Croisette Malmö City

Croisette Malmö City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Serenadgatan 11, Högaholm, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Serenadgatan 11, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 11, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 11

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
6 038 kr/mån
16 597 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna genomgående trerummare på centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot grönska Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenhetens vackra attribut från byggåren samspelar härligt med interiörens harmoniska kulörer som tillsammans skapar en charm svår att slå. Lägg därtill två rofyllda sovrum i neutrala toner, ett större badrum samt en gäst-wc. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp till det spatiösa vardagsrummet. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Branteviksgatan 24, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Branteviksgatan 24

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Croisette Malmö City
945 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5/5
3 052 kr/mån
21 000 kr/m²

Vi är glada att få presentera denna fantastiskt välbevarade och bra disponerade tvårumslägenheten på 45 kvadrat i Östra Sorgenfri. Här bor du i en bra förening i ett lugnt område med med hiss från markplan upp till femte och sista våningen! Området har närhet till både skola och förskola men har även nära till centrum som man enkelt kan åka kollektivtrafik, ta cykel eller bilen till! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 59, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 59

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/8
3 544 kr/mån
23 359 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfulla bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Genomgående och enhetlig parkettgolv i kombination med interiörens ljusa och jordnära kulörer samspelar perfekt och inger lätt och luftig känsla alltigenom. Lägg därtill ett rofyllt sovrum i neutrala toner och ett helkaklat badrum. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 27, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 27

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 9/17
4 822 kr/mån
19 375 kr/m²

Högs upp i de populära höghuset väntar en av områdets finaste kvadratsmarta trea på sina nya ägare! Här bjuds vi på en genomgående planlösning med enhetlig interiör och luftiga sällskapsytor där kök och vardagsrum öppnar upp till stora middagar med familj och vänner. Hela bostaden har ett genomgående tema präglat av ljust interiör, modern upprustning i ljuvligt samspel med originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten, ekparkett och tilltagna fönsterpartier. Den stora inglasade balkongen blir som ett extra rum och bjuder på både utsikt och sol med milsvid utsikt över Malmö. Lägg därtill smart planerade förvaringslösningar, goda arbetsytor i kök, två rogivande sovrum och du har det perfekta boendet! Dessutom kan vi njuta av lyxen av större badrum, renoverat av föreningen 2024 . Här är det bara att flytta rakt in i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen. I området hittar vi även mysiga promenadstråk, gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. Mobilia och Emporia med deras stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kronborgsvägen 17B, Kronborg, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Kronborgsvägen 17B, Kronborg, Malmö kommun, bild 2
Kronborgsvägen 17B, Kronborg, Malmö kommun, bild 3

Kronborgsvägen 17B

Lägenhet
Kronborg, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/4
4 766 kr/mån
35 000 kr/m²

Vi presenterar med glädje denna strålande ljusa och otroligt välplanerade tvåa, perfekt belägen högst upp på fjärde våningen med hiss bekvämt från markplan i omtyckta kvarter. Bostaden lockar med ett genomgående ljusinsläpp och vackra materialval såsom enhetliga Junckersgolv och smakfullt renoverat kök liksom elegant heklaklat badrum med påkostad inredning. Generösa sällskapsytor därtill med access till njutbar balkong i bästa söderläge. Behagligt sovrum med klädkammare kompletterar detta finstämda hem - allt på ypperligt läge nära såväl vårdoftande parker, allehanda närservice, salta havsdopp och citys puls. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 5B, Almhög, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Rödkullastigen 5B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Croisette Malmö City
995 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/8
3 860 kr/mån
18 257 kr/m²

Ytterst tilltalande tvårummare med optimal planlösning! Här bor du på 54,5 välplanerade kvadratmeter och lägenheten bjuder på ett stilrent kök och renoverat badrum i sobra färgval. Från vardagsrummet nås balkongen i österläge. På Almhög bor du med utmärkta kommunikationsmöjligheter och närhet till shopping på Mobilia. Dessutom perfekt cykelavstånd in till Malmö city. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Balladgatan 37, Högaholm, Malmö kommun
Balladgatan 37, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Balladgatan 37, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Balladgatan 37

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/8
2 852 kr/mån
22 111 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfullt renoverade bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Genomgående och enhetlig golv i kombination med interiörens ljusa kulörer samspelar perfekt och inger lätt och luftig känsla alltigenom. Lägg därtill ett rofyllt sovrum i neutrala toner, ett rymligt badrum och ett helrenoverat kök. Bostadens stora balkong bjuder på många härliga soltimmar, ett ljuvligt ljusinsläpp och underbar utsikt! Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Bostaden har även genomgått en uppdatering i form av nya elkablar och elcentral med automatiska säkringar. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Själlandstorget 2D, Pildammarna, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Själlandstorget 2D

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
4 850 kr/mån
37 845 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Roskildevägen 33 C, Pildammarna, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Roskildevägen 33 C, Pildammarna, Malmö kommun, bild 2
Roskildevägen 33 C, Pildammarna, Malmö kommun, bild 3

Roskildevägen 33 C

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 995 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 037 kr/mån
39 505 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Roskildevägen 33C, där bekvämlighet och trivsel går hand i hand. På bekväma våning två väntar denna lägenhet som ger plats att leva och trivas på så väl för dig som är själv som för paret. Här kan du förvänta dig ett hem med vackra golv och fint ljusflöde vilket utgör en bra bas att bygga vidare på. Vardagsrummet erbjuder trivsamma ytor och härifrån har du access till den inglasade balkongen som är som en skänk från ovan där du kan koppla av och njuta. Måltiden tillagas i det separata köket som även har plats för matbord och sovrummet får bli en fristad med lugn och komfort. Här bor du i en välskött och populär förening på optimalt läge där den omkringliggande miljön är fantastisk med Pildammsparken som närmsta granne. Vill man ta sig till stadens kärna kan man på ett smidigt sätt nyttja den närliggande kommunikationen eller varför inte ta cykeln. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Solvändegatan 3B, Almhög, Malmö kommun

Solvändegatan 3B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Croisette Malmö City
895 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 368 kr/mån
15 841 kr/m²

Vi är glada att få presentera denna genomgående tvårummaren på tredje våningen med balkong i västerläge. Här bor man i ett område med närhet till lekplatser och grönområden samt kollektivtrafik med frekventa avgångar för att ta sig runt i staden! Välkommen på visning!

  • Balkong
Järnvägsgatan 5A, Arlöv, Burlövs kommun

Järnvägsgatan 5A

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Croisette Malmö City
995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 220 kr/mån
13 446 kr/m²

I centrala Arlöv finner vid denna genomgående trerummare i ett lugnt och familjevänligt kvarter. Belägen på ett perfekt pendlarläge med goda direkta förbindelser med såväl tåg och bil som cykel in till centrala Malmö och Lund. Lägenheten ligger i ett trevligt bostadskvarter med en blandning av villor, radhus och bostadsrätter. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum, två stora sovrum, ett ljust kök och ett helkaklat badrum. Hör av er till ansvarig mäklare för mer information!

Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun, bild 2
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun, bild 3

Kronetorpsgatan 104F

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
5 595 kr/mån
16 149 kr/m²

Denna fantastiska trerummare i Segevång bjuder in med generösa sociala ytor som utgörs av ett rymligt vardagsrum, kök samt matrum i öppen planlösning. Smakfullt inrett med vackert genomgående trälaminat samt sobra färg-och materialval på väggar, skapar detta hem en känsla av hemtrevnad och komfort. Det som idag nyttjas som matrum kan med enkla medel även nyttjas som ytterligare ett sovrum om så skulle önskas. Den inglasade balkongen som sträcker sig vida blir den naturliga platsen för avkoppling och samvaro och ger detta hem en förtrollande utsikt och en harmonisk atmosfär. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe medan du blickar ut över de snart så grönskande gårdarna. Vidare finner vi ett fullt utrustat och stilsäkert inrett kök i vitt, vilket ger dig en perfekt plats att utöva din kulinariska kreativitet. Med ett rymligt sovrum och ett halvkaklat badrum, utrustat med lyxigt badkar erbjuder detta hem all den komfort och bekvämlighet du kan önska dig. Här kan du njuta av det goda livet samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen att uppleva på plats. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bäckvägen 133, Arlöv, Burlövs kommun

Bäckvägen 133

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Croisette Malmö City
2 195 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 1
6 724 kr/mån
21 208 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem i det charmiga Burlöv! Detta fantastiska brf-radhus välkomnar dig med en entréplan som bjuder på luftiga ytor och genomgående stilsäkra färg- och materialval, skapade för att förgylla din vardag. Det rymliga köket är en pärla i elegant svart utförande, där vida kvadratmeter möter integrerade vitvaror och en praktisk köksö. Här blir matlagningen en konstform, och de strålande fönsterpartierna släpper in det naturliga ljuset, skapande en behaglig atmosfär. I anslutning till köket finner du hemmets praktiska tvättrum, utrustat med alla bekvämligheter för en smidig vardag. Vardagsrummet är ljust och luftigt, vilket ger en känsla av rymd och möjlighet att inreda med både soffgrupp och matrumsmöblemang. De stora fönsterpartierna öppnar upp rummet och ger direktaccess till det inbjudande uterummet, där du kan njuta av avkopplande stunder med utsikt över den snart så grönskande trädgårdstäppan. Ovanvåningen välkomnar med ypperlig förvaring i en praktisk klädkammare och en passage som leder vidare till hemmets tre sovrum. Varje sovrum är generöst tilltaget och erbjuder flera möbleringsalternativ för att skapa den perfekta sov- och avkopplingsmiljön. Två helkaklade badrum kompletterar hemmet, varav det ena är utrustat med en avkopplande badkar för sköna stunder av avslappning. Detta brf-radhus i Burlöv är inte bara ett boende, det är en möjlighet att skapa ditt drömhem. Med stilfull design, smarta lösningar och en trädgårdstäppa som förlänger din vardag, är detta radhuset som erbjuder det bästa av både bekvämlighet och estetik. Ta steget in i en ny era av boende och upplev hur detta hem blir den perfekta platsen för din familj att växa och skapa varaktiga minnen.

  • Uteplats
Roskildevägen 9C, Pildammarna, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Roskildevägen 9C, Pildammarna, Malmö kommun, bild 2
Roskildevägen 9C, Pildammarna, Malmö kommun, bild 3

Roskildevägen 9C

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/6
4 326 kr/mån
43 406 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och smakfullt inredda trerummare belägen i hjärtat av Pildammarna i Malmö. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom med Pildammsparken som granne! Detta hem är perfekt för såväl paret som den lilla familjen med sin barnvänliga omgivning och närheten till kommunikationer. Du har allt du behöver inom räckhåll, från skolor och förskolor till affärer och restauranger. Bostaden imponerar med sina generösa 69 kvadratmeter och välplanerade layout. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt drömboende. In i våningen når vi en charmerande och fullt utrustad köksmiljö i sobert grönt utförande samt med öppen planlösning med vardagsrummet som förser oss med samma vackra ytskikt och generösa sociala ytor. Två bra sovrum finns att tillgå varav masterbedroom förser oss med direktaccess till den njutbara balkongen som bjuder in till härliga stunder både morgon och kväll, där du kan njuta av solens strålar och vacker utsikt över området.  Addera där till ett helkaklat badrum bekvämt utrustat med både inkaklat badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välkommen till ditt nya hem i Pildammarna– en perfekt kombination av stadsliv med parker, havsnära läge och bekvämlighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västanväg 61A, Limhamn, Malmö kommun

Västanväg 61A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 695 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 025 kr/mån
28 729 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna bostad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med dubbla garderober samt ett helkaklat badrum. Bostaden har genomgående fina ytskikt och renoverades innan nuvarande ägare flyttade in. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Serenadgatan 27, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 27

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 8/17
4 822 kr/mån
20 479 kr/m²

Högt upp i de populära höghusen på Högaholm väntar en av områdets finaste kvadratsmarta treor på sina nya ägare! Här bjuds vi på en genomgående planlösning med enhetlig interiör och luftiga sällskapsytor där både kök och vardagsrum öppnar upp till stora middagar med familj och vänner. Hela bostaden har ett genomgående tema präglat av ljust interiör, modern upprustning i ljuvligt samspel med originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten och tilltagna fönsterpartier. Den stora inglasade balkongen som vetter ut i väster blir som ett extra rum och bjuder på både utsikt och sol. Lägg därtill smart planerade förvaringslösningar, goda arbetsytor i kök, två rogivande sovrum och du har det perfekta boendet! Dessutom kan vi njuta av lyxen av större badrum med tvättmaskin Här är det bara att flytta rakt in i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen. I området hittar vi även mysiga promenadstråk, gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. Mobilia och Emporia med deras stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kulladalsgatan 18C, Kulladal, Malmö kommun

Kulladalsgatan 18C

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 458 kr/mån
23 750 kr/m²

Vi är glada att få presentera denna totalrenoverade och väldisponerade trerummaren i en populär förening. Här erbjuds en våning med stilren interiör samt välplanerade kvadratmeter med stort och välutrustat kök, generös storlek på vardagsrummet, två sovrum i bra storlek samt balkong i västerläge. Lägenheten är bekvämligt renoverad och belägen på omtyckta Kulladal med närheten till stort serviceutbud och butiker i köpcentrumet Mobilia som ligger precis runt knuten. Värmt välkomna på visning!

  • Balkong
Dansörgatan 14, Lindeborg, Malmö kommun

Dansörgatan 14

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 295 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 5/8
4 652 kr/mån
29 236 kr/m²

Ni har vi möjligheten att presentera denna eftertraktade trea placerad högt upp i huset. Bostaden har genomgått en totalrenovering där badrum, kök samt alla ytskikt renoverats. Med genomgående kvalitativa material och ljusa väggar erbjuds här en fräsch och trevlig bostadsmiljö. Lägenheten bjuder även på en hel del bekvämligheter såsom badrum och gäst-WC, kök samt stora rymliga rum. Här bor ni i en förening med stor och barnvänlig innergård som även bjuder på grill- och sittmöjligheter. Ett stenkast bort ligger Hyllie som har ett mycket brett serviceutbud. Här finns både livsmedelsbutiker, shopping, apotek, gym, systembolag m.m. Det finns flertalet förskolor och skolor i närområdet och föreningens mysiga innergård består av fina grönområden och lekplatser. På den parkliknande innergården finns det utemöbler och grill som de boende kan nyttja. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Camillavägen 20, Hindby, Malmö kommun

Camillavägen 20

Radhus
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö City
3 495 000 kr
77 + 70 m²
5 rum
320 m² tomt

På Camillavägen 20 erbjuds nu ett radhus med källare där den praktiska tegelfasaden och lättskötta trädgården underlättar vardagens bestyr. Invändigt samsas 77 + 70 kvm där flexibiliteten är stor, här kan du till exempel bo på entréplanet samtidigt som du får en attraktiv inkomstkälla genom att hyra ut den inredda källaren som har egen ingång. Båda plan erbjuder kök med goda förvaringsmöjligheter och vardagsrum för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. Sovrummen är rymliga och badrummen är helkaklade med tvättmaskin i källarplan. Med en trädgård om 320 kvm kan du skapa dig en trivsam och avkopplande miljö och på altanen under tak kan du arrangera grillkvällar eller bara låta dig svepas iväg av lugnet. Välkommen på visning!

Balladgatan 31, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Balladgatan 31

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 400 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 725 kr/mån
16 970 kr/m²

På underbart läge finns nu möjlighet till denna tilltalande trerummare, som erbjuder ett strålande ljusinsläpp ifrån genomgående fönsterpartier tillsammans med en utmärkt planlösning och en enhetlig och stilren interiör. Här finner vi ett smakfullt kök i tidlöst vitt med snyggt integrerade och kvalitativa vitvaror, ett större helkaklat badrum i klassiska toner av vitt. Lägg där till synnerligen generösa sällskapskvadrat med stilrent golv i ljusa toner som även denna är genomgående för våningen, två bra sovrum som förser oss med flertalet möbleringsalternativ. Allt på suveränt läge med närhet till Hyllie Station för pendling och även strand och hav som lockar under årets varmaste månader. Bo i en stabil förening med mysiga promenadstråk och grönområden som granne! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Tors gränd 13, Hyllie, Malmö kommun

Tors gränd 13

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 095 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/6
3 442 kr/mån
44 574 kr/m²

In genom dörren på tredje våningen möts vi av denna härliga tvårummare med otroligt välplanerade kvadratmeter och stilrena interiörsval! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder fantastiska sällskapsytor i direkt anslutning till den stora balkongen i underbart väst läge! Lägg därtill det stora sovrummet med goda förvaringsmöjligheter. På ett underbart läge i omåttligt populära Hyllie, Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Balladgatan 1, Högaholm, Malmö kommun

Balladgatan 1

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 595 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 398 kr/mån
19 333 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfulla bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Genomgående och enhetlig parkettgolv i kombination med interiörens ljusa och jordnära kulörer samspelar perfekt och inger lätt och luftig känsla alltigenom. Lägg därtill två rofyllda sovrum i neutrala toner, ett helkaklat badrum samt gäst-wc. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 9B, Almhög, Malmö kommun

Rödkullastigen 9B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/8
5 777 kr/mån
16 188 kr/m²

Nu finns möjligheten till att förvärva denna välplanerade trerummare på populära Almhög! Här välkomnas du till en ljus och yteffektiv bostad. Letar du efter lägenhet på ett familjevänligt område har du nu hittat rätt! Bostaden är i genomgående med två rymliga sovrum, ett badrum, ljust vardagsrum, kök med utgång till den inglasade balkongen och bra förvaringsmöjligheter i hallen med inbyggda garderober! I Malmös södra delar med en perfekt blandning av villor, radhus och bostadsrätter i både hög- och låghus. Parker, lekplatser, grönområden och cykelbanor utgör en stor del av området och samtliga föreningar har stora välskötta gårdar. Här bor du med cykelavstånd till Mobila köpcenter, Emporia köpcenter, Hyllie- och triangelstationen och mycket mer. Service, matbutiker och kommunikation finns på nära avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Balladgatan 9, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Balladgatan 9

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 695 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 447 kr/mån
17 035 kr/m²

Högst upp i de populära låghusen väntar en av områdets finaste kvadratsmarta fyra på sina nya ägare! Här bjuds vi på en genomgående planlösning med enhetlig interiör och luftiga sällskapsytor i både kök och vardagsrum som samspelar och öppnar upp till stora middagar med familj och vänner. Hela bostaden har ett genomgående tema präglat av stilfull interiör, modern upprustning i ljuvligt samspel med originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten och tilltagna fönsterpartier. Den stora inglasade balkongen blir som ett extra rum och bjuder på både utsikt och sol. Lägg därtill smart planerade förvaringslösningar, goda arbetsytor i kök, tre rogivande sovrum och du har det perfekta boendet! Dessutom kan vi njuta av lyxen av större badrum, gäst- WC och en walk in closet. Här är det bara att flytta rakt in i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen. I området hittar vi även mysiga promenadstråk, gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. Mobilia och Emporia med deras stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Vougts väg 9, Rosengård, Malmö kommun

Vougts väg 9

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Croisette Malmö City
645 000 kr
84 m²
3 rum
vån 9/9
7 221 kr/mån
7 679 kr/m²

Vi är glada att få presentera den här fina lägenheten med sina generösa 84 kvadrat högst upp på nionde våningen. Här erbjuds ett praktiskt boende i en genomgående lägenhet med stort ljusinsläpp och smart disponerade rum. Lägenheten har en stor balkong i västerläge vilket med lägenhetens våning gör att du ser kvällssolen som allra bäst! Området är perfekt för dig som pendlar med närhet till inre ringvägen och för dig som åker kommunalt finns goda möjligheter med frekventa avgångar. Här har du även många butiker, skolor, förskolor, idrottsklubbar och lekplatser.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 35