Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gömmebergsvägen 26, Svanesund, Orust kommun

Gömmebergsvägen 26

Villa
Svanesund, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
3 650 000 kr
101 m²
4 rum
770 m² tomt

Välkommen till denna praktiska familjevilla som erbjuder stora möjligheter för både trivsel och praktiskt boende! Med tre väl tilltagna sovrum och generösa utrymmen är detta det perfekta hemmet för den moderna familjen. Det stora och praktiska köket är hjärtat i hemmet, gott om förvaring och all den utrustning du behöver och dessutom komplett med ett härligt walk-in-skafferi . I köket finns gott om plats för både matlagning och det stora matbordet. I vardagsrummet finner du gott om utrymme för både en bekväm soffgrupp och matsalsmöbel. Den värmande braskaminen skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar, och altandörren leder dig ut mot den ostörda baksidan där du kan njuta av lugnet och naturen. Ett sovrum perfekt för dubbelsängen och de övriga två passar med enkelsäng och skrivbord till barnen eller som hemmakontor. Badrummet på entréplan är rymligt och funktionellt, utrustat med allt du behöver för en bekväm vardag. Här finns badkar, kommod, spegelskåp och wc, vilket gör det till en praktisk och bekväm plats för hela familjen. På samma plan hittar du även tvättstugan med groventré, vilket ger dig enkel tillgång till de dagliga sysslorna utan krångel. Behöver ni ytterligare utrymme finns en hel ovanvåning som i dagsläget är oinredd och erbjuder många möjligheter att få huset att passa just er. Fler sovrum, allrum eller varför inte ett stort föräldrasovrum med eget badrum och walk-in-closet. Här är förberett för att inreda sovrum och badrum. Tomten är en lätt att sköta med sina fina stenläggningar, en vacker damm och bergen som tittar fram på sina ställen. På fastigheten finner du även ett stort garage om 36 kvm med enkelport, vilket är en dröm för både bilentusiaster och den som gärna mekar eller pyssla i verkstaden. Ett fint garage med klinker på golvet, avlopp med oljeavskiljare och så klart elport. Här finns 3-fas uttag vilket förenklar om ni vill ha elbilsladdare. Området präglas av lugn och ro, och säljarna har vittnat om den trevliga atmosfären och de härliga grannarna. Här bor du på en återvändsgata, vilket innebär att du slipper störande trafik och kan njuta av en fridfull tillvaro. För de små i familjen finns Sesterviksvägens förskola i närheten, och i Svanesund finns även Ängåsskolan, en F-9 skola, vilket gör det till ett perfekt område för barnfamiljer. Närheten till badplatsen gör det enkelt att njuta av sommardagar vid vattnet, och med cykel tar du dig lätt ner till stranden. För den som älskar natur är det bara att kliva utanför dörren och ge sig ut på skogspromenader. Svanesund erbjuder dessutom alla bekvämligheter du behöver med mataffär, bank, pizzeria, förskola och skola, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en perfekt kombination av praktiskt boende och familjevänliga utrymmen. Med stora möjligheter att skapa ditt drömboende är detta en chans du inte vill missa!

Villavagn Stocken Camping Plats 210, Stocken, Orust kommun
  • Sön 21 apr
Villavagn Stocken Camping Plats 210, Stocken, Orust kommun, bild 2
Villavagn Stocken Camping Plats 210, Stocken, Orust kommun, bild 3

Villavagn Stocken Camping Plats 210

Fritidshus
Stocken, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
642 500 kr
40 m²
3 rum

I det pittoreska kustsamhället Stocken på Orust västsida ligger denna rymliga och mysiga villavagn med riktigt bra läge på Stockens camping. Här bor du ett par minuters gångväg från salta bad från både sandstrand och klippor. Området har aktivitet för alla åldrar och en riktigt trevlig restaurang som erbjuder både bra mat och underhållning. Välkommen att kontakt mäklare Malin Eek 0733-360436 för mer info.

  • Premium
Övre Hällesdalen 100, Svenshögen, Stenungsunds kommun

Övre Hällesdalen 100

Villa
Svenshögen, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 095 000 kr
117 m²
4 rum
1 450 m² tomt

Välkommen till detta nya, lantligt belägna enplanshus med planlösningen som ger dig friheten att uppleva ditt drömhem. Med färdigställning under 2023 har detta hem allt du behöver för en naturnära livsstil. När du kliver in genom dörren möts du av den öppna planlösningen, som skapar en känsla av rymd och ljus. Här finns gott om utrymme för både vardagsliv och sociala sammankomster. Köket är modernt och fullt utrustat med toppmoderna apparater, perfekt för den kräsne kocken. Detta enplanshus från LB-hus erbjuder totalt fyra rum, vilket ger dig möjlighet att anpassa det efter dina behov. Sovrummen är rymliga och inbjudande, med gott om förvaringsutrymme för alla dina ägodelar. Här kan du njuta av lugnet och harmonin som det lantliga läget erbjuder. Ett stort dubbelgarage ger dig gott om plats att skydda dina fordon och förvara dina verktyg. Här finns utrymme för att förverkliga dina hobbies och projekt. En annan fördel med att köpa ett nyproducerat hus är att man inte heller betalar någon fastighetsavgift på 15 år. Med en tomtarea på 1450 kvadratmeter har du gott om utrymme att njuta av den omgivande naturen. På Övre Hällesdalen 100 bor du med naturen och svampskogen ett stenkast från tomten. Detta enplanshus erbjuder dig möjligheten att flytta in i helt nyproducerad villa i en naturskön och lantlig miljö. Tomten är grovplanerad där du får planera och sätta din egen prägel med buskar, gräsmatta, häckar eller staket. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Kyrkeby 52, Jörlanda, Stenungsunds kommun

Kyrkeby 52

Lägenhet
Jörlanda, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 495 000 kr
102 m²
4 rum
7 425 kr/mån
24 461 kr/m²

Denna välplanerade bostadsrättslägenhet med barnvänligt läge i Jörlanda är perfekt för den familj som söker närhet till både havet och stadens bekvämligheter. Med en yta på 102 kvadratmeter erbjuder denna rymliga bostad gott om plats för hela familjen att trivas på. Lägenheten är i två plan vilket gör att man kan hålla sovrumsavdelning privat och sällskapsytorna tillgängliga för gäster. Föreningen erbjuder både garage och parkeringar med elbilsladdare, vilket gör det enkelt att ta sig runt och hålla fordonet redo för äventyr. Den under tak belägna altanen blir en naturlig samlingsplats för sommarens grillkvällar eller avkoppling efter en dag på stranden. Förutom detta erbjuder bostaden även förråd, cykelförråd och samlingslokal, vilket ger extra utrymme för förvaring och gemenskap. Med närhet till kommunikationer blir vardagen smidig och enkel att hantera. Oavsett om det är skola, arbete eller fritidsaktiviteter, så är allt inom bekvämt räckhåll. Sammanfattningsvis kan vi konstatera att denna bostad är perfekt för den familj som söker både närhet till havet och en välplanerad och rymlig bostad. Läget, storleken och bekvämligheterna gör denna bostad till ett utmärkt val för den som vill ha både komfort och närhet till det bästa av Jörlanda.

  • Uteplats
Kåkenäsvägen 32, Strandnorum, Stenungsunds kommun

Kåkenäsvägen 32

Lägenhet
Strandnorum, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
5 995 000 kr
131 m²
4 rum
6 036 kr/mån
45 763 kr/m²

Denna fantastiska bostadsrättslägenhet är verkligen något utöver det vanliga. Med en yta på 131 kvadratmeter erbjuder den gott om plats för hela familjen att trivas och må. Den välplanerade layouten ger en känsla av rymlighet och öppenhet, samtidigt som den moderna utrustningen gör vardagen både bekväm och enkel. En av de absoluta höjdpunkterna är den magnifika havsutsikten som sträcker sig ut över Hakefjorden. Att vakna upp till denna vy varje morgon är verkligen något alldeles extra. Dessutom finns det flera uteplatser att njuta av, där du kan koppla av och njuta av den friska havsluften. Den stora sociala ytan är perfekt för umgänge och underhållning, och den mysiga braskaminen i vardagsrummet skapar en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen och en vidbyggd carport med förråd för att göra vardagen ännu mer bekväm. Läget är också oslagbart. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig till och från, och gångavståndet till Kåkenäs badplats gör det enkelt att njuta av sommarens soliga dagar vid havet. Dessutom erbjuder området en vacker sjöutsikt och möjlighet till strandpromenader. Denna bostadsrättslägenhet har verkligen allt man kan önska sig - storlek, stil, utsikt och närhet till havet. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem i Strandnorum, Stenungsund. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ekliden 429, Henån, Orust kommun

Ekliden 429

Villa
Henån, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 495 000 kr
110 + 18 m²
5 rum
1 490 m² tomt

Strax utanför Henån hittar ni denna charmiga 1,5-plansvilla med närhet till naturen. Bostaden erbjuder bland annat lantligt kök, trevliga sällskapsytor, braskamin, och ett härligt uterum. Trädgården ger gott om utrymme för såväl odling, lek och mysiga platser. På tomten finns även en gäststuga med uthyrningsmöjlighet (ca 45 kvm med pentry och badrum), garage och solceller. Välkommen på visning!

  • Plus
Rödklövervägen 10, Kopper, Stenungsunds kommun

Rödklövervägen 10

Radhus
Kopper, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 995 000 kr
96 m²
4 rum
87 m² tomt

Välkomma till Rödklövervägen 10! Här bor du modernt och ljust med en yta om 96 väldisponerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder öppna ytor som är optimala för umgänge med familj och vänner. När du kliver över tröskeln möts man av en ljus hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden möts man av ett modernt kök som erbjuder smarta förvaringsmöjligheter tillsammans med bra arbetsytor. Innanför köket finner man även husets tvättstuga. På entréplan ligger även ett öppet och ljust vardagsrummet med utgång till bostadens altan. En trappa upp finns tre sovrum samt ett badrum. Från två av sovrummen når man den mysiga balkongen som erbjuder en härlig kvällssol. Läget på Rödklövervägen är ett av kvarterets allra bästa med öppna gröna ytor, träd och buskar samt en fin kvällssol. Bostaden erbjuder en väl tilltagen altan med trätrall och plats för matbord och loungesoffa. Altanen är skönt omringad av en grönskande häck. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Koppers hjärta med de mesta man behöver inom behagligt avstånd. Matbutik, pizzeria, skola och förskola finns i området och Stenungstorg når du på ca 15 minuters promenad. Till Göteborg tar du dig på ca, 40 minuter med tåg eller buss. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Kalvehagsvägen 5, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Kalvehagsvägen 5

Fritidshus
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 850 000 kr
46 + 42 m²
6 rum
1 332 m² tomt

Nu finns möjligheten att njuta av livet i detta fina och mysiga hus i Kolhättan! Huset är högt beläget och har ett fantastiskt solläge där du kan njuta av solen långt in på kvällarna. Från så väl vardagsrummet som altanen kan du njuta av utsikten över havet och åkrarna. Huset har använts som fritidshus året om och nuvarande ägare har monterat en trapp invändigt samt gjort iordning källaren så nu finns det gott om utrymme för hela familjen i detta mysiga hus. Trots de få kvadratmetrarna på pappret så rymmer huset idag 4 sovrum, vardagsrum, kök, två wc, separat duschrum, bastu samt ett stort allrum i källaren. Tack vare ryggåstaket på entréplan har man ordentlig takhöjd, det i harmoni med de stora fönsterpartierna med fri vy över nejd och hav ger huset en fantastisk känsla. Huset är i bra skick och väl omhändertaget. Källarplan har nyligen inretts med en fuktsäker konstruktion och det senaste man gjort är att göra iordning duschutrymmet med nytt tätskikt. Så här har ni ett hus där ni kan flytta in och njuta av livet och utsikten! Utöver ett fint hus har man även en vacker trädgård. Här finns det vackra planteringar, fina stenmurar, stenlagda gångar, fruktträd och mycket mer. Trädgården har skapats för att vara både vacker och lättskött. För ytterligare en dimension på detta härliga ställe så tar du din kaffekopp och knatar upp för trappen på berget bakom huset och njuter av, om ens möjligt, ännu vackrare utsikt. Här har du ett bekvämt fritidshus där du inte behöver tänka på så mycket utan bara flytta in och sätt din egna prägel på det. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är ytterligare bekvämligheter som finns. En kort promenad från huset hittar du en härlig strand med badbrygga och nere vid färjeläget finner du även en småbåtshamn. Kolhättan bjuder på vackra och idylliska miljöer med både hav och skog. I närbelägna Ödsmål finns både skola och förskola och gymnasieskola hittar ni i centrala Stenungsund. 10 minuter bort ligger Stenungstorg med all typ av service du kan tänkas behöva och dessutom ett stort köpcenter längs med vattnet. Restauranger finns det många och kommunen är känd för sitt rika kulturutbud. I Kolhättan bor du dessutom med tillgång till alla Orusts och Tjörns idyller och pärlor inom räckhåll. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Plus
Kårehogen 338, Ellös, Orust kommun

Kårehogen 338

Villa
Ellös, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 995 000 kr
142 m²
6 rum
1 775 m² tomt

Välkommen till er perfekta familjevilla, ett bekvämt boende beläget i ett avkopplande och samtidigt tillgängligt läge. Med fyra rymliga sovrum, vardagsrum, 2 badrum samt allrum erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas. Här kan ni njuta av mysiga kvällar framför braskaminen i det stora vardagsrummet eller bara trivas tillsammans i den lättskötta trädgården som erbjuder möjligheter till både lek och avkoppling. Köket har renoverats av nuvarande ägare 2010 och har en modern look och gott om förvaringsutrymme och är både fint och praktiskt. Huset inrymmer på nedervåningen 1 sovrum med garderober med skjutdörrar längs ena väggen, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord, köket med god plats för matbordet, badrummet med bubbelbadkar samt tvättstuga med den praktiska groventrén. På ovanvåningen finns ett stort allrum perfekt för ytterligare tv-hörna eller varför inte för hemmakontoret, 3 sovrum i bra storlek varav ett har en klädkammare samt ytterligare ett badrum som här är utrustat med duschhörna, kommod, badrumsskåp och wc. För er som gillar att meka eller behöver extra förvaring finns det vidbyggda garaget. Här finns det plats både för bilen och en verkstadsdel. Med ett vattenburet värmesystem med solpaneler och vedpanna kan man hålla nere boendekostnaderna. Med endast en promenad på 700 meter till småbåtshamnen och 1 km till en underbar badplats finns det gott om möjligheter till utomhusaktiviteter och rekreation. Malö strömmar ligger i er direkta närheten och ger en unik naturupplevelse, ta bara färjan över till Malön och Flatön med sina vackra västkustmiljöer förhöjer känslan av att bo i harmoni med naturen. För den golfintresserade ligger Orust golfklubb, en modern, välskött seasidebana med linkskaraktär endast 200 m från huset. En kort bilfärd bort ligger Ellös - ett levande kustsamhälle med populär småbåtshamn, flera badplatser men också affärer, restauranger och service, här finns även skolor och förskolor. Välkommen att boka in er på visning!

Skredseröd 540, Henån, Orust kommun
  • Budgivning pågår

Skredseröd 540

Villa
Henån, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 750 000 kr
136 + 50 m²
5 rum
1,8 ha tomt

Välkommen till detta vackra och charmiga hus från 1934, beläget på en generös tomt om 18 000 kvadratmeter. En perfekt plats för den som drömmer om en egen gård i mindre skala och som vill utforska möjligheter till odling samt hålla mindre djur som får, getter eller höns. Här kan du njuta av att ta din egen ved från de egna träden på tomten, och skapa en mysig atmosfär i de kallare månaderna. På ovanvåningen erbjuds tre rymliga sovrum, ett välkomnande allrum samt ett stort badrum, vilket skapar en behaglig och funktionell boendemiljö. På nedervåningen finner du ett praktisk kök, en bekväm matplats en gäst wc och generösa utrymmen för både avkoppling och umgänge i det stora vardagsrummet. För den som uppskattar extra byggnader finns ett äldre förråd som är perfekt för förvaring av verktyg och virke samt en byggnad som tidigare fungerade som stall och idag agerar som ett praktiskt förråd. Här är möjligheterna många. Med bara 5 minuters bilresa till centralorten Henån finner du allt du behöver, från skolor, mataffärer, restauranger till banker och kommunala tjänster. Bra kommunikationer med en busshållplats som ligger precis utanför tomten. Dessutom ligger det populära varuhuset Göksäter bara 3 minuter bort. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en avkopplande och inspirerande miljö. Säljarna beskriver det som en mycket fridfull plats med kantarellställen runt hörnet. De har älskat den stora fantastiska trädgården med stora möjligheter samtidigt som de njutit av känslan av det gamla huset med sin karaktär och historia. Vill du uppleva idyllen och samtidigt ha närhet till det mesta? Detta är en kommande försäljning men är det erat nästa drömboende så kontakta mäklare Erik Wahlbro, 073-923 83 83, redan nu för mer information eller visning.

Tångräkans gård 2C, Getskär, Stenungsunds kommun
  • Tis 2 apr

Tångräkans gård 2C

Lägenhet
Getskär, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 560 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 649 kr/mån
41 290 kr/m²

På Tångräkans gård 2C hittar ni denna trivsamma tvåa med promenadavstånd till havet och härliga bad i Getskär. Lägenheten som är belägen på markplan är välplanerad med genomgående ljusa färger samt två härliga uteplatser som ger maximalt med sol. Här bor ni bekvämt i en lugn och stabil förening med närhet till grönområden, allmänna kommunikationer, skolor/förskolor och affärer. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Gläntans väg 15, Stora Höga, Stenungsunds kommun
  • Borttagen före visning

Gläntans väg 15

Villa
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
7 250 000 kr
182 + 106 m²
6 rum
1 159 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Bäckmans väg 5A, Hallerna, Stenungsunds kommun
Bäckmans väg 5A, Hallerna, Stenungsunds kommun, bild 2
Bäckmans väg 5A, Hallerna, Stenungsunds kommun, bild 3

Bäckmans väg 5A

Villa
Hallerna, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
10 500 000 kr
238 + 31 m²
7 rum
801 m² tomt

Denna fantastiska friliggande villa på Bäckmans väg är verkligen något utöver det vanliga. Med sina imponerande 238 kvadratmeter och ryggåstak får du en känsla av rymd och elegans från första stund. När villan uppfördes 2003 har man verkligen satsat på det bästa, vilket syns i varje detalj. Med en öppen planlösning och fint ljusinsläpp på båda våningsplanen blir varje rum inbjudande och trivsamt. Villan som endast haft en ägare sedan det byggdes är väl omhändertagen vilket också besiktningsprotokollet vittnar om. Dessutom är det mycket energieffektivt med både bergvärme och 48 st solpaneler på taket. Självklart finns det en laddbox för elbil. Njut av den makalösa havsutsikten över Hakefjorden från flera rum i huset, och låt dig bli imponerad av den vackra naturen som omger området. Ta en promenad längs de trevliga promenadstråken eller ta dig till Kåkenäs badplats på behagligt gångavstånd. Garaget är något utöver det vanliga, du når det inifrån huset vilket gör det både bekvämt och praktiskt. Dessutom finns det även möjlighet att ladda din elbil med den medföljande elbilsladdaren. Detta exklusiva hem erbjuder också en mysig eldstad, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Tack vare solcellsanläggningen kan du även njuta av lägre energikostnader och ett mer hållbart boende. Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Stenungsund har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Stenungsunds Arena är beläget ett stenkast från huset och Kåkenäs badplats når du på behagligt gångavstånd. Förskola och skola har du också på behagligt avstånd. Dessutom finns Stenungstorg med butiker, restauranger och apotek en bit bort från bostaden. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

  • Premium
  • Energieffektiv
Svanvik 151, Svanvik, Orust kommun

Svanvik 151

Villa
Svanvik, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
3 495 000 kr
110 + 65 m²
6 rum
372 m² tomt

Välkommen till detta härliga hus fullt av bekvämligheter och fina egenskaper som kommer att överträffa dina förväntningar. Beläget i ett av Svanviks mest populära område, bjuder detta hem in till en livsstil som kombinerar naturskön charm med praktiskt boende. Här bor du högt beläget och kan njuta av en strålande havsutsikt den vackra horisonten. Den rymliga uteplatsen i söderläge är det perfekta stället att koppla av och ta in solen samtidigt som du avnjuter de underbara vyerna över hav och land. Här blandas fritidshus med permanentbostäder, och du befinner dig bara en kort promenad från både en pittoresk badstrand och en charmig småbåtshamn. Huset erbjuder generösa utrymmen med fyra sovrum, perfekt för både familj och gäster. De stora umgängesytor och det imponerande uterummet om ca 40 kvm ger utmärkta möjligheter för underhållning och avkoppling året om. De två helkaklade badrummen, varav ett innehåller en avkopplande bastu, ger en touch av lyx till vardagen. Det vackra ek-köket från Marbodal, komplett med granitskiva och en imponerande köksö, är perfekt för trevliga matlagningsstunder tillsammans. Matplatsen i burspråket är en inbjudande plats att njuta av måltider medan du tar in omgivningens skönhet. Husets interiör är präglad av eleganta detaljer, inklusive fina gedigna trägolv och väggar klädda med liggande robust träpanel. Den öppna planlösningen och den härliga takhöjden med öppet till nock skapar en ljus och luftig atmosfär. I vardagsrummet finner du en värmande braskamin som ger en extra dimension av komfort och mysighet. För praktiska behov finns gott om förvaringsutrymme samt ett bekvämt garage i souterrängplanet. Denna bostad är perfekt som både permanentboende eller fritidsboende för er som söker komfort och fantastiska omgivningar. Kontakta mäklare Erik Wahlbro för visning.

Halltorpsvägen 20, Strandnorum, Stenungsunds kommun

Halltorpsvägen 20

Villa
Strandnorum, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 795 000 kr
55 m²
3 rum
1 329 m² tomt

Välkomna till denna charmiga och mysiga villa belägen i ett naturskönt området mitt emellan Hallerna och Strandnorum i Stenungsund. Med en stor naturtomt på 1329 kvadratmeter och ett fantastiskt solläge har du här möjligheten att skapa din husdröm. Huset, som är byggt på i ett plan, erbjuder en trivsam atmosfär och har en yta på 55 välplanerade kvadratmeter. Det finns tre rum att disponera, vilket ger dig gott om utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Bostaden erbjuder en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar och utomhusaktiviteter. Här kan du umgås med familj och vänner eller bara ta det lugnt och njuta av den vackra omgivningen. Bostaden är i behov av visst renoveringsbehov vilket ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel på bostaden och skapa ditt drömhem. Med sin naturnära omgivning och närhet till grönområden och vatten är detta en perfekt plats för den naturälskande familjen. I området finns förskola, skola samt Kåkenäs badplats på behagligt gångavstånd. Låt oss visa dig detta charmiga och soliga hem där du kan skapa din egen oas mitt i naturen. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Plus
Modistvägen 5G, Hallerna, Stenungsunds kommun

Modistvägen 5G

Lägenhet
Hallerna, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
5 104 kr/mån
35 746 kr/m²

Välkommen till Modistvägen 5G och denna välskötta lägenhet om 3 rum och kök. Här erbjuds en ljus och modern bostad vars stilrena ytskikt både imponerar och inspirerar. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och praktisk hall med bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, kontor, badrum och ett mysigt och stort sovrum med garderob och plats för dubbelsäng. Köket är socialt och öppet med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga och öppna vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och stora fönster. I badrummet finns toalett, dusch, kommod, handfat, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I köket hittar vi utgången till bostadens underbara balkong, sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Vid entrén finns också möjlighet att ta en kvällsfika och avnjuta en härlig kvällssol. Här bor du vid ett av Hallernas bästa lägen, med Stenungsunds Arena och Hallerna Skola inom gångavstånd. Stenungstorg ligger en cykeltur bort och Göteborg finns 40 minuter från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Stenungsund har att erbjuda.

  • Balkong
Kyrkvägen 22, Rönnäng, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
6 694 kr/mån
30 948 kr/m²

Mitt i det mysiga kustsamhället Rönnäng finns nu möjlighet att förvärva denna bostadsrätt med slående havsutsikt och hotellförmåner. Lägenheten har ytskikt i ljusa ljuva färger och den underbara utsikten över västerhavet avnjuts från såväl kök/allrum, sovrum som den väl tilltagna balkongen. Promenadavstånd till fin och populär badstrand, livsmedelsbutik, restauranger samt Rönnängs brygga med färjeläget som tar dig vidare ut i skärgården. Tjörns Havspensionat hyr ut lägenheten när den står till förfogande och ca 50% av hotellpriset går till ägaren. Ett riktigt smultronställe med god inkomstmöjlighet. Välkommen på visning!

  • Balkong
Skogsvägen 13, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Skogsvägen 13

Villa
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 995 000 kr
152 + 107 m²
6 rum
906 m² tomt

Stor och rymlig enplansvilla med källare i populärt område. Perfekt för familjen som vill ha gott om plats. Här finns även garage, en lättskött trädgård och ett härligt uterum. Promenadavstånd till allt du behöver - skolor, affär och kommunikationer. Njut av närheten till vacker natur och salta bad samtidigt som du har smidigt pendlingsavstånd till Göteborg. Kontakta mäklaren idag för mer information och boka en visning!

Dale 305, Ellös, Orust kommun

Dale 305

Villa
Ellös, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
6 495 000 kr
280 + 30 m²
12 rum
7 604 m² tomt

Välkommen till fantastiska Dale prästgård belägen på Orust nära hav och natur. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva ert drömhem från förra sekelskiftet, som inte bara är ett hem utan också en möjlighet att skapa er egen idylliska tillflyktsort. Detta vackra boningshus rymmer hela 12 rum, allt från eleganta salar för middagar till förmak, bibliotek, kontor och flertal sovrum. Köket är stort och rymligt med gott om utrymme för matlagning och samvaro. Till detta finns även ett stort gammeldags skafferi för förvaring av livsmedel och av allt ni kan tänkas behöva i köket. Genomgående i huset möts ni av storheten i byggnaden med sina stora rum och den ordentligt tilltagna takhöjden. Det är som att tiden har stått stilla på denna plats där den gamla konfirmationslokalen, om ca 72 kvm, fortfarande står kvar, tillbyggt till finns även ett garage om ca 12 kvm. Med sin stora yta kan den omvandlas till boende eller verksamhet efter eget tycke och smak. Vidare finns det också ett boningshus på ca 65 kvm från 1700-talet som är inrett med två sovrum, badrum, kök och vardagsrum. Här har arrendatorer och prästgårdens anställda bott under årens lopp. Dessa byggnader kan användas som en möjlighet att skapa ett generationsboende eller att hyra ut för extra inkomster. På tomten finns också ett magasin från 1700-talet som har bevittnat en mängd historiska händelser. Här kan man föreställa sig hur människor har arbetat och levt förr i tiden. Tomten är stor och fylld med frodig grönska, en härlig blandning av buskar, träd och olika fruktträd. Här finns gott om utrymme för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar, oavsett om du vill skapa din egna oas av planteringar eller ha en egen odling av grönsaker och örter. Dagens ägare har tagit hand om huset med största omsorg och har en stor passion för byggnadsvård. De har bevarat husets ursprungliga charm och karaktär samtidigt som vissa moderniseringar gjorts för att passa nutidens livsstil. Denna magnifika prästgård är i behov av fortsatt kärlek och omsorg för att fortsätta skina i all sin glans. Med en personlig touch och uppfriskande renoveringar kan du skapa en unik bostad som är anpassad efter dina behov och önskemål samtidigt som du bevarar byggnadens historiska karaktär. Läget på Orust, nära Stocken, gör detta till en drömplats för den som söker lugn och ro samtidigt som man vill ha närhet till både hav och natur. Här kan man skapa en verksamhet i form av bed-and-breakfast eller vandrarhem, eller bara njuta av en unik bostad som är som ingen annan. Så kom och upplev historien, naturen och möjligheterna på denna sagolika plats

  • Plus
Stora Höga, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Stora Höga

Tomt
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
950 000 kr
1 000 m² tomt

Med ett vackert och naturskönt läge erbjuds nu två tomter om ca 1000 - 1200 kvm styck. Förhandsbesked finns och tomterna kommer att styckas i samband med försäljning. Valet av husleverantör eller ett eget lösvirkeshus ligger hos köparen. Kostnad för V/A och el tillkommer. Inom bekvämt avstånd nås bland annat förskola/skola, mataffär samt härliga salta bad.

Doterödsvägen 13C, Centralt, Stenungsunds kommun

Doterödsvägen 13C

Radhus
Centralt, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 795 000 kr
120 m²
5 rum
164 m² tomt

Mitt i centrala Stenungsund finns nu möjlighet att flytta in i ett helt nytt radhus om 120 kvm. Med behagligt gångavstånd till all tänkbar service och fina möjligheter till att njuta av solen i härligt läge. Här planeras att uppföras fyra friköpta radhus från Mjöbäcksvillan, som med sin öppna och moderna planlösning bäddar för fina stunder tillsammans med familj och vänner i detta ståtliga 2-plans radhus. Priset avser en totalentreprenad inkl. bl.a vatten och avlopp, inredd övervåning, två helkaklade badrum och kök från Vedum. Se nedan under övrigt vad som ingår i totalpriset. Husets storlek är 120 kvm fördelat på två plan. Markarbetena är varsamt anpassade till den trevliga utomhusmiljön och i priset ingår asfalterad parkering, stenbelagd entré, färdig altan och grovplanerad tomt. Tomten säljs med färdigt huspaket från Mjöbäcksvillan, där separat entreprenadavtal tecknas med Mjöbäcksvillan. Alla bilder är illustrationsbilder ska bara ses som inspiration då de kan innehålla tillval. Vid nybyggnation så är det tomtpriset man betalar lagfart på och inte den totala kostnaden för byggnationen. En annan fördel med nyproduktion är att man inte heller betalar någon fastighetsavgift på nyproduktion. För att projektet ska genomföras krävs att 3 av 4 tomter säljs innan byggstart. Läget på Doterödsvägen är mycket bra med gångavstånd till tåg, busstation, förskola och skola. Stenungstorg med butiker, apotek och restauranger når du på ca. 10 minuters promenad. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Doterödsvägen 13B, Centralt, Stenungsunds kommun

Doterödsvägen 13B

Radhus
Centralt, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 795 000 kr
120 m²
5 rum
162 m² tomt

Mitt i centrala Stenungsund finns nu möjlighet att flytta in i ett helt nytt radhus om 120 kvm. Med behagligt gångavstånd till all tänkbar service och fina möjligheter till att njuta av solen i härligt läge. Här planeras att uppföras fyra friköpta radhus från Mjöbäcksvillan, som med sin öppna och moderna planlösning bäddar för fina stunder tillsammans med familj och vänner i detta ståtliga 2-plans radhus. Priset avser en totalentreprenad inkl. bl.a vatten och avlopp, inredd övervåning, två helkaklade badrum och kök från Vedum. Se nedan under övrigt vad som ingår i totalpriset. Husets storlek är 120 kvm fördelat på två plan. Markarbetena är varsamt anpassade till den trevliga utomhusmiljön och i priset ingår asfalterad parkering, stenbelagd entré, färdig altan och grovplanerad tomt. Tomten säljs med färdigt huspaket från Mjöbäcksvillan, där separat entreprenadavtal tecknas med Mjöbäcksvillan. Alla bilder är illustrationsbilder ska bara ses som inspiration då de kan innehålla tillval. Vid nybyggnation så är det tomtpriset man betalar lagfart på och inte den totala kostnaden för byggnationen. En annan fördel med nyproduktion är att man inte heller betalar någon fastighetsavgift på nyproduktion. För att projektet ska genomföras krävs att 3 av 4 tomter säljs innan byggstart. Läget på Doterödsvägen är mycket bra med gångavstånd till tåg, busstation, förskola och skola. Stenungstorg med butiker, apotek och restauranger når du på ca. 10 minuters promenad. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Doterödsvägen 13D, Centralt, Stenungsunds kommun

Doterödsvägen 13D

Radhus
Centralt, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 995 000 kr
120 m²
5 rum
523 m² tomt

Mitt i centrala Stenungsund finns nu möjlighet att flytta in i ett helt nytt radhus om 120 kvm. Med behagligt gångavstånd till all tänkbar service och fina möjligheter till att njuta av solen i härligt läge. Här planeras att uppföras fyra friköpta radhus från Mjöbäcksvillan, som med sin öppna och moderna planlösning bäddar för fina stunder tillsammans med familj och vänner i detta ståtliga 2-plans radhus. Priset avser en totalentreprenad inkl. bl.a vatten och avlopp, inredd övervåning, två helkaklade badrum och kök från Vedum. Se nedan under övrigt vad som ingår i totalpriset. Husets storlek är 120 kvm fördelat på två plan. Markarbetena är varsamt anpassade till den trevliga utomhusmiljön och i priset ingår asfalterad parkering, stenbelagd entré, färdig altan och i övrigt lämnas tomten grovplanerad. Tomten säljs med färdigt huspaket från Mjöbäcksvillan, där separat entreprenadavtal tecknas med Mjöbäcksvillan. Alla bilder är illustrationsbilder ska bara ses som inspiration då de kan innehålla tillval. Vid nybyggnation så är det tomtpriset man betalar lagfart på och inte den totala kostnaden för byggnationen. En annan fördel med nyproduktion är att man inte heller betalar någon fastighetsavgift på nyproduktion. För att projektet ska genomföras krävs att 3 av 4 tomter säljs innan byggstart. Läget på Doterödsvägen är mycket bra med gångavstånd till tåg, busstation, förskola och skola. Stenungstorg med butiker, apotek och restauranger når du på ca. 10 minuters promenad. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Markärrsvägen 1, Höviksnäs, Tjörns kommun

Markärrsvägen 1

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
7 355 kr/mån
27 708 kr/m²

Nu finns möjlighet att bosätta sig i en lägenhet med Höviksnäs bästa läge. Här har ni en fräsch lägenhet i markplan på gaveln av huset. Lägenheten om 3 rum och kök är smart planerad med öppet mellan kök och vardagsrum så matplatsen blir en länk mellan utrymmena och soffgruppen har en självklar plats i lägenheten. De stora sovrummet rymmer enkelt dubbelsängen och nattduksborden, här finns även 5 garderober för god förvaring. Det mindre sovrummet rymmer en enkelsäng och skrivbord. Helkaklat och frsächt badrum i ljusa sobra färger, här finns allt ni behöver med tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc, kommod och spegelskåp. Entréhallen har praktisk klinker på golvet och fler garderober och plats för hatthyllan utöver det. Lägenhetens placering i området blir optimal då man har sovrummet mot morgonsolen så rummet är svalt och skönt på sommarkvällarna. Här i änden på huset och området har du även solen från tidig eftermiddag till sen kväll på uteplatsen så det är inte för intet de boende kallar just detta hus för solsidan. Uteplatsen som har utgång från vardagsrummet är har betongplattor för enkel skötsel och är så pass stor att man enkelt kan ha ett par pallkragar för odling. Balkongen från lägenheten ovanför agerar som tak för uteplatsen vilket blir ett perfekt väderskydd för kanske en sovande bebis i vagn precis utanför vardagsrummet. Från uteplatsen har man även en utsikt över området och lekplatsen. Höviksnäs är ett populärt område för både barnfamiljer och äldre. I föreningen är det blandade åldrar. I direkt närhet till området finns Tångeröds förskola och en kort bit på cykelvägen kommer man till Fridas hage som är en F-5 skolan och bortom den finns högstadiet 6-9 på Häggvallsskolan. Går man istället åt andra hållet på cykelvägen kommer ner till det vackra gamla delen av Höviksnäs där det finns en stor småbåtshamn och även en av Tjörns kanske finaste badplatser Låka ligger inte långt från lägenheten. Parkeringen till lägenheten finns i direkt anslutning till entrén och förrådsbyggnaden ligger ett få meter från uteplatsen. Så här har vi verkligen ett praktiskt och bekvämt boende i en härlig miljö. Letar du ett problemfritt och lättskött boende men inte vill kompromissa med uteplats och närheten till havet så är detta helt rätt för dig. Kontakta mäklare Erik Wahlbro direkt för mer information och visning.

  • Uteplats
Älgvägen 10, Myggenäs, Tjörns kommun

Älgvägen 10

Villa
Myggenäs, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
3 825 000 kr
141 + 18 m²
5 rum
806 m² tomt

Med ett perfekt läge i centrala Myggenäs finner ni detta välplanerade och rymliga hus. När ni stiger in i huset möts ni av en hall i ljusa toner. Vill man värma sig efter en regnig och kall dag tar ni direkt till höger via det helkaklade badrummet in i bastun. Vidare in i huset till höger finner ni köket. Här finns gott om plats för ett stort matbord samt bra med avställningsytor. Bredvid köket har ni en tvättstuga och groventré där ni lätt kan ta er ut till trädgården. Husets mittpunkt är vardagsrummet med sin fantastisk umgängesyta där både matsalsdel och soffgrupp ryms. I vardagsrummet har vi även en av husets värmekällor i form av den öppna spisen. Vardagsrummet har öppet till nock och stora fönsterpartier som ger en ljus och härlig känsla. Sällskapsytan expanderas ännu mer när ni öppnar upp skjutdörren till baksidans altan med pool. Baksidan av huset inrammas av växtlighet och här kan ni njuta av familjens privata sfär i lugn och ro. Havsutsikten från pool däcket går heller inte av för hackor. Huset har hela fyra sovrum varav tre av dem är samlade i en del av huset samt det fjärde ligger i anslutning till vardagsrummet. I sovrumsdelen finner ni även husets andra badrum som totalrenoverades år 2017 med klinker och kakel. I Myggenäs har ni nära till mycket. Här tar ni er lätt till både skola, förskola, mataffär, bank, gym, apotek samt många härliga bad inom cykelavstånd. Vare sig om ni jobbar i Stenungssund eller inne i Göteborg finns goda pendlingsmöjligheter härifrån.

Visar 1 - 25 av 34