Bertwig Fastighetsförmedling AB

Bertwig Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Väskinde Salthamn 695, Salthamn, Gotlands kommun
Väskinde Salthamn 695, Salthamn, Gotlands kommun, bild 2
Väskinde Salthamn 695, Salthamn, Gotlands kommun, bild 3

Väskinde Salthamn 695

Villa
Salthamn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 995 000 kr
60 m²
3 rum
2 717 m² tomt

Välkommen till Salthamn och en plats för dig som vill bo med havsutsikt och närheten till skogen, ängarna och havet. Fastigheten är belägen nära Salthamnsskogen och ligger i en västlig sluttning med storslagen havsutsikt. Huset disponerar allrum och kök i öppen planlösning med en centralt placerad kamin. En glasad altandörr förbinder allrummet med den stora stensatta altanen mot havet som ger en trevlig umgängesyta under sommarhalvåret. På tomten finns en jordkällare samt en äldre fin lada som skulle kunna byggas om till ett bostadshus. Ritningar med förslag finns att tillgå hos fastighetsmäklaren. Salthamn är ett unikt område som ligger naturskönt längs med den vackra kusten strax norr om Visby. Kuststräckan är relativt oexploaterad och naturvärdena är stora med sällsynt vackra strövområden i skog, ängar och längs med havet. I närområdet finner ni Fabriken som under sommarsäsongen huserar Wild Food Café Bar och Restaurang samt den populära lifestyle butiken Rolf and Friends. På bara en kort promenads avstånd finner ni både Lummelunda Grottan, Krusmyntagården och Själsö bageri. De fastigheter som har bebyggts på senare år i området utgörs av exklusiva hus med särpräglad karaktär och har uppmärksammats stort i media som bland annat Grand Designs, Residence och Hemma hos arkitekten. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket öppnar för möjligheten till ytterligare byggnation.

  • Premium
Strandgatan 39, Visby innerstad, Gotlands kommun
  • Sön 28 apr
Strandgatan 39, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 2
Strandgatan 39, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 3

Strandgatan 39

Villa
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
14 000 000 kr
134 m²
6 rum
216 m² tomt

Mellan Kruttornet och Botaniska Trädgården i Visby innerstad ligger denna fastighet med ringmuren som granne och gräns mot Strandpromenaden. Från övre plan och den stora balkongen har du en fantastisk utsikt över havet med möjlighet att njuta av solnedgångar i havet. Huset är från sent 1700-tal men har renoverats från 1975 och framåt och håller god standard. 5 rok-134 m². Två eldstäder. Liten fin tomt på 216 m².

  • Premium
Ygne Kuse kustväg 27, Västerhejde - Ygne, Gotlands kommun
  • Sön 28 apr

Ygne Kuse kustväg 27

Fritidshus
Västerhejde - Ygne, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
1 985 000 kr
43 m²
3 rum
1 694 m² tomt

Sommarstuga i ett bra läge med ett stenkast från havet och Ygnes mysiga fiskeläge. Husets ursprung är från -72 men sedan tillbyggt med duschrum och wc. Huset har sina renoveringsbehov men det finns både kommunalt v/a och el till huset. Stor tomt om 1694 kvm. Detaljplanen säger 100 kvm byggyta, fritidshus i 1 plan, en huvudbyggnad och en komplementbyggnad. Byggnadshöjd för huvudbyggnad är 2,7 meter och för komplementbyggnad 2,2 meter. För mer information se vidare i Detaljplanen Mycket vackert och naturskönt belägen fastighet. Från huset har man en av Gotlands vackraste kuststräckor till förfogande. Via en stig från klintkanten når man stranden. En lugn och skön plats med magiska solnedgångar. Ta med grillen och filten, just denna del av stranden är folktom och du kan räkna med att ha platsen för dig själv. En kort promenad söderut ligger Ygne Fiskeläge och strax norrut ligger Högklint följt av Fridhem - tre fantastiska platser att besöka på Gotland. Havet och klintkanten visar sig redan när man svänger in mot huset och att ha naturreservatet som granne sätter guldkant på tillvaron. Till Visbys prisbelönta restauranger och nattliv är det inte längre än ca 7 km. Fastigheten säljs av det dödsbo och överlåtes med sk friskrivning mot dolda fel.

  • Plus
Bunge Audungs 608, Norra Gotland - Bunge, Gotlands kommun
  • Sön 28 apr
Bunge Audungs 608, Norra Gotland - Bunge, Gotlands kommun, bild 2
Bunge Audungs 608, Norra Gotland - Bunge, Gotlands kommun, bild 3

Bunge Audungs 608

Fritidshus
Norra Gotland - Bunge, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 900 000 kr
122 m²
4 rum
2 090 m² tomt

Vem drömmer inte om ett hus precis vid havet, utan grannar inpå? På norra Gotland, i Ängeviken som ligger direkt söder om Bungeviken, finns nu denna möjlighet. Vid vägs ände, nere vid havet, finner du denna underbart belägna fastighet som har ett sällsynt vackert och rofyllt läge. Fastigheten bebyggdes 2009 och har byggts om och till i etapper fram tills i år. Modernt och lättskött med två separata bostadshus där det större är 85 kvm - 3 rok och det mindre 37 kvm - 2 rok. Stilrena byggnader med putsade fasade som smälter väl in i landskapet på ett anspråkslöst sätt. Välskött och vacker trädgård med flera olika planteringar, stor altan och grusgångar. I närområdet har du populära utflyktsmål så som Bungenäs/kalkladan, Rute stenugnsbageri, Valleviken, Smöjen och Blå lagunen. Eller varför inte ta färjan över till Fårö från Fårösund som endast ligger 4 km bort. I Fårösund finns det bl.a. livsmedelsbutik, café och badplats. Fin långgrund sandstrand finns även i Bungeviken i viken intill. Fastigheten kan bebos året runt.

  • Premium
Jacob Häggs väg 32, Östra Gotland - Katthammarsvik, Gotlands kommun
  • Sön 28 apr

Jacob Häggs väg 32

Fritidshus
Östra Gotland - Katthammarsvik, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 500 000 kr
105 m²
5 rum
2 074 m² tomt

Vackert putsat hus i Gotlandsstil beläget i populära Katthammarsvik på Östergarnslandet. Huset är ritat av arkitekt Birger Andersson med genomtänkta detaljer och smarta lösningar. Materialen som har valts är av hög kvalitet i form av gotländskt kärnvirke, gotländsk kalksten och putsade innerväggar vilket ger en härlig karaktär. Välplanerat boende där nedre plan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning med kamin och utgång till den stora altanen. Här finns även två sovrum, rymlig hall och helkaklat badrum med dusch. Övre plan har ett centralt placerat vardagsrum, två sovrum samt en wc. Den stora tomten är insynsskyddad och har även en friliggande uteplats med orangeri samt ett förråd. Stora gräsytor inbjuder till lek, skratt och umgänge. Några minuter bort ligger Hamnpiren och den trevliga restaurangen Katthammarsviks Rökeri, med sin affär och servering. I Katthammarsvik finns också en åretruntöppen matvaruaffär, Gutenviks gårdsbutik med lokalodlade grönsaker och Hantverkshuset med gotländskt hantverk. Katthammarsvik har även hållplatser med daglig bussförbindelse till Visby. I närheten finns också en idrottsplats med fotbollsplan, tennisbanor samt Café Skolhuset. En kvart längre bort med bil, Ljugarns golfbana. För den som är intresserad finns även möjlighet till båtplats. Längre österut börjar några av Gotlands mest natursköna vandringleder. Här kan du ta morgonjoggen upp till Grogarns Huvud och möta soluppgången över Östersjön eller ta en cykeltur till Herrviks fiskeläge och besöka Hamnkrogen. 5 km bort finns också Sandvikens välkända sandstrand. Det här är en unik plats för dig som älskar Gotländsk natur, vill ha närhet till strand och hav och samtidigt uppskattar tillgång till alla de bekvämligheter som som en by kan erbjuda.

  • Plus
Östra hansegatan 7, Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun

Östra hansegatan 7

Lägenhet
Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 250 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/3
6 719 kr/mån
36 517 kr/m²

Lägenheten är en takvåning som 2023 genomgått en omfattande renovering. Här bor man högst upp utan grannar på samma plan. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och en rymlig balkong åt väst som bjuder på härlig eftermiddags och kvällssol. Bekvämt och lugnt läge med all service som kan tänkas inom promenad eller cykelavstånd. Endast några hundra meter bort finns Ica Atterdags och endast 15 min promenad till stora torget! För dig som vill njuta av natur och fantastiskt utsikt finns Södra Hällarna.

  • Balkong
  • Hiss
Nunneväg 3A, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun

Nunneväg 3A

Lägenhet
Visby - Östra Vi, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
98 m²
3 rum
4 845 kr/mån
30 561 kr/m²

Välplanerad lägenhet i ett fint område på Östra Vi. Här får man bra radhuskänsla med egen entré, uteplats på baksidan och carport till bilen. Allt i mycket gott skick. På nedervåningen finns kök ifrån Ballingslöv, vitvaror från siemens. Helkaklad tvättstuga/wc med golvvärme, stort vardagsrum med utgång till en härlig uteplats. På övervåningen finns två rymliga sovrum samt ett helkaklat duschrum med golvvärme.

  • Uteplats
Hästgatan 13, Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun

Hästgatan 13

Lägenhet
Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
6 500 000 kr
182 m²
5 rum
6 893 kr/mån
35 714 kr/m²

Underbar innerstadsvåning i bostadsrättsföreningen Abboten - en mycket välbevarad och ståndsmässig fastighet med intressant historia och välbevarade medeltida delar. Våningen ligger i markplan med anor från 1200-talet vilket gör den spektakulär, karaktärsfull och historiskt intressant. Här har du egen entré mot innergården. Våningens tre sovrum ligger i fil vid hallen. Det stora medeltida rummet som idag används som matsal och har generös rymd med två medeltida kryssvalv, djupa fönsternischer, väggskåp och trägolv. Vardagsrummet kan delas av om man så önskar ytterligare sovrum eller kontor. Vidare finns separat gästtolaett samt ett helkaklat duschrum med handfat och wc. Rymligt kök med gott om förvaring och plats för matbord. Centralt läge mitt i Visby innerstad. Här går du till Visbys fina utbud av restauranger, butiker och underhållning.

Rute Hollandarvägen 23, Rute - Valleviken, Gotlands kommun
  • Lör 20 apr
Rute Hollandarvägen 23, Rute - Valleviken, Gotlands kommun, bild 2
Rute Hollandarvägen 23, Rute - Valleviken, Gotlands kommun, bild 3

Rute Hollandarvägen 23

Fritidshus
Rute - Valleviken, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 795 000 kr
74 m²
4 rum
2 225 m² tomt

På Hollandarvägen 23, en kort promenad från hamnen och havet, ligger detta iögonfallande fritidshus från 2022. Man har med stil och klass uppfört ett smakfullt boende att återkomma till året runt och stor vikt har lagts vid val av material och hantverk för ett långsiktigt och hållbart boende. Exteriört går huset i en stående svartmålad panel mot ett lågt lutande tak för att smälta in i miljön. Den stora träaltanen som omfamnar huset är den naturliga samlingsplatsen under sommarhalvåret. Interiört är arkitekturen modern och avskalad med öppen planlösning mellan kök och allrum, stor rymd och rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Tomten är en naturtomt med flera vackra tallar som ger skydd och karaktär samtidigt som det finns stora ytor till ytterligare byggnation. Att huset är nybyggt och att det är en naturtomt gör att man kan komma hit och koppla av och ha ledigt på riktigt utan någon stundande renovering eller större trädgårdsarbete. Rute och norra Gotland erbjuder en härlig livskvalitet året runt och har fantastiska utflyktsmål. I Valleviken finns förutom sandstrand, restaurang Sjökrogen samt en hamn som sommartid erbjuder seglarskola och båtutflykter till Gotlands "enda" skärgård. Färskt bröd, stenugnsbakad pizza och hög kändisfaktor hittar du på Rute Stenugnsbageri cirka 4 km bort. Gotlands kanske mest spännande badstrand och kalkbrott - Smöjen ligger alldeles i närheten och Lergrav samt Furillen når du med cykel. Bungenäs och fåröfärjan ligger ca 15 min bort med bil.

  • Premium
Talluddskviar 22D, Visby, Gotlands kommun
  • Mån 22 apr kl 15:30
Talluddskviar 22D, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Talluddskviar 22D, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Talluddskviar 22D

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 950 000 kr
100 m²
3 rum
4 529 kr/mån
39 500 kr/m²

Här bor du enkelt och bekvämt, nära naturen, stranden och havet men ändå med cykelavstånd till Visby centrum. Ett eftertraktat radhusboende som inte ofta är till salu! I natursköna omgivningar ca 2.5 km från innerstaden och endast 150 meter från havet finner du detta radhusboende om 100 kvm med uteplats och grästäppa i soligt söderläge. En boendemiljö som inbjuder till härliga löp- och promenadstråk längs Kärleksstigen och ett svalkande dopp därefter. I området bor både barnfamiljer och äldre så hög trivsel är ett kännetecken. Interiören är varm och inbjudande. Trevlig planlösning med ljust och härligt vardagsrum med stor matplats och utgång till uteplatsen i söder. Nyrenoverat kök med nya vitvaror. Separat tvättstuga som nås både från köket och hallen. Praktiskt kapprum vid entré och hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Helkaklade badrum på båda våningsplanen. På bottenvåning med dusch och på övervåning med badkar. På övervåningen har vi även två sovrum samt förråd/klädkammare. Mycket bekvämt med bilplats i carport, extra förråd och möjlighet för den som önskar att hyra odlingslott för odling till husbehovet. Här bor man med gångavstånd till stranden vid Gustavsvik och med en cykeltur längs havet är man snart vid Norderstrand för att fortsätta strandpromenaden mot Almedalen och Visby innerstad. Åt andra hållet så är man snart vid Snäck där bl.a. pool och restaurang är öppen sommartid.

  • Premium
  • Uteplats
Stenvägen 35, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Stenvägen 35

Villa
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 000 000 kr
130 + 35 m²
4 rum
1 193 m² tomt

Naturskönt belägen fastighet i Gnisvärd bebyggd med putsat enplanshus med tillhörande gästhus och gäststuga. Bostadshuset om 130 kvm byggdes 2011 och har fokus på sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, generös takhöjd, en kamin och stora glaspartier mot den stenlagda uteplatsen i soligt sydvästläge. Här finns också tre sovrum, ett helkaklat badrum med både dusch och badkar, tvättstuga och ytterligare toalettrum. Huset har vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump samt solpaneler. Gästhuset om ca 35 kvm har både pentry och helkaklat duschrum samt separat sovrum. På fastigheten finns också en gäststuga för ytterligare sängplatser, samt en praktisk förrådslänga. Stor grusad uppfart med flertalet bilplatser, här finns även laddstolpe för elbil. Läget är mycket bra med härliga utemiljöer och uteplatser i kalkstensflis. Härifrån har du cykelavstånd till den mycket populära sandstranden vid Tofta/Gnisvärd som endast ligger ca 2 km bort och till Visby har du ca 18 km. Till Kronholmens golfbana, en av Sveriges bästa, är det ca 8 km.

  • Plus
Stenkumlaväg 53, Visby - Signalen, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår
Stenkumlaväg 53, Visby - Signalen, Gotlands kommun, bild 2
Stenkumlaväg 53, Visby - Signalen, Gotlands kommun, bild 3

Stenkumlaväg 53

Lägenhet
Visby - Signalen, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 550 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/5
5 216 kr/mån
38 636 kr/m²

Rymlig 2:a som enkelt kan göras om till en 3:a. Påkostad med Miele vitvaror, Ballingslövkök och inglasad balkong. Belägen i södra Visby, färdigställd 2022. Stor fin innergård med pool, parkeringsgarage som nås via hiss eller trappor. Till lägenheten finns även ett förråd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lindeväg 23, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 20 apr
Lindeväg 23, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun, bild 2
Lindeväg 23, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun, bild 3

Lindeväg 23

Villa
Visby - Östra Vi, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 975 000 kr
125 + 61 m²
5 rum
1 346 m² tomt

Varmt välkomna till Östra Vi och Lindeväg. Här finns en fin och renoverad villa med bra trädgård, gästhus och garage med plats för två bilar. Rymligt hus med ett härligt ljust kök från Marbodal och med direktaccess till den stora altanen åt sydväst som delvis är under tak. Rymligt vardagsrum med fin eldstad samt matsal. På nedervåningen finns även helkaklat duschrum samt grovingång och trappa till källaren. På övre plan finns wc, en arbetshörna samt i dagsläget fyra stycken sovrum varav ett är ett genomgångsrum och utan fönster (detta är enkelt att återställa till ett större sovrum). Källaren är inredd med tvättstuga, dusch, wc samt två rum. Gästhus om 27 kvm som inrymmer ett sovrum, kök samt ett duschrum. På den grönskande och uppväxta tomten finns även två garage.

  • Premium
Wallérs plats 4, 2 tr, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Wallérs plats 4, 2 tr

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
6 500 000 kr
100,2 m²
3 rum
vån 2/3
7 848 kr/mån
64 870 kr/m²

En fantastisk lägenhet mitt i centrala Visby innerstad om 100,2 kvm med 3,30 m i takhöjd och balkong åt sydväst. Huset är byggt 1905 och är byggnadsminnesmärket. I gatuplanets butiker kan man se de ursprungliga medeltida murarna. Planlösningen inrymmer väl tilltaget vardagsrum med pampig och fungerande kakelugn samt utgång till balkong åt väster. Nyrenoverat kök -21 med plats för matbord, generöst sovrum med klädkammare samt ett mindre sovrum. Duschrum från 2017. Genomgående fiskbensparkett och med gotländsk kalksten i hallen. Lägenheten ligger mycket centralt med charmiga Visby innerstad direkt utanför dörren med närhet till allt man kan önska sig i gamla Hansestaden såsom populära restauranger och medeltida byggnader, mysiga caféer eller en härlig promenad i Botaniska trädgården. Föreningen tillåter uthyrning juni, juli och augusti. Här finns även möjlighet till att köpa alla inventarier så att inflyttningen blir så smidig som möjlig. Tillträde sker enligt önskemål.

  • Plus
  • Balkong
Bro Halner 309, Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Bro Halner 309

Villa
Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 450 000 kr
131 m²
4 rum
3 380 m² tomt

Huset är nu färdigbyggt och slutbesiktat! Villa Hammarberg är ett unikt och modernt hus med tilltalande arkitektur ritat av Martina Eriksson, M.arkitektur. Huset är slutfört och redo att ta emot sin nya ägare! Videovisning finns, kontakta Mikael Ekström för länk! Modernt hus som är byggt med eftertanke i varje detalj. Ett hus man måste komma och se! Konceptbeskrivning. Tomten domineras av en tallskog som åt väster öppnar upp sig med öppna fält. Vid tomtens östra gräns går en bilväg. Byggnaden placeras långt in på tomten, bland tallarna och bort från vägen. Huset och carporten har en form som tillsammans med byggnadens placering skapar flera olika rumsligheter på tomten. Mot vägen åt öst bildas en förgård, medan det väster om huset skapas en innergård av mer privat karaktär, delvis inramad av byggnadsvolymen. Naturen kring huset lämnas till stor del oberörd och avsikten är att bevara tallar kring huset och på så sätt låta naturen komma nära. Huset har en U-form som, förutom att rama in innergården, även skapar integritet mellan de olika byggnadsdelarna och funktionerna. Husets södra del rymmer sovrum, medan det i den norra delen finns ett huvudsovrum och möjlighet till större social samvaro. Dessa två delar binds samman av en mittdel som med sitt kök och matplats blir en central mötespunkt. Mot innergården åt väst släpps takstolarna ut mot naturen och bildar ett pergolatak som skapar intimitet och solskydd till de stora fönsterpartierna i kvistfri furu som går hela vägen upp till det invändiga taket, Huset har en låg horisontell karaktär som konstaterar tallstammarnas vertikalitet på ett fint sätt. Fasaden kläs med en hyvlad spårpanel i oregelbundna dimensionen som behandlas med järnvitriol för att bli naturgrå med tiden. Taket kläs med plåt i silver metallic och genom att luta det mot innergården får man ett bra ljusinsläpp mellan byggnadskropparna. Huset har en insida med polerad betongplattan för att skapa en naturlig och genuin känsla. Tak och snickeri i obehandlat trä för att samspela den invändiga och utvändiga känslan. Våtrums ytor kläs delvis i granitkeramik som avspeglar den Gotländska kalkstenen. Vid intresse kontakta fastighetsmäklare Mikael Ekström

Eksta Tomsarve 625, Eksta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Eksta Tomsarve 625

Gård/Skog
Eksta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 600 000 kr
90 m²
5 rum
11 ha tomt

Välkomna till Eksta och Eksta Tomsarve 625. Här finns en trevlig gård om 11,34 ha. Bostadshuset är i 1,5 plan med stor trevlig veranda. Entréplan har brygghus med badrum, svalförvaring och förråd, kök med separat skafferi samt uppgång till övre plan, vardagsrum och sovrum (bakbygge) samt 2,5 rum att njuta som sovrum på övervåningen om så önskas. På övre plan finns även vindsutrymme för förvaring. Runt huset finns fin tomtmark, växthus och trädgård. Ladugården är i gott skick med solceller installerade. Här finns garagedel, snickeridel och loft. På fastigheten finns även uthus med vedbod och carport. Beläget endast 1,4 km från havet når man det på ca 5 min med cykel för bad. Längs Ekstakusten finns otrolig natur att upptäcka och se solen gå ner i havet. Kontakta fastighetsmäklare för mer information och intresseanmälan.

Vall Hardings 124, Vall - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Vall Hardings 124, Vall - Mellersta Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Vall Hardings 124, Vall - Mellersta Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Vall Hardings 124

Gård/Skog
Vall - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
7 500 000 kr
150 + 60 m²
6 rum
3 ha tomt

Välkomna till Vall Hardings 124 och fastigheten Vall Skogs 2:8. Här finns en fantastisk gård med lantlig idyll belägen endast 15 minuter från centrala Visby. Gården består av mangårdsbyggnad och flygel från 1700-talet samt stor tilltagen ladugård. Med en tilltalande gårdsbild finns här många möjligheter att bedriva olika typer av verksamheter. Till gården finns ca 1,5 ha åker för den som vill odla och bruka jorden. På ladugården finns solceller som installerades i maj år 2023 och beräknas leverera ca 24 000 kwh! Mangårdsbyggnaden inrymmer hall, sal, vardagsrum, ljust kök, wc samt övre plan med tre sovrum, badrum, allrum och balkong. I källaren finns värmesystem, ackumulatortankar, vatten rening och avhärdare, tvättstuga och förvaringsmöjligheter. Huset värms upp med luft/vattenvärmepump samt kamin. Flygeln består av hall, sovrum, badrum samt övre plan som är öppet till nock och kan nyttjas på många olika sätt. Flygeln värms upp med luft/luftvärmepump samt kamin. Ladugården är tilltagen och ca 800 kvm stor! Här finns många möjligheter att inrymma olika typer av verksamheter. Bland annat finns trivsamt rum mot åkern med gjuten platta och kök, gästrum, gym, maskinhall, garage samt loft med mera. Ladugården är perfekt för dig som vill ha en plats för dina intressen och hobbies. Tomten är grönskande med olika typer av växter och träd. Här finns flera olika uteplatser att njuta av en ledig stund. Invid uterummet i ladugården är en perfekt plats för grillkvällar och skåda solnedgången över de vidsträckta åkrarna. På tomten finns äldre smedja med äldre inredning. Solcellerna installerades i maj och driftskostnaderna är från tid innan solcellerna var igång. De beräknas leverera ca 24 000 kwh! Se separat lista för renoveringar gjorda senaste åren på fastigheten.

  • Premium
Ravinstigen 11, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun

Ravinstigen 11

Lägenhet
Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 295 000 kr
72,5 m²
1.5 rum
vån 2/5
3 132 kr/mån
45 448 kr/m²

I ett centralt läge mellan hamnen och Visby innerstad ligger denna lägenhet i efterfrågade Brf Valnöten. Njut av havsutsikt, båttrafik och solnedgångar från vardagsrum, kök och det inglasade uterummet. Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme och inrymmer hall, vardagsrum med sovalkov som skulle kunna delas av och bli ett separat sovrum, gästrum/kontor samt badrum och kök. Det Inglasade uterummet med golvvärme (el) går att nyttja året runt och tillför lägenheten ytterligare yta. Huset är utrustat med hiss och det finns även varmgarage. Föreningen är mycket stabil och en av Visbys mest eftertraktade med god ekonomi och bra gemensamma faciliteter som gästlägenhet, bastu och tvättstuga. Föreningens skuldsättning uppgår endast till 852 kr / kvm (Enligt ÅR 2022). Med sitt centrala läge nära Ica Atterdags, Visby innerstad, palissaderna, hällarna och hamnen så är detta ett av de mest optimala kvalitetsboenden som finns att finna.

  • Balkong
  • Hiss
Kvännvägen 4, Havdhem - Södra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Kvännvägen 4

Övrigt
Havdhem - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
575 000 kr
5 811 m² tomt

Industrifastighet med tillhörande mark för exploatering i Havdhem inom planlagt område. Fastigheten närmast vägen, Prästgården 1:52, är obebyggd och utgör tomtmark för ytterligare byggnation inriktat mot småindustri och bostäder i enlighet med byggnadsplanen. Den bakre tomten, Prästgården 1:24, är bebyggd med en industrifastighet inriktad mot spanmålsförvaring och magasin. Den äldsta delen av byggnaden utgörs av en av få bevarade kvarnar i Havdhem. Det är en sk Holländare som uppfördes 1890 i Bergkvara och transporterades till Gotland 1916 och monterades 1918 på sin nuvarande plats. Det södra magasinet tillkom år 1930 och det norra magasinet på 50-talet. Silos och lokal för in- och utlastning av foder stod klart 1985. De nya silosarna uppfördes år 2006. Byggnaden disponerar utrymmen för lagring av spanmål med tork-, hanterings- och träfickor. Byggnaden bedöms ha en enkel standard och stora behov av underhåll och modernisering. Utrustningen bedöms också vara sliten och funktionen är okänd. Inga hyresförhållanden finns och ny ägare får full disposition över fastigheterna från och med tillträdet. Fastigheterna överlåts av konkursförvaltare och säljs i befintligt skick med friskrivningsklausul och utan utförd energideklaration och OVK. Det medför att köpare ombeds särskilt undersöka fastigheternas, byggnadernas och byggnadstillbehörens skick före köpet. Säljaren äger rätt att kvarlämna valfri lös egendom samt avflytta utan att utföra någon avflyttningsstädning. Köparen uppmanas också kontakta berörda myndigheter, försäkringsbolag och långivare som kan vara av betydelse för köparen som: - Bygglov för ändrad användning - Bygglov för till- och/eller ombyggnad - Lån med säkerhet i fastigheten - Övriga uppgifter och åtgärder som kan komma att krävas för fastighetens nuvarande och framtida nyttjande för avsedd användning.

Södertorg 10, Visby innerstad, Gotlands kommun

Södertorg 10

Övrigt
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
20 500 000 kr
139 m²
684 m² tomt

Välskött hyresfastighet i ett centralt och tillgängligt läge i Visby innerstad vid Södertorg med ringmuren mot tomtgräns. Fastigheten är fullt uthyrd med tandläkarpraktik, kontor samt två lägenheter. Utöver detta finns även två garage och parkeringsplatser. Total uthyrningsbar yta i huvudbyggnaden uppgår till ca 533 m². Infart från Södertorg till stor gårdsplan med 2 garage, parkeringsplatser, grönytor och uteplats. Fastigheten är belägen i kvarteret Södertorg som ligger i sydöstra delen av innerstaden med Adelsgatan strax intill och det nya finanskvarteret Valdemarstorg precis utanför Söderport. I närområdet och inom gångavstånd finns restauranger, butiker, service och livsmedelsaffär. Utmärkta kommunikationer med personbil, buss, cykel- och promenadvägar.

  • Plus
Havtornsvägen 3, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun

Havtornsvägen 3

Tomt
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 200 000 kr
1 334 m² tomt

Bertwig Fastighetsförmedling kan nu erbjuda 14 tomter till försäljning i populära Ljugarn. Här bor man ett stenkast från havet i den lugna och vackra delen av Ljugarn och i närområdet finns vacker natur, sandstrand, restauranger och nöjen för hela familjen. Tomerna mäter ca 1322 - 1657 m² och kommer att ha kommunalt V/A via gemensamhetsanläggning (anslutning för 1 st bostadsenhet ingår i köpeskillingen) samt el och fiber vid tomtgräns. Tomtområdet är inom en detaljplan med generös byggrätt om 150 m² byggnadsarea varav huvudbyggnad 120 m² och inte knuten till någon husleverantör eller entreprenör. Tomtområdet har inplanerats och utformats i samklang med miljön i området och för att värna karaktären omger värdefull naturmark bebyggelsen och tomtmarken. Respektive tomt avrundas mot naturmark och väg så att marken och miljön fortsatt blir påtaglig i landskapsbilden. Till Ljugarns barnvänliga sandstrand, restauranger, caféer och åretrunt öppet livsmedelsaffär är det gångavstånd. För den aktive och naturintresserade ligger Folhammar precis intill och det finns det tennis- och padeltennisbanor, golfbana och motionsspår. En unik möjlighet att bygga ditt nästa drömboende! Samfällighetsföreningen förvaltar vägar, grönområden, samt V/A inom detaljplaneområdet och till den kommunala anslutningspunkten. Exploatören ansvarar för att vägar och övrig infrastruktur såsom ledningar för vatten samt el färdigställs genom ett exploateringsavtal med Region Gotland. Arbetet beräknas vara klart sommaren 2024. Köparen bekostar anslutningsavgifter för el och fiber. 6 tomter är redan sålda. Vänligen tag del av bifogad fastighetskarta för placering av tomterna. Ardre Kaupungs 1:55 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:90 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:91 - Till salu Ardre Kaupungs 1:92 - Till salu Ardre Kaupungs 1:93 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:94 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:95 - Till salu Ardre Kaupungs 1:96 - Till salu Ardre Kaupungs 1:97 - Till salu Ardre Kaupungs 1:98 - Till salu Ardre Kaupungs 1:99 - Till salu Ardre Kaupungs 1:100 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:101 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:102- Till salu

Östergarn Herrviks hamn 173, Herrvik - Östergarn, Gotlands kommun

Östergarn Herrviks hamn 173

Övrigt
Herrvik - Östergarn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
9 900 000 kr
2 727 m² tomt

En unik fastighet i Herrvik söker ny ägare. Nybyggd (2014) med bästa läge vid hamnen i Herrvik. Totalt 510 m² invändigt och terrass mot havet om 180 m² . Tomtarea 2 727 m². Restaurangen är idag uthyrd, varav inventarier ingår ej. Nuvarande ägare har fått bygglov för tre lägenheter för uthyrning/tillfällig vistelse på övre plan. Överlåtelse kommer ske genom försäljning av aktier. Hamnkrogen i Herrvik är en välkänd fastighet som ligger alldeles vid havet och Herrviks Fiskehamn längst ut på Östergarnslandet. Hamnkrogen återuppbyggdes efter en brand 2013 och återinvigdes till sommaren 2014 och utgör en levande och naturlig samlingspunkt i aktiv hamnmiljö där det ännu finns aktiva fiskare. I området runt Herrvik, Kuppen och Grogarn kan man i evigheter vandra längs havet och njuta av tystnaden när det är lugnt och imponeras av havets obändiga kraft när det stormar. Den fina naturen och miljön gör att området är klassat som värdefullt ur riksintresse och det är lätt att förstå när man landar här. Så Hamnkrogen och fiskeläget gör att platsen, främst sommartid, är synnerligen aktiv och levande.

Västerhejde Hallbrosvägen 11 C, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 11 C

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 895 000 kr
115 m²
5.5 rum
vån 1
6 933 kr/mån
25 174 kr/m²

Nyskapande villalägenhet i parhus med spännande formspråk och karaktäristisk siluett. Bostaden är i 3 plan med genomgående hög standard, fina materialval och vattenburen golvvärme i samtliga våningsplan. På sina 115 m² inryms 5,5 rum, kök och 2 badrum. En naturlig uppdelning av det sociala på nedre plan med kök, matplats, allrum badrum och gästrum/kontor. En lugn sovavdelning på mellersta våningsplanet med 3 sovrum samt ett stort badrum. Det översta våningsplanet är ett stort allrum med fantastiskt rymd och takfönster - ett perfekt extra allrum till barnen eller som ett stort sovrum. Lägenheten har en träterrass och en stor egen trädgård som är inramad av nybyggt staket. På terrassen finns plats för sittgrupp, grill och planteringar. Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn. Här bor du med naturen ända in på husknuten och har ca 10 minuters bilresa till Visby.

  • Uteplats
Bro Halner 303B, Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Bro Halner 303B

Villa
Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 195 000 kr
120,5 m²
4.5 rum
2 549 m² tomt

På trevlig tomt belägen i skogsbacke i Bro kan du nu förverkliga din husdröm! Köp ett komplett lösvirkeshus från Fiskarhedenvillan. Trivsamt och modernt hus med golvvärme och 2,5 m i invändig takhöjd. Bo i ett underhållsfritt hus samt utan fastighetsskatt i 15 år! Med endast 10 minuter in centrala Visby är det är bekvämt läge med bra bussförbindelser. "I Atmosfär har vi byggt in allt vi lärt oss om hållbarhet och minskad energiförbrukning. Planlösningen kan inte ändras så du behöver inte göra så många val. I stället kan du flytta in snabbare och betala mindre." - Fiskarhedenvillan Läs mer om själva husmodellen här: https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/atmosfar-121/ Egna designval du kostnadsfritt kan göra till huset: Exteriört: 4st olika nyanser på plåtdetaljerna 3st olika nyanser på fasaden 3st olika nyanser på takpannorna Svart eller vit utsida på fönstren Interiört: 4st olika nyanser på köket 4st olika bänkskivor 4st olika beslag till köksluckorna 3st olika nyanser på klinkers Slätt gipstak utan taklist Trägolv/plank Möjliga tillval som ej ingår i detta hus: Solceller - offert Laddbox - offert Pergola vid entré och "baksida" - offert Kamin - offert

  • Nyproduktion
Västergarn Övide 902, Västergarn, Gotlands kommun

Västergarn Övide 902

Villa
Västergarn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
10 000 000 kr
250 m²
8 rum
7 509 m² tomt

Här i Västergarn på Gotlands västkust ligger denna vackra gårdsbebyggelse, med bostadshus från sekelskiftet samt magasin och bulladugård i tre våningar från 1800-talet som tidigare använts för skeppshandel av skeppsredare Nyman. Fastigheten har under de senaste åren varit en kombinerad privatbostad och charmig sekelskiftes lanthandel - Westergarn Lanthandel - med servering, godis, glass, byggnadsvård och prylar för både gammal som ung. Det optimala läget, längs väg 140, ger ett stort flöde av besökare och ekonomibyggnaderna på fastigheten ger möjligheter till ytterligare utveckling och verksamhet. Bostadshuset har omsorgsfullt renoverats de senaste åren utan att göra avkall på karaktär och känsla med bland annat nytt värmesystem, nya ytskikt, nya badrum, nytt värmesystem, ny el och inredning av vind till bostadsyta. Utvändigt finns stora träaltaner med havet i blickfånget och den stora tomten kanske kan ge möjligheter till avstyckning av ytterligare tomter eller ytterligare byggnation även om detta är något som måste prövas med bygglovsansökan av en köpare.

Visar 1 - 25 av 37