Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tuvullsvägen 7, null, Stenungsunds kommun

Tuvullsvägen 7

Villa
Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 100 000 kr
114 + 47 m²
5 rum
793 m² tomt

Välkommen till detta lättskötta enplanshus beläget på en återvändsgata i ett naturnära och familjevänligt område. Här finns möjlighet till upp till fyra sovrum, perfekt för den växande familjen. Den stora insynsskyddade altanen bjuder in till härliga sommarkvällar och den generösa gräsmattan ger gott om plats för lek och spel. Med modern utrustning och samtliga sovrum belägna på samma våning erbjuder detta hem både komfort och bekvämlighet. Den trygga återvändsgränden gör det till ett säkert val för barnfamiljer och det närbelägna garaget ger extra utrymme för både bilen och förvaring. Centralt beläget i Stenungsund, är detta en idealisk plats att kalla hem. Med en total bostadsyta på 114 kvadratmeter och en lättskött tomt på 793 kvadratmeter finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Renoveringarna som genomförts under åren, inklusive takbyte, renovering av gästtoalett och tvättstuga samt nya fönster och badrum, bidrar till att detta hus är i gott skick. Missa inte chansen att få bo i detta trevliga enplanshus med alla bekvämligheter i ett fantastiskt läge. Från Tuvullsvägen har du nära till allt så som förskola, skolor, Stenungsunds Arena, badplats, busshållplats och Stenungstorg. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Rosens väg 19, Getskär, Stenungsunds kommun
  • Sön 28 apr

Rosens väg 19

Villa
Getskär, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 995 000 kr
92 + 10 m²
3 rum
2 984 m² tomt

Denna unika friliggande villa i Stora Höga erbjuder en härlig havsutsikt som få kan motstå. Med en betydande renoveringspotential har du möjligheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Den generösa tomten sträcker sig närmare 3000 kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för både lek och avkoppling. Generös detaljplan gäller i området. Förutom huvudbyggnaden finns en praktisk carport som rymmer bilen och en enklare vidbyggd lägenhet för uthyrning eller övernattande gäster. Perfekt för att skapa extra inkomst eller för att ta emot vänner och familj på besök. En extra bonus är det charmiga växthuset som ger möjlighet till odling av egna grönsaker och blommor. Den lummiga trädgårdstomten ger en känsla av lugn och ro samtidigt som den bjuder på vacker grönska och blomsterprakt. Ett stort plus är att du har gångavstånd till den populära Getskärs badplats där du kan njuta av sommardagar vid havet. Med sin härliga havsutsikt, generösa tomtyta och möjligheten att skapa ditt drömhem är detta verkligen ett unikt tillfälle. Ta chansen att förvandla detta hus till ditt eget personliga paradis vid havet. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

  • Plus
Kristinedal 69, Kristinedal, Stenungsunds kommun
  • Tis 23 apr

Kristinedal 69

Lägenhet
Kristinedal, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 295 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 150 kr/mån
26 229 kr/m²

Välkommen till Kristinedal 69, ett bekvämt och centralt boende med närhet till det mesta. I den rymliga hallen på entréplan har ni gott om plats för jackor och skor. Ta därefter trappan upp och ni möts av ett stort och socialt vardagsrum med gott om plats för soffa och tv-bänk. Från vardagsrummet når du en härlig balkong i söderläge. Här har ni en plats som erbjuder gott om sol och utrymme för en matgrupp. Morgonsolen hittar ni på bostadens framtida där det finns en trevlig altan där ni kan slå er ner och inta frukosten. Vidare finns ett stilrent kök med rejäl köksbänk, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Lägenheten har dessutom två sovrum samt ett badrum i kombination med tvättdel. Här bor ni i en trygg förening med ett centralt läge. Matbutik och busshållplats ligger endast en kort promenad bort. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Stenungsund har att erbjuda. Välkommen att kontakta ansvarig mäklar Emma Andersson, 0703-81 66 47, redan idag för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lövsångarevägen 7, Myggenäs, Tjörns kommun
  • Sön 28 apr

Lövsångarevägen 7

Villa
Myggenäs, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 500 000 kr
123 + 150 m²
5 rum
806 m² tomt

Välkommen till populära och behagliga Myggenäs, där detta fantastiska hus väntar på att bli ditt nya hem. Här bor ni mitt i ett trevligt område, inom bekvämt avstånd till butiker, skolor, lekplatser, marinor och naturen. Detta rymliga hus erbjuder gott om plats för hela familjen med flera sovrum, ett mysigt allrum, ett hobbyrum och ett generöst garage. Tomten är plan och lättskött, perfekt för lek och trädgårdsdrömmar. Dessutom har ni ett ljust och fint uterum med skjutglaspartier från golv till tak som förlänger sommarkvällarna. Husets planlösning är praktiskt utformad med tre sovrum, allrum, ett stort helkaklat badrum, en gäst-WC, vardagsrum och kök på entréplan. Källaren rymmer en stor gillestuga som kan delas av med vikdörrar, en rymlig tvättstuga, duschrum, två stora rum, verkstad och gott om förrådsutrymme under garaget. Här finns potential att anpassa källaren efter era behov. Myggenäs är en uppskattad och vacker plats, med flera fina lekplatser, belysta motionsspår, utegym, fotbollsplan samt en F-5 skola. Nära huset hittar ni även Myggenäs och Almösunds marinor för båtentusiasterna och ytterligare en kort promenad bort ligger Almöns sandstrand och hopptorn för badälskaren. Med goda kommunikationer till både Stenungsund och Göteborg, erbjuder Myggenäs pendelbussar med regelbundna avgångar till Göteborgs centrum från Myggenäs korsväg. Detta är en kommande försäljning men är detta huset för er så tveka inte på att höra av er redan nu! Säljaren önskar lämna huset framåt sommaren. Varmt välkommen att kontakta Erik Wahlbro, 073-923 83 83, för mer information eller bokning av visning

  • Plus
Spekeröds apleröd 203, Spekeröd, Stenungsunds kommun

Spekeröds apleröd 203

Tomt
Spekeröd, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 395 000 kr
1 063 m² tomt

I Spekeröd finns nu äntligen en möjlighet för dig att förverkliga dina drömmar genom att bygga nytt på denna härliga tomt i lugnt och fridfullt läge. Adressen är lantligt belägen med utsikt över åkrar och ängar. Du bor med närhet till av och påfart till E6 mot Göteborg och Strömstad. Skola, golfbana och trevliga naturområden har du på gångavstånd från tomten. Dessutom når du Stora Höga med matbutik, apotek, gym och restauranger inom 5 minuter med bil. Tomten har ett beviljat förhandsbesked. Köpare behöver anlägga djupborrad brunn. Avlopp ansluts via gemensamhetsanläggning mot en anslutningsavgift om ca. 100 000 kr. El och fiber finns vid tomtgräns, inte anslutet. Offertförslag & huskalkyl att ta del av, kontakta nedan för information. Tomten är knuten till A-hus, men inte till någon specifik husmodell. För mer info kring A-hus kontakta ansvarig hussäljare: William Engsfelt - [email protected] - 0705648022 Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Lundby 221, Spekeröd, Stenungsunds kommun

Lundby 221

Tomt
Spekeröd, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 295 000 kr
1 027 m² tomt

I Spekeröd, endast en välriktad drive från golfbanan, finns nu äntligen en möjlighet för dig att förverkliga dina drömmar genom att bygga nytt på denna härliga tomt i lugnt och fridfullt läge. Adressen är lantligt belägen med härliga vidder över åkrar och ängar. Du bor med närhet till av och påfart till E6 mot Göteborg och Strömstad. Skola, golfbana och trevliga svamp och naturområden har du på behagligt svstånd från tomten. Dessutom når du Stora Höga med matbutik, apotek, gym och restauranger inom 5 minuter med bil. Tomten har ett beviljat förhandsbesked. Köpare behöver anlägga egen djupborrad brunn och del i gemensamt avlopp (minireningsverk) El och fiber finns vid tomtgräns, inte anslutet. Offertförslag & huskalkyl att ta del av, kontakta nedan för information. Tomten är knuten till A-hus, men inte till någon specifik husmodell. För mer info kring A-hus kontakta ansvarig hussäljare: William Engsfelt - [email protected] - 0705648022 Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Ejdergatan 7, Strandnorum, Stenungsunds kommun
  • Sön 21 apr

Ejdergatan 7

Radhus
Strandnorum, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
5 495 000 kr
125 + 86 m²
7 rum
470 m² tomt

Välkommen till denna elegant designade 60-talsvilla i Strandnorum i Stenungsund. Här hittar du allt du kan önska dig för en bekväm och lyxig vardag. Med sin imponerande storlek på 125+86 kvadratmeter och möjlighet till 5 sovrum, är detta hemmet som passar perfekt för den stora familjen. Det första som möter dig är det unika blanka besiktningsprotokollet som garanterar att allt är i toppskick. Inget behöver göras, bara att flytta in och njuta av det fantastiska boendet. Den öppna och välplanerade layouten ger en modern och luftig atmosfär. Det inglasade uterummet som du når från vardagsrummet blir som ett extra rum där du kan koppla av och njuta av trädgårdens lugn och ro. Låga driftskostnader och ett garage för att underlätta vardagen gör detta hem ännu mer attraktivt. Du behöver inte kompromissa på något sätt när du väljer detta hem. Här får du allt du kan önska dig och lite till. Strandnorum är en mycket trivsam och populär del av Stenungsund som uppskattas högt av barnfamiljer. Inom gångavstånd ligger Kåkenäs badplats och en cykeltur bort hittar man även Stenungstorg. Busshållplats för pendling till Göteborg har du på gångavstånd. I området finns dessutom fina skogsområden, förskola, skola och lekpark. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

  • Plus
  • Energieffektiv
Solgårdsterrassen 14, Centralt, Stenungsunds kommun

Solgårdsterrassen 14

Lägenhet
Centralt, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
3 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/8
5 563 kr/mån
44 888 kr/m²

Välkommen till Solgårdsterrassen och denna moderna och centralt belägna trerumslägenhet med en härlig utsikt över Hakefjorden. Med sin öppna planlösning och ljusa ytskikt ger denna och välplanerade bostad en känsla av rymd och trivsel. Lägenheten som stod inflyttningsklar 2022 avger fortfarande en känsla av att den är helt ny. Ytorna är fördelade på en hall, två sovrum, vardagsrum, badrum och ett öppet och härligt kök. I vardagsrummet finns möjlighet att sätta upp en innervägg för ytterligare ett sovrum om man så önskar. Den inglasade balkongen i västerläge bjuder in till härliga stunder i solen medan du njuter av den vackra utsikten. Belägen på andra våningen och i ett bra läge erbjuder denna bostad både närhet till stadens puls och en lugn atmosfär. Med modern utrustning samt ett förråd i källarplan är alla praktiska behov väl tillgodosedda. Låt denna unika möjlighet till ett bekvämt och stilfullt boende i Stenungsund inte gå dig förbi. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Högaskog 109, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Högaskog 109

Villa
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 695 000 kr
50 + 17 m²
2 rum
2 083 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välskötta lilla enplanshus beläget i natursköna Högaskog mitt emellan Stora Höga och Jörlanda. Här finner du en perfekt kombination av lantlig idyll och modern bekvämlighet. Med en stor tomt på hela 2083 kvadratmeter erbjuder denna pärla gott om utrymme för att förverkliga dina drömmar om en utbyggnad eller stort garage. Den trevliga uteplatsen bjuder på generösa soltimmar och är perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. Utanför husknuten finns även svampskogen, vilket ger möjlighet till underbara promenader och sköna utflykter i naturen. Inne i bostaden möts du av ett ljust och fräscht hem med en yta fördelat på 50 kvadratmeter. Här finns två välplanerade rum, ett sovrum och ett vardagsrum som erbjuder flexibilitet och komfort. Renoveringar har löpande genomförts, inklusive en ny altan (2017) och ett nytt badrum (2016). 2024 har även sett en uppgradering med nya kyl- och frysskåp. För att göra vardagen ännu smidigare finns en carport med förråd, vilket ger gott om plats för både bil och förvaring. Detta är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva ett litet, charmigt och naturnära boende i bra skick. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Skräddarevägen 16, Hallerna, Stenungsunds kommun

Skräddarevägen 16

Villa
Hallerna, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
6 495 000 kr
135 + 60 m²
4 rum
795 m² tomt

Välkommen till detta smakfulla hem, byggt med omsorg och elegans år 2008. Beläget i Hallerna, ett av Stenungsunds mest eftertraktade områden, erbjuds här ett hus med tidlös charm och komfort. Huset har genomgående behagliga färgval samt golvvärme i hela huset. Den generösa takhöjden i vardagsrummet bidrar till en luftig känsla i bostaden samtidigt som de stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus. Huset erbjuder tre sovrum samt ett smakfullt Vedumkök med vitvaror från Husqvarna. Huset har en trevlig gästtoalett i anslutning till hallen samt ett större badrum med badkar. Huset vänder sig till dig som ställer stora krav på din boendemiljö och vill spendera tiden tillsammans med vänner och familj istället för att fixa och bygga på ditt hus. Utomhus erbjuder detta hem en verklig fristad för avkoppling och rekreation. Ett spabad väntar på att du ska sänka dig ner och låta vardagens stress smälta bort. Alternativt låter du dina gröna fingrar få utlopp för sin kreativitet i det intilliggande växthuset. Som pricken över i har huset även ett dubbelgarage. Så oavsett om du behöver extra utrymme för dina hobbyer, en verkstadsplats för dina projekt eller bara en plats att parkera dina fordon är husets dubbelgaraget den perfekta lösningen. På Skräddarevägen 16 bor du lugnt, otrafikerat och barnvänligt med närhet till förskola, skola och trevliga promenadstråk. Stenungsunds Arena ligger inom gångavstånd och du hittar även Stenungstorg med butiker, restauranger, apotek och vårdcentral en cykeltur bort. Göteborg ligger ca 40 minuters bilresa från bostaden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emma Andersson 0703-81 66 47 för intresseanmälan och mer information.

  • Energieffektiv
Långliden 1, Myggenäs, Tjörns kommun
  • Sön 21 apr

Långliden 1

Villa
Myggenäs, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 750 000 kr
128 + 8 m²
6 rum
805 m² tomt

I omtyckta Myggenäs hittar ni denna välplanerade enplansvilla med rogivande havsutsikt. Det är en lugn och solig plats med lite trafik och flera stränder och småbåtshamnar inom räckhåll. Detta är ett hus som passar så väl för äldre som vill ha ett lättskött och bekvämt boende i ett plan som för barnfamiljen. Bara 500 meter från huset hittar ni Myggenäs skola (F-5). Detta praktiska enplanshus utstrålar rymd och luftighet. Ett rymligt vardagsrum och en vacker matsalsdel med havsutsikt skapar den perfekta stämningen. En vacker kakelugn i mitten av huset lovar skön värme under kyliga kvällar. Det stilrena och funktionella köket rymmer även en matplats i burspråket. Huset har dessutom två väl tilltagna badrum – ett med badkar och det andra med dusch. Tillsammans med en praktiskt tvättstuga med separat ingång kombinerar detta hem på ett smidigt sätt enkelhet och komfort. Här har man inte bara bra utrymmen utan huset har även uppdaterats med ett vattenburet värmesystem med bergvärme vilket kommer ge god boendeekonomi. Med tre sovrum (med potential för ytterligare ett sovrum i nuvarande matsalen) och en genomtänkt planlösning kan man ha en separat barn-/gästdel med två sovrum, ett badrum och ett allrum i ena delen av huset. Samtidigt som det största sovrummet och ett badrum finns på motsatt sida av huset. Utanför entrén har ni den underbara uteplatsen där ni kan njuta av solen och utsikten över havet. Den avskilda baksidan erbjuder en mysig och frodig plats där barnen kan leka eller där ni kan skapa er egna privata oas. Den lilla, lättskötta trädgården ger gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. På tomten finns också ett garage för din bil och ett extra förråd i bakkant av garaget. Myggenäs är ett mycket eftertraktat område som uppskattas av invånare under alla livets skeden – och det är lätt att förstå varför! Njut av närheten till havet, flera lekplatser och alla bekvämligheter du kan tänka dig. Området har blandade åldrar men det är många barnfamiljer som bor och trivs här. Området stoltserar med en väletablerad matbutik med restaurang, fiskdisk och chark. Almö Centrum erbjuder ett gym, hälsovårdscenter, apotek och bank. Utmärkta transportförbindelser till Stenungsund och Göteborg finns, med en busshållplats på bara 7 minuters promenad från huset. Vid den närmaste stranden, Tångens badplats, finns också en småbåtshamn och ligger lite drygt en kilometer bort. Flera större stränder som Almön och Låka är lättillgängliga med cykel eller bil. Kontakta, Erik Wahlbro, för mer information och visning! Välkommen till ert nya hem!

  • Plus
Hällungevägen 48, Svenshögen, Stenungsunds kommun

Hällungevägen 48

Lägenhet
Svenshögen, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 150 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/2
4 182 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till Hällungevägen 48! Här möts ni av ett boende i gott skick. En trivsam känsla dröjer sig kvar i en även efter man har lämnat den här lägenheten. Bostaden erbjuder en boyta om 69 kvadratmeter som fördelas på två rum, kontorsdel samt ett kök. Dessutom är detta en lägenhet med stora sällskapsytor mellan kök och vardagsrum men även med en härlig uteplats. Lägenheten är attraktivt belägen i Svenshögen, med närhet till Hällungen och dess badplats med även på behagligt avstånd till Stenungsund– perfekt för dig vill bo lantligt och samtidigt ställer höga krav på den omgivande miljön. Här bor du lika nära djur och natur som kommunikationer in mot Stenungsund, Göteborg, Ljungskile och Uddevalla. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706 - 51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

  • Uteplats
Björkvägen 13, Svanesund, Orust kommun

Björkvägen 13

Villa
Svanesund, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 450 000 kr
115 + 34 m²
5 rum
899 m² tomt

Välkommen till detta praktiska enplanshus med en perfekt planlösning och alla fyra sovrum belägna på samma våning. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område, med närhet till kommunikationer för en smidig vardag. Det invändiga har genomgått en nylig renovering, vilket ger bostaden en modern och fräsch känsla. Här finner du ett sprillans nytt kök, ett stilrent badrum och en praktisk tvättstuga – allt för att underlätta din vardag. Exteriört finns det visst renoveringsbehov, men låt inte det avskräcka dig. Med en stor och lättskött trädgårdstomt har du möjlighet att skapa din egna gröna oas och förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Här finns plats för både studsmatta och växthus för den som önskar. Björkvägen är en populär återvändsgata, vilket bidrar till en ostörd och trygg miljö för både barn och vuxna. Dessutom finns det ett vidbyggt garage med förråd för att skydda din bil från väder och vind. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem ett bekvämt och praktiskt boende i en trevlig miljö. Missa inte chansen att bli ägare till denna välplanerade friliggande villa på 115 kvadratmeter. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Hermans lycka 3, Timmervik, Stenungsunds kommun
  • Tis 23 apr

Hermans lycka 3

Villa
Timmervik, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
3 199 000 kr
64 m²
2 rum
1 355 m² tomt

Välkommen till din framtida oas i Timmervik – en plats där sommardrömmar blir verklighet eller ett året runt-boende nära havet. Vid första ögonkastet ser huset nätt ut från utsidan, men när du kliver in möts du av en ljus och inbjudande atmosfär. Ett härligt vardagsrum välkomnar dig med en sprakande kamin, perfekt för mysiga kvällar. Köket med matplats samt det intilliggande uterummet erbjuder en plats för gemenskap med nära och kära. Gäststugan på tomten är perfekt för besökare eller kanske som kontor. Parkering är aldrig ett problem, här finns det gott om plats på tomten eller i garaget för att skydda din bil mot väder och vind. Omgivningen bjuder på en fantastisk natur med promenadstigar och svampskog. En kort promenad från huset finner du bland annat småbåtshamn och härliga salta bad från såväl strand, klippor som brygga. I närområdet finner du Aröds Golfbana och Kungälv med Kongahälla Center. Pendla till Göteborg kan du göra från Kode, endast 10 minuter med bil från huset, med både tåg och expressbuss. Annonsen kommer inom kort att kompletteras med driftkostnader och besiktningsprotokoll. Vid frågor eller för att anmäla intresse kontakta ansvarig mäklare Emma Andersson, 0703-81 66 47.

  • Plus
Bråland 338, null, Stenungsunds kommun

Bråland 338

Villa
Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 995 000 kr
295 + 65 m²
5 rum
1 707 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade enplansvilla belägen i natursköna Bråland. Med en imponerande boyta på 230 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Den tilltagna takhöjden skapar en luftig och ljus atmosfär. Med modern utrustning och bekvämligheter är detta hem redo för att möta dagens krav. Det stora köket erbjuder en idealisk plats för matlagning och social samvaro. Garaget rymmer bekvämt flera bilar och ger extra utrymme för förvaring. Ovanpå garaget finns en fullutrustad lägenhet om ca 65 kvm (2 rok), optimalt för generationsboende eller uthyrning. Uteplatserna runt huset bjuder på många soltimmar och är perfekt för avkoppling och trevliga stunder med vänner och familj. Omringad av naturen finns det fantastiska möjligheter till friluftsliv och avkoppling men ändå med närhet till både skolor, Stora Höga, E6:an och pendelstation.

Novavägen 2G, Jörlanda, Stenungsunds kommun

Novavägen 2G

Lägenhet
Jörlanda, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 400 000 kr
123 m²
5 rum
8 244 kr/mån
19 512 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt med en härlig radhuskänsla! Här får du möjligheten att äga ett boende som ger dig husliknande komfort utan att behöva ta på dig ansvaret som följer med. Detta är verkligen ett hem där du bara kan flytta in och njuta av vardagen medan barnen tryggt leker utanför dörren. Bostaden är smart fördelad på två plan, med den mer privata sovdelen på övre våningen och de gemensamma utrymmena på entréplanet. För närvarande finns tre sovrum, men det finns möjlighet att skapa ännu ett sovrum om så önskas. De två badrummen, ett på varje våning, underlättar vardagens rutiner. På båda sidor av huset finns altaner av generös storlek, vilket ger dig möjlighet att möblera utomhusutrymmet efter din egen smak och stil. Läget är mycket praktiskt med närhet till kommunikationer, skolor, mataffärer och inte minst havet. Dessutom ingår ett garage i bostaden, vilket underlättar vardagen för den bilburna. Missa inte chansen att bli ägare till detta bekväma och välskötta hem. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Hästhagsvägen 9H, Ucklum, Stenungsunds kommun

Hästhagsvägen 9H

Lägenhet
Ucklum, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 050 000 kr
71,9 m²
3 rum
vån 2/2
3 154 kr/mån
28 512 kr/m²

Denna naturnära och barnvänliga hörnlägenhet är perfekt för den som söker ett hem i harmonisk miljö. Med sin trevliga balkong i sydvästläge kan du njuta av soliga eftermiddagar och kvällar i lugn och ro. Bostaden erbjuder gott om utrymme att trivas i. Lägenheten är belägen på andra våningen, vilket ger en skön avskildhet. Här bor du på Hästhagsvägen i Ucklum, en charmig ort som erbjuder närhet till både natur och sjö. Med endast två våningar i byggnaden ges en känsla av trygghet och gemenskap. Förutom den härliga balkongen finns även tillgång till parkeringsplats, vilket är en bekväm fördel för boende i området. Denna bostadsrättslägenhet är en perfekt kombination av både funktion och komfort, med ett neutralt och professionellt uttryck som passar alla smaker. Missa inte chansen att bli ägare till detta attraktiva hem i Ucklum!

  • Plus
  • Balkong
Timmermansvägen 1, Hallerna, Stenungsunds kommun

Timmermansvägen 1

Villa
Hallerna, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
5 995 000 kr
178 m²
7 rum
936 m² tomt

Välkommen till denna rymliga familjevilla i ett attraktivt område. Här finner du en välrenoverad fastighet som erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Det generösa boendeområdet sträcker sig över två våningar och har genomgått omfattande renovering. På bottenvåningen möts du av en ljus och inbjudande hall, som leder dig vidare på denna våning. Här finner du också ett modernt kök med högkvalitativa vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Intill köket finns en rymlig matplats, perfekt för gemensamma måltider eller trevliga tillställningar. På övre våningen finns sovrummen, alla i generösa storlekar och med gott om naturligt ljus. Här finner du också ett stilrent badrum med moderna bekvämligheter. Fastigheten har även fördelen av ett garage, vilket ger extra förvaringsutrymme och skydd för ditt fordon. Utanför huset finns en välskött trädgård, perfekt för utomhusaktiviteter eller avkoppling under soliga dagar. Denna villa är belägen i ett populärt område, med närhet till skolor och kommunikationer. Här erbjuds en bekväm och trivsam livsstil för hela familjen. Varmt välkommen att boka en visning och upptäcka denna fantastiska familjevilla själv.

Uppegårdsvägen 58, Kopper, Stenungsunds kommun

Uppegårdsvägen 58

Lägenhet
Kopper, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 750 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/4
6 471 kr/mån
22 013 kr/m²

Här finner du en lägenhet som är i mycket fint skick där du inte behöver göra mer än att flytta in. På Uppegårdsvägen 58 hittar vi denna lägenhet om 79,5 kvm där där skicket inte lämnar något övrigt att önska. Det råder ingen tvekan om att den här bostaden är välplanerad – här får man känslan av att varje kvadratmeter sitter på exakt rätt ställe. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor och inbjudande hall med bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett ljust och harmoniskt sovrum med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är nylige renoverat och ljust med generösa arbetsytor, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Det öppna och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Dessutom finns ett helkaklat badrum med toalett, dusch, kommod, handfat, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en balkong som erbjuder fina möjligheter till avkoppling och umgänge i friska luften. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord. Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Stenungsund har att erbjuda – perfekt för dig som söker ett äldre boende i oslagbar omgivning! Här bor du i vackra kvarter med kort promenadavstånd till exempelvis kommunikationer, shopping och matvarubutik. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

  • Plus
  • Balkong
Gömmebergsvägen 26, Svanesund, Orust kommun

Gömmebergsvägen 26

Villa
Svanesund, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
3 650 000 kr
101 m²
4 rum
770 m² tomt

Välkommen till denna praktiska familjevilla som erbjuder stora möjligheter för både trivsel och praktiskt boende! Med tre väl tilltagna sovrum och generösa utrymmen är detta det perfekta hemmet för den moderna familjen. Det stora och praktiska köket är hjärtat i hemmet, gott om förvaring och all den utrustning du behöver och dessutom komplett med ett härligt walk-in-skafferi . I köket finns gott om plats för både matlagning och det stora matbordet. I vardagsrummet finner du gott om utrymme för både en bekväm soffgrupp och matsalsmöbel. Den värmande braskaminen skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar, och altandörren leder dig ut mot den ostörda baksidan där du kan njuta av lugnet och naturen. Ett sovrum perfekt för dubbelsängen och de övriga två passar med enkelsäng och skrivbord till barnen eller som hemmakontor. Badrummet på entréplan är rymligt och funktionellt, utrustat med allt du behöver för en bekväm vardag. Här finns badkar, kommod, spegelskåp och wc, vilket gör det till en praktisk och bekväm plats för hela familjen. På samma plan hittar du även tvättstugan med groventré, vilket ger dig enkel tillgång till de dagliga sysslorna utan krångel. Behöver ni ytterligare utrymme finns en hel ovanvåning som i dagsläget är oinredd och erbjuder många möjligheter att få huset att passa just er. Fler sovrum, allrum eller varför inte ett stort föräldrasovrum med eget badrum och walk-in-closet. Här är förberett för att inreda sovrum och badrum. Tomten är en lätt att sköta med sina fina stenläggningar, en vacker damm och bergen som tittar fram på sina ställen. På fastigheten finner du även ett stort garage om 36 kvm med enkelport, vilket är en dröm för både bilentusiaster och den som gärna mekar eller pyssla i verkstaden. Ett fint garage med klinker på golvet, avlopp med oljeavskiljare och så klart elport. Här finns 3-fas uttag vilket förenklar om ni vill ha elbilsladdare. Området präglas av lugn och ro, och säljarna har vittnat om den trevliga atmosfären och de härliga grannarna. Här bor du på en återvändsgata, vilket innebär att du slipper störande trafik och kan njuta av en fridfull tillvaro. För de små i familjen finns Sesterviksvägens förskola i närheten, och i Svanesund finns även Ängås skola, en F-9 skola, vilket gör det till ett perfekt område för barnfamiljer. Närheten till badplatsen gör det enkelt att njuta av sommardagar vid vattnet, och med cykel tar du dig lätt ner till stranden. För den som älskar natur är det bara att kliva utanför dörren och ge sig ut på skogspromenader. Svanesund erbjuder dessutom alla bekvämligheter du behöver med mataffär, bank, pizzeria, förskola och skola, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en perfekt kombination av praktiskt boende och familjevänliga utrymmen. Med stora möjligheter att skapa ditt drömboende är detta en chans du inte vill missa!

Villavagn Stocken Camping Plats 210, Stocken, Orust kommun
  • Sön 21 apr
Villavagn Stocken Camping Plats 210, Stocken, Orust kommun, bild 2
Villavagn Stocken Camping Plats 210, Stocken, Orust kommun, bild 3

Villavagn Stocken Camping Plats 210

Fritidshus
Stocken, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
642 500 kr
42 m²
3 rum
247 m² tomt

I det pittoreska kustsamhället Stocken på Orust västsida ligger denna rymliga och mysiga villavagn med riktigt bra läge på Stockens camping. Här bor du ett par minuters gångväg från salta bad från både sandstrand och klippor. Området har aktivitet för alla åldrar och en riktigt trevlig restaurang som erbjuder både bra mat och underhållning. Välkommen att kontakt mäklare Malin Eek 0733-360436 för mer info.

  • Premium
Ekliden 429, Henån, Orust kommun
  • Mån 29 apr

Ekliden 429

Fritidshus
Henån, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 495 000 kr
110 + 18 m²
5 rum
1 490 m² tomt

Strax utanför Henån hittar ni denna charmiga 1,5-plansvilla med närhet till naturen. Bostaden erbjuder bland annat lantligt kök, trevliga sällskapsytor, braskamin, och ett härligt uterum. Trädgården ger gott om utrymme för såväl odling, lek och mysiga platser. På tomten finns även en gäststuga med uthyrningsmöjlighet (ca 45 kvm med pentry och badrum), garage och solceller. Välkommen på visning!

  • Plus
Rödklövervägen 10, Kopper, Stenungsunds kommun
  • Tor 25 apr

Rödklövervägen 10

Radhus
Kopper, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 995 000 kr
96 m²
4 rum
87 m² tomt

Välkomma till Rödklövervägen 10! Här bor du modernt och ljust med en yta om 96 väldisponerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder öppna ytor som är optimala för umgänge med familj och vänner. När du kliver över tröskeln möts man av en ljus hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden möts man av ett modernt kök som erbjuder smarta förvaringsmöjligheter tillsammans med bra arbetsytor. Innanför köket finner man även husets tvättstuga. På entréplan ligger även ett öppet och ljust vardagsrummet med utgång till bostadens altan. En trappa upp finns tre sovrum samt ett badrum. Från två av sovrummen når man den mysiga balkongen som erbjuder en härlig kvällssol. Läget på Rödklövervägen är ett av kvarterets allra bästa med öppna gröna ytor, träd och buskar samt en fin kvällssol. Bostaden erbjuder en väl tilltagen altan med trätrall och plats för matbord och loungesoffa. Altanen är skönt omringad av en grönskande häck. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Koppers hjärta med de mesta man behöver inom behagligt avstånd. Matbutik, pizzeria, skola och förskola finns i området och Stenungstorg når du på ca 15 minuters promenad. Till Göteborg tar du dig på ca, 40 minuter med tåg eller buss. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

  • Plus
Kalvehagsvägen 5, Ödsmål, Stenungsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kalvehagsvägen 5

Fritidshus
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 850 000 kr
46 + 42 m²
6 rum
1 332 m² tomt

Nu finns möjligheten att njuta av livet i detta fina och mysiga hus i Kolhättan! Huset är högt beläget och har ett fantastiskt solläge där du kan njuta av solen långt in på kvällarna. Från så väl vardagsrummet som altanen kan du njuta av utsikten över havet och åkrarna. Huset har använts som fritidshus året om och nuvarande ägare har monterat en trapp invändigt samt gjort iordning källaren så nu finns det gott om utrymme för hela familjen i detta mysiga hus. Trots de få kvadratmetrarna på pappret så rymmer huset idag 4 sovrum, vardagsrum, kök, två wc, separat duschrum, bastu samt ett stort allrum i källaren. Tack vare ryggåstaket på entréplan har man ordentlig takhöjd, det i harmoni med de stora fönsterpartierna med fri vy över nejd och hav ger huset en fantastisk känsla. Huset är i bra skick och väl omhändertaget. Källarplan har nyligen inretts med en fuktsäker konstruktion och det senaste man gjort är att göra iordning duschutrymmet med nytt tätskikt. Så här har ni ett hus där ni kan flytta in och njuta av livet och utsikten! Utöver ett fint hus har man även en vacker trädgård. Här finns det vackra planteringar, fina stenmurar, stenlagda gångar, fruktträd och mycket mer. Trädgården har skapats för att vara både vacker och lättskött. För ytterligare en dimension på detta härliga ställe så tar du din kaffekopp och knatar upp för trappen på berget bakom huset och njuter av, om ens möjligt, ännu vackrare utsikt. Här har du ett bekvämt fritidshus där du inte behöver tänka på så mycket utan bara flytta in och sätt din egna prägel på det. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är ytterligare bekvämligheter som finns. En kort promenad från huset hittar du en härlig strand med badbrygga och nere vid färjeläget finner du även en småbåtshamn. Kolhättan bjuder på vackra och idylliska miljöer med både hav och skog. I närbelägna Ödsmål finns både skola och förskola och gymnasieskola hittar ni i centrala Stenungsund. 10 minuter bort ligger Stenungstorg med all typ av service du kan tänkas behöva och dessutom ett stort köpcenter längs med vattnet. Restauranger finns det många och kommunen är känd för sitt rika kulturutbud. I Kolhättan bor du dessutom med tillgång till alla Orusts och Tjörns idyller och pärlor inom räckhåll. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Plus
Kårehogen 338, Ellös, Orust kommun

Kårehogen 338

Villa
Ellös, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 995 000 kr
142 m²
6 rum
1 775 m² tomt

Välkommen till er perfekta familjevilla, ett bekvämt boende beläget i ett avkopplande och samtidigt tillgängligt läge. Med fyra rymliga sovrum, vardagsrum, 2 badrum samt allrum erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas. Här kan ni njuta av mysiga kvällar framför braskaminen i det stora vardagsrummet eller bara trivas tillsammans i den lättskötta trädgården som erbjuder möjligheter till både lek och avkoppling. Köket har renoverats av nuvarande ägare 2010 och har en modern look och gott om förvaringsutrymme och är både fint och praktiskt. Huset inrymmer på nedervåningen 1 sovrum med garderober med skjutdörrar längs ena väggen, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord, köket med god plats för matbordet, badrummet med bubbelbadkar samt tvättstuga med den praktiska groventrén. På ovanvåningen finns ett stort allrum perfekt för ytterligare tv-hörna eller varför inte för hemmakontoret, 3 sovrum i bra storlek varav ett har en klädkammare samt ytterligare ett badrum som här är utrustat med duschhörna, kommod, badrumsskåp och wc. För er som gillar att meka eller behöver extra förvaring finns det vidbyggda garaget. Här finns det plats både för bilen och en verkstadsdel. Med ett vattenburet värmesystem med solpaneler och vedpanna kan man hålla nere boendekostnaderna. Med endast en promenad på 700 meter till småbåtshamnen och 1 km till en underbar badplats finns det gott om möjligheter till utomhusaktiviteter och rekreation. Malö strömmar ligger i er direkta närheten och ger en unik naturupplevelse, ta bara färjan över till Malön och Flatön med sina vackra västkustmiljöer förhöjer känslan av att bo i harmoni med naturen. För den golfintresserade ligger Orust golfklubb, en modern, välskött seasidebana med linkskaraktär endast 200 m från huset. En kort bilfärd bort ligger Ellös - ett levande kustsamhälle med populär småbåtshamn, flera badplatser men också affärer, restauranger och service, här finns även skolor och förskolor. Välkommen att boka in er på visning!

Visar 1 - 25 av 45