Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solö ängsväg 14, null, Norrtälje kommun
Solö ängsväg 14, null, Norrtälje kommun, bild 2
Solö ängsväg 14, null, Norrtälje kommun, bild 3

Solö ängsväg 14

Lägenhet
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 590 000 kr
39 m²
2 567 kr/mån
66 410 kr/m²

15 minuter utanför Norrtälje ligger det natursköna och havsnära området Solö. Nu finns en fin möjlighet att köpa dig en bostadsrätt i form av ett helt eget gårdshus, med utsikt ner mot vattnet! Huset på yteffektiva 39 kvm har dessutom en låg månadsavgift. Här har du en helt egen tomt som är vackert inramad av en välbyggd gärdesgård. På tomten finns plats för dina utemöbler på altanen och för att duka upp för långa sommarmåltider på altanen i kvällssol. På din tomt finns även plats för att odla grönsaker eller plantera blommor och fruktträd. Från huset har du en kort, belyst promenadväg ner till havsviken där de boende gemensamt har tillgång till en värmande bastu, kanske efter bad. Dessutom finns en gedigen brygga där du kan ha din egna båt eller använda föreningens båt för utflykter bland kobbar och skär. Sällan har en båtutflykt i både ytter- och innerskärgård varit så tillgänglig! Huset är modernt och lantligt inrett med en smart planlösning där de 39 kvm är fördelade så att de upplevs mycket yteffektivt. Sovplatser finns på det tilltagna och vilsamma loftet. Sällskapsutrymmena har du på entréplan där köket och vardagsrummet ligger med öppen förbindelse. Köksluckorna går i en ängsgrön ton och bänkskivan är i det slitstarka materialet kvartskomposit. Från vardagrumsdelen når man - genom dubbeldörrar - altanen där du har gott om plats för dina utemöbler och dessutom har du utsikt ner över ängar och mot vatten. Det är även fin utsikt innefrån huset ner mot vattnet. Hallen är rymlig och har bra förvaring i garderoberna. Duschrum med wc och tvättmaskin med kombinerad torktumlare finns innanför hallen. Detta är en bostad som passar både för permanentboende eller för ett lättskött fritidsboende. Här köper du inte bara en bostadsrätt utan ett lättskött gårdshus med livskvalitet! OMGIVNINGAR Solö bad - en kommunalt välskött badplats med simskola under sommaren. Högmarsö - en ö med en karaktäristisk skärgårdskrog mitt i ett båtvarv. Högmarsö nås med egen båt, passbåt från Solö brygga eller bil via linfärja från Svartnö. Marholmen - Här finns massor att erbjuda. Bland annat så finns ett hotell med spa och restaurang. Vidare finns äventyrsgolf och bad med sandstrand. Marholmen ligger på kort avstånd med egen båt, endast över fjärden. Furusunds Värdshus - Ett riktigt mysigt skärgårdshotell och restaurang med omtyckt julbord. SL:s busstrafik passerar Solö så det är enkelt att åka kommunalt hit.

  • Premium
  • Uteplats
Drottningdalsvägen 19, Roslagsbro, Drottningdal, Norrtälje kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Drottningdalsvägen 19, Roslagsbro, Drottningdal, Norrtälje kommun, bild 2
Drottningdalsvägen 19, Roslagsbro, Drottningdal, Norrtälje kommun, bild 3

Drottningdalsvägen 19

Villa
Roslagsbro, Drottningdal, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 650 000 kr
173 + 28 m²
5 rum
969 m² tomt

I det lantliga området Roslagsbro ligger denna välplanerade villa. Ett mysigt läge på en mindre men välplanerad tomt, omgiven av vacker natur. Huset är ett bekvämt 1 1/2 planshus, som passar både för barnfamiljen eller paret som längtar ut på landet, långt bort från trängsel och brus. Underbart! Kom och känn lugnet på Drottningdalsvägen. Njut av natur, fågelkvitter och många grillkvällar i bästa solläget! Familjen har bott på denna plats i över 20 år, då har man verkligen trivts. Skola, och idrottsplats är bara några stenkast bort och till Norrtälje tar det ca. 12 minuter med bil. Det är bara några av alla fördelar med att bo just här. Väl inne i huset sprudlar det familjelycka med allt man kan önska i sitt drömhus. En följsam planlösning där köket ligger i högervarv som dessutom rustades 2016. På golven ligger ett enhetligt parkettgolv som ger en varm känsla. Vidare kliver man in i teknikdel och garage som är tillbyggt 2010. För den som har el-bil så har familjen naturligtvis installerat en laddstation. Detta är även groventré. Vardagsrummet är generöst med direkt access till altanen som ligger undertak. Detta bäddar för många grillkvällar med något gott att dricka i glaset. Här kan barnen förvänta sig många härliga soltimmar med en lekvänlig tomt, precis så som familjen levt fram till idag. Vidare på nedreplan finns två sovrum med god förvaring samt ett duschrum som rustades 2002 men fullt fungerande. Övreplan erbjuder ett stort allrum där man kan ha biorum eller som matsal. Här finns flera kattvindar, sovrum för tonårsdottern som går att dela upp i två mindre. Utanför är det förberett för toalett så det kan vara en bekvämlighet att färdigställa. Fönsterkupan vetter mot söder och ger ett fint ljusinsläpp på hela våningsplanet. Roslagsbro är ett litet samhälle, fullt med aktivitet året om. Perfekt om man har barn eller för den delen är vuxen och älskar att sparka boll. Familjen har verkligen tagit hand om villan och som ni ser på frågelistan har det uppdaterats en del under åren. I trädgården finns tre äppelträd, fläderträd och rabarber. Utanför den gamla stenmuren finns vildhallon som barnen gärna plockar under sommaren. På entrésidan finns en måbärshäck som är tät och ger fint insynsskydd när man kopplar av i solnedgången på entrésidan. För kännedom finns en nedgrävd slinga för robottgräsklipparen som följer med fastigheten. Varmt välkommen hem och börja det nya livet i lantlig miljö!

  • Premium
Gransätersgatan 51, null, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Gransätersgatan 51, null, Norrtälje kommun, bild 2
Gransätersgatan 51, null, Norrtälje kommun, bild 3

Gransätersgatan 51

Villa
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
6 900 000 kr
90 + 102 m²
6 rum
670 m² tomt

På Gransätersgatan 51 vill vi nu presentera denna fantastiska villa med sjöutsikt och en förträfflig trädgårdstomt! Gransäter har alltid varit ett populärt område, ung som gammal. Men nu är säljaren redo för nya äventyr och välkomnar er till denna mysiga plats att kalla HEM! Denna villa disponeras på två våningar i ett lugnt grannskap. Närhet till Norrtäljes stadskärna men också härliga promenadstråken längs havsviken är svårslaget. Säljaren har verkligen tagit hand om sitt hus och hela tiden moderniserat och uppdaterat det som behövts. Som ni kan se finns solceller placerade på taket, huset är ommålat och bergsvärmepumpen är ny. Detta vara bara några av säljarens alla förbättringar de gjort under åren. Renoverat omsorgsfullt och smakfullt! Nu kliver vi in! På entréplan finner ni två sovrum i anslutning till hallen. I vänster varv finner vi ett duschrum som är i perfektion. Här är inget lämnat åt slumpen och man har valt extra stora plattor och mässingsdetaljer på kranar och dusch bara för att få den exklusiva känslan. Vidare har vi vardagsrum med öppen spis som används under de kallare månaderna. Då kryper man gärna upp i soffan med en bra bok och hör brasan spraka i bakgrunden, ljuvligt, eller hur? Nästa rum får benämningen bibliotek, läshörna, allrum och matrum, ja ni får helt enkelt bestämma själv, men mysig tär det! Från köksfönstret ser man ner mot Norrtälje viken och det glittrande vattnet. Köket är modernt, stilrent med ändå klassiskt. Här har man också renoverat för maximal trivsel. Det tillbyggda uterum är nog hemmets hjärta. Här kan man sitta året om och njuta av kvällssolen i goda vännersslag. Det sociala planet faller sig naturligt ut mot en grönskande trädgården. Källarplanet är inrett och även där rustat och uppdaterat. I nedre hallen finns väldigt bra förvaring i en djupgarderob. Dessutom finns ett rum med egen ingång som är den ultimata tonårsbostaden. Eller vaför inte passa på att skärma av och ha detta som uthyrningsdel. Vidare är teknikrum, tvättstuga, dushrum, toalett, bastun, kontor/sovrum. Sist men inte minst, Garaget! Det är elektronisk portöppnare och garaget är integrerat med resterande del av källarplanet, vilket gör vardagen smidig. Ett centralt skärgårdsboende med utsikt över Norrtäljeviken. Det finns dessutom möjlighet att hyra båtplats för en roddbåt bara några hundra meter från villan som säljaren har upplyst om. Det kallar jag LYX! Perfekt att ta en dagstur för att hoppa från klippor, grilla och bada. Detta är ett riktigt paradis som väntar på sin nästa ägare. Välkomna på visning, anmäl gärna ert intresse!

  • Premium
Bokstigen 7, Vätö, Norrtälje kommun

Bokstigen 7

Fritidshus
Vätö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 200 000 kr
47 m²
2 rum
2 227 m² tomt

Tänk dig att gå ut på altanen med ditt morgonkaffe, sätta sig ned, speja ut över naturen och mötas av både morgonsol och poolens vattenspegel. Känslan som infinner sig är härlig. Jag lovar dig att den känslan kommer ge dig en bra start på dagen. Välkommen till "Gullebo" som denna plats så vackert kallas. Med badhandduken hängandes över axeln tar ni er ned till badplatsen på raska 7 minuter. På vägen möts man av doften av växande liljekonvaljer och gullvivor. Kanske lockar en båttur? Ni har alltid en säkrad båtplats då den ingår i fastigheten. Detta är en perfekt plats för dig som eftersöker en lugn och harmonisk atmosfär och endast 25 minuter till Norrtälje stad. Huvudhuset är mindre men ack så välplanerat! 47 yteffektiva kvadratmeter där man välkomnas av en hall med duschrum i direkt anslutning. Utrustat med separett, duschhörna, handfat och behaglig golvvärme. Kök och allrum går i en öppen planlösning och ljuset flödar frikostigt mellan rummen. För maximal trivsel finns en eldstad i allrummet som används flitigt vår, vinter och höst, nästan så hela planet värms upp. Vidare finns ett sovrum och ett härligt uterum som är inglasat. Denna del går också att bygga in till boarean för den som önskar fler sovrum. Sedan har vi en nylagd trall i bästa solläget där man också har direkt access till poolområdet som är anpassat för barn med stängmöjligheter. Det finns dessutom en luftvärmepump som både kyler och värmer efter ert behov. Det finns en borrad brunn där man dragit in året runt vatten i huvudhuset. Gästhuset är uppdelat med två sovrum och ett mindre pentry. Mellan de två rummen finns en enkel mulltoalett och sommarvatten indraget till handfatet. Väldigt gulligt och harmoniskt. Även här är det 3-glas fönster för trivsel. Friggebod som säljaren använt som trädgårdsbod men även det perfekt som gästhus. Trädgården är välplanerad och barnvänlig. Insynsskyddad och privat passar in i denna beskrivning. Fastigheten har varit i säljarens ägor i snart 27 år och i omgångar även bott permanent. Här har de trivts så fantastiskt bra. Nu lämnar de över med varm hand till nästa ägare. Mer bilder kommer den 19 april. Åk gärna utvändigt för att kika! Kom och upplev detta paradis på plats, tillsammans med mig!

Norrängshöjden 2, Håtö, Norrtälje kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00
Norrängshöjden 2, Håtö, Norrtälje kommun, bild 2
Norrängshöjden 2, Håtö, Norrtälje kommun, bild 3

Norrängshöjden 2

Fritidshus
Håtö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 850 000 kr
73 m²
4 rum
2 471 m² tomt

Äntligen kan vi presentera denna fina fastighet på Norrängshöjden 2. På detta underbara ställe, med naturen utanför dörren och närhet till havet, kan du bo året om eller bara spendera sommaren. Den här bostaden har en rustik känsla med sina vackra träväggar och trägolv. Du möts av en hall med avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen kommer du till husets kök som är utrustat med spis, kyl, frys och vedspis. Allt för att man ska kunna tillaga en härlig middag i gott sällskap. Vidare kommer du till ett rymligt vardagsrum med en centralt placerad öppen spis för extra "myskänsla" och komfort. Bostaden har tre tapetserade sovrum varav ett är ett något större samt ett badrum med duschkabin, handfat och torrtoalett. Håtö är enligt mig en av Roslagens vackraste skärgårdsnära områden. Det är nära till svalkande bad, fisketurer och till öppnare vatten och utskärgård. Båtplats ingår i fastigheten då tomtföreningen har skyddad båtbrygga i Håtöviken. I området och mot Spillersboda kan man njuta av härliga promenadstråk längs vacker innerskärgård. Bara 15 minuter bort med bil ligger Norrtälje med hela sitt utbud av matbutiker, klädesbutiker, restauranger med mera. En ljuvlig sommarstad! God förbindelse finns också med kollektivtrafik. Vill men göra en lägre tur till staden kan man åka båt in i vackra Norrtäljeviken. För livsmedel på närmare håll finns Vreta Lanthandel och ICA i Gräddö. Där erbjuds ett brett sortiment. Från Kapellskär inte långt från Håtö kan man ta en dagskryssning till Åland. En riktigt mysig dagsutflykt! Håtö har även ett bra avstånd från Stockholm (ca 1 tim med bil) för den som önskar pendla men ändå bo permanent. Välkommen till denna fina pärla på eftertraktade Håtö.

  • Premium
DEL AV Rösavägen 203, Rösa, Dillingby, Norrtälje kommun

DEL AV Rösavägen 203

Tomt
Rösa, Dillingby, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 000 000 kr
7 000 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en rymlig tomt om ca 7000 kvm, perfekt för den som önskar att stycka av tomten till två stora enheter. Skapa ditt drömboende och ha möjligheten att bygga två separata hem på denna fantastiska tomt. Observera att avstyckningskostnader, anslutningar och installationer är att bekosta av köparen. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger er mer frihet kring byggnationen. Vatten och markprover får köparen bekosta själv. Vid ett kontrakt kommer avstyckningen villkoras att den skall vunnit laga kraft innan köpet är bindande för er trygghet. Det finns goda pendlingsmöjligheter till Uppsala och Stockholm från Rösa Trafikplats som ligger ca. 300 meter från fastigheten med jämna avgångar. Till Stockholm tar det ca. 35 minuter med bil och knappa 10 minuter till Norrtälje stad. Skederidskola ligger ca. 8 km från tomten (förskoleklass till och med årskurs 6) som är en stor fördel om man har barn. Finns även skolor i Rimbo och Norrtälje, ca. 1 mil bort. Det är cykelavstånd till närmsta badsjö, Addarn. Området Rösa och Dillingby ligger mig varmt om hjärtat och hoppas Ni får samma första känsla. På fastighetskartan ser man S:1, det innebär efter samtal med lantmäteriet att det är en äldre samfälld väg som ni ser på kartan från 1873. Vilket inte påvekar avstyckningen. Missa inte att förverkliga dina planer på denna fastighet. Kontakta mäklare för visning. Det går också jättebra att åka och titta själv på tomten.

Kuddalavägen 8, Bergshamra., Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 15:30
Kuddalavägen 8, Bergshamra., Norrtälje kommun, bild 2
Kuddalavägen 8, Bergshamra., Norrtälje kommun, bild 3

Kuddalavägen 8

Fritidshus
Bergshamra., Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
995 000 kr
40 m²
3 rum
2 160 m² tomt

Har du någon gång drömt om ett gulligt litet hus mitt i skogen med närhet till en badsjö? Då tror jag att vi har något för dig. En söt liten stuga mitt i naturen med blåbärsris, tallar och granar som närmsta granne. Med sin unika position uppe på höjden omfamnas du av trädtoppar i naturskön miljö. Ca. 200 meter så är ni framme vid en badplats som erbjuder en fin brygga med gräsytor, området kallas "Norra bryggan". Efter några tuffa år i pandemi och stigande räntor väntar vi nog alla in den färgsprakande och livfulla sommaren för att kunna packa väskorna och bege sig ut till våra frizoner. Kuddalavägen 8 är en av kommunens billigaste fritidshus just nu och väntar på sin nästa ägare! Stugan från 1966 och fördelar sin 40 kvadratmeter effektivt. Två sovrum där ena rymmer en 140 säng och i andra är det optimalt med en våningssäng för gäster eller barnen. Huset har moderniserats under 2023 med vitmålade trägolv som följer enhetligt rum för rum. Ett mindre nyrenoverat kök men ack så funktionellt. I vänstervarv från entrén finns en separett med handfat där sommarvatten från samfälligheten är indraget, här kan man modernisera efter eget tycke och smak. Vidare kliver vi in i allrummet som har fönster vetter åt flera håll rakt ut mot grönskan. Rummet har utgång till verandan som blir en förlängning av bostaden som man såklart även kan bygga in vid behov. Byggrätten i området är 80 + 40 så i praktiken kan man nästan två dubbla ytan för den som vill och kan. Bygglov ansöker man som vanligt hos kommunen. Det finns utedass och dusch med egen varmvattenberedare i förrådsbyggnaden intill med enkelstandard. Sommartid funkar det utmärkt, men finns såklart utvecklingspotential. Föreställ er en varm sommarkväll, solen står i sin bästa position, precis riktat mot er altan med en mysig vy. Barnen har precis varit nere vid badet och gjort sig redo för kvällens middag. Grillen är i full sprak och ett glas vin är upphällt. Här har vi ett tillstånd då ni bara njuter av tystnad och harmoni. Detta är första dagen på semestern och här ska ni spendera era dagar framöver. Huset nyttjas primärt vår-höst God kommunikation från Stockholm, ca 1,15 timme med bil. https://gunnedet.se - Gunnedet samfällighetsförening är uppdelat i tre geografiska områden, se hemsidan. Bussar går direkt från Norrtälje stad och stannar ca. 2 km från huset vid den större vägen. I Bergshamraby finns närmsta ICA butik, Apotek, Pizzeria samt Länna skola, F9. Välkommen, ta vara på möjligheten och säkra din plats på visningen!

  • Premium
Tuvtegsvägen 3, Rådmansö, Gräddö, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 11:00
Tuvtegsvägen 3, Rådmansö, Gräddö, Norrtälje kommun, bild 2
Tuvtegsvägen 3, Rådmansö, Gräddö, Norrtälje kommun, bild 3

Tuvtegsvägen 3

Fritidshus
Rådmansö, Gräddö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 995 000 kr
66 m²
3 rum
2 317 m² tomt

Njut av ett underbart fritidshus beläget på eftertraktade Rådmansö. En naturskön tomt där huset ligger med ett insynsskyddat läge med vackra träd som omger byggnaderna. Tomten fördelas på 2317 kvm. Man har bara 5-7 minuters promenad till närmsta bad vid insjöfjärden. Sedan Gräddö och Norrtälje viken åt andra hållet cyklar man till på ca. 8-10 minuter, där kan man efterfråga båtplats i området. Varmt välkommen till Tuvtegsvägen som ligger bara 20 minuter utanför centrala Norrtälje. Ett fritidshus som moderniserats och renoverats senaste året. Nu är det bara för dig och familjen att flytta in. Här kan ni verkligen koppla av och slå er till ro efter en intensiv arbetsvecka bara 1 timme från Stockholm. Huvudbyggnaden är ca. 66 kvm, med en trivsam fördelning av ytan. Huset har ett insynsskyddat läge mot grannar och runt om angränsar det mot allmänningen. Stanna upp och lyssna på ljuv fågelsång medans man blickar ut mot den rofyllda naturen. Tänd brasan i vardagsrummet, läs en avkopplade bok, detta är din fristad. Säljaren har dragit nya rör och förberett för vattentoalett för den som vill bekosta ett nytt avloppssystem. Det är egen borrad brunn med året runt vatten in i bostaden. Man välkomnas ett nybyggt altandäck i bästa solläge. Hall och duschrum är placerat vid entrén. På golvet ligger ett trendigt golv som är omsorgsfullt lagt i hela huset. I höger varv kliver vi in i köket med de vita luckor och en klassisk bänkskiva i trä. Köksön kommer väl tillpass som serveringsyta och avlastning. Den rymliga matdelen är perfekt placerad med fönster i två vädersträck och naturen utanför fönstret. Vägg i vägg med köket har vi ett långsmalt skafferi och litet teknikrum där bland annat varmvattenberedare står placerad. Perfekt med extra förvaring! Vardagsrummet är harmoniskt och fönstersättningen perfekt placerad. Ljusinsläppet är fenomenalt och möblerna faller sig naturligt på sin rätta plats. Eldstaden är hemmets höjdpunkt, en vacker pjäs som verkligen fyller sin funktion med värme till hela bostaden. Kryp upp i soffan och hör den sprakande brasan i bakgrunden, ljuvligt! Vidare kommer vi till de två sovrummen som följer samma stil som övriga huset. Det ena är lite mindre och det andra rymmer en dubbelsäng. Det finns även en befintlig friggebod som nuvarande ägare lagt in golv i och installerat ett element, eller ett bra extra förråd. Det är ca. 20 minuter till Norrtälje stad med alla bekvämligheter som matbutik, shopping, restauranger och fik. Till Stockholm tar det ca. 1,10 minuter. Bussar går dagligen via stora vägen till Norrtälje. Här bor man i ett lugnt område nära bad och båtplats. Bra grannar och trivsamma miljöer. Fastigheten ligger nära den populära byn, Gräddö. Där har man en hamn, stränder, badklippor och fina strövområden. Där finns ICA-butik, pizzeria, förskola och sommartid även flera kafeér, båt- och kajakuthyrning. Ett ställe att uppleva på plats! Trädgården är naturtomt och lite arbete krävs men som man kan utveckla hur mycket man vill. Varmt välkommen!

  • Premium
Fågelsångsvägen 37, Fågelsången, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 12:30
Fågelsångsvägen 37, Fågelsången, Norrtälje kommun, bild 2
Fågelsångsvägen 37, Fågelsången, Norrtälje kommun, bild 3

Fågelsångsvägen 37

Villa
Fågelsången, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 400 000 kr
120 + 15 m²
5 rum
609 m² tomt

En bild säger mer än tusen ord, och detta måste bara upplevas på plats! I den vackra miljön i Roslagen hittar man denna charmiga villa med byggår 1910, kanske ett av områdets första hus. Här finns tidstypiska detaljer från byggnadsåret med en vacker eldstad i allrummet, vackra trägolv och tidsenliga golvsocklar. Huset fördelar sina kvadratmeter effektivt och välplanerat i två plan. Varje rum är omsorgsfullt planerat med en fantastisk historia. I entréhallen finns en toalett och ett badrum med badkar, skåp och arbetsbänk. Familjen har valt att placera tvättstugan i källarplanet där även husets teknikrum finns. Utrymme finns på entréplan för både tvättmaskin och torktumlare. Källaren är för övrigt ett perfekt avlastningsutrymme för förvaring. Kanske här ni bygger vinkällaren ni alltid drömt om eller en relaxavdelningen, kreativitet är ett vinnande koncept. Entreplanet är en riktig dröm med en härligt lantlig prägel. I högervarv kliver man till det nyrenoverade köket som nu blivit hemmets hjärta. På golven ligger det vackra trägolvet som snyggt möter det platsbyggda köket som den lokala snickaren skapat. På bänkarna är det en klassisk men påkostad kompositsten. Luckorna har en allmoge grön färg med stilrena vitvaror med både Smeg och LG. Köksön har en central plats som passar väl för middagsbjudningar, avlastning eller skönt häng tillsammans med vänner och familj. Matrummet var tidigare ett sovrum som nu fått den ärofyllda platsen, matsal. En gång i tiden har det funnits en kakelugn som man förslagsvis kan återskapa, dessutom dubbeldörrar ut i den fantastiska trädgården. Säljaren har berättat att hon och barnen gärna äter sin frukost på altanen under sommaren, med nybakat bröd och kaffe i handen. Som ni ser på bilderna är trädgården en riktig oas och en av höjdpunkterna på denna plats. Övre plan erbjuder en hall som är ett lämpligt TV-rum och i anslutning de två barnrummen. Det stora sovrummet har tidigare ägare öppnat upp till nock för att skapa rymd och harmoni. Det finns flera kattvindar som man skulle kunna öppna upp för at frigöra ännu mer yta, men förvaringsutrymmen är alltid bra att ha! Trädgården är en oas som som man aldrig vill lämna. En uppvuxen trädgårdstomt där det fullkomligt sprudlar av diverse blommor och fruktträd. På tomten finns odlingsmöjligheter och redan planerad växtlighet, så för er är det bara underhålla och NJUTA! Vidare finns både växthus och en ljuvlig altan för kvällssol. Bra att känna till är att tidigare ägare valde att stycka tomten i två delar så halva tomtytan är idag en obebyggd tomt som kommer att saluföras någon gång, man kan såklart diskutera detta vid ev. köp av denna fastighet. Infartsvägen kan komma flyttas mot öster. Men det finns ändå utrymme för tex. carport eller förrådshus om man önskar. Det finns goda pendlingsmöjligheter där stadsbussen passerar bara några stenkast bort. Till Stockholm tar det ca. 50 minuter med bil. Bara 500 meter från huset finns en skola (förskoleklass till och med årskurs 6) som är en stor fördel när man har barn. Livet är enkelt på Fågelsångsvägen 37, välkommen till paradiset!

  • Premium
Harg 6:55 (Edsgarn), Vätö, Edsgarn, Norrtälje kommun

Harg 6:55 (Edsgarn)

Tomt
Vätö, Edsgarn, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 500 000 kr
4,5 ha tomt

En unik sjötomt i västlig riktning. Fördelas över ca. 4,5 hektar med ett stort skogsskifte som i princip täcker hela fastigheten. På ön finns det cyklar, fyrhjulingar och någon enstaka traktor. Detta är en Ö strax utanför Vätös ostligaste kust. Tomten är relativt plan med en högsta höjd längst bak på tomten på ca. 10 meter över havsnivån. Denna tomt har varit i samma familjs ägor från 1942 och nu har det kommit i beslut att sälja till en kreativ person/familj som kan bygga en av Roslagens häftigaste skärgårdsboenden. Det är fina fiskevatten i området och bara 3 minuter med båt kommer man till NSS-klubbholme (Norrtälje seglarsällskap) som är populärt för dess medlemmar och kanske något man hört talas om eller besökt. På ön finns 2-3 fastboende. Det finns ett äldre förhandsbesked under dokument från 2015 för nybyggnad av enbostadshus. Allt söks i vanlig ordning hos kommunen. Men det finns oändliga möjligheter på denna väl tilltagna sjötomt. Strandlinjen är ca. 185 meter lång med mycket vass men en del berg i dagen med sluttning och en mindre strand. Men såklart en del att göra vid vattnet. Närmsta granne har senaste 10 åren uppfört nya bryggannläggningar och renoverat. Tomten och egentligen hela ön erbjuder mycket kantareller, trumpetsvamp och Carl Johan. Växtligheten på ön dessutom riklig. Säljaren har även ansökt om avloppslösning i form av minireniningsverk som ligger annonserat under dokument samt en avsaltningsanläggning där man omvandlar havsvatten till dricksvatten. Effektiv och miljövänlig lösning. Kvällssolen är oslagbar! Med båten, över Norrtälje viken kommer man snabbt till Gräddö där matbutik (året om) och restauranger/fik finns under sommaren. Annars Hargsby finns en Konsum på fastlandet. Denna unika fastighet ligger i ytterskärgården och precis vid inloppet i Norrtäljeviken. Detta passar er som har stora drömmar om att skapa ert perfekta drömboende i skärgården. Man är välkommen att kontakta kommunen om man har frågor eller funderingar kring bygglov och önskemål. Kontakta mäklaren för mer info, snabbt tillträde är möjligt!

Mälbyvägen 10, Väddö, Norrtälje kommun

Mälbyvägen 10

Fritidshus
Väddö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
7 900 000 kr
266 m²
8 rum
5 239 m² tomt

På Mälby Rusthållargård, nära havsvikar i Roslagens skärgård, finner du detta otroligt charmiga och lantliga boende i ljuvlig herrgårdsmiljö med närhet till skog, ängsmarker och bad. Gårdens byggnation fördelas på huvudhuset i mangårdsbyggnaden som är uppförd år 1899 och sidobyggnad som fungerar som ett stort gästhus, charmig ladulänga och dessutom två ytterligare ekonomibyggnader, den ena med boxar för får, grisar eller höns. Gården ligger på en liten höjd och ger sol hela dagen. Solens första strålar njuts från uteplatsen på entrésidan med vacker utsikt över den egna trädgården och åkrarna. Marken uppgår till ca. 5300 kvm med en vacker tomt runt huvudhuset. Åkermark runt tomten går att arrendera av säljaren. Här kan du odla, ha djurhållning eller bara njuta av bo i sekelsskiftescharm i fantastisk miljö! Båtplats nere vid havsviken eftersöks på egenhand. Det är ca. 200 meter till SL-buss mot Stockholm. Gång- och cykelväg till sandstrand med barnvänligt bad med lekplats samt till all service i Älmsta. Avstånd strand 900 meter. Gång-och cykelväg eller promenad genom byn. Avstånd Älmsta 2,2 km. Avstånd Ålands hav ca 2,5 km. Välkommen på visning, anmäl ert intresse! Privatvisning kan anordnas.

Galles Gränd 6A, Centralt, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 11:45
Galles Gränd 6A, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Galles Gränd 6A, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Galles Gränd 6A

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 550 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
3 331 kr/mån
39 011 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera denna enastående lägenhet på Galles Gränd 6A! Ett unikt och centralt boende i stadskärnan omringad av mysiga fik, restauranger och trevliga butiker. Lägenheten har en inglasad balkong i söderläge där ni kan njuta av solens strålar. Bostaden fördelar sig på 91 kvm, här har det gjorts en del renoveringar, inklusive ett nyrenoverat kök och ett helkaklat badrum. Låt mig berätta mer om vad som gör denna bostad speciell, ljuset! Ljuset som flödar fint genom det stora vardagsrummet med sina stora fönsterpartier. I vardagsrummet smyckas även en öppen spis för extra mysfaktor och komfort! Bostaden är ursprungligen en fyra som man enkelt kan återställa genom att sätta upp en innervägg i köket! Här bor ni i ett charmigt hem med närhet till allt ni kan önska. Bostaden ligger i den urgulliga pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Gamla Norrtälje till något unikt. I närheten finns den vackra Societetsparken som prydes av fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picknick. Eller varför inte ta en kvällstur med kajaken eller en joggingrunda till Kärleksudden? I Norrtälje hamn fylls vi av liv med stort utbud av restauranger, barer, lekplatser och promenadstråk. Här finns även båtförbindelser under sommartid ut till våra vackra öar i Roslagens skärgård. Välkommen hem! Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Fler interiöra bilder kommer inom kort.

  • Premium
  • Balkong
Lågarövägen 26A, Lågarö, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 13:00
Lågarövägen 26A, Lågarö, Norrtälje kommun, bild 2
Lågarövägen 26A, Lågarö, Norrtälje kommun, bild 3

Lågarövägen 26A

Villa
Lågarö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
7 950 000 kr
124 m²
4 rum
1 991 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska nybyggda hus i Södersvik inspirerat av New England-stil. Med sin moderna arkitektur och stilrena design är detta perfekt för dig som har höga krav eller söker något unikt. Huset är byggt med noggrant utvalda material och har genomtänkta detaljer som verkligen lyfter helhetsintrycket! Redan när du kliver in genom entrén möts du av en ljus och luftig atmosfär. De generösa fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en vacker och rogivande utsikt över Prästfjärden. Bostaden har en härlig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är stilfullt och välutrustat med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Vardagsrummet har rymd och är öppet och inbjudande, perfekt för både avkoppling och underhållning. Rummet smyckas med en vacker braskamin för extra mysfaktor och komfort. Fastigheten har fiber med snabb uppkoppling vilket är perfekt för den som också vill distansjobba, koppla bort vardagen med långfilmer eller seriemaraton. Bostaden har 3 tilltagna sovrum, ett sovrum är större och har utgång till den stora altanen. Vidare ett badrum med dusch, kommod och toalett. I anslutning till badrummet finns en tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin och vikbänk. Arkitekten har skissat huset för 1 1/2- plan och kan inredas med extra 50 kvadrat på övervåningen. Altanen erbjuder många möjligheter till avkoppling och umgänge. Den uppvärmda poolen är perfekt för uppfriskande dopp eller bara slappna av vid poolkanten och njuta av solen. Det är verkligen ett fantastiskt tillägg till huset som kommer ge dig många roliga och sköna stunder. Och att ha ett vinterbonat poolhus med sovrum och eget badrum är mycket praktiskt. Det ger dig möjligheten att ha gäster eller kanske till och med använda det som en egen avskild plats för avkoppling. Med sin moderna design, högkvalitativa material och genomtänkt planlösning är det perfekt för den som söker det lilla extra i sitt boende. En plats att kalla hem!

  • Premium
Nockebyvägen 37, Bromma / Gamla Bromma, Stockholms kommun
Nockebyvägen 37, Bromma / Gamla Bromma, Stockholms kommun, bild 2
Nockebyvägen 37, Bromma / Gamla Bromma, Stockholms kommun, bild 3

Nockebyvägen 37

Villa
Bromma / Gamla Bromma, Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
23 500 000 kr
197 + 112 m²
6 rum
576 m² tomt

Äntligen får vi presentera detta smakfulla 20-tals hus! Ett av Stockholms absolut bästa lägen. Närheten till innerstan har aldrig varit smidigare, kort promenadavstånd till kommunikationer. Denna möjlighet inträffar en gång vart femtionde år, så fortsätt inte scrolla och boka din plats på visningen. Med solen som följeslagare från morgon till kväll, erbjuder detta enastående läge en oöverträffad plats att kalla hem. Familjevillan är fördelad i två plan med källare som erbjuder generösa sällskapsytor. Det man slås av när man kliver in bostaden är att inget är lämnat åt slumpen, allt har en tanke med känsla och värme. Vi hittar flera tidstypiska originaldetaljer med vackert listverk i taket, parkettgolv och eldstäder. Fönstren är munblåst glas sedan 20-talet och de bryter ljuset på ett fantastiskt sätt har säljaren berättat. Denna bostad sticker ut på många sätt och fyller säkerligen mångas kravlista. I vänster varv kliver vi in i ett tidlöst kök som både är estetiskt vackert och praktiskt med en centrerad köks ö. Detta är ett kök där matlagningsintresset kommer att växa. Sedan kliver vi in i salen som angränsar till vardagsrummet med vackert ljusinsläpp på eftermiddagen. Huset har två fungerade eldstäder, gästtoalett, tre generösa sovrum, ett klassiskt badrum, allrum och dessutom en oinredd vind där det finns förädlingsmöjligheter. Tonårssvit eller hobbyrum, låt kreativiteten flöda. I källarplan finns vinkällare, gillestuga/hobbyrum, bastu, tvättstuga och ett enastående dubbelgarage. Inte många villor i Bromma som har just dubbelgarage. Huset är rustat med bergvärme och det är friköpt mark. Trädgården bjuder på god växtlighet och ett förtjusande växthus. Även en inbjudande altan och uteplats i söderläge som på sommaren skapar många trivsamma tillfällen med vänner och familj. Detta är ett perfekt hem för dig och din familj, med bekvämligheter och faciliteter som kommer att göra vardagen både enkel och njutbar. Ett barnvänligt område nära lekplatser, idrottsanläggningar och skolor/förskolor. Här har ni nära naturen då det endast är en kort promenad ner till Mälarens strandlinje med trevliga badplatser och promenadstråk. Skärgårdskänsla med stadslivet på smidigt och snabbt kommunikationsavstånd. Dessutom har ni både trevliga Kärsön och Drottningholm endast en bro bort. Ett lekfullt, personligt och lyxigt hem. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Premium
Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår
Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 2
Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 3

Ångbåtsgatan 2

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 450 000 kr
49 m²
2 rum
vån 5/13
3 746 kr/mån
50 000 kr/m²

Lyx, Lyx, Lyx som Pernilla Wahlgren skulle säga... Nu har du chansen att förverkliga din dröm att få flytta till Norrtäljes hjärta. Med största nöje kan jag stolt presentera denna fenomenala två rummare. Här i det majestätiska Soltornet finner ni en välplanerad lägenhet på våning 5 med utsikt mot Norrtäljeviken med gassande morgonsol tack vare våningsplanets läge. Hela huset är känt för sina trivsamma balkonger. Här har du ca. 8 meter lång balkong att fylla med en passade loungegrupp och duka upp i goda vännerslag. Njut av soluppgången och solsken under sommaren till ca. 12:00. När du kliver in i bostaden möts man av en välkomnade känsla där man tänkt på varje detalj med exklusiva material -och tillval som pryder alla rummen. Det första man ser från entrén är det danska kvalitets köket från HTH med mörka stenskivor i kvartskomposit på både bänk och vägg. Dessutom finns en kaffemaskin integrerad precis som ungen. Vidare har vi vardagsrum och matgrupp i en social och öppen yta med ett vackert parkettgolv som återses i varje rum. Dova färger i modern och klassisk tappning, – så lyder badrumstrenderna 2024 och det är precis det jag kan presentera här. Ett smakfullt och rymligt badrum med perfekt belysning anpassat för dig. Sovrummet har fast garderobsinredning som ramar in sängen och ger en lyxig hotellkänsla, väggarna har samma ton som köksluckorna. Soltornet har ett modernt koncept med conciergeservice och en välrenommerad restaurang (Wine and Dine) i markplan med stor uteservering sommartid. Bra service och god mat! Norrtälje hamn klingar fint i mångas öron. Detta är den nya mötesplatsen för invånarna i Norrtälje stad. Här kan du redan nu strosa i mysiga kvarter i en skärgårdsmiljö. Norrtälje busstation ligger bara 5 minuters promenadväg bort där buss 676 tar dig till Stockholm på 1 timme med avgångar varje 10-15 minut, perfekt för dig som jobbar/pluggar i storstan. I närområdet finns fantastiska restauranger och shopping. Tveka inte att höra av dig, varmt välkommen att boka privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjötullstorget 14, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
  • Imorgon
Sjötullstorget 14, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 2
Sjötullstorget 14, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 3

Sjötullstorget 14

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 400 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
5 144 kr/mån
45 333 kr/m²

Välkommen in i denna trivsamma bostadsrätt i hjärtat av Norrtälje. Det är med stort nöje jag fått äran att presentera denna charmiga och yteffektiva trerummare på markplan. Från balkongen i söder blickar du utöver den mysiga innergården som står i fullgrönska, sommartid. Sedan har vi en balkong som vetter i nordlig riktning men såklart på sommaren är kvällssolen helt magisk från ca. 19 tiden tills den går ned. Lägenhetens 75 kvadratmeter erbjuder generösa förvaringsmöjligheter och består av två sovrum varav ett större med balkong i norr vilket gör att sovrummet aldrig blir för varmt. Ett modernt duschrum med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Vidare har vi kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Här finns en platsbyggd bokhylla som verkligen skapar karaktär i bostaden. Bostadsrättshuset är unikt av sitt slag och påminner mycket om den engelska arkitekturen med tegel och skarpa linjer. Bostadsrättsföreningen har även installerat solceller på taken vilken blir kostnadseffektivt. Att bo och leva i Norrtälje är enkelt. Jobba eller pendla till Stockholm är smidigt via buss 676 som tar dig på ca. 1 timme till city. Norrtälje hamn är den nya stadskärnan och här bor man idag väldigt centralt till faciliteter som fik, shopping, matbutik och andra sociala tillställningar. Välkommen till Sjötullstorget 14, ett centralt boende i Norrtälje hamn!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bältartorpsgatan 20A, Centralt, Norrtälje kommun

Bältartorpsgatan 20A

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 250 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
5 549 kr/mån
43 333 kr/m²

Tillfälle att förvärva en lägenhet utöver det vanliga! Tänk öppet till taknock, takåsar och utsikt över viken. Lägg till hiss direkt in i lägenheten! På Bältartorpsgatan ligger denna charmiga och mysiga trerumslägenhet med öppet till nock och stora fönsterpartier. Stor balkong i söderläge med fin utsikt över takåsar och bort över Norrtäljeviken. Endast några minuters promenad till Norrtäljes centrumkärna! Takvåningen nås bekvämt med hiss som leder direkt till hallen. Då man är ensam på våningsplanet så blir det väldigt privat. Givetvis finns även trappa till bostaden. Här bor man högst upp i huset i en ljus och fin 3:a där vardagsrum och kök har en härlig öppen förbindelse. Den höga takhöjden och de stora fönsterpartierna tillsammans med snedtak med infällda takkupor bidrar till den ljusa och charmiga helhetskänslan. Bältartorpsgatan 20 A erbjuder ett bekvämt boende i fint trähus, med golvvärme i hela lägenheten, privat hiss samt parkering direkt utanför dörren. kort promenadavstånd till busstationen och Norrtälje centrum.

  • Balkong
  • Hiss
Ekensborgsvägen 19, Sjötomt, Norrtälje kommun
Ekensborgsvägen 19, Sjötomt, Norrtälje kommun, bild 2
Ekensborgsvägen 19, Sjötomt, Norrtälje kommun, bild 3

Ekensborgsvägen 19

Fritidshus
Sjötomt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 500 000 kr
40 m²
4 rum
2 350 m² tomt

Förhandsvisning är möjligt! Drömmer du om ett eget torp där du kan samla kraft, njuta av rofyllda omgivningar, påta i den egna trädgården eller starta dagen med ett uppfriskande morgondopp. Nu har du chansen att uppfylla "torpardrömmen" med denna mysiga, pittoreska och lantliga idyll. Ett fantastiskt sjöställe med brygga och sjöbod. Genom ett öppet landskap från stora vägen åker man genom en gårdsmiljö innan man når detta bedårande torp med anor från 1700-talet. Här presenteras ett ogenerat läge som förr i tiden kan tänkas ha nyttjats av drängarna på den närliggande gården. Byggnaden har under åren bevarats till stor del i original men också rustats och förädlats till vad det är idag. Synliga takbjälkar, vackra trägolv, trösklar och gamla spröjsade fönster. Precis som man vill ha det! På den generösa tomtytan finns flertalet byggnader uppförda. Såklart har vi en snickarboa och gästhus vid vattnet. Bostadshuset är en charmig byggnad. Detta har varit i familjens ägor i snart 30 år där de övernattat och bott primärt sommartid. Dessutom finns en borrad brunn med värmeslinga. Avloppssystemet är äldre men vattentoalett är installerat i huvudhuset även med dusch och varmvattenberedare. Huvudbyggnaden har mycket originaldetaljer som fördelas på ett plan med vindsutrymme som är uppdelat med 2 sovrum. När man kliver in i huset upplever man som lång person att huset har över 300 års historia. Förr var man nämligen kortare. Men vad gör det? Dessa hus växter inte på träd och nu har ni ett gyllene tillfälle att investera i lycka och välmående i sann torparanda vid badvänliga sjön Närdingen. Man välkomnas till en mindre hall där duschrummet finns placerat vägg i vägg med ingång från sovrummet samt en trappa till övervåningen som säljarens mor i egen regi har snickrat ihop, en händig kvinna. I vänstervarv kliver man in i köket där en hederlig vedspis står placerad fullt fungerade, detta rum har både använts som matrum och drängkammare. I högervarv kommer man till sovrummet på nedre plan som har en lantlig prägel med en fungerande kamin. Tänk er förmiddagen ute i skogen där ni plockat bär i mängder, nu är det sylt som står på schemat väl hemma i köket. Eftermiddagen bjuder på en fisketur eller SUP-bräda upp till skebo (3 km bort) som är ett anrikt brukssamhälle. Där finns en fin badplats och även en lokal pub som på sommaren arrangerar tillställningar för byborna. Nere vid den ca. 50 meter långa strandlinjen ligger en flytbrygga där man kan ha en mindre båt för ta sig ut på en fisketur när det än behagar. Det är en plan gräsmatta mot sjösidan som lämpar sig väl för lek och skoj. En barnvänlig tomt med plats för många roliga aktiviteter. Det finns också som en liten pir ut i vattnet jämte gästhuset/sjöboden vid vattnet. Att bo och leva ska vara enkelt. Kanske detta är just din mobilfri oas där ingen når dig, precis som förr. Eller så blir det ett hem för stora familjen där ni har möjlighet att bygga ut eller bygga till efter samråd med kommunen. Huset har under pandemi-åren inte nyttjats lika mycket och nu önskar familjen att någon får chansen att glädjas precis lika mycket som familjen gjort i alla år. Det är med sorg som det ska säljas men de hälsar och tror att ni kommer trivas på denna sagolika plats bland ängar, natur och sjöliv. Med buss 639 kan man ta sig hela vägen till Danderyd via väg 76. Busshållsplats Ununge kyrka eller Ekensborg. Det tar ca. 1,20 h med buss med den bussen ca. 1 timme med bil. Buss 641 tar man sig till

  • Premium
Yxlö bryggväg 66, Yxlö, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 14:15
Yxlö bryggväg 66, Yxlö, Norrtälje kommun, bild 2
Yxlö bryggväg 66, Yxlö, Norrtälje kommun, bild 3

Yxlö bryggväg 66

Fritidshus
Yxlö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
7 900 000 kr
107 m²
4 rum
1 858 m² tomt

På Yxlö Bryggväg 66 finns det här trevliga fritidsboendet nu till salu. Fastigheten, Edsberg, ligger med ett högt fint läge med strålande utsikt över Furusundsleden. Här lät tidigare ägaren uppföra ett ombonat hus med bergvärme och rejäla umgängesytor, men med bevarad charm. Härliga umgängesytor, både rymligt kök samt stort vardagsrum där båda har gott om fönster vilket ger ständig kontakt med vattnet. Den stora altanen nås från såväl kök som vardagsrum, det finns även en separat balkong med utgång från vardagsrummet. Altanen har en nedfälld pool samt i bortre änden ett bastus med vedeldad bastu med utsikt över leden. Huset har även ett sovrum samt duschrum med förbränningstoalett. En trappa upp finns en stor vindsvåning med gott om sängplatser för övernattande gäster. På tomten finns även ett enkelt men praktiskt gästhus med två sovrum samt ett litet kök. Ett garage med tillhörande snickarrum finns också intill den tilltagna parkeringsytan. Fastigheten har nyttjanderätt via servitut på marken vid strandlinjen nedanför fastigheten, här finns även egen brygga med y-bommar. Bryggan har segelbåtsdjup på utsidan och vid stranden finns även en charmig sjöbod. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för ’Edsberg’.

  • Premium
Borgargatan 6C, null, Norrtälje kommun

Borgargatan 6C

Lägenhet
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 250 000 kr
36 m²
1 rum
2 330 kr/mån
34 722 kr/m²

Borgargatan ligger med ett fint läge nära Norrtäljeviken i gränsen mellan Gransäter och Grind. Denna etta ligger med ett fint läge med en egen uteplats i markplan och har till och med utsikt över Norrtäljeviken. Dessutom är lägenheten helt nyrenoverad och det är bara att vrida om nyckeln och flytta in och börja bo! Du når ditt nya boende en trappa ned från ena sidan av huset eller från markplan vid altansidan. De 36 kvm fördelar sig på en hall med plats för att hänga av dig dina ytterkläder. Ett fint nylagt ljust golv ligger enhetligt i hela bostaden. Ett yteffektivt och stilrent kök där det är helt ny inredning med köksskåp i ljusgrå ton - och den maskinella utrustningen som micro, inbyggnadsugn, nedfälld häll samt kyl/frys - går i svart. Du kan även ha en matplats framför fönstret. Vardagsrummet är tilltaget och har plats för både säng, soffa och tv-möbel. Dessutom finns bra med förvaring i garderoberna som finns här. Du har stora fönsterpartier mot uteplatsen som ligger i det eftertraktade söderläget. Uteplatsen nås från detta rum och kan med fördel användas till ett extra rum om sommaren. Här vill du slå dig ner och avnjuta ditt kaffe med bok eller inta dina sommarmåltider! Uteplatsen är inramad av en häck och det växer en rhododendron på ena sidan samt andra vår-och sommarblommor. Om du önskar så planterar du dina egna favoritgrönsaker eller blommor här! Duschrummet når du från hallen och självklart är även det helt nyrenoverat. Här har du vitt kakel på väggarna och svart klinker på golv. Dessutom finns en tvättmaskin installerad här. Ett förråd finns på samma våningsplan som lägenheten, så du når snabbt din extraförvaring!

  • Uteplats
Strömsviksvägen 40, Herräng, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Strömsviksvägen 40, Herräng, Norrtälje kommun, bild 2
Strömsviksvägen 40, Herräng, Norrtälje kommun, bild 3

Strömsviksvägen 40

Fritidshus
Herräng, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 500 000 kr
77 m²
3 rum
2 079 m² tomt

Välkomna till ett fantastiskt fritidsställe invid Strömsviken där huset ligger högt beläget. Här har man vacker utsikt ner över vattenspegeln både inifrån huset och från den stora altanen. Nedanför tomten ligger en gemensam brygga där man kan ha en liten båt som man snabbt når ut till vacker och lugn skärgård. Huset är beläget med ett insynsskyddat läge på den natursköna tomten och här finns WC och året-runt vatten vilket gör att det går utmärkt att vistas här både sommar- och vintertid. Affärer finns i Herräng, Hallstavik, Älmsta och Grisslehamn. Fastigheten är besiktigad.

  • Premium
Esplanaden 9B, Grossgärdet, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 15:15
Esplanaden 9B, Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 2
Esplanaden 9B, Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 3

Esplanaden 9B

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 795 000 kr
58,4 m²
2 rum
vån 2/3
3 550 kr/mån
30 736 kr/m²

Denna underbara lägenhet på Esplanaden 9B, belägen på populära Grossgärdet, erbjuder en välplanerad tvåa på 58,4 kvadratmeter. Lägenheten har generöst ljusinsläpp från fönster åt två håll och en mysig balkong i västerläge. Badrummet är helkaklat och har golvvärme som renoverades år 2010. Köket är familjevänligt och erbjuder gott om arbetsyta. Lägenheten har ett fantastiskt läge med närhet till flygfältets handelsplats, där en av Sveriges bästa ICA-butiker finns. Dessutom har du gångavstånd till stadens pittoreska centrum och bekväm tillgång till pendelbussarna som tar dig till Stockholm och Uppsala. Ett extra plus med läget är närheten till sportcentrumet med Friskis & Svettis, hockeyrink, badhus och fotbollsplaner. Här får du verkligen det bästa av både boende och fritidsaktiviteter! Denna lägenhet måste upplevas på plats. Kontakta oss om du vill veta mer! Planritning kommer inom kort!

  • Premium
  • Balkong
Posthusgatan 3, Centralt, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 14:20
Posthusgatan 3, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Posthusgatan 3, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Posthusgatan 3

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 500 000 kr
110 m²
4 rum
vån 3/3
10 455 kr/mån
40 909 kr/m²

Stig in i denna eleganta etagelägenhet mitt i hjärtat av Norrtälje. Med sina trippla uteplatser erbjuder den en unik och exotisk upplevelse. Tänk dig att sitta på en av uteplatserna, omgiven av tornen och Norrtäljeån, njutandes av solens strålar och en kopp kaffe. På sommarkvällarna kan du avnjuta trevliga middagar utomhus vid kökets uteplats. Och inte att förglömma balkongen på övervåningen med utsikt över Norrtälje stad. Här kan du verkligen uppleva alla årstider, från vinterkvällarnas mystik till sommarnätternas glädje. Denna lägenhet är verkligen något alldeles extra. Välkommen till denna fantastiska bostad på 110 kvm och 4 rum. En rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Intill hallen finns en WC med dusch, toalett och kommod. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du en rymlig och luftig känsla. Vardagsrummet pryds av en eldstad för extra mysfaktor. De stora fönstren ger inte bara massor av naturligt ljus, utan skapar även en vacker tavla vid matplatsen. Njut av bekvämligheten med ett modernt kök och en mysig vardagsrumsyta. Intill köket finns även ett rum som antigen kan nyttjas som extra förråd eller ett mindre sovrum. På övervåningen finns tre sovrum och ett elegant badrum med badkar. Kan du tänka dig att komma hem efter en lång dag och få koppla av i ett härligt badkar? Att kunna fylla det med varmt vatten, tända några doftljus och bara slappna av i lugn och ro. Till lägenheten hör en garageplats. En snöig dag bara att ta hissen ner till den varma bilen i garaget och rulla upp till Flygfyren på några minuter. Ett unikt och centralt boende i stadskärnan omringad av mysiga fik, restauranger, trevliga butiker, busstation med direktbuss till Stockholm. Skola finns med omnejd, även en otrolig skärgård och vacker natur. En lägenhet som måste upplevas på plats! Planritning kommer inom kort!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Eknö Furusundsvägen 410, Furusund - Eknö, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Eknö Furusundsvägen 410

Fritidshus
Furusund - Eknö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 800 000 kr
61 m²
2 rum
3 139 m² tomt

Nu kan vi äntligen presentera detta fantastiska fritidshus på Eknö. Det är många som önskar sig ett eget boende med skärgården runt hörnet. Välkommen till ett fritidshus som går att nyttja både som permanentbostad eller en plats för semester och avkoppling. Inte långt ifrån fastigheten når ni en mysig badplats med båtmöjligheter. Har man båt kan man enkelt ta sig över till skärgårdsöarna, Yxlan och Blidö. En idyll i mina öron! Detta kommer blir den obligatoriska samlingsplatsen för era nära och kära. Du välkomnas av en rymlig hall med avhägningsmöjligheter. Precis intill hallen finns ett duschrum, med WC, dusch och handfat. Bredvid duschrummet når ni bostadens sovrum. Vidare kommer vi till en öppen planlösning med rymligt vardagsrum och matplats. Med sina stora fönster får man ett härligt ljusinsläpp i bostaden. I vardagsrummet finns en eldstad för extra myskänsla och komfort. Finns även en luftvärmepump i huvudhuset. Köket står utrustat med spis, kyl, frys och en vedspis. Perfekt om man någon gång skulle få strömavbrott. Då kommer ni fortfarande kunna laga mat och hålla er varma. Fiber finns indraget i bostaden. Tomten fördelar sig på ca 3000 kvm, en fin trädgårdstomt. På tomten finns ett gästhus med hall, WC, sovrum, en liten kokvrå och ett större allrum. Här kan dina gäster vara ifred. Luftvärmepump är värmekällan som även kan styras på annan ort med hjälp av en app. Perfekt om man vill få bostaden uppvärmd innan man åker ut till sitt landställe. Till huset hör en bod med gott om förvaring av redskap. Det finns även en vedbod. Till fastigheten hör även en krypgrund/källare som används som ett extra förråd. Med 5 minuters bilväg finns en jättefin badstrand och fin brygga, Förängsbadet. Perfekt om ni vill ta familjen på utflykt! På Skärgårdsön Yxlan finns alltid något man kan hitta på sommar som vinter. Bussen från Norrtälje stannar med ett par minuters gångavstånd. Waxholmsbolaget trafikerar både Yxlan och Blidö och vid Glyxnäs på Blidö kan man göra utflykter, t.ex. med Ångfartyget Blidösund till Norröra där Saltkråkan (Astrid Lindgren) spelades in. På Blidö finns även ICA butik. På fastlandet finns Furusunds Värdshus som har ett stort utbud av skärgårdsmat och även övernattning. Finns även en hamnkrog i gästhamnen som är populär sommartid. Det är ca. 25 minuter till Norrtälje stad med alla bekvämligheter som matbutik, shopping, restauranger och fik. Till Stockholm tar det ca. 1 timme. Kontakta ansvarig mäklare för intresse!

  • Plus
Väster Edsvik 84, Björkö, Norrtälje kommun

Väster Edsvik 84

Fritidshus
Björkö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 850 000 kr
97 m²
4 rum
2 946 m² tomt

Välkommen till Väster Edsvik 84, en plats som med största sannolikhet kommer att bli den naturliga samlingsplatsen för familj och vänner. Nu väntar detta idylliska hus med permanentstandard på sin nästa ägare. Huset ligger ca 300m från en vacker liten havsvik där fastigheten har servitut för både brygga, båtplats, och gångväg över ängen. Möjligheten att ha egen båt så nära huset erbjuder oändliga utflyktsmål för bad, fiske, eller dagsturer i skärgården. Bostaden har en ljus, öppen och rymlig planlösning som ger en luftig känsla. Ytskikten är genomgående nyrenoverade med nylagt golv och nymålade väggar. Hallen har goda förvaringsmöjligheter med två inbyggda garderober samt ett förrådsrum, som kan göras om till en gästtoalett. Det rymliga köket om ca 20m2, är ljust och perfekt för matlagning och umgänge för större sällskap. Från det härliga stora vardagsrummet finns en utgång till altanen och tomtens baksida, vilket erbjuder möjligheten att enkelt kunna njuta av utsikten över tomten och ängen nedanför, både inifrån och från uteplatsen, sommar som vinter. Murstocken i vardagsrummet har en oanvänd rökkanal vilket ger möjligheten att kunna installera en braskamin. Vidare finns två mysiga sovrum, ett badrum med WC och dusch, samt en praktisk groventré/tvättstuga som kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Sammantaget erbjuder bostaden en bekväm och inbjudande interiör för ditt dagliga liv eller som sommarboende. Den stora gröna tomten har generösa proportioner och ett lugnt, avskilt läge, vilket erbjuder ett perfekt ställe för barn och djur att leka fritt på eller lugn och ro för den som hellre söker detta. Tomten är omringad av vacker natur med gott om svampställen och hallonbuskar och utsikt över en öppen äng ner mot vattnet. Det finns också en rymlig verkstad med ett större förråd, samt en isolerad gäststuga om ca 15m2 med nylagt golv på tomten. I husets uppvärmda källarutrymme finns en värmepump som driver det energieffektiva jordvärmesystemet samt en vedspis som kan kopplas in vid behov. Utrymmet fungerar också som ytterligare ett förråd eller matkällare. Björkö är en fantastiskt plats där du kan njuta av den vackra naturen och långa promenader längs kusten eller utforska de omgivande skogarna. Det finns många små utflyktsmål, badställen, och svampställen på cykelavstånd i närheten, samt restauranger, mataffär, och bensinmack max 10 minuter bort med bil. I närområdet till Björkö finns också populära utflyktsmål som Arholma, Väddö, Singö, och Grisslehamn, varifrån man enkelt kan ta sig till Åland för ytterligare spännande upplevelser.

Visar 1 - 25 av 48