Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mad 3, Skällinge, Varbergs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Mad 3

Gård/Skog
Skällinge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
6 750 000 kr
130 + 95 m²
5 rum
18 ha tomt

Varmt välkomna till Mad och en makalöst vacker gård belägen i ett böljande landskap. Fastigheten ligger i samlat skifte och består av en Ha bete, sju Ha åker, nio Ha skog och en Ha övrig mark. Skogen har används främst som bränsle till uppvärmning av huset och består av både barr och lövträd. När du kör upp på den prydligt krattade grusuppfarten möts du av en grönskande innergård med en rofullt porlande fontän. Mangårdsbyggnaden är värd ett kapitel för sig själv med sina dekorativa dubbeldörrar och vackra mosaikglas. Väl inne i huset har du en ståndaktig entré med bröstpanel som för tankarna till 1700-talet på såväl väggar som tak och fortsätter upp i trappen till övervåningen. Nedre plan rymmer också ett ett välplanerat kök med matplats, ett stort vardagsrum, två sovrum där det ena har garderober och en stor klädkammare. Den smakfulla tillbyggnaden har vattenburen golvvärme och rymmer en stor hall med utgång till altanen på den bedårande baksidan samt två fullt utrustade och helkaklade badrum samt en stor groventré med tvättstuga. På övre plan hittar du ytterligare två sovrum samt en stor idag oinredd vind som bjuder på oändliga möjligheter. På fastigheten finns också en ladugård med två boxar, en enkel sadelkammare och lada samt ett brygghus med källare som tidigare använts som lägenhet. På tomten hittar du också äppelträd, plommonträd, hallonbuskar (både röda och svarta), svarta och röda vinbär samt björnbär. Välkommen på visning!

  • Plus
Kärra Bygata 6B, Kärradal, Varbergs kommun

Kärra Bygata 6B

Villa
Kärradal, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 850 000 kr
156 + 34 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga och friliggande villa om 156+34 kvm belägen i natursköna Kärradal. Här erbjuds en ljus och luftig bostad som är perfekt för både familjen som söker större utrymmen eller fritidshusköparen som vill ha allt samlat i ett plan. Invändigt bjuds vi ett stort kök med matplats, rymligt vardagsrum med härliga fönsterpartier och utgång till altan med spabad, fyra sovrum, tvättstuga med groventré, badrum med bastu samt gästtoalett. För den som vill parkera inomhus så finns utmärkta möjligheter till detta i det rymliga garaget. Garaget har även en rejäl yta för förvaring och snickarbänk. Kort och gott, detta är en mycket välskött bostad med nyrenoverat tak (-23) och stora sociala ytor att samla familj och vänner på. Njut av soliga dagar och härliga sommarkvällar på den trevliga altanen, som i sig erbjuder många soltimmar. Läget med närheten till havet, vilket ger möjlighet till sköna bad och underbara promenader längs stranden. Du kommer att älska den friska havsluften och den avkopplande atmosfären. På den vackra och lättskötta naturtomten samsas träd, buskar och en gräsyta på ett harmoniskt sätt. För den trädgårdsintresserade finns plats att förverkliga sina kreativa odlingsdrömmar i en fin miljö. Det är lätt att förstå varför Kärradal är så populärt för både permanent boende och sommargäster. Det är en riktig idyll som är omfamnad av underbar natur, vackra vyer över havet, fantastiska promenadstråk och mängder av fina badplatser. Varmt välkomna på visning!

Gulsippestigen 18, Karlberg, Varbergs kommun

Gulsippestigen 18

Radhus
Karlberg, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 995 000 kr
117 + 117 m²
6 rum
738 m² tomt

På Karlberg ligger villan med vackert ljusinsläpp, bra planlösning och källardel med bastu och rum som nu används som "biorum". Perfekt villa för barnfamiljen! Här njuter ni av ljusa sommarkvällar på framsidan i väster, bjud familj och vänner på hemmagjord pizza från pizzaugnen eller ordna med grillafton. Inne väntar 117 + 117 kvm yta fördelat på ett och ett halvt plan med källardel, en mycket praktisk planlösning. Planlösningen ändrades 2015 då alla ytskikt renoverades. På entréplan finner ni två sovrum av generösa mått, ljust vardagsrum med rogivande utsikt över omgivningen, helkaklad badrum och kök i smakfull ljus stil. Njut av matsällskap framför baskaminen. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna vilket ger en trivsam atmosfär. Övre plan rymmer kontor och sovrum. Källarplan har egen ingång och här finns rymliga ytor med "biorum" som kan användas som sovrum. Här finns även tvättrum, dusch, WC och bastu. Gott om yta för förvaringsmöjligheter! Bostaden uppvärms via luftvärmepump idag. Fjärrvärme är draget till gaveln av huskroppen och kan lätt kopplas till. (Det finns ett tidigare vattenburet system i huset som ej används idag). Trädgård som inkluderar trevlig uteplats med gott om soltimmar, perfekt för avkoppling och umgänge. Här finns trall med öster och västerläge. Extra lyx att det finns en uppmurad pizzaugn. I trädgården finns äppelträd och olika växter. Bilen parkerar du i garaget eller på uppfarten. Gulsippestigen är beläget i en trygg återvändsgränd. Det är många som söker sig till och vill bo på populära Karlberg, vilket är lätt att förstå. Med endast några minuters cykelavstånd från Varbergs station, den vackra strandpromenaden som slingrar sig längs havet, fästningen, kallbadhuset och Påskbergsskogen inom gångavstånd. I centrum av Varberg finns allt från restauranger och brunchställen till mysiga affärer. I kvarteren finns även flera välsorterade mataffärer som Willys och Ica kvantum. Närheten finns också till sjukhuset, PS-gymnasiet, fotbollsplan och simhall/ishall. Ett område att trivas i! Fastigheten besiktigas av Anticimex och säljaren har tecknat doldafel försäkring. Varmt välkomna på visning!

Trädlyckevägen 5, Trädlyckan, Varbergs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Trädlyckevägen 5

Lägenhet
Trädlyckan, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 5/6
4 443 kr/mån
49 929 kr/m²

Välkommen till denna moderna lägenhet på Trädlyckevägen 5 i naturnära Trädlyckan. Med sin höga placering erbjuder denna lägenhet inte bara en fantastisk havsutsikt från den inglasade balkongen i söderläge, utan också närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och ger möjlighet till härliga stunder utomhus med havet som bakgrund. Bostaden sträcker sig över 70 kvadratmeter och består av tre rum. Här finns modern utrustning som möter dagens behov och skapar en stilren atmosfär. Med en bekväm planlösning och ljusa ytor blir detta hem en fristad för både avkoppling och umgänge. Brf Atle 2 är en välskött förening som även tillhandahåller en rad olika faciliteter. I gårdshuset finns ett gym, bastu och relaxavdelning där alla är välkomna att träna och koppla av. I huset ryms också en tvättstuga som alla har tillgång till, samt en gemensamhetslokal med kök. Lokalen kan användas för såväl gemensamma aktiviteter i föreningen som för rent privata tillställningar. I föreningens gästlägenhet kan du boka ett eller flera rum till en mindre kostnad när du får besök och känner att din egen lägenhet inte räcker till. Gästlägenheten har tre sovrum, badrum och ett litet kök. Här bor ni på en central adress med cykel- eller promenadavstånd till Varbergs station, den vackra strandpromenaden som slingrar sig längs havet, fästningen, kallbadhuset och Påskbergsskogen. I centrum av Varberg finns allt från restauranger och mysiga brunchställen till affärer. I närheten finns även välsorterade mataffärer, sjukhuset, PS(gymnasieskola), fotbollsplan samt simhall/ishall. Ett område att trivas i! Varmt välkommen att boka tid för visning till denna attraktiva bostad som erbjuder både hög standard och natursköna omgivningar.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sveagatan 26, Centrum, Varbergs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Sveagatan 26, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Sveagatan 26, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Sveagatan 26

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 950 000 kr
106,6 m²
4 rum
vån 1/5
5 781 kr/mån
46 435 kr/m²

På den centrala adressen Sveagatan ges nu chansen att förvärva denna härliga gavellägenhet på hela 106 kvm. Bostaden är belägen mitt i Varbergs mysiga stadskärna och bjuder ett njutningsfullt boende utöver det vanliga. Med genomgående stilrena materialval och öppna ytor där det sociala är i fokus med ett väl tilltaget vardagsrum som ligger i fin förbindelse med köket. Tack vare lägenhetens generösa storlek behöver du inte kompromissa när du inreder – här får du verkligen plats med allt du önskar. Uterummet ligger i anslutning till vardagsrummet och härifrån nås egen stenlagd uteplats samt föreningens parkliknande innergård som är guld värd i detta cityläge. Båda sovrummen är i bra storlek med tillhörande förvaringslösningar. Bostadens planlösning har gjorts om till en trea från originalutförandet som är en fyra. Här finns således möjligheter att anpassa planlösningen för dig som behöver ett extra sovrum. Badrummet är väl tilltaget och erbjuder egen tvättavdelning och skön komfort med golvvärme. Gästtoaletten har man lagt i anslutning till entréhallen. En stor bonus till detta boende är den mycket välskötta föreningen som har god ekonomi och låga månadsavgifter. Det en trygghet för dig som boende och medlem i föreningen. Möjlighet finns att hyra garage i källarplan. Här på Sveagatan bor du inte långt från natur och strövområden, och samtidigt har du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser alldeles utanför dörren. Torget är beläget precis runt husknuten och till havet går du på några minuter. Det finns fina rekreationsmöjligheter i närheten – Påskbergsskogen med sina motionsslingor, stadens många idrottsanläggningar och inte minst strandpromenaden – där du kan njuta av den friska havsbrisen och den majestätiska vyn ut över havet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sandalsvägen 14, Veddige, Varbergs kommun
  • Ons 24 apr kl 18:00
Sandalsvägen 14, Veddige, Varbergs kommun, bild 2
Sandalsvägen 14, Veddige, Varbergs kommun, bild 3

Sandalsvägen 14

Villa
Veddige, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 295 000 kr
123 + 6 m²
5 rum
880 m² tomt

Välkommen till detta friliggande enplanshus beläget på en naturnära tomt i Veddige. Med samtliga sovrum på samma våning erbjuder denna bostad en praktisk och bekväm planlösning. Inne i bostaden möts du av en mysig atmosfär med en kakelugn i allrummet som skapar både värme och charm. Boendet erbjuder en total yta om ca 123 kvadratmeter fördelat på fem rum. Den härliga tomten består av en stor gräsyta för spontana aktiviteter eller sköna grillkvällar där man kan umgås med familj och vänner. För den som har gröna fingrar och vill förverkliga sina odlingsdrömmar så ger den 880 kvm stora tomten fina möjligheter till det. Njut av naturen och solen på de trevliga uteplatserna som erbjuder generöst med soltimmar. Här kan du koppla av och avnjuta lugnet i omgivningen. För bilägaren finns både carport och plats för ytterligare tre bilar, vilket ger gott om parkeringsmöjligheter. Med sin attraktiva och naturnära belägenhet bor du ett stenkast ifrån grönområden och samtidigt är det ett bekvämt pendlingsavstånd till närliggande orter. I familjevänliga Veddige bor du bekvämt med närhet till mataffär, skola, förskola, idrottsanläggningar samt tåg- och busstation. Varmt välkommen att boka tid för visning på Sandalsvägen - ett perfekt hem för den som söker ett trivsamt och naturnära boende med bekvämligheter för både familj och bilägare.

  • Premium
Granvägen 39, Brunnsberg, Varbergs kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30

Granvägen 39

Lägenhet
Brunnsberg, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 325 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 909 kr/mån
36 301 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välrenoverade lägenhet på Granvägen. Med sina 36.5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en smart och funktionell planlösning som passar perfekt för den som söker ett bekvämt och naturnära boende. Det renoverade köket är en riktig höjdpunkt i bostaden och inbjuder till kulinariska äventyr. Med moderna vitvaror och stilrena ytor är det en fröjd att tillaga måltider här. Bostaden ligger på första våningen i en trevåningsfastighet, vilket ger dig både närhet och bekvämlighet. Ett mycket kostnadseffektivt boende för förstagångsköpare eller studenter. Läget är perfekt för den naturintresserade då bostaden är omgiven av grönska och vackra promenadstråk. Här kan du njuta av lugnet och harmonin som naturen erbjuder. Trots det naturnära läget är det ändå nära till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig in till centrala Varberg och andra närliggande orter. Här kan du njuta av ett bekvämt och naturnära boende med närhet till både stadens puls och naturens lugn. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger dig som boende en trygghet och möjlighet att njuta av ditt hem utan oro för ekonomiska bekymmer. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Bandholtzgatan 35C, Söder/Hästhaga, Varbergs kommun
  • Imorgon kl 12:00

Bandholtzgatan 35C

Lägenhet
Söder/Hästhaga, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 950 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 417 kr/mån
37 821 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet belägen på populära Söder/Hästhaga i Varberg. Här erbjuds du en välplanerad bostad med närhet till havet och vackra Hästhagaberget med dess natursköna omgivningar. Bostaden är belägen på tredje våning och när du kliver in i denna 78 kvadratmeter stora bostad möts du av en trivsam atmosfär. Med sina tre rum finns här gott om utrymme för både umgänge och avskildhet. Den inglasade balkongen i härligt västerläge blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. En perfekt plats att njuta av solnedgångar och avkoppling efter en lång dag. Bandholtzgatan har ett lugnt och trivsamt läge i ett av Varbergs mest efterfrågade områden. Närheten till strandpromenaden med dess restauranger och härliga badplatser med sina salta bad gör detta boendet extra tilltalande. En stor bonus i detta boende är den mycket välskötta föreningen med låg månadsavgift och god ekonomi. Att underhållet av fastighet och byggnader ständigt utvecklas och uppdateras är även det en trygghet för dig som boende och medlem. Här har du möjlighet att skapa ditt drömhem i en attraktiv del av Varberg. Missa inte chansen att bli en del av denna trevliga förening och uppleva allt som Söder/Hästhaga har att erbjuda. Välkommen att boka tid för visning till Bandholtzgatan 35C!

  • Plus
  • Balkong
Morängatan 57, Breared, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Morängatan 57

Radhus
Breared, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 300 000 kr
130 m²
5 rum
352 m² tomt

Här på Morängatan kan ni leva enkelt, trivsamt och i ett barnvänligt område. Ett mer barnbejakande område är svårt att hitta. Här kan barnen leka fritt på gården och lekplatsen utan risk för bilar eller trafik. Trädgårdens baksida ligger skyddad tack vare att bostaden är belägen längst in på gatan. Här finns flertalet härliga uteplatser i söder, öster och västerläge vilket betyder att du kan njuta av solen från morgon till kväll. På baksidan är du fri från insyn då trädgården ligger mot ett obebyggt område och här finns ett stort magnoliaträd och blomstrande rabatter. Välkommen in! På entréplan finns kök, vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till det inglasade uterummet, helkaklat badrum, sovrum/kontor, tvättrum och groventré med gott om plats för förvaring. På övervåningen finns tre rymliga sovrum varav ett med egen balkong och ett badrum. Detta parhus är tillbyggt så bostaden har total boarea om 130 kvm. Bostaden, som är belägen i norra Breared är som gjord för dig som vill bo i Breared men nära centrum, natur och hav. Här finns också mycket av de bekvämligheter du behöver bara en kort promenad bort, bland annat Stora Coop, Systembolaget, Blomsterhavet och apoteket. På restaurangfronten hittar vi Zup Burger, Big Thai och Stantons och inte långt bort alla restauranger längs Apelvikens stränder. Serviceinrättningar såsom vårdcentral, tandläkare, förskolor och skola ligger inom gångavstånd. Gillar du sport så finns skateparken med pump trackbana, padelhall, idrottshall, Nordic Wellness eller varför inte utforska vågorna i Apelviken? På bara några minuter med cykel tar du dig till Apelvikens stränder med bad och Varberg centrum ligger mindre än 3 km bort. Här går självklart bussförbindelser regelbundet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Trädlyckevägen 114, Trädlyckan, Varbergs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:45

Trädlyckevägen 114

Lägenhet
Trädlyckan, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 295 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
3 989 kr/mån
35 859 kr/m²

Här finns en stilfull och renoverad 2:a som kommer att imponera på dig direkt! Med sitt gavelläge erbjuder den fina vyer, extra fönster och mycket ljus som skapar en härlig atmosfär. Badrummet är ett riktigt mästerverk med helkaklade väggar och stilrena detaljer. Köket är drömmen för alla matälskare med fina materialval och smart design. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och klädkammaren i hallen ger extra förvaring. Den stora inglasade balkongen nås från vardagsrummet och blir din egen oas att njuta av under sommarens varma kvällar. Men det är inte bara lägenheten som är en pärla här. Föreningen är välskött med låg månadsavgift och stabil ekonomi. Du kan även njuta av föreningens fina faciliteter som exempelvis motionslokal, gym, bastu, samlingslokal och övernattningslägenhet Detta är verkligen en perfekt bostad för både unga och äldre i en pålitlig förening! Välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
Ryssavägen 15, Dagsås, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ryssavägen 15

Fritidshus
Dagsås, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 695 000 kr
58 m²
3 rum
1 753 m² tomt

Välkomna till denna underbara sommaridyll belägen i ett lugnt och naturskönt område precis vid Ottersjön! Här finner ni en klassisk röd stuga med vita knutar, ett riktigt drömboende. Stugan består av kök, mysigt vardagsrum med braskamin, sovrum och ett loft som sträcker sig över hela huset. På tomten finns även en gäststuga samt en fristående förrådsbyggnad som med fördel kan användas till midsommarfirande och kräftskivor. Utvändigt möts ni av en stor och härlig altan som omger större delen av huset, perfekt för lata dagar i solen eller trevliga middagsbjudningar. Tomten är stor och vacker med en naturlig trädgård där ni kan njuta av frukt och bär såsom vinbär, körsbär, vildäpplen, fläder och amerikanska blåbär. Dessutom ligger huset precis vid kanten av ett fritidsområde med viss utsikt över Ottersjön. En stig leder er via en kort promenad ner till sjön där ni kan njuta av bad och båtliv från den gemensamma bryggan. Mellan huset och sjön sträcker sig ett naturvårdsområde, vilket ger en extra dimension till den natursköna miljön. Dagsås är ett litet samhälle omgivet av vackra bokskogar och sjöar. Här finns det gott om möjligheter till ett aktivt friluftsliv med Ottersjön och Skärsjön i området. Dessutom finns flera omtalade platser och populära utflyktsmål i närheten såsom Öströö Fårfarm, Ästad Vingård och Strömma Farmlodge. Boka gärna er visningstid på hemsidan!

Arboretumgatan 5, Träslöv, Varbergs kommun

Arboretumgatan 5

Lägenhet
Träslöv, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 650 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
4 656 kr/mån
37 857 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa 3 rok-lägenhet belägen i markplan i eftertraktade Träslöv! Byggd 2019 erbjuder denna bostad en fantastisk planlösning med generösa ytor och massor av naturligt ljus. Med en öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket skapas en perfekt atmosfär för samvaro och umgänge. Här finns inte bara en, utan två altaner som omger lägenheten och bjuder in till avkoppling och sociala stunder utomhus. Den här lägenheten har verkligen allt du behöver för en bekväm och modern livsstil. Det gedigna köket har en stilren och modern design, badrummet är helkaklat med golvvärme och hela bostaden har vackra ekparkettgolv. Månadsavgiften är låg och inkluderar både uppvärmning och vatten, vilket ger dig en bekymmersfri boendekostnad. Här finns även en egen p-plats med laddmöjlighet och ett praktiskt förråd i gårdsbyggnaden. Dessutom ligger bostaden precis intill Prästakullen, vilket ger dig närhet till naturen och en lugn oas att komma hem till. Samtidigt har du alla fördelar med att bo centralt, med bekvämt avstånd till mataffärer, förskolor, skolor, idrottsanläggningar och vackra strövområden. Välkommen att boka tid för visning!

  • Uteplats
Värö, Väröbacka, Varbergs kommun

Värö

Gård/Skog
Väröbacka, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 200 000 kr
19 ha tomt

Från Värö 1:1 ska det styckas av ca 19 ha i ett skifte som ska säljas. Se bilagda bilder och karta. Marken består uppskattningsvis av ca 13 ha åker, ca 3 ha skog och ca 3 ha betesmark. En ny ägare ska räkna med att sammanlägga marken med redan befintlig fastighet då Lantmäteriet sannolikt inte bildar en ny fastighet av marken. Den nya ägaren får gärna arrendera marken fram tills dess att lantmäteriförrättningen är klar. Välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare!

Vare 59, Vare/Breared/Träslövsläge, Varbergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Vare 59

Villa
Vare/Breared/Träslövsläge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
5 750 000 kr
140 m²
6 rum
4 500 m² tomt

När man rullar in på den fint anlagda grusvägen och upp framför bostaden så slås man av hur välplanerat och välskött den här fastigheten är. Både vackert och genomtänkt disponerat byggnadsbestånd på en ljuvlig plats med insynsskyddat läge. Förutom villan så finns här flertalet byggnader i gott skick för den som kanske vill ha boende och verksamhet hemma på gården. Tex ett stall med fem boxar och rejäla ytor för förvaring som med enkla medel kan byggas om till ett lager och ett stort garage med plats för flertalet fordon. Marken bakom ekonomibyggnaderna möjliggör mindre djurhållning så som höns eller får. Här finns alltså gott om utrymme att förverkliga sina drömmar! Huvudbyggnaden, med anor från 1800-talet, har många rum fördelat över två plan där samtliga kvadratmeter är väldisponerade. Den öppna planlösningen från köket i entréplan ger en härlig känsla och de stora fönsterpartier ger ett harmoniskt ljusinsläpp från alla väderstreck. Bostaden är oerhört charmig och är genom åren genomgått fina renoveringar. Värt att nämna är så klart också en fantastisk utemiljö på den insynsskyddade tomten om ca 4 500 kvm. Här samsas stora altaner, utekök, bastubyggnad och ett helt otroligt smakfullt växthus på ett imponerande sätt. De stora ytorna både inne och ute borgar för en härlig boendemiljö att trivas länge med. Storleken på tomten kan öppna upp möjligheter till en eventuell framtida avstyckning. Så klart en stor fördel då Vare är ett väldigt populärt område och de senaste tomterna som sålts i Vare har haft ett försäljningspris på mellan 2,0- och 2,4 miljoner kronor. I Vare är lätt att trivas då man förutom en härlig omgivning även har närhet till livsmedelsaffär, Systembolag, apotek och motionsanläggningar. Vidare så måste närheten till Apelvikens vidsträckta strand och Träslövsläge nämnas. "Läjet" har många fördelar så som förskola, nybyggd skola (F-årskurs 9) och ett väl utvecklat föreningsliv med tillhörande idrottsanläggning. Vidare så är den mysiga hamnen en härlig samlingspunkt under sommaren. Här finns restaurang, glasskiosk, minigolf samt försäljning av färsk fisk och skaldjur från de lokala fiskebåtarna. I Vare bor man lantligt men ändå Varbergs centrum på bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Moarna 18A, null, Varbergs kommun

Moarna 18A

Gård/Skog
Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
9 900 000 kr

På ett utmärkt läge nära både havet och Varberg ligger denna tilltalande fastighet med en blandad bebyggelse av både vandrarhem och stugor. Fastigheten stoltserar med en tomt om hela 10 775 kvm (ca 1.08 hektar) med exklusiva förhandsbesked på sju st fritidshus där de då avstyckade tomterna är mellan 350 och 400 kvm vilket borgar för en fantastisk potential! På fastigheten finns ett vandrarhem som är välskött och inrymmer i dag sju rum med normal standard. Vidare så finns flera konferensrum, öppna sällskapsytor, kök, reception, badrum etc på ett genomtänkt och välplanerat sätt. I källaren finns en renoverad tvättstuga, soprum och gott om förvaringsmöjligheter. Den stora och härliga tomten i naturskön miljö bör så klart också nämnas. Vandrarhemmet är idag inte nyttjat så här finns en oerhörd potential för en ny ägare. I byggnaden finns dock en "personallägenhet" som hyrs ut för 12 875:-/mån. De sju stugorna, som ligger till vänster sett från parkeringen framför vandrarhemmet, är i gott skick och har idag en boarea på ca 30 kvm och till varje enhet finns en mysig altan vid entrén. Dessa är uthyrda året runt med en intäkt på 613 200:-/år och motsvarar 7 300:-/mån och stuga. På den högra sidan om vandrarhemmet finns idag elva stugor i enkelt utförande vilka också har mindre altaner. Alla stugorna är idag uthyrda och generar årligen 897 600:-/år vilket motsvarar 6 800:-/mån och stuga. På den här ytan finns ett förhandsbesked för att bygga sju st fritidshus där tomtstorleken är beräknade till mellan 350- och 410 kvm. Förhandsbeskedet ger som sagt rätt att bygga sju st fritidshus och här är också avloppsutredningen för nytt avlopp godkänd. För att kunna nyttja förhandsbeskedet så krävs att man avyttrar/monterar ner de elva befintliga stugorna. Notera att om man vill fortsätta att hyra ut stugorna med nuvarande upplägg så behövs inget nytt avlopp. De totala hyresintäkterna är idag på 2 145 300:-/år med faktiska driftskostnader om 401 056:-/år. Fastigheten säljs i bolagsform. Här kommer endast att hållas privata visningar för intressenter med verifierad finansiering. För mer information samt visningsbokning vänligen kontakta mäklaren. Det är heller inte tillåtet att besöka fastigheten på egen hand. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
Grimeton 104, Grimeton, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grimeton 104

Gård/Skog
Grimeton, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 995 000 kr
83 + 60 m²
5 rum
5 ha tomt

Fantastisk möjlighet att förvärva denna mycket välskötta gården som är belägen i en svårslagen och naturskön miljö. Omgiven av naturen, den porlande bäcken och det fridfulla landskapet så kan du njuta av harmoni och lugn i din vardag. Med en vidsträckt utsikt över de gröna fälten kommer du att uppleva naturens skönhet varje dag. För den som vill ha fastigheten som en hästgård finns utmärkta möjligheter till detta. Bostadsbyggnaden är mycket välskött och är fördelad över två våningar och källare. I entréplan finns kök med matplats, vardagsrum med vackert trägolv i öppen planlösning mot allrum med en mysig öppen spis. Vidare så är här utgång till altan samt ett helkaklat badrum. På övervåningen samsas två sovrum (varav ett idag används som tv-rum) och ett kontor på ett harmoniskt sätt. Källarplan har en separat ingång och generöst tilltagen takhöjd. Här ryms idag ett större rum med en vacker vedspis, tvättstuga, matkällare, pannrum och flera utrymmen för utmärkt förvaring. Fastigheten har ett gediget byggnadsbestånd i form av bostadshus, stort garage, brygghus och ytterligare en byggnad som har gott om plats för fordon. Förutom två mindre torrmossar så är all marken i ett skifte runt gården. Här finns som sagt alla möjligheter för den som vill ha hästar eller annan verksamhet. Grimeton är ett mycket naturskönt område där man kan avnjuta lugnet och samtidigt ha ett bekvämt avstånd in till Varberg stad. Man tar sig även snabbt till E6:an för fina pendlingsmöjligheter åt både norr och söder. Varmt välkomna på visning!

Liagärde 4, Skällinge, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 10:30
Liagärde 4, Skällinge, Varbergs kommun, bild 2
Liagärde 4, Skällinge, Varbergs kommun, bild 3

Liagärde 4

Fritidshus
Skällinge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 750 000 kr
45 + 15 m²
2 rum
5 425 m² tomt

Längtar du efter att komma ut till lugnet och koppla av från vardagen? Med lugnt och högt läge en kort bit utanför Skällinge finns denna mysiga stugan på 5 425 kvm tomt. Det i stora delar renoverade fritidshuset/permanent boendet har genomgående snygga materialval och erbjuder bl.a fräscht kök i vinkel, stort allrum med takfönster och högt i tak vilket skapar en härlig atmosfär! Braskaminen gör också sitt för att skapa mysiga stunder. Från allrummet finns ett sovloft med plats för dubbelsäng. Intill köket är badrummet som är helkaklad med tvättmaskin. Då huset är smart planerat finns flera spännande och funktionella lösningar för att utnyttja boytan på bästa sätt. I direkt anslutning till entrén finns en härlig altan för grillkvällar med familjen samt en friggebod på 15kvm för gästerna. Bostaden är isolerad och du kan bo året runt om du önskar. Vissa av möblerna följer med och listan finns i beskrivningen. På den natursköna tomten samsas gräs, blommor, buskar och träd på ett rogivande sätt. Precis intill stugan finns fina naturslingor. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Brearedsvägen 99, Breared, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 13:30

Brearedsvägen 99

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 395 000 kr
81 m²
4 rum
vån 3/3
4 784 kr/mån
41 914 kr/m²

Högst upp i detta hus finner du denna välplanerade bostadsrättslägenhet med en imponerande takhöjd på tre meter. Lägenheten har en balkong som vetter åt sydost och är delvis inglasad, vilket ger möjlighet till avkoppling och njutning oavsett väder. Materialvalen håller genomgående hög standard både vad gäller kvalitet och utseende. Läget är fantastiskt, med gångavstånd till den populära Apelviken med sin berömda strand och restaurangliv samt närhet till storköp, systembolag, gym och andra bekvämligheter. Området är lugnt och trivsamt, med utmärkt anslutning till centrum. För barnfamiljer finns det gott om förskolor och skolor i närheten. I närområdet finns det en mängd aktiviteter och anläggningar att ta del av. En skatepark, pumptrack, hundklubb, mountainbikeklubb med spår och en upplyst motionsslinga är bara några exempel på vad området har att erbjuda. Bostaden är påkostad och har en yta på 81 kvadratmeter fördelat på fyra rum. Den är centralt belägen och har närhet till havet samt bra kommunikationsmöjligheter. Detta är ett perfekt boende för dig som söker en lugn och trivsam miljö med närhet till allt du behöver. Oavsett om du är barnfamilj, aktiv person eller bara vill ha nära till stranden, finns det något för alla här. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Fredsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 895 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
6 302 kr/mån
38 092 kr/m²

På eftertraktade adressen Fredsgatan finner ni en välplanerad 3:a på första våningen med hörnläge och inglasad balkong i söder- och västerläge. Den inglasade balkongen bjuder in till skönt häng från tidig sommar till sen höst. Öppna glasdörrarna och njut av föreningens gräsmatta. Lägenheten ligger mitt i centrumkärnan av Varberg. Huskroppen är vacker och en halvtrappa upp når du lägenheten om 76 kvm. Ljuset flödar fint in och här finns fönster i tre väderstreck. I entrén som ligger i anslutning till köket finns gott om förvaringsmöjligheter. I köket har säljaren valt att ta fram den vackra tegelväggen. Här finns två rymliga sovrum med gott om plats för förvaring, ett helkaklad badrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till uterummet. I vardagsrummet finns en öppen spis. Denna behöver dock renoveras för att kunna användas. Här finns bl.a genomgående fräscha ytskikt, matchande materialval och genomtänkt förvaring. Välskött förening med mysig gårdsyta som erbjuder medlemmarna plats för odling och sköna grillplatser. Brf Lilla Berg 9 har genomfört många stora renoveringar och fastigheten är i mycket gott skick. Föreningen äger en lägenhet i huskroppen som hyrs ut. I den gemensamma relax-avdelningen, som är belägen i källaren, finns bastu, tvättrum, dusch och wc. Varbergs centrum är ett omåttligt populärt område där närheten till allt vad Varberg som stad har att erbjuda. På bekvämt avstånd finns torget, tågstation och den vackra Strandpromenaden. Man behöver inte att vara skriven på adressen vilket gör att det går utmärkt att ha som semesterlägenhet. Varmt välkomna visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Mute 28, Rolfstorp, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 22 apr kl 16:30

Mute 28

Villa
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 995 000 kr
112 + 48 m²
5 rum
1 722 m² tomt

Tillfälle att förvärva en renoverad villa med fritt läge och magisk utsikt! Huset och garaget renoverades under åren 2020-2021. Samtliga renoveringar är gjorda av fackmän. I samband med renoveringen har man tilläggsisolerat väggar och vind samt gjort om planlösningen. Samtidigt har man installerat bergvärmepump samt bytt pump och filter till vattnet. Den stora tomten på drygt 1 700 kvm skapar möjligheter för den trädgårdsintresserade. Fastigheten är inbäddad i lummig och vacker natur, längst in på en återvändsgata samt med vidsträckt utsikt över det böljande landskapet. På husets skyddade baksida har man en stor altan i bästa sydvästläge. Ytterligare en uteplats är anlagd på entrésidan. I Mute bor du strax utanför Rolfstorp samhälle som erbjuder förskola, skola, lekplats och mataffär. I området är det även nära till motionsslinga med elljusspår, idrottsplats och golfbanor. Rolfstorps placering utmed väg 153 gör att det endast tar ca 15 min in till Varberg och drygt 20 min till Ullared. Med endast en kortare biltur nås även Åkulla Outdoor Resort som ligger mitt i Åkulla bokskogar och är ett trevligt utflyktsmål såväl sommar som vinter. Välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Fjordvägen 2, Bua, Varbergs kommun

Fjordvägen 2

Villa
Bua, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 500 000 kr
110 + 63 m²
4 rum
1 177 m² tomt

Välkommen till Fjordvägen 2 i pittoreska fiskeläget Bua! Här bor man med havet som en naturlig del i vardagen och har endast en kort promenad eller cykeltur till flera härliga bad och vacker natur. På Fjordvägen bor du nästan granne med fiskaffären som säljer nyfångad fisk samt med Buas största badplats där det går att välja mellan att bada vid sandstrand eller från klippor. Huset är en praktisk 1-plansvilla med klassisk planlösning från 70-talet. Bostadens hjärta är det väl tilltagna vardagsrummet beläget i anslutning till köket. Vidare erbjuds tre sovrum i olika storlek, gästrum/kontor, badrum, toalett och tvättstuga. Vindsrummet blir en mysig bonusyta. Garaget är praktiskt vidbyggt med huset och ingång sker via tvättstugan. Utvändigt hittar vi ett stort och nybyggt uterum tillsammans med trädäck på skyddad baksida. Hörntomten är plan och lättskött med mycket gräsyta för lek och spontana aktiviteter. Välkommen att boka tid för visning!

Kärra, Stråvalla, Varbergs kommun

Kärra

Gård/Skog
Stråvalla, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 000 000 kr
16 ha tomt

Från Stråvalla-Kärra 3:3 ska det styckas av ca 15,8 ha åkermark i ett skifte som ska säljas. En ny ägare ska räkna med att sammanlägga marken med redan befintlig fastighet då Lantmäteriet sannolikt inte bildar en ny fastighet av marken. Den nya ägaren får gärna arrendera marken fram tills dess att lantmäteriförrättningen är klar. Stråvalla har ett bra geografiskt läge mot Kungsbacka/Göteborg åt norr, Varberg åt söder och dessutom beläget i anslutning till havet och populära Stråvalla strand. I området erbjuds vacker natur, möjlighet till ett rikt friluftsliv och rogivande promenadvägar utmed havet. Välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare!

Trädlyckevägen 74, Trädlyckan, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trädlyckevägen 74

Lägenhet
Trädlyckan, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
3 869 kr/mån
36 719 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet belägen i en välskött förening med stabil ekonomi. Med sin närhet till kommunikationer blir vardagen smidig och enkel att hantera. Barnvänligt område som erbjuder en trygg och lugn miljö för familjer. Lägenheten, som är på 64 kvadratmeter, erbjuder generösa ytor och god planlösning. Med sina två rum finns det gott om utrymme för både vardagsliv och privat avskildhet. Den tidigare garderoben är ombyggd till en sovalkov men som även kan användas som en walk in closet. Bostadens stora inglasade balkong ger möjlighet till avkoppling och socialt umgänge under stora delar av året. Här kan du njuta av frisk luft och lummig grönska utan att behöva lämna hemmet. En stor bonus i detta boende är den mycket välskötta föreningen med låg månadsavgift och god ekonomi. Att underhållet av fastighet och byggnader ständigt utvecklas och uppdateras är även det en trygghet för dig som boende och medlem. Inom föreningen tillhandahåller man bl.a. tennisplan, motionslokal, bastu och samlingslokal för den som önskar. Trädlyckan, där bostaden ligger, är ett populärt område i Varberg med närhet till natursköna områden och vackra promenadvägar. Här finns även bra skolor och förskolor i närheten för de allra minsta. Välkommen att boka tid till visningen!

  • Balkong
Lalatoftsvägen 33, Tvååker, Varbergs kommun

Lalatoftsvägen 33

Tomt
Tvååker, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
895 000 kr
1 143 m² tomt

Välkommen till Tvååker och det nya området Stenen som är beläget strax utanför samhället. Här finns endast ett par tomter kvar för byggnation av en friliggande villa tillsammans med Nära hem. I annonsen får ni tillgång till förslag på ett par olika husmodeller men om ni hellre vill så finns även möjlighet att bygga en egendesignad villa från arkitekten på Nära hem. Husen byggs i trä och man har med stor omsorg valt material, detaljer och färger på Stenen i samarbete med arkitekten. Färgsättningen på fasaderna har en lantlig karaktär med fönster och plåtdetaljer i silver. Syftet är att ge området både spänning och harmoni. Ni väljer själva husets fasadfärg mellan följande kulörer: faluröd, allmogegrön, dalablå och ockragul. Byggrätten är generös med en största tillåten byggnadsarea på 220 kvm. Läs gärna mer i detaljplanen som finns bifogad under dokument. Här hittar ni även länkar till bl.a. projektsidan som innehåller mycket matnyttig information samt även information kring de framtagna husmodellerna. "Stenen" har ett sällsynt bra läge i Tvååker, nära Varberg och mitt i naturen. Området är byggt på ett öppet, kuperat hagmarksområde med gärdesgårdar, stora ädelträd och mindre åkerholmar. Den lantliga miljön präglar området och bidrar med lugn, trygghet och harmoni. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med trivsamma lekplatser och nybyggd förskola. Tvååker är ett välmående och expansivt samhälle med många driftiga ortsbor. Var man än bor så har man nära till naturen med ett rikt friluftsliv, fina och välskötta idrottsföreningar, ett väl utbyggt gym, välsorterad mataffär, förskolor och omtyckta Bosgårdsskolan som är en F-9 skola. I trakterna finns många olika gårdsbutiker som säljer närproducerat, Sonjas Veranda och med cykel når du Strömma Farmlodge. Med en kortare biltur på ca 15-20 min når man exempelvis Ästad Vingård och Åkulla friluftsområde. Tvååker är dessutom beläget en kortare biltur från både havet och Varberg. Kontakta gärna ansvarig mäklare för ytterligare information!

  • Plus
Trillebollsvägen 6, Bläshammar, Varbergs kommun

Trillebollsvägen 6

Villa
Bläshammar, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
6 650 000 kr
209 + 27 m²
7 rum
984 m² tomt

Skjutdörrspartierna öppnas upp till den stora terrassen där du finner allt du behöver för att njuta av sommaren och varma dagar. Här finns utekök, olika platser för sittgrupper, pergola, öppna sollägen samt en balkongen på övervåningen. Njut av härliga sommardagar och svalka dig i poolen. Nu behöver inte stranden vara ett måste! Som ni anar har denna villan allt. Tomten är på hela 984 m² och har en blandning av mjuk gräsmatta, stensättning och trall. Odlingsland finns såklart för den med gröna fingrar. Här samlar ni familj och vänner och njuter av sommarfester och dopp i poolen och kopplar av i en rogivande miljö. Efter en dag på en av Varbergs stränder, som ligger ca 3 km bort, duschar du enkelt av dig saltet i utomhusduschen. Precis intill villan ligger gästhuset om 27 m² som är inrett med eget kök och helkaklat badrum, perfekt för gäster, ungdomar eller varför inte hyra ut som Airbnb och få skidresan till vintern betald. Gästhuset har egen entré och uteplats. Välkomna in till denna nygenomgånga villan! Även om villan har byggår 2010 är ändå nästan alla ytskikt moderniserade. Snacka om perfektionism! Så smakfullt och fina detaljer som verkligen är en fröjd för ögat. Huset är på 209 kvm fördelat över ett och ett halvt plan. Stora grå klinkerplattor täcker stora ytor och gifter sig fint med väggfärgen. De stora panoramafönstrena suddar ut gränsen mellan ute och inne och uteplatsen och poolen lockar till sig din uppmärksamhet. Middagsatmosfären är mycket speciell när glaspartierna står öppna och kvällssolen letar sig in. Bostaden har ett påkostat kök där stenbänkskiva och vinkyl är en självklarhet. En centralt placerad braskamin ökar mysfaktorn och sänker uppvärmningskostnaderna den kyligare delen av året. Intill köket finns tvättrummet praktiskt placerat. Master bedroom med sin egen walk in closet ligger vid badrummet och granne med groventrén. Den eleganta villan präglas av ett varmt och trivsam välbehag. Övervåningen är barnens avdelning. Totalt tre sovrum med ett stort allrum och kontor. Här finns möjlighet att inreda ytterligare ett badrum om det finns behov. Utgång till en stor balkong och kvällssol. Ett boende i Bläshammar öppnar upp för ett aktivt liv vid havet. Det är ett expansivt område med ytterligare planerad bebyggelse. Här har du närhet till natur och gångavstånd till förskola och skola vilket uppskattas högt av alla barnfamiljerna som bor i området. I Trönningenäs, en liten bit bort, kan man ägna sig åt vattensporter, fiske, eller bara njuta av de bedårande vackra solnedgångarna. Här bor du lagom nära till centrala Varberg med fin cykelväg till stan, samtidigt som det är väldigt smidigt att komma ut på E6:an för pendlingsmöjligheter till Göteborg och Halmstad. Ja, fördelarna är många. Välkomna på visning!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 47