Croisette Malmö City

Croisette Malmö City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Roskildevägen 9C, Pildammarna, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Roskildevägen 9C, Pildammarna, Malmö kommun, bild 2
Roskildevägen 9C, Pildammarna, Malmö kommun, bild 3

Roskildevägen 9C

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/6
4 326 kr/mån
43 406 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och smakfullt inredda trerummare belägen i hjärtat av Pildammarna i Malmö. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom med Pildammsparken som granne! Detta hem är perfekt för såväl paret som den lilla familjen med sin barnvänliga omgivning och närheten till kommunikationer. Du har allt du behöver inom räckhåll, från skolor och förskolor till affärer och restauranger. Bostaden imponerar med sina generösa 69 kvadratmeter och välplanerade layout. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt drömboende. In i våningen når vi en charmerande och fullt utrustad köksmiljö i sobert grönt utförande samt med öppen planlösning med vardagsrummet som förser oss med samma vackra ytskikt och generösa sociala ytor. Två bra sovrum finns att tillgå varav masterbedroom förser oss med direktaccess till den njutbara balkongen som bjuder in till härliga stunder både morgon och kväll, där du kan njuta av solens strålar och vacker utsikt över området.  Addera där till ett helkaklat badrum bekvämt utrustat med både inkaklat badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välkommen till ditt nya hem i Pildammarna– en perfekt kombination av stadsliv med parker, havsnära läge och bekvämlighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västanväg 61A, Limhamn, Malmö kommun

Västanväg 61A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 695 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 025 kr/mån
28 729 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna bostad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med dubbla garderober samt ett helkaklat badrum. Bostaden har genomgående fina ytskikt och renoverades innan nuvarande ägare flyttade in. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Soprangatan 3, Almvik, Malmö kommun
Soprangatan 3, Almvik, Malmö kommun, bild 2
Soprangatan 3, Almvik, Malmö kommun, bild 3

Soprangatan 3

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 050 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 785 kr/mån
17 797 kr/m²

Nu har vi äntligen möjligheten att presentera denna ombonade tvåa med otroligt bra planlösning där rummen är precis lagom stora och lätta att möblera. Tilltagna fönsterpartier skapar ett inbjudande ljusflöde som fördelas fint i de generösa rummen och bidrar till den rofyllda och hemtrevliga atmosfären. Här erbjuds ett rymligt kök med plats för större matbord och generösa arbetsytor för matlagning. Sovrummet har generöst med ljusinsläpp från tilltaget fönsterparti och bjuder på grönskande utsikt. Från vardagsrummet når man även den rymliga balkongen som bjuder både på sol och utsikt, här finner ni även bostaden förråd. Med närhet till Svågertorps handelsplats och Emporia shoppingcenter saknas här inget! Här har ni nära till kommunikationsnätet som ger er fantastiska pendlingsmöjligheter och närhet till både stadspuls och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Balladgatan 37, Högaholm, Malmö kommun
Balladgatan 37, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Balladgatan 37, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Balladgatan 37

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/8
2 852 kr/mån
22 111 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfullt renoverade bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Genomgående och enhetlig golv i kombination med interiörens ljusa kulörer samspelar perfekt och inger lätt och luftig känsla alltigenom. Lägg därtill ett rofyllt sovrum i neutrala toner, ett rymligt badrum och ett helrenoverat kök. Bostadens stora balkong bjuder på många härliga soltimmar, ett ljuvligt ljusinsläpp och underbar utsikt! Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Bostaden har även genomgått en uppdatering i form av nya elkablar och elcentral med automatiska säkringar. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 27, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 27

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 8/17
4 822 kr/mån
20 479 kr/m²

Högt upp i de populära höghusen på Högaholm väntar en av områdets finaste kvadratsmarta treor på sina nya ägare! Här bjuds vi på en genomgående planlösning med enhetlig interiör och luftiga sällskapsytor där både kök och vardagsrum öppnar upp till stora middagar med familj och vänner. Hela bostaden har ett genomgående tema präglat av ljust interiör, modern upprustning i ljuvligt samspel med originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten och tilltagna fönsterpartier. Den stora inglasade balkongen som vetter ut i väster blir som ett extra rum och bjuder på både utsikt och sol. Lägg därtill smart planerade förvaringslösningar, goda arbetsytor i kök, två rogivande sovrum och du har det perfekta boendet! Dessutom kan vi njuta av lyxen av större badrum med tvättmaskin Här är det bara att flytta rakt in i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen. I området hittar vi även mysiga promenadstråk, gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. Mobilia och Emporia med deras stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Von lingens väg 6, Rosengård, Malmö kommun

Von lingens väg 6

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 195 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/9
5 370 kr/mån
15 031 kr/m²

Välplanerad lägenhet í fint skick med fräscht kök, renoverat badrum och gäst-wc.. Rummen är av bra storlek och den stora inglasade balkongen erbjuder njutning större delen av året! Här bor ni i den välskötta och omtyckta föreningen HSB brf Hilda. Läget är perfekt med stora grönområden, lekplatser, butiker och övrig service i närheten. Dessutom finns mycket goda förbindelser i form av både buss och tåg på gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kulladalsgatan 18C, Kulladal, Malmö kommun

Kulladalsgatan 18C

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 095 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 458 kr/mån
24 940 kr/m²

Vi är glada att få presentera denna totalrenoverade och väldisponerade trerummaren i en populär förening. Här erbjuds en våning med stilren interiör samt välplanerade kvadratmeter med stort och välutrustat kök, generös storlek på vardagsrummet, två sovrum i bra storlek samt balkong i västerläge. Lägenheten är bekvämligt renoverad och belägen på omtyckta Kulladal med närheten till stort serviceutbud och butiker i köpcentrumet Mobilia som ligger precis runt knuten. Värmt välkomna på visning!

  • Balkong
Dansörgatan 14, Lindeborg, Malmö kommun

Dansörgatan 14

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 295 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 5/8
4 652 kr/mån
29 236 kr/m²

Ni har vi möjligheten att presentera denna eftertraktade trea placerad högt upp i huset. Bostaden har genomgått en totalrenovering där badrum, kök samt alla ytskikt renoverats. Med genomgående kvalitativa material och ljusa väggar erbjuds här en fräsch och trevlig bostadsmiljö. Lägenheten bjuder även på en hel del bekvämligheter såsom badrum och gäst-WC, kök samt stora rymliga rum. Här bor ni i en förening med stor och barnvänlig innergård som även bjuder på grill- och sittmöjligheter. Ett stenkast bort ligger Hyllie som har ett mycket brett serviceutbud. Här finns både livsmedelsbutiker, shopping, apotek, gym, systembolag m.m. Det finns flertalet förskolor och skolor i närområdet och föreningens mysiga innergård består av fina grönområden och lekplatser. På den parkliknande innergården finns det utemöbler och grill som de boende kan nyttja. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tiovägen 50-0, Vellinge, Vellinge kommun
  • Borttagen före visning
Tiovägen 50-0, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Tiovägen 50-0, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Tiovägen 50-0

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Croisette Malmö City
5 995 000 kr
108 + 3 m²
4 rum
5 920 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Camillavägen 20, Hindby, Malmö kommun

Camillavägen 20

Villa
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö City
3 495 000 kr
77 + 70 m²
5 rum
320 m² tomt

På Camillavägen 20 erbjuds nu ett radhus med källare där den praktiska tegelfasaden och lättskötta trädgården underlättar vardagens bestyr. Invändigt samsas 77 + 70 kvm där flexibiliteten är stor, här kan du till exempel bo på entréplanet samtidigt som du får en attraktiv inkomstkälla genom att hyra ut den inredda källaren som har egen ingång. Båda plan erbjuder kök med goda förvaringsmöjligheter och vardagsrum för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. Sovrummen är rymliga och badrummen är helkaklade med tvättmaskin i källarplan. Med en trädgård om 320 kvm kan du skapa dig en trivsam och avkopplande miljö och på altanen under tak kan du arrangera grillkvällar eller bara låta dig svepas iväg av lugnet. Välkommen på visning!

Serenadgatan 15, Högaholm, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Serenadgatan 15, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 15, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 15

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 750 kr/mån
16 188 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfullt nyrenoverade bostad denna genomgående trerummare på centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot grönska Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenhetens vackra attribut från byggåren samspelar härligt med interiörens harmoniska kulörer som tillsammans skapar en charm svår att slå. Lägg därtill två rofyllda sovrum i neutrala toner, ett helkaklat badrum samt en gäst-wc. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp till det spatiösa vardagsrummet. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun, bild 2
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun, bild 3

Kronetorpsgatan 104F

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
5 595 kr/mån
16 149 kr/m²

Denna fantastiska trerummare i Segevång bjuder in med generösa sociala ytor som utgörs av ett rymligt vardagsrum, kök samt matrum i öppen planlösning. Smakfullt inrett med vackert genomgående trälaminat samt sobra färg-och materialval på väggar, skapar detta hem en känsla av hemtrevnad och komfort. Det som idag nyttjas som matrum kan med enkla medel även nyttjas som ytterligare ett sovrum om så skulle önskas. Den inglasade balkongen som sträcker sig vida blir den naturliga platsen för avkoppling och samvaro och ger detta hem en förtrollande utsikt och en harmonisk atmosfär. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe medan du blickar ut över de snart så grönskande gårdarna. Vidare finner vi ett fullt utrustat och stilsäkert inrett kök i vitt, vilket ger dig en perfekt plats att utöva din kulinariska kreativitet. Med ett rymligt sovrum och ett halvkaklat badrum, utrustat med lyxigt badkar erbjuder detta hem all den komfort och bekvämlighet du kan önska dig. Här kan du njuta av det goda livet samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen att uppleva på plats. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Balladgatan 31, Högaholm, Malmö kommun

Balladgatan 31

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 400 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 725 kr/mån
16 970 kr/m²

På underbart läge finns nu möjlighet till denna tilltalande trerummare, som erbjuder ett strålande ljusinsläpp ifrån genomgående fönsterpartier tillsammans med en utmärkt planlösning och en enhetlig och stilren interiör. Här finner vi ett smakfullt kök i tidlöst vitt med snyggt integrerade och kvalitativa vitvaror, ett större helkaklat badrum i klassiska toner av vitt. Lägg där till synnerligen generösa sällskapskvadrat med stilrent golv i ljusa toner som även denna är genomgående för våningen, två bra sovrum som förser oss med flertalet möbleringsalternativ. Allt på suveränt läge med närhet till Hyllie Station för pendling och även strand och hav som lockar under årets varmaste månader. Bo i en stabil förening med mysiga promenadstråk och grönområden som granne! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Jägersrovägen 18A, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 18A

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
3 981 kr/mån
19 909 kr/m²

Vi presenterar med glädje denna inbjudande 2a belägen på tredje våningen i stabil förening! Här erbjuds en otroligt luftig bostad med ett magiskt ljusinsläpp. Du får du ett ljust vardagsrum med balkong, modernt kök samt ett smakfullt helkaklat badrum. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Kornsparvsgränd 18, Klågerup, Svedala kommun
  • Budgivning pågår

Kornsparvsgränd 18

Villa
Klågerup, Svedala kommun
Croisette Malmö City
3 495 000 kr
110 + 15 m²
5 rum
364 m² tomt

Bland lugna villagator i trivsamma Klågerup hittar vi Kornsparvsgränd 18 som nu väntar på att få nya ägare. Innanför den röda tegelfasaden väntar en välplanerad bostad med trivsam atmosfär där ytskikten är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. Köket, som är från IKEA, erbjuder inte bara en praktisk layout utan också gott om plats för matbord invid fönstret med grönska utanför. För att koppla av med familj och vänner väntar vardagsrummet där man även har utgång till det inglasade uterummet som blir som en extra detalj till huset. I övrigt erbjuds här fyra sovrum fördelade på båda planen, två badrum samt en praktisk tvättstuga. Tomten bjuder in till lagom stor trädgård och erbjuder allt du behöver för att njuta av sommardagar och kvällar. För dig med gröna fingrar finns möjlighet till odlingslådor där du kan odla dina egna grönsaker och inte nog med det, denna härliga familjevilla erbjuder även ett flertal uteplatser i skönt solläge. Andra mervärden som följer med detta boende är närhet till skola, promenadstråk, busshållplats och återvinningsstation. Välkommen på visning!

Tors gränd 13, Hyllie, Malmö kommun

Tors gränd 13

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 095 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/6
3 442 kr/mån
44 574 kr/m²

In genom dörren på tredje våningen möts vi av denna härliga tvårummare med otroligt välplanerade kvadratmeter och stilrena interiörsval! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder fantastiska sällskapsytor i direkt anslutning till den stora balkongen i underbart väst läge! Lägg därtill det stora sovrummet med goda förvaringsmöjligheter. På ett underbart läge i omåttligt populära Hyllie, Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 23, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 23

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
935 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/17
4 745 kr/mån
12 986 kr/m²

På rofyllt och grönskande läge väntar denna rymliga trea med stor inglasad balkong! Tilltagna fönsterpartier i två väderstreck skapar ett inbjudande ljusflöde som fördelas fint i de generösa rummen och bidrar till den hemtrevliga atmosfären. Den välplanerade planlösningen samspelar perfekt med interiörens originella detaljer i form av trägolv och fönsterbänkar i sten. Här erbjuds ett rymligt kök med plats för större matbord och generösa arbetsytor för matlagning. Sovrummen har generöst med ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönster som även bjuder på grönskande utsikt! Från vardagsrummet når man även balkongen som blir en härlig förlängning av rummet under alla årets månader och bjuder på massvis av förmiddags och kvällssol. Med cykelavstånd finner ni affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Läget är utmärkt för pendlaren med smidig access till ringlederna samt Hyllie station där tågen tar dig in till City eller över till Danmark för vidare färd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Balladgatan 1, Högaholm, Malmö kommun

Balladgatan 1

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 595 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 398 kr/mån
19 333 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna stilfulla bostad på ett centralt men stillsamt läge med stor inglasad balkong mot föreningens härliga gård! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från bostadens tilltagna fönsterpartier. Genomgående och enhetlig parkettgolv i kombination med interiörens ljusa och jordnära kulörer samspelar perfekt och inger lätt och luftig känsla alltigenom. Lägg därtill två rofyllda sovrum i neutrala toner, ett helkaklat badrum samt gäst-wc. Bostadens mysiga balkong bjuder på många härliga soltimmar och ett ljuvligt ljusinsläpp. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 9B, Almhög, Malmö kommun

Rödkullastigen 9B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/8
5 777 kr/mån
16 188 kr/m²

Nu finns möjligheten till att förvärva denna välplanerade trerummare på populära Almhög! Här välkomnas du till en ljus och yteffektiv bostad. Letar du efter lägenhet på ett familjevänligt område har du nu hittat rätt! Bostaden är i genomgående med två rymliga sovrum, ett badrum, ljust vardagsrum, kök med utgång till den inglasade balkongen och bra förvaringsmöjligheter i hallen med inbyggda garderober! I Malmös södra delar med en perfekt blandning av villor, radhus och bostadsrätter i både hög- och låghus. Parker, lekplatser, grönområden och cykelbanor utgör en stor del av området och samtliga föreningar har stora välskötta gårdar. Här bor du med cykelavstånd till Mobila köpcenter, Emporia köpcenter, Hyllie- och triangelstationen och mycket mer. Service, matbutiker och kommunikation finns på nära avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Balladgatan 9, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Balladgatan 9

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 695 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 447 kr/mån
17 035 kr/m²

Högst upp i de populära låghusen väntar en av områdets finaste kvadratsmarta fyra på sina nya ägare! Här bjuds vi på en genomgående planlösning med enhetlig interiör och luftiga sällskapsytor i både kök och vardagsrum som samspelar och öppnar upp till stora middagar med familj och vänner. Hela bostaden har ett genomgående tema präglat av stilfull interiör, modern upprustning i ljuvligt samspel med originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten och tilltagna fönsterpartier. Den stora inglasade balkongen blir som ett extra rum och bjuder på både utsikt och sol. Lägg därtill smart planerade förvaringslösningar, goda arbetsytor i kök, tre rogivande sovrum och du har det perfekta boendet! Dessutom kan vi njuta av lyxen av större badrum, gäst- WC och en walk in closet. Här är det bara att flytta rakt in i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen. I området hittar vi även mysiga promenadstråk, gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. Mobilia och Emporia med deras stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Vougts väg 9, Rosengård, Malmö kommun

Vougts väg 9

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Croisette Malmö City
645 000 kr
84 m²
3 rum
vån 9/9
7 221 kr/mån
7 679 kr/m²

Vi är glada att få presentera den här fina lägenheten med sina generösa 84 kvadrat högst upp på nionde våningen. Här erbjuds ett praktiskt boende i en genomgående lägenhet med stort ljusinsläpp och smart disponerade rum. Lägenheten har en stor balkong i västerläge vilket med lägenhetens våning gör att du ser kvällssolen som allra bäst! Området är perfekt för dig som pendlar med närhet till inre ringvägen och för dig som åker kommunalt finns goda möjligheter med frekventa avgångar. Här har du även många butiker, skolor, förskolor, idrottsklubbar och lekplatser.

  • Balkong
  • Hiss
Jägersrovägen 11A, Hindby, Malmö kommun
  • Sön 24 mar

Jägersrovägen 11A

Lägenhet
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 450 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 107 kr/mån
18 710 kr/m²

På trivsamma Västra Kattarp finns denna välplanerade och genomgående lägenhet med strålande ljusinsläpp från två väderstreck. Interiören bjuder på generöst vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong, smakfullt renoverat kök, två utmärkta sovrum och stilrent helkaklat badkar med dusch. Här bor man på mycket bra läge med närhet till både mataffärer samt bra buss- och tågförbindelser. Detta är ett hem att trivas i, varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Tors gränd 13, Hyllie, Malmö kommun

Tors gränd 13

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 650 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/6
3 105 kr/mån
43 421 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna praktiska tvårummare med genomgående planlösning och balkong i västerläge! Stilsäkra materialval i hela bostaden som präglas av ljus parkett och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du på centralt läge i området med Hyllie tågstation, CityGross, Emporia, utmärkta bussförbindelser och fina grönområden ett stenkast bort. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Önskegatan 5, Gullvik, Malmö kommun

Önskegatan 5

Villa
Gullvik, Malmö kommun
Croisette Malmö City
3 895 000 kr
110 + 54 m²
4 rum
536 m² tomt

Välkommen till detta charmiga en och en halvplans-hus i mysiga Malmökvarter. Huset erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och traditionell karaktär. På entréplanet möts du av generösa sociala ytor, som inkluderar ett rymligt vardagsrum och matrum samt ett separat kök av nyare modell, fullt utrustat med alla bekvämligheter du kan önska. Här finns även ett tillbyggt badrum med dusch för extra bekvämlighet. På ovanvåningen finner du tre sovrum, varav ett är det rymliga mastersovrummet och de andra två mindre sovrummen passar perfekt som barnrum eller som gästrum. Källaren i huset erbjuder gott om förvaringsutrymmen och en bekväm tvättstuga, vilket är ovärderlig för en aktiv familj. Trädgården är en oas av lugn och skönhet med insynsskyddade grönytor, en inbjudande stenlagd uteplats, perfekt för sommarens grillkvällar och pallkragar som är redo för din egen grönsaksodling. Detta hem har allt - plats, bekvämlighet och charm. Missa inte chansen att göra det till ditt eget. Varmt välkommen på visning!

Vimmerbyvägen 3, Gyllins Trädgård, Malmö kommun

Vimmerbyvägen 3

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 495 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/4
3 104 kr/mån
36 463 kr/m²

Nu öppnar vi upp dörrarna till Vimmerbyvägen 3 och välkomnar dig in i denna trivsamma lägenhet. Här möts du av ett mycket yteffektiv hem med stilrena ytskikt och gårdsvänd uteplats som sätter fin guldkant på bostaden. Den smakfulla köksinteriören förser dig med ypperlig förvaring och kök och allrum binds varsamt samman via matplatsen. Allrummet går i ljusa toner och i direkt anslutning finns en mysig sovalkov som praktiskt skärmas av för en mer privat känsla, samtidigt frigörs plats och du får ett lättmöblerat allrum. Det är också härifrån du har access till den rofyllda uteplatsen med gott om plats för möblemang, grillen och planteringar - bara att skapa dig din alldeles egna oas och njuta av bekvämligheterna i ditt nya hem. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 31