Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kadettgatan 32A, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Kadettgatan 32A, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 32A, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 32A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 250 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 198 kr/mån
18 939 kr/m²

Renoverad 2:a. Bostaden är genomgående och belägen på gavel med inglasad balkong. Fönster i tre väderstreck ger massor ljusinsläpp och alltid sol från något håll. Genomgående fräscha ytskikt med parkettgolv, vitmålade väggar. Bra planlöst med väl tilltagna rum. Snyggt välutrustat Ikea kök med matplats för flera. Helkaklat badrum renoverat i samband med föreningens stambyte. Välskött förening på lugnt omtyckt område bra kommunikationer. Goda förvaringsmöjlighete i mindre förråd praktist precis intill ytterdörren och extra förråd går att hyra. Enkelt med parkering antingen på P-plats eller i garage.

  • Premium
  • Balkong
Bärnstensgatan 27C, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 27C

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 495 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 857 kr/mån
19 290 kr/m²

Fräsch 3:a på på optimalt gavelläge. Totalrenoverat helkaklat badrum i samband med föreningens stambyte. Stilrent kök med generös matplats. Rymligt vardagsrum med bra ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet samt två sovrum. Fin övergång mellan ute- och innemiljön via den inglasade balkongen som förlänger sässongen samt uteplatsen med trädäck som övergår i grästäppa i soligt söderläge.

  • Balkong
Södra Hunnetorpsvägen 78A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Fre 19 apr kl 16:45

Södra Hunnetorpsvägen 78A

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
2 624 kr/mån
20 341 kr/m²

"Kvadratsmart" renoverad mini 2:a på Adolfsberg med balkong högst upp i huset på hörnet med fri utsikt. Superfräscha ytskickt genomgående snyggt laminatgolv och vitmålade väggar. Helkaklat badrum, fint kök. Mindre sovrum med fint dagsljusinsläpp via fönster mot balkongen. Bostaden ligger på ett av de bästa lägena i området med mycket grönska utanför. Välskött HSB-förening som bl a erbjuder träningslokal, samlingslokal med fullutrustat kök, boulebanor, lekplatser, grillplatser och inte minst stora grönområden mellan husen.

  • Plus
  • Balkong
Kungshultsvägen 113, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00

Kungshultsvägen 113

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
3 500 000 kr
124,5 m²
4 rum
8 766 kr/mån
28 112 kr/m²

Bostadsrättsradhus i stilren arkitektur och yteffektiv planlösning. Här finns en bostad för dig som ställer höga krav på det estetiska. På bästa hörntomten i Brf EOS finns denna påkostade fyra i två etage. Öppenheten mellan våningarna ger en generös rymd och atmosfär. Stora fönsterparti skänker bostaden ett härligt ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum och kök, tre sovrum och två badrum. Här finns en inbjudande trädgård med trädäck och markis för solens alla timmar.

  • Plus
  • Uteplats
Ridvägen 23G, Laröd, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Ridvägen 23G, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Ridvägen 23G, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Ridvägen 23G

Lägenhet
Laröd, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
3 895 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/3
6 663 kr/mån
43 764 kr/m²

Erbjudandepris på lägenhet 221 som har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en stor balkong mot innergård. Om du tecknar avtal och tillträder innan 30 juni 2024 får du köpa lägenheten för 3 895 000 kr, ordinarie pris 4 295 000 kr. Exklusiv och nyproducerad trea som är möjlig att göra om till en fyra. Morgonsolens strålar möter er i kök och vardagsrum, ta ett kliv ut på odlingsbalkongen och plocka tomaterna till frukostmackan. På odlingsbalkongen har du möjlighet att odla och på ett enkelt sätt skörda grönsaker och kryddor från er egen balkong. I detta moderna och unika projekt finns gemensamma utrymmen såsom orangeri, övernattningslägenhet och redskapsbod. Det finns parkering i carportar i länga och på dessa tak finns inom kort solceller som bland annat bidrar med el till föreningens gemensamma belysning. Husen är ritade som en blomma där fasad och sedumtak gör att de visuellt smälter samman med de gröna omgivningarna. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ösögatan 36, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Ösögatan 36

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
5 795 000 kr
150 m²
5 rum
486 m² tomt

På Fortunaterrassen i populära och barnvänliga Rydebäck finns detta välplanerade kedjehus i ett plan med loft. Öppen och modern planlösning där vardagsrummet getts stor yta och högt i tak. Här bor ni en kort promenad från strand, hav och förskola. Huset har löpande renoverats och är redo för nästa familj att bara flytta in och njuta! Välkomna på visning!

Frontgatan 3B, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Frontgatan 3B

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
6 257 kr/mån
15 933 kr/m²

I välskött bostadsrättsförening ligger denna modernt renoverade trea högt upp i huset. Ljust kök som renoverades 2017 och helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Lägenheten har två rymliga sovrum varav det ena med utgång till balkong i söderläge. Vardagsrum med plats för både matplats och soffhörna. Välkommen på visning!

  • Balkong
Södra hunnetorpsvägen 86 a, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 14:40
Södra hunnetorpsvägen 86 a, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra hunnetorpsvägen 86 a, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra hunnetorpsvägen 86 a

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 275 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 236 kr/mån
15 938 kr/m²

LÅG AVGIFT- FINT SKICK- STOR INGLASAD BALKONG- FÖRRÅD PÅ SAMMA VÅNINGSPLAN Välkommen hem till denna rymliga och välskötta trea i stabil förening på Södra Hunnetorpsvägen 86A på Adolfsberg! Lägenheten har allt du behöver för en bekväm vardag och är i fint skick, redo för nya ägare. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme: Stig in i ett badrum som bjuder på både stil och funktionalitet. Fin behaglig färgsättning, duschvägg och tvättmaskin & torktumlare. Rymligt kök: Köket är ett hjärta i hemmet och här är inget undantag. Det är modernt och välutrustat med allt du behöver. Du har gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter och du tar dig härifrån ut till den stora inglasade balkongen. Två rymliga sovrum och ljust fint vardagsrum: Lägenheten erbjuder två stora sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. I vardagsrummet får du härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti och det finns gott om plats för större soffgrupp. Stor inglasad balkong: Njut av det bästa av både inomhus- och utomhusliv på den stora inglasade balkongen. Gott om plats för liten odling för den med intresse. Adolfsberg: Ett trevligt område som erbjuder närhet till allt du behöver. Här finns fina promenadstråk, grönområden och nära till både affärer och kommunikationer, skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tångavägen 7, Tånga, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30

Tångavägen 7

Villa
Tånga, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
2 150 000 kr
111 m²
5 rum
911 m² tomt

Varmt välkomna till mysiga Tånga och denna trevliga 1plans villa med inrett vindsplan. Villan är uppförd 2006. Här erbjuds härliga umgängesytor, vacker värmande kamin, genomgående en charmig stil bjälkar i tak och fina golv. Husets entréplan har kök med matplats, sovrum med garderobsvägg, wc/dusch/tvätt och därtill ett sort vardagsrum kombinerat med matplatsdel. Övre plan erbjuder tre rum (varav två sovrum) och ett helkaklat badrum i ljusa färger. På den ljuvliga tomten finns både gäststuga & friggebod. En härlig trädgård med stort trädäck, utespa (inköpt 2019) och fin vy mot öppna landskap. Ett stilla och rofyllt läge! Från bostaden har du nära till välbesökta Vegeholmsskogen och fina promenadstråk runt Rögle slott. För utmärkta bad och långgrunda sandstränder är det endast 5 km till Utvälinge och 9 km till Farhultsbadet. Mycket rikt naturliv i omgivningarna b la vid naturreservatet vid Vegeåns utlopp. Från Tånga har man ca 1 mil till Ängelholm & Höganäs och drygt 2 mil till Helsingborg. För dig som vill pendla med tåg är det enklast att ansluta vid Kattarp tågstation eller via buss i Strövelstorp. Vi ses,

  • Plus
Volontärsgatan 10A, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Volontärsgatan 10A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
895 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 096 kr/mån
19 889 kr/m²

Perfekt planerad 2:a på 45 kvm i markplan. Bostaden rymmer mindre sovrum, vardagsrum, kök med matplats samt helkaklat badrum (renoverat i samband med föreningens stambyte) utrustat med tvättmaskin och i hallen finns gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom inte minst lyxen av en stor stenlagd uteplats inramad av staket att disponera för lägenhetsinnehavaren som nås från köket med härligt eftermiddags- och kvällssol. Utanför finns en stor öppen gräsyta som nås via grind i staketet. Brf Volontären är en omtyckt och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Här har du tillgång till bland annat garage & p-platser (separat kö), tvättstuga och cykelrum. Här har du möjligheten att bo i supertrevligt område med grönområden och närhet till natur samt bra kommunikationer och bekvämligheter inom kort avstånd.

  • Plus
  • Uteplats
Älgögatan 28, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Älgögatan 28

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
3 995 000 kr
160 + 29 m²
6 rum
238 m² tomt

Varmt välkomna till Älgögatan 28 och denna perfekt planerade familjevilla. Till huset hör ett fint uterum och en lättskött trädgårdstäppa, intill husets täppa finns ett stort, härligt grönområde. Bilen parkerar du bekvämt i det närbelägna garaget. Boarean erbjuder ett trivsamt kök med mindre matplats, integrerat med grovköket. Entréplan erbjuder ett härligt vardagsrum i vinkel med utgång till uterum, gott om förvaringsmöjligheter i garderober, två sovrum och två wc, varav ett med båda bad och dusch. Övre plan har två inredda sovrum och ett stort allrum med utsikt mot Öresund och de härliga grönytorna. Från villan är det nära till stranden, härliga grönområden, fotbollsplan och lekplatser. Rydebäcksskolan och Dibber International School når du på ca 5-10 minuters cykelväg. För dig som pendlar är det utmärkta tåg och bussförbindelser både mot Helsingborg och söderut. Vi ses,

Ridvägen 29H, Laröd, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Ridvägen 29H, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Ridvägen 29H, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Ridvägen 29H

Radhus
Laröd, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
3 495 000 kr
131 m²
6 rum
8 519 kr/mån
26 679 kr/m²

Erbjudandepris på ett fint tvåplansradhus på 131 kvm med två uteplatser i olika riktningar. Radhuset har en härlig öppen planlösning med direktutgång från kök/vardagsrum till en av de två uteplatserna. När du kommer in i entrén har du gott om plats för både barnvagn, väskor och skor samt ett stort separat tvättrum, med tvätt och torktumlare. Om du tecknar avtal och tillträder innan 30 juni 2024 får du köpa radhuset för 3 495 000 kr, ordinarie pris 3 895 000 kr. Exklusiv och nyproducerat radhus i två plan med uteplatser i två väderstreck. I entrén finns ett väl tilltaget tvättrum och mitt emot finns ett mindre sovrum, ungdomsrum, eller lekrum för barnen, eller varför inte ha det som arbetsrum eller extra gästrum. Radhuset har två uteplatser, en mot nordväst med liten trädgård och en mot sydväst med plattsatt uteplats. Till bostaden hör ett förråd. En trappa upp finns fyra sovrum och där på ovanvåningen finns även en större hall med plats för bokhylla, klädkammare och ett badrum. I detta moderna och unika projekt finns gemensamma utrymmen såsom orangeri, övernattningslägenhet och redskapsbod. Det finns parkering i carportar i länga och på dessa tak finns inom kort solceller som bland annat bidrar med el till föreningens gemensamma belysning. Husen är ritade som en blomma där fasad och sedumtak gör att de visuellt smälter samman med de gröna omgivningarna. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Eksjögatan 9, Husensjö, Helsingborgs kommun

Eksjögatan 9

Villa
Husensjö, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
3 795 000 kr
118 + 118 m²
4 rum
967 m² tomt

På populära Husensjö finns denna 1-plansvilla i vinkel med källare och stor tomt i perfekt solläge med uteplats på både fram- och baksida av huset! Huset är välskött men standarden är äldre och perfekt för den som vill forma sitt drömboende. Här är det enkelt att anpassa till en modernare och öppnare planlösning och i källarplan är takhöjden väl tilltagen. Här finns också fristående garage. Välkomna på visning!

Kadettgatan 50A, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 50A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 095 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/3
6 081 kr/mån
12 586 kr/m²

Välplanerad trea med två rymliga sovrum, vardagsrum med glasdörrar i original och kök med stor matplats. Från ett av sovrummen har man utgång till balkong med förmiddagssol. Föreningen gjorde stambyte 2018 och renoverade då samtliga badrum. Välskötta omgivningar och goda kommunikationer i området. Välkommen på visning!

  • Balkong
Kvarnholmsgatan 2, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Fre 19 apr kl 16:30
Kvarnholmsgatan 2, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kvarnholmsgatan 2, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kvarnholmsgatan 2

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
2 230 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/5
5 542 kr/mån
29 342 kr/m²

Bra planerad trea med inglasad balkong, våning 3/5. Hiss finns. Ledig garageplats i huset! Varmt välkomna till en väldisponerad och ljus lägenhet, belägen på utmärkt läge på Tågaborg. Bostadens adress är Kvarnholmsgatan 2, ett omtyckt kvarter med närhet till Stattena Centrum med finfin service och busshållplats. Bostadens 76 kvm rymmer två sovrum, inglasad balkong, vardagsrum integrerat med kök och matplats och smart förvaring i klädkammare och bakom skjutdörrsgarderoberna i hallen. Vidare finns helkaklat wc/duschutrymme med egna tvättmöjligheter. Genomgående snygga ekparkettgolv och köksinredning i vitt från Vedum. Hissen tar dig bekvämt upp till våning 3/5. I husets källarplan finns garage, tvättstuga med torkrum och ett stort, praktisk förråd. Ledig p-plats finns i husets garage. Till bostaden hör en en inglasad balkong i skönt österläge. På lagom gångavstånd från bostaden nås vackra Pålsjö skog, sandstränder, trevliga restauranger, kultur och shopping. Brf Hälsan 1 stod klart 2007 och är upplåten med 39 lägenheter. För de långväga gästerna är det möjligt för medlemmarna att hyra föreningens gästlägenhet. Drömmar kan bli verklighet... Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ättekullagatan 14, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Fre 19 apr kl 16:00
Ättekullagatan 14, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Ättekullagatan 14, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Ättekullagatan 14

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 850 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 7/8
5 540 kr/mån
22 699 kr/m²

Varmt välkomna till HSB Brf Eddan och denna mysiga trerummare belägen på våning 7/8, bostaden nås enkelt med hiss finns direkt från markplan. Bostaden är genomgående i fint skick med snygga parkettgolv, stilrent kök med gott om arbetsytor och stor matplats. Praktisk klädkammare i hallen som säkerställer förvaringen, därtill finns rymligt wc/duschutrymme med tillhörande tvättmaskin. Sist men inte minst två härliga inglasade balkonger, en åt solsäkra väster och den andra i österläge med förmiddagssol. Till lägenheten hör ett större och lättillgängligt, praktiskt förråd som nås i markplan. Här på ÄTTEKULLA bor du nära till all tänkbar service och alla bekvämligheter som vardagen kräver. Helsingborg ligger bara 6 km bort vilket gör att du når hela Öresundsregionen inom en timme med båt, tåg eller buss. Ett stenkast från bostaden finns busshållplats med täta avgångar mot Helsingborg Centrum. Det är heller inte långt till E6/E20-påfarten med bil. Från Ättekulla har man även nära till Råå småbåtshamn, badstränder och välsorterad Ica Maxibutik.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Saturnusgatan 119, Björka, Helsingborgs kommun

Saturnusgatan 119

Radhus
Björka, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
2 595 000 kr
116 m²
4 rum
6 176 kr/mån
22 371 kr/m²

Varmt välkomna till detta fina och välplanerade radhus om hela 116 kvm! Bostaden är belägen på suveränt gavelläge och på barnvänliga Björka på Saturnusgatan 119, Ödåkra. Här på gavelläget erbjuds ni en lättskött trädgård i solsäkert västerläge. Trädgården är insynsskyddad och erbjuder ett härligt nybyggt uterum (2023), gräsyta och ett stort tillhörande förråd. Bostaden är genomgående i fint skick, har delvis öppen planlösning mellan matplatsdel och TV-del, vidare finns ett modernt kök i stilrent material- och färgval, gott om arbetsytor och fint ljusinsläpp. I den luftiga hallen finns smart förvaring i skjutdörrsgarderober. En trappa upp på övre plan finns rymlig möblerbar hall, tre sovrum, två klädkammare och ett väl tilltaget badrum med badkar, wc, bidé och handfat. Här infinner sig verkligen villakänslan men med en bostadsrätts bekvämligheter. I månadsavgiften ingår både garage, renhållning, kabel-TV (grundutbudet) och bredband via Tele2 samt ett parkeringstillstånd. I Ödåkra bor du nära förskola, skola, grönområden och shoppingcentret Väla Centrum. För dig som pendlar finns tågstation och busshållplats ett stenkast bort. I den lättskötta trädgården och det fina uterummet kan ni njuta av många härliga dagar! Välkomna på visning,

  • Uteplats
Bärnstensgatan 38B, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 38B

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 725 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 1/4
7 200 kr/mån
20 414 kr/m²

På lugnt läge ligger denna totalrenoverade trea med både uterum och uteplats i soligt söderläge. En av områdets absolut finaste bostäder. Här möts man av en stor hall med gott om plats för förvaring och en rymlig klädkammare. Från hallen når man det fräscha badrummet med tvättmaskin och torktumlare och ett sovrum med skjutdörrsgarderober. 2018 gjorde ägarna en omfattande renovering av hela lägenheten och då ändrade man även om planlösningen till en modern och funktionell sådan. Här samsas kök, matplats och vardagsrum på en härlig yta och härifrån når man även det fantastiska uterummet och uteplatsen. Båda i soligt söderläge. Det andra sovrummet är riktigt stort och rymmer idag en stor lekyta och sovplats. I husets källare finns ett stort förråd och längre bort i fastigheten finns tvättstuga. Det finns även parkering i närheten av bostaden med separat kö. På trevliga Ättekulla bor man med naturen runt hörnet. Här finns en mindre matbutik, pizzeria och i närheten finns även stora mataffärer. Det finns goda kommunikationer med buss. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Maltgatan 3, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr
Maltgatan 3, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Maltgatan 3, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Maltgatan 3

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
4 250 000 kr
208 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Välkomna till denna välskötta och generösa bostad med spännande potential! Huset är omsorgsfullt underhållet och erbjuder bekvämt boende direkt, men det finns även en lockande potential för framtida förändringar. De två stora sovrummen på övervåningen kan eventuellt omvandlas till fyra. Den stora källaren som idag erbjuder bland annat tvättrum och vinkällare har också potential med sina stora ytor och rum. På tomten finns också ett stort garage/förråd med lift, om ca 100 kvm och det rinner en ljuvlig bäck längs tomtgränsen. Beläget i det lugna och barnvänliga Ödåkra, här får du det bästa av två världar - en fridfull tillvaro med närhet till stadens puls och shoppingmöjligheter på Väla Köpcentrum eller Spritan. Med restauranger, butiker och bageri inom bekvämt gångavstånd behöver du inte gå långt för att tillgodose dina behov. Skolor och förskolor är också lättillgängliga för barnen. För den träningsintresserade finns gym i närheten och vackra löprundor att utforska. Denna fastighet är en möjlighet du inte vill missa. Varmt välkommen på visning för att upptäcka allt det har att erbjuda!

  • Premium
Paviljonggången 32, Maria Park, Helsingborgs kommun

Paviljonggången 32

Radhus
Maria Park, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
4 300 000 kr
129,1 m²
4 rum
5 445 kr/mån
33 308 kr/m²

Bostadsrättsradhus på perfekt gavelläge i Maria Parks lugnaste del. Fyra rum fördelat på två plan varav det övre en sk ateljévåning där ljuset flödar genom stora fönsterpartier. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet bidrar till väl tilltagen social yta vissa delar av rummet har en takhöjd på hela 6 meter vilket ger en fantastiskt rymd. Totalt tre sovrum i dag men planlösningen möjliggör ytterligare ett fjärde sovrum vid behov. Två helkaklade badrum ett på bottenvåning och ett på ovanvåning samt praktisk separat tvätt/klädvårdsrum. Bra med förvaringsmöjligheter i förråd på tomten samt ytterligare förråd i källaren. Underbar utemiljö med en av de större tomterna i föreningen som löper längst med huset i tre väderstreck. Här finns både trädäck och gräsmatta omgärdat av häck. Bostaden är dessutom belägen med det vackra naturreservatet Pålsjö skog direkt inpå tomtens baksida. Parkering ingår i aviften och parkeringsplatsen är utrustad med laddstolpe för dig med el-bil dessutom finns gästparkering. På taken finns solceller installerade som bidrar till att hålla ner energikostnaderna.

  • Uteplats
Larmvägen 4A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr

Larmvägen 4A

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 390 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/5
7 735 kr/mån
14 256 kr/m²

Välkommen hem till Larmvägen 4A! Denna bostad erbjuder en trevlig boendemiljö med flera bekvämligheter. Med rymlig, fräsch hiss tar du dig smidigt upp till lägenheten. På högt gavelläge, med stor inglasad balkong ges möjlighet till avkoppling och social samvaro utomhus. HSB Brf Fredriksdal i Helsingborg är känd för sin stabilitet och popularitet, vilket gör det till ett attraktivt val. Bostaden är välplanerad med tre rymliga sovrum som bjuder in till naturligt ljus, vilket skapar en trivsam atmosfär. Dessutom finns ett badrum med dusch, toppmatad tvättmaskin och en extra gäst-WC för extra bekvämlighet. Med en stabil förening som är lågt belånad och välskött, är detta ett bekvämt boende som passar både för den som söker ett tryggt hem och för den som värdesätter en praktiskt belägen bostad med bra förutsättningar för en bekväm vardag. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Svartmesgatan 4, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Fre 19 apr kl 16:30

Svartmesgatan 4

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
5 595 000 kr
139 m²
5 rum
259 m² tomt

Modernt radhus i elegant och tidlös design signerat Gert Wingårdh. Den karaktäristiska fasaden är klädd i skiffer därav kallas dessa hus "Skifferhusen" och blivit stilbildande genom åren. Generös boyta på 139 kvm i två plan fördelat på fem rum och kök. Väl valda kvalitetsmaterial rakt igenom. Underbart ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna. Bottenvåningen erbjuder en härlig social öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök här finns också ett badrum praktiskt placerat direkt vid entrén. På ovanvåningen finns husets mer privata del med fyra sovrum och ytterligare badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet har man direkt access till stor uteplats med anlagd trädgård här är sol hela dagen. Framsidan av huset är stensatt och här finns både uteplats och bilplats utrustad med laddstolpe för elbil. Huset är mycket välhållet och underhåll har skett löpande.

  • Plus
Södra Kustvägen 1, Hittarp, Helsingborgs kommun

Södra Kustvägen 1

Villa
Hittarp, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
9 500 000 kr
113 m²
6 rum
1 033 m² tomt

Välkomna till Södra Kustvägen 1! Här finns ett äldre boningshus på första raden med fri utsikt och stor tomt om 1 033 kvm. Säljaren har ansökt om förhandsbesked om tillbyggnad och väntar besked från kommunen i ärendet. Perfekt för den som söker semesterboende eller för den som vill bygga nytt på unikt läge. Välkomna på visning!

Diakongatan 3, Pålsjö, Helsingborgs kommun

Diakongatan 3

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
2 650 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/6
5 958 kr/mån
38 971 kr/m²

Nyproducerad tvåa i 55+ boende belägen på fjärde våningen. Möjligt att göra om till en trea. Stor balkong i västerläge med fantastisk utsikt mot Pålsjö gård och Pålsjö skog. I september 2023 stod Bonum Brf Pålsjöro färdigt för inflytt. Tre huskroppar med adresserna Diakongatan 1-3-5 i härligt miljö. I föreningen finns övernattningslägenhet, garage och gemensamma utomhusytor. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skaragatan 31, Rosengården, Helsingborgs kommun

Skaragatan 31

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 900 000 kr
101,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 426 kr/mån
18 719 kr/m²

Fint renoverad 4:a med optimal planlösning. Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter bakom garderobsdörrar med speglar. Rymligt fullutrustat kök med snygga vitvaror, matplats invid fönster. Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som förlänger säsongen. Tre bra sovrum. Två badrum båda helkaklade det ena med dusch det andra med badkar. Tvättmaskin i badrummet. Rymlig klädkammare i hallen. Genomgående renoverade ytskikt med bredspacklade och vitmålade väggar och snygga laminatgolv samt spotligths i taken. Trivsamma omgivningar med gott om gröna ytor, lekparker och nära till mataffär, apotek, vårdcentral, bageri och pizzeria. Simhall och gym en kort promenad bort. Centrum nås till fots på ca 20 min, med cykel lite snabbare eller för den bekväme goda bussförbindelse.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 54