den natursköna atmosfären som kännetecknar Öland. Badrummet är präglat av Ölands natur med ljus granitkeramik på både väggar och golv, som tillsammans skapar en elegant kontrast mot det sandfärgade kaklet. Spegelskåpet och badrumskommoden i ek förstärker den naturliga atmosfären. Det mattbehandlade ekgolvet förstärker den genuina känslan. Bostaden ingår i The Resort, ett ägarlägenhetsprojekt på Ekerum som är färdigställt där det finns möjlighet att flytta in redan i vår. I området finns golfbanor, paddelbanor, pool och Ölands sevärdheter. Här finns något för alla! Denna ägarlägenhet är det perfekta boendet för dig som söker ett exklusivt boende med låg månadsavgift och stor frihet att hyra ut till vem du vill, i en unik miljö på Öland. Boendeformen ägarlägenhet blir speciell för området som mest består av bostadsrätter. Gå gärna in på https://theresortoland.com/ för att se utbudet av lediga bostäder via bostadsväljaren. Kontakta mäklaren för mer information! Obs, bilderna är inspirationsbilder.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Tavelsjövägen 19, Årsta, Stockholms kommun

Tavelsjövägen 19

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
6 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/5
5 764 kr/mån
69 950 kr/m²

I luftigt, park- och naturnära läge finns denna välplanerade och rymliga 4 rok om ca 100 kvm. Bostaden har allt du behöver för en bekväm och modern livsstil och fylls med naturligt ljus från två väderstreck och har genomgående ljusa kulörer. Det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönster som vetter mot innergården. Balkongen når man från vardagsrummet och är ca 6 kvm som också vetter mot innergården. Lägenheten har tre utmärkta sovrum med förvaring och med mycket ljusinsläpp varav master bedroom har en walk in -closet. Två helkaklade badrum, där det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva och skåp ovanför. Bostaden har fina materialval med målade väggar i vitt och vita köksluckor med moderna rostfria knoppar. Grå bänkskiva, integrerad diskmaskin samt hel kyl och frys i rostfritt stål. Årstaviken med skogen, härliga promenader eller ett morgondopp i Mälaren finns 600 m bort. Årstabergs pendeltåg, tvärbana och bussar finns en kort promenad från lägenheten, ca 700 m. Tillhörande förråd finns till lägenheten och parkeringsmöjligheter inklusive några laddplatser finns i garaget under husen. Boendet på Tavelsjövägen ger en livsstil med närhet till det mesta. Liljeholmstorget och gallerian ligger 2 km bort och Liljeholmskajen med dess rika restaurangutbud cyklar man till på några minuter. Tantolunden finns 2,3 km bort. Packa picknickkorgen och njut av den stora gröna härliga Storängsparken som finns precis utanför porten. I området finns flera lekparker samt förskolor. Föreningen har gemensamma utrymmen så som co-working space och gym samt en trevlig innergård med sandlåda för barnen, pergola med sittplaster, utegym samt plats för föreningens julgran. Fastigheten har en Svanencertifiering vilket berättigar sk gröna bolån. Välkommen hem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bällstaågatan 36, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Bällstaågatan 36, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Bällstaågatan 36, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Bällstaågatan 36

Lägenhet
Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
10 295 000 kr
157 m²
4 rum
8 281 kr/mån
65 573 kr/m²

Unik nyproducerad ateljébostad med frontläge mot Bällstaån. Med en imponer- ande takhöjd, en enorm glasvägg och industriell New York loft-känsla är Nivå Ateljé en unik bostad med det stora extra. Här finns det gott om plats för familjen, stora ytor för härligt umgänge, ett fantastiskt hemmakontor, eller varför inte – en fotostudio eller konstnärsateljé. Här tar möjligheterna aldrig slut. Här bor du stort och luftigt på 157 kvm som är fördelade på två våningsplan med en maximal takhöjd om ca 5,35 meter. Direkt framför den stora uteplatsen ligger vattnet, båtarna och den kommande strandpromenaden. Bostaden har egen ingång, tillhörande förråd och möjlighet till parkeringsplats. NEDRE ATELJÉN I den nedre ateljén finns det gott om plats. Ateljébostaden karakteriseras av ett special framtaget inredningskoncept och det stora fönsterpartiet som skapar en imponerande fondvägg i form av de föränderliga årstiderna som utgör motivet. Med detta fönsterparti som utgångspunkt har det skapats en modern och naturnära kulörsättning i en gråbeige nyans, vilket dessutom genomsyrar de öppna ytorna i bostaden. Svala vitbetsade plankgolvet i ek bidrar till att skapa ett harmoniskt och ljust helhetsintryck.  Via vardagsrummet når du den stora uteplatsen. I nedre ateljén välkomnas du in i en hall där det finns plats för avhängning. I nära anslutning finns ett sovrum/ arbetsrum med en skjutdörrsglasvägg. I anslutning till det generösa, luftiga vardagsrummet finns det välplanerade köket som består av en köksö med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket tar sin självklara plats som bostadens hjärta med sina vackert mörkbrunbetsade köksluckor och grå melerade kompositsten – som utgör både bänkskiva och ett 20 cm högt stänkskydd. Här finns enbart underskåp för att den genomgående känslan av rymd ska flöda hela vägen in i köket. Matplatsen rymmer stora middagsbjudningar. På det nedre planet går badrummet i stil med bostadens sociala ytor. Här kontrasterar det ljusa och luftiga med det mer dova. Stengråvägg- och golvplattor i Jura-klinker ramar in och skapar en stilren grund. Den mörka träkommoden smälter snyggt in i det något mörkare uttrycket och den stora upp lysta spegeln ger en känsla av vardagslyx.  På nedre planet finns även ett förråd.   ÖVRE ATELJÉN Via den vackra trappan från vardagsrummet når du övre ateljén som erbjuder ett fantastiskt master bedroom med ett stort glasparti mot nedre ateljé och strandpromenden samt utmärkt förvaring i walk-in-closet. Dessutom finns ett galleri/sovrum och badrum. Här finns ytterligare en entré med rymlig hall. På ovanvåningen har badrummets golv och väggar en ljus Jura-klinker.Tillsammans med den ljusa kommoden och en stor väggtäckande spegel med infälld belysning, skapas ett klassiskt nordiskt sken.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gårdsvägen 36, 36-1201, Ekerum, Borgholms kommun

Gårdsvägen 36, 36-1201

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
FANTASTIC FRANK
4 750 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
2 121 kr/mån
61 688 kr/m²

Inflyttningsklar 3 rok högst upp i huset! Tack vare att det är öppet till nock blir denna lägenhet extra charmig, ljus och luftig. Det vinkelformade köket har god arbetsyta och bjuder på en stilren och minimalistisk design. Lägenheten har två uteplatser i form av en balkong i söderläge med utsikt över golfbanan och poolen samt en entrébalkong för de varmaste dagarna när man söker skugga. Balkongen når man från vardagsrummet som har stort skjutdörrsparti. Bostaden har ett enastående läge intill en av Sveriges mest prestigefyllda golfbanor på Öland och ligger ett stenkast bort från poolen och bastun. Med ägarlägenhet har du låga driftskostnader och möjlighet till fri uthyrning. Här kan du bo själv hela tiden eller hyra ut när du vill! Köksluckorna har en varm ljus nyans, samma ton som de rymliga garderoberna. De ljusa bänkskivorna är av kvartskomposit och garanterar hållbarhet. Fläkten är integrerad i spisen från Bora och alla vitvaror är från högkvalitativa Miele. Inredningen är noggrant utvalt av de välrenommerade inredarna på Ekeby Bruk. Varje detalj i bostaden andas den natursköna atmosfären som kännetecknar Öland. Badrummet är präglat av Ölands natur med ljus granitkeramik på både väggar och golv, som tillsammans skapar en elegant kontrast mot det sandfärgade kaklet. Spegelskåpet och badrumskommoden i ek förstärker den naturliga atmosfären. Det mattbehandlade ekgolvet förstärker den genuina känslan. Bostaden ingår i The Resort, ett ägarlägenhetsprojekt på Ekerum som är färdigställt där det finns möjlighet att flytta in redan i vår. I området finns golfbanor, paddelbanor, pool och Ölands sevärdheter. Här finns något för alla! Denna ägarlägenhet är det perfekta boendet för dig som söker ett exklusivt boende med låg månadsavgift och stor frihet att hyra ut till vem du vill, i en unik miljö på Öland. Boendeformen ägarlägenhet blir speciell för området som mest består av bostadsrätter. Gå gärna in på https://theresortoland.com/ för att se utbudet av lediga bostäder via bostadsväljaren. Kontakta mäklaren för mer information! Obs, bilderna är inspirationsbilder.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Ekdalsvägen 26, Vendelsö, Haninge kommun
Ekdalsvägen 26, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Ekdalsvägen 26, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Ekdalsvägen 26

Villa
Vendelsö, Haninge kommun
FANTASTIC FRANK
12 500 000 kr
331 + 17 m²
10 rum
1,2 ha tomt

Denna imponerande familjevilla, omfamnad av en tomt på 12 454 kvm, utgör en idyllisk hästgård med alla tänkbara bekvämligheter. Belägen i en återvändsgränd med privat och insynsfri miljö, erbjuder denna fastighet harmoni både invändigt och utvändigt. Här vävs hemtrivsel samman med hästlivets alla fördelar och möjligheterna är oändliga. Hela huset och fastigheten har förfinats genom åren då ett flertal renoveringar har genomförts för att höja standarden. Huset sträcker sig om totalt 348 kvm och rymmer 6 sovrum samt 3 badrum, flera sällskapsytor, en väl tilltagen groventré, dressingroom, vinkällare samt gym/garage. Övriga attribut som huset karaktäriseras av är genomtänkt design, vackra trägolv, dubbla vardagsrum i fil med eldstad och stora fönsterpartier som bidrar till rikligt ljusinsläpp. Det gastronomiska köket är en kulinarisk oas, planerat för såväl praktiskt vardagsliv som festliga tillfällen. Här finns bland annat en köksö med generösa arbetsytor, Ilve spis, moderna vitvaror och gott om förvaring för att tillfredsställa den kräsna kocken. Matsalen imponerar med sin rymd och panoramautsikt mot hästhagarna och ridbanan – en plats där varje måltid blir till en upplevelse. Utomhus möts du av en solig altan i gavel med spabad, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av kaffet i morgonsolen eller anordna grillkvällar med vänner och familj. För den hästintresserade finns stallet med fyra boxar, två uppvärmda sadelkammare, skötarplats under tak och egen belyst ridbana. Kuperade skogs-och naturhagar med nybyggd ligghall på ca 50 kvadratmeter. Flera ridhus ligger inom bekvämt skrittavstånd och det går milslånga, bilfria ridvägar direkt från den egna tomten vilket ger fantastiska möjligheter till varierad ridning. Denna gård är en sällsynt kombination av elegans, funktionalitet och hästlivets glädje. Här får du inte bara ett hem, utan en livsstil där du kan förena din kärlek till hästar med det bekväma och eleganta boendet. Gården ligger dessutom i anslutning till Tyresta Naturreservat och på promenadavstånd finns två badplatser vid Lycksjön och ett hästbad. Storstaden nås även på bara ca 20 bilminuter eller via närliggande direkt bussar till Gullmarsplan och stan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för vidare intresse.

  • Premium
Nobelbergsgatan 20, Nobelberget, Nacka kommun
Nobelbergsgatan 20, Nobelberget, Nacka kommun, bild 2
Nobelbergsgatan 20, Nobelberget, Nacka kommun, bild 3

Nobelbergsgatan 20

Lägenhet
Nobelberget, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
2 450 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/6
2 675 kr/mån
90 741 kr/m²

I eftertraktade Nobelberget finns nu möjligheten att förvärva denna unika etta med en fantastisk uteplats. Den öppna planlösningen möjliggör alla former av sociala sammanhang och den generösa takhöjden på ca 2,9m ger en känsla av rymd. Köket är rymlig från Ballingslöv och består av vackra kulörer med bänkskåps luckor i varmgrå ton och vita överskåps luckor samt bänkskiva och stänkskydd i varmgrå kompositsten. Köket är funktionellt, stilrent, industriellt och har en tidlös prägel. Vitvaror från Siemens är integrerade. Fönsterbänkarna följs av samma karaktär som köksbänkskivan och lägenheten har en genomgående tvåstavsparkett i mattlackad ek med svagt gråton. Även badrummen består av ljusa toner med vitgrå kakel och blågrönt tak. Pärlgrå vägghängd kommod, stor spegel, takdusch, handdukstork och en kombinerad tvätt & torkmaskin. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området. Flexibel inflyttningsdatum. För mer info: https://www.nobelberget.se/bo/lagenheterna/kvarter-8/ Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny banbrytande stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gårdsvägen 40, 40-1001, Ekerum, Borgholms kommun

Gårdsvägen 40, 40-1001

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
FANTASTIC FRANK
1 995 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
1 100 kr/mån
62 344 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara och välplanerade etta med sovalkov som har ett enastående läge intill en av Sveriges mest prestigefyllda golfbanor på Öland. Lägenheten har en stor altan om 13 kvm som blir ett extrarum på sommaren och som ligger ett stenkast från poolen med bastun. Med ägarlägenhet har du låga driftskostnader och möjlighet till fri uthyrning. Här kan du bo själv hela tiden eller hyra ut när du vill. Inredningen är noggrant utvalt av de välrenommerade inredarna på Ekeby Bruk. Varje detalj i bostaden andas den natursköna atmosfären som kännetecknar Öland. Det moderna köket bjuder på en stilren och minimalistisk design. Köksluckorna pryds av en varm ljus nyans, i samma harmoniska ton som de rymliga garderoberna. Bänkskivorna av kvartskomposit liknar kalkstenens naturliga charm samtidigt som de garanterar hållbarhet. Integrerad fläkt i spisen från Bora samt högkvalitativa vitvaror från Miele. Badrummet är präglat av Ölands natur med ljus granitkeramik på både väggar och golv, som tillsammans skapar en elegant kontrast mot det sandfärgade kaklet. Spegelskåpet och badrumskommoden i ek förstärker den naturliga atmosfären. Det mattbehandlade ekgolvet förstärker den genuina känslan. Bostaden ingår i the Resort, ett ägarlägenhetsprojekt på Ekerum med snabbt tillträde. I närheten finns golfbanor, paddelbanor, pool och Ölands sevärdheter. Här finns alla möjligheter. Denna ägarlägenhet är det perfekta boendet för dig som söker ett exklusivt boende med låg månadsavgift och stor frihet att hyra ut till vem du vill i en unik miljö på Öland. Boendeformen ägarlägenhet blir speciell för området som mest består av bostadsrätter. Gå gärna in på https://theresortoland.com/ för att se utbudet av lediga bostäder via bostadsväljaren. Kontakta mäklaren för mer information! Obs, bilderna är inspirationsbilder.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
  • Äganderätt
Nobelbergsgatan 16, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 16

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
6 225 000 kr
79,5 m²
3 rum
5 440 kr/mån
78 302 kr/m²

På Nobelberget i Sickla finns denna välplanerade trea med både uteplats och balkong. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak, 2,9 m, vilket ger en luftig känsla. Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerade sovrum med förvaring. Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Tillträde enligt överenskommelse. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i kvarter 1 enligt separat kö. Bilderna är illustrationer. För mer info: nobelberget.se Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny banbrytande stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Nobelbergsgatan 12, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 12

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
2 970 000 kr
34 m²
1 rum
3 043 kr/mån
87 353 kr/m²

Välplanerad etta med högt läge på Nobelberget i Sickla. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak, 2,9 m, vilket ger en luftig känsla. Föreningen har en trygg och långsiktig ekonomi. Dessutom är föreningen miljöcertifierad och har solceller på taket för effektivare energiförbrukning. Stilrent kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Flexibelt tillträde från maj. Parkering finns att hyra i området enligt separat kö. För mer info: nobelberget.se Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Här gör du en trygg investering i en expansiv stadsdel. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Nobelbergsgatan 12, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 12

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
8 750 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/5
6 888 kr/mån
81 776 kr/m²

Välplanerad fyra på Nobelberget i Sickla. Denna fina bostad har två balkonger med sol både morgon och kväll samt social planlösning mellan kök och vardagsrum. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak vilket ger en luftig känsla. Föreningen har en trygg och långsiktig ekonomi. Dessutom är föreningen miljöcertifierad och har solceller på taket för effektivare energiförbrukning. Köket från Ballingslöv är rymligt med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerade sovrum med förvaring. Badrummen har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området. Tillträde sommaren 2024 eller enligt överenskommelse. För mer info: nobelberget.se Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Här gör du en trygg investering i en expansiv stadsdel. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Nobelbergsgatan 20, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 20

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
10 450 000 kr
100,5 + 24 m²
3 rum
vån 5/5
6 576 kr/mån
103 980 kr/m²

Charmig och unik vindslägenhet om 3 rok på Nobelberget i Sickla. Här bor du högst upp med charmiga detaljer som snedtak, balkong, takfönster och mindre takkupor som blir som små utsiktsposter. Lägenheten har ett fritt läge med fönster åt tre håll - Hammarbybacken, stan och torget på innergården. Vindsvåningen är dessutom möjlig att göra om till en fyra. Takhöjden är generös, ca 2,9 m, vilket bidrar till en känsla av rymd. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerade sovrum med förvaring. Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Flexibelt tillträde. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i kvarter 1 enligt separat kö. Bilderna är illustrationer. För mer info: nobelberget.se I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny banbrytande stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Johan Skyttes Väg 212, 1-1104, Älvsjö, Stockholms kommun

Johan Skyttes Väg 212, 1-1104

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
4 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
5 622 kr/mån
59 464 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och luftiga trea med stora sociala ytor och en generös takhöjd om ca 2,75 m. Lägenheten har två balkonger, en rymlig balkong i nordvästläge samt spansk balkong i söderläge. Lägenheten är radiatorlös och har genomgående vattenburen golvvärme i alla rum. Inga synliga rördragningar i lägenheten. Ett rymligt kök från Ballingslöv i ljusa kulörer, med ostronbeiga luckor och bänkskiva i ljus granitkomposit. Kromade blandare och knoppar ger en modern och stilren touch, med gott om arbetsyta och integrerad kyl, frys och diskmaskin. Modernt utrustat badrum med stora, honungsfärgade plattor från Brickmate och fin träkommod som bryter av i valnöt. Stor spegel, takdusch och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Lägenheten har ljusa fönsterbänkar och mörka fönsterfoder som skapar kontrast och stil, med genomgående vitpigmenterat ekplankgolv. Här bor man modernt och bekvämt med digitala lås för extra säkerhet och bekvämlighet. Parkering finns i garage under huset Läget: Som boende i Brf Hillebarden har du allt inom räckhåll. Kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym, skolor och mycket mer finns i närheten. Med endast 10 minuters resväg till city och närhet till E4 är detta en plats som passar både den aktiva stadsboen och pendlaren. Denna pärla är inflyttningsklar. Som boende Hillebarden har du nära till allt som området erbjuder såsom kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym, skolor mm. Du tar dig till city på endast 10 minuter. Det är dessutom nära E4 för pendlaren. Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Nobelbergsgatan 14, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 14

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
3 850 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/6
3 623 kr/mån
85 556 kr/m²

Genomtänkt tvåa med rymlig balkong med förmiddagssol. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak vilket ger en luftig känsla. Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerat sovrum med utmärkt förvaring. Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Föreningen har en trygg och långsiktig ekonomi. Dessutom är föreningen miljöcertifierad och har solceller på taket för effektivare energiförbrukning. Flexibelt tillträde from våren 2024. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området enligt separat kö. Bilderna är från visningslägenheten. För mer info: nobelberget.se. Kvarter 8 på Nobelberget i Sickla kan beskrivas som en schysst kompis som är inkluderande, påhittig och vänlig. Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Här gör du en trygg investering i en expansiv stadsdel. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bällstaågatan 34, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Bällstaågatan 34, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Bällstaågatan 34, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Bällstaågatan 34

Lägenhet
Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
10 295 000 kr
153 m²
4 rum
8 121 kr/mån
67 288 kr/m²

Unik nyproducerad ateljébostad med frontläge mot Bällstaån. Med en imponerande takhöjd, en enorm glasvägg och industriell New York loft-känsla är Nivå Ateljé en unik bostad med det stora extra. Här finns det gott om plats för familjen, stora ytor för härligt umgänge, ett fantastiskt hemmakontor, eller varför inte – en fotostudio eller konstnärsateljé. Här tar möjligheterna aldrig slut. Här bor du stort och luftigt på 153 kvm som är fördelade på två våningsplan med en maximal takhöjd om ca 5,35 meter. Direkt framför den stora uteplatsen ligger vattnet, båtarna och den kommande strandpromenaden. Bostaden har egen ingång, tillhörande förråd och möjlighet till parkeringsplats. NEDRE ATELJÉN I den nedre ateljén finns det gott om plats. Ateljébostaden karakteriseras av ett special framtaget inredningskoncept och det stora fönsterpartiet som skapar en imponerande fondvägg i form av de föränderliga årstiderna som utgör motivet. Med detta fönsterparti som utgångspunkt har det skapats en modern och naturnära kulörsättning i en gråbeige nyans, vilket dessutom genomsyrar de öppna ytorna i bostaden. Svala vitbetsade plankgolvet i ek bidrar till att skapa ett harmoniskt och ljust helhetsintryck.  Via vardagsrummet når du den stora uteplatsen. I nedre ateljén välkomnas du in i en hall där det finns plats för avhängning. I nära anslutning finns ett sovrum/ arbetsrum med en skjutdörrsglasvägg. I anslutning till det generösa, luftiga vardagsrummet finns det välplanerade köket som består av en köksö med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket tar sin självklara plats som bostadens hjärta med sina vackert mörkbrunbetsade köksluckor och grå melerade kompositsten – som utgör både bänkskiva och ett 20 cm högt stänkskydd. Här finns enbart underskåp för att den genomgående känslan av rymd ska flöda hela vägen in i köket. Matplatsen rymmer stora middagsbjudningar. På det nedre planet går badrummet i stil med bostadens sociala ytor. Här kontrasterar det ljusa och luftiga med det mer dova. Stengråvägg- och golvplattor i Jura-klinker ramar in och skapar en stilren grund. Den mörka träkommoden smälter snyggt in i det något mörkare uttrycket och den stora upp lysta spegeln ger en känsla av vardagslyx.  På nedre planet finns även ett förråd.   ÖVRE ATELJÉN Via den vackra trappan från vardagsrummet når du övre ateljén som erbjuder ett fantastiskt master bedroom med ett stort glasparti mot nedre ateljé och strandpromenden samt utmärkt förvaring i walk-in-closet. Dessutom finns ett galleri/sovrum och badrum. Här finns ytterligare en entré med rymlig hall. På ovanvåningen har badrummets golv och väggar en ljus Jura-klinker.Tillsammans med den ljusa kommoden och en stor väggtäckande spegel med infälld belysning, skapas ett klassiskt nordiskt sken.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
The Resort- Ekerum, null, Borgholms kommun
  • 3 lediga bostäder

The Resort- Ekerum

Lägenhet
Borgholms kommun
FANTASTIC FRANK
fr. 1 995 000 kr
32-77 m²
1-3 rum
1 100 kr/mån

I anslutning till Ekerum Resorts prisbelönta golfbanor på Öland presenterar vi tillsammans med West Estate 35 st kvalitativa inflyttningsklara ägarlägenheter med låga driftskostnader. Bostäderna är modernt och exklusivt utformade samtidigt som de är tidlösa och charmiga med ett noga utvalt inredningskoncept inspirerat från Öland signerat Ekerum Resort, i form av naturfärger i sand och ek. Planlösningarna är genomtänkta med härliga terrasser, altaner och balkonger. Det finns en gemensam pool i området. Med ägarlägenhetsformen får du som köpare, oavsett om du är privatperson eller företag, större frihet att äga och hyra ut utan en förenings godkännande. Genom ett komplett uthyrningspaket med en extern samarbetspartner ges du möjlighet till goda intäkter utan att själv behöva lyfta ett finger. Paketet inkluderar allt från marknadsföring i alla tänkbara kanaler, bokningssystem och gästkontakt till betalningar, städning, bäddning och underhåll. Du väljer själv vilka veckor du vill hyra ut – resten sköter sig självt. En livsstil utöver det vanliga Flexibelt tillträde från mitten av april/maj. Anmäl ditt intresse idag för mer information samt visning på plats. Gå gärna in på https://theresortoland.com/ för att se hela utbudet via bostadsväljaren. Närheten till Ekerum Resort innebär direkt tillgång till en mängd olika sportaktiviteter, inklusive tennis, padel, fotboll, hinderbana och boule. För avkoppling finns även härliga sandstränder och vackra promenadstråk i närliggande naturreservat. Golfentusiaster kommer att älska området, med två 18-hålsbanor som har blivit nominerade till de bästa i Sverige. För de boende på The Resort finns golfbanor av högsta klass precis utanför dörren, vilket gör det till ett sant paradis för golfälskare. Möjligheten att ha en privat golfbil på The Resort finns också tillgänglig. Öland – en unik ö Upptäck Öland, en pärla där naturens skönhet möter rik kultur! Ölands unika landskap, präglat av vidsträckta ängar, vackra stränder och dramatiska klippor, skapar en idyll för naturälskare. Utforska det fascinerande Alvaret, ett världsarv med unik flora och fauna. Dyk in i Ölands historia genom dess medeltida slott, som det imponerande Borgholms Slott, och besök de charmiga byarna där tradition och nutid smälter samman. Njut av lokala restauranger och fik samt det rika kulturlivet med konstutställningar, musikfestivaler och lokala hantverk.

  • Nybyggnadsprojekt
Nobelberget - Kvarter 8, null, Nacka kommun
  • 5 lediga bostäder

Nobelberget - Kvarter 8

Lägenhet
Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
fr. 2 970 000 kr
34-107 m²
1-4 rum
3 043 kr/mån

Kvarter 8 på Nobelberget bjuder på allt från kvadratsmarta 1:or till charmiga vindsvåningar. Bostäderna har högt i tak, väl tilltagna sociala ytor och många lägenheter har dubbla balkonger. Preliminärt tillträde from 2024. Inredningen går i naturnära nyanser. Det är stilrent och sobert – men med kontraster som bryter av och ger karaktär. Nyanserna ger hemmet ett varmt, ombonat intryck. Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Mellan husen blir det ett livfullt torg med gemytlig och spontan atmosfär. En plats för loppisar, livespelningar och kvartersfester med långbord. PÅ TOPPEN AV BERGET. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. I mitten av torget tronar ett lövträd som ger skön skugga. Prunkande rabatter som ramas in av låga granitmurar ger ett välkomnande intryck. Ordna loppis, se en livespelning eller duka upp med långbord och fixa en kvartersfest. Torget är till för dig och dina grannar. Läs mer om projektet här https://www.nobelberget.se/bo/lagenheterna/kvarter-8/ Nobelberget ligger intill Sickla köpkvarter och ett stenkast från Hammarby Sjöstad.

  • Nybyggnadsprojekt
Tollarevägen 53, Tollare, Nacka kommun

Tollarevägen 53

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
2 800 000 kr
52 m²
2 rum
4 231 kr/mån
53 846 kr/m²

Välkommen till Tollarevägen 53 och denna väldisponerade och stilrena bostad om 52 m². Här kliver du in i ett hem som erbjuder gott om plats, stora rum och generösa fönsterpartier med utsikt över Lännerstasundet. Takhöjden om 2,6 meter tillsammans med de breda fönsterpartierna och ett ljust ekparkettgolv ger en luftig känsla. Balkongen i söderläge bjuder in till en lugn plats med fantastisk sjöutsikt, och nås från såväl vardagsrum som sovrum. Föreningen är välskött och erbjuder tre gemensamma takterasser, relaxavdelning med bastu, garage samt övernattningslägenhet. Detta är en lägenhet på det härligaste läget som går att önska. Från porten är det endast ett stenkast till matbutik, gym, caféer och kommunikationer. 50m ifrån bostaden avgår buss 414 som tar dig till Slussen på 35 min. Välkommen till mysiga Tollare!

  • Balkong
  • Hiss
Johan skyttes väg 214C, 3-1105, Älvsjö, Stockholms kommun

Johan skyttes väg 214C, 3-1105

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
5 095 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
5 561 kr/mån
61 386 kr/m²

Välkommen till detta exklusiva boende där man med omsorg valt inredningen. Det är en välplanerad gaveltrea med två balkonger, en rymlig balkong i västerläge samt en spansk balkong i söderläge. Lägenheten har stora sociala ytor och en generös takhöjd om ca 2,75 m som ger en luftigt intryck. Rymligt och praktiskt kök från Ballingslöv i ljus kulör med luckor i ostronbeige och ljus bänkskiva samt stänkskydd i fin granitkomposit. Till det adderas kromade blandare och knoppar. Det är funktionellt, stilrent med en tidlös prägel. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Bostaden har ljusa fönsterbänkar och mörkt fönsterfoder för en industriell känsla samt genomgående vitpigmenterat ekplankgolv. Modernt utrustat badrum med stora honungsfärgade plattor och mörka trädetaljer. Stor spegel, takdusch och handdukstork finns samt tvätt- och torktumlare. Lägenheten har modernt digitalt lås. Parkering med laddplats finns i garage under huset. Som boende Hillebarden har du nära till allt som området erbjuder såsom kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym, skolor mm. Du tar dig till city på endast 10 minuter. Det är dessutom nära E4 för pendlaren. Föreningen har god ekonomi och en lokal som är uthyrd till ett gym. Denna pärla är inflyttningsklar, välkommen hem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 20