Stigbertils Mäklare i Båstad

Stigbertils Mäklare i Båstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Köpmansgatan 77, Centralt, Båstads kommun

Köpmansgatan 77

Villa
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
6 500 000 kr
168 + 120 m²
6 rum
1 046 m² tomt

Där Malen möter centrum säljer vi denna välvårdade fastighet som varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1885. Idag rymmer fastigheten inte bara en huvudbostad om 6 rok samt källare, utan även ytterligare 3 enheter för uthyrning. Det strategiska läget och en nyare detaljplan öppnar upp för dig med renoverings- alternativt nybyggnadplaner. Gammaldags trädgård med fruktträd, gräsmatta och grusgångar omgärdad av häck och smidesstaket. Parkeringsmöjligheter på husets baksida. Havsglimt från ovanplan. Fiskebod/badhytt vid Österrike ingår i försäljningen. Välkommen att boka din visning.

  • Plus
Månstensvägen 10, null, Båstads kommun
  • Tis 30 apr kl 15:00

Månstensvägen 10

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 700 000 kr
110 + 100 m²
6 rum
1 077 m² tomt

Välkommen att sätt nyckeln i denna välplanerade villa som passar utmärkt för en familj. Villan är trivsam och har ett entréplan som bjuder på en stor hall med klädkammare och gästwc. Vidare in bjuds det på tre sovrum, badrum, kök samt matplats och vardagsrum båda med rymliga sociala ytor och bra ljusflöde från de stora fönsterpartierna. En trappa ner på källarplan välkomnar ett spatiöst allrum med gedigen öppen spis, perfekt för ruggiga dagar. Källarplan fungerar utmärkt som tonårsavdelning då det även ryms entré, wc/dusch, tvättstuga, pannrum, kontor, hobbyrum och förråd. Det finns även möjlighet att inreda vindsvåningen för den som önskar ytterligare utrymme. Tomten är stor och ligger på hörntomt. På husets baksida kan du njuta av solen på trädäcket i sydväst och en stor gräsmatta utmärkt för lek men också en yta för dig som har trädgårdsintresse och vill utveckla trädgården. Garage finns liksom fler platser på den asfalterade uppfarten. Denna familjevilla är beläget på ett barnvänligt bostadsområde i Östra Karup med närhet till skola, förskola samt närhet till bra tågförbindelser och goda kommunikationsmöjligheter via E6:an.

  • Plus
Ljungvägen 62A, null, Båstads kommun

Ljungvägen 62A

Lägenhet
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
1 500 000 kr
120 m²
5 rum
7 598 kr/mån
12 500 kr/m²

Nu finns möjligheten för nästa familj att förvärva ett 120 kvm boende på 2 plan högt beläget i Grevie med enastående utsikt. Hemmet bjuder på en generös hall, tre sovrum på entréplan, tvättstuga med gott om plats och klädkammare. På det övre planet möts vi av en luftig öppen planlösning som rymmer ett ljust funktionellt kök, vardagsrum/matplats, TV-rum samt badrum. Från köket finns access till balkongen i sydväst som har en enastående utsikt över Kullaberg och Skälderviken. På motsatt sida om balkongen nås ännu en uteplats och en lättskött trädgård med plats för härliga frukostar i solen, lek och avkoppling. Boendet ligger med närhet till lekplats och grönområde. Carport och förråd finns för bekvämligheten liksom kommunikationer strax intill.

  • Balkong
  • Uteplats
Stallvägen 42, Nyled, Båstads kommun

Stallvägen 42

Lägenhet
Nyled, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 100 000 kr
85,5 m²
3 rum
5 781 kr/mån
24 561 kr/m²

Välkommen till denna bostad i välskött Brf. Här bor du på ett lugnt område med närhet till både naturen och med ett bekvämt avstånd till centrum via gång- och cykelväg. Denna trerummare är välplanerad och bjuder på gott om förvaring. Kök med inredning i ek, stort sällskapsrum med utgång till uteplats, två sovrum, båda med garderober. Helkaklat, fräscht badrum samt intilliggande tvättstuga - båda med gavelfönster. Trädgården, som ligger på en södervänd gaveltomt, är lättskött och har en delvis överbyggd uteplats samt motordriven markis. Garage finns liksom tillgång till gemensamhetslokal.

  • Plus
  • Uteplats
Mangårdsvägen 24C, Nyled, Båstads kommun

Mangårdsvägen 24C

Radhus
Nyled, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 300 000 kr
114 m²
4 rum
6 539 kr/mån
20 175 kr/m²

Välkommen till trevligt gavelradhus i souterräng i välskött Brf. Ett ombonat boende med rymligt, ljust kök, spatiöst vardagsrum med stora fönsterpartier och många ljusinsläpp. Tre sovrum varav ett på entréplan och två på nedre plan, med plats för familj eller gäster. Två badrum samt tvättstuga för bekvämlighet och komfort. Entréplan bjuder inte bara på en härlig inomhusmiljö utan även på en inbyggd balkong att njuta på oavsett väder. Utanför på souterrängplan finns även där en överbyggd stensatt uteplats - perfekt för varma sommardagar. Närheten till centrum med gång- och cykelväg intill, ger bekväm och enkel tillgång till service, skola och affärer samt närliggande naturen.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Stora Strandvägen 2B, null, Laholms kommun

Stora Strandvägen 2B

Lägenhet
Laholms kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 175 000 kr
96 m²
3 rum
vån 1
6 842 kr/mån
33 073 kr/m²

I attraktiva Skummeslövsstrand ligger denna fina lägenhet i markplan med härlig uteplats och fantastiskt kustläge med strand, bad och strövområden runt knuten. Bostaden är genomgående ljus och fräsch med öppna ytor, stor terrass mot väster samt uterum mot söder. Två bra sovrum, ljust badrum och generös tvättstuga med förvaring. Tillgång till bilplats och privat förråd. Njut av ett bekvämt och lättskött boende för permanent eller fritidsändamål - enkelt att komma och gå! Fina förbindelser via havsnära cykelbana mot Mellbystrand och Båstad med tennisfest och krogliv, E6 finns ett fåtal minuter bort liksom Båstads station för sköna dagsturer. På bekvämt gångavstånd finns matbutik, vårdcentral, busshållplats och restauranger. Livskvalitet!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tejstvägen 19, null, Båstads kommun

Tejstvägen 19

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
8 750 000 kr
88 + 20 m²
4 rum
1 409 m² tomt

Med soligt och mycket trevligt läge nära såväl hav, natur som Torekov Hotell hittar ni detta moderna enplanshus med fin placering på stor södervänd tomt intill grönområde. Här kan man njuta av långa promenader längs havet eller den fantastiska, närliggande naturen. Bostadens ljusa och öppna interiör med generösa glaspartier och kvadratsmart planlösning rymmer sällskapsrum med matplats, kök, tre sovrum samt badrum. Förråd. I annexbyggnaden finns ytterligare sovrum och badrum - perfekt för tonåring eller gäst. Trädgården har potential! Idag finns stor gräsyta för lek och spel men lämpar sig ypperligt för dig med pooldrömmar. Dekorativ gärdsgårds mur i västra tomtgränsen ger karaktär. Från uteplatser i söder och väster följer du enkelt solen från tidig morgon till sen kväll. Tillfälle!

Skiffervägen 11, null, Båstads kommun

Skiffervägen 11

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 350 000 kr
175 + 36 m²
7 rum
917 m² tomt

Välkommen till denna villa på hörntomt i familjevänliga Östra Karup. Huset ligger på en högt belägen tomt och ger härifrån en vacker vy ut över åsen. Här bor man med närhet till Bjärehalvöns vackra natur. Ett hem med stor hall, hela fem sovrum ett helkaklat badrum och en kaklad gästtoalett. Väl tilltagen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare för bekvämligheten. De generösa sociala ytorna med matplats, vardagsrum och en mysig braskamin skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och avkoppling och erbjuder dessutom gott om plats för alla. Köket är utrustat med kyl, ugn, spis, fläkt och ny diskmaskin. Med direkt utgång från köket nås uterum och den ombonade trädgården med träaltan i söderläge som erbjuder utrymmen för avkoppling och njutning av utomhuslivet. Det dubbla garaget ger en bekväm lösning för parkering eller förvaring. Välkommen till ett perfekt hem för hela familjen. Här bor man med närhet till förskola och 0-6 skola. Bra tågförbindelser samt närhet till E6:an, badstränder och Båstad.

  • Plus
Aromavägen 52, lgh 1103, Centralt, Båstads kommun

Aromavägen 52, lgh 1103

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 400 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2
6 274 kr/mån
43 038 kr/m²

I Bonums Brf Apelgården, ett seniorboende centralt i Båstad, säljer vi nu en ljus och modern 3:a på andra våningen med utsikt mot såväl norr som söder. Bostadens hjärta är det stora och ljusa sällskapsrummet med öppen planlösning mot kök. Köket är stilrent med rostfria vitvaror och grå bänkskiva. Lägenheten har två fina inglasade balkonger, en mot söder och en mot norr, vilka skapar extra rum under de varma sommarmånaderna. Två sovrum varav ett med tillgång till eget badrum/tvätt med kaklade väggar och golv. Gott om förvaringsmöjligheter i separat klädkammare och garderober i båda sovrum. Kapprum och gästwc. Boendet erbjuder moderna lösningar såsom hiss, automatiska dörröppnare till trapphus och gemensamma utrymmen. Elektronisk dörrkikare monterad i den privata entrédörren ger ökad trygghet. Föreningen har gästrum, festlokal samt tvättstuga. Här bor du med närhet till gång- och cykelväg som leder in till affärer och busstorg samt till vacker natur.

  • Balkong
  • Hiss
Larsbackavägen 10, Väster, Båstads kommun
  • Borttagen före visning

Larsbackavägen 10

Villa
Väster, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
6 900 000 kr
179 + 11 m²
7 rum
797 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Branta vägen 3A, Tistladal, Båstads kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Branta vägen 3A, Tistladal, Båstads kommun, bild 2
Branta vägen 3A, Tistladal, Båstads kommun, bild 3

Branta vägen 3A

Villa
Tistladal, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
12 000 000 kr
144 m²
6 rum
530 m² tomt

Med majestätiskt och naturnära läge strax ovan centrala Båstad säljer vi denna nyuppförda och välbyggda villa där inget lämnats åt slumpen. Genomtänkta och konsekventa materialval skapar tillsammans med mycket trevlig planlösning ett inventiöst hem med plats för många. Harmoniskt, modernt och sobert med vacker utsikt från i stort sett alla rum karaktäriserar bostaden. Två sällskapsrum, två badrum, fyra sovrum varav ett med walk in closet med fönster - vill du hellre använda detta som arbetshörna eller litet barnrum går det finfint. Smakfullt och välutrustat kök med induktionshäll, bänkskiva i kompositsten samt stor vinkyl höjer intrycket. Smart utformad trädgård med gedigna planteringar och häckar, liten gräsmatta och generös altan mot utsikten gör livet enkelt och ger dig tid över för annat än trädgårdsskötsel. Kallförråd och grusad infart kompletterar detta kanonboende som är helt färdigt för inflyttning!

  • Premium
Åhusvägen 39A, Malen, Båstads kommun

Åhusvägen 39A

Lägenhet
Malen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
5 950 000 kr
121 m²
4 rum
7 567 kr/mån
49 174 kr/m²

Söker du en ny och välplanerad bostad på centralt läge med det där lilla extra? Då är ni välkomna att boka in er visning av Åhusvägen 39A! Denna bostad har alla kriterier för att uppfylla dina behov av yta, läge och skick. På bästa gavelläge i Brf Malengården erbjuds nu luftiga och sociala ytor, helkaklade badrum och triss i stora sovrum. Till bostaden hör en lättskött trädgård med altan samt egen parkeringsplats. I anslutning till tomten finns tillhörande förråd, gemensamma utrymmen samt gästparkering. Här bor man i hjärtat av Båstad, men samtidigt på lugnt och behagligt läge nära service, kommunikationer och havet. En bostad som måste upplevas!

  • Plus
  • Uteplats
Parkvägen 4, Malen, Båstads kommun

Parkvägen 4

Villa
Malen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
15 000 000 kr
175 m²
6 rum
1 105 m² tomt

I attraktiva Malen är tempot lugnt, atmosfären avslappnad och naturen närvarande. I strandkvarter, vid stenbryggan, säljs denna pärla, väl skyddad bakom tät och grönskande häck. Här bor du på soldränkt hörntomt i huset som varit i samma familjs ägo i drygt 30 år. Den omsorgsfullt skötta och karaktärsfulla bostaden rymmer 6 rok där gästenhet enkelt går att avdela vid behov. Korsvirke, spröjsade fönster, murad eldstad, vackra fönsterkupor och ovanvåningens ryggåstak sätter stilen. Stora sociala och ljusa ytor samt fin access till uteplats och trädgård med poolområde. Garage/förråd. Parklik trädgård där du enkelt följer solen från morgon till kväll. Restauranger, hamn, affärer och service på bekvämt cykelavstånd.

  • Plus
Blåklintsvägen 4, null, Båstads kommun

Blåklintsvägen 4

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
8 250 000 kr
135 + 19 m²
4 rum
837 m² tomt

Nu kan du bosätta dig i ett lugnt område med vacker utblick över Torekov och med närhet till natur, hav, hamn och matbutik. Detta välskötta och trevliga hus erbjuder stora, ljusa sociala ytor nere med öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum. Access till uteplats mot både söder och väster. Uppe finns allrum med kamin och öppet upp i nock samt balkong med havsutsikt. Två bra sovrum där det på ovanplan har eget badrum och klädkammare. Lättskött och solig tomt med stor gräsmatta för lek och spel. Garage och asfalterad uppfart finns för bekvämlighet och parkeringsmöjligheter.

Doktorsgatan 13, null, Båstads kommun

Doktorsgatan 13

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
12 500 000 kr
92 + 157 m²
5 rum
764 m² tomt

Om du länge har letat efter en charmig villa på mysigt läge i Torekov kan du sluta leta nu, och i stället boka in din visning av Doktorsgatan 13. Här bor man på lugn och skön bygata, ett stenkast från hav, hamn och morgonbrygga. Restauranger, kiosker och Väderöbåtarna ger dig möjlighet att maximera dina dagar med massvis utav härliga aktiviteter med vänner och familj. Vill man hellre stanna hemma och njuta av lata dagar i solen, finns en mysig och insynsskyddad trädgård med gott om uteplatser precis utanför dörren. Huset erbjuder tre bra sovrum, toalett, badrum, lyxigt kök och luftiga ytor med både matsal och vardagsrum. I källaren finns ett väl tilltaget vardagsrum med eldstad för ruggiga kvällar med familjemys. Här har man också en enklare tvättstuga och gott om förrådsutrymmen. Vinden är idag oinredd och lämnar massvis av idéer att förverkliga för nästa ägare. Och wow - vilken utsikt över havet och Väderön. Ett hus som bara måste upplevas!

Aromavägen 56, lgh 1103, Centralt, Båstads kommun

Aromavägen 56, lgh 1103

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 200 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/4
6 249 kr/mån
38 554 kr/m²

I Bonums Brf Aromabacken, ett 55+boende centralt i Båstad, säljer vi nu en ljus och modern 3:a på andra våningen med utsikt. Här välkomnas du av en entré som öppnar upp till en bostad med fantastiskt ljusinsläpp genom sina generösa fönsterpartier, en öppen planlösning och välplanerade ytor mellan sällskapsrum, matplats och kök. Köket är ljust inrett med rostfria vitvaror och grå bänkskiva. Från samtliga rum tar du altandörren ut till den delvis inglasade balkongen i söderläge. Två sovrum varav ett med tillgång till eget badrum/tvättstuga med kaklade väggar och golv. Gott om förvaringsmöjligheter, klädkammare samt gästtoalett. Samtliga sovrum/sällskapsytor pryds av parkettgolv. Moderna lösningar såsom automatiska dörröppnare till trapphus och gemensamma utrymmen samt elektronisk dörrkikare monterad i den privata entrédörren ger ökad trygghet. Fina gemensamma utrymmen såsom gästrum, festlokal samt tvättstuga. Här bor du med närhet till såväl gång- och cykelväg som leder in till affärer och kommunikationer som vacker natur.

  • Balkong
  • Hiss
Södra Ringvägen 20, Hemmeslöv, Båstads kommun

Södra Ringvägen 20

Tomt
Hemmeslöv, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 500 000 kr
1 009 m² tomt

Hemmeslöv är ett populärt område strax norr om centrala Båstad med permanentvillor och fritidshus i en skön mix. Här erbjuds nu möjlighet att bygga nytt på lugnt belägen tomt gränsande till grönområde, i väletablerat och uppvuxet kvarter. Här är nära till allt! Bekvämt promenadavstånd till badbryggor, hav och skog samt till tågstation och köpcentrum. Tennisfest, restauranger och hamn finns i inne i Båstad. Den generösa detaljplanen medger byggnation om max 190 m² i ett plan, dessutom högst 60 m² för uthus/garage. Bygger du med inredd vind är högsta tillåtna byggarean 150 m². Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är betald så bara att sätta igång och börja planera ditt nästa boende!

Päronvägen 14, Äppeldalen, Båstads kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00

Päronvägen 14

Radhus
Äppeldalen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
5 750 000 kr
159 m²
5 rum
542 m² tomt

I Äppeldalen bor du en knapp kilometer från bykärnan i avkopplande miljö omgiven av vacker natur. Huset har fin planering med underbart, öppet ovanplan där sällskapsavdelning och kök erbjuder högt i tak, stora ljusinsläpp och mycket ljus. Tre sovrum finns samt allrum och generösa badrum på båda plan varav det nere med bastu. Väldisponerad tvättstuga samt stort dressingroom som också kan användas som extra sovrum. Här följer du enkelt solens gång med såväl frukostaltan på husets framsida som eftermiddags- och kvällsaltan/balkong på husets trädgårdssida. Uterum och rymligt kallförråd samt bilplatser på uppfarten kompletterar. Stensättningar, vackra träd och perenna buskar ramar in detta trevliga boende, lämpligt för både permanent- och sommarboende.

  • Plus
Stora Strandvägen 2A, lgh 1002, null, Laholms kommun

Stora Strandvägen 2A, lgh 1002

Lägenhet
Laholms kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 100 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 082 kr/mån
37 500 kr/m²

Nu kan vi erbjuda er denna välplanerade tvåa i hjärtat av Skummeslövsstrand. Lägenheten erbjuder en rymlig hall, stort vardagsrum/matrum i öppen planlösning till kök med utgång till trädgård, stort sovrum med klädkammare och utgång till altan samt ett fint helkaklat badrum/tvättstuga. Här bor man med närhet till hav, milsvid strand, natur, restauranger, matbutik, bageri, skola, kommunikationer och service. Till lägenheten hör både parkeringsplats och förråd samt tillgång till föreningens härliga grönytor och andra utrymmen. Både fiber och uppvärmning ingår mycket fördelaktigt i månadsavgiften!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tors väg 12, Ranviksterrassen, Båstads kommun

Tors väg 12

Villa
Ranviksterrassen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
6 500 000 kr
186 + 40 m²
5 rum
1 008 m² tomt

På Ranviksterrassen, ett lugnt och populärt område på höjden strax ovanför Båstad, ligger denna fräscha och välskötta sluttningsvilla med vacker, fri utsikt över åsen, havet och byn. Boendet lämpar sig såväl för dig som vill bo åretrunt som för din sommarvistelse. Bostaden erbjuder öppna, ljusa sociala ytor, tre generösa sovrum, två badrum, praktisk förvaring samt bastu, tvätt och inbyggt garage. Fin tillgänglighet till både balkong med utsikt och terrass mot den ljuvliga trädgården. Öppen spis, friggebod med gästrum, två bilplatser på uppfarten och vidbyggt växthus kompletterar detta stilfulla boende. Allt i fint skick så bara att flytta in!

  • Plus
Floravägen 16D, Centralt, Båstads kommun

Floravägen 16D

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 150 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/2
4 456 kr/mån
33 594 kr/m²

På centralt läge i Båstad ligger denna fina tvåa nu till försäljning på uppdrag av föreningen. Här bor man bekvämt med närhet till service, kommunikationer och havet. Bostaden innefattar välplanerade ytor med vardagsrum, kök, matplats, ett stort sovrum som kan göras om till två, rymlig klädkammare samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Utanför lägenhetens entré har man sin egen södervända uteplats med utrymme för utemöbler och med utsikt över föreningens mysiga innergård. Det finns eget förråd och gemensamt cykelförråd samt möjlighet till parkeringsplats om så önskas. För dig som söker ett praktiskt och bekvämt boende i hjärtat av Båstad. Välkommen!

  • Uteplats
Kärrvägen 1, null, Båstads kommun

Kärrvägen 1

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
1 750 000 kr
112 + 112 m²
5 rum
1 352 m² tomt

Nu ges tillfälle för dig som vill bo i 70-talshus till största delen i originalskick. På mysigt läge i Förslöv bor du på stor hörntomt med lummig trädgård, nära service, kommunikationer och skola. Intill fastigheten har man dessutom direkt påfart till gång- och cykelväg som tar dig hela vägen till Båstad. Det rymliga och välplanerade huset erbjuder kök med matplats, vardagsrum med utgång till uteplats, hela fyra sovrum, tre toaletter varav två badrum, tvättstuga, hobbyrum i källaren samt bra förvaringsmöjligheter. Ljuvlig gammaldags trädgård med perennrabatter, formklippta buskar och trädgårdsland. Friliggande garage på tomten. Varmt välkomna att boka er visning!

  • Plus
Kiselvägen 15A, null, Båstads kommun

Kiselvägen 15A

Radhus
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 150 000 kr
112,5 m²
5 rum
6 751 kr/mån
19 111 kr/m²

Ljust och hemtrevligt bostadsrättsparhus i två plan med egen trädgård, stort förråd och uppställningsplats. Öppen och fräsch interiör med hall, kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och förråd på bottenplan samt tv-rum och tre sovrum på ovanplan. TV-rummet kan med fördel göras om till ytterligare ett sovrum. Här bor man på ett lugnt och mysigt läge samtidigt som man bor nära service, skolor och kommunikation. Bostaden passar dig som vill bo på ett strategiskt bra läge och dessutom inte vill tumma på standard och kvalitét. Välkomna att boka er visning!

  • Uteplats
Nygårdsvägen 5, null, Båstads kommun

Nygårdsvägen 5

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 450 000 kr
140 + 72 m²
5 rum
1 126 m² tomt

Med skyddande skogsdunge bakom och härlig utsikt säljs denna mysiga etagevilla med fint läge i Förslövs utkant. Bostaden ger ett ombonat intryck med eldstad, trägolv och ljus interiör. Avkopplande sociala utrymme med sällskapsrum och utsiktsrum som tillsammans med rymligt kök utgör husets hjärta. Två sovrum och badrum går med fördel att använda som tonårs-/gästavdelning med egen ingång. Ytterligare sovrum och badrum ligger i andra delen av bostaden. Källarplan erbjuder bra förvaring och möjlighet att inreda. Nyinstallerad värmepanna luft-vatten. Det höga läget skänker ljus och rymd både invändigt och utvändigt. Stensatt innergård med rymlig, överbyggd uteplats samt utsiktsterrass ger extra rum sommartid. Lugn återvändsgata med liten lekplats och närhet till tågstation, skola F-9 och affärer samt fina stränder inom några kilometer.

Friggas väg 13A, Ranviksterrassen, Båstads kommun

Friggas väg 13A

Radhus
Ranviksterrassen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 950 000 kr
113 + 18 m²
5 rum
351 m² tomt

Välkommen till bekvämt, välplanerat och rymligt parhus med högt och ljust läge strax ovan Båstad. Huset funkar utmärkt som både permanent- och fritidsbostad där man har mindre skötsel och liten trädgård. Här bjuds du på fria vyer och utsikt över Hallandsåsen, havet och Båstad. Bostadens planlösning är flexibel och erbjuder idag tre sovrum med möjlighet till ett fjärde, två badrum, ljust sällskapsrum med öppen planlösning mot allrum samt kök med matplats. Via köket når du enkelt den skyddade trädgården med sol långt in på kvällen. Fin utsikt mot såväl hav som Hallandsås. Ett stort plus för inbyggd balkong, bra förvaring med dubbla klädkammare, två förråd och carport.

Visar 1 - 25 av 35